ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי. אשמח להמלצה לעכבר איכותי בעל תחנת טעינה (שאפשר לשים עליו את העכבר שיטען ולא להחליף סוללות) 200 שקל מקסימום. יש חיה כזאת? תודה.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
השימוש הוא לא רב, חשוב חסכון בדיו ושלא כשנגמר הצבע אז לא ניתן להדפיס בכלל מהירות הדפסה לא ממש חשובה גם הצעות מעבר למחיר ישקלו בחיוב
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מקלדת ארגונומית 4000 של מיקרוסופט (חוטית) ולאחרונה יש לי בעיה אתו - קיצורי דרך לא עובדים! לדוגמא, אם אני לוחץ F5 (refresh) הוא לא עושה כלום, וגם בתוכנות אחרות קיצורים לא עובדים, שזה בשבילי בעייתי כי אני עובד עם תוכנות גרפיות. מישהו מכם גם אולי נתקל בזה...?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי מקלדת מסוג logitech mx700 מקלדת אלחוטית + עכבר אלחוטי פירמטתי את המחשב היום והתקנתי הכל, הבעיה שהכפתורים במקלדת לא עובדים כמו שצריך.... למי שמכיר, יש את כפתור ה-f-lock והוא לא ממש עובד, לעומת זאת, כפתור ה-Mute בעצם הפך להיות ה-f-lock שאני ממש לא מבין איך כי זה לא אחד הכפתורים שאפשר לשנות, אלא מותקן ככה.... יש הצעות? יש כמובן עוד כפתורים שלא עובדים...... פחות או יותר כל הכפתורים שכשורים לסאונד למניהם עושים משהו אחר בכלל...... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
לא ראיתי תואמים. האם זה משנה בכלל? האם ניתן לקדוח חור עם מקדחה במיכל המקורי ולקנות מילוי ואז להוסיף דיו עם סתם מזרק? ואז לסגור עם סרט הדבקה?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום, לקחתי מחבר שלי מצלמת אינטרנט בגלל שאני צריך לדבר עם אבא שלי בחו"ל. הנה התמונות של המצלמה... http://www.avidentallaser.com/p/cam1.jpg http://www.avidentallaser.com/p/cam2.jpg http://www.avidentallaser.com/p/cam3.jpg אם מישהו יכול להגיד לי באיזה חברה מדובר כי כאשר אני מכניס את הusb הוא לא מזהה לי את המצלמה ואז אני צריך להוריד דרייבר מתאים בשבילה.. ובשביל זה אני צריך לדעת את שם החברה... בבקשה זה מאוד דחוף לי... תודה.
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מצאתי את זה והוא נראה לי הכי טוב http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=344869 הוא גם לוג'יטק וג'ויסטיק אנלוגי מישהו מכיר ג'ויסטיק טוב יותר מזה? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שמעתי שבמקלדת הזאת יש קורא כרטיסים זה נכון? אם יש אז איזה כרטיסים היא קוראת? תודה לכל מי שינסה לעזור
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן, כפי שהכותרת מרמזת החלק החיצוני שבעזרתו מסובבים את העינית יצא, מה עושים? אני יכול לסובב עד לצד אחד עד שזה מגיע למקסימום, ואם אני מסובב לצד השני החלק יוצא. הדגם שלי הוא teac mx-7. לחבר את החלק איכשהו? דבק? או שיש מכשיר חיצוני שיכול לסובב את העינית? בבקשה עזרה =\
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה קיבלתי היום את ה g5 אבל לא קיבלתי איתו דיסק של דריברים .. כנירה בגלל שזה מנעה ויש משהו בסוף oem בקיצור אפשר להוריד דריברים מהאינטרנט לעכבר ?
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה קורה לספק כוח שאינו ג'נרי שמועמס יתר על המידה, ונדרש להספק גבוה מזה שאליו הוא מיועד? נשרף פיוז טרמי בפנים (כמו במכוניות)? קופץ איזשהו פיוז אלקטרומגנטי (כמו בלוחות חשמל)? סתם נשרף איזשהו מוליך והולך הספק? במקרה של עומס יתר עלול להיווצר נזק לרכיבים אחרים חוץ מאשר לספק? תודה
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
לום, יש לי את המדפסת HP Deskjet 970Cxi שקניתי לפני מספר שנים. רציתי לדעת איך היא נחשבת לעומת המדפסות של היום כי באיזו חנות אחת היא נחשבת בין הטובות (מה שאני יודע כמובן שלא נכון כי אפילו אז היא לא עלתה לי יותר מ-500 ש"ח) אבל רציתי לדעת איך היא בהשוואה למדפסות במחירים הסבירים, וכמובן לשוק הביתי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
התקציב הוא 200-250 ש"ח, לא הכי גבוהה אבל גם כך אני לא מחפש משהו מתקדם. סך הכל מעוניין במדפסת שיכולה להדפיס תמונות בצורה נורמלית, שלא יראו בהם את הפיקסלים כמו המדפסת הנוכחית (HP 815C). זמן ההדפסה לא עניין קריטי. יש אפשרות למדפסת כזאת בתקציב שלי? כמה להוסיף, במידה ואין? עריכה: בבקשה תציינו את מחיר הדיו של המדפסת, במידה ואתם ממליצים על אחת .
-
- 8 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המארזים הבאים: HEC Compucase CI-6A21 400W HEC Compucase CI-69U6 400W והייתי רוצה לדעת מה ההבדלים ביניהם. ההבדל במחיר ביניהם הוא רק 10 ש"ח. באתר של קומפיוקייס אין את ה-69U6 (כנראה דגם קצת מיושן), מה שמקשה עלי לדעת אם הוא שווה את ה-10 שקל האלו. אז חוץ מזה שהוא יפה יותר, מה יש בו שאין ב-6A21?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4337 יחזיק 7900GT amd 3800X2 ?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתמליצו לי על עכבר לגיימר עד 50 דולר. שבת שלום. עריכה: רצוי אלחוטי (אם אין אז חוטי יהיה אפשר). מה אתם אומרים על זה? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826153107 או זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826104191 אלחוטיים יקרים.. אני צריך שהעכבר יהיה נוח.
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני ממש לא פרנואיד של שקט אני צריך מארז שעולה 450 שיקרר טוב בשביל OC קטן וזהו (אם הוא גם קצת יותר שקט אז סבבה אבל לא להסחף) :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
ויש לו אפשרויות עריכה של סרטים ושמירה שלהם במחשב.... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אהלן אנשים.. נראה שהעכבר שלי Razer Diamondback שבק חיים. אני מחפש עכבר חדש.. אני אומנם לא גיימר כבד אבל לא יזיק אם יהיה לו DPI גבוה. ה Diamondback היה מצויין (עד אתמול). חשבתי על ה Copper head ..? מבחינת הגודל והצורה לא כל כך משנה לי. אני אתרגל לכל דבר, מה שכן חשוב לי שלא יהיה גדול וכבד... אני מעדיף יחסית קטנים וקלילים (כמו הנוכחי). כסף זאת לא בעיה העיקר שיהיה טוב.. העכבר יוזמן כבר מחר ( יום א) *תוקן לשבק, פאדיחה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש לי מסמך ברוחב של 21 ס"מ ובאורך של 60 ס"מ (דף אחד). ניסיתי לסרוק את המסמך במדפסת משולבת Canon MP830 באמצעות התוכנה OmniPage SE 4.0. הבעיה היא שהוא מצליח לסרוק עם ה-ADF רק כשני שליש מהדף. מישהו יודע איך אני יכול לסרוק את המסמך הזה עם הסורק שלי בסריקה אחת? לחילופין, במידה וזה לא אפשרי, אני אשמח לקבל המלצות על מקומות במרכז בהם אפשר לסרוק מסמך בגודל כזה.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מדפסת משולבת לצורכי משרד. הדפסה דו צדדית כמה מגירות לנייר הדפסה לא צבעונית אבל לייזר מצאתי שני דגמים ואני מתלבט אם למישהו יש דגם שהוא יודע שהוא טוב בבקשה שימליץ אלו שני הדגמים: KYOCERA KM2050 XEROX WORKCENTER 4150 תודה מראש כפיר.
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מחפש מארז זול עד 200 ש"ח עם מקום ללוח בגודל ATX ומקום ל 2-4מאוורים עם יציאות USB2 מקדימת למודינג... בבקשה המלצות
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, קיבלת אל-פסק און-ליין למחשב שלי.. המחשב שלי הוא יחסית כבד, 3 הארדיסקים, 2 כרטיסי מסך, מעבד אתלון64 3700 וכו.. לפי מה שהבנתי אני צריך לפחות אל פסק של 900-1200VA למחשב הזה. הבעיה היא שהאל פסק שקיבלתי במתנה הוא 500VA. הצורך היחיד שלי באל פסק זה הגנה בפני ברקים, ולא כמה זמן הוא יחזיק את המחשב כשאין מתח מהקיר.. האם יש סכנה להשתמש באל פסק זה? האם המחשב מקבל את הזרם הדרוש לו כשהאל פסק מחובר לחשמל ? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את שני אלה ותהיתי אם מישהו מביא אחד מהם או את שניהם לארץ. USB-IRT הוא משדר IR שניתן לשלוט בעזרתו בממירים וכד' מהמחשב. www.usbuirt.com Sconi v2 הוא מקלט IR לשלט מיועד מדיה, החידוש הגדול שלו הוא שהוא יודע לכבות/להדליק את המחשב. www.jbmedia.de יש לו גירסה נוספת עם משדר רדיו שיודע לשלוט בהתקני חשמל אלחוטיים (למשל - לכבות את האורות כשרואים סרט, דרך השלט). מישהו מכיר או יודע?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
המצלמה היא EMPREX 1300D. הנה המפרט שלה: מצלמה דיגיטלית משולבת 2 מיליון-פיקסל + מסךEMPREX 1300D LCD משמשת גם כמצלמת אינטרנט לשיחות ועידה. זום דיגיטלי X 2 בטכנולוגיית ADZ פלאש מובנה בעל 3 מצבים ( כולל מנגנון עיניים אדומות). רזולוציית תמונה : 1600x1200 2M 1152x864 1M 640x480 VGA מסך LCD 1.4 אינץ' צבעוני. חיישן CMOS 1.3M זיכרון פנימי 8MB ואפשרות הרחבה ע"י כ.זיכרון SM פוקוס - 75 ס"מ עד אינסוף. כולל כיסוי מגן לעדשה. רמת לובן 5 מצבים. צילום עצמי 10 שניות. רזולוציה במצב מצלמת אינטרנט 160120X 30 תמונות בשנייה, 320 15 240 X תמונות בשנייה. ממשק USB 1.1 פורמט קבצים JPEG,DCF,EXIF : כיבוי עצמי לאחר 3 דקות. תומך : windows 98,98se,ME,2000,XPMAC OS 9.0 & 10 ערכת המצלמה…
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-