עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Funkyzord,

קבלו ps 2 bb תחשבו כמו משחקים בחינם ל PS2 כמובן לא חוקים כמו שהאינטרנט אובד. להוריד משחקים בלי לצאת מהבית.כמובן עוד הרבה זמן עד שיגיע לישראל

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  2. Started by RedHat_Lover,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות אותו? או שמישהו יכול למכור לי? אני צריך את המעבד למערכת הראשית ואת הסלרון למשנית.... דרך-אגב אסור שהמעבד יהיה 2100+ אבל לא משנה אם הוא יהיה ירוק.....

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by Oranili,

שלום קניתי היום LOGITECHB WAVE אלחוטי + עכבר ויש DELAY קטן אחרי כמה מילים שאני כותב .... מה עושים ? זה DELAY מעצבן כזה לא משהו מורגש אבל בכל זאת מעצבן... למישהו יש מושג? נגיד אני כותב ככה חשדגעחכןדגשעיאדםשגיםםיאשיאידםגשאים יש DELAY אחרי שהמילים הבאות .... מקווה שאתם מבינים אותי

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by yup821,

אני וחבר מנקים תמקלדת זאת לא פעם ראשונה שאני עושה את זה, והמקלדת מרגישה כיאילו יצאה מהקופסא השתמשתי בנוזל לניקוי חלונות ללא אקונומיקה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by eytan243,

מה הציוד שאני צריך כדי להעלות שיעור באון ליין באיכות גבוהה ועם סאונד ומה עלי לעשות כדי להעלות לרשת כלומר להתארח באתר כלשהוא או כל דבר אחר ?

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  6. Started by thrioue,

שלום רב, רציתי לדעת איך אני מפעיל\מבטל את F keys במקלדת של לוגיטק. הנה קישור למקלדת באתר החברה: http://www.logitech.com/index.cfm/433/3288&hub=1&selectedcrid=433&selectedcid=3288&cl=us,en תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  7. שלום, אני מחפש עכבר מדויק, שירגיש תנועות קטנות מאוד של היד לצורך עבודה גרפית. כרגע יש לי עכבר לייזר בלותות' של מיקרוסופט שאני מאוד מאוכזב ממנו. אני משתמש במחשב נייד, וכל כמה זמן יש ניתוקים של הקשר בין העכבר למחשב למשך כמה שניות עד דקה. בנוסף העכבר לא רגיש בכלל וזה מפריע לי מאוד. הסיבה היחידה שקניתי אותו זה בגלל שאין צורך בדונגל, אבל העכבר פשוט לא מתאים לי. כרגע לא אכפת לי לחבר את העכבר אפילו בחוט ל-USB - העיקר שיהיה מדויק ושלא אצטרך משטח מיוחד! העכבר הנוכחי עובד עכשיו על שולחן לבן של איקאה.. זה נוח לי מאוד שאין משטח ספציפי ושאני יכול לשים את העכבר בכל מקום האם עכבר אלחוטי פחות מדויק מאשר חוטי? על איזה עכבר תוכלו להמליץ לי? תודה רבה וחג שמח!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום רב. יש לי מספדת לייזר מבית HP, lasterjet 4000, אבל בעקבות שדרוג המחשב, ומכיוון שהיא בעלת כניסת פריפרל, והמשחב רק USB, ומריץ 7, המדפסת לא עובדת כראוי (מוציאה ג'יבריש). לכן, אם אין פתרון אחר, אולי הגיע הזמן לרכוש מדפסת שחור לבן חדשה. האם יש המלצה על מדפסת שחור-לבן שמהווה יחס שקל-להדפסה טוב, וידועה באמינות שלה? סורק - לא חובה, כי יש לי סורק עצמאי שיושב בעמדות. תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by BluedaY,

אני מעוניין לקנות אוזניות חדשות לגיימינג יעני משחקים כמו FPS CS, FarCry בעיקר. התקציב הוא בסביבות 200-300 עם חריגה ל350. מעוניין שיהיה גם מיקרופון וישמעו חזק. שאני יוכל לקנות מהארץ(עדיף KSP), ושלא יהיו אוזניות פשוטות שיהרסו תוך שבועיים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 865 צפיות
  10. Started by X-_PLOSIVE,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=general_offtopic&action=display&num=1008484358&start=0]כללי[/link] על ידי YuvYuv

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  11. אני משתמש בסורק הרבה בעיקר לסריקת מוצרים לאינטרנט (מטבעות תכשיטים ) היום יש לי סורק EPSON PERFECTION 1200U ישן מרעיש ואיטי - סך הכול עושה עבודה טובה אבל יש לי תחושה שהוא כבר לא מדייק בצבעים וזה חשוב לי. על מה הייתם ממליצים תודה

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by ybe,

נושא זה הועבר לפורום [link=http://www.hwzone.co.il/cgi-bin/YaBB/YaBB.pl?board=sales&action=display&num=1004469508&start=0]קניה ומכירה - יד שניה[/link] על ידי Enc0der

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by masmddr,

שלום. יש לי מצלמת אינטרנט שאני חושב של supratec, המצלמה די ישנה וכל כיתוב עליה כבר נמחק, אז אחרי שעות של חיפוש תמונות שדומות לה נתקלתי בזה : http://www.rde.co.il/Product.aspx?ProductID=1041 רק שאצלי היא שחורה ובמקום חצובה יש גומי שמאפשר לתלות אותה על מסך. אודה אם מישהו יוכל להפנות אותי לדריוור או לאתר החברה או משהו, כי כשאני חיפשתי זה כאילו המצלמה נפלה מהשמיים ואין זכר אליה. תודה.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  14. Started by orlupo,

אז ככה אני מחפש מקלדת של לוגיטק או מיקרוסופט עד 200 שקל אלחוטית ושלא תבוא עם עכבר... המקלדת צריכה להיות סופר נוחה כי אני משחק הרבה... בתודה מראש :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  15. אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית שתהיה מהירה וחסכונית בדיו. אני רוצה גם שיהיה תהיה משולבת (פקס+סורק+מכונת צילום) ושיהיה בה מזין נייר אוטומטי ועדיף שתהיה מדפסת WIRELESS אשמח לשמוע המלצות (: תודה מראש

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by VegansXe,

המלצה על משטח לעכבר? לא לגימינג תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by moti7,

שלום, אני מחפש מדפסת משלובת(כולל פקס!) המחיר הוא עד 400 ש"ח עם חריגה קלה אם יש צורך. אין לי חנות מועדפת. חשוב לי שהמדפסת תהיה חסכונית ושעלויות הדיו שלה לא יהיו יקרות. תודה !

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  18. Started by MasterOr,

אז ככה חוץ מהLCD שאני הולך לקנות שזה כנראה יהיה A550 או A650 אני צריך מארז, מקלדת ועכבר אלחוטיים המארז ששמתי עליו עין אבל הוא די יקר זה הANTEC Desktop case NSK2480 - 380W אם למישהו תהיה המלצה יותר זולה אני מעוניין! מקלדת חשבתי ללכת על הAdesso, מישהו התנסה איתה?מומלץ? אני מעוניין בה לרוב בגלל הTrackball חוץ מזה אני יצטרך עכבר אלחוטי כרגע אני עם MX518 שאני מאוד אוהב, מהסתכלות קצרה ראית שיש את הLX8 ב200 שקל שזה ממש זול, השאלה כמה העכבר הזה טוב ביחס לMX518 שלי? ואם הוא יעבוד טוב על שטחים מאולצים כמו מיטה וכאלה? תודה.

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  19. Started by Li0n1,

מה כדאי לי לקנות? אני יודע שכבר שאלו את השאלות האלה..אבל אני רוצה תשובה עדכנית.. תשובה מוחלטת...שאני יקנה משהו שאני שלם איתו..ולא יצטער אחר כך

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  20. Started by Maor Grinberg,

שלום, חפש אל-פסק שיוכל להחזיק 2 מחשבים עם ארבעה HDD כ"א, ללא מסך ובנוסף יחזיק נתב אינטרנט. כמה וואט בערך הוא צריך להיות ? וגם, יש עוד מחשב, הרבה יותר חזק ומסך 4K 32 אינץ שגם בשבילו הייתי צריך UPS, לכן אותה שאלה - כמה וואט צריך ? תודה רבה לעונים.

21. Started by arkadur,

כבר זמן רב אני שם עין על המקלדת הנ"ל בגלל: 1. מקשים מוארים 2. תצוגת LCD 3.לחצנים לתכנות אישי מצד שני, אני לא יודע איך היא מתמודדת מול הRAZOR (שאי אפשר להשיג בארץ עדיין) דבר אחר שחשוב לי, הוא גובה המקלדת.. אני מעדיף מקלדת כמה שיותר דקיקה (כמו בלפטופ) אשמח לשמוע חוות דעת על המוצר, בעיקר בהקלדות ממושכות..

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  22. Started by rjjb7,

שלום, לא מזמן קניתי ממיר שבאמצעותו ניתן להעביר סרטים מקלטות וידאו (דרך הוידאו) למחשב. הוא נקרא: Super Digital Video מסדרת VIVID. התקנתי את הדרייבר למחשב ובנוסף את התוכנה שבאמצעותה ניתן לבצע את ההמרה. הכל נראה תקין. כאשר אני מקליט ישנה תמונה וההקלטה תקינה, הבעייה היא....שאין קול! מן הסתם, הבעייה טמונה באחת מ2 האפשרויות: הגדרות או חיבורים. הגדרות: ייתכן ולא הגדרתי נכון את מקור השמע ולכן לא שומעים קול בהקלטה. אלו ההגדרות: הגדרתי שאת הvideo התוכנה תקבל מcomposite (שזה החיבור= RCA ="בננות") ואכן המחשב מזהה את הוידאו. לגבי הגדרת הaudio יש באפשרותי בחירה בין USB 2.0 שזוהי נקודת החיבור בין הממיר למחשב למחשב לבין C-Media שזה הכרטיס קול שלי שאליו מחוברת לי המערכת סטריאו שדרכה אני ש…

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  23. אני יודע ש XEROX 510 יש לו פידר נהדר - אבל אין אפשרות לשקופיות. יש למישהו רעיון ?

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  24. Started by abstract,

שלום. אני חושב שזה הפורום הנכון לשאול בו... בכל מקרה, יש ברשותי מחשב נייד IBM - T42. העניין הוא שכל פעם שאני הולך לאנשהו אני "מכבה" (hibernate) את המחשב. הדבר מגיע למצב של כ3-4 הפעלות של המחשב ביום. נשאלת השאלה, מה גורם לבלאי מהיר יותר? כל פעם לכבות ולהדליק אותו, או להשאיר אותו דולק ללא שימוש. מצד אחד, הדלקה וכיבוי גורמים לכל מיני זרמים מוזרים האופייניים לזמן "הורדת המפסק" במעגלים , מה שבטוח פוגם ברכיבים. מצד שני, כשהמחשב פועל ואף אחד לא משתמש בו, עדיין זורם זרם, מה שגורם באופן טבעי לבלאי, וכן המחשב מתחמם. אז, מה עדיף? לכבות אותו מספר פעמים ביום, או פשוט לתת לו לרוץ , וכל כמה ימים לכבות אותו לאיזה שעתיים-שלוש להתקרר? תודה.

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  25. עשיתי סקר שוק חביב ביותר על סטים שונים בשוק, ומצאתי את הארבעה הכי טובים (לדעתי) בסכום של 300-450 ש"ח לאחר 4 שנים עם סט של TECH, הגיע הזמן להשתדרג. אני מעוניין לרכוש סט של מקלדת+עכבר: זה לא נועד לגיימינג , אני משתמש המון במחשב, ובחלק מהזמן מול הטלויזיה איתו... חובה 2.4 כי הסט הישן עשה בעיות מרחק והוא לא היה 2.4.... אגב....מי לדעתכם הי יפה ? חשוב לציין שאם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשקול.. אז ככה לוגיטק: MK520 MX3200 LX710 או מיקרוסופט microsoft bluetrack 3000 תודה לעוזרים !!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.