עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Armageddon,

A friend of mine bought this case and he really wants to use the front USB connectors. Problem is that unlike most USB panels the cable here is split into 8 little wires titled with stuff like D+, 5+ and a couple more and due to this I have no idea how to properly connect it to the board (Asus A7V333). I could really use a guide or an explanation on how to connect this. Thanks in advance

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  2. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים שיתפקדו ממרחק של 3-4 מטר ללא תקיעות וכו' אני לא משחק מהמרחק הזה אלה רק אינטרנט שירים וכד' אני צריך משהו הכי פשוט שיש עד 150-170 ש"ח אם יש אז עדיף של Logitech או Microsoft תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  3. Started by reuven5,

זה הספק: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3332 היי רציתי לדעת האם הספק טוב כמו המחיר אם הוא סטנדרטי לדוגמא ויש לו ריילים טובים כי אני לא הצלחתי לבדוק את המסילות ושטויות אחרות רק שהוא 420W נ.ב גיליתי שהחברה הזאת גם מוכרת מארזים ומי שמחזיק אותם בארץ נותן על הספק בתוך המארז 3 שנים אחריות זה מה שסיקרן אותי כל כך בספקים האלה טוב תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  4. ??? זה ממש מוזר מכיוון שהוא כן עובד והכל אבל כשאני פותח את הדרייבר של העכבר זה כותב לי שהוא לא זיהה שום עכבר... "No mouse detected Press OKAY to scan USB ports again or cacel to continue.(no settings will be saved)" למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  5. היי אני צריך מדפסת וצריך סורק ושניהם, שיהיו לפחות טובים.. לא צריך ציוד ישעה לי בעיות או יתפקד גרוע כדאי לקנות משהו משולב כזה שהוא סורק+מדפס+פקס כזה ALL IN ONE? מבחינת גם מחיר מה יותר שווה וגם איכות..

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  6. Started by urich,

יש לי מסך packard bell ישן (בן 4) 15 אינץ ובחצי שנה האחרונה אי אפשר לקרוא בו טקסט הכל לא חד וצריך להוריד את הבהירות או משהו כזה (אחד הגלגלים למטה) עד לרמה שאפשר לקרוא טקסטאבל אז הכל ''חשוך''. ניסתי לטפל בעיניןן הדריברים של כרטיס המסך וגם להדק את הכבךים לכרטיס. הבעיה חלה רק בשימוש בwindows ולא במשחקים. ניסתי גם רזולוציות שונות ואין מה לעשות (היום אני על 800*600) אני חייב עזרה!!!!

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  7. Started by J S Bach,

לא הגיע הDRIVER - ואני לא יודע איך לכוון את ה-DPI ל-3200, מה אני יכול לעשות? *****טעות - צריך להוריד מהאתר*******************************************

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  8. המדפסת הודיעה לי שנגמר לה הראש הצבעוני וממה שהיא אמרה לי יש לה 2 ראשים לצבע שחור ו2 לצבעוני ושאני רק צריך להחליף בניהם השאלה שלי היא איך? ואם אין לה 2 ראשים אז איזה ראש אני צריך לקנות?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  9. Started by assaf990,

שמתי דיו (עם זריקה) בדרך כלל עובד, אך הפעם נורת הדיו (השלישית) דולקת והמדפסת לא מדפיסה. מיכל הדיו השחור חצי מלא, והצבעוני ריק לחלוטין. מה ניתן לעשות?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  10. Started by none,

העכבר הזה שבביקורת באתר... אני יודע שהוא ישן אך בכל זאת אשמח לדעת אם מוכרים אותו עדיין ואם כן אז איפה, שמות של חנויות שאסור לפרסם אשמח לקבל בפרטי...

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by urich,

שלום לאמא שלי יש במקום העבודה pc של ibm פנטיום 3 שפועל על זכרונות sdram היא החליפה את הזכרון שהיה לה 64 mb עם באס של 133 ל 128 mb עם בבאס 133 (זכרון אחד במקום האחר) עכשיו הנה השאלות שלי: 1. נכון הזכרונות הם רגילים ולא מיוחדים לibm כמו שקישקשו לאמא שלי. 2. נכון שהיא לא צריכה 192 mb במשרד ו128 יספיקו לה. עכשיו היא תביא לי את ה64mb בבאס 133 שהיה לה כדי שאני יוסיף למחשב שלנו בבית. עכשיו הנה השאלות החשובות: 1. יש לי מערכת פנטיום 2 300 ולוח מבוסס via יש לי 64mb זכרון של 133 באס אבל הם עובדים על 100 הרץ האם יתכן שזכרון 133 יעבוד במערכת שתומכת רק בבאס של 100?. 2.אין בעיה כזאת שהזכרון בא ממערכת של ibm כמו שהסבירו לאמא שלי. 3. השיפור בביצועים יהיה משמעותי אםיוספו עוד 64 מגה נכון?…

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  12. עם המארז קיבלתי ספק של "סאנשיין קומה" מפרט טכני ראשון מסביר מה יש לי במארז, כולל אוברקלוקינג קטן האם יש סיבה לקנות ספק כוח חדש ? מה יתן לי ספק אחר לאומת הסאנשיין קומה והאם 300W יספיקו לי?

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  13. שלום רב אח שלי לומד אנימציה בבצלאל והמדפסת המשולבת הביתית לא מספיק טובה בשביל לעבוד איתה [= אז הוא צריך סורק טוב ומדפסת איכותית השאלה אם לקחת משהו משולב או מדפסת לבד וסורק לבד שיהיה כמה שיותר איכותי וכמובן חסכוני בדיו אין תקציב מוגדר תודה מראש [=

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by ranran,

מצאתי את זה והוא נראה לי הכי טוב http://p.zap.co.il/model.asp?model_id=344869 הוא גם לוג'יטק וג'ויסטיק אנלוגי מישהו מכיר ג'ויסטיק טוב יותר מזה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by O.G.D 2k5,

מחפש מארז זול עד 200 ש"ח עם מקום ללוח בגודל ATX ומקום ל 2-4מאוורים עם יציאות USB2 מקדימת למודינג... בבקשה המלצות

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by PayneBack3251,

שלום אני רואה בפורום הזה הרבה מאוד הודעות בהם אתם מציעים ספקי כוח של חברות מוכרות וטובות אבל יקרות סביבות ה-400 שקל לספק,אבל כל החיים שלי אני הייתי עם מחשבים שפועלים עם ספקים ג'נריים ואף פעם אבל אף פעם ! לא נשרף לי המחשב לא מתוצאה של ספק ג'נרי ולא מכל סוג אחר של חומרה,והמחשב שיש לי כרגע הוא p3 עם ספק ג'נרי עם הספק של 230v ושלא תחשבו שאני לא מעמיס יש לי הארדיסק סידירום צורב (כל מה שיש בכל מחשב) + 4 מאוורים נוספים...אני לא חושב שזה מוסיף הרבה אבל עדיין... מה אתם אומרים ? באמת הספקים הג'נריים עד כדי כך הורסים ?

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  17. אני רוצה לקנות את ה MX 1000 ב 410 שקל באופיס דיפו עם קופון לייף סטייל . ורציתי לדעת האם מה שאמרו עליו זה נכון שהוא כבד קשה להזיז אותו במשחקים ולגלוש איתו (ואז אולי כדאי את ה MX 510 ) אני פשוט מחפש כבר הרבה זמן עכבר נוח במיוחד וחוץ מהMX1000 שהוא יקר מאד לא מצאתי ולכן אני מתלבט אם בישביל נוחות אני אשלם גם על לייזר ועוד טכנלוגיות מיותרות ? והאם מישהו מכיר איזה עכבר נוח כמוהו אך יותר פשוט הרבה יותר פשוט ופחות פלצני ?

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  18. Started by lipa,

שיהיה יותר טוב (אם אפשר) מ- HEC 6A19 , ויכלול ספק טוב

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  19. Started by So@tr43,

משהו מכיר או קנה, מישהו יכול איזה שהיא ביקורת עליהם.!

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  20. אני מחפש לקנות עכבר אופטי שיש לו כבר מוכן לד בצבע כחול.... אמרו לי אולי למקירוסופט יש אחד כזה יש מצב? תגידו שם חברה ודגם... תודה לכל מי שיעזור.. וגם קישור עם יש לחנות שבו ניתן למצוא את העכבר...תודה!

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  21. Started by tom123,

אני מחפש מארז זול עם ספק שיש בוא כניסות USB מקדימה וגם כניסות קול.

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  22. שלום, ברשותי מדפסת משולבת PE16. לאחרונה כאשר אני שולח פקס או מצלם, הצד הימני של הדף יוצא באיכות גרועה (בהיר מאוד עד שלא נראה כלל). ניקוי מגש הזכוכית גם לא הועיל. אני מתאר לעצמי שזו בעיית סריקה של צד זה, מישהוא יכול לייעץ כיצד לפתוח את המכשיר ואיזה חלק יש לנקות לתקן בעייה זו ? תודה,

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  23. Started by nemo,

אני רוצה להרכיב רמקולים על מצבר שיחוברו לאיפוד, ולכן אני צריך רמקולים של מחשב כוללל סאב וופר ושני רמקולי (2.1). עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע כל רמקולים אם השנאי שלהם ממיר את המתח מ230V ל12V או למתח אחר. רוב הרמקולים כן ממירים את המתח ל12V וככה אני יעקוף את השנאי ויתחבר ישירות למצבר. אני צריך עזרה במציאת רמקולים למחשב שיש להם שנאי שממיר את המתח ל12V והרמקולים והסאב וופר עובדים על 12V. אם אתם מכירים דגמים מסוימים של רמקולים שעומדים בדרישות שציינתי אז תגידו לי. תודה. אם למישהו יש את הרמקולים: * SBS350וCreative *Divoom Titan 747 *Creative SBS330 *וS200וLogitech אז אני ישמח אם הוא יבדוק ויגיד לי מה כתוב על המדבקה במאחור של הרמקול על המתח שיוצא מהשנאי שבתוך הרמקול (OUTPUT)

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by chuny,

אני צריך עזרה חברים קניתי avr כדי להגן על המחשב אבל אני בדילמה אם הוא ההגנה שלו רחבה מספיק בשביל מחשב אז אני אציב בפניכם כמה שאלות: האם הAVR מספק הגנה כוללת למחשב כמו UPS האם בהפסקת חשמל הAVR מספק הגנה או לא(אני לא מתכוון לגיבוי אלה על הגנה על נזק למחשב) באיזה תחומים נופל הAVR מול הUPS האם באמת AVR עוזר בקיצור האם כדי לי להישאר עם הAVR PRO של ADDVICE שקניתי תודה!!!!

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by nevodavid,

שלום, אני צריך המלצה על מקלדת שטובה למשחקי RTS הכוונה תגובה מהירה, נוחה, רצוי חוטית, המשחק העיקרי שאני משחק בו הוא Command and Conquer: Tiberium Wars / Kane's Wath, כרגע יש לי מקלדת של מיקרוסופט אלחוטית, שאני לא ממש מרוצה ממנה, לפעמים למשל שאני לוחץ זה לא קולט... אשמח למקלדת טובה או מקלדת מיוחדת למשחקי RTS עם פיצ'רים טובים(לRTS), כמובן מקלדת במחירים סבירים...

• 3 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים