ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
יש לי את האקספלורר הישן של מיקרוסופט בעל ה5 כפתורים כולל הגלגלת (לא TILT) עכשיו אחרי שעשיתי TVOUT וראיתי כמה שזה לא נוח לקום כל הזמן למחשב בשביל העכבר אמרתי למה לא לקנות עכבר אלחוטי שגם אני יוכל לשחק איתו אסטרטגיה בטלויזיה, אז ממה שאני יודע יש לי את הMX700 שהוא נחשב לתותח בתחום ויש את המיקרוסופט שבביקורת באתר-הMX700 יקר והמיקרוסופט זול מאוד ! חיפשתי קצת ביקורות והבנתי שהמייקרוסופט הוא לא כל כך טוב למשחקים, אז ההתלבטות שלי עכשיו היא אם העכבר שיש לי כרגע הוא יותר מדוייק למשחקים מאשר האלחוטי, כי אם הוא לא אז עדיף לי לקנות את האלחוטי וזהו...
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
ותודה מכל הלב
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
קניתי לפני יומיים מצלמה של canon דגם a70.... הייתי רוצה לדעת: א. האם היא זוללת סוללות וכדאי לקנות נטענות במקום? ואם כן אז GP 2000 נחשבות לטובות? ב. כשהמצלמה מחוברת למחשב (USB) ואני מוריד ממנה תמונות למחשב ובמקביל עובד עם תוכנות עריכה... כל זמן שהיא מחוברת למחשב הסוללות מתרוקנות או שהחיבור למחשב מפצה על זה? ג. אפשר להגיד שזה המשך של ב'... האם כדאי לקנות קורא כרטיסי זיכרון למחשב??
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
רוצה לחבר מדפסת+ עכבר +מקלדת +VIDEO CONFERENCE האם יש פתרון? האם ניתן במידה ואין פתרון לחבר את המדפסת ו ה VIDEO CONFERENCE לסרוגין? תודה נעם
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
האם הוא עם ACTIVE PFC או PASSIVE כי בכל אתר אני רואה אחרת! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=8051
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני קונה את המארז היום\מחר ככה שזה דחוף שניהם עולים בערך אותו דבר (הפרש של 100 ש"ח) ככה שזה לא ממש משנה... אני שואל רק מבחינת ביצועים, אני קונה את המארז מנועה ואין להם במלאי את ה1088 רק את ה1050... והשאלה היא אם שווה לחכות עד יום שישי\ראשון ל1088 או לקנות את ה1050B היום\מחר או אם יש לכם הצעה אחרת לגמרי למארז + ספק המפרט הוא amd 3200 venice box, dfi lp nf4u-d, leadtek 6600gt extreme, geil 1gb kit value, 80gb wd ata זה הבסיס אבל יש תכנון לשדרוג עתידי לזכרון לOC לא יודע אם TCCD\BH-5 אבל אני חושב שעדיף לחשוב מראש על BH-5 כדי שתהיה האפשרות, לכרטיס מסך לX800PRO\XL וכנראה שגם HD 160GB SATA\SATA2 אני מפרט את זה כי אני רוצה ספק שיחזיק מערכת כזו (אחרי השדרוג) עם OC בלי בעיות מיוחדו…
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מישהו שבאמת מבין יכול לעזור לי? יש מספר מוגבל של חיבורים או שאני יכול לחבר אין סוף כל עוד יש לי מספיק מפצלים? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הגיים פאד Saitek P2600 או p2900 ??? בתודה מראש. גיא.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
כפי שציינתי בכותרת אני מעוניין לקנות מארז למחשב עד 500 ש"ח. שיהיה בעל ספק טוב(400W) ומאוורר אחד מאחור של 80 מ"מ (רצוי 2) , עוד מאוורר בקדימת המארז 80 מ"מ. אם המארז עם חלון צד ומאוורר מה טוב..... שיהיה עשוי מחומרים טובים ויציאות USB ואודיו בחזית. אפשר לקחת מארז ריק לדוגמה ב 200 ש"ח ולהוסיף לו ספק של חברה אחרת ומאווררים בנפרד (רק תנו לי שמות) אבל רק שבסוף יגיע לגג 500 ש"ח. בקיצור אחד עם ספק שיחזיק תמערכת: AMD 64BIT 3200 זיכרון פנימי: 1024MB דיסק קשיח: 160GB SATA כרטיס מסך: 6800GS תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מתנה לקנות לאבי והוא מאוד רוצה GPS. ואני לא מבין במחשבי כף מקווה שתוכלו לעזור לי. מחיר בסיבבות 1800 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
המחשב אינו מצליח להגידר את הפאלם שלי. יש לי וינדוס XP PRO מופיה הודעה " התקן USB לא מוכר" מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
מישהו יכול לצרף לי תמונה של כ"א מהם כולל מפרט טכני? בבקשה לא מעוניין בתשובות כגון: "לך לאתר מיקרוסופט לאבד את עצמך לדעת לחינם" "תשאל בחנות" "לך תז..." (סתתם). סוג 1: B75-00093 Microsoft® Intellimouse® Explorer Win English,Brazilian,French,IT,KO,ES CD w/Tilt Wheel Platinum CD Non-specific English,Brazilian,French,IT,KO,ES Win EUR 29.88 סוג 2: B75-00096 Microsoft® Intellimouse® Explorer Win English,Dutch,French,German,Greek CD w/Tilt Wheel Platinum CD Non-specific English,Dutch,French,German,Greek Win EUR 28.73 בתודה, General A.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני מחפש מארז (יפה כמובן) שמחירו כ 430 ש"ח ומטה עם חיבורי USB מקדימה וספק טוב של 400 או 350 כדי שיחזיק מחשב טוב למשחקים ... תודה.
