ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
קניתי אוזניית BT הכל טוב ויפה (סוללה קצת קטנה מדי) אבל הן הגיעו עם מטען אנגלי והייתי שמח לרכוש כבל USB כדי להטעין אותן עם המחשב שתי שאלות: א. איך קוראים לחיבור הזה? MICRO USB רגיל? האם זה זה:http://www.dealextreme.com/p/usb-to-micro-usb-charging-cable-60cm-length-48924 ב. קיבלתי ביחד עם האוזניה אוזניות שמתחברות לשקע USB (בשביל לשמוע סטראו) אם אני רוצה גם להטעין את האוזניה וגם לשמוע מוזיקה עם האוזניות האם זה אפשרי? (ז"א איך אני יכול לפצל את החיבור באוזניה ל-2 ואם כן האם זה תקין שאחד מזרים חשמל לסוללה והשני מזרים מידע לאוזניות?) תודה רבה, אריה נ.ב איפה אני מוצא מתאם מחיבור 3.5 רגיל לחיבור המוזר של האוזניות שלי לשם הברה התחתון זו האוזניה העליון זה החיבור של המטען/…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סוויץ מחול אך שום אתר לא שולח לארץ! מישהו אולי מכיר אתר מענין?? ולא שלוקח 40 דולר לדמי משלוח!??
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי מחשב חדש, וכמובן תיכננתי לחבר לו את הסורק הישן, מדגם Agfa SnapScan 1212P, אבל הדרייבר שנראה שמותקן בהצלחה בחלונות XP, אך התוכנה ScanWise (שבאה עם הסורק ודרכה כל התוכנות כמו Photoshop סורקות) אומרת שהיא לא מוצאת סורק (למרות שהסורק מופיע ב-Control Panel תחת Scanners and Cameras). התקנתי גם את ה-Patch לדרייבר מאתר התמיכה של Agfa ושום דבר לא קרה, תוכנת הסריקה (ה-TWAIN) עדיין לא מזהה את הסורק (היא מבקשת לחבר אותו ולוודא שהוא דלוק - אבל הוא כבר מחובר כראוי ודלוק)! מה עושים?!? תודה מראש לכל מי שיעזור!
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
-
-
יש ברשותי קצת יותר משנה (שנוה וחודש אם לדייק!) צורב Yamaha CDRW8424 SCSI לאחרונה יש לי הרגשה שהוא מעוניין לסיים את מערכת היחסים שלנו.... :'( אני לא בטוח אם הוא כועס בגלל החרא שאני מאכיל אותו כרגע (דיסקים מזורגגים של Maxwell x12 עטיפה דקה או Mitsumi Blank CD`s) ??? או אולי בגלל שהוא עובד אצלי שעות נוספות? (ביום רגיל בערך 5 דיסקים) בכל אופן החלטתי לפתוח אותו ולהרביץ לו ניקיון, יש למישהו רעיונות נוספים מלבד ניקוי הראש (עם מקלון צמר) את המגש, ואת המסילות של הראש, עוד דברים שצריך לעשות? (ואל תגידו לי לזרוק את המדיות של Maxbad לפח, כי הם כבר שם!!! :AR15:) ואם כבר איזה מדיות מומלצות לצריבה? האם יש הבדל בין Audio ל Data ? (בסוג המדיה) ויש למישהו המלצות לצורב טוב? (רצוי SCSI כי …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בס"ד אני מחפש המלצה למדפסת לייזר צבעונית שתיהיה חסכונית ולא יקרה, שתיהיה יכולה להדפיס יותר מאלף דף בצבע, ובשחור, נוחה לתפעול, תודה רבה להמלצות !
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
לפני כמה זמן פתחתי תארד על רכישת מערכת אל פסק אבל עדיין לא הגעתי להחלטה דפדפתי באינטרנט ומצאתי כמה חברות מענינות ביניהם Mustek ו APC APC נראה כאל פסק מאוד משתלם ומחירו בהתאם(~800 ש"ח) ל APC 650VA אל פסק של Mustek שהמליצו לי עליו MUSTEK POWERMUST 800VA שמחירו 551~ ש"ח האם יש אתר שנותן ביקורות על אל פסק? נראה שתחומי אל פסק יותר מעורפלים בעולם האלק והמחשבים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות סט מקלדת+עכבר אלחוטי. השימוש: גלישה, WOW (לא משחקים כבדים יותר), סרטים וכתיבת מסמכים. מרחק מקסימלי מהמחשב: 3.5-4 מטרים ראיתי את הסט הנ"ל (Microsoft Wireless BlueTrack Desktop Set 3000) ורציתי לדעת האם מישהו משתמש (רצוי זמן ממושך) בו ויכול לתת חוות דעת עליו. איך הקליטה? ההקלדה? וכו'... אגב, אני לא מקובע על הסט הזה אז אם יש המלצות/חוות דעת נוספות אשמח!
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני זוכר בזמנו היו הרבה בעיות למצוא דרייברים למודמים פנימיים וגרסאות חדשות של ווינדוס. האם מישהו יודע מניסיון אישי על מודם פנימי שעובד טוב על ווינדוס 7 בגרסת ה-64 ביט? יש לי תוכנה חמודה שמציגה את המספר של מי שמתקשר על המחשב - כרגע על ווינדוס XP, אך אני מחליף מחשב לחלונות 7 בקרוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב אנדרויד קטן לטלויזיה בסלון שישמש כמחשב מדיה סנטר אני רוצה לקנות מקלדת (בלוטוס כמובן) וראיתי שיש את של החברות הידועות ויש מלא מקלדות זולות באיבי שהאמת נראות טוב השאלה שלי היא האם יש טעם להשקיע באיזור ה200-300 שקל למקלדת איכותית או שאפשר לקנות משהו בסגנון הזה וזה גם יעשה את העבודה: http://www.ebay.com/itm/Mini-Portable-Wireless-Bluetooth-Keyboard-Mouse-Touchpad-For-Windows-Android-iOS/311047871604?_trksid=p2045573.c100034.m2102&_trkparms=aid%3D222007%26algo%3DSIC.MBE%26ao%3D1%26asc%3D25223%26meid%3De323faee80524ea9be655a8a897dce51%26pid%3D100034%26prg%3D10631%26rk%3D2%26rkt%3D8%26sd%3D281437978929 אני ישמח לדעת בתכלס מה ההיתרונות בלקנות משהו איכותי ויקר…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמנם קניתי את הסט לפני משהו כמו 3 שבועות אבל זאת בעיה שהתחילה להציק ממש רק בימים האחרונים, לפני זה היה נדמה לי שזה היה די רנדומלי אבל כנראה שזה תמיד היה כמו שעכשיו. בכל מקרה, הבעיה היא שבכל פעם שאני לוחץ על המקש של פ/P אז במידה ויש איזה חלון של תיקיה ברקע אז זה ישר קופץ אליו וכמובן שלא מקליד את האות. זה קורה רק עם חלונות כאלה (כל דבר מתוך חלון "המחשב שלי") ורק עם המקש הספציפי הזה, אם אין חלון כזה פתוח אז האות מוקלדת כראוי. אשמח לכל פתרון אפשרי... תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום, יש הבדל בין חברות הדיו החלופי והאיכות? איזה כדאי לקנות ל-Canon Pixma 1500? תודה
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מישהו מכיר עכבר למחשב נייד דוגמת V550 של לוג'יטק - עם קליפס הנצמד למחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבט בין מצלמה דיגיטלית או canon power shot a70 או fuji fine pix 2800(2.0 או fuji fine pix 3800 או olympus camedia c-720 ultra zoom האם ידוע לכם אם המחירים בהולנד זולים משמעותית מישראל?
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, לפני כשלושה חודשים רכשתי מדפסת לייזר lexmarlk e232 ולפני יומיים אזל הדיו במדפסת לייזר (למרות שאיפה שקניתי אמרו שייקח לזה הרבה זמן). זה הנסיון הראשון שלי עם מדפסת לייזר וחשבתי שהיא תחסוך זמן וכסף. אבל כשנסיתי לברר איפה אני משיג דיו... שגם זאת התבררה כבעייה ... נתברר שהדיו עולה בין 300-400 שקלים והמדפסת עצמה עלתה לי 600 שקל. מישהו יודע אם המחיר הזה ריאלי.... ואם כן... לא שווה לקנות מדפסת חדשה ...??? ולמה המחיר כל כך גבוה??
