עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי ^^^ בסביבות 200,300

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by sernapo,

כרגע מחוברת למחשב שלי מקלדת PS/2, ניסיתי לחבר לו עוד מקלדת המקלדת השניה היא גם PS/2 אבל עם מתאם USB. המחשב מזהה אותה ואומר שתקינה. אבל הוא לא מגיב לשום כפתור שאני לוחץ עליה. האם יש הגבלה חומרתית לחבר 2 מקלדות PS/2 למחשב למרות שאחת עם מתאם USB? ואם לא, האם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  3. שלום לכולם, אני צריך המלצה למדפסת לייזר שחור\ לבן, משולבת כולל פקס, מהירה ואמינה, עד 1100 שח האופציות שנראות לי כרגע: Canon LaserBase MF3220 HP LaserJet M1522NF MFP Xerox Phaser 3100MFP אם למישהו יש ניסיון עם אחת מהן ,אשמח לקבל חוות דעת תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  4. Started by pure perfection,

יש לי בעיה עם מדפסת HP משולבת .. כשאני מצלם משהו ומדפיס ישר היא מדפיסה מהר .. אבל למשל אם אני כותב משהו בWORD או שאני רוחצה להדפיס משהו מתוך המחשב אז היא נהיית ממש איטית מה זה יכול להיות?? תודהה

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  5. אני רוצה לחבר מסך חיצוני + מקלדת ועכבר לנייד שלי. אידיאלית יהיה לחבר אותו ב USB או ב wireless (למרות שאין לי צורך מיוחד ב wireless ואני מניח שזה יהיה יקר יותר). חשוב לי שהוא יתאים גם למקינטוש וגם ל WIN, רצוי שהחיבור למסך יהיה DVI וגם איזה מפצל USB על ה docking station יהיו טובים. חיפשתי באינטרנט ויש מלא כאלה אבל אני מחפש המלצה ממישהו שיש לו משהו בסגנון או review מאתר שאפשר לסמוך עליו. תודה

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  6. רכשתי את הסט לפני כמה ימים ב 200 שקל אחרי שחיפשתי סט זול ונורמאלי. פסלתי את המועמדים העיקריים במחיר הזה (ex110 של לוגיטק ו 1000 של מיקרוסופט) אחרי שראיתי אותם בחנות והם נראו ממש זולים, כמו כן המוכר אמר לי שהטווח שלהם קצר מאוד ואם אני ירחיק אותם מהשולחן (נגיד לספה) הם לא יקלטו וסיפר לי על הפלא החדש (עלק חדש...) והוא מקלטים בתשדורת 2.4 GHZ. לצערי רק הדגמים ההיקרים של לוגיטק ומיקרוסופט תמכו בתקן הזה. אחרי חיפוש קצר מצאתי את המקלדת הזאת, שתומכת בתקן, באה מחברה מוכרת (לא TECH וכ"ו) ובמחיר סביר בהחלט. הסט כאמור מחזיק עד טווח של 10 מטר (כל מקום מהסלון הוא קולט מצויין), העכבר פשוט אבל לא מרגיש זול, סימטרי (מותאם לימניים ושמאליים) ובלי כפתורים מיוחדים, תכונה טובה היא כפתור הכי…

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  7. לא מעניין אותי HD או סאונד רק לכידת וידאו .. חשוב שתהיה כניסת RCA כדיי לחבר ממיר של הוט. תודה !

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  8. שלום! ברשותי מדפסת Lexmark Z24. הבעיה העיקרית שלה היא שאין לה דרייברים, פשוט אין. ניסיתי להתקין דרייברים של Z23, Z25, המדפסת לא עובדת. החלטתי ששווה לי להשקיע במדפסת טובה לעתיד, אך התקציב שלי מוגבל ל-400. מכיוון שיש דגמים רבים בשוק אשמח להמלצה! אני מחפש מדפסת עם ראשי דיו זולים, בעיקר. תודה רבה (:

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  9. שלום לכולם הנני מחפש 2 דברים: 1.סוללה 6 תאים אורגינלית למחשב נייד טושיבה TOSHIBA A300-1LT. 2.תיק גב לנייד שיעמוד טוב בזעזועים ובגשם עד 350 שח תודה על העזרה אנשים טובים שלומי ברוך

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני משתמש מדפסת HP 1315 משולב סורק. פעם בשבוע מנסה להדפיס דף טסט נסיון. מתחיל הדפסה אבל לא מושך נייר ותוך שנייה מקבל הודעה שגיאה.ולא הבנתי מה זה אומר ההודעה הזאת? אני הוספתי נייר קצת.והחלפתי מזמן כבל חדש USB וזה עבד. בתוכנה מדפסת עשיתי ניקויי ראש וכמה שניות נותן לי אותו הודעה שגיאה. אבל אינו כשורה לא מדפיס לי מקבל הודעה שגיאה. יש לי נסיו ןקצת במדפסות .מסוג מדפסת כזה זה שונה.אולי אני רוצה לפרק את מדפסת כוונה לא הכל פירוק. אני רוצה לנקות גלגלים אולי יש אבק לילכוך וגם יש חיישן שבודק נייר קיים ומושך דפים להדפיס אני רוצה לנקות אותו. אולי חיישן ניתקע משהו בנייר קטן.אתם מבינים? אני לא יודע איפה חיישן,ואיך מפרקים מדפסת לנקות גלגלים. מישהו יודע.כתובת האתר HP אם הורדה קובץ וי…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Dr.flotz,

אני רוצה לקנות את זה ולהחליף את המקשים שבו למקשי ה F.. בגגל שאני משחק במשחק שאני צריך לרפות לתקוץ וכאלה וכל שנייה קובעת יש דרך לשנות? אם זה לא פה בבקשה להעביר. רציתי לקנות את זה אך זה יקר מידי http://ecx.images-amazon.com/images/...YTL._SL500.jpg

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  12. שלום... רציתי לדעת האם עם קונטרולר בדוגמת סוניפלייסטישן כזה אני יוכל לשחק במחשב בנוחות כמו בשימוש בסוני? והאם אפשרי לחבר 2 כאלה על אותו מחשב ולשחק ביחד במחשב? נגיד בcod5 בps3 יש אפשרות של cooprative כשהמסך מפוצל ל2 ומשחקים ביחד... האם אפשר לשחק את אותו הדבר גם במחשב? על אותו מחשב?

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by GPS,

היי אני מתלבט בין Logitech ChillStream לבין השלט של אקס בוקס 360 ברור לי שהשלט של האקס בוקס עדיף, אבל הבעיה היא שאני לא זה שמשלם לכן אני מעדיף את הגיים פאד הזול יותר של הlogitech חשוב לי הדיוק ושיתמוך בכל המשחקים.. אז השאלה שלי בעצם היא אם אחרי שאני יקנה את הלוג'יטק אני יתחרט שלא הוספתי עוד ולקחתי את ה360 תודה

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  14. אני סטודנט לעיצוב גרפי ומחפש מקלדת ועכבר משולבים עדיף כמו שציינתי אלחוטיים במחיר של עד 300. אין לי צורך בפונקציות מיוחדות רק שיהיו נוחים לעבודה (אני יושב שעות מול המחשב). יש אופציה גם לקנות עכבר אלחוטי ומקלדת רגילה שוב ביחד עד 300 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  15. Started by eranmor,

צריך המלצה לגיימפד נורמלי בשביל PES09 אין צורך ברטט או במשהו יקר מדי, רק בשביל לשחק בנוח מומלץ שהכבל יהיה באורך של 3 מטר בערך התקציב עד 100 ש"ח לשלט תודה רבה

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  16. Started by doktor1,

שלום יש לי מדפסת hp5610 הסרתי את התוכנה של המדפסת דרך הדיסק ובסוף ביקש להפעיל את המחשב מחדש שהמחשב עלה התחלתי להתקין את התוכנה אבל לא התוכנה לא מתקינה עצמה כראוי היא לא מתקינה את מדפסת הפקס ומה גם אין את האיקון שצריך להיות לסריקה מה המחשב וכל הפונקציות שיש שם ועשיתי בכל כולל הוצעת כבל usb מהמדפסת הודעה עם תוכלו לעזור לי בפתרון לבעיה מערכת הפעלה ווינדוס אקספי פרופשונל

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  17. יש לי הגה של לוג'יטק עם פדלים ובקר XBOX. במשחקי טיסה אני רוצה להשתמש בפדלים של ההגה ובבקר XBOX לתנועה. אפשרי?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  18. שלום, אני מחפש מדפסת משולבת סורק ועכבר ומקלדת אל חוטיים במחיר כולל של כ- 800 שקל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  19. שלום רב, לפני כשנה בערך, קניתי את דגם המצלמה הנזכר בכותרת - Logitech QuickCam Pro 5000. המצלמה עבדה מצויין והכל עבד כשורה. לא מזמן החלפתי מחשב, והחלטתי היום להתקין את מצלמה האינטרנט. להפתעתי הרבה - למרות כל ההתקנות - היא לא זוהתה. למרבה הפליאה, המיקרופון המובנה בה דווקא כן זוהה, אך היא עצמה לא זוהתה. כך למשל אני מנהל שיחות קוליות עם חבריי באמצעות המיקרופון המובנה, אך איני יכול להשתמש במצלמה. דרכים בהן ניסיתי לפתור את הבעיה עד כה: *להתקין את הדרייבר הישן מהCD - איתו הגיעה המצלמה - לא עבד. *להתקין את הדרייבר החדש מאתר האינטרנט - לא עבד (למעלה מ4 פעמים של הסרה והתקנה מחדש). תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by daniel0089,

אהלן, עוד כמה ימים אני טס לארה"ב וחשבתי לקנות הגה למחשב שרציתי הרבה זמן. בהתחלה הייתי נעול על MOMO אבל רציתי משהו עם קלאץ' וידית הילוכים כמו ברכב אמיתי, אבל לא רציתי להשקיע כל כך הרבה כסף. בסופו של דבר אמרתי נקנה את הG25 אבל עכשיו שאני קורא ביקורות עליו חלק אומרים שזה לא הכי מציאותי ואפשר להעביר הילוכים בלי ללחוץ על הקלאץ' בכלל וזה מה שביאס אותי. אני רוצה לקנות את ההגה שיספק לי תחושה שאני נוהג ברכב אמיתי כמה שיותר. מה אתם אומרים על הG25? (וגם על הMOMO) אשמח לשמוע ביקורת ממי שיש לו את ההגה. רציתי לדעת גם האם יש לG25 מתחרים? אם כן אשמח לשמם של המתחרים שלו. תודה.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  21. Started by the-f-master,

קראתי בכתבה באתר שהעכבר הזה אמור להיות משווק בארץ מפברואר אך עכשיו כבר אפריל ואני עדיין לא רואה אותו בחנויות כמו באג או אופיס דיפו... למישו יש מושג מתי הוא אמור להיות משווק,אם בכלל?או אם הוא כבר משווק אז היכן ניתן לרכוש אותו.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  22. שלום, אני צריך מדפסת משולבת בתקציב של 500 שקל. השימוש הוא בעיקר להדפסת טקסט ותמונות מדי פעם. חשוב שתיהיה חסכונית מבחינת דיו. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by xlSnaK,

אני צריך מדפסת שיהיה בה הכל כלומר מדפסת,סורק,פקס ומכונת צילום. שתיהיה מהירה ותדפיס גם צבע וגם שחור לבן. שלא תתפוס מלא מקום בשולחן.לפי מה שאני יודע הראשי דיו מדפיסים יותר מהר אז... שתיהיה איכותית גם תודה D:

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  24. אהלן, כפי שהכותרת מרמזת החלק החיצוני שבעזרתו מסובבים את העינית יצא, מה עושים? אני יכול לסובב עד לצד אחד עד שזה מגיע למקסימום, ואם אני מסובב לצד השני החלק יוצא. הדגם שלי הוא teac mx-7. לחבר את החלק איכשהו? דבק? או שיש מכשיר חיצוני שיכול לסובב את העינית? בבקשה עזרה =\

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by (G),

יש לי WHEEL של PS2 שאותו חיברתי למחשב, אני משחק GRID, לא היה לי WHEEL שנחשב מקצועי ולכן אני לא יודע להשוות. כשאני משחק GRID, השליטה די קשה, השאלה היא כזאת: האם שווה להתעסק עם הגדרות הרגישות של ה-WHEEL ולהתאמן עליו או שהוא ממש פשוט ולא יעשה את העבודה גם אם אני אכוון ואשקיע שעות אימון עליו. קישור לאתר המוצר: http://www.szdashine.com/e/product2.asp?id2=26&id=172 תודה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות

דיונים חדשים בפורומים