ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
צריך מקלדת בסביבות ה100-120 ש''ח. חשוב לי שיהיה -תמורה מלאה תמורת הכסף -שתיהיה יחסית שקטה , מאוד חשוב לי שתיהיה כמה שיותר שקטה -שיכללו מקשי מולטימדיה עם זה נכנס לתקציב . ד''א האם יש איזהשהם סטים נחמדים של עכבר + מקלדת תמורת 150 ש''ח?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
איזה משני אלו עדיף: ANTEC 350 WAT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=2767 THERMALTAKE 420 WATT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=4366 תודה!
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
השימוש הוא לא רב, חשוב חסכון בדיו ושלא כשנגמר הצבע אז לא ניתן להדפיס בכלל מהירות הדפסה לא ממש חשובה גם הצעות מעבר למחיר ישקלו בחיוב
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
האם ספק כוח פיור פאוור של טרמלטייק 460W יחזיק לי את המערכת הבאה? לוח אם: P5wd2 E-premium מעבד: אינטל D 930 ליבה כפולה 2 סטוקים של זכרונות KINGSTON צורב DVD כונןDVD כרטיס קול X-FI פלטיניום הארדיסק אחד לבנתיים של 250 GB 16 MB CACHE כרטיס מסך צריך המלצה לכרטיס מסך עם האפשרות לCROSSFIRE ואפשרות הקלטת וידיאו ממקור אנלוגי למחשב באיכות טובה ולא ברזולוציה קטנה ומעצבנת 2קתודות קרות 3 מאוורים של טרמלטייק שבאו עם המארז מאוור גולדן אורב 2 וכנראה קירור לכרטיס מסך שירכש בהמשך בקר מאווררים וזהו.. אני חושב
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שמעתי שבמקלדת הזאת יש קורא כרטיסים זה נכון? אם יש אז איזה כרטיסים היא קוראת? תודה לכל מי שינסה לעזור
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
קניתי לפני יומיים מצלמה של canon דגם a70.... הייתי רוצה לדעת: א. האם היא זוללת סוללות וכדאי לקנות נטענות במקום? ואם כן אז GP 2000 נחשבות לטובות? ב. כשהמצלמה מחוברת למחשב (USB) ואני מוריד ממנה תמונות למחשב ובמקביל עובד עם תוכנות עריכה... כל זמן שהיא מחוברת למחשב הסוללות מתרוקנות או שהחיבור למחשב מפצה על זה? ג. אפשר להגיד שזה המשך של ב'... האם כדאי לקנות קורא כרטיסי זיכרון למחשב??
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
חוקי הפורום התעדכנו. מעכשיו ניתן להקפיץ דיון לאחר 24 שעות . העניין יאכף בצורה רצינית ביותר! ככה שלא מומלץ לבדוק אם אחרי 23.5 אני אתן אזהרה או לא. העניין בא לטובתכם ולמענכם- הימנעו מלנצל אותו לרעה.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לום, יש לי את המדפסת HP Deskjet 970Cxi שקניתי לפני מספר שנים. רציתי לדעת איך היא נחשבת לעומת המדפסות של היום כי באיזו חנות אחת היא נחשבת בין הטובות (מה שאני יודע כמובן שלא נכון כי אפילו אז היא לא עלתה לי יותר מ-500 ש"ח) אבל רציתי לדעת איך היא בהשוואה למדפסות במחירים הסבירים, וכמובן לשוק הביתי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הזמנתי ספק FSP 350WTHN מנועה וקיבלתי במקומו דגם של 300W בטעות. השאלה שלי היא האם להשאיר את ספק הכח הזה כי כדי להחליף אותו אני צריך לשלוח בחזרה ולחכות לאחד חדש, וזה הרבה זמן מבחינתי.. המפרט שלי הוא כזה - מעבד Intel Pentium 4 Prescott 478 3.0Ghz 1 ג'יגה זכרון DDR של Kingston כרטיס מסך GeForce 6800 128MB AGPX8 של Gigabyte (הוא צורך מולקס משלו) לוח אם ASUS P4P800SE 3 הרדיסקים - 1 120GB SATA של WD, ועוד 2 זהים של 80GB PATA גם הם של WD. כונן אופטי אחד - DVD-ROM של LG. 5 מאוווררי 80mm 2 מאווררי 120mm של AC מאוורר Zalman CNPS7000AlCu LED למעבד מאוורר Zalman VF700Cu LED לכרטיס מסך נראה לי שזהו... תודה מראש על העזרה!!
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
שלום 2 ALL אני מחפש לקנות מדפסת תמונות (הקטנות האלה). אני צריך חברה, דגם ומחיר סביר. אפילו עם הדגם לא נמצא בארץ יש לי מישהו שיביא לי אותו מחו"ל (הכוונה ארה"ב) התקציב שלי הוא עד 150 דולר למדפסת.....
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, אני קונה את ה FX 5900 וכרגע יש לי ספק כוח של 300W. האם כדי להחליף אותו ליותר חזק או ש 300W יספיק? תודה מראש. ניקולאי.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלומות לכולם אחים, אני חייב בדחיפות אתר שמכיל בתוכו סיקורים וכתבות על מארזים .בל.בד וכולל גם אופציה של קנייה , תודה רבה לעוזרים ! נ"ב, בקשה לא לשלוח אותי לאתרי חומרה כמו PCH כי אני צריך אתרים של מארזים בלבד!
