ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
המצלמה היא EMPREX 1300D. הנה המפרט שלה: מצלמה דיגיטלית משולבת 2 מיליון-פיקסל + מסךEMPREX 1300D LCD משמשת גם כמצלמת אינטרנט לשיחות ועידה. זום דיגיטלי X 2 בטכנולוגיית ADZ פלאש מובנה בעל 3 מצבים ( כולל מנגנון עיניים אדומות). רזולוציית תמונה : 1600x1200 2M 1152x864 1M 640x480 VGA מסך LCD 1.4 אינץ' צבעוני. חיישן CMOS 1.3M זיכרון פנימי 8MB ואפשרות הרחבה ע"י כ.זיכרון SM פוקוס - 75 ס"מ עד אינסוף. כולל כיסוי מגן לעדשה. רמת לובן 5 מצבים. צילום עצמי 10 שניות. רזולוציה במצב מצלמת אינטרנט 160120X 30 תמונות בשנייה, 320 15 240 X תמונות בשנייה. ממשק USB 1.1 פורמט קבצים JPEG,DCF,EXIF : כיבוי עצמי לאחר 3 דקות. תומך : windows 98,98se,ME,2000,XPMAC OS 9.0 & 10 ערכת המצלמה…
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
שלום, קיבלת אל-פסק און-ליין למחשב שלי.. המחשב שלי הוא יחסית כבד, 3 הארדיסקים, 2 כרטיסי מסך, מעבד אתלון64 3700 וכו.. לפי מה שהבנתי אני צריך לפחות אל פסק של 900-1200VA למחשב הזה. הבעיה היא שהאל פסק שקיבלתי במתנה הוא 500VA. הצורך היחיד שלי באל פסק זה הגנה בפני ברקים, ולא כמה זמן הוא יחזיק את המחשב כשאין מתח מהקיר.. האם יש סכנה להשתמש באל פסק זה? האם המחשב מקבל את הזרם הדרוש לו כשהאל פסק מחובר לחשמל ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי בעיות פרופיל בעכבר שכאשר אני לוחץ על הכפתורים בצד שמאל של העכבר נפתח לי חלון של WORD למרות שכל הפרופילים אין שום אפשרות שכזאת, דבר נוסף הלוגו של RAZER כל הזמן מהבהב ולא נשאר קבוע האם זה ככה אצל כולם? והאם ניתן להשאיר אותו דולק לכל זמן?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום אני קונה הגה למחשב וחשוב לי קריטריונים של תמיכה בהרבה משחקים כמו ניד פור ספיד ופיור ראיתי הגה מגניב של לוג'יטק-Formula Vibration Feedback Wheel מישהו התנסה איתו?יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את הגיים פאד Saitek P2600 או p2900 ??? בתודה מראש. גיא.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום אני אשמח מאוד עם תוכלו לעזור לי בקניית מדפסת חדשה שתשמש למחשב ביתי להדפסת עבודות תמונות וכו' אם אפשר לא מדפסות של HP למה שתי המדפסות הקודמות שלי נהיה להם בעיות מהתחלה אני צריך משהו שעושה את העבודה והוא אמין תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מצלמה עד 750 שקל. שיהיה פלאש ומקום לזיכרון. ראיתי כמה אבל אני לא יודע מה לבחור. תודה.
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מארז של SPL שחור עם חלון שקוף וחמישה מאווררים (3 בצד 1 מקדימה 1 מאחורה) ויש עוד 2 מאווררים להוצאת האוויר החם או משהו כזה ועוד מאורר למעבד ועוד מאורר לדיסק הקשיח . שני לדים מקדימה . ידית נשיאה. וכפתורים להדליק מלמעלה וספק של 400W או 4200W לא זוכר בדיוק עם מאורר ב 350 שקל כדי לקנות ? או שיש משהו להוסיף או לשנות בו ?? (אפשר להרכיב למאוררים לדים ?)
-
- 10 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חסכונית, עלות דיו זול כמובן, או לפי המחיר החלופי של הדיו שזה מה שכנראה יהיה. ועדיף שיהיה מהרשימה מהלינק( לפי מה שראיתי 10 מוצרים בדף) http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/subcategory.aspx?came=332&CategoryName=Printers&SubCategory=AllInOne_Printers_With_Fax לא הכוונה לדגמים הענקיים שם, הנה הדגמים שכן : HP 5610 LEXMARK X5070 brother MFC-465CN brother MFC-5460CN HP 5783 LEXMARK X7350 LEXMARK X6570 תודה עידכון: ראיתי לאחר חיפוש ממושך פה שbrother MFC-465CN יכולה להיות אופציה טובה. והאמת שיש לי סלידה מHP מהכרות עם מדפסת שלהם.. יש פה אופציה יותר טובה ? הפקס זה רגיל, שמים דף לשליחה ומחייגים כמו כל פקס?(סליחה על הבורות) מבחינת דיו אני רואה שהברוד…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי עכבר MX900 ורציתי לדעת עם כדאי לקנות פד לעכבר??? ואם כן איזה כדאי לקנות?? והאם פד אלומניום הוא טוב או גרוע??
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה בדבר המארז הזה http://www.logicpc.co.il/heb/DetailWind.aspx?id=295.00;7830 איך הוא ?? הוא לא מצועצע מדי, והוא נראה טוב...ויש לי עוד שאלה....הנורה הכחולה מסופקת עם המארז, נכון ?? חוץ מזה יש המלצות למארזים טובים אחרים ?? תודה !!
-
- 13 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום חברים, הייתי רוצה את עזרתכם בהמלצה למדפסת משולבת( מדפסת+פקס+סורק+מכונת צילום). התקציב רשום בכותרת. ראיתי את המדפסת של HP OFFICEJET 5610-האם היא ממולצת? בכל מקרה, אני אשמח לעוד הצעות. תודה, חיים.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
איך המארז הבא מבחינת איכות וחמור נוח לעבודה ? אני נתכנן חיתוך שלו , צביעה וסידור המארז. איך המארז באופן כללי ? חומר טוב ונוח לחתוך ? אפשר לצבוע אותו בצורה טובה ? האלומיניום לא עושה בעיות בצביעה ? איך האיכות בנייה שלו ? http://www.pch.co.il/docs/pd-2106135099.htm תודה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אוקי אני מחפש מדפסת לייזר,שמדפיסה שחור בלבד. מצאתי את זאת: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_5_356_357&products_id=2009 ה Lexamrk E220 גם זולה מאוד (יותר מהמחיר באתר...) וגם לייזר שתספיק לי להרבה הדפסות מה אתם אומרים??? מישהו מכיר את המדפסת?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
השימוש הוא לא רב, חשוב חסכון בדיו ושלא כשנגמר הצבע אז לא ניתן להדפיס בכלל מהירות הדפסה לא ממש חשובה גם הצעות מעבר למחיר ישקלו בחיוב
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
המקלדת הג'נארית במחשב השני מתה, אז המקלת הנוכחית Logitech internet navigator ,צריכה לעבור לשם בסה"כ אני מרוצה ממנה, מחפש משהו בסיגנון. אני מחפש מקלדת חוטית, מקשי מדיה וקיצורים חובה, עיצוב רגיל (לא ארגונומית\שבורה מה שזה לא יהיה). עדיף שחורה שתתאים לסביבת עבודה שלי, ומעדיף גלגלת בצד כמו בinternet navigator, אבל זה לא חובה. Logitech media elite ניראת לי הכי מתאימה, אבל אם יש משהו יותר מתאים בתקציב...
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני רוצה לראות איפה עומד ה-G5 שלי בבאנצ'ים מול עכברים אחרים....
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
האם מישהו נתקל בו...? הוא מגיע עם ספק 500 W האם הספק הזה שווה משהו... לא שיש לי מערכת כבדה.... אם מישהו נתקל במארז או שמכיר אותו לעומק... שתף.... MGE VIPER/2
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שמדפיסה משו כמו 15000 דפי a4 מ2 הצדדים באיכות בשביל פליירים וכאלה.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה את הסט האלחוטי של Logitech - WAVE אבל אני די מבואס שאין על המקלדת חיווי של numlock ו- capslock.... הסיבה שקניתי את הסט הזה היא כי לעכבר יש גם את שני הלחצנים של אחורה וקדימה ושמעתי עליה כמה ביקורות טובות... מישהו מכיר סט טוב יותר? אני לא מעוניין בסט BT שעולה 1500 ש"ח אבל ... חצי מזה זה סביר... אשמח לתשובה מהירה כדי לדעת אם יש לי טעם להחליף את הסט... תודה.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אז ככה קניתי הגה שקוראים לו Fly Eagle אשר בא בחיבור USB למחשב(הוא הגה מירוצים). בכל אופן שמתי אותו בארון ולאחר חודש חודשיים הוא לא עובד! הוא מראה POWER אבל הWindows לא מוצא את ההתקן וניסיתי להתקין דרייבר וכאלה ואני לא מבין. פעם קודמת הוא עבד ועכשיו לא. אה ותגידו אם נשבר פין באחד החיבורים של ההילוכים להגה האחריות תתקן זאת? נשארה לי שנה לאחריות אגב. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לום, יש לי את המדפסת HP Deskjet 970Cxi שקניתי לפני מספר שנים. רציתי לדעת איך היא נחשבת לעומת המדפסות של היום כי באיזו חנות אחת היא נחשבת בין הטובות (מה שאני יודע כמובן שלא נכון כי אפילו אז היא לא עלתה לי יותר מ-500 ש"ח) אבל רציתי לדעת איך היא בהשוואה למדפסות במחירים הסבירים, וכמובן לשוק הביתי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-