עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. חסכונית, עלות דיו זול כמובן, או לפי המחיר החלופי של הדיו שזה מה שכנראה יהיה. ועדיף שיהיה מהרשימה מהלינק( לפי מה שראיתי 10 מוצרים בדף) http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/subcategory.aspx?came=332&CategoryName=Printers&SubCategory=AllInOne_Printers_With_Fax לא הכוונה לדגמים הענקיים שם, הנה הדגמים שכן : HP 5610 LEXMARK X5070 brother MFC-465CN brother MFC-5460CN HP 5783 LEXMARK X7350 LEXMARK X6570 תודה עידכון: ראיתי לאחר חיפוש ממושך פה שbrother MFC-465CN יכולה להיות אופציה טובה. והאמת שיש לי סלידה מHP מהכרות עם מדפסת שלהם.. יש פה אופציה יותר טובה ? הפקס זה רגיל, שמים דף לשליחה ומחייגים כמו כל פקס?(סליחה על הבורות) מבחינת דיו אני רואה שהברוד…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  2. פנדה וזה לא מתעדכנת בדברים האלה מהחירים שם בכלל א מה שהם מוכרים בחנות במקלודות עכשיו אני רוצה מקלדת בצבע שחור שיהיה תהיה אלחוטית . לחבר שלי יש כזה דבר ואני התאהבתי . תקציב 300 שח .

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  3. אמא שלי צריכה עכבר חדש, הכי חשוב שהוא יהיה נוח, ואח"כ יפה (נשים... ) בכל מקרה שלא יעבור ת70 שקל. ואם תמצאו לי אותו באופיס דיפו / באג אז בכלל סבבה (למי יש כוח ליסוע בשביל עכבר...) איך סדרת הPLEOMAX של סמסונג?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  4. Started by TeaTime,

הורדתי את התוכנה מהאתר של לוג'יטק, הוא אומר שדרוש עידכון, אני לוחץ על פלאש, העכבר נכבה והתוכנה נשארת תקועה על prepering to flash יש משהו נוסף שאני אמור לעשות?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  5. ???

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  6. Started by a_halachmi,

יש לי בעיה של התנגשות דרייברים בין סורק (Mustek 1200 CU) דרייבר TWAIN לבין מצלמה ( Canon PowerShot A520) דרייבר WIA לא מצאתי דרייברים תואמים לשניהם. מע' הפעלה Windows XP. איך אפשר להתגבר על הבעיה? כלומר לאפשר לשניהם לעבוד ביחד?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  7. Started by nuctornal wisdom,

המקלדת הג'נארית במחשב השני מתה, אז המקלת הנוכחית Logitech internet navigator ,צריכה לעבור לשם בסה"כ אני מרוצה ממנה, מחפש משהו בסיגנון. אני מחפש מקלדת חוטית, מקשי מדיה וקיצורים חובה, עיצוב רגיל (לא ארגונומית\שבורה מה שזה לא יהיה). עדיף שחורה שתתאים לסביבת עבודה שלי, ומעדיף גלגלת בצד כמו בinternet navigator, אבל זה לא חובה. Logitech media elite ניראת לי הכי מתאימה, אבל אם יש משהו יותר מתאים בתקציב...

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by joe123,

שלום אני מעוניין לקנות מדפסת צבעונית, אך לא לשימוש כבד. ראיתי את קנון ip1500 והבנתי שהדיו שלה מאוד זול (59 ש"ח ב-dmo לשחור וצבעוני ביחד) השאלה שלי, האם שווה ללכת על זה? והאם הדיו זול כי הוא נגמר מהר הרבה יותר מ-HP לדוגמא

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  9. Started by daniel666,

רוצה לדעת עם המארז בסדר

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by iziko,

האם ספק כוח פיור פאוור של טרמלטייק 460W יחזיק לי את המערכת הבאה? לוח אם: P5wd2 E-premium מעבד: אינטל D 930 ליבה כפולה 2 סטוקים של זכרונות KINGSTON צורב DVD כונןDVD כרטיס קול X-FI פלטיניום הארדיסק אחד לבנתיים של 250 GB 16 MB CACHE כרטיס מסך צריך המלצה לכרטיס מסך עם האפשרות לCROSSFIRE ואפשרות הקלטת וידיאו ממקור אנלוגי למחשב באיכות טובה ולא ברזולוציה קטנה ומעצבנת 2קתודות קרות 3 מאוורים של טרמלטייק שבאו עם המארז מאוור גולדן אורב 2 וכנראה קירור לכרטיס מסך שירכש בהמשך בקר מאווררים וזהו.. אני חושב

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  11. Started by 007,

שלום אני דיי חדש ולא ממש מבין פה אז ככה קניתי ספק חדש לא מזמן הנה הוא: מישהו יכול להגיד לי אם הוא נחשב לאחד טוב?

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  12. Started by guyishai,

שלום, קניתי את הפדלים הבאים: http://www.chproducts.com/retail/gp_ch_pedals.html ואני מעוניין לחבר אותם לבד למחשב, לא ביחד עם התקן גיימפורט אחר כגון הגה או יוק כמו שנהוג לעשות (כי יש לי יוק USB). הבעיה היא, שלפי ה-FAQ באתר החברה, ולפי הדרייברים שקיבלתי עם המוצר, לא ניתן לעשות זאת. אולי בכל זאת יש דרך? כי לפני שקניתי שאלתי בפירוש את החברה האם זה יוכל להתחבר בצורה הזו והם ענו לי בחיוב. תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by nirgilad1,

קניתי המחשב AMD 64 3500 ALBATRON 6800GT בקיצור מחשב כבד. קניתי איתו ספק כח 420 w Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan 330 הספק נשרף לא אפרט למה בוא נגיד שבאשמתי ולא בגלל איזשהו עומס בכל מקרה אני צריך לבחור ספק חדש מכיוון שבחנות אין עוד את הספק הזה. למישהו יש המלצה לספק יציב מחברה טובה באותו סדר כח במחיר של מקסימום 400 שקל ? תודה רבה ניר.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  14. אני רוצה לראות איפה עומד ה-G5 שלי בבאנצ'ים מול עכברים אחרים....

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by Adirz,

אני צריך המלצה למדפסת למטרה של עבודות בעיקר, התקציב הוא 600 ש"ח עם חריגה אם צריך. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  16. שאלה ראשונה : 1. מהם ההבדלים בין המארז COMPUCASE 6AR1 לבין ה-6A19 ? רק הצבעים של המארז ? שאלה שנייה הנוגעת למקלדות ועכברים : אז ככה , יש לי מארז ENERMAX CS-3181L (צבע כסף) ורמקולים של לוג'יטק Z560 בצבע שחור . אני מעוניין להתאים את העכבר והמקלדת לרמקולים ולמארז . אהמממ...כיום יש לי עכבר MICROSOFT OPTICAL BLUE MOUSE ( עכבר נחמד מאוד , צבע כחול וכסף) ומקלדת מולטימדיה פשוטה של TURBOWIN (אני יודע , סתם חרא) . 1. האם עכבר שלי כרגע (MICROSOFT BLUE MOUSE OPTICAL) יותר טוב מהעכבר Logitech Pilot Wheel Mouse Optical ? 2. ואני שואל זאת כי העכבר הזה בא ביחד עם המקלדת מולטימדיה של מיקרוסופט כעסקת חבילה שעולה 185 שקל ? שווה בעיקרון , לא ?

17. Started by Stick2it,

צריך עכבר טוב לעבודה בעיקר עם PHOTOSHOP. משהו שיהיה מדויק ונוח. תודה.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  18. שלום...אני יודע שלא נהוג לרשום ככה שדרושה תשובה דחופה וכאלה אבל זו באמת החלטה שצריכה להיתקבל מהר...כי אני משיג את זה דרך מישהו.. אוליי מטומטם האמת אבל זאת השאלה ואשמח אם תענו: הגה של מחשב למשחקי מירוץ וכאלה שמיתחבר בUSB יכול להיתחבר לפלייסטיישן2 (יש לה חיבור USB)??? שניהם USB...צריכות ליהיות בעיות מיוחדות? או שזה מתאים גם למחשב וגם לפלייסטיישן? זה לאחי הקטן אז אודה אם תוכלו לענות...

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by overload,

יש עכבר של BTC (מצוין לדעתי), והיום ראיתי שקצב הדגימה באפשרויות המתקדמות של העכבר מכוון ל 100 ויש אפשרות של מ20 עד 200, אז למה לא להפעיל אותו ב200? יכל להיות שהוא לא באמת יפעל ב200? והאם זה יגרום לנזק כל שהוא? תודה 8)

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  20. Started by dr computer,

כותרת

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  21. מי יכול להמליץ לי על מדפסת אמינה וטובה (לייזר או הזרקת דיו לא משנה) 1. צבעונית 2. שחור/ לבן

22. שלום, אני מתכנן שבוע הבא לקנות מקלדת+עכבר אלחוטיים. בינתיים ראיתי שהכי משתלם לי לקנות את אחד מהסטים הבאים: Logitech Cordless Wave Logitech Cordless Lx710 איזה מביניהם עדיף מבחינת העכבר\מקלדת ? ובנוסף רציתי לדעת מהו העכבר של כל אחד מהסטים ,והם הם מתאימים ליד רגילה. תודה רבה,אני מתכנן לקנות את זה כבר יום ראשון אז מצפה לתגובה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by Psy,

אם אפשר אז שלא תעלה על רוחב של 310מ''מ לא צריך משולבת, העדפה להזרקת דיו לא משנה איזה חברה... אני צריך שהיא תתאים לי למקום בגלל זה אני מחפש מדפסת קטנה אם קיימת בכלל מדפסת בגודל הזה (ניסיתי לחפש ולא מצאתי משהו...) תודה לעוזרים

24. Started by AleXGanGSteR,

היי. אשמח להמלצה לעכבר איכותי בעל תחנת טעינה (שאפשר לשים עליו את העכבר שיטען ולא להחליף סוללות) 200 שקל מקסימום. יש חיה כזאת? תודה.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  25. האם הספק שמסופק עם הסקורפיו של RaidMax יסחב: Redeon 9800Pro 256Bit 512 A-Data. 2500 Barton.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.