עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שימוש עיקרי - שמירת ושיחזור איכותי של פילמים ותמונות ישנות לשם ארכיון והדפסתם במדפסת פוטו איכותית (אין דרישה לסורק יעודי לפילמים בלבד) דרישות מינימליות: רזולוציה אופטית של 4800 DPI ממשק USB 2.0 תיקוני שריטות, אבק, וצבע מובנים בסורק תקציב: 2600 ש"ח פלוס מינוס... עד עכשיו בדקתי כמועמד את הסורק של אפסון - Epson Perfection 4990 Scanner אבקש עיצות וכיוונים אחרים תודה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by idan23,

אני מחפש סט מקלדת ועכבר עד 400 שקל ורצוי פחות מעדיף לוגיטק כמה דברים שחשוב מאד שיהיו בעכבר: שליטה על הווליום של המוזיקה , מעבר בין הדפי אינטרנט אחורה וקדימה בקשר למקלדת: חשוב שתהיה נוחה להמון שעות בערך 12 שעות עבודה גם העכבר חשוב מאד שהכל יהיה נוח אני עובד המון שעות העכבר משמש בעיקר לתיכנות ומשחקים ועריכה גרפית. ד"א סתם שאלה בנוסף ... איך העכבר הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=7475[br]פורסם בתאריך: 18.10.2007 בשעה 22:12:27 מצטער על ההקפצה אבל אני מת לקנות כבר תייעצו חבר'ה לחברכם הטוב :'( חח

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by Watchdogger,

שלום 2 ALL אני מחפש לקנות מדפסת תמונות (הקטנות האלה). אני צריך חברה, דגם ומחיר סביר. אפילו עם הדגם לא נמצא בארץ יש לי מישהו שיביא לי אותו מחו"ל (הכוונה ארה"ב) התקציב שלי הוא עד 150 דולר למדפסת.....

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by kfir_dnd,

שלום, אחרי שנים שאני משתמש במיקרופון של 5 ש"ח החלטתי שהגיע הזמן להשקיע קצת ולקנות משהו טוב שיחזיק. הדרישות שלי: - שלא יהיה גדול מידי - שיהיה לו "סד" או משהו שמחזיק אותו ואני לא אצטרך להחזיק אותו בעצמי - שיחזיק הרבה זמן ולא שכל שבוע אני אצטרך ללכת לתקן אותו תקציב: עד 300 ש"ח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  5. Started by zniibidl,

זכרונות עוד אין כרטיס מסך כרגע יש סתם אבל בקרוב יהיה 6600 או 6600 GT לוח אם של ג'יגהבייט דגם GA-K8U מעבד AMD Sempron 3100+ 1.8 GHz socket 754 וכל השאר קבוע [שני כוננים אולי בקרוב 3, שני הארדיסקים, וזהו בערך נראה לי] בקשר לתאורה וקירור [עוד לא החלטתי מים או רגיל] יהיה להם ספק נפרד אז מהקטע הזה אין לי מה לדאוג ועוד שאלה, ללוח הזה, כל ספק יתאים לי או שאני צריך איזה משהו אני יודע עם איזה 24 פינים או מה שזה לא יהיה [החיבור החדש שיש ללוחות]? מקווה לתשובה בהקדם, תודה.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  6. אני מחפש מארז (יפה כמובן) שמחירו כ 430 ש"ח ומטה עם חיבורי USB מקדימה וספק טוב של 400 או 350 כדי שיחזיק מחשב טוב למשחקים ... תודה.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by miki_9,

שלום אני חדש פה ואני מעוניין במקלדת ועכבר שימושים אינטרנט ומשחקים תקציב - בערך 200 אולי יותר תודה! נ.ב יש לכם אחלה אתר

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  8. Started by Spyro,

שלום, אני מחפש סורק במחיר עד 500 ש"ח. אין לי מושג בנושא ואשמח לקבל עזרה בבחירת סורק. המחיר הוא בעיקרון עד 500 אבל אם יש סורק טוב גם במחיר פחות יקר, אשמח עוד יותר... תודה!

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by bigshow,

שלום , יש לי בעיה כשאר אני מפעיל את המחשב ההפעלה עוצרת ורושם לי : CPU IS UNWORKABLE OR HAS CHANGED. PLEASE RECHECK CPU MENU PRESS F1 TO CONTINUE .DEL TO ENTER SETUP יש לי את זה דיי הרבה זמן כל פעם שיש את זה אני לוחץ F1 והמחשב עולה כרגיל אבל זה כבר מתחיל להציק אני ישמח אם מישהו יעזור לפתור את זה [אגב חוץ מזה אין שום בעיה עם המחשב]

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by master whilee,

נשרף לי הספק כוח של המחשב הנייד שלי, Compaq Presario 2100. מישהו יודע כמה אמור לעלות לי אחד חדש? וגם מאיפה אני יכול להשיג...

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  11. קניתי מחשב חדש ואני מעונין לקנות עכבר זול שהגג של ההגג שאני מוכן לשלם זה מאה ועדיף פחות , תנו לי הצעות בבקשה ,[דרך אגב קניתי כבר מקלדת של לוג'טיק מדיה , אם זה משנה] דרך אגב אני מעונין בעכבר חוטי בבקשה.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by shimronfio,

יש לי בעיות פרופיל בעכבר שכאשר אני לוחץ על הכפתורים בצד שמאל של העכבר נפתח לי חלון של WORD למרות שכל הפרופילים אין שום אפשרות שכזאת, דבר נוסף הלוגו של RAZER כל הזמן מהבהב ולא נשאר קבוע האם זה ככה אצל כולם? והאם ניתן להשאיר אותו דולק לכל זמן?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  13. מאיפו אני יכול ליקנות מארזים (טובים) אם חלונות בצד וכל זה . עריכת המודר: כותרת.

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  14. היי מה האוזניות האל-חוטיות למחשב הכי טובות עד 700 ש'ח? יש לי עכשיו את ה HYPERX CLOWD II והאם ממש לא נוכות לי אחרי כמה שעות של שימוש חשוב לי שהאוזניות יהיו קלות ונוכות אני מעדיף אוזניות שטובות בהכל (בטרייה, סאונד,משקל...) מאשר אוזניות שטובות מאוד במשהו אחד. חשבתי על ה Logitech G-733 האם הם טובות או שיש יותר טובות? תודה

15. שלום לכולם, מה קורה לספק כוח שאינו ג'נרי שמועמס יתר על המידה, ונדרש להספק גבוה מזה שאליו הוא מיועד? נשרף פיוז טרמי בפנים (כמו במכוניות)? קופץ איזשהו פיוז אלקטרומגנטי (כמו בלוחות חשמל)? סתם נשרף איזשהו מוליך והולך הספק? במקרה של עומס יתר עלול להיווצר נזק לרכיבים אחרים חוץ מאשר לספק? תודה

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  16. שלום חברים, הייתי רוצה את עזרתכם בהמלצה למדפסת משולבת( מדפסת+פקס+סורק+מכונת צילום). התקציב רשום בכותרת. ראיתי את המדפסת של HP OFFICEJET 5610-האם היא ממולצת? בכל מקרה, אני אשמח לעוד הצעות. תודה, חיים.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  17. אני רוצה לקנות לוח ציור דיגיטאלי. כמעט קניתי את הלוח של WACOM שעולה 2,800 ש"ח (גודל A4), ואז נתקלתי בלוח Genius Pen Sketch 9x12, שעולה רק 800 ש"ח. מישהו מכיר את הלוח הזה (הזול יותר)? אשמח לקבל חוות דעת. אני יודע שללוח של WACOM מצרפים גם גרסא כלשהי של PAINTER. השאלה אם זה מצדיק כזה הפרש במחיר, או שההבדל בחומרה, בלוח הציור עצמו, הוא הוא העניין. תודה פיני

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  18. Started by MasterOr,

יש לי את האקספלורר הישן של מיקרוסופט בעל ה5 כפתורים כולל הגלגלת (לא TILT) עכשיו אחרי שעשיתי TVOUT וראיתי כמה שזה לא נוח לקום כל הזמן למחשב בשביל העכבר אמרתי למה לא לקנות עכבר אלחוטי שגם אני יוכל לשחק איתו אסטרטגיה בטלויזיה, אז ממה שאני יודע יש לי את הMX700 שהוא נחשב לתותח בתחום ויש את המיקרוסופט שבביקורת באתר-הMX700 יקר והמיקרוסופט זול מאוד ! חיפשתי קצת ביקורות והבנתי שהמייקרוסופט הוא לא כל כך טוב למשחקים, אז ההתלבטות שלי עכשיו היא אם העכבר שיש לי כרגע הוא יותר מדוייק למשחקים מאשר האלחוטי, כי אם הוא לא אז עדיף לי לקנות את האלחוטי וזהו...

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by urich,

טוב אני רוצה pda צבעוני ומהיר למדי חשבתי על שלושה מכשירים שונים hp ipaq 1910 palm zire 71 dell axim 5 (300mhz. אני רוצה מכשיר מהיר ונוח עם עיברית רצוי במחיר של פחות מ2200 (עם עברית) ב zap.co.il ראיתי ipaq 1910 ב1600 ומשהו שקל אבל לא נראה לי שזה כולל עברית על מה תמליצו מבחינת ביצועים ומחיר.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  20. Started by 007,

שלום אני דיי חדש ולא ממש מבין פה אז ככה קניתי ספק חדש לא מזמן הנה הוא: מישהו יכול להגיד לי אם הוא נחשב לאחד טוב?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  21. אני מצלם הרבה (מצלמתDSLR) ואני מעוניין להדפיס תמונות על דפי פוטו אבל אני גם זקוק לפקס בבית יש מכשיר טוב שמשלב פקס מדפסת ואיכות הדפסה טובה? במחיר שפוי כמובן ובבקשה אל תשאלו תקציב תתנו מה שאתם מכירים באיכות טובה ואני כבר אשקול את את המחיר כמובן לא 600 שקל עדיף מתחת ל500 אם יש דבר כזה ב200 שקל בכלל טוב תודה מראש לעזורים הנחמדים

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  22. Started by GanJaval,

תעזרו לי בבקשה קיבלתי היום את ה g5 אבל לא קיבלתי איתו דיסק של דריברים .. כנירה בגלל שזה מנעה ויש משהו בסוף oem בקיצור אפשר להוריד דריברים מהאינטרנט לעכבר ?

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by DS,

אז ככה קניתי הגה שקוראים לו Fly Eagle אשר בא בחיבור USB למחשב(הוא הגה מירוצים). בכל אופן שמתי אותו בארון ולאחר חודש חודשיים הוא לא עובד! הוא מראה POWER אבל הWindows לא מוצא את ההתקן וניסיתי להתקין דרייבר וכאלה ואני לא מבין. פעם קודמת הוא עבד ועכשיו לא. אה ותגידו אם נשבר פין באחד החיבורים של ההילוכים להגה האחריות תתקן זאת? נשארה לי שנה לאחריות אגב. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  24. האם הספק שמסופק עם הסקורפיו של RaidMax יסחב: Redeon 9800Pro 256Bit 512 A-Data. 2500 Barton.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  25. מה אתם מציעים? מהו המשטח הטוב ביותר שיש לדעתכם?אני רוצה משהו לא ענק מידי בגודל, אבל נוח, ושיאפשר דיוק מירבי בתנועות הקטנות, אך גם לפתח קצת מהירות ומינימום קפיצות. חשבתי על ה RAZER EXACTMAT, אבל אם יש לכם הצעות טובות יותר אז אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים