ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי מצלמה של ezonics e-802 ואיבדתי את הדיסק עם התוכנות והדרייברים :'( אז מישהו שיעזור לי למצוא לפחות את הדרייבר שלה או למישהו יש מצלמה כזואת ויכול לשלוח לי את התכולת של הדיסק אני אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אני מדבר על סויץ' בין מחשבים לא סויץ' רשת... אז ככה אני צריך את הכבלים למקלדות לעכברים ולמסכים. איפה אני יכול להשיג כאלה ועדיף במחיר זול (אפילו ממש) ולא במחיר עשקני?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
-
יש לי ספק שכשאני מחבר אותו למחשב שלי הוא לא מפעיל וכשאני מפעיל מחשב אחר פנטיום 3 הוא מפעיל ואני לא יודע מה הבעיה ויש לו את החיבורים הנוספים של ה 12 וולט הכל יש לו רק שהוא לא מפעיל תמחשב שלי בכלל
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אוקיי הלוח שלי צריך ספק כח עם חיבור נוסף של 8 פינים 12V (תקן EPS12V ). הספק הנוכחי של חברת SUPERMICRO מרעיש בצורה יוצאת דופן ונשבר לי ממנו. אני יודע שANTEC ENERMAX וחברות גדולות שמיובאות לארץ מייצרות דגמים כאלה אבל לא מצאתי אותם בחנויות פה. אם מישהו יודע אשמח לשמוע!! כמו כן ENERMAX מציינים שבדגמים שלהם יש לפעמים האותיות VE בתוך שם היחידה ואז הם כן עונים לתקן הנ"ל (לדוגמא EG475P-VE או EG485P-VE וכ'). אז אם מישהו מכיר/יש ברשותו דגם של ENERMAX עם VE אשמח מאוד לשמוע אם אכן ישנו החיבור הנוסף של 12V בעל 8 פינים (נראה כמו החיבור המרובע של 4 פינים 12V רק כפול). כל מידע בנושא יוערך מאוד!!
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אהלן חברה אני זקוק לתשובה עד הערב כי אני רוצה להזמין. אני מעוניין במדפסת משולבת אך לא יודע בדיוק מה לקנות. טווח המחירים הוא בין 450-650 ש"ח. ראיתי שיש בהיצע את המדפסות האלו : HP 1514,1410 EPSON XC3700 LEXEMARK X1190 אני מעוניין לקבל חוות דעת על פי ניסונכם. האם יש הסכומים האלה עוד מדפסות טובות ? תודה שמוליק
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מקלדת של לוגיטק או מיקרוסופט עד 200 שקל אלחוטית ושלא תבוא עם עכבר... המקלדת צריכה להיות סופר נוחה כי אני משחק הרבה... בתודה מראש :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
רוצה לחבר מדפסת+ עכבר +מקלדת +VIDEO CONFERENCE האם יש פתרון? האם ניתן במידה ואין פתרון לחבר את המדפסת ו ה VIDEO CONFERENCE לסרוגין? תודה נעם
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום! אני צריך מדפסת שתדפיס לי גם שחור וגם ציבעוני שהיא תדפיס באיכות טובה ונקייה,עוד משהוא שהדיו יעלה לא יקר,שתיהיה איכותית תדפיס יחסית מהר,שלא אוכלת הרבה דיו וזהוא! תודה!
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לי,עושה רושם שכן. האם מישהו רואה אחרת? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=6371 http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=30011120&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=177
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום ברשותי מצלמה דיגיטלית של HP בניגוד לשאר החברות המוכרות ( והמאוד לא מוכרות ) - HP אינה מספקת עם המצלמה כבל A/V ולמעשה רוצה שאני אקנה את ערכת העגינה שלהם בXXX כסף, או - בקנייה ישירה ממעבדת החברה ב 120-140 ש"ח - ובתגובה שלי... כן... בסססדר ! ( NOT ) ניסיתי שני כבלי A/V שונים - האחד של FUJI והשני של חברת NONAME שכזאתי - שניהם תפקדו מצויין. ככה שכל כבל בסגנון כנראה יתאים. ניסיתי ליצור כבל כזה באופן עצמאי - לקחתי כבל פשוט עם יציאת EARPHONE פשוטה ובצד השני פיצול לשני זכרי RCA ( כבל סטנדרטי של 5-10 שקל לפשוטים ) ובקצה הEARPHONE JACK חיברתי מתאם סטראופוני למיני JACK ( כמה שקלים בודדים ) - הכל טוב ויפה - אבל הSIGNAL של הAUDIO לא יוצא, מה שכן - הוידאו כן... ( ודווקא טו…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
התפרסמה עכשיו ביקורת על ספקים באתר של "טום" ובגלל שאני לא מבין כל כך בתחום וגם אני לא הכי חזק באנגלית לא הצלחתי להבין. מישהו יכול לעזור ולהגיד מה היו הממצאים של אותה ביקורת ולפי הביקורת איזה ספק מומלץ לקנות? http://www.tomshardware.com/howto/20050401/index.html
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מחפש UPS שיחזיק לי את המחשב בעת נפילות מתח קטנות שבגללם המחשב עושה ריסט לבד, למרות שכל המכשירים עובדים, ורק האור מהבהב לשניה. התקציב של יהוא בסביבות ה-400 שקל אבל כמובן עדיף פחות אבל אפשר גם קצת יותר. איזה UPS אתם ממליצים לי לקנות בשביל לייצב מתחים, אין לי שום צורך להחזיק את המחשב יותר מ5 דקות באפסקת חשמל, רק כדי לסגור אותו. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
היי, יש חייה כזאת? אני לא מוצא מקשים חרוטים בעברית עם פונט גדול וברור (שהאותיות בעברית לא יהיו קטנות מהאנגלית) וגם אם יש משהו מתקרב לזה אז תאורת ה LED האחורית מאד חלשה בחריטה של עברית לעומת האנגלית. מה שבעיקר מקשה על בחירה של מקלדת היא בעיקר: שבאתרי הקניות אין תמונה של המוצר עם מקשים בעברית. (רק תמונות מאתר היצרן עם מקשים באנגלית) הם גם לא מציינים האם זה חריטה או הדפסה, הדבר היחיד שהם מציינים זה האם יש עברית או שזו מקלדת אנגלית בלבד. מה הולך פה?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני עומד לעשות השבוע OC (אחרי שאני אקנה את גוף הקירור V.12). יש לי ספק כוח ג'נרי, 350W. רציתי לדעת אם הוא יכול לעשות לי בעיות בלל ה-OC? (להישרף או משהו). ה-OC שאני עומד לעשות הוא למעבד AMD 2500@3200
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה דעתכם על המצלמה הזאת?? יש לי אפשרות לרכוש אותה עובר 2000 שקלים.. האם יש מצלמות בתקציב הזה שעדיפות עליה?? חוץ מזה מה אתם חושבים על איכות התמונות שלה ביחס ל olympus c-220z (c2 zoom) תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מבין שהכותרת קצט לא מובנת אז אני ארחיב יש לי 6 כפתורים על המקלדת שמיעודים למאקרו (אפשר לתכנת אותם להיות צירופים של מקשים וכלמיני דברים דומים). אני רוצה להשתמש בהם בתור כפתורים שיעשו פעולת עצמאיות כגון להחליף נשק בארמא (פעולה שלוקחת הרבה פקודות יחסית) ואין לי כפתורים פנויים ליד היד השמאלית שלי כי הכל כבר בשימוש חוץ מכפתורי המאקרו, אני לא יכול להגדיר אותם ככפתור אחר במקלדת כי כמעט הכל כבר בשימוש. האם יש דרך להגדיר אותם ככפתור, בלי שום פעולה חיצונית שקשורה אליו? אותו דבר עם העכבר שהכפתור של הPTT שלי מחזיר לי עמודים בדפדפן אחורה וזה משגע לי תשכל
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
-
-
מחנות שאפשר להשיג בה גם את שאר הרכיבים במחיר סביר.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
מישהו שבאמת מבין יכול לעזור לי? יש מספר מוגבל של חיבורים או שאני יכול לחבר אין סוף כל עוד יש לי מספיק מפצלים? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
לכל בעלי ה-MX1000(העכבר המהולל): כל פעם שאני מפסיק לעבוד איתו אז אני שם אותו על OFF(רק הפסקות ארוכות של 2\1 שעה+) ושאני חוזר ומדליק אותו שוב(מצב ON) אז הוא מהבהב עם נורה אדומה(של הבטריה, למרות שיש בטריה מלאה) ורק אחרי איזה דקה+- הוא חוזר לעבוד ולהראות שלושה פסים ירוקים. איך מקצרים את זמן ההמתנה של הנורה האדומה או לחילופין איך מפסיקים את כל זה בכלל? תודה מראש. .swg
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, יש לי את העכבר שנה וחצי, ובחודשים האחרונים הוא מתחיל לפשל. אני מטעין אותו יום שלם, ואז אחרי חצי שעה עבודה, הוא מתרוקן. העם זו בעיה מוכרת? יש הצעות לפתרונות? תודה, יונתן.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש פתרון לקליטה נמוכה של כרטיסי רשת ל WIFI. אבל, אם בונים צלחת (דמו צלחת) מאחורי המשדר של המקלדת או עכבר אלחוטים, מקבלים קליטה למרחק רב יותר. אני קיבלתי במטר שלם יותר קליטה לעכבר שלי.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-