ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, אולי תוכלו לעזור לי. יש ברשותי 3 מצלמות אינטרנט דגם pleomax pwc 3800 המחוברים ב- 3 מחשבים שונים ומרוחקים אחד מהשני. בכל פעם כשמפעילים את המצלמה על מנת לראות ולדבר - נשמעים ברקע ציפצופים מעצבנים. האם מדובר בהגדרות של המצלמה או הגדרות של המחשב? בתודה שרונית sharonk72@hotmail.com
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
התפרסמה עכשיו ביקורת על ספקים באתר של "טום" ובגלל שאני לא מבין כל כך בתחום וגם אני לא הכי חזק באנגלית לא הצלחתי להבין. מישהו יכול לעזור ולהגיד מה היו הממצאים של אותה ביקורת ולפי הביקורת איזה ספק מומלץ לקנות? http://www.tomshardware.com/howto/20050401/index.html
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני חדש כאן ואני חייב ממש עזרה אני כבר לא יודע מה לעשות. לדודים שלי יש מחשב יחסית חדש והיה להם WINDOWS XP מותקן אבל הוא בקושי סחב אז הלכנו וקנינו WINDOWS 7 ועשינו פירמוט. יש להם מדפסת של olivetti שעבדה בXP אבל משום מה היא לא עובדת בווינדוס 7 :\ הוא מראה במחשב שהכל עובד תקין אבל היא לא מדפיסה כשמבצעים הדפסה. שאלתי את הטכנאי שלי והוא אמר שצריך לשלוח לאותה חברה הודעה באתר שלהם שישלחו לנו את הדרייבר של ווינדוס 7 אבל כבר עברו 3 חודשים והם עדיין לא חזרו והם חייבים את המדפסת כי רוב העבודה שלהם זה להדפיס... מה אפשר לעשות? ד"א כבר חרשתי את גוגל ולא מצאתי שום דרייבר =[ אם תוכלו לעזור לי למצוא דרייבר של מדפסת Olivetti Simple Way WIFI זה יהיה מצוין!!! תודה רבה ושבוע טוב
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, האם יש למישהו הצעה/רעיון ל KVM Switch בתקציב סביר שיהיה מסוגל לחבר בין 3 מסכים, וציוד פרפריאלי (עכבר ומקלדת) עם PC ומחשב נייד? אני מניח שהסוויץ' צריך להכיל איזה בורר על מנת שיהיה אפשר לבחור את המחשב שבו אשתמש ברגע הנתון. בתחילה חשבתי שמספיק יהיה לי להציג תמונה עצמאית על כל מסך כאשר הקלט יהיה מאחד המחשבים, ואז חשבתי שנחמד יהיה לחלוק באותם המקלדת והעכבר בין שני המחשבים. אם זה רלוונטי להצעות אחרות, אז ל PC, יש שתי יציאות DVI ו HDMI אחת בנוסף ל USB. בכל רגע נתון רק שני מסכים יכולים לקבל תמונה עצמאית בו זמנית. למחשב הנייד יש יציאת VGA ו HDMI בנוסף ל USB, אבל זה לא אמור להיות רלוונטי. עשיתי שירטוט להדגמת הרעיון. כמובן שאפשר אולי לחבר באופן שונה. תוד…
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם היום הזזתי את המחשב ושכחתי לנתק את המקלט של העכבר, התוצאה ברורה המקלט עכשיו נמצא ב2 חתיכות. השאלהה היא האם אפשר לקנות מאיפשהו רק מקלט או שכדאי כבר להחליף עכבר? במידה ולהחליף: דרוש: עכבר אלחוטי, לייזר עד 350 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת עם סורק ומכונת צילום. יש שני אופציות העומדות בפני: LEXMARK או HP שניהם במכירה פומבית באיזור ה 550 ש"ח... מה עדיף? מבחינת איכות הדפסה הלקסמרק יותר טובה אבל ל HP יש דיו תחליפי זול... ל LEXMARK יש אך ורק ערכות מילוי... האם כדאי? איזה מהם עדיף לקנות?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
לפני שאני יתחיל עשיתי חיפוש אחורה איזה 7 דפים ולא מצאתי את מבוקשי כך שבבקשה תעזרו לי תודה (רק את הדיון שלי מלפני חודשיים) למה שוב אתם שואלים סיפור ארוך. אז ככה אחרי שהמפסת הישנה שלי מתה סופית (HP690C) ללא אפשרות החיה. הגיעה הזמן להתדבר על האבדה ולרכוש חדשה. שמעו אני מכיר רק מדפסות HP כך שאני לא יודע אם ללכת באותו כיוון או לחדש ??? הייתי ב KSP ואמרו לי המדפסות של HP מאוד לא אמינות והם בכלל לא מתעסקים איתם כל שאני מבולבל סופית. אני מחפש מדפסת לא יקרה אמינה וזולה בהצואות. שמתי עין אל ה HP3650 מה דעתכם?האם יש אותה למשהו פה והיכן באיזור הצפון אני יכול להשיג אותה בזול? תודה L.A
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יצרנית הציוד ההיקפי הגדולה תשקיע 85 מיליון יורו ותהפוך לגדולה עוד יותר, עם הרכישה של חברת Astro Gaming לכתבה
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
- 1 follower
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1004296022&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי KoM
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=games&action=display&num=1001867867&start=0]משחקים[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 958 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנוצ דיו מקורי של HP למדפסת. רציתי לשאול אם למישהו יש המלצה על אתר/חנות בחו"ל שכדאי להזמין בה יותר מאשר בארץ (מלבד EBAY)?
