ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
חשבתי על המצלמה של CANON A-70 האם יש מצלמה עדיפה בסכום הנ"ל ?
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
טוב הדבר הוא כזה, יש לי מארז RAIDMAX ויש לו דלת כזאת לכוננים, רציתי להוסיף פאן באס , הבעיה היא אני חושב שזה לא יסגר כי יש שם את המפסקים העגולים. מישו יודע מה עושים? [glow=red,2,300]תודה סרגיי[/glow]
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני עומד לפני רכישה של מחשב בעל המפרט הזה: מעבד קונרו E6600 לוח asus p5wdh זכרון 2gb g.skill ddrIII 800mhz כרטיס מסך X1900 או 7900GT כרטיס וידאו צורב dvd כונן dvd 4 HD של 400GB כ"א אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספק שיחזיק את המערכת הנ"ל, אם צריך לחרוג מהתקציב אז אין בעיה. תודה שחר
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שיהיה אלחוטי, ושיהיה נח. תרשמו עכברים התקציב לא כ"כ משנה.
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=17792 וזו: http://ksp.co.il/?uin=25775 תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מותקן על המחשב שמחובר למדפסת Win 7 X86 אבל הדרייבר של המדפסת מתאים לגרסאות יותר ישנות של מערכת ההפעלה. התוכנה שחשובה בדיסק של המדפסת היא תוכנת הסריקה שרק בעזרת הדיסק אפשר להפעיל את פעולת הסריקה. ניסיתי להוריד עדכון מהאתר של HP אבל הוא לא הצליח להתקין את הגרסה החדשה של הדרייבר. תודה לעוזרים.... :s05:
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ידוע לי שהכבלים שבאים עם הספק הזה הם מיוחדים עקב היותם חיבורים נתיקים עם חיבורים שמתאימים אך ורק לספק הספיציפי הזה. עכשיו היות והמערכת שלי מכילה כמות לא סטנדרטית של דיסקים קשיחים וכוננים אופטיים ,חשוב לי לדעת כמה כבלים עם חיבורי molex (אותם חיבורי מתח סטנדרטיים לדיסקים קשיחים וכוננים אופטיים ) מקבלים כאשר קונים את הספק הזה (על גבי הספק עצמו ישנם שישה חיבורים עבור כבלים עם סיומות molex) תענו בבקשה ,רק אם אתם בטוחים . בחנות טוענים שבקופסא מגיעים תמיד רק 4 כבלים שכאלו ,ושרק בתוספת תשלום ניתן לקבל עוד 2 כבלים כאלו . יש לי חשד שמישהוא בדרך פשוט דפק 2 כבלים . ההגיון הבסיסי אומר שאם ישנם 6 חיבורים על הספק ,אזי צריכים להיות 6 כבלים , לא כך ? עובדים עלי בעיניים? שימו לב ,אני…
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
נגמרו שתי מחסניות הדיו אז החלפתי רק את השחור כי בצבעוני אין לי שימוש כמעט. לאחר הכנסת המחסנית החדשה, המדפסת עדיין מהבהבת שאין דיו. אז קניתי גם צבעוני, עדיין הנורה מהבהבת. ניקיתי מחסניות דיו, עשיתי ניקוי ראשים דרך הוינדוס ולא עוזר. המדפסת היא HP 840C. מה עושים? יכול להיות שנגמר הטונר?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני רושם דרך האון סקרין קיבורד. אתמול המקלדת שלי התחילה "לפספס" כמה אותיות בכתיבה אז ניסיתי להחליף את הבטריות אחרי שהחלפתי אותם המקלדת בכלל לא עבדה! ניסיתי לסנכרן מלא פעמים וזה לא עובד. ניסיתי להחליף למקלדת אחרת וגם פתאום השניה הפסיקה לעבוד לי! העכברים של שניהם עובדים מעולה ככה שזה לא המשדר. וגם כן עבדתי עם שניהם כבר מעל לחצי שנה... יש למישהו עוד רעיונות? המקלדת הראשונה: MICROSOFT WIRELESS KEYBOARD 700 V2.0 המקלדת השנייה: MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBOARD 1.1
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני מחפש כרטיס טלויזיה למטרת המרת קלטות (עיקרי) והקלטה ממיר יס. הגעתי בסופו של דבר לשני הכרטיסים האלו, שנראים לי הכי משתלמים. איזה מהם מומלץ יותר ומאיזו סיבה? אין שום כרטיס חדש וטוב יותר בטווח מחירים הזה? (ראיתי ששניהם עולים כ- ~450 שח..) תודה
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לרכוש את המדפסת הזו HP P1102 הבעיה שבאחת הביקורות ב-ZAP כתוב שהיא לא מקבלת טונר חלופי, דבר שכמובן מאוד מיקר את המדפסת, אני מצאתי באינטרנט הרבה טונרים חלופיים הבעיה שאני לא באמת יודע המדפסת תקבל אותו או לא, יש איזו דרך לוודא זאת? אני משער ש-HP לא יודו בזה בחיים, אבל אולי יש כאן מישהו עם ניסיון עם המדפסת הזו? תודה !