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום אנשים אני מחפש רמקולים חזקים בשביל לשמוע מוזיקה במחשב וגם בשביל משחקים וסרטים!! אני שומע הרבה מוזיקה במחשב ורצית לפנוק את עצמי ברמקולים חזקים שיעשו את העבודה טוב...! אני רוצה שיהיה 4 רמקולים + סאב שיהיה בכל פינה בחדר.... אולי תוכלו להציע לי רמקולים בתקציב שלי ויעשו את העבודה ...?!? תודה לעוזריםם....
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
טוב אני רוצה pda צבעוני ומהיר למדי חשבתי על שלושה מכשירים שונים hp ipaq 1910 palm zire 71 dell axim 5 (300mhz. אני רוצה מכשיר מהיר ונוח עם עיברית רצוי במחיר של פחות מ2200 (עם עברית) ב zap.co.il ראיתי ipaq 1910 ב1600 ומשהו שקל אבל לא נראה לי שזה כולל עברית על מה תמליצו מבחינת ביצועים ומחיר.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שאלה, האם בריא יותר לכבות את ה UPS כאשר מכבים את המחשב? כאשר יוצאים לשבוע חופש? בכלל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
איך המארז הבא מבחינת איכות וחמור נוח לעבודה ? אני נתכנן חיתוך שלו , צביעה וסידור המארז. איך המארז באופן כללי ? חומר טוב ונוח לחתוך ? אפשר לצבוע אותו בצורה טובה ? האלומיניום לא עושה בעיות בצביעה ? איך האיכות בנייה שלו ? http://www.pch.co.il/docs/pd-2106135099.htm תודה.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ברשותי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט ועכבר MX1000 עכשיו שניהם פשוט "מתנגשים" ביניהם...(שניהם אלחוטיים-אחד עובד אז השני לא עובד). אז עכשיו אני בחיפוש אחר מקלדת חוטית,מצאתי אחת שנראית לי(היא פשוט נראית טוב):http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6176 עכשיו בגלל שאני יודע שישנם אנשים רציניים באתר.....אנשים שמבינים בחומרה באתי להתייעץ לפני קניה.(ילד טוב!) אז חוו אתה דעתכם בבקשה על המקלדת הנ"ל.תודה.
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
תראו אני רוצה לשים מאורר מקדימה אבל בשביל זה אני צריל להוציא את החלק הקידמי אז ניסיתי להוציא- הוצאתי את הברגים אבל יש שם עוד כאלה קליפסים שצריך ללחוץ עליהם ואז לדחוף אותם לבחוץ אבל אני לא מצליח ואני מפחד להשתמש ביותר מדי כח אז יש אולי איזה דרך או משהו כדי להוציא את הקליפסים האלה?? ואין לי איזה מצלמה אינטרנט ככה שאני לא יכול לצלם מקווה שתבינו למה שאני מתכוון ד"א זה המארז http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1831
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
ואני צריך שימליצו לי על איזה משהו טוב.. לא כולכך אכפת לי אם הוא יהיה אלחוטי או לא והתקציב עומד על בסביבות 300-400 שקל..
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לי זה נראה כמו מוזר, אבל יכול להיות ש 500 מגה יכולים להכיל כמות כל כך רבה של מידע? עוד מידע תוכלו למצוא כאן.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
זקוק להמלצה עבור מדפסת לייזר צבע A4 המיועדת למשרד בינוני לשימוש מגוון של צרכי משרד אבל גם עבור תיקי מוצר עם איורים וצילומים בצבע יכולת הדפסת צבע טובה+ של תמונות (לא נדרשת איכות צילום) - חשוב מאוד להמחשות, סקיצות וכו' יכולת להדפיס על נייר בדיד עבה יכולת לעבוד ברשת יכולת ניהול צבע/איכות הדפסה (בדרייברים) אפשרות מניית הדפסות נבדקה הזירוקס 6120 והתוצאות גרועות נבדקה גם לקסמרק (לא זוכר דגם) אבל היא עפה מהמשרד מהר מאוד הייתה גם XEROX Phaser 8400 אבל ירדה עקב עלות תפעול גבוהה מאוד ובעיות אחרות תקציב 2000 ש"ח עם גמישות למעלה.
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אני רוצה מקלדת אלחוטית קטנה יחסית שכוללת עכבר, ויש לה סוללה נטענת שמספיקה להרבה מאוד זמן (חודשים). אין חשיבות לכפתורי מולטימדיה, אבל הכרחי תאימות ללינוקס. חשבתי לקחת את המקלדת הזאת: Ione Scorpius P20MT 2.4GHz MCE Keyboard with Optical Trackball http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=12962 מישהו מכיר את המקלדת הזאת ויכול לכתוב חוות דעת? קראתי ביקורות באתר http://www.hometheater.co.il/modules.php?file=article&name=News&sid=1045. מה דעתכם? :
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-