ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
-
-
ההורים שלי קונים לי ליום ההולדת שלי מחשב בתקציב עד 30,000 ש"ח אני רוצה לדעת עם המחשב שבניתי אכן טוב ואם יש עוד חלקים לשפר: מארז: enermax 430w לוח אם: asus p4t533-c. מעבד: p-4 2.53 533 mhz. זכרון:kingston 512mb 1066 mhz. דיסק קשיח: wd 120 gb 8mb cache. כרטיס מסך: asus geforce4 ti4600 deluoxe 128 mb ddr+vivo. כרטיס קול: audigy platinum ex. רמקולים:creative 5.1 ddt 5700. די.וי.די: toshiba sd-m1612 16x/48x. צורב (די.וי.די): pioneer dvd-r a04. צורב: asus 48x 16x 48x. מסך: 17" lg782 le lcd מדפסת: hp-p1315. מקלדת + עכבר לייזר:logitech desktop pro. תוכנה לדי.וי.די: pwoer dvd xp 4.0(בחינם). תוכנה לצורב: nero 5.5(בחינם). מערכת הפעלה: win' xp pro 2002(בחינם). משחקים(כל המשחקים בחינם…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום המקלדת שלי שהיתה די לבנה נהפכה להיות די שחורה מהליכלוך ורציתי לנקות אותה , אני גם מרגיש שלפעמים מקשים נתקעים לי ואני צריך ללחוץ יותר חזק בשביל שהם יעבדו. אז איך אני מנקה את המקלדת? יש לכם שיטה מסויימת? זה יכול לעזור לתקיעות שיש לי במקלדת?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הסיבה, לאדם פשוט כמוני, להיצמד לאנרמקס במקום לקחת איזה DRAGON זול יותר? הרי, יש דרגונים זולים יותר, עם 5 מאווררים, שעולים 400-500, ועוד ספק 100-150 ש"ח, המחיר עדיין נמוך מאנמרקס... :AR15: וזה אלומיניום. אם מישהו יכול לתת לי סיבות, BRING IT ON.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני ממש לא מבין בכל העניין של מתח , זרם וכל מה שקשור לספק. אני רוצה לקנות עכשיו מארז וספק חדשים (יש לי הרבה מאווררים , והמארז שלי לא מספק אותי). השאלה שלי היא , אם אני יקנה עכשיו ספק של 430w , הוא יספיק למשל לדור החדש של המעבדים? האם כל לוח אם דורש כמות חשמל שונה מלוח אם אחר , וכך גם בקשר למעבדים , זכרונות וכרטיסי מסך? אני פשוט רוצה לקנות עשיו ספק חזק וטוב שיספיק לי גם לשידרוג המעבד בעתיד. תודה
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
Intel P4 1.5 Ghz 256 Cache Intel Garibaldi 850 256 RDRAM 800 Genric W/ Samsung Chips Asus V7100 Pru 64 Mb (Geforce 2 MX 400) Sound blaster live Value 256 ESS 56 K v92 Toshiba DVD 16X48 Western-Digital 40 GB Case Generic + generic 250 Watt Power Supply כמה לפי דעתכם אני יוכל לקבל על המחשב הזה?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם אפשרות להוסיף במקרה הצורך, MSI KT3-ARU AMD XP 1800 MUSHKIN 256MB DDR 3000 Maxtor 40GB 7200RPM D740X Retail SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB ASUS CD X 52 TASK CASE - TK3003 Screwless ARCTIC SILVER 3 Mitsumi floppy 1.44 FLATRON 17 795 FT יצא לי בפנד'ס 5,372 ¤... הרבה מתחת לתקציב, אבל זה לא בשבילי, זה בשביל ילד צעיר שקונים לו מחשב למשחקים, לא בשביל איזה תותח, אז חבל להוציא הרבה כסף סתם, במסגרת המחיר הזה, פלוס מינוס 500 שקל, מה אתם אומרים ? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי סטיק 128MB של זכרון DDR תוצרת קינגסטון עכשיו שמתי לב שבאו איתם צ'יפים של סמסונג, זה הגיוני? ואם כן איזה צ'יפים של סמסונג קינגסטון משתמשים בהם? (הזכרון הוא בתדר של 266Mhz)
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
קודם כל הבהרה: אין פה שום קשר לבעלי החנויות שמסתובבים באתר. OK בואו נגיד שקניתי מחשב: איך אני יכול לוודא שמוכר לדוגמא, לא כרטיס מסך בקופסא של ג'יפורס4 ושם בתוכו ג'יפורס3, או ג'יפורס4 חלש יותר. אותו הדבר לגבי המעבד: האם רשום על הקופסא NORTHWOOD? אם לא, איך אני אמור לזהות שהוא NW ולא ווילאמט?לעשות לו OC ולראות אם הוא מתקלקל? אותו הדבר לגבי הזכרונות, הכרטיסי קול וכל הדברים שבאים במחשב. אם יש לכם תוכנות שמראות את המפרט המדוייק של המחשב, שאני אוכל להריץ בחנות ממש אחרי שהוא סיים להרכיב, תנו לינקים, וחוץ מזה, כתבו את דעתכם
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם הנה המפרט עד עכשיו: AMD AXP2000+ Epox 8k3a KT333 Mushkin 512MB pc3000 Maxtor 80gb 7200rpm D740X MSI GeForce 4 TI4200 128MB Iiama 17" 413 PM Hercules Muse XL DVD Aopen 48\16 Tsunami virgo blue 350W MS internet keyboard logitech optical wheel mouse modem: ???????? בעצם אני לא סוגר בקשר להכל חוץ מהכרטיס קול עכבר ומקלדת.
-
- 44 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
באו אלי היום בקשר למחשב,כדי לקנות אותו עכשיו המודעה שלי באינטרנט הייתה 1900 שקל,למחשב כולל רמקולים ועכבר! האיש בא היום בבדק ואמר שהוא רוצה את המחשב אבל זה יותר מדי בשבילו,וביקש בערך 1300 -1400 אני לא הסכמתי ,ולאחר מחשבה המצעתי לו עכשיו לקנות ב-1500,הוא שזה נשמע לו בסדר והוא כנראה יסכים אבל הוא יחזור עם תשובה מובטחת ביום ראשון, שאלתי היא האם שווה לי למכור לו ב-1500 שקל,ואז אני צריך להוסיף למחשב 200 שקל,כי התכוונתי לקנות אותו עם 1700 שקל ולא 1500, מה לעשות????????
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
יש לי Creative 128 און בורד, הכל היה בסדר עד שקניתי הרדיסק חדש והתקנתי הכל מההתחלה - אחרי השמעת קבצי קול, לא משנה באיזו תוכנה, למשך כמה דקות [ולפעמים הרבה פחות] פתאום השניה האחרונה המושמעעת נכנסת ללופ ברקע והקובץ ממשיך להתנגן... בהתחלה חשבתי שזה בעייה ב winamp אבל כאמור זה קורה בכל התוכנות. לעומת זאת, ב DirectSound אין את הבעיה אז משחקים עובדים בסדר וגם winamp כשאני בוחר ב output plug in הזה. ניסיתי לעדכן דרייברים וזה לא עזר. הצעות ???
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום לכולכם. אני רוצה להזמין את החשב החדש שלי בחלקים מחנות מקוונת. הצלחתי להרכיב מפרט שמוצא בעיניי ב-pandas.co.l אבל חבר שלי אמר לי שהשירות שלהם גרוע מאודף ושלא כדאי לי להזמין משם.. אז ניסתי את zigzag שהוא המליץ, דבר ראשון האתר שלהם נראה נורא ואיום.. כואב בעיניים פשוט.. המבחר שם לא משהו, המחירים של חלק מהדברים יותר זולים מבפאנדס, אבל בסוף יצא יותר יקר.. מישהו ממליץ על אחת מהחנויות האלה? מישהו מכיר וממליץ על חנות אחרת? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי אז ככה קניתי את ה AS3 ומעבד p4 1.8 אני שם את המשחה על הליבה אבל השאלה היא כזאותי נגיד ואני ימרח די הרבה יחסית ואז אני ישים את ההיטסינק אז מה שיקרה זה שהמשחה יכולה לצאת החוצה אל הרכיבים האחרים של המעבד האם זה יכול לגרום לנזק? או לקצר או משהו?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אני יודע איך לחבר אבל אני צריך לדעת איזה חוט לחבר לאיזה חוט מהיציאה של הספק (יציאות ה סי די רום וכד')
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כאשר פנדה מוזילים מחירים בקצב, איך בסימפלטק הקורסייר2700 עולה 915 ש"ח?! :o :o
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
פנטיום 3 800 כרטיס מסך G-FORCE 2 256 זיכרון סידירום 52 לוח אם טוב של PC PARTNER(הוא באמת די טוב לפנטיום 3) כולל רמקולים ועכבר אההה, וכרטיס קול של CREATIVE !
-
טוב אז ככה אני לא יודע אם השאלה שלי קשורה לגטגוריה הזאת אבל לא נראה לי שיש קטגוריה שמתאימה לשאלה כזאת אז למנהלים בבקשה אל תמחקו את השאלה. אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל והוא עולה 2600 דולר זה המחשב של טושיבה שרשום עליו באתר. כמובן שדבר כזה אי אפשר להבריח במכס אז כמה כסף הם עוד לוקחים? לפי מה הולכים החישובים האלה לפי אחוזים אם כן כמה? בבקשה תעזרו לי זה חשוב תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
Pentium 4 2.0GHz 512k mother board ??????? GForce 2 mx 400 64MB (2 cards) drive-60GB 7200rpm WD Multimedia Keybord Microsoft Intely Mouse.(opti) חשבתי על זה. המלצה ללוח אם? בקשר לכרטיס אל תגידו לי GF4 4600....... אין צורך בזה לא משנה מה תגידו לי. אבל! זהו עדיין כרטיס קצת מיושן, לשנות.?? תנו לי סיבה גם, אם יש ואם אני צריך לברר משהו על הרכיבים כרגע?
-
- 13 תגובות
- 988 צפיות
-
-
בארץ אבל בלי חלון
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
זה רק אני, או שגם אתם שמתם לב שיש ירידה ענקית במחירים? תלכו לדיון של צוקי, ותרכיבו את המערכות שנתתי בפנדה- ירידה של 200 ש"ח מלפני שבועיים עם פורטיסימו לאינטל וירידה של 600 ש"ח לAMD!!! זה נראה הגיוני?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-