ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
איזה משני אלו עדיף: ANTEC 350 WAT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=2767 THERMALTAKE 420 WATT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=4366 תודה!
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אחריי חיפושים רבים החלטתי להעזר בכם.... ;D אני זקוק למארז FULL TOWER בצבע שחור , רצוי מאלומיניום. גם מארז TOWER יכול להיות בסדר , אבל עדיף לי FULL. הרעש לא ממש מפריע לי.... רק חשוב שהוא יהיה קר עד כמה שאפשר. תודה. :-* :lsvader:
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הצורך שלי הוא שאני אוכל להתעסק עם קבצים במחשב(בעיקר סרטים) כשאני יושב על הספה (עצלן אין מה לעשות) אין צורך להגזים בסכומי עתק אני לא מחפש משהו רציני רק משהו שיעבוד. תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום חברה כבר הרבה זמן שאני חושב לקנות מחשב חדש וחיפשתי את העכבר והמקלדת המושלמים האלחוטים וזה מה שמצאתי Logitech Cordless Desktop MX בלי המספרים אחרי ה MX הוא בא עם עכבר ומקלדת אלחוטים MX700 שהוא אמור להיות כמו ה MX518(אבל אלחוטי) והמקלדת באה עם כל הכפתרים המסודרים של פעם שכבר אין במקלדות INSERT/HOME/DELETE שהם אחד ליד השני פשוט מדהים: חיפשתי אותו בכל האינטרנט ולא מצאתי מקומות שמוכרים אותו אם מישהו מכיר חנות שמוכרת את הסט המושלם הזה שיגיב בבקשה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי לכם, כל הזמן יש לי הפסקות חשמל (במיוחד בחורף, איזה שלוש פעמים ביום!) ואני מודע לגורל המר שמגיע לאלה שלא קונים אל פסק אז.. אני זקוק לאל פסק איכותי עד 1000 ש"ח (כמובן שעדיף פחות) שיכול להחזיק את כרטיסי המסך החדשים שיהיו ל nVidia+איזה מעבד משושה ליבות+אולי RAID 0 (אפשר להבין שהוא מיועד לטווח כמה שיותר ארוך). אופציה לכיבוי אוטומטי חובה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
קניתי לפני יומיים מצלמה של canon דגם a70.... הייתי רוצה לדעת: א. האם היא זוללת סוללות וכדאי לקנות נטענות במקום? ואם כן אז GP 2000 נחשבות לטובות? ב. כשהמצלמה מחוברת למחשב (USB) ואני מוריד ממנה תמונות למחשב ובמקביל עובד עם תוכנות עריכה... כל זמן שהיא מחוברת למחשב הסוללות מתרוקנות או שהחיבור למחשב מפצה על זה? ג. אפשר להגיד שזה המשך של ב'... האם כדאי לקנות קורא כרטיסי זיכרון למחשב??
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחפש הצעה למדפסת משולבת עם חיבור רשת. תקציב, עד 700 ש"ח ראיתי של-Brother יש כזאת - http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do?id=sp5-3917432 גם ללקסמרקס יש אחת - 4550. של HP מעט יותר יקרה (800 ש"ח) אבל כוללת גם פקס, HP6313
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אז ככה קניתי הגה שקוראים לו Fly Eagle אשר בא בחיבור USB למחשב(הוא הגה מירוצים). בכל אופן שמתי אותו בארון ולאחר חודש חודשיים הוא לא עובד! הוא מראה POWER אבל הWindows לא מוצא את ההתקן וניסיתי להתקין דרייבר וכאלה ואני לא מבין. פעם קודמת הוא עבד ועכשיו לא. אה ותגידו אם נשבר פין באחד החיבורים של ההילוכים להגה האחריות תתקן זאת? נשארה לי שנה לאחריות אגב. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, רוב הפרטים נמצאים בכותרת. אני מחפש באנדל של מקלדת + עכבר אלחוטיים (לא אינפרה-רד) שיתאימו לHTPC (כפתורי מדי, Play/Stop וכל השאר) ולגיימינג (עכבר טוב ומדוייק, מקלדת נוחה). הבאנדל ימוקם 4-6 מטר מהמקלט, אז חשוב שיהיה לסט טווח רחוק. ואם אפשרי אז שלא יעלה על 60$ (קניה בארה"ב, Newegg, Zipzoomfly). דבר אחרון, הסט מיועד לHTPC בסלון, כך שלא יזיק אם הוא יהיה אסטטי ובעל מראה מרשים / לא מכוער. תודה רבה, פיטר
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כמה כדאי לשלם על i mate pocket pc http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=33578&orderby=price המכשיר יד שניה בלי כל הכבלים והחיבורים שמגיעים בקופסא המקורית (ככל הנראה גנוב) יש דרך להשיג את כל מה שאמור להגיע איתו בקופסא?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
תראו יש לי מחשב חדש ואין לי את החיבור להגה הזה כי הוא דיי ישן ואני מחפש מתאם שיתאים לי למחשב מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם ספק הכוח JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) 24pin יצליח להפעיל מערכת מבוססת: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE כונן קשיח אחד כרטיס מסך GALAXY 7600GS 256MB DDRII, HDTV, DVI, PCI-E הספק / החברה נחשבים אמינים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום 2 ALL אני מחפש לקנות מדפסת תמונות (הקטנות האלה). אני צריך חברה, דגם ומחיר סביר. אפילו עם הדגם לא נמצא בארץ יש לי מישהו שיביא לי אותו מחו"ל (הכוונה ארה"ב) התקציב שלי הוא עד 150 דולר למדפסת.....
