ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
היי אני מחפש משטח הכי טוב גם מבחינת דיוק, גם מבחינת מהירות, עם LIFTOFF מאוד מאוד קטן (אני ממש רגיש לזה!) ובגודל נחמד, לא חייב להיות ענק, אבל גם לא פיצי ושיהיה נוח ונעים ליד
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
איזה ספק אני צריך בשביל להפעיל את ה-RADEON 9700?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למכישר משולב (מדפסת, פקס ומכונת צילום) מ 500 ש"ח עד ל800 ש"ח. ובבקשה, לא ישר לקפוץ על היקר יותר, הגמישות כמעט בלתי אפשרית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מארז לפי דרישות דיי קפדניות, הרצתי חיפוש ולא מצאתי מארז שמתאים למה שאני מחפש.. שיהיה tower לפחות (כרגע אני עם full tower אמיתי, ציפטק דראגון, רוצה למכור אותו ולקנות קטן מעט יותר, אבל לא בהרבה) שיהיה עם אוורור טוב מאד, ורק 120 (קדימה ואחורה, וכמה שיותר חוץ מאלו יותר טוב) אבל -> חובה מסנן אבק שקל להוריד. בלי ספק, ועם תג מחיר של עד 350 היחיד שראיתי שעונה על חלק מהדרישות הוא ה6a19 של hec, הבעיה שהוא ממש גבולי בקטע של הגודל, אבל אם לא יהיה ברירה, אז אני אקנה אותו.. תודה!
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=10689 זה הגלדיאטור.... את הטרנספורמר כולם מכירים אז אין טעם לתת כתובת.. זה הטרנספורמר.. הגלדיאטור עדיף על פני הטרנספורמר? התכוונתי מבחינת יופי,איכות,שקט וגם מבחינת חוזק הקטודות... וחוזק האור ויופיו.. מה כדאי מהם לקחת??
-
- 7 תגובות
- 667 צפיות
-
-
טוב ככה, אמא שלי מעוניינת במכשיר כזה (מדפסת+סורק+פקס) עכשיו חשבנו על ה hp 5510 שעולה בערך 1000ש"ח בארץ עכשיו הדרישה היחידה היא שהסורק יהיה flatbed, כלומר שהסורק שלו יהיה כזה שטוח, כלומר שיהיה אפשר לסרוק ספרים וכאלה, בניגוד למוצרים שבהם הסורק הוא מהאלה שמעבירים בו את הדף, ואז בעצם אי אפשר לסרוק ספרים וכאלה, ולכן זה לא יעיל במיוחד תודה רבה על העזרה לכל מי שיעזור נ.ב. אין הגבלת תקציב עקרונית, אבל אין פואנטה להציע משהו מעל 1000ש"ח, כי אז אני פשוט אבחר בhp 5510 וזהו, כלומר בבקשה אל תציעו מעל דברים שעולים מעל 1000ש"ח
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הי, כבר הרבה זמן שיש לי בעיה במאוורר האחורי, שאני מדליק את המחשב עד שעולה המערכת הפעלה הוא עושה רעשים נוראיים ואחר כך זה מפסיק.. מה הבעיה? ואייך ניתן לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי כרגע qck steel pad שהוא מעולה ונוח אבל מתלכלך המון חשבתי לקנות את ה Razer "eXactMat" Professional Mouse Pad יש למישהו אותו
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
I'm having problems installing my IrDA port, i mean not the actual installation but rather the operation of it. i mean i can't seem to synchronize my port with my new phone, it finds the phone, tells me it's in range but dosn't synch and if it sometimes does synch it Desynchs in like 2 sec's telling me the link was broken. I bought a Sigma Tel IrDA port used the drivers i got with it, but i'm stomped ???. Can anyone help?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום האם למישהו כאן יש המלצה על Skype Phone שעובד על ויסטה ? עם דרייברים מתאימים ? רכשתי מכשיר כזה והוא לא עובד לי בכלל כי הדרייברים הם ל XP והוא לא מזהה אודיו. תודה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
לאחרונה פרסמתי כמה ת'ראדים בפורומים שונים באתר בנוגע לשדרוג שאני מתכוון לבצע בקרוב. אחד הנימוקים שלי לגבי ביצוע השדרוג הוא בעיית החום שיש לי במחשב. במאמץ, המעבד שלי מגיע ל77 מעלות במקרים רבים, ומצב זה אני בריא כלל! לכן, אני מתכוון לשדרג את המארז, לקנות ספק כוח חדש (עד עכשיו היה לי אחד ג'נרי) ושדרג את הHSF של המעבד. על הHSF החלטתי: ה7000ALCU של ZALMAN. בחרתי בו גם בגלל שהוא מקרר טוב וגם בגלל שהוא מתאים לסוקט 939, המעבד הבא שלי. כנראה... (כיום יש לי P4). עכשיו הבעיה היא במארז: 1. אני יכול לקחת את ה6920 של COMPUCASE, להוסיף עוד מאוורר 120 מ"מ לזה שבא עם המארז ולסגור עניין. הבעהי שהספק של יחסית חלש ("רק" 400W). 2. אני יכול לקחת את הGAMING BOMB של צ'נברו ולהוסיף לו מאווררים וס…
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מה הכתובת של האתר של msi כדי לברר על manual ללוח מסויים
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
המצב הוא כזה יש לי מחשב אחד עם WINXP , ומחשב שני עם LINUX עכשיו יש לי שני מסכים מקלדת אחת ועכבר אחד השאלה היא , האם מוצר כמו זה ? http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=EK-PS2C&Cat2Cat1ID=168&Cat2ID=772&aff=Zap〈=he# יכול לעזור לי ? או שאני צריך משהו אחר , בשביל שתיהיה לי שליטה על שני המחשבים עם מקלדת אחת עכבר אחד ושני מסכים , כאשר המסך הראשי תמיד יהיה על XP והשני יהיה לפעמים על ה XP ולפעמים על הלינוקס . איזה מוצר אני צריך ?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות אוזניות לPS3 ויש לי כמה בעיות הבעיה היא שPS3 מוציא סאונד דרך חיבור אדום לבן וצאט (הדיבור של האנשים וקליטה של הדיבור שלך דרך המיקרופון) דרך USB אז חשבתי לקנות אוזניה עם מיקרופון בעלת שני חיבורים (אחד למיקרופון ואחד לאוזניות) ולחבר לדבר כזה http://www.hometheater.co.il/files/(23984)_usb-sound-card-3d.jpg אבל עכשיו יש בעיה שאני ישמע רק את הצאט ולא את הסאונד של המשחק אז מה שחשבתי זה לקנות רכיב כלשהו שקולט שני חיבורי pl (העגול) ומשלב אותם לחיבור pl אחד ככה שאני יוכל לחבר גם את היציאה של הסאונד מהחיבורי ימין שמאל (הסאונד של המשחק) וגם מהכרטיס קול החיצוני (הסאונד של הצאט) ושזה יחבר את שניהם לחיבור pl אחד (אם יש אפשרות למשהו שאני גם יוכל לשלוט בעוצמה של כל …
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר לייזר. לא מכיר את טווח המחירים הסטנדרטי, לא מכיר את הפרמטרים שאני צריך לבחון. הדבר היחיד שאני יודע זה שהטכנולוגיה הזו מאפשרת דיוק הרבה יותר גבוה, דיוק שנדרש לי בעיבוד תמונה עם פוטושופ. אם מישהו יוכל לתרום לי קצת מהידע והסברים + המלצות, אודה.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת חדשה ומצאתי מקלדת של מיקרוסופט (למרות שכולם שונאים אותם כולם משתמשים במערכות ההפעלה שלהם ) תמורת 160 ש"ח.. למישהו יש Microsoft Digital Media Pro Keyboard?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום רב כמו שכבר אמרתי אח שלי הביא לי את הAIW R9800 PRO שלו שהוא קנה בEBAY.. כנראה קצת עבדו עליו ושלחו לו שלט של MEDIA CENTER(חוץ מזה.. הכרטיס קצת דפוק).. עכשיו יש אפשרות להתקין דרייבר שלו על XP ולהשתמש בו בXP גם להשם הקלטות בתוכנה של הAIW? אם כן איפה אפשר להוריד את הדרייבר והתוכנה?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3Ghz זיכרון 2X 512 DDR I של קינגסטון לוח אם MSI PTT880 וספק ג'נרי של 300 וואט הארד דיסק 160 GB SATAII כונן DVD אחד צורב DVD אחד FLOOPY מסך 19" LCD SONY אני רוצה לקנות X1950 PRO ולהחליף את ה FX 5200 המיושן שלי מחפש המלצה לספק טוב ואיכותי שיהיה גם מודולרי אני לא יודע אבל כמה וואט אני צריך
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
בבעלותי פאד לעכבר מדגם Qck Steel mini ולאחרונה נשפך עליו קצת קפה, אחרי ייבוש נשאר כתם מוזר. רציתי לשאול האם אני יכול לנקות את הפאד עם מים בבטחה? בתודה מראש, דור
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
מה המצב חבר'ה ? אני מחפש לקנות מחבר USB ללפטופ שיאפשר לי לראות תצוגה של כרטיס מסך מתחנת עבודה / שרת. כך אני אוכל להסתובב עם הלפטופ היה שלי ובעת הצורך להתחבר לפלט מכרטיס המסך של כל מחשב במשרד, זאת במקום לסחוב איתי מסך CRT כבד ומעצבן. האם מישהו מכיר מחבר קסם כזה ? תודה מראש, מקסים.
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפש עכבר אלחוטי חדש שיהיה בשימוש בעיקר לעבודה אבל גם קצת למשחקים (לא שחקן כבד) חשוב לי שהעכבר יהיה אלחוטי ונוח ויעיל. ראיתי את הLogitech Mx 3 שאומרים שהוא מאוד טוב לעבודה כי הוא נוח ואפשר לתכנת את הכפתורים שלו לפי האפליקציה שאתה נמצא בה, אבל אני לא יכול לעשות את זה עם כל עכבר שלהם? ואם כן אז למה לשלם 100$ על הMx 3? היה לי את הממבה של רזר והוא היה מאוד נוח אבל התקלקל לו הגלגלת יחסית מהר ואני לא חושב שאני יכול לתכנת לו את הכפתורים כמו בלוגיטק מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך הפאד הזה לעכבר (G5)? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23841 ערוך/הסר הודעה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
המדפסת הודיעה לי שנגמר לה הראש הצבעוני וממה שהיא אמרה לי יש לה 2 ראשים לצבע שחור ו2 לצבעוני ושאני רק צריך להחליף בניהם השאלה שלי היא איך? ואם אין לה 2 ראשים אז איזה ראש אני צריך לקנות?
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה ספק לOC שיעלה בסביבות 300 עדיף פחות ושיחזיק את המערכת שלי עד אוברקלוק ל3.0 ככה
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-