-
- 0 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי היום עכבר Razer DeathAdder בשילוב עם פד razer goliathus נכנסתי לאתר שלהם והורדתי את הדרייבר 1.28 לחצתי על התקנה ו המחשב עשה כיאלו הוא מתקין את הדרייבר ואז רשם שיש בעיה בהתקנת הדרייבר יצאתי מהתוכנה והורדתי דרייבר 1.27 ושאני לוחץ התקנה הוא רושם לי כמו בתוכנה אבל אין לי שום דרייבר מותקן ואפילו לא את הסמל של Razer למטה ליד השעון הונדאוס הוא וינדאוס 7.
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עכבר מסוג G5 של לוג'יטק אני מחבר אותו והוא עובד.. אבל פעם ב.. הוא כאילו לא מחובר.. מתנתק וחוזר יש לי מישהו מושג איך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 960 צפיות
-
-
[ftp=ftp://http://mygoldstar.ios.st]http://mygoldstar.ios.st[/ftp] אני רוצה להעביר את האתר הזה לשרת פרטי מה אני אמור לעשות?
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
לא משולבת, שתהיה בעיקר אמינה, אין לי כוח להתחיל לשחק משחקים עם הפלסטיקים, לשמן גלגלי שיניים או אלוהים יודע מה. תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום בקרוב אקנה הגה למחשב רציתי לדעת איזה אפשרויות אני צריך לקחת בחשבון בשביל שבעלי החנויות לא ידחפו לי סחורה שאני לא רוצה אני רוצה הגה דוושות הילוכים אמברקס ורציתי לדעת על מה אתם ממליצים התקציב עכשיו לא ממש חשוב אך אני רוצה לדעת לפי איזה נקודות בוחרים הגה למחשב בתודה מראש שי בן יהודה
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מארז פשוט וזול לפנטיום 4 עם ספק w350 עם 2 usb מקדימה ? בבקשה לציין את הדגם המדוייק.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום לכולם, זה דיון אחרון ואני רוצה לשאול אתכם מה יותר שווה.. 1.אני יודע שהרבה יגידו שה-SS V2 נוחות יותר/יפות יותר/שוות יותר/מצדיקות את המחיר ומצד שני יש כאלה שאומרים על ה-V2 שהן לא כאלה טובות, העוצמה חלשה יחסית ויש להם פאקים שנהרסים אחרי פרק זמן קצר, ראיתי המון פרסומים באינטרנט שהאוזניות קיבלו 10/10 הרבה מאמרים/סיקורים/סרטונים. זה סרטון על האוזניות V2 של SS, סתם בצבע כחול : .עכשיו לפי סרטון זה הבחור מסביר הכל בצורה ברורה ונכונה אבל משהו לא מוצא חן בעיני היו כמה דברים שם שהוא אומר שהם לא כלכך טובים כמו עוצמה חלשה וצריך להיזהר עליהן...! בכל זאת המקרופון חמוד החיברוים בסדר והציון הוא 9/10. -פה לא ראיתי מבחן טסט של דיבור אל המיק' מי שיכול להשיג לי אני אשמח. פה יש 7.1 …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי עכבר דגם 7000 של מייקרוסופט. טענתי כמה שעות והנורה כעת ירוקה. התקנתי את התוכנה על WINDOWS 7. חיברתי את הדונגל והוא זוהה בהצלחה. הנורה הירוקה על הדונגל דלוקה באופן רציף. העכבר מגיב רק כשאני ממש מקרב אותו מרחק חצי מטר בקו ישר מול הדונגל. על השולחן העכבר לא מגיב בכלל. האם החומרה לא תקינה או שיש משהו שניתן לעשות.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני חצי שנה בערך רכשתי את הגיימפד האלחוטי הזה של לוגיטק. עבד לי מצויין עד לפני יומיים. הנורה האדומה מהבהבת המחשב מזהה את הרכיב אך הוא משותק. לא עובד בקיצור. חיפשתי את החשבונית רכישה שלו ולא מצאתי. ביררתי בחברות האשראי והם לא מוצאים שם מוצר שעלה בסביבות 300 ש"ח . פניתי לחברת מעתק שהיא נותנת את השירות למוצר והם דורשים חשבונית רכישה שאכן קניתי אותו . אני לא זוכר מאיזה אתר רכשתי את המוצר (מרוב רכישות באינטרנט אני כבר לא זוכר מי נגד מי) זה אחד ההבדלים בין חנות אמיתית לוירטואלית,בחנות אמיתית הייתי בטוח זוכר איפה קניתי ואיך נראה המוכר. ואני תקוע עם מוצר שלא עובד. מה עוד אני יכול לעשות בשביל לקבל שירות על הגיימפד הזה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו בכותרת מחפש "מדפסת לייזר לרשת (לא משולבת, לא בצבע)".. הפעם חשבתי על XEROX (או אחר).. מה ממליצים? תודה. נ.ב. יש לי לא מעט ניסיון עם HP (לא בלייזר), כל פעם הייתי נותן להם צ'אנס חדש וכל פעם הייתי מתאכזב מחדש (איכות בניה / רעש / עלויות דיו / אמינות / אחריות / תוכנה.. מה לא?)..
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי קו טלפון של הוט, מדפסת hp 6500a משולבת עם פקס, ומשיבון (במכשיר נפרד) כאשר אני מגדיר את הפקס לקבל אוטומטית את הפקסים כעבור מספר מסויים של צלצולים, המשיבון מקליט את הנעשה. במדפסת יש אפשרות להגדיר צלצולים מיוחדים לפקס, ועל פי המדריך של HP, יש ליצור קשר עם המפעילה של הטלפון, ע"מ להגדיר צלצול מיוחד לפקסים. נציג בתמיכה הטכנית של הוט אמר שאינו מכיר הגדרה כזו. האם בכל זאת יש אפשרות לגרום לפקס לעבוד בנפרד מהמשיבון, כך שלא יעלו אחד על השני?
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
מיזם המבצעים הטרי של חברת הענק נכנס אל יומו האחרון – ואתם מוזמנים להתרשם מעוד מבחר דילים איכותייםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב חדש בשעה טובה ומוצלחת. המחשב מזהה שהמדפסת מחוברת, אבל לא מאפשר לי להדפיס שום דבר. ניסיתי להוריד דרייבר מהאתר של בראד'ר והעלתי חרס בידי. חוץ מזה, יש לי במחשב חיבור e-sata. חברתי את ההארד דיסק החיצוני שלי בחיבור הזה, ההארד דיסק נדלק (נדלקו האורות והוא רעד בצורה נורמלית), ושם זה נגמר. כשחיברתי אותו דרך יואסבי הוא עבד בלי בעייה. כשאני מחבר אותו ללפטופ דרך הe-sata אז אין בעייה בכלל. חשבתי שאולי בדיסק ההתקנה של לוח האם יש איזושהי אופציה של e-sata שפספסתי אבל לא מצאתי דבר כזה, וגם באתר של גיגבייט לא מצאתי. צרפתי קובץ של הmanage כדי שתראו מה העניין בדיוק. כל הפותר הבעייה הרי הוא ישובח. החלקים הם: מדפסת Brother MFC5440 הארד דיסק חיצוני Seagate freeagent xtre…
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את אחת המקלדות האלחוטיות של לוג'יטק או מייקרוסופט. אני מבקש ממשתמשים שהתנסו/מתנסים חוות דעת על המקלדות. למשל, דברים שהפריעו להם, מה אהבתם ובעיקר, זמן הסוללה (יעזור גם הסוג: גודל וחברה). תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-