עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by DS,

טוב חשבתי על גיימפאד כזה( ב-50 ש"ח) בערך [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by shaulking,

איזה ספק אני צריך בשביל להפעיל את ה-RADEON 9700?

3. Started by J S Bach,

לא הגיע הDRIVER - ואני לא יודע איך לכוון את ה-DPI ל-3200, מה אני יכול לעשות? *****טעות - צריך להוריד מהאתר*******************************************

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  4. Started by p11ma,

שלום, ברצוני לקנות מצלמת רשת בסכום של עד 150 שקל. חייבת לתמוך בVISTA X64. יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  5. Started by yakir8,

שלום כמו שצינתי יש ברשותי מכשיר משולב MFC-425CN עכשיו השאלה שלי היא אם אני שולח פקס דרכו יש אפשרות שהוא ידפיס לי אישור שהפקס הועבר ליעד שלו כמו שצריך? כי אני יודע שבמכשיר שהוא רק פקס יש אפשרות כזאת. אם ישנה אפשרות כזאת אך אני עושה זאת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  6. Started by syberpuppy,

אני כרגע קונה מחשב חדש בתקציב 5000-5600 שח (ללא OC, לעבודה, הורדות, צפיה בהורדות וגם למישחקים) רציתי לדעת מה כלכך עקרוני בין מארזים ולמה ההפרשים ביניהם כלכך רציניים, קיבלתי המלצות ל: hec compucase ci-6a21 400W 400שח hec compucase ci-6946 400W 460שח והרבה יותר יקרים: antec slk3800b 400W 700 שח hec compucase 6a19 250 שח שצריך גם ספק, קיבלתי הצעות: 370W - Enermax - ATX 2.01 - Noisetaker P 2.0 - EG375P-VE - 20+4Pin - PCX 400W - FSP Group - ATX 2.01 - Green PS - 400-60GLN - 20+4Pin - pcx שני הספקים 380 שח למה יש הבדלים מאוד רציניים בין מארזים, ומה עדיף מהיקרים ומהזולים? והאם עדיף להוסיף מאוורר נוסף? בתודה syberpuppy

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by שלמה הדג,

אני צריך המלצה למכישר משולב (מדפסת, פקס ומכונת צילום) מ 500 ש"ח עד ל800 ש"ח. ובבקשה, לא ישר לקפוץ על היקר יותר, הגמישות כמעט בלתי אפשרית. תודה.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  8. ערב טוב, אני ואבא שלי החלטנו שהגיע הזמן לקנות כרטיס טלויזיה/עריכה כדי להעביר סרטים ישנים למחשב לפני שילכו לעולמם ועוד כל מני דברים גם חדשים ואנחנו רוצים משהו שיהיה איכותי יחסית. העניין הוא כזה, יש את ה- Leadtek WinFast PVR2000 שאותו אני מכיר ויש עליו ביקורת באתר והבנתי שהוא טוב יחסית ואיכותי. אבל אני מעדיף משהו חיצוני עם USB או FIREWIRE ולא משהו פנימי, אז ראיתי את הדגם הזה WinFast TV USB II גם של LEADTEK. שהוא עולה אותו דבר רק שהוא חיצוני. (ואם אני לא טועה יש לו אותן תכונות). השאלה שלי היא האם מישהו מכיר אותו? מה דעתכם? והאם יש להם המלצות בטווח מחירים הזה? תודה רבה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  9. תראו, אני צריך מין מכשיר כזה רק עם כונן CD ומסך שאם אני מכניס דיסק עם תמונות אז זה מראה אותם על המסך, עכשיו אני צריך את זה למישהו שאין לו מחשב והוא רוצה רק לראות תמונות ואת המכשיר את אני צריך במקום לפתח איזה 15 דיסקים מלאים של תמונות. בקיצור, יש כזה מכשיר? ואם כן אז כמה הוא עולה, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by ToR,

אני מתכוון לקנות מדפסת משולבת וכרגע מתלבט בין שתי דגמים: Epson Stylus 3200 או Lexmark x1180 אני סטודנט במקצועי ולכן מחפש מדפסת במיוחד להדפסות בשחור, ומדי פעם סריקה, ורוצה כמובן אופציה לדיו חלופי כדי לקזז בעלויות אם יש משולבות אחרות שיש לכם להציע, תרגישו חופשי.

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  11. Started by Or ei,

אני מתלבט בין הMX 500 לבין הדאול אופטיק הבנתי שהMX יש לו טכנולוגיה חדשה שגורמת לו להיות מדיוקת ברמה כמו של הדאול (?) בלי איבוד מיקום (קפיצות) מה יותר עדיף מבחינת חדות ?

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  12. Started by wow,

שידרגתי עכשיו את המחשב שלי וברשותי: לוח-אסוס A7N8X דלוקס V2 מעבד:בארטון 2500 כ.מסך"הרקולס רדאון 9800 זיכרון:ג'ייל גולדן דרגון 256-400MHZ X 2 מארז:XASER 3 ושמונה מאווררי SF2(שבעה של המארז ואחד על המעבד) כ.קול:אודיג'י 2 פאנל שליטה על מאווררים: Vantec Nexus NXP-201 Fan Controller Panel כרגע הספק שלי הוא ה-HEC 300W אבל אני חושש שהוא ממש לא מספיק אז חשבתי על http://www.pchardware.co.il/docs/pd366845164.htm מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  13. Started by a-v-i,

היי, מישהו יודע היכן אפשר לקנות תחנת עגינה למחשב נייד IBM T42? וגם כמה כל העסק אמור לעלות... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  14. Started by daniel0089,

אהלן, עוד כמה ימים אני טס לארה"ב וחשבתי לקנות הגה למחשב שרציתי הרבה זמן. בהתחלה הייתי נעול על MOMO אבל רציתי משהו עם קלאץ' וידית הילוכים כמו ברכב אמיתי, אבל לא רציתי להשקיע כל כך הרבה כסף. בסופו של דבר אמרתי נקנה את הG25 אבל עכשיו שאני קורא ביקורות עליו חלק אומרים שזה לא הכי מציאותי ואפשר להעביר הילוכים בלי ללחוץ על הקלאץ' בכלל וזה מה שביאס אותי. אני רוצה לקנות את ההגה שיספק לי תחושה שאני נוהג ברכב אמיתי כמה שיותר. מה אתם אומרים על הG25? (וגם על הMOMO) אשמח לשמוע ביקורת ממי שיש לו את ההגה. רציתי לדעת גם האם יש לG25 מתחרים? אם כן אשמח לשמם של המתחרים שלו. תודה.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  15. Started by asaf999,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש (חזק מאוד המיועד למשחקים) ואני מעוניין במארז יפה המארז צריך להיות בעל מסך LCD, ולדים מובנים אין הגבלת תקציב העיקר משהו טוב וע"פ הדרישות תודה

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  16. Started by dorman2,

יש לי סורק וותיק (כזה עם מתאם שקופיות) מדגם hp4470. בזמן האחרון שמתי לב שמופיעים לי כתמים סגולים במשטחים לבנים. כשאני מכבה ומדליק התופעה נעלמת לכמה סריקות ואז חוזרת. התופעה הולכת ומחמירה עם הזמן. האם יש חלק מסויים שהתיישן?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  17. Started by 2004,

שלום, אני מתכנן לקנות את המארז Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK ויש לי כמה שאלות: 1.האם המארז גדול כמו שהוא נראה? 2.האם הוא איכותי? למישהו יש נסיון איתו? האם הוא נוח? 3. האם אני אוכל להשתמש בספק הכוח שלי שבא עם המארז הנוכחי שלי - Compucase-HEC CI-6A19? 4. מה גודל המאווררים שלו? תודה, דניאל

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  18. היי !! בצער רב מת הספק שלי שהיה זול פשוט ושקט לחלוטין (בקושי הזיז אוויר המיסכן). אני צריך ספק שקט לחלוטין , חרישי , בלתי נשמע עד כמה שאפשר , ואני גם לא מתכוון להשקיע בספקים היקרים. צימצמתי את ההתלבטויות ל: 1) HEC 300 ART - 175 ש"ח. 2) THERMALTAKE PURE POWER 360AD - 2FANS - 265 ש"ח. http://www.thermaltake.com/products/purepower/w0007r.htm יש הבדל לא קטן במחיר , בכל מקרה שמעתי מאנשים שההק ממש שקט לחלוטין , בביקורות משתמשים של NEWEGG טענו שהטרמל טק שקט לחלוטין , http://secure.newegg.com/app/CustratingReview.asp?item=17-153-004 יש לו גם שני מאוררים אז אני מאמין שזה ישמור אותו קצת יותר קריר וככה בין היתר הוא "פחות ימות לי" בכל מקרה היתי מצפה לשמוע דעות על הטרמל ט…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  19. טוב שמעו אני הולך כידוע לי לקנות מחשב חדש עכשיו אני רוצה מארז כולל ספק עד 500 ש"ח שיענה על הצרכים שלי חשבתי על ה A-top Armor Gaming Case שנראה טוב ומגיעכ עם ספק 400 אבל אני לא ממש מכיר אותו ואין לי מושכ כמה מקום יש בו לכמה מאווררים לכמה 3.5 ול 5.25 אז אם מישהו יכול לתת לי עליו עוד פרטים אני שאמח..... וחשבתי גם על ה RaidMax Scorpio 868 שיש עליו ביקורת באתר... עכשיו לפי הביקורת הבנתי שזה מרז טוב למשתשמש הביתי וללא אמצעי קירור נוספים אפשר להגיע איתו לאובר קלוק של 10 אחוז בערך בלי שום בעיה... אני מתכנן להוסיף עוד אמצעי קירור venus 12 ועוד כמה מאווררים למארז אז ככה שבכלל לא תהיה לי בעיה אבל כרגיל יש תמיד דברים שדופקים ובמקרה שלי הוא הספק תה תה תה תה!!! אז רציתי לדעת מה אתם א…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  20. Started by לאנד,

שלום . אני מעוניין לקבל המלצות לסורק איכותי - למטרת סריקה של תמונות / ספרים / מגזינים /פילם / - למטרת הטמעה ושימוש בעבודת בניית אתר + עריכת עבודות. אשמח לקבל המלצות , סוגים , וניסיון טוב . תודה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  21. Started by psycotix,

שלום רב! החלטתי ליצור פרוייקט מודינג חדש,ובשבילו אני צריך מארז TOWER. אשמח לשמוע חוות דעת ל בעד ונגד עבור מארז SX1040B של ANTEC. עד כמה שראיתי אותו - יש לו 3 מאווררי 80 מ"מ - שניים מאחור ואחד בקדמת המארז. המטרה שלי - התקנת מערכת קירור מים עם רדיאטור 120 מ"מ מאחור , והסטת שני מאווררי 80 מ"מ לחלון שאני אחתוך במארז. מה דעתכם? אם רצונכם להמליץ לי על מארזים אחרים - אנא התחשבו בכך שיש לי תקציב דל - עד 700 ש"ח. P.S. האופתיה השנייה למארז TOWER הוא ה-AURORA של GIGABYTE

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  22. Started by toppy,

במפרט שעזרו לי לבנות בפורום מפרטים המליצו לי לקחת 6A19-2F 400W, אבל לצערי בחנויות שאני רוצה לקנות בהן, יש רק את ה6A21 400W או 6A19-2F 300W. לכן הם המליצו לי בחנות לקחת את ה21 ולשים עליו עוד מאוורר, לדוגמא: Thermaltake Ultra UV Fan 120mm - RED [TT-A2277] וכך לקבל את הספק 400W ושני מאווררים. האם המארזים שווים ביכולתם? את ה6A19-2F 400W מצאתי בpandas ב490 ש"ח , ולהרכיב 6A21-2F 400W יעלה לי 528 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  23. Started by אוריפ,

לאחרונה פרסמתי כמה ת'ראדים בפורומים שונים באתר בנוגע לשדרוג שאני מתכוון לבצע בקרוב. אחד הנימוקים שלי לגבי ביצוע השדרוג הוא בעיית החום שיש לי במחשב. במאמץ, המעבד שלי מגיע ל77 מעלות במקרים רבים, ומצב זה אני בריא כלל! לכן, אני מתכוון לשדרג את המארז, לקנות ספק כוח חדש (עד עכשיו היה לי אחד ג'נרי) ושדרג את הHSF של המעבד. על הHSF החלטתי: ה7000ALCU של ZALMAN. בחרתי בו גם בגלל שהוא מקרר טוב וגם בגלל שהוא מתאים לסוקט 939, המעבד הבא שלי. כנראה... (כיום יש לי P4). עכשיו הבעיה היא במארז: 1. אני יכול לקחת את ה6920 של COMPUCASE, להוסיף עוד מאוורר 120 מ"מ לזה שבא עם המארז ולסגור עניין. הבעהי שהספק של יחסית חלש ("רק" 400W). 2. אני יכול לקחת את הGAMING BOMB של צ'נברו ולהוסיף לו מאווררים וס…

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  24. למישהו יש מושג? תודה.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  25. היי אני מחפש משטח הכי טוב גם מבחינת דיוק, גם מבחינת מהירות, עם LIFTOFF מאוד מאוד קטן (אני ממש רגיש לזה!) ובגודל נחמד, לא חייב להיות ענק, אבל גם לא פיצי ושיהיה נוח ונעים ליד

• 0 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים