עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by noamb,

היי , אני עומד לקבל כרטיס 7800GS AGP חדש , לאחר בדיקה מצאתי כי הספק הנוכחי הוא 350W והדרישות עבור הכרטיס הן 400W. האם קיימת הבדלה בין ספקים עבור לוחות שונים? (AGP/PCI-E) או לפי socket? (לי יש 478). אני ממש לא רוצה לקנות ספק ולגלות שהוא לא תואם. תודה

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  2. Started by ^Z^,

מי לוקח?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  3. Started by Pika007,

שלום לאחותי לא מזמן התפוצץ הספק הג'נרי במחשב, ואתמול קנינו ספק חדש, HEC300w הבעיה- מסתבר שהחיבור ללוח אם ב HEC הוא 24 פינים, והחיבור בלוח של אחותי- 20 פינים. חיפשתי מתאם- לא מצאתי. יש למישהו רעיונות? :\

• 4 תגובות
    • 637 צפיות
  4. מי יכול להמליץ לי על מדפסת אמינה וטובה (לייזר או הזרקת דיו לא משנה) 1. צבעונית 2. שחור/ לבן

5. היי, אני צריך לשדרג את המקלדת והעכבר שלי ואני צריך ממכם המלצה. זה יכול ליהיות סט של מקלדת ועכבר ביחד (אפשר גם לחוד), רצוי לוג'יטק. לא אלחוטיים. תקציב - 200 ש"ח בערך. אם אפשר שהעכבר עצמו יהיה בעל תזוזה מהירה. העכבר לשימושים של עיצוב גראפי ופה ושם קצת משחקים. תודה.

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  6. צריך להיות אלחוטי (לא IR) עכבר אופטי אחריות כמה שיותר ארוכה יש עדיפות ל Logitech שרק אחרי 7 שנים התחילה לזייף לי המקלדת שלהם.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  7. Started by shimronfio,

יש לי בעיות פרופיל בעכבר שכאשר אני לוחץ על הכפתורים בצד שמאל של העכבר נפתח לי חלון של WORD למרות שכל הפרופילים אין שום אפשרות שכזאת, דבר נוסף הלוגו של RAZER כל הזמן מהבהב ולא נשאר קבוע האם זה ככה אצל כולם? והאם ניתן להשאיר אותו דולק לכל זמן?

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  8. Started by maphisto324,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת בסכום של כ-500-550 ש"ח. המדפסת תהיה לשימושים מינימליים של עבודות בית ספר של תלמיד תיכון ומורה וכמו כן סריקות ושליחת פקסים. ניסיתי לחפש טיפה וראיתי המון דגמים של HP\LEXMARK\BROTHER וכו' . האם יש הבדלים משמעותיים בין החברות שעלי לדעת? בנוגע להבדל בין הסריקות שלהן, בקלות תפעול, באמינות לאורך זמן? ואם תוכלו לתת לי כמה דגמים ספציפיים שידועים שהם טובים אני אשמח . תודה לכל עזרה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  9. חוקי הפורום התעדכנו. מעכשיו ניתן להקפיץ דיון לאחר 24 שעות . העניין יאכף בצורה רצינית ביותר! ככה שלא מומלץ לבדוק אם אחרי 23.5 אני אתן אזהרה או לא. העניין בא לטובתכם ולמענכם- הימנעו מלנצל אותו לרעה.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  10. חסכונית, עלות דיו זול כמובן, או לפי המחיר החלופי של הדיו שזה מה שכנראה יהיה. ועדיף שיהיה מהרשימה מהלינק( לפי מה שראיתי 10 מוצרים בדף) http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/subcategory.aspx?came=332&CategoryName=Printers&SubCategory=AllInOne_Printers_With_Fax לא הכוונה לדגמים הענקיים שם, הנה הדגמים שכן : HP 5610 LEXMARK X5070 brother MFC-465CN brother MFC-5460CN HP 5783 LEXMARK X7350 LEXMARK X6570 תודה עידכון: ראיתי לאחר חיפוש ממושך פה שbrother MFC-465CN יכולה להיות אופציה טובה. והאמת שיש לי סלידה מHP מהכרות עם מדפסת שלהם.. יש פה אופציה יותר טובה ? הפקס זה רגיל, שמים דף לשליחה ומחייגים כמו כל פקס?(סליחה על הבורות) מבחינת דיו אני רואה שהברוד…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by maor18,

מחפש עכבר איכותי ושקט וכמובן זול כמה שאפשר. לא מחפש משהו כבד עכשיו, לא גיימינג כבד ועניינים כאלה, כן לוחץ הרבה ומשתמש בגלגלת בלי הפסקה וחשוב לי שיהיה שקט כמה שאפשר ושיעבוד חלק כמה שאפשר. הייתי אומר תקציב עד 100 אבל יכול ללכת גם לכיוון ה150 אם יש משהו איכותי יותר. נכון לכרגע אני עם לוגיטק m170 (אצלי כבר למעלה מ3 שנים) ואני מבסוט מאוד האמת חוץ מזה שהלכה הגלגלת והלחיצות נורא מרעישות.

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  12. או סתם שיחה .האם יש דבר כזה? אנני מדפיס הרבה עד 600 ש"ח תודה רבה נעם

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  13. Started by vegeto,

??? ??? ???

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by D-Bang,

אני יודע שהיו דיונים בנושא אבל עדיין הודה מאוד עם תעזרו לי אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של עד 1500 ש"ח... עדיף פחות!! ראיתי שהרבה פה ממליצים על הA60 אבל זה טיפה יקר, במיוחד אם אני אצטרך להוסיף לה זיכרון וסוללות נטענות ראיתי בכמה אתרים Nikon 2100 ב1300 ש"ח והיא נראית לא רע בכלל, היא טובה?? אני עוד מעט טס לחו"ל (לשבוע בערך) כמה זיכרון מומלץ לקחת עם המצלמה? אני לא מצלם הרבה אבל גם לא רוצה להיות לחוץ שלא נשאר מקום איזה סוללות נטענות עדיף לקנות? ובכלל אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע...

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  15. נמאס לי כבר לחכות, מה קרה ל"עוד 10 ימים הוא נוחת" עד שזה יקרה אני בטח אתפתה לקנות כרטיס יותר טוב למרות שאני לא צריך כי אין לי מערכת רמקולים חזקה! יש לי עכשיו sb live value והסיבה היחידה שאני קונה פורטיסימו זה בגלל היציאה האופטית...

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  16. תודה.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  17. אני מחפש... מישהו יודע גם מה האפשרויות שאני יכול לערוך איתו? שמעתי רק צלצולים ועוד משהו...לא?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  18. Started by lumi,

??? ברשותי מצלמת DV של sony מדגם pc110, המצלמה מתחברת למחשב ע"י חיבור firewire ובנוסף usb שאלתי האם יש אפשרות כל שהיא ע"י איזה שהיא תוכנה או כל רעיון אחר איך אפשר להשתמש בה כמצלמת רשת.

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  19. אורח
    Started by אורח,

אוקי אני הרבה אבל הרבה זהמן שובר תראש מהו החלק הבא: הכוונה שלי היא לחלק הסגול הזה מאחורי המשאבה הזאתי.. מזה לעזעזל? למה זה משמש?

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  20. Started by zniibidl,

זכרונות עוד אין כרטיס מסך כרגע יש סתם אבל בקרוב יהיה 6600 או 6600 GT לוח אם של ג'יגהבייט דגם GA-K8U מעבד AMD Sempron 3100+ 1.8 GHz socket 754 וכל השאר קבוע [שני כוננים אולי בקרוב 3, שני הארדיסקים, וזהו בערך נראה לי] בקשר לתאורה וקירור [עוד לא החלטתי מים או רגיל] יהיה להם ספק נפרד אז מהקטע הזה אין לי מה לדאוג ועוד שאלה, ללוח הזה, כל ספק יתאים לי או שאני צריך איזה משהו אני יודע עם איזה 24 פינים או מה שזה לא יהיה [החיבור החדש שיש ללוחות]? מקווה לתשובה בהקדם, תודה.

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  21. Started by VL,

המאוורר שלי נשרף...מאחורה... נכון איפה שיש את החיבור למחשב + למסך? אז זה... זה משהו חמור ? כמה עולה אחד כזה? איזה הכי שקט?ואיזה הכי טוב?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by Aloha-Boy,

אוקי אני מחפש מדפסת לייזר,שמדפיסה שחור בלבד. מצאתי את זאת: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_5_356_357&products_id=2009 ה Lexamrk E220 גם זולה מאוד (יותר מהמחיר באתר...) וגם לייזר שתספיק לי להרבה הדפסות מה אתם אומרים??? מישהו מכיר את המדפסת?

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by koby058,

http://www.isracomp.com/define.asp?idd=1064 amd 64 3200+ epox+nforce 3 club 3d nvidia 6800gt raptor 36g 10000 rpm אשמח לקבל המלצות נוספות תודה מראש

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  24. Started by yuraxp,

מה אתם חושבים על עכבר הזה? שווה 180 שקל? http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=441#pc

• 4 תגובות
    • 636 צפיות
  25. Started by nirgilad1,

קניתי המחשב AMD 64 3500 ALBATRON 6800GT בקיצור מחשב כבד. קניתי איתו ספק כח 420 w Thermaltake TT420 WATT APD 2-fan 330 הספק נשרף לא אפרט למה בוא נגיד שבאשמתי ולא בגלל איזשהו עומס בכל מקרה אני צריך לבחור ספק חדש מכיוון שבחנות אין עוד את הספק הזה. למישהו יש המלצה לספק יציב מחברה טובה באותו סדר כח במחיר של מקסימום 400 שקל ? תודה רבה ניר.

• 3 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים