עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by lipa,

בסכום של 300-400 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  2. כמה צריך לעלות האם יש מודלים או חברות מומלצות וכאלה שלא. עד כמה ההבדל גדול בין הרזולוציות. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  3. Started by Shane McMahon,

שלום,לחבר שלי יש את העכבר MX518.. והוא כל פעם נתקע לו..בעיקר במשחקים כמו קאונטר סטרייק...שהוא מזיז את העכבר הוא מפסיק לזוז באמצע וצריך לדפוק עליו עד שהוא זז... למה ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  4. Started by Armageddon,

A friend of mine bought this case and he really wants to use the front USB connectors. Problem is that unlike most USB panels the cable here is split into 8 little wires titled with stuff like D+, 5+ and a couple more and due to this I have no idea how to properly connect it to the board (Asus A7V333). I could really use a guide or an explanation on how to connect this. Thanks in advance

• 5 תגובות
    • 686 צפיות
  5. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים שיתפקדו ממרחק של 3-4 מטר ללא תקיעות וכו' אני לא משחק מהמרחק הזה אלה רק אינטרנט שירים וכד' אני צריך משהו הכי פשוט שיש עד 150-170 ש"ח אם יש אז עדיף של Logitech או Microsoft תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by yaloner,

שלום לכולם, מי מכיר מדפסות קנון. אחרי שנים עם מדפסות HP ששירתו אותי נאמנה החלטתי לתת צ'אנס גם למתחרים. רציתי לקבל קצת פרטים באופן כללי על מדפסות קנון מבחינת איכות הדפסה, עלויות דיו, אחריות ושירות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  7. ניסיתי להתקין את הדרייבר לא של ה 64 ביט. וכשאני אמור לעשות לו Continue anyway כמו בווינודס הרגיל , כאן הוא כותב לי Failed הוא אמור לעשות איזה משהו שהווינודס חושב שזה שגיאה (אוברקלוק לווינודס לפי הכתבה שלכם על העכבר) בכל מקרה , יש לכם מושג איך אני מתקין אותו? תודה :-*

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  8. קניתי מחשב חדש ויש לי בעייה לעשות אוברקלוק בגלל הספק הג'נרי שחיברתי . אני רוצה ספק HEC ויש 2 דגמים שחשבתי עליהם . אני רק בכיוון של HEC בתקציב של 300 ש"ח בערך . HEC 425VD-T ו-475W מאותו דגם. איזה יותר משתלם מהשניים. האם שווה להשקיע יותר ל-475W שבדקתי עליו והוא מספק 18A על הריי של ה-12V .אני רוצה כמובן לעשות OC למעבד אבל גם ל-3.2 יספיק לי . בחומרה שלי יש כרטיס מסך 6600 סטנדרטי ומארז צ'נברו .כמובן גם צורב ודיסק קשיח . יש הצעות ? תודה למי שעוזר..

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  9. יש לי ג'וייסטיק microsoft sidewinder שחור כזה אם מישהו מכיר אני לא זוכר איך קוראים לחיבור שלו למחשב אבל מהשחלפתי מחשב אין את החיבור נראה לי חיבור סיריאלי לא זוכר... קיצור אני צריך מתאם ליו אס בי שיעבוד לי במחשב החדש למה אני ממש אוהב את הג'וייסטיק הזה (8 שנים יש לי אותו לא מתקלקל לא כלום) אם מישהו יודע למה אני מתכוון שירשום פה את השם שלו או מאיפה לקנות דבר כזה תודה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  10. Started by liav12,

יש לי מדפסת אפסון cx5200 ועכשיו היא פתאום לא עובדת לי, שאני מנסה להדפיס הוא פשוט מראה לי שהמדפסת מוכנה להדפסה אבל לא עושה כלום. לפני זמן מה התקנתי מדפסת ישנה של לקסמארק על המחשב ועדין לא מחקתי את הדרייברים של זה, זה יכול לגרום להתנגשות בין החומרה? כי המדפסת פשוט לא מגיבה לי מהמחשב ולפני כמה ימים הכל עבד פיקס עד שהתקנתי את הלקסמארק הזאת. המדפסת עצמה עובדת אבל לא כשאני שולח הדפסה מהמחשב עצמו, אלא רק מהדפסה דרך המדפסת. למישהו יש פתרון?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  11. תראו חשבתי כבר על זו : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_184&products_id=867 היא גם זולה ראית גם מקלדת של מייקרוסופט אבל היא עולה יותר מ 250 ש"ח לא שווה במיוחד בקיצור אם משהו מכיר משהו זול וטוב אז שיגיד ומה אתם חושבים על ההיא שנתתי קישור אליה ... תודה מראש לעוזרים

12. אז החלטתי לנקות את המקלדת שלי מכל האוכל שנתקע בין המקשים ומישהו בטעות שפך קולה עליה בזמן שהוצאתי את המקשים... עכשיו היא לא עובדת בכלל אני צריך המלצה למקלדת אלחוטית טובה ונוחה. טווח קליטה צריך להיות 2-3 מטרים. הכי חשוב הוא שתהיה מאוד נוחה למשחקים ולהקלדה - אני מקליד המון. כמו כן שתנצל סוללות היטב ואני לא אצטרך להחליף כל חודש. אם אפשר גם אחת שלא תעשה "קלאקים" מעצבנים כשלוחצים על מקשים. תודה ד"א, אין לי מגבלת תקציב, אבל נא לא להגזים. אחרי הכל אני סטודנט... ד"א 2 המקלדת יכולה להיות BLUETOOTH

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  13. Started by Jin-G,

לחבר שלי שמעוניין לקנות מדפסת נדפק החיבור הרגיל והוא רצה לשאול אם יש כזאת מדפסת שמתחברת לUSB.... תודה.

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  14. שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמת אינטרנט חדשה כי הישנה שלי לא ממש טובה, פשוט אני לא יודע מה לקנות בגלל שיש כל כך הרבה מצלמות במגוון רחב של מחירים ואפשרויות. אני מעוניין לקבל המלצות מכל מי שמבין או שיש לו מצלמה טובה שהוא מספוק ממנה מסחינת המחיר והכל. בגדול אני מעוניין לרכוש מצלמה שתהיי באיכות טובה שלא יראו בא נקודות כאלו ממש חלק חלק וגם שלא תעלה יקר מידיי, אני לא הולך לשדר למשהו או מישהו רק בחו"ל עם משפחה ואני רוצה שיראו ברור בצורה טובה יותר. תודה לכל העוזרים,

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by Or ei,

אני מתלבט בין הMX 500 לבין הדאול אופטיק הבנתי שהMX יש לו טכנולוגיה חדשה שגורמת לו להיות מדיוקת ברמה כמו של הדאול (?) בלי איבוד מיקום (קפיצות) מה יותר עדיף מבחינת חדות ?

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  16. Started by a-v-i,

היי, מישהו יודע היכן אפשר לקנות תחנת עגינה למחשב נייד IBM T42? וגם כמה כל העסק אמור לעלות... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  17. החיבור שיש בכרטיס הם רק VGA או DVI

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  18. Started by So@tr43,

משהו מכיר או קנה, מישהו יכול איזה שהיא ביקורת עליהם.!

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by *BYZ*,

Rumblepad II Logitech מה אורך הכבל שלו??

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by nouvac,

I'm having problems installing my IrDA port, i mean not the actual installation but rather the operation of it. i mean i can't seem to synchronize my port with my new phone, it finds the phone, tells me it's in range but dosn't synch and if it sometimes does synch it Desynchs in like 2 sec's telling me the link was broken. I bought a Sigma Tel IrDA port used the drivers i got with it, but i'm stomped ???. Can anyone help?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  21. אני מצלם הרבה ועובד הרבה על התמונות בפוטושופ, משחק קצת וכמובן גולש\עובד באופיס. לא אכפת לי אם העכבר יהיה חוטי\אלחוטי. התקציב הוא עד 500 ש"ח. על מה אתם ממליצים? תודה.

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  22. Started by asaf999,

שלום לכולם אני קונה מחשב חדש (חזק מאוד המיועד למשחקים) ואני מעוניין במארז יפה המארז צריך להיות בעל מסך LCD, ולדים מובנים אין הגבלת תקציב העיקר משהו טוב וע"פ הדרישות תודה

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  23. שלום אני צריך המלצה לספק 400W שיחזיק מחשב AMD64 + GF6600GT . אני צריך ספק בעל ביקורות טובות. ולא יקר מדי.... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  24. Started by 2004,

שלום, אני מתכנן לקנות את המארז Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK ויש לי כמה שאלות: 1.האם המארז גדול כמו שהוא נראה? 2.האם הוא איכותי? למישהו יש נסיון איתו? האם הוא נוח? 3. האם אני אוכל להשתמש בספק הכוח שלי שבא עם המארז הנוכחי שלי - Compucase-HEC CI-6A19? 4. מה גודל המאווררים שלו? תודה, דניאל

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  25. רכשתי ספק 350w של אנרמקס ושמתי לב שיש מאחורי הספק 3 כפתורים 1 זה הפעלה וכיבוי 2 זה משהו אדום כזה ו 3 יש high ו low רציתי לדעת למה כל כפתור משמש כאילו מה התועלת בזה? תמונה http://img103.imageshack.us/img103/5153/enerw8wi4.jpg

• 5 תגובות
    • 685 צפיות

דיונים חדשים בפורומים