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למכירה ! מערכת נהיגה מתקדמת ביותר - LOGITECH G27. המערכת כוללת : הגה בעל טווח סיבוב של 900 מע' מוט הילוכים ( 7 הילוכים) לוח דוושות - גז, ברקס, קלאץ' המערכת חדשה לחלוטין ומעולם לא היתה בשימוש. מגיעה במארז המקורי מהיצרן. [צונזר]
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
http://home.rochester.rr.com/mtnbike2day/P1010011.JPG האם ניתן להשיג את החיה הזאת בארץ?
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעדיף עכבר של חברה מוכרת וגודל מלא ולא כל מיני עכברי מיני למחשב נייד. תקציב עד 200 שקל אם אפשר פחות אז מה טוב.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מקווה שאני לא מפר את החוקים של הפורום. (לא מצאתי תשובה לשאלה הזו בדיונים הנעוצים) אני שוקל לקנות עכבר גיימינג ואני מתלבט איזה עכבר לקנות. הדגם שנמצא ברשותי כרגע הוא Logitech MX510. אני עם הדגם הזה בערך מאז שהוא יצא (שזה אומר משהו כמו 8 שנים) כמובן שאז לא היה כל כך הרבה אפשרויות ומבחר כמו היום. אני יודע שהעכבר הנ"ל מיועד ל- Palm Grip. אני רגיל אליו. בפועל אני משתמש בו כ- Fingertip/Claw Grip. השאלה שלי היא פשוטה: קראתי פה דיונים, קראתי גם את הכתבה על בחירת עכבר הגיימינג המושלם. יצא לי לראות הרבה ביקורות בפורומים ודגמים באתרים. פשוט נראה לי שבמקרה הזה אין תחליף להתנסות בשטח ולכן השאלה שלי היא פשוטה: האם יש חנות או מקום שבה אפשר לפחות לנסות חלק מהדגמים? (עם דגש ע…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמורים לעשות בבקרי משחק הוסף ואז SideWinder auto detect וזה מזהה לבד מה יש אבל זה מוצא איזה ג'ויסטיק שלא קשור אלי בכלל... הדרייברים האחרונים הם לווינדוס 98 למישהו יש עצה? לפני הפירמוט זה עבד ואני לא מפרמט שוב P: תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
חברים , ביום בהיר אחד הכונן פשוט לא נדלק יותר. נורות החיווי לא נדלקות כאשר אני מחבר את הכונן למחשב. ניסיתי בעזרת USB וגם ESATA. יש רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אם למישהו כבל כזה והוא לא צריך אותו אני מאוד אשמח לקבל אותו.. אני חיפשתי כבל כזה המון בהרבה חנויות ואין מישהו שמחזיק דבר כזה. הוא צריך להיות לכרטיסי RADEON ולהראות בדיוק כך: [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר גיימינג שעונים על הסטנדרט שמצוי בשוק אבל גם שיהיה במחירים הגיוניים... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה דגמים אשמח להמלצה, אני נוטה לכיוון הHP כי אין לי מקום בכללי והיא הכי קטנה ( אפשר לסגור את המכסה של הדפים והיא חצי מהגודל) מדפיס 30 דפים בשבוע (סטודנט). תודה לעונים. Samsung ML1865W Brother HL2135W HP P1102W בנתיים מוכרים המליצו על הברובר גם מבחינת עלויות לטווח הארוך.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו זול ופשוט.. יש לי שאלה, יש מערכות משולבות שהם גם לייזר? בכל מקרה אם אתם יכולים תציעו לי גם דיו וגם לייזר.. תודה
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 עכברים מדגם Microsoft Basic Optical Mouse http://www.digitalsaonline.co.za/catalog/images/Mo-MBoD.jpg יש באג מוזר שקורה לי עם העכבר הזה: פעם בכמה הפעלות של המחשב, העכבר פשוט לא עובד (יש אור, אבל אין תגובה כשמזיזים את העכבר) הבעיה קרתה לי עם 2 העכברים מהדגם הזה וב-3 מחשבים שונים. בעכברים מכל סוג אחר אין בעיה. העכבר הינו בעל חיבור usb ומחובר לחיבור ps2 עם מתאם (עכברים אחרים בעלי חיבור usb לא עושים את הבעיה) מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת שהמקשים שלה זוהרים בכחול. (משהו כזה: http://img215.imageshack.us/my.php?image=dsc002681bx.jpg ) אני צריך לינקים.. ועדיף שיהיה של חברה איכותית יחסית תודה! ***עריכה*** אפשר גם להוסיף לחיפוש את המקלדת הזו(אם יש אותה בארץ בכלל) : saitek eclipse
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום יש לי מדפסת דגם Brother MFC-215C ואתמול קניתי צבע חדש כי הישן נגמר לי,קניתי תואם למקורי והיא פשוט מדפיסה לי דף ריק,אני חייב להדפיס איתה אני לא מבין מה הבעיה,אני ישמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
תאכלס אני מרוצה מהעכבר, אבל לאחרונה בעיית הדאבל קליק מעצבנת. הבנתי שלא מוכרים אותו יותר, מה התחליף הראוי אליו ?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-