ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי מתנה לקנות לאבי והוא מאוד רוצה GPS. ואני לא מבין במחשבי כף מקווה שתוכלו לעזור לי. מחיר בסיבבות 1800 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שיש להדפיס עמוד לפחות פעם בשבוע, אחרת המדפסת יכולה להידפק(לא הבנתי ממנו מה יכול לקרות) ולכן הוא קנה מדפסת לייזר, שבהן אין תופעה כזאת... האם זה נכון? מישהו יכול להסביר לי? :
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
המאוורר שלי נשרף...מאחורה... נכון איפה שיש את החיבור למחשב + למסך? אז זה... זה משהו חמור ? כמה עולה אחד כזה? איזה הכי שקט?ואיזה הכי טוב?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן אנשים! מישהו מכיר את חברת STEELPAD בכל הנושא של פדים לעכבר? איך הם? איזה דגם הכי מומלץ? אלה פדים עבים או דקים? הם קשיחים או רכים? אשמח לתגובות... תודה מראש....
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
משהו יכול להמליץ על מדפסת משולבת עד 1000 שח (עדיף פחות) באיכות טובה ?? דבר שחשוב לי מאוד נוסף הוא עלות דיו נמוכה יחסית שכן זה העלות העיקרית של אחזקת מדפסת.. כרגע יצא לי לראות את המשולבת של אפסון ה-CX5400 שיש לה 4 ראשי דיו נפרדים ועולה 840 שח.. השאלה אם היא טובה ולמשהו יש ביקורת עליה?? והאם הפרדת ראשי הדיו עוזרת לחסכון בדיו ובעלויות??
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים עכשיו אני צריך למצוא מקלדת ועכבר אלחוטיים שלא יהייה להם delay יש הצעות או שבכלל אני לא מעודכן ובחדשים כבר אין?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה קורה לספק כוח שאינו ג'נרי שמועמס יתר על המידה, ונדרש להספק גבוה מזה שאליו הוא מיועד? נשרף פיוז טרמי בפנים (כמו במכוניות)? קופץ איזשהו פיוז אלקטרומגנטי (כמו בלוחות חשמל)? סתם נשרף איזשהו מוליך והולך הספק? במקרה של עומס יתר עלול להיווצר נזק לרכיבים אחרים חוץ מאשר לספק? תודה
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מתכנן מערכת 3800/4200 כנראה עם 6800GS. 2/3 הארד דיסקים (1 חדש, 1 ישן, 1 לינוקס) וצורב DVD אני מוכן להוציא על מה שרשמתי למטה עד 1000 שקל ואפילו קצת יותר, אבל אני רוצה קצת שקט בחדר, ולא לחשוב עם זה המחשב שמרעיש, או שמישהו פתח תנור אמבטיה!!! אני לא מתכנן OC לפחות לא ב3 שנות האחריות. כמו כן הארד דיסק צריך קירור? האיוורור שבא עם הAMD מספיק טוב?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מצאתי את זה והוא נראה לי הכי טוב http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=344869 הוא גם לוג'יטק וג'ויסטיק אנלוגי מישהו מכיר ג'ויסטיק טוב יותר מזה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ויש לו אפשרויות עריכה של סרטים ושמירה שלהם במחשב.... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
טוב אני רוצה pda צבעוני ומהיר למדי חשבתי על שלושה מכשירים שונים hp ipaq 1910 palm zire 71 dell axim 5 (300mhz. אני רוצה מכשיר מהיר ונוח עם עיברית רצוי במחיר של פחות מ2200 (עם עברית) ב zap.co.il ראיתי ipaq 1910 ב1600 ומשהו שקל אבל לא נראה לי שזה כולל עברית על מה תמליצו מבחינת ביצועים ומחיר.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
קניתי המחשב AMD 64 3500 ALBATRON 6800GT בקיצור מחשב כבד. קניתי איתו ספק כח 420 w Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan 330 הספק נשרף לא אפרט למה בוא נגיד שבאשמתי ולא בגלל איזשהו עומס בכל מקרה אני צריך לבחור ספק חדש מכיוון שבחנות אין עוד את הספק הזה. למישהו יש המלצה לספק יציב מחברה טובה באותו סדר כח במחיר של מקסימום 400 שקל ? תודה רבה ניר.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני יודע שהיו דיונים בנושא אבל עדיין הודה מאוד עם תעזרו לי אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 1500 ש"ח... עדיף פחות!! ראיתי שהרבה פה ממליצים על הA60 אבל זה טיפה יקר, במיוחד אם אני אצטרך להוסיף לה זיכרון וסוללות נטענות ראיתי בכמה אתרים Nikon 2100 ב1300 ש"ח והיא נראית לא רע בכלל, היא טובה?? אני עוד מעט טס לחו"ל (לשבוע בערך) כמה זיכרון מומלץ לקחת עם המצלמה? אני לא מצלם הרבה אבל גם לא רוצה להיות לחוץ שלא נשאר מקום איזה סוללות נטענות עדיף לקנות? ובכלל אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע...
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
טוב נדפקה לי המקלדת =\ הרגלים שלה נשברו ומקש אחד עף לי =\ חחח (יותר נכון נשאב =\ ) בכל מיקרה היה לי את הMicrosoft Multimedia Pro Keyboard היא אל-חוטית עכשיו אני מחפש מקלדת אל-חוטית חדשה. המקסימום שיש לי לבזבז על זה הוא 150 שקל =\ סעמק איזה עצבים =\ יש משהו שאתם ממליצים עליו ? שתהיה אל-חוטית ונוחה =]
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים מצלמה של canon דגם a70.... הייתי רוצה לדעת: א. האם היא זוללת סוללות וכדאי לקנות נטענות במקום? ואם כן אז GP 2000 נחשבות לטובות? ב. כשהמצלמה מחוברת למחשב (USB) ואני מוריד ממנה תמונות למחשב ובמקביל עובד עם תוכנות עריכה... כל זמן שהיא מחוברת למחשב הסוללות מתרוקנות או שהחיבור למחשב מפצה על זה? ג. אפשר להגיד שזה המשך של ב'... האם כדאי לקנות קורא כרטיסי זיכרון למחשב??
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום מחפש סורק לבית לסריקת תמונות ושיקופיות: 1) האים 1200X600 מספק לדברים אשר נרצה להדפיס מאוחר יותר? 2) איזה חברה מומלצת? 3) מה האמינות של החברות השונות? מחיר: 300 סביר 500 נסבל 500< רצויה סיבה טובה בברכה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן שבוע הבא לקנות מקלדת+עכבר אלחוטיים. בינתיים ראיתי שהכי משתלם לי לקנות את אחד מהסטים הבאים: Logitech Cordless Wave Logitech Cordless Lx710 איזה מביניהם עדיף מבחינת העכבר\מקלדת ? ובנוסף רציתי לדעת מהו העכבר של כל אחד מהסטים ,והם הם מתאימים ליד רגילה. תודה רבה,אני מתכנן לקנות את זה כבר יום ראשון אז מצפה לתגובה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מחפש סט מקלדת ועכבר עד 400 שקל ורצוי פחות מעדיף לוגיטק כמה דברים שחשוב מאד שיהיו בעכבר: שליטה על הווליום של המוזיקה , מעבר בין הדפי אינטרנט אחורה וקדימה בקשר למקלדת: חשוב שתהיה נוחה להמון שעות בערך 12 שעות עבודה גם העכבר חשוב מאד שהכל יהיה נוח אני עובד המון שעות העכבר משמש בעיקר לתיכנות ומשחקים ועריכה גרפית. ד"א סתם שאלה בנוסף ... איך העכבר הזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_296&products_id=7475[br]פורסם בתאריך: 18.10.2007 בשעה 22:12:27 מצטער על ההקפצה אבל אני מת לקנות כבר תייעצו חבר'ה לחברכם הטוב :'( חח
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כמה כדאי לשלם על i mate pocket pc http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=33578&orderby=price המכשיר יד שניה בלי כל הכבלים והחיבורים שמגיעים בקופסא המקורית (ככל הנראה גנוב) יש דרך להשיג את כל מה שאמור להגיע איתו בקופסא?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אם אפשר אז שלא תעלה על רוחב של 310מ''מ לא צריך משולבת, העדפה להזרקת דיו לא משנה איזה חברה... אני צריך שהיא תתאים לי למקום בגלל זה אני מחפש מדפסת קטנה אם קיימת בכלל מדפסת בגודל הזה (ניסיתי לחפש ולא מצאתי משהו...) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
הזמנתי ספק FSP 350WTHN מנועה וקיבלתי במקומו דגם של 300W בטעות. השאלה שלי היא האם להשאיר את ספק הכח הזה כי כדי להחליף אותו אני צריך לשלוח בחזרה ולחכות לאחד חדש, וזה הרבה זמן מבחינתי.. המפרט שלי הוא כזה - מעבד Intel Pentium 4 Prescott 478 3.0Ghz 1 ג'יגה זכרון DDR של Kingston כרטיס מסך GeForce 6800 128MB AGPX8 של Gigabyte (הוא צורך מולקס משלו) לוח אם ASUS P4P800SE 3 הרדיסקים - 1 120GB SATA של WD, ועוד 2 זהים של 80GB PATA גם הם של WD. כונן אופטי אחד - DVD-ROM של LG. 5 מאוווררי 80mm 2 מאווררי 120mm של AC מאוורר Zalman CNPS7000AlCu LED למעבד מאוורר Zalman VF700Cu LED לכרטיס מסך נראה לי שזהו... תודה מראש על העזרה!!
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ספק הכוח JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) 24pin יצליח להפעיל מערכת מבוססת: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE כונן קשיח אחד כרטיס מסך GALAXY 7600GS 256MB DDRII, HDTV, DVI, PCI-E הספק / החברה נחשבים אמינים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לי זה נראה כמו מוזר, אבל יכול להיות ש 500 מגה יכולים להכיל כמות כל כך רבה של מידע? עוד מידע תוכלו למצוא כאן.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
האם הספק שמסופק עם הסקורפיו של RaidMax יסחב: Redeon 9800Pro 256Bit 512 A-Data. 2500 Barton.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
חשוב לי מאוד שיהיו אמינים שקטים ושיוכלו להחזיק AMD 3200 64bit וכרטיס GTO2 ( בקיצור מחשב חזק למשחקים ) 1. FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 2. Enermax 350W EG365P-VE FMA 20/24Pin Power Supply
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-