עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by eliranl,

אני קונה 6800GT אז ספק של HEC 300W יספיק לי בשבילו ולמחשב הזה: ואם אני עושה אוברקלוק זה משנה?? לוח אם INTEL D865PERL CHPSET 865PE זה הלוח אם: http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=IN80003&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=26&aff=zap# מעבד P4 2.66GHZ HT זכרונות DUAL 512MB??(256x2) kingston 800MHZ כרטיס מסך club3d 6800gt 256mb 256bit דיסק קשיח MAXTOR 80GB SATA כוננים DVD LG SAMSUNG צורב 12 -8 -32 כונן דיסקטים 1.44

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  2. Started by יונתן4,

שלום אני מחפש מצלמת רשת למחשב נייח לשימוש כללי, מתלבט בין כמה אופציות שהמליצו לי Logitech QuickCam Fusion 265 ש"ח יש בעיה עם המיקרופון?Logitech QuickCam Pro 5000 280 ש"ח או היותר זולה Microsoft LifeCam VX1000 115 התקציב המקורי הוא 200 אבל אני מוכן להוציא גם יותר אם ה-5000 או מצלמה אחרת שווה את זה כי אני לא רוצה רק שיראו דמות מפוקסלת אלא תמונה וסאונד טובים. הבנתי שהלייף קאם מעולה למרות המחיר הנמוך יחסית אבל שיש לה בעיות של איטיות בלי קשר לעוצמת המחשב כל עזרה או המלצות יתקבלו בברכה תודה מראש

3. Started by Impreza,

קניתי לוח כי הלוח של הפנטיום 3 שלי נשרף לי הבעיה שאין ללוח יציאות USB או PS/2, יש פרללית למקלדת ישנה ופינים לעכבר ומארז שלי גם לא מתאים ללוח הזה יש מתאמים מפרללי ל PS/2 או כאלה דברים? ואיפה ניתן להשיג עוד מארזים ישנים? יש פה מישהו שמוכן לתת לי? אני יכול לתת לו את המארז שלי הישן וגם בלוח יש רק 2 סלוטים של SDRAM ולי יש 3 סטיקים של 64M 100MHZ ואני יכול לשים רק 2 אז כאילו יש לי 128M יש פה מישהו שמוכן להחליף איתי סטיק של 128M ב 2 של 64M ???

4. Started by SHARK 88,

מה לפי דעתם כדאי? Thermaltake Kandalf או Thermaltake Shark ומהם הסיבות לכך [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 705 צפיות
  5. היי שלום! מה נשמע? איך המדפסת יכולה לזהות דיו חלופי? והאם זה אומר שאני צריך להשקיע בדיו לא חלופי עבורה? האם לדעתכם יכול להיות שנוצר כבר נזק וגם אחרי שאשקיע היא לא תעבוד? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  6. Started by ThaOG,

אני מתכנן לקנות מקלדת חדשה למחשב החדש ואני לא מתכוון לשים יותר מ100$. המקלדת צריכה להיות מארה"ב מאתרים כמו newegg ואחרים. המחשב הוא מחשב נטו למשחקים. ראיתי את ה Logitech G15 אבל קראתי כמה ביקורות לא מחמיאות. מה שחשוב שלא תהיה אלחוטית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  7. Started by Arturh87,

מהו הUSB KEY ולמה הוא משמש?

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by VL,

המאוורר שלי נשרף...מאחורה... נכון איפה שיש את החיבור למחשב + למסך? אז זה... זה משהו חמור ? כמה עולה אחד כזה? איזה הכי שקט?ואיזה הכי טוב?

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  9. אני מחפש משתמשים בעלי מארז ריידמקס קוברה או בעלי מארז ATOP X-BLADE (גם בעלי סופרטלנט x-blade יתקבלו בברכה, עקרונית זה אמור להיות אותו מארז) הייתי רוצה לשמוע דעה ממקור ראשון על המארז, בעיקר על זרימת האוויר נוחות העבודה וגודל החלון עוד בנוסף חשוב לי לדעת האם הקוברות שנמכרים בארץ באים עם חלון עגול (כפי שאמור לבוא מהיצרן) או חלון מרובע (כפי שמגיע עם מארזי סקורפיו) תודה (:

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  10. תודה לעוזרים...אשמח ללינק

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  11. Started by dorosen,

סליחה על הבורות, אבל למה אף פעם לא מדברים על לוחות מקוריים של אינטל לדוגמא Intel D850MV-L Marrivel i850/RDRAM/S478/Audio/LAN/6PCI/400Mhz ???

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  12. Started by Ronll,

אני צריך מיקרופון טוב שיושב על האוזן הלי אוזניה , למישחקים בעיקר

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  13. אז החלטתי לנקות את המקלדת שלי מכל האוכל שנתקע בין המקשים ומישהו בטעות שפך קולה עליה בזמן שהוצאתי את המקשים... עכשיו היא לא עובדת בכלל אני צריך המלצה למקלדת אלחוטית טובה ונוחה. טווח קליטה צריך להיות 2-3 מטרים. הכי חשוב הוא שתהיה מאוד נוחה למשחקים ולהקלדה - אני מקליד המון. כמו כן שתנצל סוללות היטב ואני לא אצטרך להחליף כל חודש. אם אפשר גם אחת שלא תעשה "קלאקים" מעצבנים כשלוחצים על מקשים. תודה ד"א, אין לי מגבלת תקציב, אבל נא לא להגזים. אחרי הכל אני סטודנט... ד"א 2 המקלדת יכולה להיות BLUETOOTH

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by Rיה,

קניתי אותו ב-ksp...אני חושב שהוא מיוצר ביפן או סין(לא ממש מרוצה ממנו) עלה לי בסביבות ה-300 ש"ח בא עם ספק 380 w ושם היצרנית היא..colors it אם מישהו מכיר אז שיתן חוות דעת ולמי שיש אותו ו"קצת התעסק" איתו שיגיד כי אני מחפש איך לפרק משהו ממנו! http://img497.imageshack.us/img497/7619/spa02826ef.jpg

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  15. אני צריך מקלדת חדשה ועכבר יש לי ממש גרועים(הם די נהרסו)אני רוצה בעיקר למשחקים. לא חייב סט אני מעדיף לקנות עכבר ומקלדת בנפרד.אם אפשר אז תביאו לי את שנהם ב 350 או 300 אבל אם אי אפשר אז 400

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  16. Started by asmon,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4337 יחזיק 7900GT amd 3800X2 ?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by daniel0089,

אהלן, עוד כמה ימים אני טס לארה"ב וחשבתי לקנות הגה למחשב שרציתי הרבה זמן. בהתחלה הייתי נעול על MOMO אבל רציתי משהו עם קלאץ' וידית הילוכים כמו ברכב אמיתי, אבל לא רציתי להשקיע כל כך הרבה כסף. בסופו של דבר אמרתי נקנה את הG25 אבל עכשיו שאני קורא ביקורות עליו חלק אומרים שזה לא הכי מציאותי ואפשר להעביר הילוכים בלי ללחוץ על הקלאץ' בכלל וזה מה שביאס אותי. אני רוצה לקנות את ההגה שיספק לי תחושה שאני נוהג ברכב אמיתי כמה שיותר. מה אתם אומרים על הG25? (וגם על הMOMO) אשמח לשמוע ביקורת ממי שיש לו את ההגה. רציתי לדעת גם האם יש לG25 מתחרים? אם כן אשמח לשמם של המתחרים שלו. תודה.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by nouvac,

I'm having problems installing my IrDA port, i mean not the actual installation but rather the operation of it. i mean i can't seem to synchronize my port with my new phone, it finds the phone, tells me it's in range but dosn't synch and if it sometimes does synch it Desynchs in like 2 sec's telling me the link was broken. I bought a Sigma Tel IrDA port used the drivers i got with it, but i'm stomped ???. Can anyone help?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  19. Started by iziko,

