ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום :!: שמי רועי אני שוקל לקנות הגה כמוון פלוס דוושות מארצות הברית כל היודע: -איזה חנות יש הגה בארצות הברית. -כמה עולה אותו הגה. -איזה סוג הגה -איזה חיבור יש לו למחשב. -על רטט. התקציב אשר אני מוכן להשקיע בהגה+דוושות מיחירו עד כ- 110$ אני מבקש מכל העונים רק סוגים טובים!!!... עד מחיר זה 110$ בתודה!
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הסוללה נטענת כמעט במלואה (80%) לאחר דקת טעינה יחידה! נשמע ממש טוב, תחשבו כבר לא צריך להטעין פלאפונים כל הלילה, רק דקה אחת קישור למקור
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
מישהו שמע על העכברים המהירים של חברת A4TECH ? דגמים X-710-2 , X-710-1 .X-750F. X-718 אשמח לשמוע חוות דעת.
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני מצלם הרבה (מצלמתDSLR) ואני מעוניין להדפיס תמונות על דפי פוטו אבל אני גם זקוק לפקס בבית יש מכשיר טוב שמשלב פקס מדפסת ואיכות הדפסה טובה? במחיר שפוי כמובן ובבקשה אל תשאלו תקציב תתנו מה שאתם מכירים באיכות טובה ואני כבר אשקול את את המחיר כמובן לא 600 שקל עדיף מתחת ל500 אם יש דבר כזה ב200 שקל בכלל טוב תודה מראש לעזורים הנחמדים
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
תראו יש לי מחשב חדש ואין לי את החיבור להגה הזה כי הוא דיי ישן ואני מחפש מתאם שיתאים לי למחשב מישהו יכול לעזור?
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
-
אהלן אנשים! מישהו מכיר את חברת STEELPAD בכל הנושא של פדים לעכבר? איך הם? איזה דגם הכי מומלץ? אלה פדים עבים או דקים? הם קשיחים או רכים? אשמח לתגובות... תודה מראש....
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום רב אני זקוק להמלצה למדפסת טובה ויש לי כמה פרמטרים שאני צריך שהיא תעמוד בהם: 1. הזרקת דיו צבעונית 2. משולבת - מדפסת, סורק ופקס. 3. שהפקס יהיה עצמאי (ללא קשר למחשב) - גם אם אין לו שפורפרת. 4. מחיר עד 800 שקל 5. שיהיו לה מחסניות דיו זולות יחסית (לא כמו של HP שעולות 300 שקל)... ** (יש לי חוויה טובה מלקסמרק, אז אם יש התלבטות - עדיף) ** (לגבי הסורק - עדיף Flatbed אבל לא חובה). האם אתם יכולים לכוון אותי לדגם (או מספר דגמים מצומצם) ספציפי? תודה רבה רועי
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשאול את השאלה אז שאלתי פה, אם זה לא קשרו אנא תעבירו, תודה! אז ככה זאת השאלה, לג'יסטיק יש את 2 החיבורים הבאים: http://img27.imageshack.us/img27/7484/dsc04977s.jpg השמאלי הולך ל IO פאנל האחורי של הלוח אם (ללוחות אם ישנים יש חיבור כזה) ומה זה החיבור השמאלי, לאן הוא הולך? הוא לא מתאים לשום חיבור בלוח אם :s05: LOGITECH WINGMAN WARRIOR - זה הדגם של הג'ויסטיק. מה זה החיבור הזה?! ממש תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר ציבעונית חסכונית. מדפסת לשימוש ביתי, בעיקר הדפסה בצבע שחור, עם חיבור רשת. עד 1000 ש"ח תודה, אופיר.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הצורך שלי הוא שאני אוכל להתעסק עם קבצים במחשב(בעיקר סרטים) כשאני יושב על הספה (עצלן אין מה לעשות) אין צורך להגזים בסכומי עתק אני לא מחפש משהו רציני רק משהו שיעבוד. תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
שמתי דיו (עם זריקה) בדרך כלל עובד, אך הפעם נורת הדיו (השלישית) דולקת והמדפסת לא מדפיסה. מיכל הדיו השחור חצי מלא, והצבעוני ריק לחלוטין. מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היום הגיע חבר שלי מארה"ב יחד עם ה Enermax Aurora (עוד אחת ) וה Logitech Revolution MX החדשים שלי . את המקלדת הבאתי בהתחלה למחשב של אבא שלי , וממש התאהבתי בה אז הזמנתי לי אחת נוספת . היא שקטה , נוחה וקטנה , ובנוסף משמשת כ USB Hub ויש לה חיבורים למיקרופון ואוזניות . בעכבר עוד לא יצא לי להשתמש הרבה , אבל הוא די קל ביד יחסית לעכבר אלחוטי , התקשורת עם ה dock מצוינת (לפחות בכל החדר שלי , שהוא בערך 3 על 4) , והוא ממש מדויק . הגלגלת שלו מאפשרת גלילה סופר מהירה של מסמכים , ובנוסף יש לו איזה 390 כפתורים נוספים שאפשר לתכנת . עדיין לא התעסקתי עם הדרייברים של לוג'יטק , אז נראה .. יש טעם להעלות תמונות ו/או סיקור מקיף יותר? עריכה : המקלדת עלתה לי 65$ , והעכבר 80$ , שניהם מ Newe…
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
מצלמה עד 1500 שח דיגטלית עם גיגה זיכרון...משו חמוד ועם אחריות..ושמישהו פה ממליץ עליו..עם פלאש זום ובטריה נטעטנת אפשר גם בטריות רגילות..