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איזה מהבקרים הבאים עדיף? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_1132_2563&products_id=18385 Microsoft Wired Controller For Xbox 360 & PC בקר משחק חוטי מקורי של מיקרוסופט למחשב ביתי או קונסולת משחק חיבור USB 194 ש"ח או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_1132_1248&products_id=9668 Logitech® Rumblepad 2 Vibration Feedback Gamepad For PC 205 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
לפלאפון מוטרולה אבל הוא מתאים ל SK לי יש SK 5000A עכשיו צריך דרייבר יש מצב לארגן לי?? המכשיר של מוטורלה הנה ה SN שלו 03040270042
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אשמח לעזרתכם\המלצה\חוות דעת: קראתי את הביקורת של האתר על ההגה הזה, קצת יוטיוב וגוגל. אין לי בעיה של תקציב, אני מוכן להשקיע את ה-1,500 כמה שזה לא יעלה, אך אני לא יודע עד כמה יש תמורה למחיר. אני בעיקר משחק ב-Richard Burns Rally (RBR). כמה שאלות: 1. האם מישהו שיחק במשחק הזה עם ה-G27 ויכול להמליץ על כך? 2. איך אני מעביר הילוכים באופן סיקוונטאלי כמו בראלי? עם הידיות הכסופות האלה (ראו תמונה, בדומה ל-DS4) או באמצעות כפתורים שמאחורי ההגה (כמו ב- 206 WRC הישנה)? 3. בלם-יד. הבנתי שאין בערכה. אין איזה תוסף של בלם יד שאפשר לקנות או לאלתר איזה משהו? כי וואלה זה חלק משמעותי מנהיגת ראלי כשיש פניות של 180 מעלות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-
-
צריך המלצה למדפסת משולבת למשרד, היא צריכה להיות אמינה חסכונית בצבע ועמידה השימוש הוא בעיקר חשבוניות בערך 450 דפים בחודש ושליחת וקבלת פקסים לא צריכה להיות אלחוטית מתוחכמת או צבעונית מה עדיף לי דיו או לייזר שחור לבן עד 1200 שקל? תודה!
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש לי כרגע את המארז הזה http://pch.co.il/docs/pd1559302545.htm איך הוא? המעבד AMD 2400 שלי הוא על 55 מעלות בערך עכשיו ויש לי קול מאסטר אירו 7+. 1. איך הטמפ' של המעבד עם הגוף קירור הזה זה גבוהה מדי לא??? אמרו לי בגלל שהזרימת אוויר במארז לא טובה אז אני רוצה לשפר וכחלק מזה אולי להחליף מארז לאיזה מארז כדאי לי להחליף? בתקציב של 400 שקל בערך אני לא צריך ספק תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אחרי שחרשתי את ZAP, וכל חנויות המחשבים ברשת, אני לא מוצא כזה. גם בחיפוש של האתר חיפשתי ולא מצאתי כלום. למרות שבחו"ל מצאתי הרבה, אם למישהו יש מושג איפה אני קונה כזה, אני אודה לו מקרב לב... או לחילופין, מודם סלולרי למחשב נייח (חיבור PCI).
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לעכבר ואולי גם מקלדת לגיימינג. תקציב לעכבר 100-200 שח , תקציב למקלדת לא יודע גם מחיר סביר. יכול להתגמש על המחירים אם תמליצו לי על משהו טוב
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני מתכוון להחליף כרטיס מסך GF2 Ti/500 חדש של גיינוורד שעושה לי קצת בעיות בכרטיס GF4 MX440 GOLDEN SAMPLE גם של גיינוורד שראיתי עליו ברשת דברים טובים. אני הולך על זה גם מפני שראיתי כאן, נדמה לי, קישור להשוואה בין היכולות של שני הכרטיסים (לאו דווקא של גיינוורד) בה ה-MX440 היה מהיר וטוב יותר. הייתי אולי קונה RADEON 8500LE במחיר המצויין שראיתי ברשת אבל בחנות שקניתי את הכרטיס הם רוצים הרבה יותר על הכרטיס הזה ו-GF3 ודאי יקר מדי לטעמי. בהחלפה ל-MX440 אני אוסיף 100 ש"ח.רציתי לבקש ממי שהעלה את ההשוואה בין ה-GF2 ל-GF4 לרשום את הקישור שוב כי לא הצלחתי למצוא אותו כאן ולא ברשת כדי להיות בטוח שלא טעיתי בפעם הקודמת. בתודה מראש RH
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ניקיתי אותו אבל מאז הכפתור הימיני קצת "חורק" שלוחצים עליו, פעם שימנתי זה עבד טוב אחרי זה שוב חזר זה קצת מציק לי, חשבתי למכור אותו בזול יותר מכיוון שאין לי אחריות אם פתחתי את הברגים? או שיש דרך אחרת
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני חושב לקנות את שני הנ"ל במבצעי 1+1 בהנחה. מה אתם אומרים עליהם? אהבתי את זה ששניהם לא צריכים יותר מידי החלפת סוללות (מקלדת בכלל לא, עכבר רשום פעם בשלוש שנים) לשימוש ביתי (מחשב נייח) משרדי (לא גיימינג). יחליפו סט Logitech EX110 שיש לי (בן 8 שנים).
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-