ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי מקלדת ארגונומית 4000 של מיקרוסופט (חוטית) ולאחרונה יש לי בעיה אתו - קיצורי דרך לא עובדים! לדוגמא, אם אני לוחץ F5 (refresh) הוא לא עושה כלום, וגם בתוכנות אחרות קיצורים לא עובדים, שזה בשבילי בעייתי כי אני עובד עם תוכנות גרפיות. מישהו מכם גם אולי נתקל בזה...?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת משולבת טובה עד 500 שקל בערך ושיהיה לה פקס חיצוני (לא דרך המחשב) וגם מכונת צילום ציבעונית וסורק משהו טוב ב500-600 שקל ככה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מתעניין בעכבר HyperX Pulsefire Dart RGB שעולה 340 שח. מה אתם אומרים על המוצרים של HyperX?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מחפש KVM העכבר והמקלדת שלי USB ויש לי 4 מחשבים 3 מהם עם יציאה רגילה ואחד עם DVI יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
קניתי מדפסת חדשה XEROX 3117 איך אני יכול לדעת לכמה דפים בערך הטונר וכמה נותרו לי כל פעם? מעבר להצהרות היבואן והחנות... תודה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום אני אשמח מאוד עם תוכלו לעזור לי בקניית מדפסת חדשה שתשמש למחשב ביתי להדפסת עבודות תמונות וכו' אם אפשר לא מדפסות של HP למה שתי המדפסות הקודמות שלי נהיה להם בעיות מהתחלה אני צריך משהו שעושה את העבודה והוא אמין תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני צריך מדספת הזרקת דיו עם ביצועים סטנדרטיים. רוב ההדפסות שלי יהיו בכלל טקסט שחור לבן, אבל מובן שאני צריך שהיא תהיה מסוגלת להדפיס תמונת צבע מלאה באיכות "סטנדרטית".
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לאוזניות בטווח המחירים שנתתי. היום אני עם sennheiser hd205 והם ממש נחמדות אבל אני רוצה להעלות רמה. חזרתי מארצות הברית לפני שבוע שם התנסתי ב סטודיו של דוק דריי והם היו מדהימות. השמע הנוחות הבידוד והכל הם היו מושלמות. אלא שהמחיר גבוהה. ניסית לקנות יד 2 או מאי ביי אבל זה לא הסתדר אז אני רואה את זה כלך לחפש משהו אחר. מה גם שאחרי שאני קורא פה קצת אני מבין שבמחירים האלו אפשר להשיג דברים טובים יותר. סגנון מוזיקה עיקרי היפ הופ, אלקטרוני, דאב אני גם מתקלט לכיף (dj) אז הדגשים הרלוונטיים לסגנון. חשוב לי הבידוד והעיצוב והנוחות כי מה שיש לי היום אי אפשר להאזין יותר מחצי שעה רצוף. זה לוחץ על האוזניים. המקסימום שלי הוא 750 אם כי הייתי מעדיף לרדת לכיוון ה 600 ככה. לגבי…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש מקלדת + עכבר שמסוגלת לקלוט דרך קיר גבס למרחק של 5 מטר
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה קורה לספק כוח שאינו ג'נרי שמועמס יתר על המידה, ונדרש להספק גבוה מזה שאליו הוא מיועד? נשרף פיוז טרמי בפנים (כמו במכוניות)? קופץ איזשהו פיוז אלקטרומגנטי (כמו בלוחות חשמל)? סתם נשרף איזשהו מוליך והולך הספק? במקרה של עומס יתר עלול להיווצר נזק לרכיבים אחרים חוץ מאשר לספק? תודה
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין במחשב עם המפרט שרשום מטה ומחפש מארז וספק טובים. שתי שאלות לי: 1. מה ההספק הנדרש למפרט כזה (400W מספיק) ? OC יתכן בעתיד 2. האם יש דרישות קירור מיוחדות? 3. המליצו לי על Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue 400Watt האם מתאים? המפרט הוא: Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 Samsung 512MB DDR2 667 Original Western Digital 120GB SATA II 8MB 7200RPM WD1200JS XFX GeForce 7600GT 256MB PV-T73G-UDF7 תודה מראש על התשובה,
-
- 9 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי iPod 20GB 4G לא צבעוני היום יצא עדכון קושחה רשמי והורדתי אותו,כשניסיתי להתקין הוא אמר שיש בעייה בHDD של הפוד,עשר דקות לפני התקלה שמעתי מוזיקה להנאתי בפוד בכל מקרה עכשיו כשאני מנסה להדליק אותו יש סימן של תקייה וסימן קריאה,ניסיתי לעשות רסטור ופורמט דרך הווינדואס ובשל תקלה מסתורית שניהם לא הצליחו
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שמעתי שבאחד מסוגי הצורבים שלהם ישנה אפשרות להגדיל את שטח המקום ל 8.5 גיגה בדיסק של 4.7 מה אתם אומרים על זה ? משהו נפגע עקב זה ? מחכה לתגובות.
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי כרגע qck steel pad שהוא מעולה ונוח אבל מתלכלך המון חשבתי לקנות את ה Razer "eXactMat" Professional Mouse Pad יש למישהו אותו
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
איך המארז הבא מבחינת איכות וחמור נוח לעבודה ? אני נתכנן חיתוך שלו , צביעה וסידור המארז. איך המארז באופן כללי ? חומר טוב ונוח לחתוך ? אפשר לצבוע אותו בצורה טובה ? האלומיניום לא עושה בעיות בצביעה ? איך האיכות בנייה שלו ? http://www.pch.co.il/docs/pd-2106135099.htm תודה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות Gigabyte GeForce FX 5900XT 128MB DDR DVI Retail Video Card ורציתי לדעת אם הספק שלי מתאים ... איזה ספק צריך לזה? כמה ואט ? ואיך אני בודק איזה ספק יש לי ? בלי לפתוח את המחשב ... איך אני יכול לבדוק כמה ואט הספק שלי בעזרת תוכנה או משהו לא יודע . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
היום אני קנה עכבר חדש ואני מתלבט איזה. Razer Lachesis או את העכבר Razer DeathAdder? איזה עדיף לקנות ולמה? ( עם זה חשוב אני משחק במשחקים וברוב CS) אז מה עדיף?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
עדיין לא החלטתי מה התקציב שלי, אבל מן הסתם אני מחפש כמה שיותר זול. יש לציין שאני לא גיימר שמשחק בFPSים מטורפים- אני משחק בCOD, Oblivion, WoW וכל מיני משחקים קטנים אחרים, שום דבר שמצריך דיוק של 10,000DPI. אין צורך באלחוטיים. אני לא ממש מבין בלייזר/אופטי, אז מה שנראה לכם. לא מחפש פיצ'רים מדהימים בעכבר- חשוב שהוא יהיה נוח. 5 כפתורים לא מדברים אלי. עם שינוי DPI לא יצא לי להתנסות, אבל אם זו פונקציה באמת שימושית (למישהו שלא משחק FPS) אין לי בעיה. המקלדת צריכה להיות מקלדת מולטימדיה עם עברית. חשובים לי כל הכפתורים של שליטה על נגן המדיה וכפתורים של קיצורי דרך. כמו כן לא יזיק גם משטח לעכבר אם אני כבר שם. ראיתי בזיגזג את ה Func F-Series 14" F10.S (smooth) ב111 שקל, שווה …
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
האם למפרט הזה הספק במארז המובלט מספיק או שצריך משהו אחר, והאם יש בו אוורור מספיק,אם לא איזה מאווררים לקנות?(הכל מ KSP) Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE ?ASUS A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 512MB 400MHz A-DATA/VT HEC Compucase CI-6A21 400W GeForce 6600GT- 128MB PCI-X
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
9800P P4 2GHZ 256MB DDR 500 X 2 IS7-E 40GB WD צורב CDROME השגתי ספק 300W של eagle בחינם מחבר אני רוצה לדעת אם הוא יספיק למפרט הנ"ל? עכשיו הוא מפעיל את אותו המפרט אבל עם GF 4 MX ולא R9800.
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={346606A2-1114-4AC6-8363-0F9EE6D08445}&details_type=1&itemid={99CBD1E3-9FE5-4567-9275-624880CA2F8A} הוא בא עם ספק ? תודה
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
או סתם שיחה .האם יש דבר כזה? אנני מדפיס הרבה עד 600 ש"ח תודה רבה נעם
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מצלם הרבה (מצלמתDSLR) ואני מעוניין להדפיס תמונות על דפי פוטו אבל אני גם זקוק לפקס בבית יש מכשיר טוב שמשלב פקס מדפסת ואיכות הדפסה טובה? במחיר שפוי כמובן ובבקשה אל תשאלו תקציב תתנו מה שאתם מכירים באיכות טובה ואני כבר אשקול את את המחיר כמובן לא 600 שקל עדיף מתחת ל500 אם יש דבר כזה ב200 שקל בכלל טוב תודה מראש לעזורים הנחמדים
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב אז ככה...שמתי לוח אם חדש IS7 ואיזה ג'מפר אחד לא היה במקום אז לא ידענו מה הבעייה ועשינו איזה 540975 פעמים ריסט למחשב עד שעלינו על הבעיה. ואז אחרי כמה זמן הספק התחמם ונישרף (ספק ג'נרי 300W ;D) עכשיו יש לי שתי שאלות: 1. האם יכול ליקרות משהו ללוח אם? (טכנאי אמר לי שבטוח לא קרה כלום) כי לדעתי זה כאילו אתה מכבה סתם את המחשב באמצע שהוא פועל. 2. הזמנתי ספק HEC 300ART מנועה מחשבים האם הוא ספק טוב ??? תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אוקי שלום כולם יש לי 300 שקל ואני רוצה לקנות עכבר ואפד אני שחקן סיאס כבד מקצועי שיודע מה הוא צריך עכשיו אני מתלבט בין 2 אפשריות קניה של ההאקספלור של מיקרוסופט (intenrt exploirt) יחד עם פאד פאנק או mx510 בלי פאד מה כדאי ? דחוף אני קונה היום או מחר
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-