ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת למשרד - לעשרות מסמכים ביום. הדפסות צילום פקס סורק המליצו לי על brother mfc-8860dn האם יש המלצות או השגות על הנ"ל? תודה
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש כאן למישהו slimstar 310 לא בשימוש? כי ניקיתי אותה ואיבדתי 3 מקשים.. אני אשמח אם מישהו יעשה את טובה עצומה וישלח לי אותם.. המקשים F6,F7, Home הייתי גם מביא תמורה קטנה אם היה לי מה להביא.. (יש לי אוזניות Apple מקוריות למי שרוצה)
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי את הראוטר הנ"ל ומדפסת לייזר מחוברת אליו דרך חיבור USB המדפסת סמסונג SCX-4521F העניין שהמחשב לא מזהה את הסורק... אם אני מחבר את המדפסת ישר למחשב אז הכל עובד (מדפת+סורק+פקס)... ודרך חיבור לראוטר רק המדפסת עובדת... מה עושים??? אני רוצה שהמדפסת תהיה מחוברת לראוטר כי יש לי עוד כמה מחשבים בבית שמשתמשים במדפסת הזו...
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המדפסת שלי שראיתי באינטרנט שיש עוד אנשים עם הבעיה הזו..אבל אין לי מושג איך לפתור אותה המדפסת שלי לא מבטלת לי את המסמכים לא משנה מה אעשה..אני לוחץ על "בטל את כל המסמכים"- השתמש במצב מקוון, והכל..וכלום (אני מבטל את explorer.exe) ומפעיל אותו מחדש וזה לא עוזר..פשוט כלום ביטלתי את ה spooler בתוך "שירותים" ואז אני גם לא יכול לראות את המדפסות שלי בכלל בתיקיית "המדפסות שלי זה כותב לי "לא ניתן להתחבר" בשורה הכחולה למעלה של התיקייה../: אני עושה הפעל מחדש והמצב נשאר כרגיל..ההדפסות לא עפו מהתור להדפסה.. למישהו יש פיתרון יותר יצירתי חוץ מלהוציא את זה מהשקע בחשמל?..חח
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה לסט מקלדת ועכבר אלחוטיים. הדרישות הן: 1) טווח עד 3 מטרים 2) מחיר עד 200 ש"ח 3) נצילות (החלפת סוללות) הטובה ביותר מבלי לפגוע בדרישות למעלה הערות: 1) אין דרישה מיוחדת לפונקציונליות. מבחינתי גם המקלדת/עכבר הפשוטים ביותר שעונים לדרישות 1 ו-2 (ורצוי 3) מתאימים. 2) אין דרישה מיוחדת לשיטה (RF, Bluetooth, IR וכו') אם כי רצוי לא RF (מי אמר סרטן ולא קיבל? :-)) תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות עכבר אלחוטי למחשב משרדי, לא צריך להיות מיוחד למשחקים. יהיה נחמד אם הוא יהיה ארגונומי פחות או יותר. מבחינת סוללות - עדיף משהו עם AA שמחזיקות הרבה זמן ולא עריסת טעינה. התקציב הוא עד 200 ש"ח אבל אני מניח שאפשר למצוא משהו יותר זול. תודה.
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני מכיר את הבעיה הזאת ממזמן מידי פעם הייתי הופך את המדפסת , מנתק ומחבר את הספק כח ( מטען ) וזה היה מסתדר בדקתי את זה לעומק והבעיה שהמנוע של הסורק נתקע וגורם למדפסת לא לפעול אני חושב אולי שזה הספק כח גורם לזה המדפסת לא מקבלת זרם מספיק , בדקתי מתחים וזה היה תקין ביציאות של הספק כח יכול להיות שזה הגורם הספק עולה 100 ש"ח לגביי עלות תיקון אין לי מוסג אני חושב בסביבות 200-300 ש"ח ( השערה ) או עדיף לקנות מדפסת חדשה ? אני מאוד מרוצה מהמדפסת יש לי אותה 5 שנים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מדפסת חדשה לאחר שהמדפסת הנוכחית שלי Lexmark Z23 עושה לי מלא בעיות והדיו מתייבש ממש מהר. לפני שאני מגיע למדפסת עצמה אני תוהה האם זה באמת יעיל וזול יותר לקנות מדפסת בעלת 4 מיכלי דיו במקום 2? שמתי עין על המדפסת Brother DCP130C. שבאמת רוב התגובות עליה טובות למעט הנושא שאי אפשר להדפיס בה אם אחד ממיכלי הדיו התרוקן. האם זה נכון או שאפשר לשנות משהו בדרייברים שלא יהיה ככה? והאם אתם ממליצים על מדפסת זו? אני פתוח גם להצעות למדפסות אחרות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אז ככה כרגע יש לי עכבר בעל חיבור בלטוס אבל לייזר ואני לא מרוצה ממנו ניסיתי לחפש קצת ומצאתי שכל העכברים שמתחברים בבלוטוס הם גם לייזר אני מאמין שסתם פשוט לא מצאתי וקיימים עכברי בלוטוס אבל אופטיים. אשמח להמלצות על עכברים בעלי חיור בלוטוס ואופטיים במחיר של עד 250 ש"ח תודה רן
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
או לקנות מדפסת חדשה אני מאוד מרוצה מהמדפסת שלי היא אצלי יותר מ - 5 שנים ולא היה שום בעיה אבל מגיע הזמן שהתקלות מגיעות ................... בדיקת מדפסת עולה 100 ש"ח הרכיב שאמרו לי שיש איתו בעיה עולה 250 ש"ח +- 1 האם כדי לתקן את המדפסת או לקנות חדשה 2 בשביל לתקן אני צריך לנסוע מאשקלון לאיזור המרכז 3 איפה כדי לתקן במעבדות HP (בחברה ) או במעבדות פרטיות 4 גם נשאר לי עדין דיו של המדפסת חדש שחור + צבע 57 + 56 מה הנכון לעשות
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום לכם חברים, אני צריך המלצה למקלדת+עכבר אלחוטיים עד 350 שקל. מבחינתי שיהיו ברמה של ה-Microsoft Desktop 1000: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=472600 פשוט שהטווח שלהם קצר ואני צריך קליטה לטווח של בערך 2.5 מטר.
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום. יש לי את הסט שבנושא. אחרי שאני מכבה את המחשב ומדליקה שוב לפעמים קורה שהרסיבר של הסט נדלק, אני לוחצת על הכפתור שקולט את המקלדת והעכבר והוא מהבהב אבל כשאני לוחצת על אותו כפתור בעכבר או במקלדת כשי שיקלטו הרסיבר נכבה ולא מגיב. (כשהוא קולט נדלקת נורה שמסמנת שיש חיבור, ומיותר לציין שהעכבר או המקלדת לא מגיבים אם הרסיבר כבוי). ניסיתי לנתק ולחבר שוב את הUSB שלו למקומות אחרים, לאותו מקום, ורק אחרי 10000000 נסיונות זה מצליח. כל הדרייברים המעודכנים מותקנים. מה עושים?? :s05:
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, במהלך בניית מארז חדש למחשב מדיה סנטרת ניתקלתי בצורך ב"זווית AGP". כרטיס Agp riser ימני. במידה ומישהו מקיר איפה ניתן להסיג אחד כזה? תעזרו בבקשה. (חוץ מPLONTER ) במידה ואין מאיפה להסיג אני כנראה יצתרך לעשות אותו לבד. במידה ומישהו עשה, אשמח לשמוע על הבעיות שיכולות להיות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני כרגע עם MX700, מאוד לא מרוצה... אני דיי בטוח שאפשר להתרגל לשחק איתו הרבה מאוד משחקים, אבל קשה מאוד להתרגל לCS איתו. הDELAY יכול להרוג. האם יש דרך לגרום לו לעבוד יותר טוב, ואם לא - איזה עכבר אלחוטי יכול לספק את הסחורה כמו שצריך?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת מה ההבדל בין המדפסות הללו: BROTHER: dcp 130c dcp 135c dcp 150c לדעתי אין הבדל כלל והעלו את המהירות של ה150 ממש בקצת על מנת למשוך עוד קונים... לא אותה מדפסת??? תודה לעונים.[br]פורסם בתאריך: 5.03.2009 בשעה 11:20:30 מישהו???הוקפץ בהתאם לחוקי הפורום.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אני מחפש רמקולים למחשב טובים עם באס חזק שאוכל לשמוע טוב בשירים וסרטים ויש לי עוד שאלה מה אתם אומרים על הרמקולים האלה?שוים משהו http://www.itreviews.co.uk/graphics/normal/hardware/h612.jpg
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן, פירמתתי את המחשב ונאבד לי הדיסק של המדפסת היא משמשת כסורק , מדפסת, ועוד כמה דברים.. הורדתי דרייבר מהאתר של החברה.. הוא מתקין ואז אומר שהוא לא מזהה אותה ביו אס בי. כאשר אני מכניס אותה ליו אס בי המחשב מזהה אותה מצוין ואני גם יכול לקרוא איתה כרטיסי מיקרו אס די.. מישהו יכול לעזור לי? אני חושב שאני צריך את התוכנה כונטרול סנטר 2 תודה [br]פורסם בתאריך: 6.03.2009 בשעה 13:44:50 עדכון:עשיתי שוב את ההתקנה של התוכנה שהורדתי מהאינטרנט הוא זיהה את המדפסת לאחר שזה התקין. איך אני מפעיל את התוכנה שלה? מישהו יודע איפה אפשר להשיג controlcenter2 חיפשתי ולא מצאתי
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם ניתן? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 843 צפיות
-
-
מחפש מצלמת אנרנט איכותית למסנגר סקייפי וכל התוכנות האלה שתתאים לויסטה ועד 200 שקל. רצוי שהחנות תהיה באזורר המרכז והכי טוב שתהיה בראשון.
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
הי רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי למצוא את ההבדל בין שני כרטיסי הרשת ההלו מבחינת מפרט: הראשון Intel® PRO/1000 PT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm השני: Intel® Gigabit CT Desktop Adapter הנה קישור: http://www.intel.com/products/desktop/adapters/pro1000pt/pro1000pt-overview.htm בעיקרון שאני מחבר את השני(זה עם הסיומת CT) הוא לא "סוחב לי את התקשורת כמו הכרטיס עם הסיומת PT תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
העכבר של גוסס ואני צריך להחליפו. חשבתי על הסט Wireless Laser Desktop 3000 או שאני יקח RAZER Diamondback 3G . אני לא גיימר כבד, אבל אני צריך עכבר שיהיה נוח למשחקי FPS (פעם בשנה שאני משחק COD) והכי חשוב- שיתאים לשמאליים. לסט אני מוכן להשקיע בערך 300 שקל, על עכבר לא יותר מ200.
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מה שאני רוצה לעשות זה להפוך שתי מדפסות "רגילות" (HP 1020 + HP5610) למדפסות רשת (שלא תלויות במחשב עצמו). בישביל זה ראיתי שרת מדפסות והבנתי שמצד אחד הוא מחובר לראוטר ומצד שני למדפסות. השאלה קודם כל אם יש שרת מדפסות אחד שיש לו שתי כניסות USB כדי שאוכל לחבר את שתי המדפסות, והאם זה יעבוד בכלל כמו שצריך על אותו אחד בעצם. כמובן שאם קיים אשמח להמלצה למשהו טוב ולא במחיר אסטרונומי. כל עצות/הערות/הארות יתקבלו בברכה
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אני מחפש מקלדת בלבד, לא אלחוטית בתקציב של עד 80 ש"ח, רצוי מאוד בחיבור USB. לאחר חיפוש אחר מקלדות מומלצות באתרים כמו Amazon ו -Newegg, אני מתלבט בין מספר דגמים. מקלדת ראשונה: Logitech Internet 350 USB : http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16823126012 אפשר להשיג בארץ במחיר של כ-65-75 ש"ח לדגם USB. הדבר היחיד שהפריע לי לאחר עיון מעמיק בתמונות הוא, שלוג'יטק משום מה בחרו להשתמש במדבקות על המקשים במקום בצבע/חריטה. נותן תחושה של גימור מאוד זול. האם למישהו יש את המקלדת, ויכול להעיד שהמדבקות לא מתקלפות? מקלדת שניה: Microsoft USB Ergonomics Comfort Curve Keyboard 2000 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16823109026 ניתן להשיג במחיר של כ-75-80 ש"ח. בי…
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אז ככה לדוד שלי יש מחשב נייד והוא ביקש שאברר בשבילו על סורקים שיהיו דקים ככל האפשר וקטנים (בגודל של A4) ומכיוון שאין לי ידע בנושא פניתי לטובים ביותר כרגע הוא בחו"ל והוא אמר לי שהוא ראה את הדגמים האלה CANON LIDE בדגמים של 90,100 ו200 . איזה דגם מבינהם מומלץ? יש דגמים אחרים מומלצים? התקציב עומד על סביב 350 שקל
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי את המדפסת ללא כבלים לאל כלום רק חשמל לקחתי כבל USB עם צד אחד וכבל עם הראש הקטן כמו שיש במדפסות אחרות (לקחתי מהמדפסת הקודמת של HP ) וכו' חיברתי את המדפסת אך אני לא מצליח להתקין אותה, הורדתי דרייברים מהחברה וזה רושם ש לא יכול לההשלים בגלל ה printer spooler is stopped גם שאני עושה חומרה חדשה מקובץ זה רושם שלא יכול להשלים כי RCP לא עובד משהו אולי אני צריך USB רגיל ? יש בתוך המדפסת עוד חיבור כזה או שזה למצלמה בקיצור.. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-