ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
איך המארז הזה? כמה מאווררים אפשר לחבר לו? עם כמה הוא בא ואיך הא בכלליות?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
תקשיבו אני רוצה מדפסת שתעלה לי 200 ש"ח ושהראש דיו שלה לא יהיה יקר עד מאה שקל ולא משנה לי איזה חברה תודה רבה רבה לכל העוזר
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
לום, יש לי את המדפסת HP Deskjet 970Cxi שקניתי לפני מספר שנים. רציתי לדעת איך היא נחשבת לעומת המדפסות של היום כי באיזו חנות אחת היא נחשבת בין הטובות (מה שאני יודע כמובן שלא נכון כי אפילו אז היא לא עלתה לי יותר מ-500 ש"ח) אבל רציתי לדעת איך היא בהשוואה למדפסות במחירים הסבירים, וכמובן לשוק הביתי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
??? זה ממש מוזר מכיוון שהוא כן עובד והכל אבל כשאני פותח את הדרייבר של העכבר זה כותב לי שהוא לא זיהה שום עכבר... "No mouse detected Press OKAY to scan USB ports again or cacel to continue.(no settings will be saved)" למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן אנשים.. נראה שהעכבר שלי Razer Diamondback שבק חיים. אני מחפש עכבר חדש.. אני אומנם לא גיימר כבד אבל לא יזיק אם יהיה לו DPI גבוה. ה Diamondback היה מצויין (עד אתמול). חשבתי על ה Copper head ..? מבחינת הגודל והצורה לא כל כך משנה לי. אני אתרגל לכל דבר, מה שכן חשוב לי שלא יהיה גדול וכבד... אני מעדיף יחסית קטנים וקלילים (כמו הנוכחי). כסף זאת לא בעיה העיקר שיהיה טוב.. העכבר יוזמן כבר מחר ( יום א) *תוקן לשבק, פאדיחה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום, לקחתי מחבר שלי מצלמת אינטרנט בגלל שאני צריך לדבר עם אבא שלי בחו"ל. הנה התמונות של המצלמה... http://www.avidentallaser.com/p/cam1.jpg http://www.avidentallaser.com/p/cam2.jpg http://www.avidentallaser.com/p/cam3.jpg אם מישהו יכול להגיד לי באיזה חברה מדובר כי כאשר אני מכניס את הusb הוא לא מזהה לי את המצלמה ואז אני צריך להוריד דרייבר מתאים בשבילה.. ובשביל זה אני צריך לדעת את שם החברה... בבקשה זה מאוד דחוף לי... תודה.
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי מקלדת ארגונומית 4000 של מיקרוסופט (חוטית) ולאחרונה יש לי בעיה אתו - קיצורי דרך לא עובדים! לדוגמא, אם אני לוחץ F5 (refresh) הוא לא עושה כלום, וגם בתוכנות אחרות קיצורים לא עובדים, שזה בשבילי בעייתי כי אני עובד עם תוכנות גרפיות. מישהו מכם גם אולי נתקל בזה...?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ואני רוצה גם לקנות אל פסק לכול מקרה.. המפרט: Q8200 + Freezer 7 Pro GA EP43-DS3L GT 9500 2 GB RAM OCZ 500 GB HD HITACHI DVD+RW X22 SAMSUMG ENERMAX 405W CM ELITE 334/TT V9 יחובר למסך 19" - SAMSUNG BW931 תקציב - תנו לי הצעות לבנתיים..
