ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
המחשב מחובר לטלויזה בסלון. המרחק מהמחשב לסלון 5 מטר שבדרך יש קיר לבנים. האם קיים עכבר שיכול לשלוט טוב על המחשב או פתרון יותר אלגנטי דמוי שלט ? בזמנו מכרו את עכבר BLUETOOTH של לוג'יטק שיצורו הופסק וקראתי תגובות שהוא יעיל. http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=30404 אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז, ככה - אני מקבל מחשב חדש - מפרט מימין - ורציתי להחליף את הסט הבסיסי של מיקרוסופט האלחוטי שיש לי מעוניין בסט אלחוטי - ורק של מותג משמע מיקרוסופט/לוג'יטק אפשרי גם לא אלחוטי אם ממש טוב, פשוט די התרגלתי לאלחוטי וזה נחמד משחק במחשב וגם עובד איתו - תמונות וידאו סרטים אינטרנט אופיס וכו' לכן ה- G7 נראה לי לא מתאים עם משחקי הבטריות - פעם בשלושה ארבעה חודשים זה בסדר - לא פעמיים ביום חשוב עכבר לייזר - המשטח שאני עובד איתו קצת משקף וזה מפריע לאופטי נראה לי גם בזבוז לקחת סט מקלדת+עכבר ועוד עכבר ולזרוק את העכבר שעם הסט במקרה כזה אשאר עם הסט שלי ואקנה עכבר בנפרד ראיתי באתר של לוג'יטק את ה MX3200 אבל בארץ אני רואה רק את ה 3000 והמקלדת שלו מכוערת פחד באתר של מיקרוסופט יש את הסט של ה- 8…
-
- 4 תגובות
- 936 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לרכוש סט עכבר+מקלדת אבל הבנתי שהרבה מן הסטים לא תומכים בכיבוי אוטו' עם כיבוי המחשב . רציתי לדעת איזה סט הכי מומלץ לדעתכם ? ושיהו במחיר סביר (200-300) אם בכלל יש כאלה . הבנתי גם שהדגמים הנטענים יקרים מאוד , האם יש כאלה במחיר שפוי ? תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת המלצה טובה,אני מחפש עכבר ומקלדת כמו שמפורט בכותרת..תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין בעכבר+מקלדת+הדסט, אין תקציב נכון לעכשיו, יש בבאג מבצעים על SteelSeries, מה שיכול להיות מגניב אם יש להם דגמים מעולים. בכל מקרה, תמליצו על רייזר, לוג'יטק או סטיל, כמובן אפשר עוד חברות. תודה <: אגב שלא יהיו מקלדות ועכבר MMO
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
חשבתי לקחת את ה-Logitech G5 ה-Logitech Media Keyboard Elite והSteelpad QcK Mini (כי אין לי מקום לשום דבר יותר גדול) אני לא צריך את הבולשיט של האלחוטיים. ממש לא. אתם חושבים שזה טוב ? יחד עם המחשב החדש שאני קונה, והכל... את העכבר מצאתי בKSP מאוד בזול, את המקלדת אני אקנה באופיס דיפו כי יש לי שם זיכוי, ואת הפד אני אזמין מPCGAMES (יחד עם חבילת ההרחבה של הקרב על הארץ התיכונה 2) יש אולי הצעות אחרות ? או מקומות זולים יותר שלא ראיתי ? אני אודה מאוד על כל עזרה שתינתן.
