ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות ג'ויסטיק חדש, לאחר שהישן שלי (MS Sidewinder Percision 2) שבק חיים... אני צריך ג'ויסטיק בעיקר לכמה משחקים: Battlefield לדורותיו ו-MS Flight Simulator 04... אני חושב על ה-WINGMAN EXTREME 3D PRO של Logitech, או על ה-LOGITECH WingMan Force 3D ... התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, פלוס-מינוס חמישים שקל... יש לי רק שתי דרישות: א - שיהיה לג'ויסטיק throttle (לא יודע איך לתרגם את זה לעברית ) ב - מעדיף שיהיה לו אפשרות של סיבוב הג'ויסטיק לצדדים, לא יודע בדיוק איך להסביר את זה... *עכשיו נזכרתי - שיהיה לו אפשרות rudder, כמו שיש לג'ויסטיק שלי עכשיו... ג - שיתמוך ב-Windows XP... אם משהו לא מובן אז תודיעו לי...
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
הטלפון הזה הגיע אלי במצב קשה עם צג תצוגה חיצוני סדוק אבל הצג הפנימי של הLCD עובד כמו גדול, והדובדבן שבקצפת הוא שניתן להתקין לינוקס על הדברים הללו : לינק 1 http://tuxmobil.org/phones_linux_nokia.html בקיצור אם למישהו יש כבל כזה, או יודע להפנות אותי למדריך כיצד לבנות כבל כזה - אני אשמח מישהו יודע איפה מוכרים דברים כאלו בארץ \./ במחיר סביר? אם תרצו אתם למכור לי אותו גם זה מקובל. תודה. hq4ever(_~_)gmail.com
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני רוצה מדפסת, שיהיה לה לכל צבע ראש דיו נפרד. (או לפחות צבעי היסוד). ואם כבר שתדפיס תמונות באיכות גבוהה ושהדיו יחזיק לי לזמן מה שלא יגמר כ"כ מהר, בגלל זה אני רוצה שיהיו מספר ראשי צבע. עכשיו יש לי Hp Deskjet 930C אני מרוצה ממנה אבל הבעיה שלה זה הדיו היקר ושהוא נגמר מהר. אין לי העדפה לחברה כלשהי, העיקר שהיא תהיה טובה.
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום רב כמו שכבר אמרתי אח שלי הביא לי את הAIW R9800 PRO שלו שהוא קנה בEBAY.. כנראה קצת עבדו עליו ושלחו לו שלט של MEDIA CENTER(חוץ מזה.. הכרטיס קצת דפוק).. עכשיו יש אפשרות להתקין דרייבר שלו על XP ולהשתמש בו בXP גם להשם הקלטות בתוכנה של הAIW? אם כן איפה אפשר להוריד את הדרייבר והתוכנה?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מדפסת משולבת וכרגע מתלבט בין שתי דגמים: Epson Stylus 3200 או Lexmark x1180 אני סטודנט במקצועי ולכן מחפש מדפסת במיוחד להדפסות בשחור, ומדי פעם סריקה, ורוצה כמובן אופציה לדיו חלופי כדי לקזז בעלויות אם יש משולבות אחרות שיש לכם להציע, תרגישו חופשי.
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לספק 400W שיחזיק מחשב AMD64 + GF6600GT . אני צריך ספק בעל ביקורות טובות. ולא יקר מדי.... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין לקנות צורב.. המליצו לי על YAMAHA x24 אבל ראיתי בערך באותו מחיר LG x32 מה עדיף? מבחינת אמינות וכו.. ???
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
תמונה רצופה...לא שזה יהיה וודיאו ולא סטילס שמתחלף פעם ב10 שניות
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי די נעול על הENERMAX420W ועכשיו ראיתי גם את ה HEC הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400&products_id=3407\ מה אתם אומרים? האנרמקס פה http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=5499 או שיש ספק יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות מדפסת בסביבות 500 שקל עם הדגשים הבאים: חסכונית מאד (95% מההדפסות שחור לבן) מומלץ שהתוכנה שתבוא איתה לא תבקש ממני כל פעם להדפיס דף ניסיון סורק (עדיף איכותי) עדיף שראשי הדיו של המדפסת לא יהיו מאד יקרים דברים שלא חשובים לי: מהירות הדפסה פקס נא לציין כמה דפים אני יכול לההדפיס בשחור לבן עם מחסנית דיו אחת כדי שיהיה לי פרמטר להשוואה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני מחפש מארז בסביבות 400 שח שיתאים לי לקירור מים TT BW 745 כמו שהבנתי צריך אחד של 120 מקדימה ושניים 120 מאחורה אני יודע שיש את ה Aurora אבל הוק קצת יקר
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה חברים קניתי avr כדי להגן על המחשב אבל אני בדילמה אם הוא ההגנה שלו רחבה מספיק בשביל מחשב אז אני אציב בפניכם כמה שאלות: האם הAVR מספק הגנה כוללת למחשב כמו UPS האם בהפסקת חשמל הAVR מספק הגנה או לא(אני לא מתכוון לגיבוי אלה על הגנה על נזק למחשב) באיזה תחומים נופל הAVR מול הUPS האם באמת AVR עוזר בקיצור האם כדי לי להישאר עם הAVR PRO של ADDVICE שקניתי תודה!!!!
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני מזמין את המארז הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3474 שבא אם מאוורר tricool 120mm יש במארז עוד 4 סלוטים למאווררים (3 80 1 92) אני רוצה באותה הזדמנות שאני מזמין את המארז להזמין עוד 1 או 2 מאוורים למארז השאלה זה אם שווה להשקיע במאווררים יקרים יותר ברמה או גם מאוורים ג'נריים ב20 שקל יספיקו? אני שואל מבחינת רעש תודה
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
Rumblepad II Logitech מה אורך הכבל שלו??
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לסט מקלדת ועכבר בלוטוט' חשבתי על המיקרוסופות בלוטוט' אבל משום שהידע שלי בסטים שהם לא IR מוגבל אני נזקק לעזרתכם... על איזה סט אתם ממליצים
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מה דעתכם כדי לי לקנות מקלדת של btttlefield 2142 ?]
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני צריך אזרה בבחירת סט אלחוטי פשוט. ממש לא אהבתי את סדרת ה MX של לוגיטק המקלדות הענקיות עם כול כפתורי ה"בונוס" חשבתי על משהו בסגנון EX110 של לוגיטק. השימושים שלי זה סרטים אינטרנת ו HEROES3 מדי פעם התקציב שלי 300שח TNX
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
אני מצלם הרבה ועובד הרבה על התמונות בפוטושופ, משחק קצת וכמובן גולש\עובד באופיס. לא אכפת לי אם העכבר יהיה חוטי\אלחוטי. התקציב הוא עד 500 ש"ח. על מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קניתי מדפסת חדשה XEROX 3117 איך אני יכול לדעת לכמה דפים בערך הטונר וכמה נותרו לי כל פעם? מעבר להצהרות היבואן והחנות... תודה
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
זה הספק: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3332 היי רציתי לדעת האם הספק טוב כמו המחיר אם הוא סטנדרטי לדוגמא ויש לו ריילים טובים כי אני לא הצלחתי לבדוק את המסילות ושטויות אחרות רק שהוא 420W נ.ב גיליתי שהחברה הזאת גם מוכרת מארזים ומי שמחזיק אותם בארץ נותן על הספק בתוך המארז 3 שנים אחריות זה מה שסיקרן אותי כל כך בספקים האלה טוב תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
לא הגיע הDRIVER - ואני לא יודע איך לכוון את ה-DPI ל-3200, מה אני יכול לעשות? *****טעות - צריך להוריד מהאתר*******************************************
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין 2 המקלדות הבאות: 1. Microsoft Wireless Optical/Laser Desktop 4000 2. Logitech Cordless Wave העכבר ב-2 הסטים לא מעניין אותי, כי כבר יש לי עכבר טוב Vx Revolution. נטיית הלב במקור היתה ללוגיטק עקב לחצני המולטימדיה הגדולים אבל: 1. בלוגיטק כדי להשתמש בפונקציות מיוחדות יש צורך בלחיצהעל FN כל פעם 2. בלוגיטק אין כפתורי פונקציה מרובים כמו במיקרוסופט (1-5). אשמח לשמוע חוות דעת על 2 המקלדות מבעלי המקלדות, או מישהו שמכיר מישהו שמשתמש בהן. רציתי לדעת עד כמה הן נוחות, האם יש להן בעיות מיוחדות והאם ללוגיטק יש בעיה בויסטה. אני יכול להשיג את 2 המקלדות בהפרש של כ-100 ש"ח (לטובת מיקרוסופט), כך שהמחיר לא מהווה כאן שיקול בין השתיים. תודה
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת חדשה ומצאתי מקלדת של מיקרוסופט (למרות שכולם שונאים אותם כולם משתמשים במערכות ההפעלה שלהם ) תמורת 160 ש"ח.. למישהו יש Microsoft Digital Media Pro Keyboard?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-