עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. לפעמים אני משתמש בפונקציה של Multipage printing - הדפסת שני עמודים על דף אחד (כמו בתמונה המצורפת). אך עמוד '1' מופיע משמאל ועמוד '2' מופיע מימין דבר המתאים לאנגלית אבל לא לעברית. כיצד ניתן לתקן את זה ? המדפסת שלי היא Lexmark E120 (מדפסת "לייזר"). [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  2. מחפש מקלדת אלחוטית איכותית, הכי חשוב לי שהיא תחזיק כמה שיותר זמן כלומר חיי סוללה ארוכים, ומרחק של לפחות 5 מטר ויותר אני לא גיימר ולכן אני לא מחפש מפלצת ענקית שתתפוס לי את כל השולחן כלומר גודל סטנדרטי (קצת פחות מה- microsoft multimedia) אך חשוב לי מאוד שיהיה למקלדת נורית/סימן המראה כמה זמן נשאר לסוללה (אני לא מתכוון לתוכנה שבאה עם המקלדת אלא פיסית למקלדת) מקווה שתעזרו לי למצוא את התמורה הטובה והמשתלמת ביותר וכמובן האיכותית בקיצור משהו ליגת העל!

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  3. Started by ארדי,

מבקשת המלצות לעיפרון ולוח דיגיטלי לציור וגרפיקה בגודל 20X30 או מידות דומות (וכמובן - במחיר סביר...) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by idoyi,

אני צריך המלצה לסט של עכבר ומקלדת אלחוטיים כי שלי כבר עשה את שלו (7 שנים של ג'ניוס - מכובד ) בקיצור צריך להיות עד 200 ש"ח בערך ואם יש משהו ממש טוב אז אפשר להתגמש עוד טיפה אופציות שראיתי: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=378057 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=372065 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472600 תודה...

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  5. Started by artyom,

תגידו יש מצב שאני מפעיל את הבקר במחשב? יש לי אותו מאיזה קונסולה דמוי SNES מעפנה כזאת, ולהפתעתי הבקר בא עם COM PORT צירפתי תמונה, ואם אתם מכירים איזה דרייבר לבקרים ג'נריים זה דיי יעזור לי... כי חיברתי אותו לפורט ושום דבר לא קרה תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  6. Started by YardenG,

יש לי בעיה בהגה SideWinder של מיקרוסופט. כשאני משחק בNFS:Carbon ההגה נוטה שמאלה. מה אני יכל לעשות ? ניסיתי לשחק בהגדרות בבלוח הבקרה אבל זה או שהוא נוטה שמאלה או שדוושה של הreverse לא עובדת.

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  7. האם יש בעיה לחבר דרך KVM? ניסיתי לחבר אותו דרך KVM בחיבור PS2 והתקנתי את SetPoint - לא קיבלתי שום אפשרויות בדרייבר מלבד HELP ו-SUPPORT. מישהו נתקל בבעיה הזו?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by eyaffe,

אני מחפש מתאם בלוטוס למחשב על מנת לחבר אוזנייה ואת המחשב כף יד שיהיה טווח גדול (10 מטר) ושלא יתקלקל אחרי שבוע .... תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by elcuco,

שלום, יש לי מחשב נייד ויש לי דסקטופ, ואני רוצה לחבר את שני המחשבים הללו בעזרת kvm. העיניין הוא שלנייד אין יציאות ps/2 ולכן צריך לחפש kvm שתומך ב?usb. הייתי מעדיף שה?KVM ידע גם להסתדר עם כניסות PS/2, כדי שאני אוכל לחבר לשם גם מחשב ישן שיש לי פה. שתי כניסות מספיק לי, מקסימום נשחק בכיסאות מוסיקלים. אני מחפש הצעות למשהו כזה, ואני מעדיף לקבל חוות דעת של אנשים לפני שאני משקיע כסף בלקנות שטויות.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  10. Started by Stingray,

יש לי גויסטיק ממש טוב שהוא בממשחק Gameport ,ואני לא רוצה להחליף אותו,האם יש מתאם מgameport ל USB? ואם יש,היכן נ יתן לרכוש כזה בארץ?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by Drazick,

שלום. אני מעוניין להמיר את כל הפילמים הישנים שלי למדיה דיגטלית. אני מעוניין לרכוש סורק עבור המשימה הזו. היכן אני יכול לקרוא סקירות מקיפות על סורקים? ובעיקר למשימה הזו? מישהו יכול להציע אתר שניתן לסמוך עליו? תודה.

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  12. Started by Royz,

http://www.razerzone.com/Products/Gaming-Mice/Razer-DeathAdder-Gaming-Mouse/ מישהו יודע מתי זה אמור להגיע לארץ? ד"א זה soldout כרגע והעכבר שוחרר ב 10.1.07

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  13. http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/docs/NaturalWirelessLaserMouse6000/index.html

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  14. מיתלבט בין מדפסת hp-d4163למדפסת canon pixma ip1700איזו יותר טובה בבקשה עיזרו לי!

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by shaynac,

שלום לכולם, אני רוכש מחשב חדש למשחקים בתקציב של 10000 ש"ח. יש לי עכבר לייזר מעולה של לוגיטק (הדגם הוא MX1000). המקלדת שלי כרגע לא משהו ואני מחפש מקלדת אלחוטית חדשה. התקציב עד 400 ש"ח. האם יש מקלדת שמתאימה לבסיס של העכבר שלי? גם אם לא, אשמח לשמוע המלצות למקלדות.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  16. Started by Alex89,

אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל בקלות להתאים את הכפתורים הנוספים של המיקלדת (כמו: מוסיקה,אינטרנט,דואר וכו'...) לאיזה תוכנה שאני רוצה. כמו שציינתי בכותרת החברה היא (BELKIN (F8E858-BNDL

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by AdamS,

למחוק..(: אדם

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  18. Started by shirNoshe,

קיבלתי את ה-ERGO 525. בערב או מאוחר יותר אצלם,אתקין וארשום מספר רשמים ממנו. אגב,הוא מגיע רק באריזת BOX. עריכה:לפני העלאת התמונות,כמה רשמים מהעכבר: העכבר הגיע בקופסת RETAIL שכולל דיסק התקנה.עכבר.ומתאם USB/PS2. כמו כן הגיע עם חוברת הוראות שמצריך שימוש במיקרוסקופ לקריאת ההוראות.(לא שצריך להבין אבל...). העכבר הועבר בהוד והדר לחריץ ה-USB ומכאן מתחילות הבעיות: המחשב נתקע וכל ניסיון לשחרר אותו עלו בתוהו. RESET העלה את שלב ה-POST ובזה הסתיים הרומן עם העכבר.רק הוצאת העכבר מה-USB גרם למחשב לעלות. חיברתי עכבר אחר..ונאדה!המחשב אותו הדבר!לא זז,נתקע וב-BOOT הוא לא מעלה את WIN. טוב,חושבים..אולי הדרייברים של לוג'יטק הפריעו?הסרתי את כל הדרייברים,כולל לשם ביטחון מלא מהרגיסטרי. נ…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  19. יש לי לוח אלקטרוני של GENIUS EPEN SERIEL יצרתי טופס ב WORD ויבאתי לתוכו איזור של צייר(לא חשבתי על פתרון יותר טוב אולי אתם תציאו משהו). הבעיה שכשאני לוחץ על האיזור הזה בשביל לחתום אז מאוד קשה להתבייט על העט על האיזור מכיוון שהעט מתפקד בתור עכבר אז כל תנועה באיזור של הלוח מזיזה את הסמן מאיזור החתימה. רציתי לשאול האם יש איזו דרך לקבע את הסמן למלבן של החתימה שיבאתי מהצייר וברגע שאני מסיים לעבוד עם איזור החתימה אני לוחץ ENTER וזה יוצא מהאיזור הזה ואז הסמן משתחרר. כמובן אתם מוזמנים לכתוב עוד דרכים ליישם את רעיון החתימה בתוך טופס. תודה.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by Koby.Schlissel,

שלום לכולם יש לי כרטיס PCI מקצועי שיושב בתוך המחשב http://www.dektec.com/Products/DTA-107 אני מחפש "קופסא" שהוא יוכל לשבת בתוכה, ולהתחבר למחשבים שונים עם חיבור USB2 מצאתי התקן דומה עבור PCMCIA אבל לא עבור USB2 http://www.mobl.com/expansion/products/expresscard_expansion/1slot/index.html אודה מאד למי שיוכל למצוא לי התקן מתאים תודה קובי

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  21. Started by NETANELKOREN,

שלום. יש לי כמה שאלות. 1.מה המחיר המנימלי לשלט רחוק תותח למחשב. 2.יש לי כרטיס טלוויזיה ואני רוצה לקנות שלט רחוק ולכרטיס טלוויזיה שלי אין לו שלט אז אני יכול להעביר ערוצים על השלט הרחוק.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  22. Started by מר. זמן תה,

שלום רב לכולם, אני שוב מבולבל ומחפש את עצתכם. אז לפי מה שאני מבין מוכריo טונרים מקוריים ותואמים, אבל מה ההבדל חוץ מהמחיר? כמו כן עשיתי חיפוש לטונרים בזאפ והוא מראה לי טונר תואם לסוג מדפסת HP נגיד, האם זה אומר שהטונר הזה מתאים לכל מדפסות לייזר של HP?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  23. במשחק NBA LIVE 2007 הגיימפאד עובד מעולה, אבל אני רוצה לנסות אותו על שוטר, מה אתם אומרים? אפשרי?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  24. מישהו מכיר איפה אני יכול למצוא מי שמחזיק קופסת מיתוג KVM ל4 מחשבים שאוכל לקפוץ ולקנות היום? של EDIMAX או D-LINK עד 300ש"ח. תודה!

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  25. שלום, יש לי קורא כרטיסים חכמים וכרטיס עם ג'וק כזה כמו טלכרטים של חו"ל מה אפשר לעשות עם זה? אני מכניס את הכרטיס והוא מזהה אותו ומראה כל מיני אופציות של ריסט לכרטיס וכאלה איך אפשר לכתוב / לקרוא מה שיש עליו? הבנתי שאפשר גם להשתמש בו במקום ססמא לוינדוס.. מישהו מבין בעניין קצת? תודה

• 0 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים