ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
לחבר שלי פעם היה תוכנה כזאת שאתה יכול לצלם בה את מה שאתה עושה במחשב שלך. מישהו מכיר את התוכנה הזאת? ואם כן, למישהו יש מושג איך קוראים לתוכנה הזאת?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי. אשמח להמלצה לעכבר איכותי בעל תחנת טעינה (שאפשר לשים עליו את העכבר שיטען ולא להחליף סוללות) 200 שקל מקסימום. יש חיה כזאת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שיש להדפיס עמוד לפחות פעם בשבוע, אחרת המדפסת יכולה להידפק(לא הבנתי ממנו מה יכול לקרות) ולכן הוא קנה מדפסת לייזר, שבהן אין תופעה כזאת... האם זה נכון? מישהו יכול להסביר לי? :
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אהלן אנשים.. נראה שהעכבר שלי Razer Diamondback שבק חיים. אני מחפש עכבר חדש.. אני אומנם לא גיימר כבד אבל לא יזיק אם יהיה לו DPI גבוה. ה Diamondback היה מצויין (עד אתמול). חשבתי על ה Copper head ..? מבחינת הגודל והצורה לא כל כך משנה לי. אני אתרגל לכל דבר, מה שכן חשוב לי שלא יהיה גדול וכבד... אני מעדיף יחסית קטנים וקלילים (כמו הנוכחי). כסף זאת לא בעיה העיקר שיהיה טוב.. העכבר יוזמן כבר מחר ( יום א) *תוקן לשבק, פאדיחה
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
קניתי Thermaltake 420W pure power ויש לו בקרת טמפרטורה אוטומטי,בלוח אם שלי אין לי קונקטור בשביל החיבור הזה (לוח אם מאפן). שאלתי היא: האם יש לספק הזה בקרה פנימית שהוא יכול למדוד טמפ' או רק בקרה דרך הקונקטור הזה? ואם אני לא מחבר את הקונקטור,האם הוא יזרוק אוויר במקסימום שלו? משום שעכשיו החלפתי את הג'נרי שהיה לי,והג'נרי הוציא אוויר ממש יותר חזק מה TT.
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ספק חדש למערכת שלי, השיקול העיקרי הוא שקט... חיפשתי קצת בפורום ועלה שם ה- Antec Phantom, השאלה שלי היא אם אפשר לסמוך על ספק בלי מאוורר? אם לא, אז יש איזה שהוא ספק אחר בפחות או יותר אותו תקציב (אזור ה-1200 ש"ח) שאפשר לסמוך עליו ושייתן לי הכי הרבה שקט? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
המצלמה היא EMPREX 1300D. הנה המפרט שלה: מצלמה דיגיטלית משולבת 2 מיליון-פיקסל + מסךEMPREX 1300D LCD משמשת גם כמצלמת אינטרנט לשיחות ועידה. זום דיגיטלי X 2 בטכנולוגיית ADZ פלאש מובנה בעל 3 מצבים ( כולל מנגנון עיניים אדומות). רזולוציית תמונה : 1600x1200 2M 1152x864 1M 640x480 VGA מסך LCD 1.4 אינץ' צבעוני. חיישן CMOS 1.3M זיכרון פנימי 8MB ואפשרות הרחבה ע"י כ.זיכרון SM פוקוס - 75 ס"מ עד אינסוף. כולל כיסוי מגן לעדשה. רמת לובן 5 מצבים. צילום עצמי 10 שניות. רזולוציה במצב מצלמת אינטרנט 160120X 30 תמונות בשנייה, 320 15 240 X תמונות בשנייה. ממשק USB 1.1 פורמט קבצים JPEG,DCF,EXIF : כיבוי עצמי לאחר 3 דקות. תומך : windows 98,98se,ME,2000,XPMAC OS 9.0 & 10 ערכת המצלמה…
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מיני מקלדת USB. איפה אני יכול למצוא כזאת בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
נמאס לי כבר לחכות, מה קרה ל"עוד 10 ימים הוא נוחת" עד שזה יקרה אני בטח אתפתה לקנות כרטיס יותר טוב למרות שאני לא צריך כי אין לי מערכת רמקולים חזקה! יש לי עכשיו sb live value והסיבה היחידה שאני קונה פורטיסימו זה בגלל היציאה האופטית...
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
איזה משני אלו עדיף: ANTEC 350 WAT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_98&products_id=2767 THERMALTAKE 420 WATT http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_856&products_id=4366 תודה!
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מה דעתכם על זה http://skypc.co.il/pl_product~920-000279~19~0.htm או זה http://skypc.co.il/pl_product~967553-0119~19~0.htm אם יש הצעה טובה ותר אמרו לי..
