עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by fim,

האם משהו שמע כי ב-15 לאפריל צפויה ירידת מחירים למעבדי AMD וזכרונות ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. יש לי לוח ASUS P4P800 דה לוקס שזה תומך גם ב-USB 2.0 , חיברתי PORT HUB USB 2.0 (כולל ספק זרם), איך אני יכול לדעת שהוא באמת מזוהה USB 2.0 , יש תוכנה שאני יכול לראות את זה או בדיקה כל שהיא ?

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  3. Started by ranyr,

יש לי מדפסת CANON PIXMA MP150 איזה דיו מתאים לה?? מה המחיר המומלץ שלו??? ומה אתם אומרים על ערכות מילוי???

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  4. שלום, אני צריכה סורק רציני למשרד הביתי, אבל אם אני כבר קונה סורק, עדיף שיהיה משולב עם מדפסת צבעונית. הפקס לא מעניין אותי ומחירי דיו פחות מדאיגים אותי, כי תמיד יש חלופי זול זמין. האם יש מדפסת משולבת שהדגש בה הוא דווקא על הסורק ולא המדפסת? לא איכפת לי שתדפיס לאט אם היא סורקת באיכות גבוהה. כל מי ששאלתי אותו עונה לי רק על האיכויות של המדפסת, ואפילו בחיפושים שעשיתי און ליין כמעט כל הביקורות מתמקדות בהדפסה של מוצר (בארץ ובחו"ל). אין לי הרבה כסף להשקיע כרגע, אז הייתי מעדיפה עד 500 ש"ח, אבל אני יכולה לעשות מאמצים להתגמש אם מישהו יודע על משהו שבאמת יענה על הצרכים שלי. תודה! יעל

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שבוע טוב לכולם, מחפש המלצה למקלדת ועכבר, עד כהה שרדתי 6-8 שנים עם סט של microsot wireless keybaord 2000 ולאחרונה מקשים מסויימים במקלדת הפסיקו לעבוד.. ("enter" ו "F") אף על פי שלאל-חוטי יש יתרונות, מצד שני הוא יש בו גם כאב ראש לא קטן כמו לדאוג שיהיו תמיד סוללות חדשות בכוננות , ולמלא את הבית בסוללות אצבע ריקות שאתה אומר לעצמך שמתישהו תשלח למיחזור, כי אין לי לב לזרוק לפח (לי לפחות). ובנוסף גיליתי לאחרונה שיש משמעות לביצועים לגיימרים לכאורה (-זה מה שהבנתי למורות אף פעם לא ההיתי hardcore גיימר וFPS, ועדיין ההיתי מסתדר בmulti player Cod 4 בזמנו חח, ובימינו אני רואה בכלל בית רק ביציאות של 17-4 מהצבא) תהיתי לעצמי אם אפשר לחיות בשתי העולמות,…

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  6. Started by Wood-Elf,

אני מחפש גם פאד לעכבר MX518. חשבתי על זה: SteelPad QcK - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=10031&PHPSESSID=92db7322a9a78394813083eff9fd9443 מה אתם אומרים? יש משהו אחר בסביבות אותו מחיר (עדיף אפילו פחות אם יש משהו)? אני לא מחפש משהו רציני, ככה בקטנה למשחקים לפעמים... ושיהיה נוח לעבוד עליו במחשב כרגיל (לא משחקים).

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by Spiritus,

תקציב למדפסת 500 גג. תקציב להגה 300 גג. מה אתם אומרים??? קשה לי להחליט כיוון שיש מבחר גדול מחברות שונות. המדפסת לא הולכת להדפיס תמונות בכל מקרה, אלה רק מסמכים - לכן חשוב לי שתהיה מהירה ומדוייקת יותר מאיכות תמונה. אם אפשר לשלב מדפסת + פקס באותו מחיר אז אדרבה...שתיי ציפורים במכה אחת. לגביי ההגה - שיהיה נוח וסבבה לחרוש איתו את NFS החדש. באסה לשחק עם מקלדת. תודה מראש על העזרה והטרחה !

