עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by leahd3,

בס"ד כמו כל גיימר בינוני שחי בארצנו היקרה ו התוססת השיקול העיקרי שלי הוא למקסם תועלת מכל דבר שאני קונה על מנת לשפר את חויית המשחק שלי במחיר הגיוני( סטודנט בארץ זה לא פשוט) החלטתי להתחיל עם עכבר. לאחר שבועות של חיפושים והתלבטויות שכללו ביניהם : זמן תגובה,נוחות,יופי,אמינות ולא פחות חשוב גם מחיר אטרקטיבי. השיקולים שלי התבססו על האם אני מעוניים בעכבר חוטי או אל-חוטי. בתור אדם שמתעסק עם עכבר אל-חוטי בסר כמה שנים מאוד חששבתי שהוחוט יעצבן או יפריע לי. ננעלתי לבסוף על שני דגמים corsair m95 ו logitech 602 כל אחד ו היתרונות שלו. ראיתי כל מני review למיניהם. יתרונות של 602: אלחוטי עם חיי סוללה ארוכים במיוחד. אחיזת palm ( לרוב הידיים) וכמובן התוכנה האדירה של לוג'יטק שעוזרת ודי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by abyss20,

אני מחפש מקלדת אלחוטית שתתאים גם למשחקים ושלא מתנתקת אם מישהו זכה להשתמש באחת כזו תגידו לי,בבקשה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by גיבסון,

למישהו יש מידע האם ייבאו בקרוב את המארזים הנ"ל?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by ebibo,

מתלבט בין כמה עכברי גיימינג, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ ה 2 היותר זולים Zowie am-gs עולה 110 Tt saphira עולה 110 וחבר אחר קנה מבסוט עד הגג יש לו אחלה dpi וקראתי אחלה ביקורות ה 2 היותר יקרים G400 ב 195 ואני צריך עוד משהו ב 180 שקל אז ה g400 יצא לי ב135 בערך, אחלה מחיר... Cm storm sentinel 5600dpi בוואלה ב 158, נראה קצת מוגזם המסך led ותאורה משתנה אבל העיצוב שלו נראה לי נח חבל על הזמן, שווה להוסיף 50 שקל ולקחת אותו?

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  5. Started by RAZIEL98,

שלום אני מחפש המלצה למדפסת לייזר קטנה שתומכת וצילום ופקס וגם בהדפסה דרך אנדרואיד ואייפון תודה לעוזרים Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by R9800P2,

אני מחפש מדפסת וסורג ביחד יש דבר כזה מכונה של מדבקות לדיסיקים? שמעתי שיש מדפסות שהם גם מכונה של מדבקות של דיסיקים מחיר 500 שקל אפשר יותר אבל עם יש מדפסת + סורג + מכונה של דיסקים אפשר עד 700 שקל

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  7. Started by domuzy,

אני מקווה שזה הפורום הנכון: יש לי את ה-I-PAQ 4150 של HP, ואני רוצה לקבל אליו מסמכי וורד במייל (כמו שהיה בסדרה -"24". אל תצחקו! זה פרקטי!). הבעיה היא שאני לא יודע איך לעשות את זה- לקנות מכשיר סלולארי תומך בלו-טות' שישמש כמודם, או ישר לקנות מודם סלולארי שמתחבר אל המכשיר? ואם מודם, איזה אני יכול לקנות שיתאים לי לכניסות? בקיצור, אני מניח שהבנתם את הבעיה, כך שגם אם השאלות לא מספיקות/טובות, מי שיענה, שיענה תשובה מקיפה בבקשה (כולל דרך איזו חברה לקנות ואיזה מוצר). המון תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  8. Started by shlem,

אני רוצה לקנות KVM כולל AUDIO מצאתי בזאפ שתי חברות TRENDNET ו EDIMAX שעונות על הצרכים מישהו יודע מה ההבדלים בין המוצרים או איזו חברה יותר טובה בנושא? או אם ניתן להציע מוצרים אחרים? תודה.

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  9. Started by Etus,

יש לי בעייה בצריבה שהתחילה לפני זמן קצר. בכל פעם שאני מנסה לצרוב דיסקים של מוזיקה, מהירות השליחה של ה- CD-ROM כ"כ קטנה, עד שזה עושה מיידית Error, אפילו כשאני מנסה לעשות CD-Image(אין לי מושג למה יש בעייה כשאני מנסה בדרך הזו). אני יכול לצרוב מידע ללא בעייה, ואני יכול לשמוע מוזיקה דרך הכונן הזה. אף פעם לא הייתה לי את הבעייה הזו. אני משתמש ב- WinOnCD 3.7, ויש לי צורב CRW8824S Yamaha 8x8x24 SCSI. עזרה בבקשה? נ.ב. עוד בעייה קטנה: למה הצורב לא מצליח לקרוא דיסקים של 800MB(הדיסקים של GPT, החדשים)? הוא מזהה אותם כדיסקים של 650MB.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום. אני מכיר את המקומות לחרוט בחולון ותל אביב, השאלה היא האם יש גם משהו בירושלים? עבור זוג בלי רכב, להגיע למרכז זה פחות פרקטי...

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  11. היי מה האוזניות האל-חוטיות למחשב הכי טובות עד 700 ש'ח? יש לי עכשיו את ה HYPERX CLOWD II והאם ממש לא נוכות לי אחרי כמה שעות של שימוש חשוב לי שהאוזניות יהיו קלות ונוכות אני מעדיף אוזניות שטובות בהכל (בטרייה, סאונד,משקל...) מאשר אוזניות שטובות מאוד במשהו אחד. חשבתי על ה Logitech G-733 האם הם טובות או שיש יותר טובות? תודה

12. Started by neogod,

עידכנתי את הדריבר של ה TOUCH PAD ונעלמו לי כל האפשרויות של המולטי טאצ'. האם מישהו יכול לתת קישור לדריבר שתומך במולטי טאץ ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  13. Started by shlom_eminob,

בס"ד שלום אנשים אני רוצה לדעת אם אם זה משנה לקנות כבל מאריך של 2 מטר או של 5 מטר או שזה פוגע בביצועים, אני לא יודע איך USB עובד בטורים שולח פקג' וממתין או הוא יכול לשלוח כמה פקג'ים אחד אחרי השני. ואם הכבל המאריך אמור לתמוך ב-USB 2 או שאין דבר כזה?

14. Started by RealTime,

לא משנה טעות בפורום

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  15. עד 1000 ש"ח תודה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  16. Started by nadav275,

מדפסת לשימושים ביתיים, חשוב שעלויות ראשי הדיו יהיו נמוכים יחסית (מוכן להשקיע יותר כסף במדפסת שהיא חסכונית בדיו, וכך לחסוך בעתיד) אפשרות למכשיר משולב אם יש משהו מעניין- מדפסת-סורק-פאקס... נדב

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  17. עברתי לעכבר MS התקנתי את התוכנה ויש האצה רק לסקרול

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by Amir Chazan,

היי, אני רוצה לקנות מקלדת מכנית (עדיף אלחוטית אבל מוכן להתפשר כי יודע שאין הרבה). אני עובד עם מחשב נייד לנובו t460 והתמכרתי לטראקפוינט (הנקודה האדומה) ולכן אני מחפש מקלדת שגם בה יש כזה דבר. השימוש הוא בעיקר כדי לייעל עבודה בהקלדה: כתיבת מסמכי וורד ובעיקר בשביל כתיבה מתמטית ב-lyx. בלי תיכנות. מישהו מכיר מקלדות כאלה? עדיפות גבוהה לדברים שאפשר לקנות בארץ. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by sci10sf_,

יש לי צורב של AOPEN האם מדובר בצורב איכותי הוא במהירות של 32X12X10 עם 4MB

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  20. שלום רב, אני מחפש המלצה למדפסת צבעונית כמה שיותר קטנה(אין מקום על השולחן) וכמה שיותר חסכונית(מדפיסה הרבה, עבודה במשרד). חיפשתי לייזר צבעוני והכל גדול מדי ואין לזה מקום על השולחן שלה. האם יש מדפסת הזרקת דיו חסכונית מומלצת? חשבתי על הדגם הנ"ל CANON PIXMA 2700 איך הוא? בתודה, עומר.

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  21. Started by hagai-,

צריך המלצה למצלמת אינטרנט לצרכי Netmeeting במיוחד (שיחות ועידה בוידאו), ותמונות סטילס ברזולוציה של 640x480. תקציב: עד 450 ש"ח. חשבתי על ה Logitech QuickCam® Web הנמכרת בסיפלטק ב- 415 ש"ח. אם למישהו יש המלצה טובה יותר אשמח לשמוע, רצוי עם כפתור ללכידת תמונות על המצלמה עצמה, מיקרופון פנימי.. כפי שיש בלוג'יטק.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  22. Started by yz101,

הצרכים בסיסיים, שתדפיס ותסרוק. אני קונה אותה בחצי מחיר במבצע במבה של אופיס דיפו. עריכה: המדפסת נרכשה, אני מתנצל שפתחתי את הת'רד כבר בחנות, אני אשתדל להעלות ביקורת שלה בקרוב.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Baycon,

מישהו מכיר אתר שנותן מפרטים למעגלים של כל מיני דברים, ככה שאנשים חובבניים עם רכיבים ומלחם יוכלו לבנות? נגיד רדיו

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  24. יש לי את תוכנת הניווט, אבל אני לא מצליח להתקין את האנטנה של ה GPS, האנטנה היא bluetooth וכן יש תמיכה לזה בפאלם, אך כל פעם שאני מנסה להתקין הוא מבקש סיסמה של הספק, הסיסמה הראשית היא 0000 אבל זה לא עוזר מה יכול לגרום לבעיה?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  25. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/ces-2015-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%a8%d7%93-%d7%94%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%95%d7%9c%d7%a8%d7%99-%d7%94%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%a9%d7%9c-%d7%9c%d7%a0%d7%95%d7%91%d7%95/

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.