ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתלבט בין 2 המקלדות הבאות: 1. Microsoft Wireless Optical/Laser Desktop 4000 2. Logitech Cordless Wave העכבר ב-2 הסטים לא מעניין אותי, כי כבר יש לי עכבר טוב Vx Revolution. נטיית הלב במקור היתה ללוגיטק עקב לחצני המולטימדיה הגדולים אבל: 1. בלוגיטק כדי להשתמש בפונקציות מיוחדות יש צורך בלחיצהעל FN כל פעם 2. בלוגיטק אין כפתורי פונקציה מרובים כמו במיקרוסופט (1-5). אשמח לשמוע חוות דעת על 2 המקלדות מבעלי המקלדות, או מישהו שמכיר מישהו שמשתמש בהן. רציתי לדעת עד כמה הן נוחות, האם יש להן בעיות מיוחדות והאם ללוגיטק יש בעיה בויסטה. אני יכול להשיג את 2 המקלדות בהפרש של כ-100 ש"ח (לטובת מיקרוסופט), כך שהמחיר לא מהווה כאן שיקול בין השתיים. תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
קניתי את העכבר של לוגיטק maraton m705 ואני פשוט לא יכול להשתמש בו מרוב הרעש שהגלגלת שלו עושה. לפני זה היה לי עכבר ב50 ש"ח שלא עשה רעש כזה, מחפש עכבר טוב שלא יציק לי עם רעשים של הגלגלת. ראיתי את זה של לוגיטק https://ksp.co.il/?uin=36551&select=.1043..221..1297..220. מה אתם אומרים? תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך עזרה במציאת אתרי אינטרנט על חשמל מנועים שנאים כבלים מפלי מתח הספקים וכו.אשמח אם תפנו אותי לכתובות או למנועי חיפוש.
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
יש לי מדפסת של brother מדגם mfc 250. במשך חודשיים היא עבדה כמו שצריך ןפתאום הפסירה להדפיס. הסורק והפקס עובדים כמו שצריך. המדפסת הותקנה נכון ומקוונת . ישנו וי ירוק ליד המדפסת כשאני מסתכל על התקנים ומדפסות. יש לי מע' הפעלה ווינדווס 7 פרימיום. ניסיתי למחוק את ההתקנה ולהתקין מחדש את הדייבר, לאחר הפעלה מחדש של המחשב עדיין אין פיתרון..חייב להדפיס..והמוצא היחיד שלי זה איש מחשבים שיבוא במיוחד ויראה את הבעיה..האם למישהו יש פיתרון? ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 882 צפיות
-
-
כבר כמה זמן שאני מעוניין לקנות MID בסגנון של ה Archos 7. הבעיה היא שראיתי די הרבה מכשירים דומים מיצרנים סיניים במחירי ריצפה שמגיעים עם לינוקס או WIN CE. Smart Q7 לדוגמא... המכשיר ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט וקצת סרטים. יש פה מישהו שקנה מכשיר דומה שיכול לתת חוות דעת?
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
האם יש דרך לשלוט באמצעות עינית חיצונית (רצוי שתחובר במצד המזנון) על מחשב HTPC (שליטה גם דרך מקדלת וגם דרך שלט)? האם אתם מכירים דרך דומה לשליטה בממיר טלויזיה מגיק של הוט?
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה למדפסת ליזר שחור ולבן, חובה לאפשרות הדפסה דו-צדדית אוטומטית (בלי שצריך להכניס את הדפים הפוכים) לא משנה לי מהירות. עדיפות למדפסת עם חיבור רשת לנתב. עדיפות למחיר עד 1000 שח, (אם אפשר בכלל)
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מודם פקס Pci יעבוד דרך קן טלפון של הוט ? תודה מראש. כמו כן האם זה מומלץ ? אומנם עולה רק 60 ש"ח אבל הבנתי שזה יכול להיות כאב ראש גדול. התקלות ההגדרות. מה אתם אומרים ?
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
כי אני מנסה ללחוץ ושום דבר לא קורה. זה לא נוח כשסורקים מספר דפים כל פעם להחליף דף ואז להיכנס לתוכנה וללחוץ על העכבר. יש לכם רעיונות מה כדאי לעשות כשצריך לסרוק דפים רבים?
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-
-
D930 גיגה זיכרון 533 7600GT 160 הארד דיסק צורב דיוידי של נק ספק כוח של 400 וולט שבא עם מאז C16A(משהו כזה) של קומפיוקייס. רמקולים 2.1 קריאייטיב מסך LCD 17. תקציב עד 300. לא חייב אל ספק, רק משהו נגד הפסקות חשמל וקצרים(אם יש משהו אחר כמו מייצב מתח). תודה.
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מדפסת HP משולבת .. כשאני מצלם משהו ומדפיס ישר היא מדפיסה מהר .. אבל למשל אם אני כותב משהו בWORD או שאני רוחצה להדפיס משהו מתוך המחשב אז היא נהיית ממש איטית מה זה יכול להיות?? תודהה
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
ההודעה נכתבה שוב כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=197377.new#new בבקשה למחוק.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
Aopen H600 מארז- האם הוא בא עם תאורה פנימית?
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ברשותי מדפסת משולבת HP Officejet 5610 ניסיתי להדפיס משהו דרך הוורד, אך הדף נתקע במדפסת, ונאלצתי לנתק ולפתוח את המדפסת מחדש כדי שדף יצא. כעת אני ניסיתי להדפיס דבר כלשהו מהמחשב, והמדפסת לא מגיבה לפעולה. כל פעולות המדפסת ברשותי עובדות כרגיל, אך רק ההדפסה דרך המחשב לא מגיבה כלל. יש לציין שבטעות מחקתי את האופציה להדפיס מהמחשב בהגדרות של מדפסות ופקסים. זאת ההודעה המופיעה בהגדרות - HP Officejet 5610 series - מוחק[/b אני אודה למי שיוכל לעזור, תודה קובי
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום.מבקש המלצה למדפסת משולבת עם סורק ופקס.היקף השימוש הצפוי במדפסת זניח.מתעניין בעיקר בסורק כולל אפשרות לסריקה במשיכת דפים(פידר?).אודה לעזרתכם(זקוק בעיקר לסורק ולא למדפסת)
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שהצלמה פתוחה רואים בה ללא קירטועים בהפעלת שיחת וידאו במסנג'ר היא קופאת יש פיתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לקנות כונן גיבוי חיצוני אבל אני עדיין לא סגור על הגודל שלו ולכן,חשבתי על 2 כוננים שהם קטנים ושאפר לנייד אותם וגם על 2 שהם גדולים ופחות ניידים וצריך כבל לחשמל השניים היותר ניידים הם: wd my passport 320gb שעולה 350 שקל ועל S2 Portable 320GB 2.5'' External Hard Drive USB 2.0 שעולה 400 עכשיו השאלה שלי היא מה יותר טוב מביניהם מבחינת ביצועים? השניים הפחות ניידים וגדולים: My Book Essential Edition, 500GB USB 2.0 עולה 385 FreeAgent Desk 500GB 3.5'' External HDD USB 2.0 עולה 340 מה יותר עדיף ומי מהם יותר מהיר? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום העכבר שלי ( מיקרוסופט לבן רגיל ) עומד למות ואני מחפש עכבר שיחליף אותו עד 100 שקל. אני מחפש קודם כל עכבר נוח ( המיקרוספט היה לי נוח ), אחר כך שיהיה קצת יותר טוב ( מדיוק ) ממנו ושהיה עכבר עם חוט ולא אלחוטי. השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט וקצת משחקים כי אני בצבא, יש לציין שהעכבר הזה היה מעולה לי למשחקים כך שאני לא צריך משהו מיוחד . המקומות שאני יכול לקנות בהם זה בKSP, IQPC, IVORY וכל חנות באשדוד, בIQPC קניתי את המחשב שלי כך שזה יתרון אם אני יקנה משמה. ראיתי את העכבר הזה והוא נראה טוב http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5898 מה אתם אומרים ? הוא נוח לעבודה כללית? תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש חיה כזו? אני משחק בעיקר singleplayer ככה שdoom וquake champions הם המשחקים היחידים שדורשים זמן תגובה מהיר.
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אבא שלי מציג מדי פעם בשביל כל מיני חברות\אנשים, ולא תמיד יש להם מקרן. אז הוא מחפש מקרן נייד שיתחבר ללפטופ - חשוב שלא יצטרך כבל נפרד בשביל חשמל (שיעבוד על סוללות\יקבל כח מהלפטופ עצמו), ושיהיה באיכות טובה ככל הניתן (מדובר במצגות powerpoint ואולי סרטונים קצרים\תמונות - אבל לא משהו מפואר). מכירים מקרן כזה שאתם יכולים להמליץ עליו? התקציב לא חשוב, כל עוד המחיר סביר. תודה רבה :-) עריכה: לגבי התקציב - משהו בסביבות ה1,500 יהיה טוב :-)
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש ורמקולים גם של Logitech דגם- Logitech S-220 2.1 Speakers OEM תמונה להמחשה- עכשיו לבעיה- כאשר אני שם את הרמקולים על Full ווליום אז שומעים את הbass נורמלי אבל הרמקולים עצמם שומעים ממש חדש. הכוונה שלי זה איך לאפס את ההגדרות של הרמקולים במחשב בבקשה תעזרו לי ערן
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אם יש משולבת עם סורק אני מוכן להוסיף קצת. תודה
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוכש מחשב חדש למשחקים בתקציב של 10000 ש"ח. יש לי עכבר לייזר מעולה של לוגיטק (הדגם הוא MX1000). המקלדת שלי כרגע לא משהו ואני מחפש מקלדת אלחוטית חדשה. התקציב עד 400 ש"ח. האם יש מקלדת שמתאימה לבסיס של העכבר שלי? גם אם לא, אשמח לשמוע המלצות למקלדות.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
במקרה ראיתי אותו באתר VGAMES מ1 נותני החסות שם באליפות שתתחיל מחר . מה דעתכם עליו ? האם יש יותר טובים ממנו ? המחשב משומש בעיקר לאינטרנט סרטים ומשחקים .
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום. האם יש מקלדות chiclet כמו של Apple (או כמו שאסוס משתמשת בהן בלפטופים) עבור מחשבי desktop? איפה ניתן להשיג? נ.ב. המקלדת של Apple עולה 600 שקלים, אז אני מחפש אלטרנטיבה יותר זולה.
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-