עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by urich,

טוב אני רוצה pda צבעוני ומהיר למדי חשבתי על שלושה מכשירים שונים hp ipaq 1910 palm zire 71 dell axim 5 (300mhz. אני רוצה מכשיר מהיר ונוח עם עיברית רצוי במחיר של פחות מ2200 (עם עברית) ב zap.co.il ראיתי ipaq 1910 ב1600 ומשהו שקל אבל לא נראה לי שזה כולל עברית על מה תמליצו מבחינת ביצועים ומחיר.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  2. Started by 007,

שלום אני דיי חדש ולא ממש מבין פה אז ככה קניתי ספק חדש לא מזמן הנה הוא: מישהו יכול להגיד לי אם הוא נחשב לאחד טוב?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  3. Started by guyishai,

שלום, קניתי את הפדלים הבאים: http://www.chproducts.com/retail/gp_ch_pedals.html ואני מעוניין לחבר אותם לבד למחשב, לא ביחד עם התקן גיימפורט אחר כגון הגה או יוק כמו שנהוג לעשות (כי יש לי יוק USB). הבעיה היא, שלפי ה-FAQ באתר החברה, ולפי הדרייברים שקיבלתי עם המוצר, לא ניתן לעשות זאת. אולי בכל זאת יש דרך? כי לפני שקניתי שאלתי בפירוש את החברה האם זה יוכל להתחבר בצורה הזו והם ענו לי בחיוב. תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  4. http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=90&SCID=92&MNO=NB-30&ovmkt=23G00LDM1H7ECL769S263G78OO קראו את "How It Works", ואני חושב שתבינו לבד....

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by 3d7,

יש לי מסמך ברוחב של 21 ס"מ ובאורך של 60 ס"מ (דף אחד). ניסיתי לסרוק את המסמך במדפסת משולבת Canon MP830 באמצעות התוכנה OmniPage SE 4.0. הבעיה היא שהוא מצליח לסרוק עם ה-ADF רק כשני שליש מהדף. מישהו יודע איך אני יכול לסרוק את המסמך הזה עם הסורק שלי בסריקה אחת? לחילופין, במידה וזה לא אפשרי, אני אשמח לקבל המלצות על מקומות במרכז בהם אפשר לסרוק מסמך בגודל כזה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by halo,

איזה מצלמת אינטרנט די פשוטה של לוג'יטק כדאי לקנות ולמה? תודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  7. שאלה ראשונה : 1. מהם ההבדלים בין המארז COMPUCASE 6AR1 לבין ה-6A19 ? רק הצבעים של המארז ? שאלה שנייה הנוגעת למקלדות ועכברים : אז ככה , יש לי מארז ENERMAX CS-3181L (צבע כסף) ורמקולים של לוג'יטק Z560 בצבע שחור . אני מעוניין להתאים את העכבר והמקלדת לרמקולים ולמארז . אהמממ...כיום יש לי עכבר MICROSOFT OPTICAL BLUE MOUSE ( עכבר נחמד מאוד , צבע כחול וכסף) ומקלדת מולטימדיה פשוטה של TURBOWIN (אני יודע , סתם חרא) . 1. האם עכבר שלי כרגע (MICROSOFT BLUE MOUSE OPTICAL) יותר טוב מהעכבר Logitech Pilot Wheel Mouse Optical ? 2. ואני שואל זאת כי העכבר הזה בא ביחד עם המקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט כעסקת חבילה שעולה 185 שקל ? שווה בעיקרון , לא ?

8. http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=759&ser=1 מפה קניתי הדיסק נשבר מאיפה אני יכול להוריד דריבר?

9. Started by GanJaval,

תעזרו לי בבקשה קיבלתי היום את ה g5 אבל לא קיבלתי איתו דיסק של דריברים .. כנירה בגלל שזה מנעה ויש משהו בסוף oem בקיצור אפשר להוריד דריברים מהאינטרנט לעכבר ?

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  10. קניתי לאחרונה את הסט האלחוטי של Logitech - WAVE אבל אני די מבואס שאין על המקלדת חיווי של numlock ו- capslock.... הסיבה שקניתי את הסט הזה היא כי לעכבר יש גם את שני הלחצנים של אחורה וקדימה ושמעתי עליה כמה ביקורות טובות... מישהו מכיר סט טוב יותר? אני לא מעוניין בסט BT שעולה 1500 ש"ח אבל ... חצי מזה זה סביר... אשמח לתשובה מהירה כדי לדעת אם יש לי טעם להחליף את הסט... תודה.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by maphisto324,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת בסכום של כ-500-550 ש"ח. המדפסת תהיה לשימושים מינימליים של עבודות בית ספר של תלמיד תיכון ומורה וכמו כן סריקות ושליחת פקסים. ניסיתי לחפש טיפה וראיתי המון דגמים של HP\LEXMARK\BROTHER וכו' . האם יש הבדלים משמעותיים בין החברות שעלי לדעת? בנוגע להבדל בין הסריקות שלהן, בקלות תפעול, באמינות לאורך זמן? ואם תוכלו לתת לי כמה דגמים ספציפיים שידועים שהם טובים אני אשמח . תודה לכל עזרה.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by yuraxp,

מה אתם חושבים על עכבר הזה? שווה 180 שקל? http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=441#pc

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  13. אני מעוניין לרכוש הביתה מכשיר משולב. מה דעתכם על ה HP Photosmart 2613 All-in-One? האם יש לפי דעתם הצדקה למחיר? או דגם יותר כדאי? חשוב שיהיה מכשיר משולב.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  14. Started by ron_n,

