עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by iziksas,

יש לי ממיר של HOT ואני רוצה לחבר אותו למסך מחשב. מהממיר יוצא RCA3 שזה 3 בננות (צהוב לבן ואדום) ולמסך מחשב יש כניסות של DVI (צבע לבן) ו VGA (צבע כחול). אין לי בעיה ואפילו אני מעוניין, במידה וזה משפר את איכות התמונה, להזמין מHOT ממיר HD ולחבר HDMI למסך מחשב אומר שנית, המסך מחשב מקבל את הכניסות הבאות : 1.VGA 2.DVI-D 3. USB עם כניסה שמנה כזאת (הצורה היא בין טרפז לריבוע) 4. USB רגיל 5. איזשהו חיבור שנראה דומה למה שמחברים לפלייסטיישנים.. הצורה שלו היא מעין D.. חפשתי באינטרנט וראיתי כל מיני ממירים אבל שמעתי מחברים שלא כולם עובדים. בקיצור השאלה שלי האם מישהו מכיר משהו איכותי (אפילו אם יהיה יקר,, העיקר שיהיה איכותי) שאוכל לקנות כדי לחבר בין השניים? שאלה שנייה שלא קשורה לנושא הרא…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Satlaniko,

היי, מחפש עכבר גיימינג התקציב שלי 350 שקל אשמח לעזרה תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by ariebel,

האם ניתן להשיג דבר כזה? האם ספק ל P4 יתאים לדבר כזה?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  4. אבקש חוות דעת לגבי המארז הזה : http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=T05-UW&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=270 בלי תשובות יש יותר טובים זה ידוע ,השאלה היא לגבי המארז הספציפי הזה ,מה היתרונותיו ומה חיסרונותיו ,תודה מראש. (הכוונה מבחינת רעש ,איוורור וכדו...)

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by roll,

שלום לכולם... לפני כמה ימים נדפק לי הכרטיס מסך.. שמתי אותו בתיקון ואני רוצה בינתיים להמשיך להיות על המחשב.. האם באפשרותי להוציא את כרטיס המסך מהמחשב של אחותי כשהוא עדיין דולק ולשים אותו אצלי? (לה אני ישים כרטיס יותר ישן..) האם זה אפשרי בלי שייגרם נזק למחשב או לכרטיס?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  6. אני רוצה לקנות סט אלחוטי ורמקולים 5.1 בכ-800 שימושיים: קצת משחקים (לא משהו רציני לדוגמא sims או gtas), סרטים, מוזיקה... רמקולים חשבתי ללכת על ה-x540 משום שיש גם את השלט חברה איכותית 5.1 רמקולים באמת טובים וגם האפשרות לתלות את הסנטר על המסך... חשבתי לקנות כסט אלחוטי את המיקרוסופט deskop 2000 כי הוא יחסית זול ויש עליו ביקורות טובות מאוד... דרך אגב את הסט אני קונה באייבורי אבל איפה אני יכול לקנות את הרמקולים באוזר תל אביב??? חשבתי על אופיס דיפו כדי? או במוכרים באייבורי/ksp??? מה אתם אומרים??? כעיקרון על הרמקולים אני ממש נעול... אבל אשמח לקבל דעות על שניהם וגם לקבל סיקורים כי לא מצאתי ממש עליהם...

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  7. אני מניח שהבנתם את בקשתי לפי הכותרת והתיאור. אני רוצה לקנות מדפסת לייזר סבירה, עד סכום של 500 ש"ח. (אני לא כ"כ מבין בעניין אז אם הסכום הזה נמוך מדי, תאמרו לי) תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 890 צפיות
  8. אני מתלבט בין שלושה רמקולים וראיתי בזאפ כמה שהיו נראים לי, התקציב שלי הוא עד 150 ש''ח השימושים שלי זה האזנה למוזיקה וקצת שימוש בKodi נ.ב הצעות אחרות גם יתקבלו בברכה. http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-speakers&modelsid=802298,717766,784618

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by e-r-a-n,

אהלן, בוקר טוב... אני מחפש אחר ג'ויסטיק יחסית פשוט בטווח מחיר ...לא מוגזם בשביל ג'ויסטיק.....לא יודע ממש מה טווח המחירים. אני מחפש משהו שלא יהיה מסורבל מדי, גדול ומגושם מדי.. שיהיה קל אם אפשר, ו..איזה חברה מומלצת לג'ויסטיקים? אני לא מתכוון לבזבז יותר מ 200~שקל.. ראיתי את הLogitech Freedom 2.4 Cordless Joystick הג'ויסטיק האלחוטי של לוג'יטק, נראה ממש מתאים לצרכים שכתבתי, אין לו חוטים בכלל...הוא נראה ממש קטן (הבסיס), יש בו איזה 5כפתורים . . . והוא נראה טוב.. אבל הוא קצת חורג מהטווח אבל לא כלכך נורא.. האם הוא טוב? יש לכם אולי ביקורות על מספר ג'ויסטיקים ומה כדאי ? העובדה שהג'ויסטיק אלחוטי יוצרת בעיות כלשהם? אני לא רוצה להתקע באמצע שפתאום הוא לא מגיב וכאלה... תודה …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by noamb,

היי , אני עומד לקבל כרטיס 7800GS AGP חדש , לאחר בדיקה מצאתי כי הספק הנוכחי הוא 350W והדרישות עבור הכרטיס הן 400W. האם קיימת הבדלה בין ספקים עבור לוחות שונים? (AGP/PCI-E) או לפי socket? (לי יש 478). אני ממש לא רוצה לקנות ספק ולגלות שהוא לא תואם. תודה

• 6 תגובות
    • 648 צפיות
  11. מה דעתכם על המארזים הבאים של FOXCONN ? 1) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9354&catid= 2) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13520&catid= 3) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=9352 4) http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13519

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  12. Started by elyaz,

יש לי אל פסק של אדוויס שקניתי לפני כשנתיים. אתמול בלילה הוא צפצף צפצוף ארוך ויציב חשבתי שנגמרה הסוללה או משהו כזה אז כיביתי אותו. היום הפעלתי אותו והוא עובד רגיל. מה זה יכול להיות? תודה

• 3 תגובות
    • 4k צפיות
  13. Started by bah22,

טוב אז ככה... אני מחפש מקומות לקנות מיקרופון USB, מצאתי כמה, אבל הסיפור די ארוך... אז, פשוט אני מחפש דרך להקליט אות דיגיטלית, ולא אנלוגית (כלומר, USB, מן הסתם, ולא מיקרופון שמתחבר לכרטיס קול). מצאתי אפילו ממיר מאות אנלוגית לדיגיטלית, כלומר, אפשר לחבר לשם את המיקרופון, וזה נראה כמו Hub USB... טוב, שיהיה. אז אם אפשר, מקומות לקנות בהם, מיקרופונים USB, ו\או ממירים מאות אנלוגית לדיגיטלית. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  14. קניתי היום אחד הכי חדש בשוק ורציתי לדעת איזה תוכנות טובות יש אליו והאם יש וורד וכל הדברים האלה להוריד בהדגשה על תוכנות בחינם..

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  15. Started by dovik,

המדפסת אמורה להיות כמה שיותר חסכונית ואמינה בהמשך, לכן המחיר ההתחלתי לא קריטי מדי. לא חשוב אם זה יהיה הזרקת דיו או לייזר, אך ישנו אילוץ: אני לא מדפיס תדיר. יכול לקחת כמה שבועות טובים בין הדפסה להדפסה, אז שיהיה אמין ובלי שטויות של ניקוי ראשים וכד' (הגם זה גומר את הדיו יותר מהר, כך שמעתי,נא לאמת).. עדיף שזה יוציא דפים מאותו הצד שמקבל (היא תתמקם בסמוך לקיר) ולא תתפוס יותר מדי מקום. כנראה שאצטרך לסרוק הרבה, אז עדיף ממשק נוח מהבחינה הזאת,שלא יהיה איטי (בשחור לבן). פקס לא יזיק, בתנאי שזה לא ישפיע משמעותית על המחיר. אשמח לתגובות לעניין ולנקודות נוספות שפספסתי..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום לכולם אני צריך המלצה למקלדת ועכבר אלחוטיים שאפשר פשוט לחבר אותם לכל מחשב ללא כל דרייברים פשוט זה למין מעבדה קטנה. בין השאר צריך שזה שיהיה זמן בטרייה גדול (שלא כל שבועיים אני יצטרך לחפש בטריות. עדיפות לצבע שחור. תודה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by esaly,

שלום.. יש לי כרגע עכבר אלחוטי של מייקרוסופט שנקרא WIRELESS OPTICAL MOUSE 2.0A ואני ממש לא מרוצה מהטווח קליטה שלו... מספיק שאני שם אותו מאחורי מסך או ליד פלאפון ויש שיבושים.. על איזה עכבר אחר אתם יכולים להמליץ? שיהיה טוב גם למשחקים ורצוי של מייקרוסופט...

18. שלום לכולם! אני מחפש מארז עם המאפיינים הבאים: -דגש על קירור איכותי:לפחות 2 מאווררי 120מ"מ (1בכל צד) -עשוי מחומרים איכותיים(אלומיניום?) -ספק כוח איכותי ואמין לא ג'נרי! -עיצוב יפה, לא מתכוון לעשות מודינג הוצע לי המארז הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_905&products_id=8228 איך הוא?(למרות שהוא לא כ"כ עונה לדרישות) איך הספק שלו? תודה מראש מקווה שתעזרו לי בהתלבטות...

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  19. חבר שלי מצא את הדבר הזה ואין לנו מוסג מה זה או לאן זה מתחבר עזרה בבקשה. תודה.

• 4 תגובות
    • 767 צפיות
  20. שלום. אני מעוניין לרכוש 5 מדפסות עבור 5 פקידות/פקידים, כאשר השיקול החשוב ביותר הוא - 1. עלות פר דף (רכישת טונר חדש צריכה להיות משתלמת/זולה) 2. אמינות גבוהה. אשמח מאוד לקבל המלצה! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 931 צפיות
  21. יש חיה כזאת? לא מוגבל לחנות/מדינה מסויימת, כל עכבר קיים שעונה על הדרישות של שקט וגיימינג יתאים לי (: btw, עכברי nexus לא מתאימים למשחקים :<

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. 1-איך אני עושה שאני אראה על מסך מלא? כלומר שאני בא לקחת תמונה זה מראה לי על בקושי רבע מסך...איך אני עושה שזה יהיה על מסך מלא? 2-האם אני יכול לעשות דיליי? אילו שזה יצלם אחרי 3-5 שניות או משהו כזה? תודה

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  23. המפרט לא משנה, עם איזה קומבינציה אני אדיע לתוצאות קירור ושק הכי טובות: Cases : Antec Sonata Piano 380W Case [ ¤ 788.45 ] 1 Cooling / Modding : Vantec Stealth 120mm fan [ ¤ 116.1 ] 1 או: Cases : Antec High Performance 1080 AMG Case (P/S not included) [ ¤ 769.69 ] 1 Cooling / Modding : Vantec Stealth 80mm fan [ ¤ 84.23 ] 3 Power Spplies : Thermaltake TT420AD 2-fan Power Supply [ ¤ 326.54 ] 1 או: Cases : Coolermaster TAC-01-EK WaveMaster Black Aluminium Tower Case (P/S not included) [ ¤ 957.84 ] 1 Power Supplies : Thermaltake TT420AD 2-fan Power Supply [ ¤ 326.54 ] 1 או: Cases : Thermaltake Xaser III VM2000A Lanfire Midi Tower Aluminium Case (P/S not in…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  24. אז היום (רביעי) קניתי באופיס דיפו גיימפאד למחשב של חברת "AndGame" והתחלתי לשחק איתו כמה משחקים וזה עובד מצוין, עכשיו, חיפשתי ומצאתי תוכנה שתגרום לגיימפאד לשלוט במחשב כמו עכבר אבל היא היתה הגרסה החינמית שכל פעם שאני סוגר אותה הוא מחליפה לי את הלחצנים של העכבר (הימני נהיה שמאלי וההיפך), אגב קוראים לתוכנה "JoyMouse", עכשיו השאלות שלי הם: 1. האם מישהו מכיר תוכנה אחרת שבעזרתה אני יוכל לשלוט בעכבר עם הגיימפאד או אם אפשר לשנות בהגדרות במחשב משהו שיעזור לי? 2. האם אני יכול איכשהו לקבוע שמקשים בגיימפאד יתפקדו בתור ה- CTRL, Shift, ואולי החיצים? 3. זה בקשר לשלט למחשב, האם יש איזשהו שלט מומלץ שמישהו פה מכיר עד כ-300 ש"ח, בזאפ יש רק שני שלטים למחשב. תודה רבה.

25. יש לי מקלדת ארגונומית של GOLDTOUCH המיוחדת שנפתחת ל-2. http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378008 שימו לב למחיר שלה. בקיצור נמאס לי ממנה. רוצה חדשה. בהתחלה התעניינתי באלחוטית אבל הבנתי שצריך להטעין להם את הסוללות ע"י פירוק ואני לא רוצה. אין מקלדת עם תחנת עגינה שמטעינה את הסוללות שלה? וראיתי את המקלדת של סמסונג : http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=378008 אומרים שהיא ממש יפה והיא מולטימדיה ויש לך חיבורי USB.\(סתם נחמד). יש המלצות למינהם? יש למישהו ניסיון עם מקלדות ג'נריות במחירים מצחיקים? אמינות או לא? תודה.

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.