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  8. לדעתנו תחום המארזים וספקי הכוח התפתח משמעותית, בפורום בפרט הנושא מצדיק לעצמו תת-פורום משלו שנקרא מארזים וספקי כוח" והוא תת פורום של חומרה אחרת וציוד היקפי נא לפרסם את השאלות והנושאים שלכם שם תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. איך ה ???Logitech EX110 איך ה ???Logitech EX110 איך ה ???Logitech EX110 אוקיי אני צריך מקלדת עם 3 דרישות אשר על השלישית אני לא מתעקש, כי אני לא חושב שקיים דבר כזה. 1) אלחוטית. אין לי בעיה אם זה קיט שכולל עכבר, כי גם ככה הדרישות שלי לא פשוטות אז אני לא אתפנק כאן. 2) שתהיה בסטייל מקלדת של מחשב נייד. בלי יותר מידי רווחים בין הכפתורים. בלי פונקציות מולטימדיה, אופציה של מצב שינה וכל מיני שטויות שכאלו. שתהיה כמה שיותר קלה, קטנה, פשוטה... ודקה. 3) כמו שציינתי כבר, לא חושב שזה קיים.. אבל אני רוצה שהיא תהיה בסגנון המקלדות המתקפלות מסיליקון, שיהיה מאוד קל לנקות אותה. ניקיון חשוב לי מאוד, אני יכול לוותר על הניקיון של המון דברים באיזור המחשב אבל כשזה נוגע למקלדת אז זה הכי חשוב. שיהיה…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  10. Started by roadkill15,

אני מחפש את המצלמה הכי טובה שאפשר לקנות עד 150 ש"ח. אם יש משהו בהרבה יותר טוב קצת יותר יקר, תציעו גם. תודה לעוזרים. נ.ב. אם אפשר אז גם את הלינק לאתר המכירה וגם שהעלות הסופית, כולל משלוח, תיהי בטווח המחירים.

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  11. אממ, היי, יש לי את המדפסת הנ"ל כבר זמן מה, ואתמול היא רשמה לי הודעה על המסכון שלה Cartridge Error: Cartridge on right must be replaced עכשיו, המיכל דיו הימני, השחור, כמעט מלא, מרגישים עליו, וגם שמנו אותו כולה לפני חודש בערך אז לא סביר שהוא ייגמר שאלתי איפה שקניתי את המדפסת ואמרו לי "לנקות את המגעים" (WTF) הקטע שהדבר הזה משבית לי גם את הסורק והפקס שנמצאים באותו מכשיר, ואפילו לסרוק אנלא יכול מישהו נתקל בזה ויש לו פיתרון?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  12. Started by below_z,

שלום! עקב המבצע בבאג http://www.bug.co.il/page.asp?id=30012 החלטתי להשתדרג בעכבר ואזניות גיימינג במחיר של כ200 שח לאחד (עקב המבצע g500 יכול להיכנס לתקציב אבל אם יש משהו יותר זול אז יהיה ממש נחמד) שזה אומר שהמחיר בבאג על כל אחד אמור להיות באזור ה300 באזניות אני לא מבין כלל. אם אפשר להוזיל את העכבר או לכלול אותו בחבילת עכבר+מקלדת זה יהיה מעולה יש גם מבצע דומה בKSP אז גם אופציות משם יעזרו. http://www.ksp.co.il/summer/

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  13. Started by FireTrooper,

אתמול בערב קיבלתי את הG15 החדשה שלי הגרסא החדשה כמובן, עכשיו , יש לי כמה שאלות: 1. אני בא להוריד קבצים נגיד Main Screen של איזה מישהו שהכין, עכשיו, יש שם קבצי XDS, איפה אני שם את הקבצים האלה? 2. בכללי, אם אין קבצי התקנה, איפה אני שם את הקבצים? (במידה ואין קבצי התקנה של הפ'צארים) 3. אפשר אתרים טובים להורדות של פאצ'רים לLCD? תודה ומקווה שזה מותר לדבר על פ'אצרים חינמים לG15 [= אני מאוד אשמח אם מישהו אוכל להכנס אלי למסנג'ר לתרום עזרה קצת idan_ezo@walla.co.il עידן.

14. Started by Or ei,

אני מתכנן לקנות את הg7 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5973 ועכשיו אני מחפש מקלדת אלחוטית לא יקרה , אני מבין שכל המקלדות נמכרות היום רק בסטים אז חשבתי אולי לקחת את הex110 של לוג'יטק ול*** עם העכבר ולהשתמש רק בה, ניסית אותה אבל יש לה איזה דיילי ממש קטן , השאלה אם מקלדת יותר יקרה כמו mx3200 lx700 ישפרו את עניין הדיילי ?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  15. מה דעתכם על המצלמה הזאת?? יש לי אפשרות לרכוש אותה עובר 2000 שקלים.. האם יש מצלמות בתקציב הזה שעדיפות עליה?? חוץ מזה מה אתם חושבים על איכות התמונות שלה ביחס ל olympus c-220z (c2 zoom) תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by NGO,

שלום לכם יצא סיקור ראשוני לתערוכת קומפיוטקס טיוואן את הסיקור תוכלו לקרא כאן: http://www.ngo.co.il/index.php?option=com_content&task=view&id=148&Itemid=2

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  17. אני סטודנט לעיצוב גרפי ומחפש מקלדת ועכבר משולבים עדיף כמו שציינתי אלחוטיים במחיר של עד 300. אין לי צורך בפונקציות מיוחדות רק שיהיו נוחים לעבודה (אני יושב שעות מול המחשב). יש אופציה גם לקנות עכבר אלחוטי ומקלדת רגילה שוב ביחד עד 300 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  18. Started by dorian13,

קניתי את הלוג'יטק G500 שלפי רושם ראשוני הוא עכבר נוח מאוד. זה בהחלט שדרוג רציני אחרי הרבה זמן של שימוש בעכברים פשוטים וגרועים. אז כמו שכתוב בכותרת אני צריך את עזרתכם בהגדרת העכבר. בעיקר איך להגדיר את הDPI תודה.

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  19. Started by demultiplexer,

אני מחפש משהו זול ופשוט ללימודים. רציתי משהו עם פקס אבל אין בזול אז אנסה את התוכנה שמשלבת את המכשיר הזה עם המודם של המחשב. מה אתם אומרים <?

20. נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=oc&action=display&num=1006596961&start=0]אוברקלוקינג, קירור ומודינג[/link] על ידי KoM

21. *ניסיון אחרון פה בפורום... מה דעתכם על Kraken 7.1 והאם כדאי להוסיף 150 ש"ח לMegalodon 7.1 חשוב לי העמידות, נוחות, ואיכות השמע וכן היכולת לשנות את עוצמת הערוצים בנפרד... האם זה אפשרי בקראקן ?ובקראקן יש תוכנה לעומת המגלדון, חשוב ?

• 0 תגובות
    • 886 צפיות
  22. מחפש המלצה לסט אמין של מקלדת + עכבר למחשב ביתי, במחיר סביר (מינוס) שימוש לא מאסיבי. אני אנסה לחבר את זה גם לטלביזיה של סמסונג.

23. יש לי את העכבר Razer Ouroboros ואת המקלדת Razer BlackWidow Ultimate וכשאני פותח את התוכנה Razer Synapse יש לי טאב של העכבר ועוד אחד שנקרא Macros שאין בו כלום. עכשיו לכבל שבא עם המקלדת יש 2 יציאות של USB וחיברתי אחד מהם (אני עובד עם KVM אז חיברתי את זה אליו) והמקלדת עובדת אבל לא מזוהה בתוכנה, מה זו היציאה השנייה ? והאם בגלל זה שאני עובד עם KVM תהיה לי אפשרות לחבר אותה ישירות לאחד המחשבים ומשם היא תזוהה ? עידכון: אז ככה, למקלדת יש 2 חיבורי USB כאמור, הראשון הוא זה של המקלדת והשני של הפורט. אם אני מחבר את זה של המקלדת ל-KVM ואת זה של הפורט ישירות למחשב שעליו אני עובד (השני של האישה והיא לא צריכה את האופציות שיש במקלדת...) אז התוכנה לא מזהה את המקלדת אבל אם אני מחבר את 2 החיב…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אהלן אני ממש רוצה להספיק לנצל את המבצע של אופיס דיפו 1+1 וחשבתי לקחת עכבר ורמקולים. בעכבר אני מתלבט בעיקר בין הלוג'יטק G5 לMX518 למרות שהציעו לי את הG9 שנראה פחות נוח. מה אתם אומרים? בנוסף אני מעוניין לקנות מערכת רמקולים 2.1 שוב בעיקר למשחקים ומוזיקה (מחבר אותה למחשב ולקונסולה). חשבתי על ה VS2421וAltec Lansing שנראים לי די טוב למרות שכמה אמרו לי שהם לא כל כך מוצלחים.. כיום אני משתמש ברמקולים די ישנים ששוים מקסימום 70 ש"ח >< אשמח לעצות תודה רבה מראש

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  25. Started by 34N1A1N79,

היי, עשיתי סקר מקיף על מדפסות שונות בחברות שונות ואני משתפת את מי שמעוניין לרכוש וגם למי שמוכן להוסיף ולתת טיפים או מידע על מדפסות הכי מומלצות ועוד קנון מספקת את המדפסות דיו האיכותיות ביותר, המדפסות עצמן לא יקרות אבל הדיו שלהן מאוד יקר, היא מתאימה בעיקר לאנשים שרוצים להדפיס תמונות והדפסות צבע גבוהות, למי שאין לו צורך בזה היא לא משתלמת לטווח הרחוק, גם לא עם רכישת ראשי דיו תואמים רוב הדגמים שלה מאותה סדרה זהים עם הבדלים כאלו ואחרים מינימליים שמשפיעים על המחיר של המדפסת, לכן סוג אחד של דיו יתאים להרבה מהמדפסות מכל משפחה למשל פיקסמה או MG.... ההבדלים יכולים להיות: מדפסת אלחוטית או לא דופלקס משולבת או משולבת חלקית(בלי פקס או עם פקס) מדפסת נטו זה ההבדלים העיקריים שמשפיעים…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.