ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני צריך מדפסת שתדפיס לי גם שחור וגם ציבעוני שהיא תדפיס באיכות טובה ונקייה,עוד משהוא שהדיו יעלה לא יקר,שתיהיה איכותית תדפיס יחסית מהר,שלא אוכלת הרבה דיו וזהוא! תודה!
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני מחפש מארז פלסטיק של סוללה ל Dell x50V ו IPAQ 4705 ללא הסוללה בפנים אלא רק את הפלסטיק החיצוני. איפה אוכל להשיג? תודה לכל המשיבים
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה. תשמעו, אני נתקעתי פה עם עכבר ללא גלילה ומקש שמאלי שפגום משימוש, עכשיו אני משתגע פה. אני מעצב, יש לי עבודות עיצוב חשובות ועוד הרבה דברים. אני חייב המלצה לסט מקלדת ועכבר טובים. שהעכבר יהיה אופטי, המקלדת אלחוטית.. (יודעים מה? לא חייב אלחוטי אם זה עולה יותר) במחיר: 150 ש"ח ככה. בבקשה, שהעכבר תיהיה לו תזוזה מהירה במחשב ולא איטית כזו, למישהו שאני מכיר יש עכבר אופטי ואלחוטי של מייקרושיט, והוא פחות מהיר במחשב מאשר עכבר רגיל אפילו (עם ג'ולה למטה, ועם כאבל\חוט) תודה.
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני בונה מפרט למחשב HTPC ובשביל לשלוט עליו החלטתי ללכת על מקלדת אלחוטית שמשלבת עכבר אשמח לקבל חוות דעת על המוצרים ואם יש המלצות אחרות אני מאוד אשמח לשמוע. http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=KRK-728&cart=131402522110928917〈=heb http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7739&CatCode=415 תודה !
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש שלט למחשב (למדיה סנטר כמובן) בתקציב של 100-200. אני מעדיף כמה שיותר זול אבל אם יהיה משהו פצצה ב 200 אז יכול להיות סבבה. מישהו יודע איפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/docs/NaturalWirelessLaserMouse6000/index.html
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מחפש פקס לייזר שיעמוד בהדפסות רבות (כל כמה דקות מתקבל פקס), בעל זכרון גדול, הדפסה מהירה של הפקסים, ואמין. קיבלתי את הרשימה הבאה : סמסונג 565P סמסונג 5100 פנסוניק 580 פנסוניק UF490 פנסוניק KXFL-512 קאנון L220 אשמח להמלצות, תודה !
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מול המחשב יש לי שטח קטן למקלדת והעכבר, ובגלל זה כל העסק נהיה מסורבל בגלל החוטים (במיוחדים במשחקי פעולה, כמו COD II). אז בבקשה תמליצו לי על מקלדת+עכבר אלחוטיים, בתקציב 300 ש"ח, שיתאימו גם למשחקים (COD II, BF2 וכו').
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש המלצה לכרטיס קול למחשב גיימינג, שמיועד לרמקולים של 5.1. בתחום מחיר סביר של עד 500 שקל. לא משנה לי חיצוני או פנימי, אני לא יודע מה עדיף. אני עובד עם 5 רמקולים של logitech וסאב שלהם גם, אין לי מגבר ואני לא יודע אם אני צריך אני מחפש לשמוע מוזיקה בצורה איכותית, גם מבחינת איכות צליל וגם מבחינת איכות סראונד, הרמת ווליום פחות חשובה לי, אני לא עושה מסיבות בחדר תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני החלפתי מחסנית דיו, ניקיתי את הצינור שמוביל מהמחסנית למדפסת עם סיכה ארוכה וביצעתי מספר פעמים את הניקוי ראש דרך התוכנה של המדפסת. כשאני מדפיס דף טקסט לדוגמא אני אשמע את הראש זז ועושה רעש של הדפסה אבל הדף עצמו יצא ריק. יש רעיונות למישהו? ועוד שאלה על הדרך :האם משתלם לתקן תקלה כזו או לקנות מדפסת חדשה?(המדפסת בת יותר משנה וכבר לא באחריות)
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוב שלומות לא מכבר רציתי להעביר תמונות מלצמנייתינו למחשב, כשלפתע נוכחתי לדעת שהוא אינו מגיב ומתעלם באדישות מעליבה. פעם, מימים ימימה, הייתי פותחת את התוכנה Kodak EasyShre ואז מחברת את המצלמה, ובאופו אוטומטי היה נפתח חלון שמעביר את התמונות. אך כעת פתע פתאום כרעם ביום בהיר כאשר הינני מחברת את הצלמנייה (בעוד התוכנה פתוחה!) הוא אינו מגיב, כניזכר לעיל. היש מה לעשות עם מחשב סורר זה? יש לציין שהעניין קצת דחוף ואשמח אם מוחכם הקודח ימהר לחשוב ולעזור לי למצוא פיתרון. יש עוד משו לציין- אין שום אות וסימן ב''המחשב שלי'' לאחר שאני מחברת את המצלמה. יש לציין את הפרטים הבאים: התוכנה: Kodak EasyShre שם המצלמה: ניצה כהנוביץ' שם החברה שייצרה את ניצה: Kodak EasyShre Z710 (Kodak E…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני צריך מדפסת, חשוב לי שאפשר יהיה לשלוח ולקבל פקסים, שאפשר יהיה לסרוק תמונות למחשב וכמובן חסכון בהדפסת דפים. קראתי פוסטים אחרים וראיתי את ה HP 6500, אני לא צריך ווייפי, יש לי JET DIRECT של HP שמתחבר לי לHUB למרות שאם יש למדפסת כרטיס רשת (לא אלחוטי) זה יכול להיות מגניב אני מעדיף שתהיה כמה שיותר זולה; לפי אתר זאפ שקלתי לקנות את ה HP OfficeJet J6413 אבל בתגובות קראתי שיש לה בעיות עם דרייברים ואין לי כוח להתעסק עם זה. מה אתם אומרים? יש דגם באותו טווח מחירים שיתן תפוקה טובה יותר לכסף?
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום. אני משתדל להימנע מלהטריד עם שאלות מהסוג הזה, אבל אני מחפש סורק עבור משרד, שיכול לסרוק חבילה של דפים [10 נאמר?], בניגוד לסורק שיש צורך להזין דף דף בנפרד ולסרוק אחד אחד. אני ממש לא בקיא בעניין, ולא הייתי רוצה לרכוש סורק ואח"כ להצטער. הסורק יהיה בשימוש לסירוגין, לא משהו רציני מדי. התקציב? אשאיר את זה עבורכם. המיניום עבור סורק טוב שעונה על דרישה זאת. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
העכבר שברשותי זה לוג'יטק G9X, אני מחפש פד איכותי אך לא כ"כ יקר שמיועד בעיקר לגיימינג מסוג FPS, גודל הפד הוא קטן עד בינוני. תודה לממליצים
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אל פסק למחשב שלי עם כיבוי אוטומטי (מסודר) בעת הפסק חשמל. מפרט המחשב: מעבד : i5 זיכרון:2x2GB כרטיס מסך: GTX 260 OC ספק: 600W מסך: 19" כונן קשיח אחד וצורב אחד. מה תמליצו? כמה הספק (בVA) אני צריך? ובכלל על מה צריך לשים לב כדי לבחור אל פסק מתאים ואמין?
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
http://www.seeo2.com/product/XdaIIs/template/XdaIIsProductInfo.vm מקווה שזה המקום לרשום את זה לא מצאתי מקום אחר... המוצר בלינק למעלה עולה 800 דולר ואינו קיים בארץ עדיין הדגם הקודם שלו עולה בארץ 6000 שקל!!! שווה לקנות אותו?
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי עכבר Logitech G604 והוא הפסיק לעבוד. החלפתי סוללות ובדקתי שהכבל מחובר. האם הוא הגיע לתיקון שלו?
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
עסק המתאמים האלחוטיים שהחל בגדול עם ה-Apple TV, סוחף אחריו עוד ועוד חברות, והיום מיקרוסופט משיקה מתאם בסטנדרט ה-Miracast לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%a7%d7%94-%d7%9e%d7%aa%d7%97%d7%a8%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%a7%d7%90%d7%a1%d7%98/
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים הדגמים שראיתי הם לוג'יטק WAVE ומיקרוסופט 5000 או 7000 אשמח לקבל חוודת דעת מי מהסטים עדיפים או המלצה לסט אחר או קני ה בנפרד של מקלדת ועכבר תודה חזי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להזמין את הסט Microsoft Wireless Laser Desktop 7000 מחו"ל במחיר של 340 שח, כולל מיסים בארץ ומשלוח. האם זה נראה לכם מחיר כדאי לסט הזה? הסט חדש לחלוטין, בקופסא המקורית (לא OEM) אני אשמח לשמוע גם סתם חוות דעת על הסט, ואיך הוא נראה לכם
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עברתי כמה מקלדות זולות עד היום והגיע הזמן לשדרוג קטן. אין לי ניסיון עם מקלדת מכניות אבל לפי התגובות זה מומלץ. עיקר העבודה שלי זה תכנות . תקציב גמיש אבל לא רוצה להתפרע שאלה נוספת. איפה יש מקום באזור המרכז(העדפה לגבעתיים /תל אביב) שבו יהיה אפשר להרגיש את סוגי הסויצום תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הסט לאחר שאחרי יותר מ5 שנים עם סט אחר של לוג'יטק הmx הטוב עם המטען לעכבר אני משתמש במחשב בעיקר לסרטים משחקים ואינטרנט ואני מעוניין בסט אלחוטי עם מטען לעכבר ולכן זה נראה לי הסט האולטימטיבי מה דעתכם על הסט הזה?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית + עכבר אלחוטי אופטי מצאתי 3 אפשרויות, ואני לא יודע באיזו מהן לבחור : Microsoft Wireless Optical Desktop [לא חדשנית מידי, אלגנטית ונעימה ..פשוטה יחסית, אבל בכל זאת, Microsoft) Logitech Cordless Desktop Optical Black [שדווקא דיי אהבתי, גם בגלל העיצוב, וגם בגלל אפשרות של התאמת כפתורים לצרכים אישיים] Creative Desktop Wireless 6000 [מקלדת עם טווח קליטה קצת קצר יותר מהאחרות, אבל יש בה הרבה כפתורים נוספים, מה שמעלה את הסקרנות שלי] אז מה אתם אומרים ? איזו מהן מומלצת ? אשמח לשמוע למה. דרך אגב, מישהו יכול לגלות מה טווח הקליטה של הלוג'יטק ? אני לא מצאתי
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
אשמח להצעות אבל שיכללו בתוכם למה אתם ממליצים על המוצר ואם יש לכם אותו או אם ראיתם איך היא עובדת. המצלמה מן הסתם בשבילי (:
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-