עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by nitsanroz,

יש המלצה לKVM??? ובכלל דברים לשים לב במוצר..מה לחפש.. ואיפה אפשר לקנות..

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  2. Started by Master Boo,

עדיין לא החלטתי מה התקציב שלי, אבל מן הסתם אני מחפש כמה שיותר זול. יש לציין שאני לא גיימר שמשחק בFPSים מטורפים- אני משחק בCOD, Oblivion, WoW וכל מיני משחקים קטנים אחרים, שום דבר שמצריך דיוק של 10,000DPI. אין צורך באלחוטיים. אני לא ממש מבין בלייזר/אופטי, אז מה שנראה לכם. לא מחפש פיצ'רים מדהימים בעכבר- חשוב שהוא יהיה נוח. 5 כפתורים לא מדברים אלי. עם שינוי DPI לא יצא לי להתנסות, אבל אם זו פונקציה באמת שימושית (למישהו שלא משחק FPS) אין לי בעיה. המקלדת צריכה להיות מקלדת מולטימדיה עם עברית. חשובים לי כל הכפתורים של שליטה על נגן המדיה וכפתורים של קיצורי דרך. כמו כן לא יזיק גם משטח לעכבר אם אני כבר שם. ראיתי בזיגזג את ה Func F-Series 14" F10.S (smooth) ב111 שקל, שווה …

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  3. שלום לכולם. מסתבר שיש לי בערך 100 ש"ח בעודף (זה לא קורה הרבה חח) אז חשבתי שאולי הגיע הזמן להשתדרג מעט ולקנות עכבר חדש. תאמינו או לא אבל אני עדיין עם עכבר שיש לו כדור ! קשה להאמין הא? הייתי מעדיף לקנות עכבר עם כדור אבל לא מוכרים אותם בשום מקום ממש התרגלתי אליו.. של חברת Genius. אבל אני חושב שהגיע הזמן להשתדרג.. בכל מקרה.. אשמח אם תוכלו להציע עכבר אופטי-חוטי טוב במחיר של כ-100 ש"ח *אם זה חשוב.. אני יעשה בו שימוש, בין היתר, גם למשחקים. תודה -מצטער אם זה לא נמצא במקום הנכון.. לא ידעתי לאן לשייך את זה.-

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  4. Started by ben_amitai,

שלום לכולם!! יש לי 100 ש''ח ואני לא יודע מה לקנות עכבר חדש או אוזניות כרגע יש לי את 2 הדברים אבל לא הכי טובים אוזניות של GENIUS ועכבר של HP אופטי אוזניות אני מוכן להשקיע עד 100 ש''ח ההתלבטות היא האם עכבר גיימר מקצועי יהיה שינוי משמעותי מ HP שלי, אם כן אני מוכן לחסוך לעוד איזה 300 - 350 ש''ח או אם יש משהו משתלם יותר אז ברור חשוב שיהיה לגיימר כי אני משחק הרבה FPS כמו GRAW,PREY,BF וכו' או שעדיך להחליף את האוזניות :s05:

5. כשדוד פנחס עובד במעתק, קיבלתי אותו שלשום... הורדתי את ה MX-1000 (אהובי) אחרי שנה של זוגיות ביחד, וזאת לא אותה תחושה. העכבר חלק, נפלא, מותאם ליד. אבל הסקרולר פשוט מטריף אותי! לוג'יטק מבטיחה "שיוט" בין דפים, וכל מה שאני מקבל זה שיוט איתי בקצב הסקרול עד כדי כך שאני פונה לסקרולר של האקספלורר ויורד איתו! ניסיתי לקנפג משהו ב SETPOINT, ללא עזרה. מישהו גם נתקבל בבעייה הזאת?

6. היי חבריה, האם יש מתאם המחבר 2 מחשבים למסך אחד? תודה

• 5 תגובות
    • 646 צפיות
  7. Started by moranhoresh,

מישהו מכיר חנות באזור המרכז שבה אני יכול לבדוק מקלדות שונות ועכברים שונים? הכוונה לבדוק במקום איזו נוחה לי, כך שאדע לרכוש את מה שנוח לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  8. היי אני מחפש משטח הכי טוב גם מבחינת דיוק, גם מבחינת מהירות, עם LIFTOFF מאוד מאוד קטן (אני ממש רגיש לזה!) ובגודל נחמד, לא חייב להיות ענק, אבל גם לא פיצי ושיהיה נוח ונעים ליד

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by אבשה,

אז ככה אני צריך לדעת בבקשה איזה מהמסכים הכי טוב למשחקים וגם קצת סרטים זה הכרטים מסך שלי:4870 http://tms.co.il/product/5707 תודה לכל מי שיעזור או שיש לו חוות דעת נוספת.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  10. רציתי לקנות מפצל USB וראיתי שבחלק מהדגמים יש כניסה לחשמל.... רציתי לשאול בשביל מה צריך את הכניסה לחשמל??? זה עוזר במשו???.. נ.ב.: אם לא הבנתם אותי....כנסו לקישור הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1781&CatCode=461

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  11. ותוך כמה זמן צריך להחליף בטריות?

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by PoHuisT,

יש לי ספק 400w גינרי 20A בראיל של ה 12V קודם כל האם הספק הזה מספיק למפרט שלי? הספק הוא 20PIN והלוח אם 24PIN

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  13. Started by ראסמון,

אני צריך המלצה לעכבר ומקלדת אלחוטיים למחשב HTPC, שישמשו גם למשחקים. התקציב שלי הוא 500 ש"ח אבל ניתן לחרוג, אם תהיה סיבה טובה... אם יש עכברים אופטיים שניתן לעבוד איתם על זכוכית, אז אשמח לשמוע עליהם. תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  14. Started by izik,

מחפש מודם 56K חיצוני טוב (עד 95$). בלי יותר מדי שיכלולים - התקנה פשוטה וגלישה טובה. על איזה דגם אתם ממליצים ?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  15. Started by Or ei,

אני מתלבט בין הMX 500 לבין הדאול אופטיק הבנתי שהMX יש לו טכנולוגיה חדשה שגורמת לו להיות מדיוקת ברמה כמו של הדאול (?) בלי איבוד מיקום (קפיצות) מה יותר עדיף מבחינת חדות ?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by shaulking,

איזה ספק אני צריך בשביל להפעיל את ה-RADEON 9700?

17. מאיפו אני יכול ליקנות מארזים (טובים) אם חלונות בצד וכל זה . עריכת המודר: כותרת.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  18. חברה למי שיש את המצלמה הזאת או שיודע אם יש במודל הזה צמצם אורות בבקשה תלמדו אותי איך להפעיל את זה. ומה השיטה הטובה ביותר לצלם במועדונים ובהופעות? תודה :-*

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  19. עם המארז קיבלתי ספק של "סאנשיין קומה" מפרט טכני ראשון מסביר מה יש לי במארז, כולל אוברקלוקינג קטן האם יש סיבה לקנות ספק כוח חדש ? מה יתן לי ספק אחר לאומת הסאנשיין קומה והאם 300W יספיקו לי?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  20. Started by shloosh,

אין לי הרבה כסף לקנות את זה אבל מצאתי כמה דברים שיכולים להיות נחמדים ביותר! Genius Twintouch+ Office Eng/Heb Wireless Optical Rechargeable Kit 314 ש"ח. אני יודע שהחברה הזאת לא משהו נראה לי... אבל מה דעתכם וזה כולל עוד Rechargeable Kit שזה חשוב. מה שנראה הרבה יותר טוב זה: Creative Wireless Optical 6000 Desktop במחיר של 310 ש"ח. אמנם קריאטיב לא מתמחה ממש בעכברים ומקלדת אבל היא חברה גדולה ואחראית וגם זה יותר יפה מאשר הקודם... Microsoft Wireless Optical Desktop במחיר של 410 ש"ח ואני יודע שזה טוב,או ממש להשקיע ולקנות את ה-ELITE שגם נראה מהמם... ??? ועולה 470.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  21. אני עומד לעשות השבוע OC (אחרי שאני אקנה את גוף הקירור V.12). יש לי ספק כוח ג'נרי, 350W. רציתי לדעת אם הוא יכול לעשות לי בעיות בלל ה-OC? (להישרף או משהו). ה-OC שאני עומד לעשות הוא למעבד AMD 2500@3200

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  22. Started by IronMaiden,

יש לי מקלדת , זאת אומרת היית לי מקלדת LOGITECH NAVIGATOR מהדגם הזה : http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/US/EN,CRID=1,CONTENTID=6006 במהלך איזה ארוע מישהו שפך על המקלדת מים או יותר נכון מיץ , אמרתי ואללה בסדר אני ינתק אותה , ויתן לה להתייבש , לילה אחרי (שחיברתי שוב את המקלדת) המחשב נכנס למצב HIBERNATION , ניתקתי אותה שוב והפעם פתחתי אותה וניקיתי אותה מבפנים , שוב חיברתי והפעם הכל נראה "בסדר" , רק שהפעם שלושה מקשים דיי שימושיים לא עובדים (רווח ,TAB , וSMALL ENTER ) השאר עובדים , ניסיתי לראות האם יש איזה רכיב שלא מחובר , או משהו שרוף , כלום, הכל נראה בסדר . מה אני כבר יכול לעשות חוץ מלקנות מקלדת חדשה ?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  23. מחשב משולב שיש בו מדפסת סורק מכונת צילום פקס ברמה איכותית למשרד פירסום תגובות הולמות יתקבלו בברכה :-} תנו הצעות למכשרים טובים אמינים ומחירהם תודה

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  24. Started by club_501,

אחותי רוצה שאני יבדוק כמה עולה אחד כזה. מה אתם אומרים? וסתם שאלה בשביל שאני יידע: מה היתרון של עכבר כזה? ולמי הוא מיועד בעיקר?

25. Started by sherlock1212,

לפני איזה חצי שעה הוא עבד אבל כל כמה דקות הוא נתקע ועכשיו הוא בכלל לא זז יש פיתרון? לקח לי להכנס לכאן איזה 5 דקות(מלא tabים)

דיונים חדשים בפורומים