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
הספקים FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan או ENERMAX LIBERTY 400W הדיסק קשיח הם Maxtor DiamonMax 10, 6V250F0, 250GB, 16MB, S-ATA/300 NCQ, 7200RPM או WD CaviarXL WD2500KS 250GB S-ATA/300 16MB 7200RPM תודה מראש לתגובות
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום :!: שמי רועי אני שוקל לקנות הגה כמוון פלוס דוושות מארצות הברית כל היודע: -איזה חנות יש הגה בארצות הברית. -כמה עולה אותו הגה. -איזה סוג הגה -איזה חיבור יש לו למחשב. -על רטט. התקציב אשר אני מוכן להשקיע בהגה+דוושות מיחירו עד כ- 110$ אני מבקש מכל העונים רק סוגים טובים!!!... עד מחיר זה 110$ בתודה!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
המאוורר שלי נשרף...מאחורה... נכון איפה שיש את החיבור למחשב + למסך? אז זה... זה משהו חמור ? כמה עולה אחד כזה? איזה הכי שקט?ואיזה הכי טוב?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר ציבעונית חסכונית. מדפסת לשימוש ביתי, בעיקר הדפסה בצבע שחור, עם חיבור רשת. עד 1000 ש"ח תודה, אופיר.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
-
שלום , יש לי בעיה כשאר אני מפעיל את המחשב ההפעלה עוצרת ורושם לי : CPU IS UNWORKABLE OR HAS CHANGED. PLEASE RECHECK CPU MENU PRESS F1 TO CONTINUE .DEL TO ENTER SETUP יש לי את זה דיי הרבה זמן כל פעם שיש את זה אני לוחץ F1 והמחשב עולה כרגיל אבל זה כבר מתחיל להציק אני ישמח אם מישהו יעזור לפתור את זה [אגב חוץ מזה אין שום בעיה עם המחשב]
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שאלה, האם בריא יותר לכבות את ה UPS כאשר מכבים את המחשב? כאשר יוצאים לשבוע חופש? בכלל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
כפי שציינתי בכותרת אני מעוניין לקנות מארז למחשב עד 500 ש"ח. שיהיה בעל ספק טוב(400W) ומאוורר אחד מאחור של 80 מ"מ (רצוי 2) , עוד מאוורר בקדימת המארז 80 מ"מ. אם המארז עם חלון צד ומאוורר מה טוב..... שיהיה עשוי מחומרים טובים ויציאות USB ואודיו בחזית. אפשר לקחת מארז ריק לדוגמה ב 200 ש"ח ולהוסיף לו ספק של חברה אחרת ומאווררים בנפרד (רק תנו לי שמות) אבל רק שבסוף יגיע לגג 500 ש"ח. בקיצור אחד עם ספק שיחזיק תמערכת: AMD 64BIT 3200 זיכרון פנימי: 1024MB דיסק קשיח: 160GB SATA כרטיס מסך: 6800GS תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-
-
נשרף לי הספק כוח של המחשב הנייד שלי, Compaq Presario 2100. מישהו יודע כמה אמור לעלות לי אחד חדש? וגם מאיפה אני יכול להשיג...
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-