ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, רציתי לדעת משהו,במארז אצלי יש אופציה (חורים) לדבר כזה (Audio Speaker Ports) אבל לא קיבלתי את החיבורים עצמם כשקניתי את המחשב. אז רציתי לדעת אם אפשר לקנות דבר כזה ולחבר,או שזה היה אמור להגיע מובנה עם המארז עצמו. הכוונה לחיבורים שנמצאים בקידמת המארז,ליד ה-USB... תודה
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המדפסת שלי :<, היא לא מדפיסה צבעים מסוימים, המחסנית דיו לא מקורית אבל חדשה וכבר החלפתי כמה. עשיתי Self test report, סרקתי את מה שיצא: HELP PLEASE תודה.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מחפש סט אוזניות / מיקרפון לגיימינג ושיהיה אלחוטי, עם תקציב של 400$ הגעתי לאוזניות הנ"ל. האם אפשר למצוא אותם ולהזמין בארץ? כמו כן, אשמח לשמוע על המלצות לדגמים אחרים שעונים על הדרישות שלי, תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
Razer Imperator Ergonomic Laser Gaming Mouse SteelSeries Xai Laser Mouse איזה עכבר יותר טוב? איזה עכבר יותר איכותי? איזה עכבר יותר מקצועי? לאיזה עכבר יש חיישן יותר מדויק? איזה עכבר יותר נוח ליד? איזה עכבר הכי משתלם כאלו שווה את הכסף? מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
זקוק נואשות לדריוור למדפסת הזאת.. איני מצליח להוריד דרך האתר של HP (בעיות בשרת שלהם) ואיני מוצא את הדיסק שקיבלתי. אשמח אם מישהו יעלה את זה לאתר כולשהו או ישלח לי תודה
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד Dell D830 ואני רוצה לקנות לו דוק לבית (בעיקר בשביל מקלדת ועכבר, ועוד USB, למרות שגם ההגבהה תעזור לי) המקורי של דל עולה 800-900 ש"ח וזה לפני מקלדת ועכבר, ובלי שום הגבהה. ראיתי את הלוג'יטק אלטו שמגיע מעם מקלדת ועכבר אלחוטיים ומוסיף 3 USB ונותן את ההגבהה שאני רוצה והוא עולה 500-600 ש"ח יש המלצות עליו או נגדו? יש הצעות אחרות?
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
תראו כרגע יש לי מקלדת מעאפנה מיקרוסופט ועכבר MX620 אבא שלי קיבל סט DINOVO MEDIA DESKTOP LASER,והוא מציע לי אותו.לי יש עכבר MX620.בסט יש MX1000 האם כדאי לי לתת לו את העכבר ולקחת את הסט הזה?אני אהנה ממנו?הוא מותאם למשחקים?איך המקלדת? הMX1000 יותר טוב מהMX620? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום אנשים, לפני חצי שנה בערך רכשתי את האוזניות + מיקרופון של לוגי'טק. הדגם המדויק הוא: Logitech 350 . המוצר בתקלל בערך, האוזניות עצמם עובדות אבל המיקרופון לא. הבעיה היא עם המגעים של החוט, מידי מעם מזיזים את זה וזה מסתדר לרגע. אני קניתי את זה באופיס דיפו, ואני לא כל כך בטוח אם יש לי אחריות. האם יש אפשרות לתקן את הבעיה הזאתי? והאם בכלל יש אחריות לאוזניות? תודה, שרון.
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי עכבר לוגיטק mx700 וקשקיבלתי אותו שמתי לב שבפיירפוקס הכפתור האמצעי לא פותח לי תביות חדשות וגם לא סוגר אז נכנסתי להגדרות שינתי את התפקוד שלו ליוניברסל סכרול והכל אבל מצוין עד אתמול שלא יודע מה קרה אבל התוכנה איפסה את התפקודים של הכפתורים אני כמובן ניסתי לשנות את זה חזרה ליוניברסל סכרול אבל למרות ששינתי הכפתור האמצעי עדיין לא עובד כמו שהוא אמור לעבוד ובנוסף היום התחילו לי עוד בעיות עם העכבר שהוא לכמה רגעים זז ממש לאט או שהכפתורים מגיבים רק אחרי מספר לחיצות תעזרו לי זה משגע אותי שכל פעם שאני צריך לפתוח תוית חדשה אני צריך ללחוץ על הכפתור הימני ולבחור תאופציה
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי כ-400 תמונות שאני צריך לסרוק באיכות גבוהה עד כמה שאפשר. מן הסתם שידנית זוהי משימה קצת... לא סבירה. אז אני מחפש סורק בעל פידר (feeder) שגם ייתן לי איכות טובה וגם יחסוך ממני החלפה של תמונות באופן ידני.
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום לשאול, אבל מישהו יכול להפנות אותי למקום כלשהו כולל בעולם וכולל אתרי אינטרנט שמוכר את המסך למכשיר? שלי נשבר- לא החיצוני אלא הפנימי! התצוגה דפוקה ואני כמעט לא רואה כלום. אני לא מעוניין ללכת לHP כי רוצים שם כ-1300 ש"ח. יש לי גישה לכל העולם, אז גם אם זה מחו"ל- אודה ואשמח. תודה
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום רב, אחרי קריאה מרובה באינטרנט אני עדיין לא מצליח לפתור את הבעיה שלי ואולי מישהו פה יוכל לתת לי רעיון. יש לי סט מקלדת ועכבר בלוטות' של מייקרוסופט ומערכת הפעלה Win7, אני עובד עם הסט הזה כבר כשנתיים שלוש. לפני כמספר ימים (פתאום - אולי בעקבות עדכון מייקרוסופט, או סתם בלי סיבה), הם הפסיקו לעבוד. זה כבר קרה לי מספר פעמים אך בסופו של דבר תמיד הצלחתי לסדר את זה ע"י התקנה מחדש של דרייבר הבלוטות', אתחול המחשב וכו', אך הפעם זה לא עבד. ניסיתי כבר הכל, מהסרת הדרייברים, התקנה מחדש, windows update ומה לא, אני כבר משתגע ושוקל להתקין את חלונות מחדש. עד כמה שאני זוכר, לא היו לי בעיות כאלה ב-Win XP וגם ראיתי בגוגל שיש באמת איזה שהם בעיות עם בלוטות' וחלונות 7. למישהו יש רעיון? בתודה מרא…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1009906164&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אפשר דיו או לייזר - מה יותר משתלם? עד עכשיו הייתה לי BROTHER MFC-235C . אבל הלך לה הראש דיו השחור. לכן אני צריך להשתדרג במדפסת חדשה. הייתי שמח להסתפק בשחור-לבן, אבל הקטנה שלי (שנה וחצי) בטח תדרוש בעוד שנתיים - שלוש כל מיני תמונות בצבע, לכן נקדים תרופה למכה שימושים ודרישות: 1) לשימוש ביתי ממוצע. הדפסה של עד 50 דפים בחודש. בעיקר בשחור לבן, אבל לפעמים צריך גם בצבע. 2) שליחת פקס בפידר. 3) שליחת פקס חוזר במקרה של קו תפוס. 4) שתהיה אמינה. אחריות לשלוש שנים (יש דבר כזה במדפסות?) 5) חיבור למחשב דרך USB או WIFI. ממשק להדפסה דרך סמארטפון. 6) המדפסת תעמוד בממ"ד. לכן חייב שתקשורת ה WIFI תידלק ותיכבה בצורה נוחה. אני לא רוצה שהמדפסת תחפש תקשורת כל הזמן ותקרין. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מדפסת A3 מסוג EPSON STYLUS PHOTO 1270 והיא לאחרונה התחילה להדפיס פסים ורודים על המסמך המודפס ללא קשר לסוג המסמך (תמונה, כתוב). מישהו יודע איך מתקנים את זה??
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי אני מחפש המלצה לאוזניות בטווח המחירים שנתתי. היום אני עם sennheiser hd205 והם ממש נחמדות אבל אני רוצה להעלות רמה. חזרתי מארצות הברית לפני שבוע שם התנסתי ב סטודיו של דוק דריי והם היו מדהימות. השמע הנוחות הבידוד והכל הם היו מושלמות. אלא שהמחיר גבוהה. ניסית לקנות יד 2 או מאי ביי אבל זה לא הסתדר אז אני רואה את זה כלך לחפש משהו אחר. מה גם שאחרי שאני קורא פה קצת אני מבין שבמחירים האלו אפשר להשיג דברים טובים יותר. סגנון מוזיקה עיקרי היפ הופ, אלקטרוני, דאב אני גם מתקלט לכיף (dj) אז הדגשים הרלוונטיים לסגנון. חשוב לי הבידוד והעיצוב והנוחות כי מה שיש לי היום אי אפשר להאזין יותר מחצי שעה רצוף. זה לוחץ על האוזניים. המקסימום שלי הוא 750 אם כי הייתי מעדיף לרדת לכיוון ה 600 ככה. לגבי…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכם, אני חושב שבכותרת פירטתי הכול אבל בכל זאת... ככה, אני צריך מקלדת USB שתחובר למחשב נייד לשימוש של gaming. המקלדת של הנייד לא נוחה בכלל עדיף שתהייה כמה שפחות עבה וגדולה. עד 200 שקל תודה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי בקר צ'ילסטרים של לוג'יטק כבר יותר משנה סגור ארמטית באריזה שלו. איזה משחקים תומכים בו? מה אפשר לעשות איתו? וגם, ניסיתי לחבר אותו לכניסת USB של הXBOX360 והוא לא נתמך. יש דרייבר שניתן להתקין ולהפוך אותו לנתמך? קניתי אותו מהתלהבות במחיר מוזל של 118 ש"ח במבצע שהיה בבאג, ולא מוצא מה לעשות איתו.
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי SteelSeries QcK Heavy XXL והוא היה מצוין אבל האמת טיפלה גדול.. אם אני רוצה לקחת משהו שיהיה בטיפה יותר קטן , האם לקחת את הSteelSeries 5L או שיש איזה המלצה אחרת? מה הסיבה שהמשטחה הזה למרות שהוא יותר קטן וגם טיפה פחות עבה עולה הרבה יותר ?
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אני צריך מתאם לסידירום של מחשב נייד לחיבור IDE וספק כוח DC DC 12 וולט אלקטרוני עדיף 200 וואט עכשיו כמה זה יכול לעלות לי כולל משלוח לארצנו ?. ומאיפה להזמין את המתאם והספק ?.. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/nikonsq.html מצלמה מדהימה תותחה אין מילים.......
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
היי חברים אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לפני רכישת לוח גרפי של חברת WACOM ראיתי שיש מספר דגמים ללוח כמו draw / art / photo / comic הבנתי בערך מה הם עושים בכל אחד מהם, אני מחפש משהו שאוכל לאייר / לשרטט / לצייר בו - בעיקר איורים לדפוס אני עובד עם תוכנת illustrator ורוצה להבין מה כדאי לקחת? ההתלבטות היא בין draw ל-art ראיתי ששניהם מגיעים עם תוכנות שונות אז חשוב לי להבין מה ההבדל? האם בשניהם אפשר לבחור סוגי קו זהים? (פחם / עפרון / צבעי מים וכו'...) תודה מראש לעונים! איתי
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
-
אז לאחר שסיימתי לגמרי עם הSetup שלי אני יכול לפרסם אותו בלב מלא. הציוד שלי - מסכים : עליון - Samsung U28E590D 4K 28inch תחתון - LG UC34G79-B FHD 144Hz Ultrawide 34inch מחשב : מארז - Corsair 460x RGB לוח אם - Gigabyte Aorus Gaming Pro 5 מעבד - i7-8700k OC + Delided 5.1 Ghz כרטיס מסך - EVGA 1080ti FTW3 קירור - ID-Cooling AuraFlow 240 RGB זכרונות - Corsair Vengeance RGB 16gb, 8x2 3200Mhz ספק - Corsair CX600 מאווררים - 4x Corsair SP120 RGB ציוד היקפי : מקלדת - Corsair Strage RGB Mechanical Keyboard עכבר - Logitech G502 אוזניות - Logitech G933 RGB Wireless פד - Cougar Arena XL Black Edition Sony Playstation 4 Pro תמונות סרטון קצרצר https://www.youtube.com/watch?v=x8e…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! אני צריך מדפסת שתדפיס לי גם שחור וגם ציבעוני שהיא תדפיס באיכות טובה ונקייה,עוד משהוא שהדיו יעלה לא יקר,שתיהיה איכותית תדפיס יחסית מהר,שלא אוכלת הרבה דיו וזהוא! תודה!
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-