עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shai7654,

השאלה שלי אם אני יכול להפוך את המסך המחשב הזה לhdtv?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  2. Started by MAChaifa,

אני קונה מחשב חדש ואני רוצה גם לקנות אל פסק לכול מקרה.. המפרט: Q8200 + Freezer 7 Pro GA EP43-DS3L GT 9500 2 GB RAM OCZ 500 GB HD HITACHI DVD+RW X22 SAMSUMG ENERMAX 405W CM ELITE 334/TT V9 יחובר למסך 19" - SAMSUNG BW931 תקציב - תנו לי הצעות לבנתיים..

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  3. http://www.anandtech.com/casecooling/showdoc.aspx?i=2525

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  4. שלום רב אח שלי לומד אנימציה בבצלאל והמדפסת המשולבת הביתית לא מספיק טובה בשביל לעבוד איתה [= אז הוא צריך סורק טוב ומדפסת איכותית השאלה אם לקחת משהו משולב או מדפסת לבד וסורק לבד שיהיה כמה שיותר איכותי וכמובן חסכוני בדיו אין תקציב מוגדר תודה מראש [=

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  5. היי אני מחפש המלצה לאוזניות בטווח המחירים שנתתי. היום אני עם sennheiser hd205 והם ממש נחמדות אבל אני רוצה להעלות רמה. חזרתי מארצות הברית לפני שבוע שם התנסתי ב סטודיו של דוק דריי והם היו מדהימות. השמע הנוחות הבידוד והכל הם היו מושלמות. אלא שהמחיר גבוהה. ניסית לקנות יד 2 או מאי ביי אבל זה לא הסתדר אז אני רואה את זה כלך לחפש משהו אחר. מה גם שאחרי שאני קורא פה קצת אני מבין שבמחירים האלו אפשר להשיג דברים טובים יותר. סגנון מוזיקה עיקרי היפ הופ, אלקטרוני, דאב אני גם מתקלט לכיף (dj) אז הדגשים הרלוונטיים לסגנון. חשוב לי הבידוד והעיצוב והנוחות כי מה שיש לי היום אי אפשר להאזין יותר מחצי שעה רצוף. זה לוחץ על האוזניים. המקסימום שלי הוא 750 אם כי הייתי מעדיף לרדת לכיוון ה 600 ככה. לגבי…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by manevra,

מחיר מציאה!!!!!!!!!!!!!!! ניתן להשיג אותי BENOH@netvision.net.il TEL: 0776260367 hotmail: manevra@walla.co.il

7. חבר שלי רוצה לקנות את המארז הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1076&products_id=8326 ומעוניין להתקין בפנוכו זלמן 7700 (120 מ"מ), מבחינת לוח האם שבחרתי לו יש התאמה אבל באתר של זמן רשום שע"מ להתקין את ה-7700 על המרחק בין לוח האם לבין ספק הכוח אמור להיות לפחות 7 מ"מ. חיפשתי ולא מצאתי את האתר של החברה שמייצרת את המארז הנ"ל (SUNSHINE כמדומני...), מישהו יכול לעזור? למישהו יש את המארז המדובר + זלמן 7700 מותקן? תודה!

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  8. Started by PoHuisT,

יש לי ספק 400w גינרי 20A בראיל של ה 12V קודם כל האם הספק הזה מספיק למפרט שלי? הספק הוא 20PIN והלוח אם 24PIN

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by Royz,

מישהו יכול להגיד לי האם דבר זה נכון? "המתכת של המסגרת יוצרת מעין כלא מגנטי זה אומר ששדות מגנטיים מבחוץ לא מגיעים לתוך הרכיבים במארז בשדות עם חלון אין את האפקט הזה ושדות חיצוניים יכולים להגיע לרכיבים כשצ'יפ מחשב נחשף לשדה מגנטי זה יכול להפריע לו מידת ההפרעה תלויה בעוצמת השדה"

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  10. רציתי לקנות מפצל USB וראיתי שבחלק מהדגמים יש כניסה לחשמל.... רציתי לשאול בשביל מה צריך את הכניסה לחשמל??? זה עוזר במשו???.. נ.ב.: אם לא הבנתם אותי....כנסו לקישור הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1781&CatCode=461

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by EllaNikolich,

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  12. שלום , ברשותי ספק כוח 300 WATT של HEC , לאחרונה רכשתי כרטיס עריכה Matrox RTX10 , כמו כן במפרט יש לי גם כרטיס מסך שדורש יציאת חשמל משלו מאז שחיברתי את הכרטיס העריכה , המחשב מתכבה רנדומלית ברצוני לשדרג את הספק הכוח לספק כוח של 500 WATT מינימום (כיוון שכניראה שאני אוסיף עוד ראם וכרטיסים אחרים) חשבתי לשדרג לספק הזה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=513 HEC WIN550 המקסימום מחיר לספק זה 500 לא יותר . האם יש הצעות יותר טובות לשדרוג ? או ללכת עם ההצעה הנוכחית ? תודה ויום טוב .

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  13. יש לי איזה מקלדת ומעל החצים יש כפתורים של POWER\SLEEP מצאתי תמונה שלה זה קצת מפריע לי, אפשר לבטל אותם?

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  14. Started by izik,

מחפש מודם 56K חיצוני טוב (עד 95$). בלי יותר מדי שיכלולים - התקנה פשוטה וגלישה טובה. על איזה דגם אתם ממליצים ?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  15. Started by vnhteyal,

1) רציתי לשאול איך אפשר לבדוק מצלמת WEBCAM לאחר התקנת הדרייבר 2) אני מחפש איזה תוכנה שאוכל להריץ אותה ולראות על המסך את התמונה המתקבלת מהמצלמה תודה אייל

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  16. Started by yuraxp,

אני מחפש עכבר בתחום של 150 שח אופטי (לא אל-חוטי) וחשבתי על עכבר הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2478 כיוון שאך פעם לא השתמשתי בעכבר עם כדור הייתי רוצה לשאול האם נוח לעבוד איתו במשחקים? כמו GUILD WARS? אינטרנט? ואם הוא נוח לשמאלים?

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by ashkenazone,

אני צריך ספק 420W לבנייה של מחשב, אבל אני בתקציב מאוד מוגבל לכן אני מעדיף שהוא יבוא עם מארז המארז צריך להיות בעל ספק 420W 120mm fan

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by אבשה,

אז ככה אני צריך לדעת בבקשה איזה מהמסכים הכי טוב למשחקים וגם קצת סרטים זה הכרטים מסך שלי:4870 http://tms.co.il/product/5707 תודה לכל מי שיעזור או שיש לו חוות דעת נוספת.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  19. אשמח לשמוע חוויות

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  20. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138&products_id=1902 ראיתי את הספק הזה, הוא גם יפה וגם 480 WATT עכשיו הקטע שאין לי כח להתעסק עם שני בקרי השליטה של המאווררים בספק. מישהו יודע על ספק כזה בלי בקרי שליטה?? אם לא אז יקרה משהו אם אני ישאיר את הספק פשוט איך שהוא בלי לשנות את עומצת המאווררים?? יש את אותו דגם של ספק בזיגזאג שעולה 480 ש"ח ורשום במאפיינים שלו- active pfs. מה הכוונה?? תודה רבה לעוזרים!!!

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by Stupid Cow,

אני רוצה לקנות ג'ויסטיק חדש, לאחר שהישן שלי (MS Sidewinder Percision 2) שבק חיים... אני צריך ג'ויסטיק בעיקר לכמה משחקים: Battlefield לדורותיו ו-MS Flight Simulator 04... אני חושב על ה-WINGMAN EXTREME 3D PRO של Logitech, או על ה-LOGITECH WingMan Force 3D ... התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, פלוס-מינוס חמישים שקל... יש לי רק שתי דרישות: א - שיהיה לג'ויסטיק throttle (לא יודע איך לתרגם את זה לעברית ) ב - מעדיף שיהיה לו אפשרות של סיבוב הג'ויסטיק לצדדים, לא יודע בדיוק איך להסביר את זה... *עכשיו נזכרתי - שיהיה לו אפשרות rudder, כמו שיש לג'ויסטיק שלי עכשיו... ג - שיתמוך ב-Windows XP... אם משהו לא מובן אז תודיעו לי...

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  22. יש לי מצלמה מסוג TEAC MX-5 500K עם Windows7 כל פעם שהייתי צריך להשתמש במצלמה, כל הפעלה מחדש כאילו הוא מחק תנתונים , אז הייתי צריך לנתק ולחבר מחדש והכל עבד טוב עכשיו פתאום הוא לא מזהה בכלל תמצלמה רושם שהמנהל התקן לא עודכן בהצלחה ניסיתי להתקין מחדש את הדרייבר גם לא עוזר מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  23. לחבר שלי פעם היה תוכנה כזאת שאתה יכול לצלם בה את מה שאתה עושה במחשב שלך. מישהו מכיר את התוכנה הזאת? ואם כן, למישהו יש מושג איך קוראים לתוכנה הזאת?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by owen10,

אני הולך לקנות מחשב וכנראה את הכרטיס מסך 7600GT ואת המעבד החדש של קונרו E6300 ולוח אם של גיגביט GA-945P-S3 ולצערי לא נשאר לי כסף למארז יקר מקווה שתעזרו לי תודה!

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  25. Started by urich,

יש לי מסך packard bell ישן (בן 4) 15 אינץ ובחצי שנה האחרונה אי אפשר לקרוא בו טקסט הכל לא חד וצריך להוריד את הבהירות או משהו כזה (אחד הגלגלים למטה) עד לרמה שאפשר לקרוא טקסטאבל אז הכל ''חשוך''. ניסתי לטפל בעיניןן הדריברים של כרטיס המסך וגם להדק את הכבךים לכרטיס. הבעיה חלה רק בשימוש בwindows ולא במשחקים. ניסתי גם רזולוציות שונות ואין מה לעשות (היום אני על 800*600) אני חייב עזרה!!!!

• 3 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים