עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by greenvector,

היי אני מחפש כרטיס טלויזיה למטרת המרת קלטות (עיקרי) והקלטה ממיר יס. הגעתי בסופו של דבר לשני הכרטיסים האלו, שנראים לי הכי משתלמים. איזה מהם מומלץ יותר ומאיזו סיבה? אין שום כרטיס חדש וטוב יותר בטווח מחירים הזה? (ראיתי ששניהם עולים כ- ~450 שח..) תודה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by eranir,

שלום, אני מחפש כרטיס טלויזיה למחשב חדש. כיום יש לי את ה-Hauppauge PVR150 שהוא סביר, אבל עד היום לא הבנתי אם הרעש על המסך נובע ממנו או מהכבל הדפוק (יש השערות). בנוסף, אני לא משתגע על התוכנה שלו. רציתי לדעת אם בסביבות התקציב שלו קיימות אופציות טובות יותר. תודה

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  3. הכוונה היא למקלדת שיש בה עכבר... כמו זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2878 או זאת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5149 אפשרות הראשונה גרועה! והאפשרות השניה יקרה בצורה מגעילה. מה נותר?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  4. מחפש מכשיר משולב מדפסת-סורק-פקס, אך שיכלול גם אפשרות לסריקת תמונות ע"י מזין אוטומטי (כפי שניתן לשלוח אוטומטית פקס בעל מספר דפים), כלומר, שאוכל להגיש למכשיר חבילה של תמונות (מפותחות, גודל 10X15 למשל), והוא יסרוק אותן אחת אחרי השניה, וישמור כל אחת בקובץ נפרד. כיום יש לי Brother MFC-425CN שעולה כ 800 ש"ח, אבל לא כולל את אופציית הסריקה האוטומטית. תודה.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  5. Started by Fertilizer,

שלום לצורך דיגום מארז מחשב מחפש מדבקת אדמה ראו קובץ מצורף אשמח סרגיי איפה ניתן לרכוש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  6. שלום , קניתי הגה למחשב "Logitech Formula Vibration Feedback Wheel" , הרטט בהגה כל הזמן פעיל , ז"א גם בזמן נהיגה וגם בזמן התנגשויות האם זה מצב נורמלי שהרטט כל הזמן פעיל בכל מצבי הנהיגה או שצריך לשנות משהו בהגדרות שהרטט יופעל רק בזמן התנגשויות ? תודה

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  7. יש לי גם מקלדת וגם עכבר שאני מאוד מרוצה מהם אבל הם מחוברים למחשב ואני רוצה משהו שאני יכול להפעיל מהמיטה (2 מטר) אני מחפש מקלדת קטנה מאוד משהו כמו שיש בניידים הקטנים (EEE למיניהם) אבל שתהיה עליה שליטה על העכבר כמו שיש ל lenovo (או משהו בסגנון) אם יש לכם איזו אלטרנטיבה אחרת אני גם אשמח לשמוע תודה מראש טדי.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. על איזה סורק הייתם ממליצים לסריקת נגטיבים ושקופיות כאשר התכונות החשובות בו הם קודם כל איכות, קלות שימוש, ואפשרות להזנה של מספר שקופיות / נגטיבים בכל פעם ? יש לי מספר רב של נגטיבים ושקופיות מהעידן שלפני המצלמות הדיגיטליות שברצוני לסרוק כך שגם מהירות הסריקה הינה פקטור. מה טווח המחירים של סורקים כאלו ?

9. Started by doker,

מה מציינים האותיות האחרונות בדיו למדפסת של HP לדוגמה דיו C8774WN לפעמים מופיע כC8774A או כ C8774W מה ההבדלים ביניהם?

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by ofek4490,

קראתי את כל השירשורים בנושא ולא הצלחתי להבין בכל הבלאגן מה העכבר הכי מומלץ מתוך הרשימה מקו תעזרו תצביעו בהמוניכם מה אתם אומרים על העכבר הזה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1354_3046&products_id=23701

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  11. אז החלטתי לנקות את המקלדת שלי מכל האוכל שנתקע בין המקשים ומישהו בטעות שפך קולה עליה בזמן שהוצאתי את המקשים... עכשיו היא לא עובדת בכלל אני צריך המלצה למקלדת אלחוטית טובה ונוחה. טווח קליטה צריך להיות 2-3 מטרים. הכי חשוב הוא שתהיה מאוד נוחה למשחקים ולהקלדה - אני מקליד המון. כמו כן שתנצל סוללות היטב ואני לא אצטרך להחליף כל חודש. אם אפשר גם אחת שלא תעשה "קלאקים" מעצבנים כשלוחצים על מקשים. תודה ד"א, אין לי מגבלת תקציב, אבל נא לא להגזים. אחרי הכל אני סטודנט... ד"א 2 המקלדת יכולה להיות BLUETOOTH

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  12. אהלן חברים , יש לי דודים שחוזרים מארה"ב בעוד כחודש ואני מעוניין להזמין אליהם אוזניות גיימינג ושהם יביאו אליי אותם כשהם חוזרים . אז יש לי 2 שאלות : 1) מה אתם אומרים על האוזניות SteelSeries 5H v2 ? אני יכול לקנות אותם מNewegg ב80$ . האם יש אוזניות גיימינג יותר טובות באותו מחיר ? 2) אם יש לי אפשרות בין לבחור אוזניות עם חיבור 3.5 מ"מ לבין אוזניות עם חיבור USB , מה לבחור ?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  13. Started by nbav,

משום מה נמחקה לי ההודעה הראשונה (כנראה כי רשמתי שאני אשאר באתר רק לדקה אחת) בכל אופן, הגעתי לאתר הזה במקרה כאשר חיפשתי סורקים האתר נראה לי מקצועי ומסודר ולכן החלטתי להירשם אני מחפש סורק שמסוגל לסרוק מספר תרגילים במתמטיקה כולל הסרטוט שלהם בנוסף, אני אשמח לקבל מידע על חברות ועל מה אני צריך לחפש בסורק (כמו מה זה dpi והאם הוא אמור להיות גבוה או נמוך) ועוד משהו קטן, אני אשמח לחוות דעת בנוגע למכשיר הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=556&CatCode=401 תודה מראש עריכה: שחכתי לציין שאני מחפש את המפרט של המכשיר (ניסיתי באתר של אפסון ישראל ואין אותו) האם אתם יודעים מאיפה אפשר להשיג את המפרט?

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  14. אפשר המלצות למקלדות טובובת במחיר הזה... עדיפות לכמה שיותר זול. חשוב שהטווח יהיה לפחות 5 מטר. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  15. Started by יהושע,

יש לי מדפסת לייזר All in One, של HP. התוכנה הסתבכה וניסיתי לעשות Uninstall כדי להתקין מחדש. משום מה ההסרה לא מצליחה. כשאני מנסה להתקין מחדש הוא לא מסכים כי הוא מזהה את ההתקנה הישנה. ניסיתי את ה Uninstall שמגיה עם ההתקנה (4 שלבים במסך DOS) וגם זה לא עזר. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום לכולם, ברצוני לקנות כרטיס DVR בעל יכולת תצוגה של למעלה מ30 פריימים ואיני יודע היכן אני יכול להשיג סוג/חברה/אחריות של הכרטיס כיוון שאיני מתמצא בכרטיסים אלו כלכך. אודה להמלצות כולל חנויות(קישורים). שבת שלום.

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  17. Started by shahar0592,

יש לי מחשב של ABIT והוא תומך ב-UGURU אך השעון שלי נהרס איפה אני יכול להסיג אחד חדש (היה מאוד שימושי)??? תודה מראש שחר פארן

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  18. ערב טוב לכולם! נגמר לי הטונר השחור במדפסת לייזר מסוג Xerox 6125 ואני צריכה לרכוש חדש במהרה. השאלה קשורה ליחס עלות מול אמינות - האם למדפסת הנ"ל מומלץ לרכוש טונר מקורי (392 שקל) http://www.laserline.co.il/pl_product~6125tonerblack~6~13.htm או שמא, עדיף לקנות טונר תואם (מצאתי ב 114 שקל!) ? http://www.tonerink.co.il/product.asp?productid=484 האם למישהו יש נסיון עם טונרינק, האם הטונר יכול לפגוע לי במדפסת? האם אכן הטונר יספיק ל2000 דפים בחמישה אחוזי כיסוי? (לרוב אני מדפיסה מאמרים, כתבות וכו' בשחור-לבן) תודה רבה, מחכה לתשובות ממכם במהרה יעל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by redead,

פתאום זה מדפיס כל דבר בכתב מראה.. וזה למרות שבהגדרות כתב מראה מסומן OFF .. ממש משונה ומעצבן.. רק שאני עושה הדפסת טיוטה זה מדפיס טוב.. מה עושים עם המקרה המוזר הזה?

• 0 תגובות
    • 911 צפיות
  20. שלום לכולם יש לי מקלדת "SILVER LINE " המקלדת תקינה ,אולם אני לא מצליח להפעיל את הכפתורים בחלקה העליון של המקלדת,ששולטים על המולטימדיה ומקשי הקיצור ( HOME E-MAIL PLAY\PAUSE STOP) קיבלתי את המקלדת במתנה ,כך שאין לי את ה-cd שאמור לבוא איתה,ואני גם לא מוצא ברשת את הדריבר שלה. (על המקלדת רשום אך ורק SILVER LINE ולא מופיעים שום פרטים נוספים בתחתית המקלדת כמו דגם ויצרן ) רעיונות?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by LiorB,

קניתי היום עכבר פשוט של GPT חיברתי אותו בPS\2 והגלגלת שלו בתור לחצן עובדת אבל בתור גלגלת היא לא מתפקדת... זה קרה גם בנייד וגם בנייח עם אותו עכבר וגם עם עכבר קודם שהתחבר בPS\2 אבל חשבתי שהוא דפוק וזרקתי אותו =\ מה המקור לבעיה ואיך פותרים אותה? הורדתי עדכונים לווינדואוס של SP3 למחשב ועכשיו הגלגלת עובדת...

• 0 תגובות
    • 5.9k צפיות
  22. Started by motip,

שלום לכולם, אני מחפש מדפסת לייזר למשרד עו"ד, המדפסת צריכה להתחבר לרשת החוטית ככה שנוכל להדפיס מכל חדר. קשה לי להגדיר מה התקציב כי אין לי מושג מה טווחי המחירים, אז אני אשמח לקבל המלצה על מדפסות איכותיות שיכולות לעשות את העבודה בכל המחירים בין 500-2000 ש"ח. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  23. Started by dudidu08,

שלום לכולם קודם כל אם אני כותב את ההודעה במקום הלא נכון אני מתנצל פשוט לא מצאתי אשכול יותר מתאים לבעיה שלי אז ככה: יש לי מצלמה דיגיטלית CANON A80 ואני רוצה להעביר את התמונות שיש עליה למחשב... בעבר פשוט הייתי מחבר את הצלמה למחשב בעזרת כבל נתונים USB וישר היה קופץ לי חלון של כונן חיצוני והייתי מעביר את התמונות עכשיו יש לי בעיה כאשר אני מחשב את המצלמה למחשב אני שומע את הצליל הזה של חומרה חדשה אבל שום חלון לא קופץ לי ושום הודעה על חומרה חדשה לא קופצת לי... ואין לי מושג איך אני מחבר אותה למחשב מה לא ניסיתי... ניסיתי לחבר בכמה יציאות USB של המחשב ולא עזר ניסיתי לחפש אולי צריך דרייברים אבל אין אף פעם גם לא השמתשתי בדרייברים למצלמה גם כשהצלחתי להתחבר איתה למחשב... מה עושים? תודה …

• 0 תגובות
    • 805 צפיות

דיונים חדשים בפורומים