שלום לכולם, האם ספק הכוח JSP-TECH PS-05 BIG FAN 420W (12cm Fan) 24pin יצליח להפעיל מערכת מבוססת: Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DUAL CORE כונן קשיח אחד כרטיס מסך GALAXY 7600GS 256MB DDRII, HDTV, DVI, PCI-E הספק / החברה נחשבים אמינים? תודה.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  15. מישהו אמר לי שיש להדפיס עמוד לפחות פעם בשבוע, אחרת המדפסת יכולה להידפק(לא הבנתי ממנו מה יכול לקרות) ולכן הוא קנה מדפסת לייזר, שבהן אין תופעה כזאת... האם זה נכון? מישהו יכול להסביר לי? :

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  16. לי זה נראה כמו מוזר, אבל יכול להיות ש 500 מגה יכולים להכיל כמות כל כך רבה של מידע? עוד מידע תוכלו למצוא כאן.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. האם הספק שמסופק עם הסקורפיו של RaidMax יסחב: Redeon 9800Pro 256Bit 512 A-Data. 2500 Barton.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  18. אני מחפש מארז (יפה כמובן) שמחירו כ 430 ש"ח ומטה עם חיבורי USB מקדימה וספק טוב של 400 או 350 כדי שיחזיק מחשב טוב למשחקים ... תודה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  19. שלום שלום, לאחרונה צד את עיניי המארז המדהים הזה http://www.pch.co.il/assets/big/vm2000a.jp g התחלתי לאסוף כספים ( בנתיים יש לי 150 : ), ואני שוקל ברצינות לקנות אותו. אשמח לשמוע מכם מה טוב בו, מה מיוחד וכו', והאם הוא טוב גם בהשואה למארזים אחרים מאותה החברה. בקיצור, ביקורות דעות וכל מה שמסביב. תודה , אדם.

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by waizman,

המצלמה היא EMPREX 1300D. הנה המפרט שלה: מצלמה דיגיטלית משולבת 2 מיליון-פיקסל + מסךEMPREX 1300D LCD משמשת גם כמצלמת אינטרנט לשיחות ועידה. זום דיגיטלי X 2 בטכנולוגיית ADZ פלאש מובנה בעל 3 מצבים ( כולל מנגנון עיניים אדומות). רזולוציית תמונה : 1600x1200 2M 1152x864 1M 640x480 VGA מסך LCD 1.4 אינץ' צבעוני. חיישן CMOS 1.3M זיכרון פנימי 8MB ואפשרות הרחבה ע"י כ.זיכרון SM פוקוס - 75 ס"מ עד אינסוף. כולל כיסוי מגן לעדשה. רמת לובן 5 מצבים. צילום עצמי 10 שניות. רזולוציה במצב מצלמת אינטרנט 160120X 30 תמונות בשנייה, 320 15 240 X תמונות בשנייה. ממשק USB 1.1 פורמט קבצים JPEG,DCF,EXIF : כיבוי עצמי לאחר 3 דקות. תומך : windows 98,98se,ME,2000,XPMAC OS 9.0 & 10 ערכת המצלמה…

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  21. שלום ללברי הפורום,יש לי עכבר logitech m185 http://www.logitech.com/en-roeu/product/wireless-mouse-m185העכבר הוא חלק מסט שכולל עכבר ומקלדת, שנמכרו במשולבהמקלדת בסדר ולא עושה כל בעיותיש בעייה עם העכבר, שמתנתק פעם ביום או יותרכשזה קורה, אני מוציא את הסוללה ומחזיר אותה ואז הכל בסדר,עד הפעם הבאה.אינני יודע מה יכולה להיות הסיבה לכך.ביררתי עם מכר שיש לו בדיוק את אותו הסט וזה קורהגם אצלו. האם זה יכול להיות כתוצאה מסמארטפון ? בכל אופן, אני רוצה לקנות עכבר אחר שהבעיה הזו לא תקרה בואני משתמש בעכבר בעבודה לצורכי תיכנות. אין צורך בתמיכה במשחקים וכו או בתכונות מיוחדות. הגודל והמאפינים של העכבר שיש לי בהחלט מספקים אותי, ואם לא היתה הבעייה של התנתקויות הייתי ממשיך לעבוד איתומישהו יכול לה…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by Spyro,

שלום, אני מחפש סורק במחיר עד 500 ש"ח. אין לי מושג בנושא ואשמח לקבל עזרה בבחירת סורק. המחיר הוא בעיקרון עד 500 אבל אם יש סורק טוב גם במחיר פחות יקר, אשמח עוד יותר... תודה!

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  23. הי אני הולך לקנות מסך 26'' ולחבר אותו למחשב... התפקיד העיקרי שלו זה למשחקים והשני זה לסרטים (סוג של מדיה סנטר כזה, לא?) אז מה עדיף לי? סט אלחוטי או סט חוטי + שלט ואיזה דגם? הנה שלט זול... איך הוא? http://cgi.ebay.com/USB-Media-Center-Controller-PC-Computer-Remote-Control_W0QQitemZ350203358722QQcmdZViewItemQQptZPCA_Mice_Trackballs?hash=item5189bf2e02&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  24. יש המלצה למקלדת ועכבר זולים ופשוטים? לא משהו ג'נרי מצד אחד, אבל לא צריך גם משהו "מפואר" מידי. נגיד 150 ש"ח לשניהם. תודה!

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by nisimm,

שלום אני קונה הגה למחשב וחשוב לי קריטריונים של תמיכה בהרבה משחקים כמו ניד פור ספיד ופיור ראיתי הגה מגניב של לוג'יטק-Formula Vibration Feedback Wheel מישהו התנסה איתו?יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים