ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש ואני מעונין לקנות עכבר זול שהגג של ההגג שאני מוכן לשלם זה מאה ועדיף פחות , תנו לי הצעות בבקשה ,[דרך אגב קניתי כבר מקלדת של לוג'טיק מדיה , אם זה משנה] דרך אגב אני מעונין בעכבר חוטי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה עד 750 שקל. שיהיה פלאש ומקום לזיכרון. ראיתי כמה אבל אני לא יודע מה לבחור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מתכנן מערכת 3800/4200 כנראה עם 6800GS. 2/3 הארד דיסקים (1 חדש, 1 ישן, 1 לינוקס) וצורב DVD אני מוכן להוציא על מה שרשמתי למטה עד 1000 שקל ואפילו קצת יותר, אבל אני רוצה קצת שקט בחדר, ולא לחשוב עם זה המחשב שמרעיש, או שמישהו פתח תנור אמבטיה!!! אני לא מתכנן OC לפחות לא ב3 שנות האחריות. כמו כן הארד דיסק צריך קירור? האיוורור שבא עם הAMD מספיק טוב?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מחפש שלט למחשב ושוב הדגש כאן למחשב בכל האתרים שאני נכנס למשל בלוגיטק אני מוצא שלט שיכול לשלוט ב 15 מכשירים אבל לא כל כך נוח לשימוש מול המחשב { אין עכבר וכו' ... } שורה תחתונה אני מחפש שלט למחשב במחיר של 500-600 ש"ח שיהיה נוח לתפעול ועם אפשר שיהיה לו אפשרות לתכנת לחצנים תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
תקציבכם: עד 500 שקל חריגה: אין. מה השימושים שלכם במקלדת? גיימינג, עריכה בפרימייר פרו ופוטושופ. אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? קול אוף דיוטי, הוריזון זירו דאון, רד דד רדימפשן 2, כל משחק אונליין shooter טוב באשר הוא. בקשות מיוחדות: לא בטוח, אבל אולי עדיף חצי מקלדת( בשביל הגיימינג) סוויץ' מועדף : חום (הבנתי שיותר טוב גם לעריכה ולגיימינג כאחד) cherry מחו"ל או מהארץ? מהארץ הערות: אין
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
יש לי בביית שני עכברים אופטיים, אחד שקיבלתי עם המחשב, הוא עשה בעיות והנחתי שהעכבר הוא שדפוק פה. לא מזמן קניתי עוד עכבר, וגיליתי את אותן בעיות - משיכות לפינות המסך ורעידות מוזרות. פעם אמרו לי שזה עניין של חומרה, אבל לשני העכברים אין דרייברים (ולחדש רשום על האריזה שיש צורך בהתקנת הדרייבר). איפה הבעיה? ומה אני אמור לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
איך המארז הבא מבחינת איכות וחמור נוח לעבודה ? אני נתכנן חיתוך שלו , צביעה וסידור המארז. איך המארז באופן כללי ? חומר טוב ונוח לחתוך ? אפשר לצבוע אותו בצורה טובה ? האלומיניום לא עושה בעיות בצביעה ? איך האיכות בנייה שלו ? http://www.pch.co.il/docs/pd-2106135099.htm תודה.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
היי האם ה-SWITCH הבא טוב (בדגם SV2 ) האם יש לכם ניסיון איתו.? http://www.addertec.com/products/kvm_pc/sv2_sv4.html האם יש לכם המלצה לדגם טוב יותר אך פחות או יותר באותו מחיר (200 ש"ח). Thanks
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
אני יודע שהיו דיונים בנושא אבל עדיין הודה מאוד עם תעזרו לי אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 1500 ש"ח... עדיף פחות!! ראיתי שהרבה פה ממליצים על הA60 אבל זה טיפה יקר, במיוחד אם אני אצטרך להוסיף לה זיכרון וסוללות נטענות ראיתי בכמה אתרים Nikon 2100 ב1300 ש"ח והיא נראית לא רע בכלל, היא טובה?? אני עוד מעט טס לחו"ל (לשבוע בערך) כמה זיכרון מומלץ לקחת עם המצלמה? אני לא מצלם הרבה אבל גם לא רוצה להיות לחוץ שלא נשאר מקום איזה סוללות נטענות עדיף לקנות? ובכלל אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע...
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
חוקי הפורום התעדכנו. מעכשיו ניתן להקפיץ דיון לאחר 24 שעות . העניין יאכף בצורה רצינית ביותר! ככה שלא מומלץ לבדוק אם אחרי 23.5 אני אתן אזהרה או לא. העניין בא לטובתכם ולמענכם- הימנעו מלנצל אותו לרעה.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על עכבר הזה? שווה 180 שקל? http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=441#pc
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
צריך להיות אלחוטי (לא IR) עכבר אופטי אחריות כמה שיותר ארוכה יש עדיפות ל Logitech שרק אחרי 7 שנים התחילה לזייף לי המקלדת שלהם.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא בדיוק הפורום, אבל אין פורום "מארזים" בכל מקרה, מישהו יודע אם יש בארץ את המארז הזה : ASPIRE (Turbo Case)X-Superalien Blue Aluminum Server Case with 500W Power Supply, Model "ATXA6SW/500"? http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=11-144-007&catalog=7&manufactory=BROWSE&depa=1 תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מחפש... מישהו יודע גם מה האפשרויות שאני יכול לערוך איתו? שמעתי רק צלצולים ועוד משהו...לא?
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש הביתה מכשיר משולב. מה דעתכם על ה HP Photosmart 2613 All-in-One? האם יש לפי דעתם הצדקה למחיר? או דגם יותר כדאי? חשוב שיהיה מכשיר משולב.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום, אחרי שנים שאני משתמש במיקרופון של 5 ש"ח החלטתי שהגיע הזמן להשקיע קצת ולקנות משהו טוב שיחזיק. הדרישות שלי: - שלא יהיה גדול מידי - שיהיה לו "סד" או משהו שמחזיק אותו ואני לא אצטרך להחזיק אותו בעצמי - שיחזיק הרבה זמן ולא שכל שבוע אני אצטרך ללכת לתקן אותו תקציב: עד 300 ש"ח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
מה אתם מציעים? מהו המשטח הטוב ביותר שיש לדעתכם?אני רוצה משהו לא ענק מידי בגודל, אבל נוח, ושיאפשר דיוק מירבי בתנועות הקטנות, אך גם לפתח קצת מהירות ומינימום קפיצות. חשבתי על ה RAZER EXACTMAT, אבל אם יש לכם הצעות טובות יותר אז אשמח לשמוע.
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
היי , אני עומד לקבל כרטיס 7800GS AGP חדש , לאחר בדיקה מצאתי כי הספק הנוכחי הוא 350W והדרישות עבור הכרטיס הן 400W. האם קיימת הבדלה בין ספקים עבור לוחות שונים? (AGP/PCI-E) או לפי socket? (לי יש 478). אני ממש לא רוצה לקנות ספק ולגלות שהוא לא תואם. תודה
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
עם כמה מאווררים מגיע ה ANTEC 3700BQE Black Quiet 350 Watt ( לא כמה ניתן להתקין לו אלא פיזית בעת קנייה עם כמה מאווררים הוא מגיע) ? אשמח לשמוע ממי שיש לו את המארז הנ"ל ביקורת אובייקטיבית . נ.ב. האם המארז נחשב לשקט ? ( המחשב אמור לעבוד 24 ש' ולא בא לי להעיר את כל הבית מהרעש ).
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. ועוד שאלה, איפה אפשר למצוא צבעים במחיר זול ל4200? 75 שקל לצבע אחד זה המון המון כסף וזה ממש לא משתלם, זה יוצא מעל 350 ש''ח לפעם אחת של קניית צבע.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
טוב אז לפני שנה וחצי בערך קניתי את האנטק סופר לאנבוי...חשבתי שיהיה לי מארז קל נורא וקומפקטי שיוכל להכיל את כל הדברים...הבעיה שהוא התגלה כקטן מדי...הOCZ MODSTRREAM שלי בקושי נכנס...והייתי דיי מוגבל מבחינת המקום ואפשרויות ההרחבה במסגרת שדרוג כללי החלטתי לסיים את מערכת קירור המים שלי...והאנטק קצת הגביל אותי... עכשיו הצלחתי במזל למכור אותו ב-300 שקל ואני עכשיו מחפש מארז חדש... אין לי יותר מדי דרישות...רק שיהיה לו מאוורר 120 מ"מ מאחור (רצוי שיגיע מוכן עם המאוורר שאני לא אצטרך להוסיף אחד) ושיהיה מספיק גדול בשביל שיהיה לי מרווח עבודה כמו שצריך...למען האמת רצוי טול פרי אני חשבתי על הג'יגהבייט אורורה או על הסאנבים כשהג'יגהבייט זכוה בנקודות אקסטרה בגלל שהוא קל(יתרון אדיר בשבילי שאנ…
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הגיים פאד Saitek P2600 או p2900 ??? בתודה מראש. גיא.
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום אני אשמח מאוד עם תוכלו לעזור לי בקניית מדפסת חדשה שתשמש למחשב ביתי להדפסת עבודות תמונות וכו' אם אפשר לא מדפסות של HP למה שתי המדפסות הקודמות שלי נהיה להם בעיות מהתחלה אני צריך משהו שעושה את העבודה והוא אמין תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
כולל המסך, על מה מומלץ וכמה זמן יחזיק האל-פסק הזה עם מפרט כמו שלי?
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-