ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
המלצה שלי יש לי מצלמה של nikon דגם nikon coolpix 4300 מצלמה חבל על הזמן באיכות תמונה חבל על הזזמן LCD לא גדול במיוחד אבל כל בנאדם שיקנה מצלמה כזאתי היה מרוצה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
מה דעתכם על המצלמה הזאת?? יש לי אפשרות לרכוש אותה עובר 2000 שקלים.. האם יש מצלמות בתקציב הזה שעדיפות עליה?? חוץ מזה מה אתם חושבים על איכות התמונות שלה ביחס ל olympus c-220z (c2 zoom) תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חסכונית, עלות דיו זול כמובן, או לפי המחיר החלופי של הדיו שזה מה שכנראה יהיה. ועדיף שיהיה מהרשימה מהלינק( לפי מה שראיתי 10 מוצרים בדף) http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/subcategory.aspx?came=332&CategoryName=Printers&SubCategory=AllInOne_Printers_With_Fax לא הכוונה לדגמים הענקיים שם, הנה הדגמים שכן : HP 5610 LEXMARK X5070 brother MFC-465CN brother MFC-5460CN HP 5783 LEXMARK X7350 LEXMARK X6570 תודה עידכון: ראיתי לאחר חיפוש ממושך פה שbrother MFC-465CN יכולה להיות אופציה טובה. והאמת שיש לי סלידה מHP מהכרות עם מדפסת שלהם.. יש פה אופציה יותר טובה ? הפקס זה רגיל, שמים דף לשליחה ומחייגים כמו כל פקס?(סליחה על הבורות) מבחינת דיו אני רואה שהברוד…
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש המלצה להגה לחיבור למחשב כמובן (שונא קונסולות) שיעבוד עם כל אבל אני מתכוון כל משחקי המירוצים כי אני כבר נפלתי עם הגה שלא עבד עם שום משחק חוץ מNFS אבל גרסה ממש ישנה שלו (חחחחח גרסה כל כך ישנה שהם קראו לפג'ו 206 מכונית מירוץ חחחחח) אז מחפש המלצה כמובן להגה שיהיה כמה שפחות יקר אבל שיעבוד עם כל המשחקים תודה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הי, כבר הרבה זמן שיש לי בעיה במאוורר האחורי, שאני מדליק את המחשב עד שעולה המערכת הפעלה הוא עושה רעשים נוראיים ואחר כך זה מפסיק.. מה הבעיה? ואייך ניתן לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הMX 500 לבין הדאול אופטיק הבנתי שהMX יש לו טכנולוגיה חדשה שגורמת לו להיות מדיוקת ברמה כמו של הדאול (?) בלי איבוד מיקום (קפיצות) מה יותר עדיף מבחינת חדות ?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני קונה את המארז היום\מחר ככה שזה דחוף שניהם עולים בערך אותו דבר (הפרש של 100 ש"ח) ככה שזה לא ממש משנה... אני שואל רק מבחינת ביצועים, אני קונה את המארז מנועה ואין להם במלאי את ה1088 רק את ה1050... והשאלה היא אם שווה לחכות עד יום שישי\ראשון ל1088 או לקנות את ה1050B היום\מחר או אם יש לכם הצעה אחרת לגמרי למארז + ספק המפרט הוא amd 3200 venice box, dfi lp nf4u-d, leadtek 6600gt extreme, geil 1gb kit value, 80gb wd ata זה הבסיס אבל יש תכנון לשדרוג עתידי לזכרון לOC לא יודע אם TCCD\BH-5 אבל אני חושב שעדיף לחשוב מראש על BH-5 כדי שתהיה האפשרות, לכרטיס מסך לX800PRO\XL וכנראה שגם HD 160GB SATA\SATA2 אני מפרט את זה כי אני רוצה ספק שיחזיק מערכת כזו (אחרי השדרוג) עם OC בלי בעיות מיוחדו…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
היי האם ה-SWITCH הבא טוב (בדגם SV2 ) האם יש לכם ניסיון איתו.? http://www.addertec.com/products/kvm_pc/sv2_sv4.html האם יש לכם המלצה לדגם טוב יותר אך פחות או יותר באותו מחיר (200 ש"ח). Thanks
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מצלם הרבה ועובד הרבה על התמונות בפוטושופ, משחק קצת וכמובן גולש\עובד באופיס. לא אכפת לי אם העכבר יהיה חוטי\אלחוטי. התקציב הוא עד 500 ש"ח. על מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש (חזק מאוד המיועד למשחקים) ואני מעוניין במארז יפה המארז צריך להיות בעל מסך LCD, ולדים מובנים אין הגבלת תקציב העיקר משהו טוב וע"פ הדרישות תודה
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות ממרכזים גדולים כמו office depot או משהוא אחר . אני מעוניין למכשיר לא יקר ומשהוא טוב אם תוכלו להמליץ לי על משהוא כזה ?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום יש לי את המצלמה SONY DSC-S85 מאושר מאוד ממנה ורציתי לדעת אם מישהו מכם יכול לתת לי חוות דעת עליה ואם המפרט שלה הוא טוב יש פה מידע http://www.dpreview.com/reviews/sonydscs85/ פשוט לא מבין בזה.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
חבר'ה קניתי את ה WOLFKING TROOPER - עכבר גיימינג מיוחד.. עכבר נוח, מתאים ליד שלי (בינונית), כל הכפתורים שצריך! יש כפתור שלוחצים עליו שמאפשר בקליק אחד שיהיה 2 קליקים, 3 או 4 קליקים.. לפי בקשתך.. שזה שימושים מאוד במשחקים! עד 2200 DPI .. והוא נוח מאוד!! קניתי אותו מTMS ב200 שקלים בערך.. ולא מתחרט! ממליץ לכולם
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום,לחבר שלי יש את העכבר MX518.. והוא כל פעם נתקע לו..בעיקר במשחקים כמו קאונטר סטרייק...שהוא מזיז את העכבר הוא מפסיק לזוז באמצע וצריך לדפוק עליו עד שהוא זז... למה ? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן. מסתבר שהספק כוח לא מספיק חזק ולא מספיק טוב בשבילו. רציתי לדעת איזה ספק כדאי יותר לקנות? HEC 475 Wat VD-T 2 fan או Thermaltake TT420 Wat APD 2-fan APFC שניהם בסביבות ה300 שקל. הנה המפרט: P4 2.6intel 800mhz 256mb ddr (400mhz) samsung*2 ASUS P4 P800 Maxtor 120GB 8MB 7200 SATA Hercules Radeon 9800XT SB Live Platinum+LiveDrive מגירה נשלפת להרד דיסק+2 מאוררים קטנים. צורב LG DVD ROM כל הנקודות חשמל במחשב תפוסות.
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
I had the HP D145 for a little more than a year, until the scanner cathode died. anyway i'm looking for a replacement. what i'm looking for is a good printer/fax unit, not sure about ink/laser though. one option is to buy the same model i had, which is a bit old nowdays, for 2200 nis. the other option is to get something new. what are some good options in the range of noth 2500 and 4500 nis? thanks
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שיש להדפיס עמוד לפחות פעם בשבוע, אחרת המדפסת יכולה להידפק(לא הבנתי ממנו מה יכול לקרות) ולכן הוא קנה מדפסת לייזר, שבהן אין תופעה כזאת... האם זה נכון? מישהו יכול להסביר לי? :
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום 2 ALL אני מחפש לקנות מדפסת תמונות (הקטנות האלה). אני צריך חברה, דגם ומחיר סביר. אפילו עם הדגם לא נמצא בארץ יש לי מישהו שיביא לי אותו מחו"ל (הכוונה ארה"ב) התקציב שלי הוא עד 150 דולר למדפסת.....
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3Ghz זיכרון 2X 512 DDR I של קינגסטון לוח אם MSI PTT880 וספק ג'נרי של 300 וואט הארד דיסק 160 GB SATAII כונן DVD אחד צורב DVD אחד FLOOPY מסך 19" LCD SONY אני רוצה לקנות X1950 PRO ולהחליף את ה FX 5200 המיושן שלי מחפש המלצה לספק טוב ואיכותי שיהיה גם מודולרי אני לא יודע אבל כמה וואט אני צריך
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי , אני עומד לקבל כרטיס 7800GS AGP חדש , לאחר בדיקה מצאתי כי הספק הנוכחי הוא 350W והדרישות עבור הכרטיס הן 400W. האם קיימת הבדלה בין ספקים עבור לוחות שונים? (AGP/PCI-E) או לפי socket? (לי יש 478). אני ממש לא רוצה לקנות ספק ולגלות שהוא לא תואם. תודה
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי מדפסת אפסון cx5200 ועכשיו היא פתאום לא עובדת לי, שאני מנסה להדפיס הוא פשוט מראה לי שהמדפסת מוכנה להדפסה אבל לא עושה כלום. לפני זמן מה התקנתי מדפסת ישנה של לקסמארק על המחשב ועדין לא מחקתי את הדרייברים של זה, זה יכול לגרום להתנגשות בין החומרה? כי המדפסת פשוט לא מגיבה לי מהמחשב ולפני כמה ימים הכל עבד פיקס עד שהתקנתי את הלקסמארק הזאת. המדפסת עצמה עובדת אבל לא כשאני שולח הדפסה מהמחשב עצמו, אלא רק מהדפסה דרך המדפסת. למישהו יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
עם כמה מאווררים מגיע ה ANTEC 3700BQE Black Quiet 350 Watt ( לא כמה ניתן להתקין לו אלא פיזית בעת קנייה עם כמה מאווררים הוא מגיע) ? אשמח לשמוע ממי שיש לו את המארז הנ"ל ביקורת אובייקטיבית . נ.ב. האם המארז נחשב לשקט ? ( המחשב אמור לעבוד 24 ש' ולא בא לי להעיר את כל הבית מהרעש ).
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
יש לי ספק מודסטרים של OCZ ואח שלי חיבר אותו לא טוב לפלופי ואז המולקס נשרף והספק הפסיק לעבוד... :'( זה היה לפני חודש היום: לפני ששלחתי אותו בחזרה לחנות חיברתי אותו והכל פעל! אבל יש קצת ריח של שרוף עם מצמידים את האף לחור... איך כזה דבר קורה?
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לאחותי לא מזמן התפוצץ הספק הג'נרי במחשב, ואתמול קנינו ספק חדש, HEC300w הבעיה- מסתבר שהחיבור ללוח אם ב HEC הוא 24 פינים, והחיבור בלוח של אחותי- 20 פינים. חיפשתי מתאם- לא מצאתי. יש למישהו רעיונות? :\
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-