ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להשתמש בסט מקלדת + עכבר אלחוטיים בחדר שבו נימצא המחשב כמובן .אך במידת הצורך(הפעלת מדיה סנטר) גם בסלון הנמצא בסמוך לחדר מחשב (קיר מפריד)האם יש סט עם 2 מקלטי IR או מקלדת הכוללת גם עכבר שתעבור גם קיר ממ"ד אחד ומרחק כולל של 5מטר
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום. אני חושב לקנות את המדפסת הזו אבל... אני מבפחד בקשר להתיבשות של ראשי הדיו. היו לי 2 קנון שמתו בדלל שהראש דיו התיבש. מישהו מכיר את המדפסת ועובד איתה?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
יש במחשב של אחותי כרטיס רשת Realtek TRL 8139 ואבא שלי טוען שיש שם חיבור Phone כאילו פקס לא יודע מה הוא אמר, אני לא מבין בזה. האם באמת קיים פקס בכרטיס ואיך ניתן להגדירו?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
טוב אז חשבתי על אלה.. http://zap.co.il/model.asp?model_id=401930 אבל אמרו לי שהם לא משו יש לכם אולי הצעות אחרות ? גם חשבתי על הזלמן אבל יש לי כרטיס 4.1
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
כאשר אני אחבר צורב CD למחשב, כל מה שאני אצטרך לעשות זה להגדיר בBIOS שהכונן שלי הוא הצורב. ואז אני יכול להכניס לתוכו דיסק והמחשב יזהה אותו? ועוד שאלה, החיבור של הצורב הוא IDE? יש למישהו תמונה של איך נראה כניסת IDE? או שאני יכול פשוט לנתק את הכונן DVD שלי ולחבר באותו מקום את הצורב CD? *אם זה לא לפורום הזה להעביר*
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
טוב חשבתי על גיימפאד כזה( ב-50 ש"ח) בערך [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מצלמת רשת בסכום של עד 150 שקל. חייבת לתמוך בVISTA X64. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_993&products_id=7311 האם המחיר שווה אותו? או שזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114&products_id=4323 שהוא גם חייהההההה
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
צריך המלצה לקופסת מיתוג USB עם חיבור מסך DVI במחיר סביר
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המדפסת הודיעה לי שנגמר לה הראש הצבעוני וממה שהיא אמרה לי יש לה 2 ראשים לצבע שחור ו2 לצבעוני ושאני רק צריך להחליף בניהם השאלה שלי היא איך? ואם אין לה 2 ראשים אז איזה ראש אני צריך לקנות?
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שמתי דיו (עם זריקה) בדרך כלל עובד, אך הפעם נורת הדיו (השלישית) דולקת והמדפסת לא מדפיסה. מיכל הדיו השחור חצי מלא, והצבעוני ריק לחלוטין. מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
1. Sony PlayStation 3D Pulse 2. Nacon RIG 500 Pro High-Resolution Surround-Ready 3. HyperX Cloud II 4. אוזניות גיימינג אלחוטיות Roccat Syn Pro Air 3D Audio התקציב המדובר הוא 300-450
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מארז לפי דרישות דיי קפדניות, הרצתי חיפוש ולא מצאתי מארז שמתאים למה שאני מחפש.. שיהיה tower לפחות (כרגע אני עם full tower אמיתי, ציפטק דראגון, רוצה למכור אותו ולקנות קטן מעט יותר, אבל לא בהרבה) שיהיה עם אוורור טוב מאד, ורק 120 (קדימה ואחורה, וכמה שיותר חוץ מאלו יותר טוב) אבל -> חובה מסנן אבק שקל להוריד. בלי ספק, ועם תג מחיר של עד 350 היחיד שראיתי שעונה על חלק מהדרישות הוא ה6a19 של hec, הבעיה שהוא ממש גבולי בקטע של הגודל, אבל אם לא יהיה ברירה, אז אני אקנה אותו.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי המקלדת שעבדתי איתה 5 שנים בערך נהרסה פתאום, ואני מחפש מקלדת חדשה. עד היום השתמשתי במקלדת פשוטה של microsoft בלי פיצ'רים וכאלה. אני מחפש מקלדת שתיהיה נוחה לשימוש, אני בעיקר גולש ומשחק אבל אני לא צריך פיצ'רים וכאלו דברים. רק שהמקשים שלה יהיו שטוחים כאלה ונוחים (ממש ברגע זה אני עם מקלדת חלופית עם מקשים בולטים ומעפנים אי אפשר ככה), עוד דבר חשוב זה שהיא תיהיה ישרה ! שהיא לא תיהיה בצורת גל כזה עם מקשים בגדלים שונים. נקודה נוספת, עדיף שתיהיה חוטית אין לי כח להחליף כל פעם בטריות בקיצור מקלדת ג'ינרית אבל נוחה ! תודה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום אני מחפש סט מקלדת+עכבר אלחוטי (יותר חשוב שהמקלדת תהיה איכותית מאשר העכבר..) ועדיף לי שיהיה במקלת זום ושיבוא נעם דרייברים מיוחדים ואפשרות וכפתורים לתכנות אישי.... מחפש כמה שיותר זול, לא יותר מ-200 ש"ח אבל תנו לי חברות טובות (Logitech/Microsoft) תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
סליחה על הבורות, אבל למה אף פעם לא מדברים על לוחות מקוריים של אינטל לדוגמא Intel D850MV-L Marrivel i850/RDRAM/S478/Audio/LAN/6PCI/400Mhz ???
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
עם המארז קיבלתי ספק של "סאנשיין קומה" מפרט טכני ראשון מסביר מה יש לי במארז, כולל אוברקלוקינג קטן האם יש סיבה לקנות ספק כוח חדש ? מה יתן לי ספק אחר לאומת הסאנשיין קומה והאם 300W יספיקו לי?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות? ומישהו יכול להסביר לי איך זה פועל? צורה חוטית או אלחוטית? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
-
המלצה שלי יש לי מצלמה של nikon דגם nikon coolpix 4300 מצלמה חבל על הזמן באיכות תמונה חבל על הזזמן LCD לא גדול במיוחד אבל כל בנאדם שיקנה מצלמה כזאתי היה מרוצה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה MX 1000 ב 410 שקל באופיס דיפו עם קופון לייף סטייל . ורציתי לדעת האם מה שאמרו עליו זה נכון שהוא כבד קשה להזיז אותו במשחקים ולגלוש איתו (ואז אולי כדאי את ה MX 510 ) אני פשוט מחפש כבר הרבה זמן עכבר נוח במיוחד וחוץ מהMX1000 שהוא יקר מאד לא מצאתי ולכן אני מתלבט אם בישביל נוחות אני אשלם גם על לייזר ועוד טכנלוגיות מיותרות ? והאם מישהו מכיר איזה עכבר נוח כמוהו אך יותר פשוט הרבה יותר פשוט ופחות פלצני ?
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
תראו, אני צריך מין מכשיר כזה רק עם כונן CD ומסך שאם אני מכניס דיסק עם תמונות אז זה מראה אותם על המסך, עכשיו אני צריך את זה למישהו שאין לו מחשב והוא רוצה רק לראות תמונות ואת המכשיר את אני צריך במקום לפתח איזה 15 דיסקים מלאים של תמונות. בקיצור, יש כזה מכשיר? ואם כן אז כמה הוא עולה, תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, אני צריך שתמליצו לי על עכבר לגיימר עד 50 דולר. שבת שלום. עריכה: רצוי אלחוטי (אם אין אז חוטי יהיה אפשר). מה אתם אומרים על זה? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826153107 או זה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16826104191 אלחוטיים יקרים.. אני צריך שהעכבר יהיה נוח.
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי סורק וותיק (כזה עם מתאם שקופיות) מדגם hp4470. בזמן האחרון שמתי לב שמופיעים לי כתמים סגולים במשטחים לבנים. כשאני מכבה ומדליק התופעה נעלמת לכמה סריקות ואז חוזרת. התופעה הולכת ומחמירה עם הזמן. האם יש חלק מסויים שהתיישן?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך לקנות עכבר חדש... התקציב שלי עד 400 ש"ח הדרישות שלי הן עכבר אלחוטי נטען נוחות (יד קצת גדולה) השימוש הוא גלישה, שימוש כללי ומשחקים תודה
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-