ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
Radeon X1900XT 256MB Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 1GB DDR II 667 Twinmos X 2 מספיק ספק 400W למפרט הזה?
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראשי דיו לכל הצבעים למדפסת ip7250 של קנון הם נותנים מחיר ממש נמוך לסט שלם אבל אני לא יודע אם אני הולך להידפק אחרי זה... היתרון הברור הוא המחיר וגם כמות מוגדלת של דיו. מה דעתכם? הנה הסט http://www.xn--5dbdgbepz.co.il/Product/2806816/-סט-תואם-CLI-551pgi550-קנה-4-סטים-תואמים-קבל-סט-חמישי-חינם!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
החלטתי להחליף את המארז המעאפן שקיבלתי ביחד עם המחשב שלי, אל המארז הבא: Thermaltake Soprano VB1400 (Dual 12CM FANS + 9CM FAN, 430W) מה דעתכם עליו?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן מה קורה :] ? ככה יש לי מיקלדת יחסית חדשה של מיקרוסופט רשום את הדגם למעלה. אלחוטית. בזמן האחרון נתקלתי בבעיה מעצבנת ומציקה שאי אפשר להתנהל איתה. אני לא יכול להחזיק מקש לאורך זמן. כלומר לחיצה ארוכה על לחצן מסוים לדוגמא ctrl + סימון סמלים בלתי אפשרי ה ctrl מתבטל לי משום מה לאחר כמה זמן ואז צריך ללחוץ שוב. גם שאר המקשים אם צריך ללחוץ על w שהולכים קדימה במשחק זה מפסיק אחרי כמה זמן. שמעתי שיש עוד שסבלו מהבעיה הזאת יש לציין שזאת בעיה חדשה שלא הייתה בעבר ולא ביצעתי שום עידכון תוכנה לפחות לא שידוע לי. האם יש אפשרות לפתור את זה ? תודה רבה רבה על העזרה !
-
- 0 תגובות
- 945 צפיות
-
-
יש לי מקלדת של LOGITECH הדלקתי את המחשב ורק מקשי המולטימדיה עובדים לי. יש למישהו פיתרון?
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אהלן דבר ראשון, באמת שאין לי מושג בכל התחום הזה של מדפסות וכל זה אין לי תקציב מדויק, אבל אני צריך בערך מדפסת,סורק וכל הדברים האלו במכונה אחת..ורצוי גם פקס עכשיו, בנוגע לפקס.. אפשר לחבר את כל זה למחשב ועוד לשלוח פקס דרך האינטרנט? אם לא, איך אפשר לשלוח בכלל פקס? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז מחשב שיהיה גם יפה .. שהעיצוב שלו יהיה יפה עם אורות כזה.. וגם שיהיה לו כמה שיותר מאווררים כדי לקרר את המארז.. ובמחיר של עד 500 שקל ... תמליצו על משו טוב ... תודה מראש אחים שליי
-
- 14 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לפני שנתיים בערך, קראתי על חברה ישראלית שפיתחה ומוכרת מוצר נחמד, שהופך כל מוצר USB רגיל, לאלחוטי. המוצר שלהם מורכב משני חלקים: החלק הראשון כולל זכר USB, ומתחבר למחשב לכניסת USB, החלק השני כולל USB נקבה, ומתחבר אל המוצר USB כלשהו שיש לנו. החלק הראשון והשני מתקשרים בינהם בצורה אלחוטית. (הפרוטוקול לא משנה, כלומר זה יכול להיות אפילו פרוטוקול proprietary שהם המציאו. מה שלנו אכפת זה שהמוצר USB שלנו ירגיש כאלו הוא חובר למחשב, ויעבוד כאילו הוא מחובר חוטית) היום אני צריך מוצר כזה, ולצערי אני לא זוכר את שם החברה.. מישהו זוכר או מכיר במקרה? שימו לב שאני לא לחוץ דווקא על החברה הישראלית, אלא כל מוצר כזה שיכול להפוך התקן USB פשוט לאלחוטי, יהיה מבחינתי טוב. השאיפה היא רק שזה לא יהי…
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להמיר את הקלטות שלי לקבצים דיגיטליים ואני צריך כרטיס הקלטה. אני צריך חיבור קומפונט(נראלי שקוראים לו ככה-הצהוב)+חיבורים לבן ואדום של סאונד. אני צריך כרטיס פנימי-יש לי היסטוריה רעה עם חיצוניים ;D -חיבור PCI או PCIEx1 חשבתי על זה: http://www.shirion-computers.com/pl_product~AVER-TV-SUPER-009~25~121.htm ואז ראיתי את זה: http://www.shirion-computers.com/pl_product~GIGABYTE-GT-PTV-TAF-RH~25~122.htm הוא כולל גם DVBT,עדיף באותו המחיר לקבל גם טלוויזיה . מה אתם אומרים?ללכת על הגיגהבייט? נ.ב. גם לינקים מחו"ל (EBAY או DX ודומיהם) כוללים משלוח יהיו אחלה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום היום הרכיבו לי את הספק כוח הזה: ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series ושמתי לב שלא חיברו שם מן כבל כזה שהוא בצבע שחור ולבן והוא חיבור של 3 פינים שמתחבר ללוח אם... אני הבנתי שזה החיבור של ה-RPM.... וחוץ מזה שאני מסובב את המד של השליטה במאוררים אני לא מרגיש שהמאורר מסתובב יותר מהר או יותר לאט... ובגלל זה אני רוצה לחבר את הכבל של ה-RPM כדי שאני יוכל לבדוק אם באמת משתנה המהירות של המאוררים של הספק.... (יכול להיות שאני לא מרגיש) בכל מקרה רשום שצריך לחבר את הכבל הזה לחיבור בלוח אם שנקרא: PWR_FAN . עכשיו פתחתי את המארז וראיתי שאין כזה דבר... ויש בלוח שלי רק את אלו: CPU FAN -ששם מתחבר המאורר של המעבד. VREG FAN-לא יודע מזה.... REAR FAN-מאורר אחורי FRONT FAN…
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, בעבר כאשר הייתי משחק במחשב רכשתי את העכבר Razer Abyssus והמקלדת שלי הייתה של המחשב הנייד. רכשתי שבוע שעבר מחשב נייח ואני שואל את עצמי אם אני רוצה להשתמש בעכבר הנ"ל ולרכוש מקלדת חוטית או לקנות אל חוטית. אז לאחר שקראתי קצת הבנתי שלמשחקים עדיף חוטית. היות והמטרה של המחשב היא "רב תכליתית" והתקציב שלי הוא בסביבות 300 ש"ח. מה הכי טוב שאני יכול לרכוש? נניח ואני הולך על חוטית (וכנראה אשאר עם העכבר כרגע). האם יש מקלדת עם תאורת מקשים/תאורה אחורית בסכום הזה +-? אשמח להמלצה. תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, אני קונה את ה FX 5900 וכרגע יש לי ספק כוח של 300W. האם כדי להחליף אותו ליותר חזק או ש 300W יספיק? תודה מראש. ניקולאי.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
טוב כנראה שהכפתור לא עמד בקליקים המטורפים שלי במשחקים ונפח את נשמתו :'( הפכתי את תפקיד הכפתורים בהגדרות של העכבר ככה שהימני מתפקד בתור השמאלי אבל הבעייה שאני לא יכול לפתוח MENUES יש איזה קיצור דרך במקלדת שעושה את התפקיד של הכפתור הימני? עד שאני יקנה עכבר חדש זה ממש לא נוח ככה :-\
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה מקלדת יותר טובה logitech g15 או המקלדת Saitek PK17U לינק: http://www.saitek.com/uk/prod/cykey.htm תודה רבה לעורים
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
יש לי ג'ויסטיק של סוני2 ואני רוצה לחבר אותו למחשב שלי איך אני עושה את זה? צריך חיבור מיוחד במחשב? אשמח לקבל תשובות.
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מחפש מקלדת, עדיף שתהיה של לוג'יטק, שבחושך צבע המקשים הוא כחול זוהר. ראיתי כזאת מקלדת זה בטוח, השאל אם היא מבית לוג'יטק והאם מוכרים אותה בארץ ובמחיר סביר. אודה לכם אם תמצאו לי קישור למקלדת הזאת, תודה מראש, דודי הסטלן.
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
חשוב לי מאוד שיהיו אמינים שקטים ושיוכלו להחזיק AMD 3200 64bit וכרטיס GTO2 ( בקיצור מחשב חזק למשחקים ) 1. FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan 2. Enermax 350W EG365P-VE FMA 20/24Pin Power Supply
-
- 7 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא ממש קשור לפורום הזה, אבל זה הפורום שהכי מתאים לזה מכיוון שלא מצאתי מקום אחר, וזה חלק ממפרט מפואר מאוד. אני מחפש מקלדת מקצועית ונוחה מאוד, שתחזיק מעמד הרבה זמן... בעקיר לעבודה אבל חייב גם למשחקים. דברים שאני לא רוצה: אלחוטי, ומקלדת מתפצלת (שיש רווח בין G וH בשביל לעקל תמקלדת וכו'... לדוגמא: http://hwzone.co.il/reviews/nek4000/5/). אישית אני חשבתי על ZBoard אבל יש לזה הרבה חסרונות, ולפי דעתי אפשר למצוא הרבה יותר טובים. בנוסף... אני רוצה שלמקלדת יהיה הרבה אופציות למעלה, בעיקר לשליטה על המוזיקה. תודה רבה. NaNg. עריכה: אני רושם תקציב מכיוון שמחייבים, אם הייתם מכירים אותי הייתם יודעים שאין לי תקציב ומצדי יש לי מלא כסף, להשקיע על מה שאפשר. שימושים כבר רשמתי... אב…
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אהלן חברה, החלטתי לקנות מצלמת רשת ומיקרופון למען שיחות סקייפ ושאר ירקות. 1) מתלבט בין ה-C910, ל-C-510 ול-QuickCam Pro 9000 - למי איכות הטובה ביותר? 2) האם המיקרופון הבנוי בהם טוב מספיק, או שכדאי לקנות בנפרד. 3) אם יש דגם של חברה אחרת - אשמח לשמוע. תקציב - 500 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ראיתי את העכבר T620 של לוגיט'ק.. אבל משהו קצת מפריע לי.. האם אין לו שני כפתורים פיזים? האם הוא נוח? תודה רבה לכם.
-
- 4 תגובות
- 827 צפיות
-
-
הייתי הולך על VGA אבל בGTX260 יש רק DVI-I. תודה
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות סט אלחוטי של Logitech דגם MK250: http://www.logitech.com/en-in/keyboards/keyboard-mice-combos/devices/5844 אני הולך לחבר אותו למחשב HTPC ככה שהסט יהיה במרחק משוער של 5 מטר מהמחשב, הוא יקלוט ממרחק כזה ללא הפרעות? האם למישהוא יש ניסיון עם סט זה? האם הוא טוב ותחושת העכבר היא זורמת ולא קופצת? דבר נוסף: אני קונה לוח אם שיהיה בו כמה חיבורי USB עם איזה בוסט של מתח שאני לא מבין מה הוא. האם כדאי לחבר את המשדר מקלט של הסט לאחת היציאות האלו אפילו שהם בחלק האחורי של המארז? או שכדאי לחבר אותו לאחת היציאות הקידמיות של המארז ובכך אולי תגדל הקליטה (יציאות אילו ללא אותו בוסט מתח)?
-
- 16 תגובות
- 3.1k צפיות
-