האם ספק כוח פיור פאוור של טרמלטייק 460W יחזיק לי את המערכת הבאה? לוח אם: P5wd2 E-premium מעבד: אינטל D 930 ליבה כפולה 2 סטוקים של זכרונות KINGSTON צורב DVD כונןDVD כרטיס קול X-FI פלטיניום הארדיסק אחד לבנתיים של 250 GB 16 MB CACHE כרטיס מסך צריך המלצה לכרטיס מסך עם האפשרות לCROSSFIRE ואפשרות הקלטת וידיאו ממקור אנלוגי למחשב באיכות טובה ולא ברזולוציה קטנה ומעצבנת 2קתודות קרות 3 מאוורים של טרמלטייק שבאו עם המארז מאוור גולדן אורב 2 וכנראה קירור לכרטיס מסך שירכש בהמשך בקר מאווררים וזהו.. אני חושב

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  20. היי מה האוזניות האל-חוטיות למחשב הכי טובות עד 700 ש'ח? יש לי עכשיו את ה HyperX CLOWD II והאם ממש לא נוכות לי אחרי כמה שעות של שימוש חשוב לי שהאוזניות יהיו קלות ונוכות אני מעדיף אוזניות שטובות בהכל (בטרייה, סאונד,משקל...) מאשר אוזניות שטובות מאוד במשהו אחד. חשבתי על ה Logitech G-733 האם הם טובות או שיש יותר טובות? תודה:)

21. Started by eli33,

אני צריך עזרה בבחירת מארז הציעו לי בחנות שאני קונה בה מארז יפה אבל הוא בטח לא איכותי אז אם תוכלו להמליץ לי על מארז עד 300 ש"ח שיהיה מעוצב יפה ואיכותי ועם ספק איכותי 400w עדיף שהספק יבוא כבר עם המארז אבל לא חייב ..תודה למערכת הזאת AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Albatron K8NF4X nForce 4X Motherboard DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory Igloo 7200L Light CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 Gigabyte 6600GT 128mb DDR צורב DVDופנימיוGSA-4163BוLGו16וXו TECH 1.44

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by guyishai,

שלום, קניתי את הפדלים הבאים: http://www.chproducts.com/retail/gp_ch_pedals.html ואני מעוניין לחבר אותם לבד למחשב, לא ביחד עם התקן גיימפורט אחר כגון הגה או יוק כמו שנהוג לעשות (כי יש לי יוק USB). הבעיה היא, שלפי ה-FAQ באתר החברה, ולפי הדרייברים שקיבלתי עם המוצר, לא ניתן לעשות זאת. אולי בכל זאת יש דרך? כי לפני שקניתי שאלתי בפירוש את החברה האם זה יוכל להתחבר בצורה הזו והם ענו לי בחיוב. תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  23. טוב שמעו אני הולך כידוע לי לקנות מחשב חדש עכשיו אני רוצה מארז כולל ספק עד 500 ש"ח שיענה על הצרכים שלי חשבתי על ה A-top Armor Gaming Case שנראה טוב ומגיעכ עם ספק 400 אבל אני לא ממש מכיר אותו ואין לי מושכ כמה מקום יש בו לכמה מאווררים לכמה 3.5 ול 5.25 אז אם מישהו יכול לתת לי עליו עוד פרטים אני שאמח..... וחשבתי גם על ה RaidMax Scorpio 868 שיש עליו ביקורת באתר... עכשיו לפי הביקורת הבנתי שזה מרז טוב למשתשמש הביתי וללא אמצעי קירור נוספים אפשר להגיע איתו לאובר קלוק של 10 אחוז בערך בלי שום בעיה... אני מתכנן להוסיף עוד אמצעי קירור venus 12 ועוד כמה מאווררים למארז אז ככה שבכלל לא תהיה לי בעיה אבל כרגיל יש תמיד דברים שדופקים ובמקרה שלי הוא הספק תה תה תה תה!!! אז רציתי לדעת מה אתם א…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  24. http://www.cit-com.co.il/products/34193 זה ניראה שוווה רצח!!! אולי הוא לא איכותי וזה אבל חפיף.. יש רטט גם.. 90 שקל אם משלוח החנות הזאת אמינה , אפשר לקנות ממנה? משהו קנה ממנה?? ואיך הגיימפאד?

• 5 תגובות
    • 704 צפיות
  25. http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D1844551 אז מה אתם אומרים? אולי כדאי ללכת על משהו אחר..?

• 2 תגובות
    • 704 צפיות

דיונים חדשים בפורומים