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אהלן אני מדבר על העכבר הזה http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1095928282,97922, האם הכפתור ווליום שלו שולט על הווליום של הווינדוס או של התוכנה למשל כמו ווינאמפ? כי אתה משתמש ביציאה דיגיטלית למוזיקה הכפתור הזה בכלל לא מועיל...
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
יש לי בעיות פרופיל בעכבר שכאשר אני לוחץ על הכפתורים בצד שמאל של העכבר נפתח לי חלון של WORD למרות שכל הפרופילים אין שום אפשרות שכזאת, דבר נוסף הלוגו של RAZER כל הזמן מהבהב ולא נשאר קבוע האם זה ככה אצל כולם? והאם ניתן להשאיר אותו דולק לכל זמן?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, כפי שאומרת הכותרת אני מחפש מצלמה "צנועה" לעסק קטן. כזאת שאני אוכל להפעיל אותה בלילה (יש תאורה) ולצפות בה מהמחשב הבייתי דרך רשת האינטרנט. עדיף כמובן אם היא תיצור tunnel מוצפן על גבי הרשת אבל גם אם לא אז לא ביג דיל, אין לי מה להחביא שם ולא איכפת לי שמישהו "יצותת" לקו (שינהנה לו לצפות בשולחנות קפה רייקים מאדם ) אשמח להמלצות, עצות שימושיות (לציין שבגלל שאנחנו נמצאים בישראל ככל הנראה הרשת תצטרך לכלול גם ראוטר שידע לחייג l2tp או pptp בשביל להתחבר לאינטרנט.) תודה, מקסים.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מדפסת צבעונית, אך לא לשימוש כבד. ראיתי את קנון ip1500 והבנתי שהדיו שלה מאוד זול (59 ש"ח ב-dmo לשחור וצבעוני ביחד) השאלה שלי, האם שווה ללכת על זה? והאם הדיו זול כי הוא נגמר מהר הרבה יותר מ-HP לדוגמא
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אני מצלם הרבה (מצלמתDSLR) ואני מעוניין להדפיס תמונות על דפי פוטו אבל אני גם זקוק לפקס בבית יש מכשיר טוב שמשלב פקס מדפסת ואיכות הדפסה טובה? במחיר שפוי כמובן ובבקשה אל תשאלו תקציב תתנו מה שאתם מכירים באיכות טובה ואני כבר אשקול את את המחיר כמובן לא 600 שקל עדיף מתחת ל500 אם יש דבר כזה ב200 שקל בכלל טוב תודה מראש לעזורים הנחמדים
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כשדוד פנחס עובד במעתק, קיבלתי אותו שלשום... הורדתי את ה MX-1000 (אהובי) אחרי שנה של זוגיות ביחד, וזאת לא אותה תחושה. העכבר חלק, נפלא, מותאם ליד. אבל הסקרולר פשוט מטריף אותי! לוג'יטק מבטיחה "שיוט" בין דפים, וכל מה שאני מקבל זה שיוט איתי בקצב הסקרול עד כדי כך שאני פונה לסקרולר של האקספלורר ויורד איתו! ניסיתי לקנפג משהו ב SETPOINT, ללא עזרה. מישהו גם נתקבל בבעייה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אני יודע שהיו דיונים בנושא אבל עדיין הודה מאוד עם תעזרו לי אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 1500 ש"ח... עדיף פחות!! ראיתי שהרבה פה ממליצים על הA60 אבל זה טיפה יקר, במיוחד אם אני אצטרך להוסיף לה זיכרון וסוללות נטענות ראיתי בכמה אתרים Nikon 2100 ב1300 ש"ח והיא נראית לא רע בכלל, היא טובה?? אני עוד מעט טס לחו"ל (לשבוע בערך) כמה זיכרון מומלץ לקחת עם המצלמה? אני לא מצלם הרבה אבל גם לא רוצה להיות לחוץ שלא נשאר מקום איזה סוללות נטענות עדיף לקנות? ובכלל אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע...
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אהלן... יש לי פאלם M515 בן שנה (קצת פחות) ומקלדת מתקפלת בגודל מלא שמתאימה לו ולכל שאר הפאלמים (כל גירסאת M500 וכל הזייר חוץ מזייר 72 אהה וגם לטנגסטנים) אני רוצה למכור אותו ולקנות משהו יותר......... שימושי...... כמה ירד ערכו אחרי שנה כשאין לו שום שום סריטות במצב מעולה בטריה באותה מצב הכל פיקסססססססססססס.... אז כמה ירד ערכו? עלה 300$ בדיוטי פרי והמקלדת 800 שקל באופיס דיפו והיא די מאוד נדירה..
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום...אני יודע שלא נהוג לרשום ככה שדרושה תשובה דחופה וכאלה אבל זו באמת החלטה שצריכה להיתקבל מהר...כי אני משיג את זה דרך מישהו.. אוליי מטומטם האמת אבל זאת השאלה ואשמח אם תענו: הגה של מחשב למשחקי מירוץ וכאלה שמיתחבר בUSB יכול להיתחבר לפלייסטיישן2 (יש לה חיבור USB)??? שניהם USB...צריכות ליהיות בעיות מיוחדות? או שזה מתאים גם למחשב וגם לפלייסטיישן? זה לאחי הקטן אז אודה אם תוכלו לענות...
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שמדפיסה משו כמו 15000 דפי a4 מ2 הצדדים באיכות בשביל פליירים וכאלה.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-