ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מדפסת לייזר ציבעונית חסכונית. מדפסת לשימוש ביתי, בעיקר הדפסה בצבע שחור, עם חיבור רשת. עד 1000 ש"ח תודה, אופיר.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הכרטיס עושה בעיות של כתמים שחורים ומדי פעם המחשב קורס יש ספק 330W אני חושב שהבעיה היא שהספק לא מספיק בכל מקרה איזה ספק טוב אפשר למצוא שיחזיק את המערכת כמו שצריך? ושיהיה כמה שיותר זול...
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
הי אני הולך לקנות מסך 26'' ולחבר אותו למחשב... התפקיד העיקרי שלו זה למשחקים והשני זה לסרטים (סוג של מדיה סנטר כזה, לא?) אז מה עדיף לי? סט אלחוטי או סט חוטי + שלט ואיזה דגם? הנה שלט זול... איך הוא? http://cgi.ebay.com/USB-Media-Center-Controller-PC-Computer-Remote-Control_W0QQitemZ350203358722QQcmdZViewItemQQptZPCA_Mice_Trackballs?hash=item5189bf2e02&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש המלצה למקלדת ועכבר זולים ופשוטים? לא משהו ג'נרי מצד אחד, אבל לא צריך גם משהו "מפואר" מידי. נגיד 150 ש"ח לשניהם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעם אם הספק במארז הזה הוא טוב או שצריך להחליך RaidMax Scorpio 868
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, קיבלת אל-פסק און-ליין למחשב שלי.. המחשב שלי הוא יחסית כבד, 3 הארדיסקים, 2 כרטיסי מסך, מעבד אתלון64 3700 וכו.. לפי מה שהבנתי אני צריך לפחות אל פסק של 900-1200VA למחשב הזה. הבעיה היא שהאל פסק שקיבלתי במתנה הוא 500VA. הצורך היחיד שלי באל פסק זה הגנה בפני ברקים, ולא כמה זמן הוא יחזיק את המחשב כשאין מתח מהקיר.. האם יש סכנה להשתמש באל פסק זה? האם המחשב מקבל את הזרם הדרוש לו כשהאל פסק מחובר לחשמל ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שאלה, האם בריא יותר לכבות את ה UPS כאשר מכבים את המחשב? כאשר יוצאים לשבוע חופש? בכלל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
שלום אני קונה הגה למחשב וחשוב לי קריטריונים של תמיכה בהרבה משחקים כמו ניד פור ספיד ופיור ראיתי הגה מגניב של לוג'יטק-Formula Vibration Feedback Wheel מישהו התנסה איתו?יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אני מחפש UPS שיחזיק לי את המחשב בעת נפילות מתח קטנות שבגללם המחשב עושה ריסט לבד, למרות שכל המכשירים עובדים, ורק האור מהבהב לשניה. התקציב של יהוא בסביבות ה-400 שקל אבל כמובן עדיף פחות אבל אפשר גם קצת יותר. איזה UPS אתם ממליצים לי לקנות בשביל לייצב מתחים, אין לי שום צורך להחזיק את המחשב יותר מ5 דקות באפסקת חשמל, רק כדי לסגור אותו. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מדפסת שגם תהיה איכותית בהדפסות.וגם שהיא תוכל להדפיס על דיסקים.אני יודע שיש צורב שמדפיס על דיסקים,אבל אני רוצה מדפסת. אז אם אתם מכירים מדפסת טובה ואיכותית.אז בבקשה תגידו לי.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי iPod 20GB 4G לא צבעוני היום יצא עדכון קושחה רשמי והורדתי אותו,כשניסיתי להתקין הוא אמר שיש בעייה בHDD של הפוד,עשר דקות לפני התקלה שמעתי מוזיקה להנאתי בפוד בכל מקרה עכשיו כשאני מנסה להדליק אותו יש סימן של תקייה וסימן קריאה,ניסיתי לעשות רסטור ופורמט דרך הווינדואס ובשל תקלה מסתורית שניהם לא הצליחו
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני מבין שהכותרת קצט לא מובנת אז אני ארחיב יש לי 6 כפתורים על המקלדת שמיעודים למאקרו (אפשר לתכנת אותם להיות צירופים של מקשים וכלמיני דברים דומים). אני רוצה להשתמש בהם בתור כפתורים שיעשו פעולת עצמאיות כגון להחליף נשק בארמא (פעולה שלוקחת הרבה פקודות יחסית) ואין לי כפתורים פנויים ליד היד השמאלית שלי כי הכל כבר בשימוש חוץ מכפתורי המאקרו, אני לא יכול להגדיר אותם ככפתור אחר במקלדת כי כמעט הכל כבר בשימוש. האם יש דרך להגדיר אותם ככפתור, בלי שום פעולה חיצונית שקשורה אליו? אותו דבר עם העכבר שהכפתור של הPTT שלי מחזיר לי עמודים בדפדפן אחורה וזה משגע לי תשכל
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שמעתי שבאחד מסוגי הצורבים שלהם ישנה אפשרות להגדיל את שטח המקום ל 8.5 גיגה בדיסק של 4.7 מה אתם אומרים על זה ? משהו נפגע עקב זה ? מחכה לתגובות.
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איך המארז הבא מבחינת איכות וחמור נוח לעבודה ? אני נתכנן חיתוך שלו , צביעה וסידור המארז. איך המארז באופן כללי ? חומר טוב ונוח לחתוך ? אפשר לצבוע אותו בצורה טובה ? האלומיניום לא עושה בעיות בצביעה ? איך האיכות בנייה שלו ? http://www.pch.co.il/docs/pd-2106135099.htm תודה.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, שיהיה במארז גם זרימת אוויר טובה ...
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם. מסתבר שיש לי בערך 100 ש"ח בעודף (זה לא קורה הרבה חח) אז חשבתי שאולי הגיע הזמן להשתדרג מעט ולקנות עכבר חדש. תאמינו או לא אבל אני עדיין עם עכבר שיש לו כדור ! קשה להאמין הא? הייתי מעדיף לקנות עכבר עם כדור אבל לא מוכרים אותם בשום מקום ממש התרגלתי אליו.. של חברת Genius. אבל אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג.. בכל מקרה.. אשמח אם תוכלו להציע עכבר אופטי-חוטי טוב במחיר של כ-100 ש"ח *אם זה חשוב.. אני יעשה בו שימוש, בין היתר, גם למשחקים. תודה -מצטער אם זה לא נמצא במקום הנכון.. לא ידעתי לאן לשייך את זה.-
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם למפרט הזה הספק במארז המובלט מספיק או שצריך משהו אחר, והאם יש בו אוורור מספיק,אם לא איזה מאווררים לקנות?(הכל מ KSP) Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE ?ASUS A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 512MB 400MHz A-DATA/VT HEC Compucase CI-6A21 400W GeForce 6600GT- 128MB PCI-X
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מה דעתכם כדי לי לקנות מקלדת של btttlefield 2142 ?]
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אוקי שלום כולם יש לי 300 שקל ואני רוצה לקנות עכבר ואפד אני שחקן סיאס כבד מקצועי שיודע מה הוא צריך עכשיו אני מתלבט בין 2 אפשריות קניה של ההאקספלור של מיקרוסופט (intenrt exploirt) יחד עם פאד פאנק או mx510 בלי פאד מה כדאי ? דחוף אני קונה היום או מחר
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
האם ראוטר/מודם/נתב הוא כמו פיירוול ? מעיף האקרים? אשמח אם תענו לי.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על עכבר הזה? שווה 180 שקל? http://www.geniusnet.com.tw/product/product-1.asp?pdtno=441#pc
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, קניתים ג'ויטיק חדש ואני לא בטח אם הרטט שלו פועל.. שיחקתו בו בפיפא ולא היה שום רטט... אין לי עוד משחקים לבדוק את הרטט, יש לכם שיטה או דרך להציע לי לבדוק אותו?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
שלום, אני מתכנן שבוע הבא לקנות מקלדת+עכבר אלחוטיים. בינתיים ראיתי שהכי משתלם לי לקנות את אחד מהסטים הבאים: Logitech Cordless Wave Logitech Cordless Lx710 איזה מביניהם עדיף מבחינת העכבר\מקלדת ? ובנוסף רציתי לדעת מהו העכבר של כל אחד מהסטים ,והם הם מתאימים ליד רגילה. תודה רבה,אני מתכנן לקנות את זה כבר יום ראשון אז מצפה לתגובה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
האם המדפסת הזאת בסדר ? אם לא תביאו לי בבקשה משהו אחר במסגרת התקציב. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7947 אין צרכים מיוחדים .. צריך מדפסת נורמלית וזהו .. תודה
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-