ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
לי זה לא מפריע אבל לשאר המשפחה(ההורים שלי) זה כן... מה אני יכול לעשות בנידון? ??? חשבתי על מדבקות שקופות אבל זה מכוער ומעצבן ללחוץ עליהן בבקשה עזרה (לפני הקניה ידעתי שהיא רק באנגלית אבל זוהי מקלדת מצויינת לגיימר כמוני...)
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למישהו יש את המצלמה החדשה של לוג'יטק PRO5000 ויכול לתת קצת ביקורת עליה
-
- 6 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP DeskJet 930C, שהגיעה עם כבל LPT רגיל (אבל יש לה חיבור לכבל USB מאחורה). בלוח אם הנוכחי שלי אין LPT ואני גם לא מעוניין לשלב יציאה כזאת (ע"י PCI או כל דבר אחר, זאת יציאה ענתיקה שאני לא מעוניין בה). השאלה, מאיפה אני יכול להשיג את הכבל הזה, אני מתאר לעצמי שהוא מתאים לסדרה גדולה של מדפסות וaזה לא משהו יחודי לסדרה שיש לי, בנוסף אני גם מאמין שזה חיבור USB סטנדרטי כלשהו, רק שיש מבחר של גדלים ו"שמות" שאני לא יודע לשייך לפי הצורה איזה USB זה בדיוק... תודה רבה !
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום קניתי LOGITECH WAVE לפני איזה חצי שנה ואתמול שלחתי אותה מהחלון אז אני צריך לקנות מקלדת חדשה.... המחיר צריך להיות סביב 250~ שקל בלי חריגה.... ( מוגזם למקלדת ) ה WAVE הייתה נוחה, הבעיה הייתה שאם לוחצים בפינות של הלחצנים הם מתנגדים ומסרבים להילחץ ( גם אחרי ניקוי ) עם המייקרוסופט אין לי ניסיון... השאלה היא אך היא מבחינת נוחות הקלדה מול הלוג'יטק... ( אוליי הלוג'יטק שלי הייתה בעייתית ?) המלצות חברים...
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבאתי היישר אילכם תביקורת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פורסם היום! 7 אוקטובר!!! http://www.virtual-hideout.net/reviews/microsoft_4000_kb/index.shtml כנסוו יש שם ימבה תמונות של המקלדת!!!!!! וגם קיבלה ציון של 10/10 !!!!!!!!!! פשוט עונה על כל הציפיות מי שלא נכנס פראייר !!!!! זה המקלדת אם אתם לא יודעים. אני חייב להגיד פשוט מדהים!! כנסוו תהנו......! חיכיתי הרבה זמן שיצא ביקורות לזה ועכשיו זה הגיע ואני מרוצה! ;D בקיצור אחלה מקלדת כל הכבוד למיקרוסופט!
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמה שאלות: א. כמה עולה כל אחד מהחיבורים האלה? ב. איפה ניתן להשיג חיבור כזה? ג. מה המהירות של זה? תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
manual שיעזור לכולכם לעשות גם אחד כזה בבית אני וחבר שלי בנינו אותו !!!! http://www.suitcase.up.co.il המזווקייס ...
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש ספק עם יכולת לספק הרבה אמפרים (יותר מ25A ל12V) ושיהיה גם יציב וטוב.
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
האם פיצול הדיסק הקשיח ע"י התוכנה Partition Magic 6 משפיע על מהירות הכונן? תודה
-
- 4 תגובות
- 890 צפיות
-
-
יש לי פנטיופ 3 800mhz וישנם 2 כרטיסי מסך שאני מתלבט בינתיים (אתם יכולים להוסיף על כרטיסים שלא שמעתי) אז ככה...... Asus v7700 gts 32 ddr deluxe VS Hercules 3D Prophet 4500 מה אתם אומרים????????????
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טופס המלצה לפאד (משטח לעכבר): תקציבכם: 231 חריגה: 69 מה השימושים שלכם בפאד? גיימינג מהו סוג הפאד שתרצו לקנות?: control בקשות מיוחדות: large-medium מחוספס אני עם dpi גבוהה 800 dpi 3 windows sensitivity איזה עכבר יש לכם עכשיו?: zowie divine s2 מחו"ל או מהארץ? חו''ל הערות: שיהיה מחוספס מוצר א' להשוואה: MP510 מוצרה ב' להשוואה: …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם ביטול המכס על המינידיסקים (/נגני MP3, וכו') אומר שגם אם אני מזמין מאתר בחו"ל מינידיסק , גם אז אני לא אצטרך לשלם כלום בארץ? ומה קורה אם למשל אני מזמין מאתר מסוים - מינידיסק + 10 קלטות מינידיסקים + אוזניות קטנות , אז אני אצטרך לשלם מכס על האוזניות או הדיסקים , או שאני פטור לגמרי ממכס ?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 413 צפיות
-
-
-
כי יש לי בעיות עם הצורב הוא עובד כרגיל אבל עושה רעשים ממש מוזרים אם יש איזה מישהו שהוא טכנאי או משהו אני יכול להשמיע לו את הקולות בטלפון והוא יגיד לי אם זה רציני כי אני לא רוצה שהוא ילך לי כי זה הצורב שלי ואין לי שתי סי די רומים אני משתמש בו כראשי שלי ולא יקנו לי חדש בטוח יש מצב לתקן אותו כי אחד כבר זרקתי לפני 8 חודשים כי אמרו לי שלא שווה לתקן אבל ההוא היה סי די רגיל זה גם צורב אולי יש מישהו באזור יבנה \ רחובות \ אשדוד שיכול לתקן לי אני ישלם לו כמו שצריך פשוט אני לא אוהב את החנויות האלו שמחרטטות עליך ויקחו לי 400 שקל שבזה אני יכול לקנות חדש
-
- 5 תגובות
- 997 צפיות
-
-
למישהו יש ביקורת על הכרטיס ? , קצת פירוט עליו והאם הוא שווה את הכסף ? .
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי לוח אם ישן יחסית שאינו תומך ב-usb 2. אם אני אקנה למחשב כרטיס USB2 כזה לדוגמא- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1239_680&products_id=8335 האם הוא יעבוד כ- USB2 במהירות של USB2 - למרות שהלוח אם אינו תומך? :s05: תודה
-
- 7 תגובות
- 840 צפיות
-
-
המלצה למקלדות \ אוזניות: 1. תקציבכם (התקציב שלכם לציוד (מקלדות \ אוזניות \ וכו'):500 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של הציוד):550 2. מה השימושים של הציוד שתרצו לקנות: משחקי מחשב \ סרטים \ מוזיקה \ עבודה משרדית - סמנו באדום את השימושים. 3. בקשות מיוחדות - גודל רצוי \ פונקציות מסויימות וכו'(חובה לציין בטופס למקלדת, האם יש צורך בעברית). - שיהיו של חברה טובה , הם בהרבה כסף אז אני רוצה לשקיע בזה למרות שיש לי רמקולים אבל אוזניות יותר קטלני!!! שומעים יותר טוב וזה גיימר כזה יותר...אחרי הקנייה של העכבר והפאד הגיע הזמן לאוזניות...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב לקנות GFORCE4 TI4400 של ASUS, כרגע יש לי G2 MX200 מה השינויים שאני יראה בין השניים במשחקים כגון MEDAL OF HONOR או DUNGEN SIEGE? ממישהו שיש לו את הכרטיס או כרטיס שמתקרב לביצועים שלו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבת שלום. מעוניין לשדרג את כל הציוד ההיקפי שלי, יש לי כרגע מקלדת זולה, razer deathadder וsteelseries qck+ העכבר והפד כבר שחוקים, ואני רוצה על הדרך להשתדרג למקלדת מכנית. חשבתי על הציוד הבא: מקלדת K70 של CORSAIR (הזמנה מחו"ל), שמעתי עליה רק דברים טובים, הבעיה היא שזה יותר קצת יקר. אם לא 70 אז K60\K90 אבל קראתי הרבה תלונות על מקשים שמפסיקים להגיב בפתאומיות ודווקא 2 הדגמים האלה לא מומלצים. להחליף עכבר ופד ל CM Storm Spawn + Corsair MM200 כמה שאלות: האם הציוד שבחרתי הוא טוב, או שיש ציוד יותר טוב\משתלם\עדכני? מקלדות מכאניות באותו טווח מחירים שיותר מומלצות, עכבר חדשני יותר.. וכו' האם באיזושהי חנות בארץ מוכרים את corsair vengeance k70? אם לא כרגע אז בעתיד? כי אני חושב שראיתי אותה…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מחפש מדפסת שחור לבן חסכונית כמה שניתן, מבחינת עלויות של טונרים ובסופו של דבר עלות של כל דף מודפס. היות ואני באוניברסיטה וצריך להדפיס הרבה. אני יודע שעדיפה מדפסת לייזר. כרגע יש לי ,MP160 של קנון שאני מאוד מרוצה ממנה אבל הדיו נגמר דיי מהר. אודה לתגובותיכם
-
- 6 תגובות
- 834 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין j stik לבין t stik של ultimarc מה המושג spring pressure אומר?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הוא הגיע ממש עכשיו ל-KSP: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13696 נראה לי ממש מגניב ושימושי, יש למישהו חוות דעת עליו? אני מחפש להחליף את ה-G5 המתיישן שלי, בעכבר חדש ואלחוטי. אני כבר לא משחק במשחקים כמו פעם (בשביל זה יש שלט של 360), לכן אני מוכן להתפשר על יכולות ה"גיימינג" בעכבר, העיקר שהוא יהיה נוח ואיכותי כמו ה-G5. אופציה נוספת- http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/mice/devices/5845 (עכבר טוב, אבל אין פה את כל החדשנות שבעכבר של מייקרוסופט, ובנוסף הוא יקר יותר בארץ...) התקציב הוא עד 100 דולר, למעשה לא מוגבל, כל עוד אמצא משהו שמתאים לי. אשמח לעזרה, תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם, מחפש המלצה על Headset לעבודה מהבית - שיחות טלפון ארוכות. אפשר חוטי ואפשר אלחוטי. תודה, אשר
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-