ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
קניתי מארז של tt xaser 2 5000 ואני צריך ספק (ספק טוב מן הסתם שיחזיק 5 מאווררים)
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כמה שבועות הייתה לי בעיה עם המקלדת, בעיה שמתאם PS/2 ל USB פתר. עכשיו בכל פעם שאני לוחץ על שני כפתורים ביחד, ומשחרר אחד המקלדת פשוט דורשת שאלחץ שוב דוגמא: במשחקים אני לוחץ על W כדי להתקדם, נניח שאני לוחץ גם על D כדי לזוז הצידה, ברגע שאני משחרר את D וW עדיין לחוץ, אני מפסיק לזוז. או אם אני לוחץ על W ואז על רווח כדי לקפוץ, ברגע שאני משחרר את כפתור הרווח אני לא יכול לזוז. ניסיתי לחבר מקלדת נוספת שיש לי [PS/2] למתאם, הבעיה הייתה גם שם. איך אני פותר את העסק הזה?
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
יש לי שתי מערכות הפעלה 98 +XP הXP חדשה ב98 הכל תקין בXP כל הזמן הודעה אין דפים(הדריוור הותקן מהאינטרנט) מה לעשות תודה
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום !!! כפי שניתן להבין מהכותרת אני מתלבטת התלבטות קשה בין המארזים האלו !!! מצד אחד יש את הצ'יפטק...שהוא סבבה... אבל מצד שני יש את המארז של TT המעולה והמפוצץ פיצ'רים אני מרגיש כיאלו אני קונה (אם אני אקנה) מארז של ג'יימס בונד.. אבל המחיר שלו מפציץ 870 ש'ח בשביל מארז... הקיצר הייתי רוצה לשמוע דעות האם המחיר משתלם או בכלל מה דעתם על כל מארז ... אנא עיזרו לי להחליט...!! בתודה Lir@n
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5184
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
חוץ מפנדה כי המחיר משלוח אצלם ממש מגוחך(50 שקל - על מה? ) בכל אופן ניסיתי מלא חנויות ולא מצאתי חנות שמוכרת גם גריל וגם פילטר מיצידי גם לקנות מחנויות שנפתחו אתמול זה לא בעיה רק לא מצאתי פילטר בשום חנות אחרת מפנדה =\
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
היי, אני צריך מקלדת ל HTPC שלי ואני שובר את הראש מה לקנות בין השתיים בגדול המיקרוסופט עושה רושם הרבה יותר ארגונומי וטוב הבעיה היא שהוא נעזר בטריפל A סוללות 2XAAA לאומת הלוגיטק שמשתמש ב דאבל 2XAA . הנתונן הזה עשוי להיות בעייתי כי זה בערך שליש פחות סוללה מה שאומר שליש פחות מהזמן עד שהסוללה נגמרת.. יצרן : לוגיטק יחזיק שנה לפי 2 מיליון לחיצות מיקרוסופט 9 חודשים *(אני בדרך כלל מוריד חצי מהזמן שהם מציינים בSPEC) לשאלתי האם זה צריך להיות תחשיב ? (נושא הסוללות) מה דעתכם, מה לקנות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הבא: http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-A8-N505-AX&family=22 למטה בעמוד רשום: Minimum of a 350 Watt power supply. (Minimum recommended power supply with +12 Volt current rating of 18 Amp Amps.) זה אומר שאם אני רוצה לקנות את הספק הבא: http://www.thermaltake.com/demo/w009394TR2/w009394.htm והנתונים שלו הם: לרייל מספר 1 של 12 וולט הוא מספק 14A ולרייל מספר 2 של 12 וולט הוא מספק 15A (ראה טבלה בלינק למעלה בתחתית הדף) אז אני לא יכול? כי רשום שהוא מספק 14 ו 15 אמפרים לרייל של 12 V ? חייב תשובה בדחיפות, תודה
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום חברים! אני מחפש סט אלחוטי מקלדת+עכבר של מייקרוסופט עד 250 ש"ח קניתי היום את ה-Microsoft Wireless Laser Desktop 3000 בבאג (היה 30% הנחה) וזה על לי 200 ... כנראה שלא בדקתי מספיק - אין נורות של NUM LOCK ו-CAPS LOCK וזה די מציק !!! אני שוקל להחזיר ולקחת סט אחר אבל עם נורות .. מישהו מכיר סט כזה? גם עם נורות וגם שהמבנה של המקלדת באיזור ה- INSERT HOME PAGEUP DELETE END PAGE DOWN נשאר במבנה הישן והטוב ???? תודה !
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות מקלדת נוחה אלחוטית גג עד 150 ש"ח. חשבתי על זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=209&CatCode=415 מוכן לקנות מKSP ומIVORY. תמליצו לי על משהו טוב ושהיה גם עם עכבר אלחוטי. אני רוצה שהיה רח באצבעות ולא מפלסטיק אלה מגומי כזה... תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מחפש עכבר ומקלדת למשחקים ולשימוש כללי עד 400 ש"ח. אני שם יותר דגש על המקלדת כי אני מקליד יחסית הרבה. יש גם עדיפות למקלדת מכנית. העכבר צריך להתאים לאחיזת claw ויכול להיות יחסית פשוט כדי לחסוך במחיר. חשוב ששניהם יהיו שחורים. אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
אני מעונין ליקנות ספק ENERMAX LIBERTY 400W איך הוא ? הוא יחזיק טוב 7900gt ASUS P5LD2 3.0 Doal core ושאר השטויות במחשב. האם הוא שווה קניה תכסף ומאיפה אתם מציעים ליקנות אותו מיחברה אמינה וזולה עם האחריות תודה מראש גיל
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת גיימינג אלחוטית איכותית. מחיר: עד 500 שקל חברה: לא משנה לי העיקר שיהיה איכותי שנה: עדיף אחת שיצאה ב2015 איזה אתם מכירים?
-
- 14 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה למתאם Bluetooth, כזה שמתחבר ל-USB, ותומך ב-BT 1.2. צריך להיות זול (כמה שאפשר), וטווח קליטה סביר (אני לא צריך הרבה, 2 מטרים לרוב, אבל כמובן עדיף כמה שיותר). תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני קונה מנעה מחשבים חבילה עוד 2GB זיכרון ודיסק קשיח ועכבר, עכשיו אני רוצה להוסיף לחבילה הזו עוד: רמקולים טובים ב-200 ש"ח פנאל לשליטה במאווררים עד 200 ש"ח הגה ג'יסטיק עד 400 ש"ח יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 824 צפיות
-
-
לחבר שלי יש עכבר אלחוטי של GPT האם יש אפשרות לקנות מקלדת אלחוטית של אותה חברה שתעבוד על אותו התקן של העכבר.. ואם כן אז איך עושים את זה.. כמו כן הייתי שמח לקבל חוות דעת לגבי הסט של logitech mx 5000 ושל ה logitech mx 3000 אני מתלבט בין אחד מהדגמים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של (הארדיסק חיצוני) WD elements 1023 500 GB וקניתי מחשב חדש. שאני מנסה לחבר אותו למחשב אני רואה התקנה של חומרה חדשה. אבל התיקיה של הכונן לא מופיעה במחשב שלי,ולא עולה אוטומטית כבמחשב הישן,המנורה של הכונן מהבהבת תחילה כלומר עובדת,ואז היא נעצרת על אור קבוע וכלום לא קורה,המחשב לא מזהה את ההארדיסק. שאני מחבר אותו לטלויזיה הכל בסדר ועובד בסדר גמור. לעומת זאת USB של SANDISK כן מזוהה לי במחשב החדש.... מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני מחפש סורק שיהיה מהיר, יסרוק ברוזולוציה גבוהה ושיהיה מותג. תקציב נע 500-900 אם אפשר שיראה טוב{בסטייל} תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב מצלמה דיגיטלית ואני מעוניין לדעת מה ההבדל בין 3MP ל-4MP האם הוא כזה משמעותי והאם כדי לי להוסיף עוד כסף ולקנות מצמה עם 4MP במקום 3MP תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 944 צפיות
-
-
חשבתי ללכת על ה- X1800GTO יש משהו אחר שווה לקחת באותו מחיר? ד"א איך הספק הזה HEC (Herolchi) 400T-TRT 20/24 Pin Ver 2.0 Power Supply 1 280 ¤ זה המפרט Core 2 Duo 1.86G 2MB 775 E6300 CONROE Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P WD 250GB 7200rpm 16MB Buffer SATAII Kingstone DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL COMPUCASE CI-6A21 WHITE NO PS וכרטיס מסך אני צריך להוסיף
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות צורב DVD בקרוב אני די מתלבט בין LG DVD±RW GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 ל NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 למרות ששמעתי שיש איזו בעיה בNEC, בדגם הזה ספציפית. משהו שקשור לקריאת דיסקים מישהו שמע עליה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 521 צפיות
-
-
היי היי, אממ אני רוצה לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של כ1000-1200 ש"ח עם זום אופטי ולפחות 2 מגה פיקסל. רציתי לדעת על מה אתם ממליצים. (חשבתי על canon a60, fuji finepix a303)... תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
הזמנתי את הספק הזה ואמרו לי שהספק בא עם אל פסק פנימי... האם יש דבר כזה באמת בספק והאם הוא טוב? זה הספק: http://www.datech.co.il/product_info.php?cPath=1_101_325&products_id=1759 בתודה
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, קניתי מדפסת HP 6500A וחיברתי אותה עם כבל רשת לראווטאר. המדפסת מזוהה ודרך המחשב הראשי הכל עובד. דרך הלפטופ אני לא מצליח לתקשר עם המדפסת.... טיפים? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למדפסת לייזר(שחור לבן) או הזרקת דיו בתקציב של 300-400 השימוש במדפסת הוא בעיקר להדפסת מודעות ומסמכים מWORD . רצוי מדפסת לייזר זולה עם טונר זול. תודה.
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-