עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by Bah_gots_pIII_450,

אוקיי, עדיפות ראשונה זה שתהיה לה איכות צילום גבוהה, השימוש העיקרי שלה יהיה צילום בתים מבחוץ ומבפנים ולפעמים קצת תיירות. תודה.

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  2. Started by hamoodit,

מחפש מארז בצבע שחור בלבד....בגודל סטנרטי של MIDI ATX לפנטיום 4, לא חייב עם ספק אבל חייב להיות גג 40 ס"מ גובה .. מישהו מכיר? יודע ? יכול להמליץ או לתת הכוונה לחנות מסויימת....חיפשתי כבר בכל החנויות ONLINE ולא מצאתי. תגובות תתקבלנה בברכה.

3. Started by greenzg,

:cistinebiggrinA: אני צריך סורק לבית שהוא קצת מעבר לסטנדרטי (אישתי עובדת כגרפיקאית וחושבת לבצע גם עבודות פרטיות) זכיתי במכרז באולסייל בסורק של HP דגם 4400C במחיר של 520 ש"ח כולל הובלה. הסורק הוא ברזלוציה של 1200X1200 אני יודע שקיבלתי מחיר טוב שזול בכ-100 ש"ח מהמקום הכי זול שאלתי היא האם כדאי להשלים את הקנייה סופית והאם דגם זה מספיק טוב או שכדאי לקנות סורק של UMAX ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by someone,

מישהו יכול לתת לי אתרים עם יותר מידע ותמונות על העכבר הנ"ל? (לא מהאתר של לוג'יטק)

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  5. יש לי הלתבטות קשה בקשר לספק... יש לי שלוש אפשרויות: 1. לקחת ספק 300W של HEC 2. לקחת ספק 350W של ENERMAX 3. לקחת ספק 500W GENERIC אם אני בוחר באפשרות שלוש אני חייב לקחת הארדיסק של 40GB במקום 80GB ולוח אם Gigabyte 7vrxp במקום 7vaxp המערכת שמתווספת לספק צורכת די הרבה כח, ובגלל זה ההתלבטות... Athlon xp2000+ Radeon 9700

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by SpiritKnight,

מה בדיוק שני הדברים הללו?

7. ואם אפשר אז באיזה סוג זיכרון נ.ב למישהוא פה יש נסיון עם המצלמה הזאת?? איך היא ואיך איכות של התמונות שלה? וגם איך היא בתור מצלמת רשת? ואם למישהוא יש הצעה למצלמה אחר באיכות כזאת הסבובות ה-1000 שקל אני ישמח תודה מראש אור

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  8. Started by OR007,

קודם כל לפני שאני יתחיל אני פשוט חייב לדעת למה באיזה שהיא חנות ( *שיעול* השם שלה זה שם של דוב *שיעל* ) ליד המארז של אנרמקס רשום בפירוש "יש להתנהג בזהירות רבה עם הדלת , עלולה להישבר." וליד צ'יפטק ואנטק זה לא היה רשום, תמיד חשבתי שזה אותם מארזים רק שהחברות מרכיבות להם מאוורים וכו'... וחוץ מזה הדלת של החברות האחרות לא שבירות ??? ועכשיו לנושא ! איזה מארז לפי דעתכם הכי כדאי לי ? האנרמקס, הקומפיוקייס ואת השאר תציעו אתם ותנמקו. אני נוטה יותר לכיוון של האנרמקס כי גם מקבלים איתו ספק איכותי ואת הספק של הקומפיוקייס אני לא מכיר. אז מה דעתכם ?

9. Started by nice-1,

היום, כשהביקוש לפאלם רק עולה- אפשר למצוא פאלם צבעוני, עם כרטיסי זכרון (ואני מדבר על הM130) בכ-1300 שקלים בחנות מקוונת ואפילו פחות במכרזים. לפחות מפונקים, יש פאלם גרייסקייל (שחור לבן אם תרצו, למרות שאין באמת לבן) חדש בכ600 שקל (M105, אני חושב). צעדי ההוזלה האלה יגררו לדעתי גל חדש של תלמידי בי"ס שישתמשו בפאלם במקום במחברות- הרי טקסט אפשר לכתוב בעזרת מקלדת שמתחברת (ואולי מקלדת אינפרא, בעתיד) ושרטוטים אפשר בעזרת העט והפאלם עצמו. שמעתי שהמגמה כבר מתפתחת אצל הרבה סטודנטים.. אשמח לשמוע תגובות מבעלי פאלמים, על השימושים השונים של הגאדג'ט הזה.. (לדובר יש גישה לpalm M130 של אבא, שהוא משתמש בו למדידות שונות ע"י חומרה שמתחברת אליו, ולמשחקים)

• 8 תגובות
    • 865 צפיות
  10. Started by urich,

החלטתי על אחד משלושת הדגמים הבאים (איזה שיהיה ותלוי במחירמה דעתכם olympus c-4000z olympus c-3020z fujifilm 2800z

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  11. Started by TomB,

קבלו לינק לת'רד בפרום תמיכה בYNET, תסתכלו קצת על התמונות. נורא נחמד לינק

12. אני בקרוב קונה מחשב ושאני מציג את המפרט אומרים לי עם אתה רוצה מחשב מושלם תיקח גם מארז של enermax או chiftec, בשביל מה אני בתור משתמש ביתי צריך כזה מארז? מה זה נותן?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by BONO,

אני מחפש עכבר של MICROSOFT שהוא אופטי ואלחוטי ואני לא יודע איפה אפשר אם מישהו יודע שייתן לי בבקשה אתר ואת הדגם שלו ראיתי פעם עכבר שעולה בערך 400 שקל שקורא טביעות אצבע אם מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות אותו אז בבקשה שיגיד לי זה חשוב לי ולא משנה אם הוא מצא ביותר כסף

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  14. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

היום קיבלתי כמתנה מארה"ב את הספק ENERMAX EG301P-VE 300W והנה כמה מהחויות המצמררות והמדהימות שעברתי איתו: הספק עצמו הוא ספק 300W עם שני מאוררים מובנים ובעל Fan Speed Monitorung Function (שליטה על המהירות של המאוררים) אשר עלה 49$ לא כולל משלוח. היום בסופה של מלאכת הרכבת הספק במארז, בדיוק כאשר סיימתי להרכיב אותו ולחבר ללוח ולשאר ההתקנים הכנסתי את הכבל של המתח ו... שמעתי פיצוץ נחמד מהספק אשר הקפיץ את הפקק בבית וכמעט הוריד לי את הלב לכפות הרגליים. המחשבה הראשונה שעלתה לי היא שהמתח מוגדר ל 110V ולא 230V (המתח התקני בארה"ב), ישר בדקתי והתברר שאכן הדבר כך! העולם החויר מול עיני! חשבתי שאיבדתי אותו לבטח, העברתי את הספק ל 230V. אח"כ פתחתי אותו כדי לבדוק אם הפיוז נשרף אך הוא היה ת…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. האם זה גודל סטנדרטי?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  16. Started by BONO,

איזה מארז שווה לי לקנות אני לא עושה מודינג וכאלה כי אני לא אוהב לגעת במחשב אבל זה יפה חשבתי על GLOBAL WIN או ANTEC מה אתם אומרים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. האם יש לוחות אם שלא יתאימו למארז MINI (קטן יותר)? האם במארז MINI ייכנסו כל כרטיסי המסך כולל GF 4 שכידוע מאוד ארוכים?

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  18. בין הצורב לכרטיס קול? ואם יש לו שם כלשהו? ז"א כשאני בא לחנות, מה אני צריך לבקש. ועוד משהו (נשמע קטנוני אבל עדיין..) ארבעת הברגים, הם ברגים שספציפית מותאמים לצורבים או שאפשר לקנות אותם בכל חנות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  19. Started by x-dream,

האם מארז P3 יתאים ל-AMD DORUN 1200 והאם הוא יתאים לAMD XP ושאלה נוספת יש אפשרות לחבר ספק AT ללוח ATX תודה

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  20. Started by iib,

To Make a long story shot אין באיזורי תמיכה בADSL ומשרד התיקשורת עדיין לא אישר אינטרנט בכבלים בצפון (לפחות היכן שאני גר). ולכן גם למחשב הבא שלי שאקנה בעוד זמן לא רב אזדקק למודם טוב נחמד ויציב. אני לא ממש יודע מה יש לשוק היום להציע אבל חשוב שזה יהיה מודם "חומרה" כיוון שאני משתמש/ישתמש בלינוקס. איזה מודם אני רוצה? שאלה נוספת שיש לי היא האם מישהי מספקיות האניטרנט בארץ תומכת בתקן V.92? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  21. Started by frenzy,

אהלן חברה! אני הולך לרכוש את המצלמה ורציתי לשמוע את דעתכם עליה לפני שאני משקיע כמות נכבדת של כסף עליה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  22. Started by ybe,

כמשתמש ממוצע מה אני יכול לעשות עם החיבור הזה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Delux,

מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 894 צפיות
  24. Started by Stealth,

שלום ברשותי compaq presario 714ea הנייד מחזיק בערך 45-50 דקות פעולה .. לא full load עם dvd .. צורב .. משחקים וכו עבודה בוורד ותו לא דיברתי עם התמיכה של mars ואמרו לי שזה זמן העבודה התקין והזמן הנתון שניתן בmanual הוא זמן של sleep נשמע טיפשי בעליל בבקשה עזרה לפני שאני פונה לcompaq העולמית

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים