ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
יש לי מארז של http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=12332123&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=136 עם ספק מעפן ג'נרי של 400 W והוא לא מחזיק לי טוב את המחשב.. אני רוצה להזמין את הספק:http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=546846&Cat2Cat1ID=23&Cat2ID=138 ןאני לא יודע אם הוא יתאים בגודל או משהו למארז כי אני רוצה להרכיב אותו לבד..ועוד שאלה זה לא כל כך מסובך להרכיב ספק לבד ואם זה יכול לגרום לקצר כלשהו??
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ? אני מחפש לקנות מחבר USB ללפטופ שיאפשר לי לראות תצוגה של כרטיס מסך מתחנת עבודה / שרת. כך אני אוכל להסתובב עם הלפטופ היה שלי ובעת הצורך להתחבר לפלט מכרטיס המסך של כל מחשב במשרד, זאת במקום לסחוב איתי מסך CRT כבד ומעצבן. האם מישהו מכיר מחבר קסם כזה ? תודה מראש, מקסים.
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
צריך המלצה לקופסת מיתוג USB עם חיבור מסך DVI במחיר סביר
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שמתי דיו (עם זריקה) בדרך כלל עובד, אך הפעם נורת הדיו (השלישית) דולקת והמדפסת לא מדפיסה. מיכל הדיו השחור חצי מלא, והצבעוני ריק לחלוטין. מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
טוב ככה, אמא שלי מעוניינת במכשיר כזה (מדפסת+סורק+פקס) עכשיו חשבנו על ה hp 5510 שעולה בערך 1000ש"ח בארץ עכשיו הדרישה היחידה היא שהסורק יהיה flatbed, כלומר שהסורק שלו יהיה כזה שטוח, כלומר שיהיה אפשר לסרוק ספרים וכאלה, בניגוד למוצרים שבהם הסורק הוא מהאלה שמעבירים בו את הדף, ואז בעצם אי אפשר לסרוק ספרים וכאלה, ולכן זה לא יעיל במיוחד תודה רבה על העזרה לכל מי שיעזור נ.ב. אין הגבלת תקציב עקרונית, אבל אין פואנטה להציע משהו מעל 1000ש"ח, כי אז אני פשוט אבחר בhp 5510 וזהו, כלומר בבקשה אל תציעו מעל דברים שעולים מעל 1000ש"ח
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב להוסיף כרטיס רשת ופתאום הכונן לא עובד. מישהו יכול לומר לי למה? ואיך לתקן דחוף?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
עם המארז קיבלתי ספק של "סאנשיין קומה" מפרט טכני ראשון מסביר מה יש לי במארז, כולל אוברקלוקינג קטן האם יש סיבה לקנות ספק כוח חדש ? מה יתן לי ספק אחר לאומת הסאנשיין קומה והאם 300W יספיקו לי?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין במחשב עם המפרט שרשום מטה ומחפש מארז וספק טובים. שתי שאלות לי: 1. מה ההספק הנדרש למפרט כזה (400W מספיק) ? OC יתכן בעתיד 2. האם יש דרישות קירור מיוחדות? 3. המליצו לי על Compucase 6A21 Midi Tower Black&Blue 400Watt האם מתאים? המפרט הוא: Intel Pentium D 805 Dual Core 2.66Ghz LGA 775 Box Arctic Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 Samsung 512MB DDR2 667 Original Western Digital 120GB SATA II 8MB 7200RPM WD1200JS XFX GeForce 7600GT 256MB PV-T73G-UDF7 תודה מראש על התשובה,
-
- 9 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום. שדרגתי את כרטיס המסך שלי ל - GeForce 6600GT. שאר החומרה שלי היא סטנדרטית: פנטיום 4, 512 זכרון פנימי, Hd SATA, צורב DVD ו כונן CD ROM, 2 מאווררים וכו'. הסקפ כוח שלי הוא סטנדרטי כיום. האם נדרש לשדרגו????
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
התקציב לא מוגבל אבל לא להיסחף, חשבתי על הMX500 אבל 270 ש"ח? זה לא יקר מידי?, יש אולי המלצות למשהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתמליצו לי על עכבר לגיימר עד 50 דולר. שבת שלום. עריכה: רצוי אלחוטי (אם אין אז חוטי יהיה אפשר). מה אתם אומרים על זה? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826153107 או זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826104191 אלחוטיים יקרים.. אני צריך שהעכבר יהיה נוח.
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
רכשתי ספק 350w של אנרמקס ושמתי לב שיש מאחורי הספק 3 כפתורים 1 זה הפעלה וכיבוי 2 זה משהו אדום כזה ו 3 יש high ו low רציתי לדעת למה כל כפתור משמש כאילו מה התועלת בזה? תמונה http://img103.imageshack.us/img103/5153/enerw8wi4.jpg
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי אני רוצה לשחק במשחקי מירוצים ואקסטרים עם גיימפאד זה נראה הרבה יותר כיפי ונוח אני צריך המלצה לגיימפאד טוב עם אפשרויות נחמדות (בערך כמו של שלט פלייסטיישן נגיד) במחיר סביר ושיהיה אמין עדיף שיתחבר לUSB חשבתי על ליצור לעצמי גיימפאד משלט פלייסטיישן אבל אין לי פורט פרלל פנוי (אם יש איזה מדריך איך לחבר לסיריאל פורט שלט פלייסטיישן אני אשמח אם תתנו) תודה מה אתם אומרים על זה: http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=305252&pfp=BROWSE? אני גם ככה מתכנן לקנות כרטיס מסך מהחנות הזו...
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
-
שלום יש לי את המצלמה SONY DSC-S85 מאושר מאוד ממנה ורציתי לדעת אם מישהו מכם יכול לתת לי חוות דעת עליה ואם המפרט שלה הוא טוב יש פה מידע http://www.dpreview.com/reviews/sonydscs85/ פשוט לא מבין בזה.
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
A friend of mine bought this case and he really wants to use the front USB connectors. Problem is that unlike most USB panels the cable here is split into 8 little wires titled with stuff like D+, 5+ and a couple more and due to this I have no idea how to properly connect it to the board (Asus A7V333). I could really use a guide or an explanation on how to connect this. Thanks in advance
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
לפני איזה חצי שעה הוא עבד אבל כל כמה דקות הוא נתקע ועכשיו הוא בכלל לא זז יש פיתרון? לקח לי להכנס לכאן איזה 5 דקות(מלא tabים)
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן. מסתבר שהספק כוח לא מספיק חזק ולא מספיק טוב בשבילו. רציתי לדעת איזה ספק כדאי יותר לקנות? HEC 475 Wat VD-T 2 fan או Thermaltake TT420 Wat APD 2-fan APFC שניהם בסביבות ה300 שקל. הנה המפרט: P4 2.6intel 800mhz 256mb ddr (400mhz) samsung*2 ASUS P4 P800 Maxtor 120GB 8MB 7200 SATA Hercules Radeon 9800XT SB Live Platinum+LiveDrive מגירה נשלפת להרד דיסק+2 מאוררים קטנים. צורב LG DVD ROM כל הנקודות חשמל במחשב תפוסות.
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
היי, אני צריך לחבר 2 מחשבים ל - 2 מסכים באופן כזה שניתן לעבור בין מחשבים בקלות (dual monitor 2-port KVM) לא מצאתי KVM מתאים בחנויות בארץ (חיפשתי אצל הגדולים), ומצאתי כמה באמזון. העניין הוא שמצאתי 2 דיי זהים שהאחד בעלות כפולה מהשני. ה - KVM הראשון (TESmart) בעלות 240$ ה - KVM השני (GREATHTEK) בעלות 109$ ההבדל היחיד בניהם זה שהיקר תומך ב - 4K@60Hz והזול ב -4K@30Hz (אגב, זה אומר 30FPS או שאני מבלבל נתונים?) בקיצור, ההבדלים משמעותיים בין המוצרים? יש סיבה לקנות את היקר?
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
Thermaltake TR2 420W קניתי את הספק הנ"ל לפני יומיים מזיגזג למפרט שבצד. יש לי בבית מסך CRT 17" מלפני 7 שנים בערך, שעובד בצורה חלקה. למסך יש שני חיבורים, אחד שהולך לכרטיס מסך והשני הולך לספק כוח. עם HEC ART300 שיש לי, יש חיבור בספק כוח שמתאים למסך כמו שצריך. רק שעם הספק החדש שקניתי, אין חיבור למסך ויש רק אחד לכבל החשמל! מה אני יכול לעשות במקרה כזה? אם לא לספק כוח, אז לאיפה אני אמור לחבר את המסך?
-
- 7 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
שלום קודם כל אני חדש בפורום אז תקבלו אותי בברכה ;D ! ועכשיו לעניין אני לפני חצי שנה רכשתי מKSP את האוזניות 7H USB ומאוד נהנתי מהם רק דבר אחד כל חודש הייתי צריך ללכת לקנות כי הם נהרסו והם החליפו לי כל פעם לחדשות אז החלטתי שנמאס לי ללכת כל פעם וגם הם כבר לא מייבאים את האוזניות האלה אז שאלתי אותם אם אפשר להחליף לאוזניות אחרות והם אמרו שזה אפשרי עכשיו אני לא יודע איזה אוזניות לקחת. חשבתי על SSS V2 USB או על הMegalodon מה אתם אומרים יותר טוב?? אני גם פתוח להצעות אחרות אם יש לכם משהו יותר טוב להביא. ועוד משהו המחיר לא כזה חשוב כי ה7H עלו לי 575 אז להוסיף 75 למגלודון לא אכפת לי ואם אני אקח אוזניות יותר זולות אני אדרוש זיכוי לקנייה בחנות.. גם לא אכפת לי להוסיף עוד קצת כסף אבל…
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
מה לפי דעתם כדאי? Thermaltake Kandalf או Thermaltake Shark ומהם הסיבות לכך [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
קודם כל אם נושא הת'רד אינו מתאים לכאן אנא העבירו אותו.(לא מצאתי מקום יותר טוב). אז כמו שכתוב אני מחפש לפטופ לאשתי בערך עד 2000 ש"ח,1.7GHZ לפחות 256MB ועם 60GB הארד דיסק,מעבר לזה לא קריטי.. אני אשמח לקבל כל הצעות / טיפים מכיוון שאין לי מושג בכל הנושא של הלפטופים.(איזה חברות יותר טוב ומאילו יש להיזהר ולאילו יש אחריות גרועה וכו') תודה לכולכם! נ.ב. המחשב מיועד לאופיס , אינטרנט , וסרטים לפעמים.
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות לPS3 ויש לי כמה בעיות הבעיה היא שPS3 מוציא סאונד דרך חיבור אדום לבן וצאט (הדיבור של האנשים וקליטה של הדיבור שלך דרך המיקרופון) דרך USB אז חשבתי לקנות אוזניה עם מיקרופון בעלת שני חיבורים (אחד למיקרופון ואחד לאוזניות) ולחבר לדבר כזה http://www.hometheater.co.il/files/(23984)_usb-sound-card-3d.jpg אבל עכשיו יש בעיה שאני ישמע רק את הצאט ולא את הסאונד של המשחק אז מה שחשבתי זה לקנות רכיב כלשהו שקולט שני חיבורי pl (העגול) ומשלב אותם לחיבור pl אחד ככה שאני יוכל לחבר גם את היציאה של הסאונד מהחיבורי ימין שמאל (הסאונד של המשחק) וגם מהכרטיס קול החיצוני (הסאונד של הצאט) ושזה יחבר את שניהם לחיבור pl אחד (אם יש אפשרות למשהו שאני גם יוכל לשלוט בעוצמה של כל …
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-