ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אחרי כמה הפסקות חשמל ביומיים האחרונים המדפסת לא מבצעת איתחול עד הסוף. מתחילה להשמיע רעשי איתחול ואז סימן קריאה כתום נשאר מהבהב לנצח. מישהו נתקל בבעיה כזאת? האם ניתן לעשות HARD RESET למדפסת כזאת?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. ישלי אוזניות Steelseries 7H ככה נראה החיבור שמחבר את האוזניות אל המחשב. עכשיו נדפק לי הכבל הזה והוא יחודי כי בצד אחד הוא micro usb שמתחבר לאוזניות ומהצד השני הוא הקול+המיקרופון. השאלה שלי האם כבל שבצד אחד הוא micro usb ובצד השני הוא usb יכול להתאים וישמעו באוזניות ואם כן כיצד נקרא הסוג כבל הזה והשאלה השנייה שאיך קוראים לכבל שהוא micro usb בצד אחד ו קול+מיקרופון בצד השני https://d1fj4sro0cm5nu.cloudfront.net/global/images/content_images/5743.JPG
-
- 0 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש קורא טביעות אצבעות שעובד על ווינדוס 7 גרסת ה-64 ביט. יש חיה כזו ?
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שני המקלדות של רייזר, בעקבות המבצע של באג של 50% על מוצר שני חשבתי לקנות מקלדת ועכבר של רייזר, השאלה היא איזה מקלדת? יש הפרש של 300 שקל בינהם, ורציתי לשמוע דעות מאנשים האם כדאי / לא כדאי, וכו' תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש את המצלמת רשת Logitech QuickCam Vision Pro. http://www.logitech.com/index.cfm/webcam_communications/webcams/devices/4528&cl=us,en מישהו יודע אולי איפה אפשר להשיג אותה בארץ (מחיר נמוך ככל האפשר)?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
ראיתי באופיס דיפו את הסט של מיקרוסופט Microsoft Natural Ergonomic Desktop 7000 : http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6040 העכבר יושב מחוץ לקופסא ככה ששמתי עליו את היד והיה לי ממש נוח. הבעיה היא שאני צריך רק עכבר, מישהו יודע אם אפשר לקנות אותו בנפרד ? מה שאהבתי בו זה שיש לו גובה, יושב בדיוק בתוך היד בלי שיהיה מרווח בין הכף לעכבר עצמו... זה העכבר שבחבילה : http://reviews.okaay.com/index.php/reviews/computer-accessories/microsoft-natural-wireless-laser-mouse-7000-review ??? שאלה: איך זה שהסט "נטורל 7000" עולה 380ש"ח ואילו רק העכבר "נטורל 6000" עולה 360ש"ח? הדבר הכי קרוב שמצאתי זה http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=11470 http://www.winprice.co.…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום מתלבט בין g510 ל g110 מה ההבדל בגדול? חוץ ממקשי מקרו נוספים ומסך קטן? אשמח להמלצות ממי שהתנסה בהן תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
-
-
למרות (או בגלל) שיש בארץ יבואנים רשמיים לכל שלושת היצרנים אני לא מצליח למצוא שום חנות שמוכרת אותם: [list type=decimal] [*]ASUS XONAR DG [*]Zalman Microphone ZM-Mic1 [*]Audio Technica ATH-AD700 למישהו יש מושג איפה אפשר למצוא את המוצרים במחירי משלוח סבירים? תודה, רז
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
כרטיס REALmagic Hollywood Plus או הכרטיס החדש יותר התומך ב DIVX מי שלא יודע זה כרטיס פריסה לMPG 2 ן DIVX ללא שימוש בכרטיס המסך יש לו יציאות משלו
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
האם משהו יכול להפנות אותי לספק של מקלדת משולב כדור עקיבה(trackball), יש ברשת אבל ללא עברית , אני צריך עברית לישום מודי
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי משהו יודע איפה אפשר להשיג כבל מיקרופון אוזניות לפרונט פאנל שתומך ביציאת azalia של הלוח אם כלומר מחבר 2X5 פינים ללוח אם GA-8i915P_Dou_pro?
-
- 0 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום ברשותי מצלמה דיגיטלית של HP בניגוד לשאר החברות המוכרות ( והמאוד לא מוכרות ) - HP אינה מספקת עם המצלמה כבל A/V ולמעשה רוצה שאני אקנה את ערכת העגינה שלהם בXXX כסף, או - בקנייה ישירה ממעבדת החברה ב 120-140 ש"ח - ובתגובה שלי... כן... בסססדר ! ( NOT ) ניסיתי שני כבלי A/V שונים - האחד של FUJI והשני של חברת NONAME שכזאתי - שניהם תפקדו מצויין. ככה שכל כבל בסגנון כנראה יתאים. ניסיתי ליצור כבל כזה באופן עצמאי - לקחתי כבל פשוט עם יציאת EARPHONE פשוטה ובצד השני פיצול לשני זכרי RCA ( כבל סטנדרטי של 5-10 שקל לפשוטים ) ובקצה הEARPHONE JACK חיברתי מתאם סטראופוני למיני JACK ( כמה שקלים בודדים ) - הכל טוב ויפה - אבל הSIGNAL של הAUDIO לא יוצא, מה שכן - הוידאו כן... ( ודווקא טו…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מקלדת Logitech MX5000 (יש לי את הסט שהיא באה ביחד עם עכבר MX1000) למקלדת זו יש מסך קטן שמציג נתונים כמו שעה ותאריך. ברצוני לדעת האם אפשר לעשות משהו כדי שהמסך הקטן הזה יציג נתונים כמו : טמפרטורת המעבד\הכרטיס מסך וכדומה? (עברתי על הדרייבר שלו,על האתר של לוג'יטק,וחיפוש בגוגל ולא מצאתי...) אם מישהו יודע דרך כלשהי כיצד ניתן לעשות זאת (אם בכלל) אשמח לעזרה. תודה רבה,ושבת שלום.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אז החלטתי לנקות את המקלדת שלי מכל האוכל שנתקע בין המקשים ומישהו בטעות שפך קולה עליה בזמן שהוצאתי את המקשים... עכשיו היא לא עובדת בכלל אני צריך המלצה למקלדת אלחוטית טובה ונוחה. טווח קליטה צריך להיות 2-3 מטרים. הכי חשוב הוא שתהיה מאוד נוחה למשחקים ולהקלדה - אני מקליד המון. כמו כן שתנצל סוללות היטב ואני לא אצטרך להחליף כל חודש. אם אפשר גם אחת שלא תעשה "קלאקים" מעצבנים כשלוחצים על מקשים. תודה ד"א, אין לי מגבלת תקציב, אבל נא לא להגזים. אחרי הכל אני סטודנט... ד"א 2 המקלדת יכולה להיות BLUETOOTH
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
כמו כן איך המקלדת הזאת למשחקים? שמעתי תגובות שליליות עליה.
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום..ובכן הבעיה שלי היא כזאת לאחר שאני מכבה את המחשב, כדי להדליקו מחדש אני צריך לנתק ולחבר לספק את המקור חשמל (או עם הכפתור 0 1) יש לי מעבד AXP2500+ ולוח NF7-SL, ומארז סימבאדה מסטר 1 LU אני משער שזו איזושהי הגדרה בביוס? (כי המחשב חדש והרכבתי אותו אתמול)
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
פתאום זה מדפיס כל דבר בכתב מראה.. וזה למרות שבהגדרות כתב מראה מסומן OFF .. ממש משונה ומעצבן.. רק שאני עושה הדפסת טיוטה זה מדפיס טוב.. מה עושים עם המקרה המוזר הזה?
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות שמוכרת כבל כזה http://www.lineshop.co.il/Pic_Pop.asp?lang=&ItemID=545645666 יציאה של מדפסת ישנה PARALEL ל USB בחנות מוכרת ?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הי כבר הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזאת (כמה שנים) אבל רק עכשיו היה לי את הכח להתחיל למצוא לה פתרון כי אני גם רואה שהיא לא רק אצלי. יש לי מדפסת HP DeskJet 3845 ולעיתים קרובות אני צריך לעשות Restart בשביל שהיא תתחיל להדפיס משהו. ניסיתי להוריד דריברים עדכניים, ואפילו פירמטתי כמה פעמים וזה עדיין נמשך. איך אפשר לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב עם כרטיס מסך בעל חיבור VGA, DVI ו HDMI. אני מחבר למחשב מסך בחיבור VGA, וצריך לחבר שני מכשירים עם חיבור DVI. מישהו מכיר SWITCH טוב שיכול למתג לי בין שניהם תוך כדי שמירה על איכות הוידאו?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש בקרוב ג'ויסטיק... ואני לא ממש מבין בזה אז אשמח לקבל עצות והצעות לג'ויסטיק טוב בתקציב 400-500 שקל...
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש מקלדת + עכבר שמסוגלת לקלוט דרך קיר גבס למרחק של 5 מטר
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
CPU - Intel Core i7 6700K @ 4.00GHz Skylake 14nm Technology RAM - 8,00GB Single-Channel DDR3 @ 797MHz (9-9-9-28) Motherboard - ASUSTeK COMPUTER INC. H110M-K D3 (LGA1151) Graphics - 4095MB NVIDIA GeForce GTX 960 (MSI) Storage - 20MB PS3109S9 (SATA) 931GB Seagate ST1000DM003-1SB10C (SATA ) Optical Drives - TSSTcorp CDDVDW SH-224DB Audio - Realtek High Definition Audio
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
שלום, נמאס לי מהמדפסת המחורבנת שקיבלתי כשקניתי את המחשב והחלטתי לקנות מדפסת חדשה בסביבות ה- 350 שקל. ראיתי בפלונטר מדפסת של Xerox דגם M760 שיש לה 4 ראשי דיו נפרדים (1 לכל צבע) וככה אם נגמר רק הכחול לא צריך לזרוק את כל המיכל דיו, השאלה שלי היא האם השיטה הזאת טובה והאם המדפסת הזו לא זוללת דיו בקצב מטורף? בתודה, עומר.
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש מקלדת אלחוטית איכותית לשימוש כולל של ענייני עיצוב, כתיבה, משחקים. אני לא משתמש בתכנות של מקשים וכדומה שאני משחק כך שפונקציות שכאלה פחות חשובות לי. חשובה לי הארגונומיה (אני שעות על המחשב) והכתיבה הנוחה. היתה לי את המיקרוסופט wireless entertainment keyboard 7000. שהיתה סבירה לשימושי למרות שהתבאסתי שאין לה את את ה num pad . (לא שמתי לב שקניתי) והתבאסתי מאוד מהלחצני פונקציות הרגישים מידי שנלחצו כל הזמן כשעבדתי עם המספרים. המקלדת התחילה להתפרק והגיע הזמן לשדרג. התקציב כעקרון לא מוגבל אבל לא בא לי לשים אלפייה על מקלדת עם כל הכבוד. ממתין להמלצות. אם יש משהו שאפשר מקי אס פי זה יהיה סבבה כי יש לי סניף מתחת לבית אבל אם יש משהו הרבה יותר טוב אני מוכן להשקיע ולקנ…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-