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום, קיבלת אל-פסק און-ליין למחשב שלי.. המחשב שלי הוא יחסית כבד, 3 הארדיסקים, 2 כרטיסי מסך, מעבד אתלון64 3700 וכו.. לפי מה שהבנתי אני צריך לפחות אל פסק של 900-1200VA למחשב הזה. הבעיה היא שהאל פסק שקיבלתי במתנה הוא 500VA. הצורך היחיד שלי באל פסק זה הגנה בפני ברקים, ולא כמה זמן הוא יחזיק את המחשב כשאין מתח מהקיר.. האם יש סכנה להשתמש באל פסק זה? האם המחשב מקבל את הזרם הדרוש לו כשהאל פסק מחובר לחשמל ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
רוצה לחבר מדפסת+ עכבר +מקלדת +VIDEO CONFERENCE האם יש פתרון? האם ניתן במידה ואין פתרון לחבר את המדפסת ו ה VIDEO CONFERENCE לסרוגין? תודה נעם
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום ברשותי מצלמה דיגיטלית של HP בניגוד לשאר החברות המוכרות ( והמאוד לא מוכרות ) - HP אינה מספקת עם המצלמה כבל A/V ולמעשה רוצה שאני אקנה את ערכת העגינה שלהם בXXX כסף, או - בקנייה ישירה ממעבדת החברה ב 120-140 ש"ח - ובתגובה שלי... כן... בסססדר ! ( NOT ) ניסיתי שני כבלי A/V שונים - האחד של FUJI והשני של חברת NONAME שכזאתי - שניהם תפקדו מצויין. ככה שכל כבל בסגנון כנראה יתאים. ניסיתי ליצור כבל כזה באופן עצמאי - לקחתי כבל פשוט עם יציאת EARPHONE פשוטה ובצד השני פיצול לשני זכרי RCA ( כבל סטנדרטי של 5-10 שקל לפשוטים ) ובקצה הEARPHONE JACK חיברתי מתאם סטראופוני למיני JACK ( כמה שקלים בודדים ) - הכל טוב ויפה - אבל הSIGNAL של הAUDIO לא יוצא, מה שכן - הוידאו כן... ( ודווקא טו…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש מקלדת + עכבר שמסוגלת לקלוט דרך קיר גבס למרחק של 5 מטר
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
התפרסמה עכשיו ביקורת על ספקים באתר של "טום" ובגלל שאני לא מבין כל כך בתחום וגם אני לא הכי חזק באנגלית לא הצלחתי להבין. מישהו יכול לעזור ולהגיד מה היו הממצאים של אותה ביקורת ולפי הביקורת איזה ספק מומלץ לקנות? http://www.tomshardware.com/howto/20050401/index.html
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי עכבר MX900 ורציתי לדעת עם כדאי לקנות פד לעכבר??? ואם כן איזה כדאי לקנות?? והאם פד אלומניום הוא טוב או גרוע??
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי iPod 20GB 4G לא צבעוני היום יצא עדכון קושחה רשמי והורדתי אותו,כשניסיתי להתקין הוא אמר שיש בעייה בHDD של הפוד,עשר דקות לפני התקלה שמעתי מוזיקה להנאתי בפוד בכל מקרה עכשיו כשאני מנסה להדליק אותו יש סימן של תקייה וסימן קריאה,ניסיתי לעשות רסטור ופורמט דרך הווינדואס ובשל תקלה מסתורית שניהם לא הצליחו
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום חברים, הייתי רוצה את עזרתכם בהמלצה למדפסת משולבת( מדפסת+פקס+סורק+מכונת צילום). התקציב רשום בכותרת. ראיתי את המדפסת של HP OFFICEJET 5610-האם היא ממולצת? בכל מקרה, אני אשמח לעוד הצעות. תודה, חיים.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איזה ספק יותר חזק FSP EPSILON 700W OCZ GameXStream 600W SLI שניהם בסביבות ה1000 איזה ספק יותר טוב? הוא שיש משהו אחר במחיר הזה. (סתם לידע כללי לא מתכוון לקנות בזמן הקרוב)
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4337 יחזיק 7900GT amd 3800X2 ?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם למפרט הזה הספק במארז המובלט מספיק או שצריך משהו אחר, והאם יש בו אוורור מספיק,אם לא איזה מאווררים לקנות?(הכל מ KSP) Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE ?ASUS A8N-E S-939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 512MB 400MHz A-DATA/VT HEC Compucase CI-6A21 400W GeForce 6600GT- 128MB PCI-X
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
התקציב הוא 200-250 ש"ח, לא הכי גבוהה אבל גם כך אני לא מחפש משהו מתקדם. סך הכל מעוניין במדפסת שיכולה להדפיס תמונות בצורה נורמלית, שלא יראו בהם את הפיקסלים כמו המדפסת הנוכחית (HP 815C). זמן ההדפסה לא עניין קריטי. יש אפשרות למדפסת כזאת בתקציב שלי? כמה להוסיף, במידה ואין? עריכה: בבקשה תציינו את מחיר הדיו של המדפסת, במידה ואתם ממליצים על אחת .
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=90&SCID=92&MNO=NB-30&ovmkt=23G00LDM1H7ECL769S263G78OO קראו את "How It Works", ואני חושב שתבינו לבד....
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
טוב נדפקה לי המקלדת =\ הרגלים שלה נשברו ומקש אחד עף לי =\ חחח (יותר נכון נשאב =\ ) בכל מיקרה היה לי את הMicrosoft Multimedia Pro Keyboard היא אל-חוטית עכשיו אני מחפש מקלדת אל-חוטית חדשה. המקסימום שיש לי לבזבז על זה הוא 150 שקל =\ סעמק איזה עצבים =\ יש משהו שאתם ממליצים עליו ? שתהיה אל-חוטית ונוחה =]
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-