ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לי הגה של לוג'יטק עם פדלים ובקר XBOX. במשחקי טיסה אני רוצה להשתמש בפדלים של ההגה ובבקר XBOX לתנועה. אפשרי?
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ואני מעונין לקנות עכבר זול שהגג של ההגג שאני מוכן לשלם זה מאה ועדיף פחות , תנו לי הצעות בבקשה ,[דרך אגב קניתי כבר מקלדת של לוג'טיק מדיה , אם זה משנה] דרך אגב אני מעונין בעכבר חוטי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד בחברה עם אוטוקאד 2011 ולפני כמה ימים הלכה לנו מדפסת ה HP1220C ואני מעוניין לרכוש חדשה.בפורמט של A3 כמובן. האם אתם מכירים מדפסת טובה ואמינה שמתאימה לאוטוקאד בערך באותו גודל ובסדר מחיר של ה 1220C בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
נחשפתי לאחרונה לזה שאנשים ממלאים דיו במדפסת לבד. אחרי קצת התעניינות אני מעוניין להתחיל להתעסק עם זה. אולם הבנתי שיש רמאויות בתחום. שחנויות מוכרים לך דיו "איכותי" ו לכאורה הוא דפוק ואז הוא סותם את המדפסת. איך אני יודע מה לקנות? חמישי יש חנות אמינה? אני מחפש לקנות canon IP 7250. תודה רבה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי הגה לפני יומיים של חברה בשם MULLER, ההגה עלה לי 199 שקל מOFFICE DEPOT. גיליתי אחרי שחיברתי אותו שיש בעיה עם ההגה.. כשמסובבים לצד ימין הכל מגיב מעולה,אבל לצד שמאל צריך לסובב יותר בשביל שהוא יסובב במשחק את הגלגל. חשבתי שזה בטח בעיה בהגה הספציפי הזה, אז החלפתי אותו באותו אחד כי חשבתי שמה שקיבלתי היה דפוק, חיברתי, ואותו אחד, כאמור, היה עם אותה הבעיה. בדקתי על מחשב אחר, וגם שם, אותו דבר. הבעיההיא שיש לי חבר שאומר שאין לו תבעיה הזאת.. הייתי רוצה לדעת אם זאת בעיה שאפשר לסדר, ואם לא, מישהו שיכול להמליץ לי על הגה עם הילוכים ודוושותשיעלה בסביובות ה250-300. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 29.06.2009 בשעה 20:04:04 מישהו בבקשה יכול לעזור לי? כי מחר אני ככל הנראה מחזיר את ההגה, והייתי…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה לבחור - Razer BlackWidow Ultimate 2013 Gaming Keyboard או Logitech g710 ? תודה. עריכה - לא רלוונטי, ניתן למחוק.
-
- 0 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אם יש טובים גם בפחות אז סבבה .אני רוצה שיהו נוחים .אם כפתורים שמתאימים לכל משחק בעקרון אני קונה אותם לשחק ב Pro Evolution Soccer 6 אני פעם ראשונה שקונה אז אני לא מבין כלכך .אם יש איזה מבצע על שנים ביחד אשמח לשמוע הצעה טובה.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
פשוט הנוכחי של RAPOO לא טוב כי הלחצן האמצעי נלחץ בקלות ומדביק טקסטים, פותח לינקים בטעות וכד' תודה
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי עכבר g502 , מחפש משטח / פד לעכבר ומקלדת , שיתאים לעכבר חיישן לייזר וכו... תקציב 150 . תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי cuber sound acs200 ואני לא רואה את המיקסר שלו והוא לא עובד עם 4 רמקולים למה ??? תעזרו לי ... plees
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לרכוש מדפסת חדשה, וראיתי שני דגמים שעניינו אותי. 8500A 8500A PLUS עשיתי השווה בין השניים ושמתי לב שחוץ מהבדל של 100 ש"ח, אין הבדלי נתונים. רציתי לשאול אולי מישהו מכיר מה העניין עם שני הדגמים האלו ולמה הדגם השני בתוספת של 100 ש"ח יותר מהראשונה? אצרף לינק מאיפה שראיתי: http://www.wallashops.co.il/ws/ProductComparison.aspx?PfIds=1RD8500A,1RD8500APLUS&pt=1&mc=37&c=716&sc=0
-
- 0 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה בusb אז הוא אמר לי לכתוב את ההודעה הזאת אם למשהו יש פתרון לבעיה שיגיד כי הוא מתחרפן.. תודה לעוזרים.. הUSB שלי קרס ואין לי מושג איך פתאום העכבר הפסיק לפועל וכל מה שאני מחבר אליו לא עובד (העכבר שלי מחובר לUSB) בדקתי במנהלך התקנים ורשום שמה שהכל תקין ואין שום בעיה אם החיבור ... אני לא יודע מה לעשותת אני לא יול לקנות חיבור כי זה מחובר יחד ללוח האם שלי מה אפשר לעשות תודה מאוד לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש לי עכבר (פשוט) אלחוטי של מיקרוסופט ואני מעוניין לכוונן אותו שיהיה יותר מדויק. אני אוהב לשחק סנוקר ברשת אבל יש לי בעיה עם הדיוק שלו. האם ניתן להתעסק עם ההגדרות שלו? או שלצורך כך אצטרך לרכוש עכבר אחר? דיוק = רגישות קלה ביותר לכל תזוזה מפני שקשה (לי) לכוון את המכה בסנוקר. בפועל אני חש שהעכבר אכן זז מילימטר אך החץ המורה כמעט ולא זז אני צריך להניע את העכבר בצורה יותר 'גסה'. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ! קניתי מצלמת רשת מהנ"ל ב15$, והשתמשתי בVLC לנסות איך האיכות... והצילום ממש קטוע, דיליי ארוך ממש לא מוצלח. רציתי לשאול: האם ככה זה בכל המצלמות הזולות? [לא הענין איכות הצילום אלא ענין שקטוע מאוד ולא ניתן לשימוש] או שלא? ואם כן, איזו מצלמה תתן לי שימוש חלק בה? אני צריך אותה לשימוש מינימלי בZOOM. תודה, דוד. אלו הנתונים שמופעי בעמ' המכירה ens: HD lens Sensor Type: CMOS Video Format: AVI Frame Rate: 30FPS Drive Type: free drive. Plug and play USB Cable Length: 120cm Photo Format: BMP JPG Resolution: 1920 * 1080 P Output Format: M-JPEG Interface Type: USB2.0 Blink Control: 50Hz Microphone: Buil…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות אוזניות חדשות תקציב: 500ש"ח ללא חריגה שימושים שלי: 80%גיימינג, 10%מוזיקה, 10%סרטים(אימה בעיקר). הערות: כבר באור 2מטר לפחות, מקרופון טוב, אוזניות 5.1/7.1 אמיתי , שיהיה אפשר לקנות את האוזניות בארץ. לוח האם שלי זה Intel DH67BL אפשר המלצות לאוזניות? תודה
-
- 0 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין לקנות לוח כתיבה אלקטרוני לא יותר מדי יקר. מעוניין להשתמש בו בעיקר במסנגר כדי להתכתב עם חברים בנושא לימודים. השאלה האם יש אפשרות לעשות את זה אונליין? כלומר ללא צורך המרה של מה שאני כותב לקבצים ואז לוורד וכן הלאה.
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מיני מקלדת USB. איפה אני יכול למצוא כזאת בארץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הדבר עובד ? ואם כן האם זה מקליט ללא רעשי רקע ? http://www.hjush.com/%D7%9E%D7%9B%D7%A9%D7%99%D7%A8_%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D_%D7%94%D7%A7%D7%9C%D7%98%D7%94_%D7%9E%D7%94%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F_%D7%94%D7%A7%D7%95%D7%99_%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91/
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
העכבר של גוסס ואני צריך להחליפו. חשבתי על הסט Wireless Laser Desktop 3000 או שאני יקח RAZER Diamondback 3G . אני לא גיימר כבד, אבל אני צריך עכבר שיהיה נוח למשחקי FPS (פעם בשנה שאני משחק COD) והכי חשוב- שיתאים לשמאליים. לסט אני מוכן להשקיע בערך 300 שקל, על עכבר לא יותר מ200.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת לייזר שחור\ לבן, משולבת כולל פקס, מהירה ואמינה, עד 1100 שח האופציות שנראות לי כרגע: Canon LaserBase MF3220 HP LaserJet M1522NF MFP Xerox Phaser 3100MFP אם למישהו יש ניסיון עם אחת מהן ,אשמח לקבל חוות דעת תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אני צריך את דעתכם לגבי גויסטיק זה... והאם הוא קיים במחיר זול יותר מ 171 שקל ואיפה?
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
איך ה MX 500 ? שווה להביא אותו בארה"ב ב 35$ בלי משלוח? איך השילוב של ה Antec Sonata 380W + Vantec Sealth 120 mm מקדימה?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....1MFITRIGUE2300 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MNLogX140 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap....F51MF1610AA001 באחד מהאלו יש יציאה לאוזניות+מיקרופון בשני נראה לי שיש אבל אני לא בטוח ב 100% ערוך/הסר הודעה
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום קניתי הגה G25 אני מחפש כיסא שיתאים גם לילד וגם למבוגר תודה
-
- 0 תגובות
- 991 צפיות
-