ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש פד לעכבר ולמקלדת משהו איכותי ונוח עם ג'ל מיוחד. משהו באמת טוב... כל זאת מכיוון שפיתחתי דלקת שנקראת tennis elbow. בדר"כ זה לשחקני טניס ,אבל בעידן היום של המחשבים זה נגרם בעקבות חזרה על תנועת ההקשה על המקלדת והעכבר בצורה לא נכונה ועקומה במשך הרבה זמן. אח"כ בעקבות הרמת משקל כבד בצורה לא נכונה מתחילה להתפתח דלקת או משהו בגידים עם כאבים מאוד לא נחמדים במרפק.... בקיצור אני צריך פד איכותי לעכבר ולמקלדת!!! ואם אפשר גם המלצה לעכבר ארגומוטי או איך שלא קוראים לזה... עכבר אופטי לא חשוב מהירות ודיוק רק שיהיה נוח!
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני כרגע משתשמש בmx518 כשהוא יושב על השולחן שלי והוא כל הזמן תופס לכלכוך וזה וזה לא נוח לשים את היד על השולחן אז חשבתי לקנות פד לעכבר אבל אני ממש לא גיימר כבד ולכן אני לא צריך משהו מיוחד אני צריך משהו פשוט ונוח ולא יקר מדי ובגודל סביר לא 50 על 50 אשמח לכל עזרה שתכולו לתת בעדיפות לפנדה כי הם החנות הנורמלית היחידה באזור הדרום כמו כן יש לי בעיה במקלדת נפל לי אחד מהגומי בתחתית איך להדביק אותו כי ניסיתי עם דבק מגע פשוט והוא נפל.
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ככל הנראה אני אקנה בקרוב G5 ורציתי פד טוב , יש הצעות ?
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני מעוניין בפד לעכבר הלייזר שברשותי, לא למשחקים אלא לפעולות עדינות יותר: פוטושופ, אוטוקד וכמובן שימוש רגיל - פשוט בזמן האחרון אני מוצא את העכבר "מקפץ" והגיע הזמן להפסיק להשתגע... ראיתי המלצות חמות במיוחד כאן ל5L אבל הוא קצת יקר וואני לא יודע עד כמה הוא יהיה טוב לצרכים של לא משחקים... תודה
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום, יש איזה שהוא פד ממולץ מחנות SKYPC? (ראיתי שיש להם פדים שונים של RAZER) תודה.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
מחפש פד בערך בגודל של ה QCK. אשמח להמלצות ללא חריגה מהתקציב(אלא אם כן זה ממש מעט). או לחילופין אם ידוע לכם על חנות עם מלאי (הבנתי מפנדה שליבואן אין). תודה.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לפד בשביל חבר (ילדון FXP שכמותו) בתקציב של עד 90 ש"ח. הוא הולך להשתמש בעכבר רייזר DA 2013. חנות מועדפת היא אייבורי או KSP, הוא יסתדר עם TMS אם לא תהיה ברירה. המלצתי לו על ה-QCK, אבל נראה כאילו כבר לא מוכרים אותו בארץ (חוץ מכל מיני גרסאות לא נפוצות). ובכן, מה מומלץ היום? חשבתי על הרייזר goliathus או הקורסאיר MM200 אבל אני לא ממש מבין בפדים. :\
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות בכמות מסחרית משטחים לעכבר עם הדפסה (ממוחשבת, על בסיס .jpg) במחיר זול?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
אני קונה עוד מעט מחשב ואני קונה לו מקלדת ועכבר אז אני אקנה את ה Razer mamba tournament edition ורייזר פיירפלי אז בן דוד שלי אומר לקחת פד steel series QCK ולא השנתי למה והוא לא הסביר לי ואני מרגיש מבולבל מה לבחור ומקלדת אין לי כרגע ואני רוצה המלצה על מקלדת מכאנית זולה (עם תאורה אחורית) אשמח לעזרה
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
הסתדרתי חברים,תודה רבה.. כל מי שמחפש פד ולא יודע מה לבחור - גוגל יעזור
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
עד היום חשבתי זה שטויות , אבל אני רואה פה הרבה תגובות מעולות על פדים לעכבר , אז לאחר הרכישה של הG5 שלי, אני יהיה מעוניין בפד נחמד לגיימינג [שלא יעלה יקר כן? לא צריך הטופ שבטופ , מספיק אחד שיעשה תעבודה טוב] , ו"גיימינג" , לא כזה גיימינג , משחק קאנטר סטרייק , ופה ושם מוריד משחקים לא משו רציני . תודה , חן . :]
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לכם עצות? מבחינת גודל, אני לא רוצה קטן מידי וגם לא ענק, משהו בגודל סטנדרטי עד גדול (שימו לב - גדול, לא ענק כמו אלו של ה 400 על 450, אלא משהו כמו 200 על 350 לדוגמא) מעדיף כמובן של QCK שאוהב ומעריך מאוד. חשבתי על ה MASS שהוא כמו ה HEAVY אבל קטן יותר וכמובן על כל היקרים יותר כמו ה 9HD או 5L או אחרים. מה דעתכם? מה הכי מומלץ? אני מחפש שיהיה מאוד נוח מצד אחד, ומבחינת שימוש שיהיה טוב (לא סופר מהיר, אבל כן מדוייק ומהירות בינונית לפחות)
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי מספר פעמים שכאן בפורום הרבה ממליצים על הפד הנ"ל, וקניתי אותו. אבל, בימים הראשונים הוא עובד באמת מאוד טוב, והעכבר ממש טס על המשטח, והייתי מאוד מרוצה, אבל לאחר כמה ימים או שבועות, זה מקבל אבק, והעכבר מתחיל לזוז לאט וצריך הרבה לגרור את העכבר עד שהוא זז. ראיתי שכאן מישהו בפורום כתב שהוא מנקה את הפד עם מטלית לחה, ניסיתי לעשות את זה, וזה נהיה עוד פעם חלק, אבל לא כמו בימים הראשונים שלאחר הרכישה. זה כבר פד שני שלהם. וראיתי שיש כאן אנשים שכתבו שמשתמשים עם הפד הזה כבר 3 שנים. רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי לדעת מדוע זה כך, אולי יש המלצה על פד אחר? תודה רבה לכולם מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי פד רייזר וכל כך אהבתי את המוצר שאני חייב לפרסם אותו!! ממליץ מאוד!!!! https://rover.ebay.com/rover/1/711-53200-19255-0/1?icep_id=114&ipn=icep&toolid=20004&campid=5338379566&mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fitm%2FNew-Razer-Water-Droplets-Edition-Goliathus-Speed-Extended-Gaming-Mouse-Mat-Pad%2F232338091200%3Fhash%3Ditem36186decc0%3Am%3AmKGlnDZYb1-_tRtGEUCJ9hA
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אוקי, אני יודע שיש באתר את ההשוואה בין הפאדים, אבל את רב הפדים לא מצאתי... בנוסף לכך הם לא בחנו את ה-steelpad qck... הבנתי משם שה-aqua3 מעולה אבל לא מצאתי אותו... בכל מקרה, מה עדיך ה-qck, או ה-aqua? אם אפשר לינקים לחנויות אשמח... תודה
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אהלן אנשים! מישהו מכיר את חברת STEELPAD בכל הנושא של פדים לעכבר? איך הם? איזה דגם הכי מומלץ? אלה פדים עבים או דקים? הם קשיחים או רכים? אשמח לתגובות... תודה מראש....
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אתם חושבים ששוה לקנות את הפד הזה ? במה הוא שונה מפדים אחרים ?(אחרי הכל בשביל 86 חייב להיות הבדל!) תודה לכל העונים (אם יהיו בכלל :-*)
-
- 7 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין 2 מצלמות דיגיטליות, פוג'י 3800/304 או אולימפוס C4000 את האולימפוס אני יכולה לקנות ב2500 שקל, והפוג'י לא מצאתי עדיין דיל מיוחד מידי.. יש איזשהי דעה מקצועית?
-
- 2 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום, אנימחפשת אתר שיש בו פונטים של ברקוד להורדה לצורך פרויקט קטן - לא לעסק. רוצה משו חינמי. יש לכם איך לעזור לי?? אודה מאד... תודה
-
- 3 תגובות
- 6k צפיות
-
-
הכרטיס קול המדהים הזה הולך לנחות בארץ בקרוב, וגם במחשבי הקט... במחיר שלא יעלה על 280 שקל, האם הוא מגדיר מחדש תמורה ? הרי יש לו כל מה שצריך מכרטיס קול מוביל ! דעתכם ?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש כזה דבר בכלל פורטיסמו I ? או שהII זה סתם גימיק ? כי כאן לא מופיע II והמחיר הזול מחשיד: http://www.essencompu.com/nupplysingar.asp?ID=1523 תודה
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע קיבלתי את ההגה האדום של לוג'יטק עם הפורס פידבק, ומשום מה כשאני משחק באנדרגרונד 2, אני לא מרגיש את הפידבק, חוץ מזה שכאשר אני מחבר את הפידבק לחשמל אז ההגה מסתובב קשה יותר. אתם יכולים להדריך אותי בבקשה איך להפעיל את הפורס פידבק? תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הסוגיות הבאות עלינו לטובה הן כדלקמן. 1) יש לנו דיסק 80 גיגה חיצוני USB לצרכי גיבוי. ועם זה נשאר. צריך איזשהו אביזר שיכבה בו את המתח (יש לו ספק כוח נפרד) כשמכבים את המחשב הראשי. (כמובן אין במחשב הזה, חדש יחסית, את השקע מתח הנוסף למסך, הו הימים הטובים.) פעם היה לנו דיסק קטן יותר שרץ מהמתח של המחשב, אבל עכשיו חבל שהנוכחי יעבוד 24x7 פי שניים מזמן השימוש. אצלנו מחליפים חומרה רק שהיא כבר מתחננת עם ניצוצות לתת לה כבוד אחרון, לא חשוב מה ביל רוצה. מצאתי מפסקים כאלו לרשתות חשמל הבריטית והאמריקאית, אבל בינתיים לא לשקעים ישראליים. http://www.maplin.co.uk/Free_UK_Delivery/Intelligent_Mains_Extension_Lead_36639/Intelligent_Mains_Extension_Lead_36639.htm 2) יש לנו מס…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי פה שמישהו כתב שיש יותר פילטרים לכרטיס מסך הזה??? מה זה בכלל פילטרים של כרטיס מסך??? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-