ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אוקי אני הרבה אבל הרבה זהמן שובר תראש מהו החלק הבא: הכוונה שלי היא לחלק הסגול הזה מאחורי המשאבה הזאתי.. מזה לעזעזל? למה זה משמש?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
??? ברשותי מצלמת DV של sony מדגם pc110, המצלמה מתחברת למחשב ע"י חיבור firewire ובנוסף usb שאלתי האם יש אפשרות כל שהיא ע"י איזה שהיא תוכנה או כל רעיון אחר איך אפשר להשתמש בה כמצלמת רשת.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש רמקולים חזקים בשביל לשמוע מוזיקה במחשב וגם בשביל משחקים וסרטים!! אני שומע הרבה מוזיקה במחשב ורצית לפנוק את עצמי ברמקולים חזקים שיעשו את העבודה טוב...! אני רוצה שיהיה 4 רמקולים + סאב שיהיה בכל פינה בחדר.... אולי תוכלו להציע לי רמקולים בתקציב שלי ויעשו את העבודה ...?!? תודה לעוזריםם....
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
מישהו שמע על העכברים המהירים של חברת A4TECH ? דגמים X-710-2 , X-710-1 .X-750F. X-718 אשמח לשמוע חוות דעת.
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
זוכרים פתחתי דיון על זה אך לנקות את המקלדת מלא אנשים הביאו פההמלצות אז כמו שאמרתי הוצאתי חלק חלק ניקיתי שמתי את כל החלקים במים עכשיו אני לא זוכר כל כך איפה כל החלקים אך המקלדת הייתה נראת אופסי אני יודע איפה האותיות אבל ה]רינט סקרימ וזה אני חייב תמונה של המקלדת שלי בטוח יש תמונה שלה איפשהו המקלדת שברשותי היא מקלדת מוטמדיה רגילה של מיקרסופט זאת עם הכפתורים למעלה אני חייב תמונה שלה
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום. שדרגתי את כרטיס המסך שלי ל - GeForce 6600GT. שאר החומרה שלי היא סטנדרטית: פנטיום 4, 512 זכרון פנימי, Hd SATA, צורב DVD ו כונן CD ROM, 2 מאווררים וכו'. הסקפ כוח שלי הוא סטנדרטי כיום. האם נדרש לשדרגו????
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מחפש מארז עד 600 ש"ח גג ,אם הגבלת גובה עד 44 ס"מ חובה ,אורך ועובי לא משנה ,צורה וצבע לא משנה ,הטוב ביותר שניתן למצוא בפרמטרים שציינתי תודה מראש ! מה שמצאתי בינתיים זה : COOLER MASTER Centurion 5 BLACK NO PSU ,Antec SUPER LANBOY Aluminum ,ANTEC SLK2650-BQE ,Sunbeam Samurai RED מה הטוב בינהם והאם יש טובים יותר?
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
חיפשתי המלצות לג'ויסטיק טוב לסימלוטים (כמו פאלקון וכאלה) אני מחפש ג'ויסטיק טוב עם הידית של המהירות לסימולטורים אני לא כל כך מבין בדגמים, ומה טוב ומה לא אז בבקשה תנו לי המלצות לטווחי מחירים שונים ואם אפשר גם הסבר על יתרונות וחסרונות מהחיפוש בפורום הבנתי ש2 אלה הם ג'וסטיקים טובים: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=533&scat=211&tcat=30 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1080&scat=211&tcat=30 רציתי לדעת אם המחירים טובים? כי באג הם יקרנים וגם רציתי לשאול אם יש עוד הבדלים בין הג'ויסטיקים חוץ מזה שאחד אלחוטי והשני חוטי ולאחד יש 10 מקשים ולשני 12 מבחינת דיוק וכל זה יש הבדל? והבסיסים שלהם לא ניראים רצינים... הבסיס יזוז במהלך משחק?
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שאומרת הכותרת אני מחפש מצלמה "צנועה" לעסק קטן. כזאת שאני אוכל להפעיל אותה בלילה (יש תאורה) ולצפות בה מהמחשב הבייתי דרך רשת האינטרנט. עדיף כמובן אם היא תיצור tunnel מוצפן על גבי הרשת אבל גם אם לא אז לא ביג דיל, אין לי מה להחביא שם ולא איכפת לי שמישהו "יצותת" לקו (שינהנה לו לצפות בשולחנות קפה רייקים מאדם ) אשמח להמלצות, עצות שימושיות (לציין שבגלל שאנחנו נמצאים בישראל ככל הנראה הרשת תצטרך לכלול גם ראוטר שידע לחייג l2tp או pptp בשביל להתחבר לאינטרנט.) תודה, מקסים.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח ציור דיגיטאלי. כמעט קניתי את הלוח של WACOM שעולה 2,800 ש"ח (גודל A4), ואז נתקלתי בלוח Genius Pen Sketch 9x12, שעולה רק 800 ש"ח. מישהו מכיר את הלוח הזה (הזול יותר)? אשמח לקבל חוות דעת. אני יודע שללוח של WACOM מצרפים גם גרסא כלשהי של PAINTER. השאלה אם זה מצדיק כזה הפרש במחיר, או שההבדל בחומרה, בלוח הציור עצמו, הוא הוא העניין. תודה פיני
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אני מנסה ולא מצליח למצוא מאיפה לקנות מקלדת מתקפלת (כזאת: http://www.thinkgeek.com/computing/input/5a7f/ ) הייתי מזמין מארה"ב אם המשלוח לא היה עולה $40 ... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא כזו? מצידי שיהיה דגם אחר, צבע אחר, לא אכפת לי - רק שניתן יהיה לגלגל אותה ולהתעלל בה.
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני כרגע עם MX700, מאוד לא מרוצה... אני דיי בטוח שאפשר להתרגל לשחק איתו הרבה מאוד משחקים, אבל קשה מאוד להתרגל לCS איתו. הDELAY יכול להרוג. האם יש דרך לגרום לו לעבוד יותר טוב, ואם לא - איזה עכבר אלחוטי יכול לספק את הסחורה כמו שצריך?
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
יש לי את האקספלורר הישן של מיקרוסופט בעל ה5 כפתורים כולל הגלגלת (לא TILT) עכשיו אחרי שעשיתי TVOUT וראיתי כמה שזה לא נוח לקום כל הזמן למחשב בשביל העכבר אמרתי למה לא לקנות עכבר אלחוטי שגם אני יוכל לשחק איתו אסטרטגיה בטלויזיה, אז ממה שאני יודע יש לי את הMX700 שהוא נחשב לתותח בתחום ויש את המיקרוסופט שבביקורת באתר-הMX700 יקר והמיקרוסופט זול מאוד ! חיפשתי קצת ביקורות והבנתי שהמייקרוסופט הוא לא כל כך טוב למשחקים, אז ההתלבטות שלי עכשיו היא אם העכבר שיש לי כרגע הוא יותר מדוייק למשחקים מאשר האלחוטי, כי אם הוא לא אז עדיף לי לקנות את האלחוטי וזהו...
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מקלדת עם עכבר שתהיה אלחוטית כאשר המחשב נמצא בחדר צמוד לסלון כאשר המחשב מחובר למסך ולמערכת בחור שעשיתי בקיר . ברצוני להפעיל עם המקלדת את כל פעולות המחשב והמדיה סנטר כולל משחקי מחשב מה אתם ממליצים ומה דעתכם על BTC 9029
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=759&ser=1 מפה קניתי הדיסק נשבר מאיפה אני יכול להוריד דריבר?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
אהלן... יש לי פאלם M515 בן שנה (קצת פחות) ומקלדת מתקפלת בגודל מלא שמתאימה לו ולכל שאר הפאלמים (כל גירסאת M500 וכל הזייר חוץ מזייר 72 אהה וגם לטנגסטנים) אני רוצה למכור אותו ולקנות משהו יותר......... שימושי...... כמה ירד ערכו אחרי שנה כשאין לו שום שום סריטות במצב מעולה בטריה באותה מצב הכל פיקסססססססססססס.... אז כמה ירד ערכו? עלה 300$ בדיוטי פרי והמקלדת 800 שקל באופיס דיפו והיא די מאוד נדירה..
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום מחפש צורב דיסקים /כולל קריאת דיסקים חיצוני למחשב נייח אשמח להמלצה לדגם מקור רכישה בברכה R
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
- 1 follower
-
-
ותודה מכל הלב
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=493&catcode=190
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום חברה !!! לא ידעתי איפה לרשום את ההודעה ולכן רשמתי פה !!! אני צריך המלצה לטלפון שמתחבר למחשב וממנו אפשר לדבר חינם אם תוכנת סקייפי ולהתקשר לאנשים לטלפונים רגילים ???? כל מידה אל טנולוגיית voip בעברית תעזור !!!! ותיתנו לי קישורים בעברית לנושא תודה ....
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
משהו מכיר את ה-Cooler Master 430W ATX eXtreme?? ספק טוב? יחסית למחיר של 250 שח שווה? הוא רועש מדי או שלא?
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים עכשיו אני צריך למצוא מקלדת ועכבר אלחוטיים שלא יהייה להם delay יש הצעות או שבכלל אני לא מעודכן ובחדשים כבר אין?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
יש לי סורק hp2200C שמגיע עם HP Precision Scan LTX אבל כשאני מפעיל את התוכנה הוא כותב לי "Sory, scanner could not be initialize (Scanner not found). התקנתי VueScan, תוכנה לסריקה שעובדת על ויסטה באופן עקרוני היא עובדת אבל אני לא מרוצה ממנה, היא עושה לי בעיות עם הסריקה... מישהו מכיר תוכנה טובה לסריקה שעובדת על ויסטה וגם תתאים לסורק שלי ?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום וברכה, 1. מישהו אולי מכיר את המדפסת הזאת אם כדאי לקנות אותה? http://www.bug.co.il//prodtxt.asp?id=6482&perur=2&t=6&c=208 2. יש לי מחשב נייד וראיתי פעם שיש סורק שמתחבר דרך הUSB והוא בגודל של עט ופשוט מעבירים אותו על הדף והוא מעביר למחשב. מישהו אולי נתקל בכזה דבר? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-