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני מעונין לקנות עכבר זול שהגג של ההגג שאני מוכן לשלם זה מאה ועדיף פחות , תנו לי הצעות בבקשה ,[דרך אגב קניתי כבר מקלדת של לוג'טיק מדיה , אם זה משנה] דרך אגב אני מעונין בעכבר חוטי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מחפש שלט למחשב ושוב הדגש כאן למחשב בכל האתרים שאני נכנס למשל בלוגיטק אני מוצא שלט שיכול לשלוט ב 15 מכשירים אבל לא כל כך נוח לשימוש מול המחשב { אין עכבר וכו' ... } שורה תחתונה אני מחפש שלט למחשב במחיר של 500-600 ש"ח שיהיה נוח לתפעול ועם אפשר שיהיה לו אפשרות לתכנת לחצנים תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
המקלדת הג'נארית במחשב השני מתה, אז המקלת הנוכחית Logitech internet navigator ,צריכה לעבור לשם בסה"כ אני מרוצה ממנה, מחפש משהו בסיגנון. אני מחפש מקלדת חוטית, מקשי מדיה וקיצורים חובה, עיצוב רגיל (לא ארגונומית\שבורה מה שזה לא יהיה). עדיף שחורה שתתאים לסביבת עבודה שלי, ומעדיף גלגלת בצד כמו בinternet navigator, אבל זה לא חובה. Logitech media elite ניראת לי הכי מתאימה, אבל אם יש משהו יותר מתאים בתקציב...
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
מחפש ספק איכותי למערכת שלי(בחתימה) +2כוננים ו3מאוררים עם לידים 1 120ממ ולאד אחד והמעבד בתושבת 478
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אם אני לא טועה זה מתחבר לי ב-PCI... התקציב הוא 100 ש"ח +-... יהיה די רצוי אם אפשר לקבל יחד עם הכרטיס גם כמה חיבורי USB II... זה לא יהיה רע ואני מוכן לעלות את התקציב בשביל זה... תודה לעוזרים מראש נ"ב החיבור FIREWARE זה בשביל לחבר מצלמת וידאו דיגיטלית אז שיהיה בהתאם...
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש לי שאלה קטנה איזו מדפסת יותר טובה- EPSON CX3500 או EPSON CX3700 חשבתי, לפי ההגיון 3700 אמור להיות יותר טוב כי זה דגם חדיש יותר, אבל כבדקתי בכל מיני מקומות ראיתי שאפילו ה3500 עולה יותר, ויש לה יתרונות על פני ה3700... אז מה כדאי? רק אל תציעו לי מדפסות אחרות, אני שואל רק על שתי אלו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני כרגע עם MX700, מאוד לא מרוצה... אני דיי בטוח שאפשר להתרגל לשחק איתו הרבה מאוד משחקים, אבל קשה מאוד להתרגל לCS איתו. הDELAY יכול להרוג. האם יש דרך לגרום לו לעבוד יותר טוב, ואם לא - איזה עכבר אלחוטי יכול לספק את הסחורה כמו שצריך?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
Hi, Is the power supply in the Logitech G25 wheel compatible with 110-220V? Its very impotent and I need answer quickly please!!! Thanks, Daniel
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-