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
לכל בעלי ה-MX1000(העכבר המהולל): כל פעם שאני מפסיק לעבוד איתו אז אני שם אותו על OFF(רק הפסקות ארוכות של 2\1 שעה+) ושאני חוזר ומדליק אותו שוב(מצב ON) אז הוא מהבהב עם נורה אדומה(של הבטריה, למרות שיש בטריה מלאה) ורק אחרי איזה דקה+- הוא חוזר לעבוד ולהראות שלושה פסים ירוקים. איך מקצרים את זמן ההמתנה של הנורה האדומה או לחילופין איך מפסיקים את כל זה בכלל? תודה מראש. .swg
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
עדיין לא החלטתי מה התקציב שלי, אבל מן הסתם אני מחפש כמה שיותר זול. יש לציין שאני לא גיימר שמשחק בFPSים מטורפים- אני משחק בCOD, Oblivion, WoW וכל מיני משחקים קטנים אחרים, שום דבר שמצריך דיוק של 10,000DPI. אין צורך באלחוטיים. אני לא ממש מבין בלייזר/אופטי, אז מה שנראה לכם. לא מחפש פיצ'רים מדהימים בעכבר- חשוב שהוא יהיה נוח. 5 כפתורים לא מדברים אלי. עם שינוי DPI לא יצא לי להתנסות, אבל אם זו פונקציה באמת שימושית (למישהו שלא משחק FPS) אין לי בעיה. המקלדת צריכה להיות מקלדת מולטימדיה עם עברית. חשובים לי כל הכפתורים של שליטה על נגן המדיה וכפתורים של קיצורי דרך. כמו כן לא יזיק גם משטח לעכבר אם אני כבר שם. ראיתי בזיגזג את ה Func F-Series 14" F10.S (smooth) ב111 שקל, שווה …
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי מקלדת מסוג logitech mx700 מקלדת אלחוטית + עכבר אלחוטי פירמטתי את המחשב היום והתקנתי הכל, הבעיה שהכפתורים במקלדת לא עובדים כמו שצריך.... למי שמכיר, יש את כפתור ה-f-lock והוא לא ממש עובד, לעומת זאת, כפתור ה-Mute בעצם הפך להיות ה-f-lock שאני ממש לא מבין איך כי זה לא אחד הכפתורים שאפשר לשנות, אלא מותקן ככה.... יש הצעות? יש כמובן עוד כפתורים שלא עובדים...... פחות או יותר כל הכפתורים שכשורים לסאונד למניהם עושים משהו אחר בכלל...... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
-
התקציב הוא 200-250 ש"ח, לא הכי גבוהה אבל גם כך אני לא מחפש משהו מתקדם. סך הכל מעוניין במדפסת שיכולה להדפיס תמונות בצורה נורמלית, שלא יראו בהם את הפיקסלים כמו המדפסת הנוכחית (HP 815C). זמן ההדפסה לא עניין קריטי. יש אפשרות למדפסת כזאת בתקציב שלי? כמה להוסיף, במידה ואין? עריכה: בבקשה תציינו את מחיר הדיו של המדפסת, במידה ואתם ממליצים על אחת .
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי מסמך ברוחב של 21 ס"מ ובאורך של 60 ס"מ (דף אחד). ניסיתי לסרוק את המסמך במדפסת משולבת Canon MP830 באמצעות התוכנה OmniPage SE 4.0. הבעיה היא שהוא מצליח לסרוק עם ה-ADF רק כשני שליש מהדף. מישהו יודע איך אני יכול לסרוק את המסמך הזה עם הסורק שלי בסריקה אחת? לחילופין, במידה וזה לא אפשרי, אני אשמח לקבל המלצות על מקומות במרכז בהם אפשר לסרוק מסמך בגודל כזה.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני יודע שהיו דיונים בנושא אבל עדיין הודה מאוד עם תעזרו לי אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 1500 ש"ח... עדיף פחות!! ראיתי שהרבה פה ממליצים על הA60 אבל זה טיפה יקר, במיוחד אם אני אצטרך להוסיף לה זיכרון וסוללות נטענות ראיתי בכמה אתרים Nikon 2100 ב1300 ש"ח והיא נראית לא רע בכלל, היא טובה?? אני עוד מעט טס לחו"ל (לשבוע בערך) כמה זיכרון מומלץ לקחת עם המצלמה? אני לא מצלם הרבה אבל גם לא רוצה להיות לחוץ שלא נשאר מקום איזה סוללות נטענות עדיף לקנות? ובכלל אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע...
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
-
קניתי לפני יומיים מצלמה של canon דגם a70.... הייתי רוצה לדעת: א. האם היא זוללת סוללות וכדאי לקנות נטענות במקום? ואם כן אז GP 2000 נחשבות לטובות? ב. כשהמצלמה מחוברת למחשב (USB) ואני מוריד ממנה תמונות למחשב ובמקביל עובד עם תוכנות עריכה... כל זמן שהיא מחוברת למחשב הסוללות מתרוקנות או שהחיבור למחשב מפצה על זה? ג. אפשר להגיד שזה המשך של ב'... האם כדאי לקנות קורא כרטיסי זיכרון למחשב??
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שמדפיסה משו כמו 15000 דפי a4 מ2 הצדדים באיכות בשביל פליירים וכאלה.
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
החלטתי לפנק את המחשב שלי במארז חדש. יש לי את הקומפיוקייס הנפוץ הישן והטוב, http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=741, ואיך לומר, נמאס לי ממנו קצת... כשקניתי את המחשב לא רציתי להשקיע במארז אז קניתי משהו זול וטוב, אבל עבר הרבה זמן ועכשיו ברוך השם אין בעיות של כסף. אני רוצה איזה מארז יפה כזה מהאלה עם העיצוב המיוחד והחלון שרואים את כל האורות שבתוך המחשב וכו'. אל תשתגעו עם מחירים אבל אפשר להשקיע איזה 700 שקל... הבעיה היא שהמחשב שלי צמוד לקיר והדלת של מארז, ששם אני מניח שנמצא החלון במארזים עם חלון, צמודה לקיר, כך שאם יהיה שם חלון לא יראו אותו בכלל... כך שאני חייב מארז הפוך שהחלון בצד השני (אם יש כזה דבר בכלל)... תודה נ.ב http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product…
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
איך המארז הזה? כמה מאווררים אפשר לחבר לו? עם כמה הוא בא ואיך הא בכלליות?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
אני מחפש מארז בסביבות 400 שח שיתאים לי לקירור מים TT BW 745 כמו שהבנתי צריך אחד של 120 מקדימה ושניים 120 מאחורה אני יודע שיש את ה Aurora אבל הוק קצת יקר
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-