עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by club_501,

אחותי רוצה שאני יבדוק כמה עולה אחד כזה. מה אתם אומרים? וסתם שאלה בשביל שאני יידע: מה היתרון של עכבר כזה? ולמי הוא מיועד בעיקר?

2. Started by izik,

מחפש מודם 56K חיצוני טוב (עד 95$). בלי יותר מדי שיכלולים - התקנה פשוטה וגלישה טובה. על איזה דגם אתם ממליצים ?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  3. Started by Or ei,

אני מתלבט בין הMX 500 לבין הדאול אופטיק הבנתי שהMX יש לו טכנולוגיה חדשה שגורמת לו להיות מדיוקת ברמה כמו של הדאול (?) בלי איבוד מיקום (קפיצות) מה יותר עדיף מבחינת חדות ?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by shaulking,

איזה ספק אני צריך בשביל להפעיל את ה-RADEON 9700?

5. Started by Gohan,

אני קצת NOOB בזה אז מה בדיוק אני צריך לקנות , כאילו יש משהו ספציפי שאני צריך לקנות? ומה סדר המחירים? תודה.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by Mr.Pepo,

מדפסת לסטודנטית, רצוי שתהיה זולה ככל הניתן אבל שעלות הדיו לא תהיה כמו עלות המדפסת. אם אפשר שזה יהיה מחנות ממשית מעולה, אבל אם אין אז גם חנות ווירטואלית תספיק. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  7. כמה צריך לעלות האם יש מודלים או חברות מומלצות וכאלה שלא. עד כמה ההבדל גדול בין הרזולוציות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  8. Started by manevra,

מחיר מציאה!!!!!!!!!!!!!!! ניתן להשיג אותי BENOH@netvision.net.il TEL: 0776260367 hotmail: manevra@walla.co.il

9. Started by BenJo,

המלצה שלי יש לי מצלמה של nikon דגם nikon coolpix 4300 מצלמה חבל על הזמן באיכות תמונה חבל על הזזמן LCD לא גדול במיוחד אבל כל בנאדם שיקנה מצלמה כזאתי היה מרוצה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  10. Started by lipa,

בסכום של 300-400 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  11. טוב שמעו אני הולך כידוע לי לקנות מחשב חדש עכשיו אני רוצה מארז כולל ספק עד 500 ש"ח שיענה על הצרכים שלי חשבתי על ה A-top Armor Gaming Case שנראה טוב ומגיעכ עם ספק 400 אבל אני לא ממש מכיר אותו ואין לי מושכ כמה מקום יש בו לכמה מאווררים לכמה 3.5 ול 5.25 אז אם מישהו יכול לתת לי עליו עוד פרטים אני שאמח..... וחשבתי גם על ה RaidMax Scorpio 868 שיש עליו ביקורת באתר... עכשיו לפי הביקורת הבנתי שזה מרז טוב למשתשמש הביתי וללא אמצעי קירור נוספים אפשר להגיע איתו לאובר קלוק של 10 אחוז בערך בלי שום בעיה... אני מתכנן להוסיף עוד אמצעי קירור venus 12 ועוד כמה מאווררים למארז אז ככה שבכלל לא תהיה לי בעיה אבל כרגיל יש תמיד דברים שדופקים ובמקרה שלי הוא הספק תה תה תה תה!!! אז רציתי לדעת מה אתם א…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני רוצה לקנות מארז וספק עד 700 שח הספק שיהיה איכותי ולא סתם ג'נרי זבל.!!..שיחזיק 6800GT..!! והמארז שיהיה נראה טוב...חלון צד...יהיה בו קירור טוב...ושקט...שיגיע עם 2-3 מאוררים..!!..

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  13. היי אני מבקש הסבר על בחינת איכותו של ספק , מה זה PFC פסיבי/אקטיבי? בנתונים של הספק (המצויים על בתמונה) , מה אני אמור לחפש ? האם נתונים אלה טובים , מה הקרטריונים אותם אני צריך לבדוק בנתונים אלה. ******ועוד עניין לפי ההסברים שניתנו באשכולות השונים, אין כמעט אף מחשב אישי היום שזקוק ליותר מ - 350 W , אשמח לשמוע דעתכם בנידון. (וזה כולל גם את המערכת שלי שהיא די חזקה) מעבד אינטל 4 - 3.06 , 800 , 1 MB שני הרדסקים - 200 ו 60 . X800 VIVO - כרטיס מסך כונן קורא DVD , וצורב. לוח אם - i875P זיכרון 512X2 על 400 . תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  14. היי אני מחפש המלצה לאוזניות בטווח המחירים שנתתי. היום אני עם sennheiser hd205 והם ממש נחמדות אבל אני רוצה להעלות רמה. חזרתי מארצות הברית לפני שבוע שם התנסתי ב סטודיו של דוק דריי והם היו מדהימות. השמע הנוחות הבידוד והכל הם היו מושלמות. אלא שהמחיר גבוהה. ניסית לקנות יד 2 או מאי ביי אבל זה לא הסתדר אז אני רואה את זה כלך לחפש משהו אחר. מה גם שאחרי שאני קורא פה קצת אני מבין שבמחירים האלו אפשר להשיג דברים טובים יותר. סגנון מוזיקה עיקרי היפ הופ, אלקטרוני, דאב אני גם מתקלט לכיף (dj) אז הדגשים הרלוונטיים לסגנון. חשוב לי הבידוד והעיצוב והנוחות כי מה שיש לי היום אי אפשר להאזין יותר מחצי שעה רצוף. זה לוחץ על האוזניים. המקסימום שלי הוא 750 אם כי הייתי מעדיף לרדת לכיוון ה 600 ככה. לגבי…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי עכבר של LOGITECH דגם MX REVOLUTION. העכבר ברשותי כמה שנים ואיני מרוצה ממנו כלל, הוא לא אמין בעליל (הוחלף כמה פעמים במסגרת אחריות), אני חווה איתו ניתוקים מידי פעם ורק אחרי כמה שניות הוא חוזר לעבוד ועוד תופעות מעצבנות. נמאס לי כל פעם לממש אחריות ואחרי כמה חודשים לחזור לכל הבעיות ולכן אני רוצה לקנות עכשיו חדש. אני לא גיימר אך אני משתמש אינטנסיבי במחשב - (אני מפתח תוכנה במקצועי). אין לי בעיה להשקיע כמה שצריך, אני לא מחפש לקנות מוצר בסיסי עם נזק מינימלי אלה אני מחפש מוצר איכותי ואמין אשר יספק לי חווית שימוש נוחה. דבר אחד שאהבתי ב MX הוא הגלגלת הצידית שלו (מאוד נוח לווליום) וכמובן הכפתורי BACK ו-FORWARD (שהפכו לסטנדרט היום) אז אם אפשר עדיף שיהיה משהו דומה בעכ…

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  16. עד היום עם קופסת מיתוג VGA ו PS2 + קומבו מקלדת ועכבר לוגי'טק בני 12 שנה שלאחרונה העכבר מזייף...אלחוטים/ + עבודה על 2 מסכים במקביל. לאחרונה שודרגו המחשבים והמסכים..... מחפש המלצות לקומבו עכבר + מקלדת אלחוטים מומלצים וטובים - לעבודה של גרפיקה. + קופסת מיתוג חדשה אמינה שתתמוך בקומבו של העכבר מקלדת אם הם דרך USB + בחיבור HDMI לפחות או הכי טוב DP עבודה על 2 מסכים במקביל - המסכים החדשים לעבודה של גרפיקה שהיום הם על Display PORT אבל לא עוברים דרך קופסת המיתוג בשביל שלא תרד באיכות. קופסת מיתוג ל 3-4 מחשבים.... אם יש המלצות ממי שמכיר אשמח. תודה!

17. רכשתי ספק 350w של אנרמקס ושמתי לב שיש מאחורי הספק 3 כפתורים 1 זה הפעלה וכיבוי 2 זה משהו אדום כזה ו 3 יש high ו low רציתי לדעת למה כל כפתור משמש כאילו מה התועלת בזה? תמונה http://img103.imageshack.us/img103/5153/enerw8wi4.jpg

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  18. ??? זה ממש מוזר מכיוון שהוא כן עובד והכל אבל כשאני פותח את הדרייבר של העכבר זה כותב לי שהוא לא זיהה שום עכבר... "No mouse detected Press OKAY to scan USB ports again or cacel to continue.(no settings will be saved)" למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by kylesan,

היום אני קנה עכבר חדש ואני מתלבט איזה. Razer Lachesis או את העכבר Razer DeathAdder? איזה עדיף לקנות ולמה? ( עם זה חשוב אני משחק במשחקים וברוב CS) אז מה עדיף?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Started by StreetRacer,

אהלן חברה אני זקוק לתשובה עד הערב כי אני רוצה להזמין. אני מעוניין במדפסת משולבת אך לא יודע בדיוק מה לקנות. טווח המחירים הוא בין 450-650 ש"ח. ראיתי שיש בהיצע את המדפסות האלו : HP 1514,1410 EPSON XC3700 LEXEMARK X1190 אני מעוניין לקבל חוות דעת על פי ניסונכם. האם יש הסכומים האלה עוד מדפסות טובות ? תודה שמוליק

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  21. Started by DS,

טוב חשבתי על גיימפאד כזה( ב-50 ש"ח) בערך [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by ophir555,

המלצה למקלדת עכבר ומצלמת אינטרנט איכותיים, עד 700 שקל ביחד לא גיימר לא חייב אל חוטי

23. שלום אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הבא: http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=256-A8-N505-AX&family=22 למטה בעמוד רשום: Minimum of a 350 Watt power supply. (Minimum recommended power supply with +12 Volt current rating of 18 Amp Amps.) זה אומר שאם אני רוצה לקנות את הספק הבא: http://www.thermaltake.com/demo/w009394TR2/w009394.htm והנתונים שלו הם: לרייל מספר 1 של 12 וולט הוא מספק 14A ולרייל מספר 2 של 12 וולט הוא מספק 15A (ראה טבלה בלינק למעלה בתחתית הדף) אז אני לא יכול? כי רשום שהוא מספק 14 ו 15 אמפרים לרייל של 12 V ? חייב תשובה בדחיפות, תודה

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Thermaltake TR2 420W קניתי את הספק הנ"ל לפני יומיים מזיגזג למפרט שבצד. יש לי בבית מסך CRT 17" מלפני 7 שנים בערך, שעובד בצורה חלקה. למסך יש שני חיבורים, אחד שהולך לכרטיס מסך והשני הולך לספק כוח. עם HEC ART300 שיש לי, יש חיבור בספק כוח שמתאים למסך כמו שצריך. רק שעם הספק החדש שקניתי, אין חיבור למסך ויש רק אחד לכבל החשמל! מה אני יכול לעשות במקרה כזה? אם לא לספק כוח, אז לאיפה אני אמור לחבר את המסך?

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  25. יש לי איזה מקלדת ומעל החצים יש כפתורים של POWER\SLEEP מצאתי תמונה שלה זה קצת מפריע לי, אפשר לבטל אותם?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים