עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by niro1983,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות רמקולים למחשב בסכום של עד 150 מתלבט בין 2 דגמים, אולי מישהו מכיר? Creative A120 Logitech S220 איזה עדיף לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  2. Started by Ibrow-Now,

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  3. Started by RubricalTwo,

שלום קודם כל אני חדש בפורום אז תקבלו אותי בברכה ;D ! ועכשיו לעניין אני לפני חצי שנה רכשתי מKSP את האוזניות 7H USB ומאוד נהנתי מהם רק דבר אחד כל חודש הייתי צריך ללכת לקנות כי הם נהרסו והם החליפו לי כל פעם לחדשות אז החלטתי שנמאס לי ללכת כל פעם וגם הם כבר לא מייבאים את האוזניות האלה אז שאלתי אותם אם אפשר להחליף לאוזניות אחרות והם אמרו שזה אפשרי עכשיו אני לא יודע איזה אוזניות לקחת. חשבתי על SSS V2 USB או על הMegalodon מה אתם אומרים יותר טוב?? אני גם פתוח להצעות אחרות אם יש לכם משהו יותר טוב להביא. ועוד משהו המחיר לא כזה חשוב כי ה7H עלו לי 575 אז להוסיף 75 למגלודון לא אכפת לי ואם אני אקח אוזניות יותר זולות אני אדרוש זיכוי לקנייה בחנות.. גם לא אכפת לי להוסיף עוד קצת כסף אבל…

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  4. Started by SHARK 88,

מה לפי דעתם כדאי? Thermaltake Kandalf או Thermaltake Shark ומהם הסיבות לכך [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  5. קודם כל אם נושא הת'רד אינו מתאים לכאן אנא העבירו אותו.(לא מצאתי מקום יותר טוב). אז כמו שכתוב אני מחפש לפטופ לאשתי בערך עד 2000 ש"ח,1.7GHZ לפחות 256MB ועם 60GB הארד דיסק,מעבר לזה לא קריטי.. אני אשמח לקבל כל הצעות / טיפים מכיוון שאין לי מושג בכל הנושא של הלפטופים.(איזה חברות יותר טוב ומאילו יש להיזהר ולאילו יש אחריות גרועה וכו') תודה לכולכם! נ.ב. המחשב מיועד לאופיס , אינטרנט , וסרטים לפעמים.

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  6. Started by ofir667,

Radeon X1800GTO 256MB Sapphire 3 9020 Gigabyte GA-945P-S3 RH Intel 945P Motherboard 671.00 ¤ 1 671 ¤ 4 8954 Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1230.00 ¤ 1 1230 ¤ Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS אני לוקח את הchiftec mesh עם שני מאווררים 92 ואחד 120 על איזה ספק אתם ממליצים? אמרו לי שמספיק 350W, התקציב הוא 100-150 לא יותר!

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  7. ותוך כמה זמן צריך להחליף בטריות?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  8. Started by elad_jacoby,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=7311 האם המחיר שווה אותו? או שזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=4323 שהוא גם חייהההההה

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  9. יש כאן למישהו slimstar 310 לא בשימוש? כי ניקיתי אותה ואיבדתי 3 מקשים.. אני אשמח אם מישהו יעשה את טובה עצומה וישלח לי אותם.. המקשים F6,F7, Home הייתי גם מביא תמורה קטנה אם היה לי מה להביא.. (יש לי אוזניות Apple מקוריות למי שרוצה)

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  10. יש מקלדות אלחוטיות שכן יכולות להפעיל דיסק בוט בדוס ויש כאלה שלא.במה זה תלוי? לדוגמא בעת פרמוט שרוצים שהוא יקרא את הדיסק של הווינודס צריך ללחוץ על אחד מהמקשים במקלדת יש מקלדות אלחוטיות שבמצב הזה לא מתקשרות עם המחשב ויש כאלה שכן במה זה תלוי? במקלדת עצמה?(אלחוטית בלבד אני מדבר) או בלוח אם? או במשהו אחר............

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  11. במשך שנה ומשהו אני משתמש באוזניות Sennheiser 212HD. אני חולה על האוזניות האלו, יושבות לי בול על הראש, האיכות מצוינית, ומה לא. אבל, בגלל בעיות טכניות, אני נאלץ לקנות סט אוזניות שמשולב בו מיקרופון - מה שאין ב-212HD. לאחר קצת תשאול, הגעתי למסקנה כי רוב האנשים ממליצים את ה-5H V2 של Steelseries לעבודה. עקרונית, אין לי בעיה לשלם את ה-500 ומשהו שקל, אבל השאלה היא: עד כמה זה באמת שווה? יחסית ל-212HD, מה איכות הסאונד של ה-5H? המיקרופון איכותי כמו שהוא מתיימר להיות? ולבסוף, האם לקנות את כרטיס הקול שבא יחד עם האוזניות שווה את הקנייה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  12. Started by Mr.Pepo,

מדפסת לסטודנטית, רצוי שתהיה זולה ככל הניתן אבל שעלות הדיו לא תהיה כמו עלות המדפסת. אם אפשר שזה יהיה מחנות ממשית מעולה, אבל אם אין אז גם חנות ווירטואלית תספיק. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  13. Started by Idanp,

עד עכשיו הייתי די נעול על הENERMAX420W ועכשיו ראיתי גם את ה HEC הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400&products_id=3407\ מה אתם אומרים? האנרמקס פה http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=5499 או שיש ספק יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  14. Started by SavageNahum,

שלום, קניתי לאחרונה מקלדת+עכבר של labtec בחנות הסופרמרקט הקרובה לבייתי. הסט עלה 130 ש"ח. רציתי לדעת, לפני שאני פותח את הקופסא, אם יש לכם אזהרות כלשהן כנגד labtec או סטים אלחוטים זולים באופן כללי. (אם יש, אז אני יכול להחזיר את הסט). הסט מיועד לאח שלי, לצורך עבודה רגילה מול המחשב (אינטרנט, אופיס), וגם קצת לצורך משחקים. :

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by kinggil,

שלום. ראיתי את הספק הזה בסך 190 שקל, שזה מאוד זול. אבל אני לא בטוח שזה הספק שבתמונה. בגלל שיש לו כבלים מוסלבים, והוא ניראה יותר יקר. אשמח לשמוע מכם http://img392.imageshack.us/img392/6752/untitled4rl.jpg

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  16. Started by larry_lurex,

שלום ברשותי מחשב פנטיום4 2.8 פרסקוט לוח אם סוקט PERL865 או משהו כזה עוד מעט אקבל 7800gs oc agp כתוב באתר שלהם שצריך ספק 350, והנוכחי הוא 300. האם 350 יספיק בהחלט או עדיף לקנות 400? ועל איזה ספק אתם ממליצים מבחינת יחס ביצועים-מחיר כי אני לא רוצה משהו יקר יותר מדי.. סה"כ היה לי 5 שנים במחשב הקודם ספק גינרי והיה בסדר..אז אולי כדאי שוב גינרי? ואולי זה גם חשוב- יש לי 2 מאווררים קטנים וזלמן על המעבד..זה משנה הרבה?

• 7 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by BenJo,

המלצה שלי יש לי מצלמה של nikon דגם nikon coolpix 4300 מצלמה חבל על הזמן באיכות תמונה חבל על הזזמן LCD לא גדול במיוחד אבל כל בנאדם שיקנה מצלמה כזאתי היה מרוצה

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  18. הבעיה היא שאני צריך את המקלדת 3 שפות אנגלית עברית רוסית התקציב 300-400 לוג'יטק יהיה נחמד

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  19. Started by kupervas,

שלום רב, אני מעוניין במחשב עם המפרט שרשום מטה ומחפש מארז וספק טובים. שתי שאלות לי: 1. מה ההספק הנדרש למפרט כזה (400W מספיק) ? OC יתכן בעתיד 2. האם יש דרישות קירור מיוחדות? 3. המליצו לי על Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue 400Watt האם מתאים? המפרט הוא: Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 Samsung 512MB DDR2 667 Original Western Digital 120GB SATA II 8MB 7200RPM WD1200JS XFX GeForce 7600GT 256MB PV-T73G-UDF7 תודה מראש על התשובה,

• 9 תגובות
    • 664 צפיות
  20. אני רוצה לקנות את שני אלה ותהיתי אם מישהו מביא אחד מהם או את שניהם לארץ. USB-IRT הוא משדר IR שניתן לשלוט בעזרתו בממירים וכד' מהמחשב. www.usbuirt.com Sconi v2 הוא מקלט IR לשלט מיועד מדיה, החידוש הגדול שלו הוא שהוא יודע לכבות/להדליק את המחשב. www.jbmedia.de יש לו גירסה נוספת עם משדר רדיו שיודע לשלוט בהתקני חשמל אלחוטיים (למשל - לכבות את האורות כשרואים סרט, דרך השלט). מישהו מכיר או יודע?

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  21. Started by abyss20,

מישהו ניסה את המקלדת אני יודע שהעכבר מעולה אבל רציתי לדעת אם מישהו יודע איך המקלדת כי ראיתי הרבה ביקורות טובות עליה אבל גם ראיתי רעות והרעות היו בעיקר בגלל באגים מוזרים, מישהו יכול רק להגיד לי עד כמה היא טובה בהקשר של קישוריות כי השאר פחות מעניין אותי.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  22. לכל בעלי ה-MX1000(העכבר המהולל): כל פעם שאני מפסיק לעבוד איתו אז אני שם אותו על OFF(רק הפסקות ארוכות של 2\1 שעה+) ושאני חוזר ומדליק אותו שוב(מצב ON) אז הוא מהבהב עם נורה אדומה(של הבטריה, למרות שיש בטריה מלאה) ורק אחרי איזה דקה+- הוא חוזר לעבוד ולהראות שלושה פסים ירוקים. איך מקצרים את זמן ההמתנה של הנורה האדומה או לחילופין איך מפסיקים את כל זה בכלל? תודה מראש. .swg

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  23. Started by Dan1919,

שלום, אני צריך שתמליצו לי על עכבר לגיימר עד 50 דולר. שבת שלום. עריכה: רצוי אלחוטי (אם אין אז חוטי יהיה אפשר). מה אתם אומרים על זה? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826153107 או זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826104191 אלחוטיים יקרים.. אני צריך שהעכבר יהיה נוח.

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  24. רכשתי ספק 350w של אנרמקס ושמתי לב שיש מאחורי הספק 3 כפתורים 1 זה הפעלה וכיבוי 2 זה משהו אדום כזה ו 3 יש high ו low רציתי לדעת למה כל כפתור משמש כאילו מה התועלת בזה? תמונה http://img103.imageshack.us/img103/5153/enerw8wi4.jpg

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  25. כרגע אני עם Razer Arcosta,עם אוזניות ועכבר מאוד זולים [משהו כמו 20 ש''ח] התקציב שלי הוא איזה 800-900 ש''ח,חשבתי על SteelSeries Siberia בגרסא מספר 2 שעולה 550 ש''ח,עם הכרטיס קול [המלצה מחבר] ועכבר DeathAdder או Imperator [שניהם של Razer] המלצות,רק מKSP

• 0 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.