-
- 7 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מישהו ניסה לפחות חלק מהעכברים האלה ויכול לתת המלצה או השוואה או אפילו ממה עדיף להתרחק? ה-MX518: ה-MX510 ה-MX1000 ה-MX700: * שאלה נוספת, האם מישהו יודע איך הסט הזה, ואיזה דגם העכבר שבסט? Logitech Cordless Optical Desktop
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. כרגע חזרתי מחנות מחשבים, ושם ניתגלו בפני עכברי SmartCom שנראים מדהימים בעיצובם, ומחירם זול מהרגיל. רציתי לשאול אתכם אם ימשהו שמע על החברה, או התנסה איתה, או יכול לשתף אותי בביקורת על אחד מן העכברים. תודה מראש, מיכאל.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
נזכרתי שלפני שנים רבות, לפני המעבר לעכברים ללא כדורים וללא חוטים היו בחנויות המחשבים עכברי trackball. גם לי היה אחד כזה, מאסיבי ביותר, בגודל של כף יד פתוחה מה אגיד לכם? אני עדיין זוכר לטובה את נוחות השימוש בעכבר הזה. אם בעבודה בתוכנות גרפיות, גלישה באינטרנט והכי חשוב - משחקי פעולה. בזכות העכבר הזה הפכתי לאחד השחקנים המובילים בזמנו במשחקי רשת כגון MOH:AA, et1.0, cs, cod ועוד רבים וטובים. העכבר שווק חיים לאחר מספר שנים ולא הצלחתי למצוא יותר כמותו בשוק. בין מדפי החנויות שהתהדרו כעת בעכברי שן כחולה אלחוטיים נותרו אולי 2 דגמים של עכברי trackball של לוג'יטק ומיקרוסופט וכל אחד עלה 500 שקל לפחות והתאים יותר לעבודה גראפית ופחות למשחקים וגלישה. לא היתה לי ברירה ועברתי יחד ע…
-
- 3 תגובות
- 882 צפיות
-
-
איזה עכברי גיימינג הם ההכי טובים? כאילו מה הכי מומלצים ומה ההכי טובים אם אין בעיה של תקציב
-
- 15 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש ב-Massdrop מכירה של Mionix Naos 7000 או Mionix Avior 7000 ב-50% הנחה (40$), לדעתי זה ממש משתלם. אלה עכברי גיימינג עם חיישן אופטי ADNS-3310 מהמדוייקים בעולם. Naos הוא עכבר לימניים ו-Avior הוא עכבר סימטרי. https://www.massdrop.com/buy/mionix-avior-7000 זה אותו החיישן שנמצא ב-Steelseries Rival שעולה 270 ש"ח בארץ.
-
- 6 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לקנות עכבר חדש של גיימרים דוייק ראיתי את הביקורות של הG5 וה-G7 באתר אבל אם זאת יש כ''כ הרבה מבחר של עכברים חדשים בלוג'יטק ראיתי מכירה קבוצית בפנדה מחשבים את הMX500 ב-115 שקל בלבד! אפילו שיש דגמים חדשים של עכברים, האם הוא טוב? בקיצור על איזה מבין כל עכברי הלייזר/גיימרים הקיימים היום בשוק אתם הכי ממליצים לא משנה התקציב
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם יש חנות בה ניתן "להרגיש" את העכברים?אני מחפש עכבר למשחקים והתקציב הוא בערך 500 שקל.הבעייה היא שאני לא רוצה לזרוק אותם לפח על עכבר שכולם מרוצים ממנו ולי הוא לא מתאים ליד.אגב העכבר שאני מחפש חייב להיות לא אלחוטי.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הי ח'ברה. מישהו יכול להמליץ על עכבר / עכברים לשמאליים? היחיד ששמעתי עליו הוא MX610 של Logitech. אשמח לקבל המלצות נוספות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 758 צפיות
-
-
תקשיבו יש לי בעיה יש לי עכבר בסדר של apple אני משחק איתו אני בסדר אבל יש את העכבר של הגיימרים שמשנה את המהירות אבל אני לא יודע עם כדאי לקנות עכבר כזה כי עם העכבר שיש לי אני משחק איתו במשחקי מחשב ואני נורא טוב איתו אבל אני חושב שעם העכבר לגיימרים אני יהיה יותר אבל אני לא בטוח אז בקשה תנו לי עצות .. תודה לעוזרים מראש !!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- Razer Imperator Ergonomic Laser Gaming Mouse SteelSeries Xai Laser Mouse איזה עכבר יותר טוב? איזה עכבר יותר איכותי? איזה עכבר יותר מקצועי? לאיזה עכבר יש חיישן יותר מדויק? איזה עכבר יותר נוח ליד? איזה עכבר הכי משתלם כאלו שווה את הכסף? אני לא יודע מה לקנות כל אחד אומר לי משהו אחר מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי עכבר אופטי חדש, Logitech MX510. לפי החוברת הקצרה שבאה עם העכבר במחשבים אישיים (PC) יש לחבר את העכבר לשקע הPS2 באמצעות המתאם המתאים שבא ביחד עם העכבר. עכשיו, השאלה שלי היא כזאת: *האם ישנו הבדל כלשהו, מבחינת מהירות התגובה וכו', בין עכבר המחובר בחיבור PS2 לבין עכבר המחובר בחיבור USB? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלשום, בשעה טובה (או שלא, זה היה כמעט 01:00 בלילה...) נפטר ידידי Intellieye Explorer. מותו הגיע לאחר תקופה ממושכת של גסיסה בה הוא נדלק ונכבה כרצונו (עד שניתקתי אותו וחיברתי מחדש) ובשלבים האחרונים החל להניע את הסמן בצורה איטית ומסורבלת מאוד, מזכירה עכבר גלגל מלוכלך מאוד (גם זה נפסק לאחר ניתוקו וחיבורו מחדש). השלב האחרון היה הנורא והקשה מכל, העכבר פשוט נכבה באמצע הפעולה ורק ע"י fiddling ממושך עם הכבל שלו הוא חזר לחיים, אך לבסוף, כמה שלא סובבתי את הכבל וכופפתי אותו, הוא מיאן להדליק את העין האדומה שלו (או הכחולה, מרוב המכות!). בינתיים (עד יום שני, 17:30) אני עם עכבר גלילה פשוט וישן של לוג'יטק :'( יש לציין, כי זהו הIntellieye Explorer השני שנפטר בידי בשבעת החודשים האחרונים. ה…
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני יודע שדובר רבות על הנושא ואפילו במדריך קצרצר (שפשוט לא מספיק),אבל אני רוצה לברר את העניין לעומק. למה אופטי? למה עקיבה? איך העקיבה הזאת עובדת? והאם לשימושים משרדיים עכברי העקיבה טובים יותר? ואנא נסו להימנע מלדבר על מהקושי הכרוך במעבר בין סוג אחד לשני.
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שמתי לב לתופעה מוזרה, גם העכבר שלי Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000 , וגם העכבר של חבר שלי Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 v2.0 פועלים על סוללה אחת! , כאשר הם אמרוים לפעול עם 2 סוללות. עוד מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
http://www.ocztechnology.com/products/ocz_peripherals/ocz_eclipse_laser_gaming_mouse http://www.ocztechnology.com/products/ocz_peripherals/ocz_behemoth_laser_gaming_mouse מאוד אהבתי
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
האם יש מקום בארץ עם תצוגה שאפשר להרגיש ולנסות עכברים לגיימרים לפני הקנייה ? אני מחפש עכבר איכותי ומעדיף להרגיש איך העכבר מרגיש על כף היד לפני הקנייה. תודה,
-
- 1 תגובה
- 943 צפיות
-
-
מה השוק בארץ מציע? אני מעוניין לראות את כל האופציות, מיועד למשחקים.
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהליין כולם! במסגרת משחקיי ב LAN שונים ומשונים (שאגב - כל אחד שיש לו פרטים לגבי כאלו ואחרים מוזמן לשלוח לי לאימייל amir_had@msn.com החלטתי לרכוש עכבר אופטי...שכן העכבר הנוכחי - כבר נמאס לי לנקות אותו כל יום שעובר... אז ככה. איזה הכי כדאי? כלומר, יש MICROSOFT ו LOGITECH? מה עדיף? ואיזה דגם? כמובן תוך התייחסות למחיר/ביצועים... תודה מראש, אמיר.
-
- 29 תגובות
- 2.8k צפיות
-