עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by iliyaman,

שלום לכולם . אני מעוניין לרכוש בקרוב אוזניות חדשות . התקציב שלי הוא 400 , ואפשר לחרוג עד 500 . אני צריך את האוזניות בשביל 100% מוזיקה , לא בשביל גיימינג . חשוב לציין שהם הולכות להתחבר לאייפד שלי , למחשב וכנראה לפאלפון . המליצו לי בפורום אחר על האוזניות הבאות : Shure SRH-440 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11050 ויש לי כמה שאלות לגבי האוזניות : הן יהיו נוחות אם אני אקח אותן לבחוץ ? יש טעם לקנות כרטיס קול חיצוני ? (כשאני אחבר למחשב) ? הם ישמעו מעולה באייפד ובפאלפון ? אני אוהב לשמוע רוק , רוק כבד והרבה מטאל . הן לא יזייפו / יקרעו / משו כזה ?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  2. שלום לכולם, אני אודה לעזרתכם - אני מעוניין לקנות 2 דברים: 1. מצלמת רשת - שימושים - סקייפ 2. אוזניות ומיקרופון - שימושים - בעיקר סקייפ אבל ייתכן גם שימוש שוטף (מוסיקה ומשחקים). לא רוצה סתם ללכת לאופיס דיפו/באג ודומיהם, לתת 100 ש"ח על דגם של חברה לא מוכרת שאחרי יומיים יהרסו לי.. אין לי בעיה להזמין מחו"ל (אי-ביי וכו') למרות שמעדיף ללכת מחר לחנות לקנות ולסיים עם זה.. תקציב? מעדיף לא לחרוג מעבר ל-100 ש"ח ומטה עבור המצלמה ו-150 ש"ח לאוזניות ומיקרופון, כאשר מילות המפתח הן דגם פשוט ומשתלם. (תקציב ממש לא סופי ומאוד גמיש - בעיקר כלפי מטה...) תודה רבה מראש..! נ.ב. כתבתי הודעה דומה בפורום אודיו וקולנוע ביתי (רק לגבי האוזניות) מתוך אי-ידיעה היכן המקום הנכון.. תודה ומתנצל מראש.

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  3. אוקי אני מעוניין לקנות מקלדת ועכבר אלחוטיים ושהמחיר לא יעלה על 700 ש"ח, יש עדיפות או ל-Logitech או למיקרוסופט כמובן... בעניין העכבר נראה לי מצאתי משהו טוב... והנה לינק לנועה קומפ: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2044 בעניין המקלדת אני פונה אליכם בבקשת עזרה, אם אתם יכולים להמליץ לי על מקלדת אלחוטית, העדפה לשחורה, שהמקלדת תהיה איכותי שתשמש אותי נאמנה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  4. Started by Mantis,

שלום, יש לי עכבר RAZER DEATHADDER שבזמן האחרון התחיל לעשות לי בעיות עד שהיום הוא פחות או יותר שבק חיים. הבעייה נראה שהיא בכבל של העכבר: סמוך לקצה החוט בצד של העכבר אפשר לראות מעט כבל חשוף, אם אני משחק ומעוות את הכבל במקום הזה אז בזויות מסויימות כשהעכבר מחובר למחשב אז יש תגובה מסויימת מצד העכבר (הסמן זז, האורות דולקים). מה שקרה היום זה שהעכבר התחיל לעשות בעיות של להתנק ולהתחבר (מה שדי רגיל) אז קצת הזזתי את הכבל שלו מה שלא עזר, ופתאום ראיתי עשן , איפה שעכשיו הכבל חשוף... אז השאלה שלי היא האם יש אפשרות להחליף את הכבל הנ"ל ואם כן בכל מקום לתיקון מוצרי חשמל או רק במעבדות החברה? או שאפשר להגיד שלום לעכבר הזה? הייתי קונה את אותו עבכר אבל ראיתי שהיום המחיר שלו הוא בסביבות ה 30…

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by YoniDahan,

שלום חברים, כפי שכתוב בכותרת, אני מבקש המלצה לרמקולים למחשב בתקציב של עד 1000 שקל. השימוש הוא בעיקר גיימינג וגם קצת מוסיקה. אני יודע שלחוויית גיימינג טובה תמיד מומלץ ללכת על אוזניות איכותיות... בעניין הזה יש לי כרגע את Siberia V2 ואני מאוד מרוצה מהם ולא רואה לנכון לשדרג אותם כרגע. תמיד הייתי חסיד של אוזניות ומעולם לא היה לי רמקולים למחשב מאז שאני זוכר את עצמי. העניין הוא שסתאם בשביל הספורט חיברתי את הסאונד-בר של הסלון למחשב (בחיבור אופטי) והפעלתי את BF1... מה אני יגיד לכם, אהבתי אבל ממש אהבתי ולי אישית זה נתן עוד בוסט לחוויית המשחק והחלטתי לאמץ את העניין (ולסאב הייתה השפעה לא קטנה :)). מחיפושים ברשת נתקלתי לא מעט בהמלצ…

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  6. אשמח לקבל הצעות למקלדת פשוטה של LOGITECH או MICROSOFT, משהו נחמד לא באמת חשוב לי ועוד רמקולים איכותיים 2.0 או 2.1, תחלקו את זה ככה 80-100 למקלדת (אם אפשר בפחות אז בכיף) ו120-140 לרמקולים.. נגיד מה דעתכם על המקלדת הזאת? Microsoft Comfort Curve 2000 http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1535 ועוד אשמח לקבל המלצה לרמקולים פשוטים אבל איכותיים עד 120 ש"ח, 2.0 או 2.1, השימושים שלי הם בעיקר מוזיקה ומשחקים וצפייה בסרטים אבל בהחלט אסתפק במשהו פשוט. מה דעתכם על הרמקולים האלו? http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2142 או אלה אולי<? http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2143 שימו לב להבדל במחיר, מה יהיה ההבדל באיכות הSOUND? וגם תמליצו לי על משהו..

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  7. על איזה חנות אינטרנט אתם ממליצים בשביל להזמין כזו קופסאת מיתוד? האם כדאי KVM של ATEN או משהוא אחר? תודה.

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  8. Started by Sman,

האם מישהוא יודע מתי עתידיים לצאת כל הדרייברים הרשמים של ATI או בכלל כל החברות הגדולות ל WINXP? ועוד שאלה ברשותכם האם ניתן למצוא דרייברים לכרטיס מסך שלי, שמתאימים ללינוקס??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני צריך שתמליצו לי על עכבר לייזר אלחוטי (רצוי LOGITECH) לשמאליים התלהבתי מאוד מהעכברים Logitech MX Revolution ו- mx1000. זה הסגנון שאני מחפש אבל לצערי שני העכברים המעולים האלו לא מתאימים לשמאליים . יש מצב שיוציאו גירסה לעכברים אלה לשמאליים? מה לעשות שייצרני עכברי המחשב מקפחים אותנו....אך אולי תפריחו לי את השממה ותמליצו לי בכל זאת על עכבר לייזר אלחוטי (בלי סוללות) שמגיע עם תושבת נטענת. בתודה מראש איציק

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  10. Started by enzo,

קניתי סט אלחוטי wireless laser desktop 5000 והתקנתי כפי שמוסבר בחוברת. העכבר עובד והמקלדת גם אך כשאני נכנס לוורד או באינטרנט ורוצה לכתוב אז זה מקפיץ לי כל מיני חלונות. גם המספרים שבמקלדת לא מגיבים: לא ב-NUMPAD ולא בשורת המספרים שמעל האותיות. וידאתי שה-NUM LOCK במצב ON וכמו כן הורדתי את הגרסה האחרונה של התוכנה שמגיעה עם הסט. אין לי אפשרות "לעצב" את המקשים של האותיות אלא רק את מקשי המועדפים ומקשים נוספים. מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. אני רוצה להבין הgame pad הזה גם רוטט??? אני מחפש די ההרבה זמן אחד רוטט ולא מצאתי ! אם למישהו יש אחד רוטט שיסביר לי איך זה ?! ועוד דבר נניח הgamepd הזה זה מה שאני רוצה אפשר איפשהו לקנות אותו או להזמין אותו? :AR15:

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  12. שמתי לב לתופעה מוזרה, גם העכבר שלי Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000 , וגם העכבר של חבר שלי Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 v2.0 פועלים על סוללה אחת! , כאשר הם אמרוים לפעול עם 2 סוללות. עוד מישהו נתקל בזה?

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  13. היי אני מרגיש ממש טיפש, קניתי את המשולב הזה , יש במדף של הדפים מקום מיוחד לדפי תמונות,הכנסתי דף תמונה הגדרתי בהדפסה שזה PHOTO ובחרתי את סוג הדף וזה עדיין מדפיס לי על A4 רק בקטן בגודל של התמונה. מוזר מישהו יכול לעזור לי בבקשה, תודה

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by leok0,

שלום יש מצלמת וידאו סוני (handycam dcr-hc27( אני רוצה לעביר את הקלטות למחשב דרך FIREWIRE במצלמה מזוהה הכול עובד אבל זה מעביר מטושטש מאוד ניסיתי עם WINDOWS LIVE MOVIE MARKER עם NERO ועוד כמה תוכנות שמצאתי באינטרנת והתוצאה אותה תוצאה אני צריך פיתרון כדי שזה יעביר את הקלטות באיכות סבירה ניסיתי עם שתי כרטיסים שונים windows 7 amd 3600 2gb ram 8400gs via pci firewire adapter

• 0 תגובות
    • 835 צפיות
  15. שלום יש לי מספדת HP L7590 וראשי ההדפסה שלה דפוקים והגיעו לפח. המדפסת לא סורקת פקסים ולא סורקת למחשב. האם יש דרך לעקוף את זה? בתודה יהודה

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  16. Started by ido-nava,

שלום, אני מחפש מדפסת צבעונית (לא חשוב החברה) שתיהיה חסכוונית ותכלול כרטיס רשת מובנה עד 800 שקל (עם חריגות של 100-150) מדפסת עם דיו כי לייזר יקר כרגע ובלי פקס אך עם סורק תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  17. לפני זמן מה קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים של מיקרוסופט. חיברתי את המקלט (מתחבר בUSB?) למחשב וסינכרנתי ביניהם. העניין הוא שהמקלדת הצליחה להסתנכרן אבל משום מה העכבר לא! ניסיתי בעקרון את כל האפשרויות: לסנכרן בנפרד את המקלדת וא"כ את העכבר, קודם עכבר ואח"כ מקלדת, את שניהם ביחד עם המקלט אך עדיין רק המקלדת פועלת והעכבר מסרב להיקלט. חשוב לציין שכאשר אני מציב את העכבר על משטח העבודה יש נורה אדומה המראה על כך שהוא אכן פעיל (מבחינת הסוללות) אז זוהי לא הבעייה. למי שיש פתרון יצירתי מלבד אלו שניסיתי - אודה לכם מאוד. נ.ב. םתרון בכיוון של דרייבר וכאלה לדעתי ייתכן.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  18. למחשב שלי מחובר קולט IR גנרי דרך חיבור USB. אני משתמש בשלט לוגיטק הרמוני בשביל לשלוט במחשב דרך WIN XP. הבנתי שיש אופציות BIOS להעיר/להדליק את המחשב דרך ה-USB. איך עושים את זה? הצלחתי לסדר שהוא יידלק ע"י DOUBLE CLICK של העכבר( שמחובר ע"י חיבור סטנדרטי ולא USB). עצה מישהו?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ms1ms1ms1,

שבוע טוב לכם...!! אני מחפש דריבר למצלמת אינטרנט פשוטה מחברת TEAC יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא?? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 528 צפיות
  20. Started by asio1,

שלום יש לי מדפסת עם סורק מדגם F2280 של HP אתמול כל הנוריות נדלקו ונשארות דלוק קבוע (לא מהבהבות) אף כפתור לא משפיע - כולל לא כפתור הכיבוי גם אם אני מוציא אותה מהחשמל ומחזיר אחרי זמן רב - הנוריות כולן דולקות. ניסיתי גם להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש אך משום מה זה בכלל לא מזהה שיש מדפסת (למי שמכיר - כשההתקנה מורה לך לחבר את ה USB , אני מחבר אך הוא בכלל לא מזהה את זה) אשמח לעזרתכם הדחופה. תודההההההההההההה

• 0 תגובות
    • 881 צפיות
  21. העכבר מיועד בראש ובראשונה לאשתי שה-901 משמש בעיקר אותה, היא צריכה עכבר סימטרי (היא משתמשת לעיתים בעכבר ביד שמאל) המתאים לכף יד קטנה-בינונית. לא צריכים יותר מ-2 כפתורים וגלגלת עם side-tilt. היא עובדת כיום עם LX7 ומאוד מרוצה. תכונות חשובות נוספות: יכולת קליטה טובה, ללא עכבות או קפיצות. יכולת עבודה על משטחים לא אידיאליים (כיאה למחשב UMPC, שולחנות פורמייקה וכו'). זמן סוללה סביר (לפחות חודש על זוג סוללות). העכבר של מיקרוסופט מתחיל עם יתרון משמעותי של 150 ש"ח בקופה ולפחות בתאוריה אמור לעבוד ללא מתאם נוסף על ה-901, אבל אם הנאנו מדהים במיוחד אני אסבול את ההפרש ואת הצורך במתאם. תוספת - לא רלוונטי, לאור הפער העצום במחיר (200 ש"ח) הוזמן לבסוף המיקרוסופט.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  22. שבת שלום! אני צריך המלצה למדפסת צבעונית בתקציב של עד 2000ש"ח מדפיס הרבה תמונות מהאינטרנט, יוצר כרטיסי עסק, כרטיסי ברכה, מדפיס תמונות לצורך הגדלה, מדפיס תמונות נדירות למיניהם ברחבי האינטרנט ועוד ועוד. השתמשתי ב‏Officejet 4500 Wireless והיא כלל וכלל לא חסכונית, לא בשבילי בכל מקרה. חודש שעבר עמדתי על 120 דפים שכל הדף עם תמונה צבעונית ונקנסתי בדיו. תמליצו לי על מדפסת חסכונית וטובה לצורך הדפסת תמונות ורכיבים, שוב, אני מדפיס הרבה. חשוב שתיהיה ממש חסכונית..יש לי סיוטים מה‏Officejet 4500 Wireless

23. תקציב לא מובל מכיוון שאני לא רוצה שימיליצו לי על דראק כי אני קמצן לכ ;Dן אני רוצה לדעת מה נחשב טוב בכדי שאני אדע מה אני מפסיד

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by Sifo Jen,

הבנתי שזה משהוא מאוד ניסיוני של טרניסטור משתי מולקולות אבל לא הבנתי איך זה עובד ומה הפוטנצייל של זה, מישהוא יודע? תודה. יאיר.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  25. היי יש לי MX 1000 שעבד כמה שנים טובות ופתאום יום אחד בהיר כפתור שמאל וימין הפסיקו לעבוד. מישהו מכיר את הבעיה יודע אולי איך לפתור אותה ? תודה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.