ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
שלום, ברצוני לקנות מצלמת רשת בסכום של עד 150 שקל. חייבת לתמוך בVISTA X64. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש לי מדפסת אפסון cx5200 ועכשיו היא פתאום לא עובדת לי, שאני מנסה להדפיס הוא פשוט מראה לי שהמדפסת מוכנה להדפסה אבל לא עושה כלום. לפני זמן מה התקנתי מדפסת ישנה של לקסמארק על המחשב ועדין לא מחקתי את הדרייברים של זה, זה יכול לגרום להתנגשות בין החומרה? כי המדפסת פשוט לא מגיבה לי מהמחשב ולפני כמה ימים הכל עבד פיקס עד שהתקנתי את הלקסמארק הזאת. המדפסת עצמה עובדת אבל לא כשאני שולח הדפסה מהמחשב עצמו, אלא רק מהדפסה דרך המדפסת. למישהו יש פתרון?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
שלום, רציתי המלצה לכרטיס מסך למחשב שלי,ראיתי שני דגמים: http://tms.co.il/product/7407 http://tms.co.il/product/8438 מה יותר טוב? וגם איך יראו עם הכרטיס? ,כמו בטלויזה הרגילה? תודה מראש, עמית
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
סליחה על הבורות, אבל למה אף פעם לא מדברים על לוחות מקוריים של אינטל לדוגמא Intel D850MV-L Marrivel i850/RDRAM/S478/Audio/LAN/6PCI/400Mhz ???
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
האם יש מקלדת ניידת לפלאם הכי זול שיש? אם כן,כמה היא עולה? אם אפשר גם לינק? וכמה עולה הפלאם הכי זול שיש. כיום בשוק...
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
עומד ברשותי כמה אפשרויות לספקים enermax 480 600 שקל או ocz 520 600 שקל או zippy 460 ב 400 שקל מחיר מיוחד בישבילי או 520 שאני יעדכן מחר את החברה שלו מחיר מיוחד לי 600 שקל
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום. אני משחק קאונטר סטרייק ויש לי עכבר פשוט של מייקרוסופט והוא לפעמים עושה לי בעיות לדוגמא פתאום הקוונת שלי עפה לשמיים או שהיא זזה מעצמה! למישהו יש הצעות עד 350 שקל לעכבר מקצועי למשחקים בשביל יד שמאל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות? ומישהו יכול להסביר לי איך זה פועל? צורה חוטית או אלחוטית? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי מישהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות שנאי למצלמה הדיגיטלית שלי hp photosmart 375?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את שני אלה ותהיתי אם מישהו מביא אחד מהם או את שניהם לארץ. USB-IRT הוא משדר IR שניתן לשלוט בעזרתו בממירים וכד' מהמחשב. www.usbuirt.com Sconi v2 הוא מקלט IR לשלט מיועד מדיה, החידוש הגדול שלו הוא שהוא יודע לכבות/להדליק את המחשב. www.jbmedia.de יש לו גירסה נוספת עם משדר רדיו שיודע לשלוט בהתקני חשמל אלחוטיים (למשל - לכבות את האורות כשרואים סרט, דרך השלט). מישהו מכיר או יודע?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע היכן אפשר לקנות תחנת עגינה למחשב נייד IBM T42? וגם כמה כל העסק אמור לעלות... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
אתם רואים את ה-Pin 10 (USBOC) משהוא יכול להגיד לי למה הוא משמש? כי כפי שאתם רואים בתמונה הזאת: בסוף החיבור הוא מבקש GND נוסף ואני רואה שיש שם גישור שכזה עם חוט שחור... עכשיו השאלה היא האם הפין העשירי לא ישבש לי משהו והאם זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הספק הזה:SP-ATX-500W RockeTeer III הנה הקישור לאתר הבית(עולה 300 שח) http://www.spirecoolers.com/PSU.asp?ProdID=3
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
I'm having problems installing my IrDA port, i mean not the actual installation but rather the operation of it. i mean i can't seem to synchronize my port with my new phone, it finds the phone, tells me it's in range but dosn't synch and if it sometimes does synch it Desynchs in like 2 sec's telling me the link was broken. I bought a Sigma Tel IrDA port used the drivers i got with it, but i'm stomped ???. Can anyone help?
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מצלם הרבה ועובד הרבה על התמונות בפוטושופ, משחק קצת וכמובן גולש\עובד באופיס. לא אכפת לי אם העכבר יהיה חוטי\אלחוטי. התקציב הוא עד 500 ש"ח. על מה אתם ממליצים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
התקציב עד 350 שיהיה נח מאוד ועדיף יפה
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
טוב שמעו אני הולך כידוע לי לקנות מחשב חדש עכשיו אני רוצה מארז כולל ספק עד 500 ש"ח שיענה על הצרכים שלי חשבתי על ה A-top Armor Gaming Case שנראה טוב ומגיעכ עם ספק 400 אבל אני לא ממש מכיר אותו ואין לי מושכ כמה מקום יש בו לכמה מאווררים לכמה 3.5 ול 5.25 אז אם מישהו יכול לתת לי עליו עוד פרטים אני שאמח..... וחשבתי גם על ה RaidMax Scorpio 868 שיש עליו ביקורת באתר... עכשיו לפי הביקורת הבנתי שזה מרז טוב למשתשמש הביתי וללא אמצעי קירור נוספים אפשר להגיע איתו לאובר קלוק של 10 אחוז בערך בלי שום בעיה... אני מתכנן להוסיף עוד אמצעי קירור venus 12 ועוד כמה מאווררים למארז אז ככה שבכלל לא תהיה לי בעיה אבל כרגיל יש תמיד דברים שדופקים ובמקרה שלי הוא הספק תה תה תה תה!!! אז רציתי לדעת מה אתם א…
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://www.cit-com.co.il/products/34193 זה ניראה שוווה רצח!!! אולי הוא לא איכותי וזה אבל חפיף.. יש רטט גם.. 90 שקל אם משלוח החנות הזאת אמינה , אפשר לקנות ממנה? משהו קנה ממנה?? ואיך הגיימפאד?
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=277_346&products_id=1639
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-
-
במפרט שעזרו לי לבנות בפורום מפרטים המליצו לי לקחת 6A19-2F 400W, אבל לצערי בחנויות שאני רוצה לקנות בהן, יש רק את ה6A21 400W או 6A19-2F 300W. לכן הם המליצו לי בחנות לקחת את ה21 ולשים עליו עוד מאוורר, לדוגמא: Thermaltake Ultra UV Fan 120mm - RED [TT-A2277] וכך לקבל את הספק 400W ושני מאווררים. האם המארזים שווים ביכולתם? את ה6A19-2F 400W מצאתי בpandas ב490 ש"ח , ולהרכיב 6A21-2F 400W יעלה לי 528 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה כרגע מפרט למחשב (בתקציב של כ-8000 ש"ח) אותו אני מתכנן להזמין השבוע או בשבוע הבא. המפרט לא סגור עדיין אבל בבסיסו: קונרו E6600 2GB זכרון הארדיסק אחד (Maxtor MaxLine 250GB) כרטיס המסך יהיה כנראה X1800XT 512mb המארז יהיה Gigabyte 3D Aurora (אשר יקנה כנראה מ Keynetik שמציעים אותו ב-500 ש"ח). אני לא מתכוון לעשות OC, לכן אני צריך ספק שיחזיק לי את המערכת בראש שקט אבל לא יהווה סתם overkill. ושיהיה שקט כמובן. חשבתי ללכת על FSP 400W GLN. האם הוא יספיק? ראיתי בפנדה את ה Liberty 400W ב-465 ש"ח (אחרי הנחה של 2% על תשלום במזומן) אך המחיר קצת יקר והפרט גם ככה קצת חורג, אך האם ה FSP יספיק? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
A friend of mine bought this case and he really wants to use the front USB connectors. Problem is that unlike most USB panels the cable here is split into 8 little wires titled with stuff like D+, 5+ and a couple more and due to this I have no idea how to properly connect it to the board (Asus A7V333). I could really use a guide or an explanation on how to connect this. Thanks in advance
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-