ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי את ההגה הזה שמתחבר גם ל PS2 וגם ל USB במחשב.. ההגהה עצמו עובד (מנורות דלוקות) ואםילו מגיב לדוושות אבל לא עובד במשחקים. לא קיבלתי איתו דיסק.. כך שאין לי דריוורים או משהו... סמנהל ההתקנים לא מופיע כלום על חומרה חדשה או משהו. ניסיתי לחפש דריוור בגוגל אך כל נסיונותיי עלו בתוהו.. אשמח אם תעזרו לי נפתר, ההגה היה תקול... הוחלף בחדש
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת שפשוט תעשה את העבודה ותהיה כמה שיותר אמינה. שמתי עין על HP OfficeJet 6413 אבל לפי התגובות בZAP יש בעיות עם הדרייברים, מה שמביא אותי לסיבה שאני פותח את הנושא הזה. גם המדפסת הקודמת שלי היא של HP ולעיתים דחופות צריך לעשות איתחול למחשב כדי שיצאו הדפסות. לפי דעתי זה לא מצב הגיוני בכלל. אני רוצה מדפסת שפשוט תעבוד כל פעם ששולחים הדפסה. תודה
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, למרות כמות הת'רדים הגדולה של בקשות זהות - החלטתי לפתוח ת'רד נוסף, אבל הפעם עם דרישה נוספת: עכבר בעל 5 לחצנים. (3 עליונים ו2 צדדיים) בעבר זה הלחצנים הללו היו קיימים כמעט בכל עכבר , ולהפתעתי הרבה ברוב ערכות הdesktop שמוכרים העכברים הם בעלי 3 לחצנים בלבד. אגב, אני מעוניין בעכבר שנראה רגיל לגמרי, לא מעוקל ומעוצב בצורות שונות ומשונות (וכנ"ל מקלדת). כל המלצה תתקבל בברכה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך המלצה למדפסת, אם כי עדיין לא החלטתי לגמרי איזה סוג. הזרקת דיו, משולבת הזרקת דיו או אולי בכלל לייזר. עיקר ההדפסה היא כמובן שחור לבן, אבל מדי פעם יש צורך בצבע. הדרישות שלי מהמדפסת זה יכולות הדפסה טובות ואיכות טובה ככל האפשר (לא צריך מטורפות) למקרה שאני מדפיס תמונות (מה שאני לא עושה הרבה), יכולת הדפסה דו צדדית (זה אפשרי? כי שמתי לב שזה לא נפוץ משום מה), יכולת הדפסה טובה על נייר 180גרם, ודיו בעלות תמורה כמה שיותר טובה למחיר. כי עם ה-HP הישנה שלי למשל, צריך לקחת הלוואה מהבנק בשביל דיו כל פעם שהוא נגמר.... אתם לא חייבים לעשות את הבחירה לגבי איזה סוג מדפסת (הזרקה, לייזר או משולב), אבל אשמח אם תתנו המלצה למדפסות מומלצות מהסוגים הנ"ל. תודה רבה! ד.א, אם המדפסת …
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, הדריברים המקוריים מאוד כבדים, ושמעתי שיש דריברים חלופיים "קלים" יותר... מהיכן ניתן להורידם? (מחיפוש בגוגל לא מצאתי את התשובה) תודה!
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
לחברי הפורום, שלום. יש לי מדפסת משולבת מהדגם שבכותרת. היא בת 4 שנים לפחות, עד כה עבדה מצוין, החסרון היחיד היה המחיר המפלצתי של הדיו עבורה, אבל זאת בעיה ידועה עד כמה שאני מבינה בסוג מדפסות כאלה ואני גם מדפיסה לא הרבה, אז הסתדרנו. היום המדפסת התחילה לעשות בעיה בהדפסה. כששולחים מסמך כלשהו להדפסה, לא משנה מאיזו תוכנה, מצב ההדפסה נתקע בשלב של 99% ולא מודפס דבר. לאחר מכן, גם לא ניתן לבטל משימת הדפסה זו בשום צורה, רק דרך ביטול כל משימות הדפסה ואתחול מחשב מחדש, או לחלופין דרך כיבוי כל התהליכים שקשורים במדפסת במנהל משימות . עשיתי חיפוש ברשת ומצאתי בדיוק דיון לגבי הבעיה הזו במדפסות לקסמרק, רק מדגם אחר (ראו הפניה http://www.fixya.com/support/t306022-lexmark_x6170_stops_printing_99)…
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
אנחנו לא מדפיסים כבדים וגם מדפסת שחור לבן תספיק לנו. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני שובע מדפסת של HP F4283 ומשום מה הדרייבר בדיסק לא עובד עליה באתר עצמו אין דרייבר ל-7 וגם שינוי תצורה ב-7 ע"י סימון כאליו זה ויסטה לא עוברת .... זהו הדגם האחרון בסידרה יש פתרון???
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
המדפסת הזו (לייזר צבעונית) אצלי קרוב לשנה וחצי, בשימוש ממש אבל ממש לא כבד. לאחרונה החלו שתי בעיות בהדפסה. בעיה ראשונה: צבע שחור מודפס חלש ומקוטע על רוב הדף (למעט בצד ימין של הדף, שם הוא בסדר). לכאורה מקרה קלאסי של טונר שעומד להסתיים, אבל: האינדיקטורים הפנימיים של המדפסת מראים א) שהטונר מלא ב-80%, ו-ב) שסה"כ הודפסו רק כ-400 דפים, כאשר גם מיכל הטונר החצי מלא אמור להספיק לכ-1000. יש לציין שהצבעים האחרים מודפסים ללא בעיות. בעיה שנייה: וזו הבעיה היותר מוזרה. נראה שהמדפסת לא מזהה נכון את גבולות העמוד (לגובה), מתחילה להדפיס מוקדם מידי ומסיימת מוקדם מידי, וכתוצאה מכך, העמוד לא ממורכז, אלא השול העליון קטן בהרבה מהתחתון, ולעיתים אף יש חיתוך של תוכן ההדפסה בחלק העליון של העמו…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות דיסק קשיח נייד בנפח של 1 טרה, הייתי שמח לשמוע עצות לאילו פרטים יש לשים לב בעת קניית הנ"ל (איזה חיבור עדיף אם בכלל, מחיר, זכרון נדיף). בזאפ מצאתי את הדיסק הבא:Seagate FreeAgent Desk 1000GB ST310005FDD2E1-RK אם מישהו יכול לתת את חוות דעתו בעיניין אשמח מאוד! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אני מחפש לוח כתיבה דיגיטלי כמתנה, כמה שיותר זול בתקציב של כמה מאוד שקלים 200-500, אבל אין לי יותר מדי מושג לגבי טווחי מחירים. זה בשביל עבודה עם photoshop, illustrator בעבודה על עיצוב אופנה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ברשותי עכבר mx1000 כבר 3 שנים והסוללה כבר עשתה את שלה. איפה אני יכול להשיג סוללה חדשה ואיך אני מחליף אותה? ראיתי עם ביוטיוב סרטון אבל עכשיו אני לא מוצא. סה"כ עכבר מצויין וחבל לי לזרוק אותו רק בגלל הסוללה
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
1) אני מחפש סורק למשרד,האם כדאי כבר לקנות מדפסת משולבת או לקנות סורק עצמאי ? 2)אני מחפש המלצות לסורקים טובים עד 700 שקל ולמכשירים משולבים עד 1600 שקל
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום פורום ציוד היקפי. יש לי מדפסת כמו בכותרת ולאחרונה היא מתנהגת מוזר יש לה פנל בצד ימין איפה כדאי לקנות טונר חליפי ?? ואחרי סקר קצר ראיתי שיש הספקים לטונרים - כלומר בין 2000 ל 2500 דף . מצאתי בקופיטק ב 95 שקל ב DMO ב 169 ובאפיק מוצרי הדפסה ב 180. מה ששמתי לב שבקופיטק הם מציינים שהוא מספיק רק ל 2000 דף בעוד שהאחרים לא מציינים כלום. אני אשמח לעזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה עם מדפסת משולבת HP 5610 שמדפיסה רק לאחר ריסטרט. שאני שולח משהו למדפסת אני רואה שההדפסה נמצאת בתור אומנם אין תגובה מהמדפסת. רק לאחר שאני מפעיל את המחשב מחדש כאשר הWINDOWS עולה הוא מיד מתחיל להדפיס. יש לציין שלאחר מכן כל הדפסה שאני שולח מודפסת בהצלחה. לאחר זמן במהלך העבודה עם המחשב שוב קוראת התופעה כשאני שולח להדפסה. בנוסף התקנתי את הWINDOWS מחדש. יש למישהו מכם רעיונות ממה התקלה נובעת ומה הפתרון? מישהו מכם נתקל בתופעה כזאת? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על מקלדת ועכבר אלחוטי A4TECH GK-770D המחשב ממוקם מתחת לשולחן והיום אני משתמש בעכבר אלחוטי של לוג'יטק והוא לא פועל בטווח של מעבר מתחת לשולחן למעלה. נאלצתי למשוך את המשדר אל פני השולחן מה שהפך את ההתקנה לבעייתית. מאחר והסט הנ"ל פועל ב 2.4Ghz הבנתי שהוא מתאים לפתיחת טווח. האם זה נכון גם בפועל? ואיך הסט בכלל מבחינת נוחת בעבודה שגרתית. לא לגיימר.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני חשבתי לקנות מקלדת של Perixx PERIBOARD 307 השאלה שלי האם היא אכן מקלדת איכותית? הבנתי שיש עליה גם אלומניום תאורה וכו', יש למישהו ניסיון עם המקדלת הזאת?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
מצאתי שניים: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=151306 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=12676 המלצות ? דגמים נוספים ?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
אני צריך המלצה לפד קטן לעכבר קטן (Logitech VX Revolution) שמשמש למחשב נייד, עדיפות לפד קשיח או שיכול לתפקד על כל משטח (למשל מזרון). תודה
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שמעו אני מוניין לעדכן את התוכנה שלו אבל קודם כל אחרי שהתקנתי והכל סבבה לא יודע למה אבל הדרייבר של העכבר לא מזהה את העכבר ושנית איך עושים FLASH לעדכונים שלו? מישהו יודע ומוכן להסביר?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
למחשב שלי מחובר קולט IR גנרי דרך חיבור USB. אני משתמש בשלט לוגיטק הרמוני בשביל לשלוט במחשב דרך WIN XP. הבנתי שיש אופציות BIOS להעיר/להדליק את המחשב דרך ה-USB. איך עושים את זה? הצלחתי לסדר שהוא יידלק ע"י DOUBLE CLICK של העכבר( שמחובר ע"י חיבור סטנדרטי ולא USB). עצה מישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ראשית, שאלה: ידוע לי שיש מדפסות, בעיקר דיו, שאם הצבע נגמר, אי אפשר להמצשיך ולהדפיס רק שחור לבן. השאלה האם זה כך גם במדפסות לייזר צבעוניות, או שאפשר לרכוש מדפסת צבעונית ולקנות לה רק טונר שחור לבן? אני מתלבט בין שחור לבן פשוטה כמו BROTHER 2030/40 או ללכת על צבעונית רצינית כמו XEROX 6180 או משהו משולב כמו HP OfficeJet L7590 הצעות? השימושים הם שימושי משרד, בעיקר הדפסת שחור לבן, ולפעמים פה ושם דף בצבע.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
הי אני הולך לקנות מסך 26'' ולחבר אותו למחשב... התפקיד העיקרי שלו זה למשחקים והשני זה לסרטים (סוג של מדיה סנטר כזה, לא?) אז מה עדיף לי? סט אלחוטי או סט חוטי + שלט ואיזה דגם? הנה שלט זול... איך הוא? http://cgi.ebay.com/USB-Media-Center-Controller-PC-Computer-Remote-Control_W0QQitemZ350203358722QQcmdZViewItemQQptZPCA_Mice_Trackballs?hash=item5189bf2e02&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-