עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by urich,

שלום לאמא שלי יש במקום העבודה pc של ibm פנטיום 3 שפועל על זכרונות sdram היא החליפה את הזכרון שהיה לה 64 mb עם באס של 133 ל 128 mb עם בבאס 133 (זכרון אחד במקום האחר) עכשיו הנה השאלות שלי: 1. נכון הזכרונות הם רגילים ולא מיוחדים לibm כמו שקישקשו לאמא שלי. 2. נכון שהיא לא צריכה 192 mb במשרד ו128 יספיקו לה. עכשיו היא תביא לי את ה64mb בבאס 133 שהיה לה כדי שאני יוסיף למחשב שלנו בבית. עכשיו הנה השאלות החשובות: 1. יש לי מערכת פנטיום 2 300 ולוח מבוסס via יש לי 64mb זכרון של 133 באס אבל הם עובדים על 100 הרץ האם יתכן שזכרון 133 יעבוד במערכת שתומכת רק בבאס של 100?. 2.אין בעיה כזאת שהזכרון בא ממערכת של ibm כמו שהסבירו לאמא שלי. 3. השיפור בביצועים יהיה משמעותי אםיוספו עוד 64 מגה נכון?…

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  2. Started by GlolG,

האם להתפשר על הדגם הבא: 009PRE 400W 12+8 cm Fan ניסיתי לחפש עליו קצת, כל מה שמצאתי היה אתר אחד: http://www.reut.co.il/heb/index.php?manager=products&amount=24&from=96 או שווה להשקיע 300 ש"ח יותר ולקנות בחנות אחרת שמחזיקה מארזי COMPUCASE ??

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  3. שלום. כל המידע מסופק בכותרת... הספק צריך לעמוד בדרישות של החומרה הזו (+כל הרכיבים הרגילים - מאווררים, הארדיסק, כוננים וכו') ותחת אוברקלוק קל. צריך שיהיה מאוורר היטב ויכנס למארז TT Soprano. תודה

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by Ronll,

אני צריך מיקרופון טוב שיושב על האוזן הלי אוזניה , למישחקים בעיקר

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by אמיר יצחקי,

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by david2006,

145!, מה הקומבינה פה? תודה

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by Jin-G,

לחבר שלי שמעוניין לקנות מדפסת נדפק החיבור הרגיל והוא רצה לשאול אם יש כזאת מדפסת שמתחברת לUSB.... תודה.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  8. תראו, אני צריך מין מכשיר כזה רק עם כונן CD ומסך שאם אני מכניס דיסק עם תמונות אז זה מראה אותם על המסך, עכשיו אני צריך את זה למישהו שאין לו מחשב והוא רוצה רק לראות תמונות ואת המכשיר את אני צריך במקום לפתח איזה 15 דיסקים מלאים של תמונות. בקיצור, יש כזה מכשיר? ואם כן אז כמה הוא עולה, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  9. חשוב שיהיה נוח ונעים למגע. מה ההבדל בין אלה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=4878 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=4882 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_185&products_id=4881 האם יש משהו יותר מומלץ בתקציב? תודה.

10. אני יודע שזה נשמע קצת טיפשי אבל יש לי עכשיו עכבר שאני משתמש בו-משהו כזה עם אורות כחולים ואדומים (אולטרה סגול נראה לי) לא משנה פשוט זה נראה יפה לעין... הבעייה שהוא לא ממש נוח לעבודה הוא די קטן ומציק... אז אני מחפש שיהיה נוח לעבודה ושיהיה יפה מבחוץ (דומה לעכבר הקודם)... יש חיה כזאת?!?!!? המחיר עד 400 ש"ח גג.... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  11. Started by flow1,

מה זו רזולוציה אופטית בסורק. האם 200X600dpi זו רזולוציה טובה או במילים אחרות: הסורק 8) הוא סורק איכותי?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  12. שלום אני זקוק למדפסת הזרקת דיו לא משולבת בתקציב של עד 200 שקל. המדפסת היא בשביל אח שלי, הוא לומד באוניבירסיטה ולכן הוא צריך מדפסת, הוא רוצה מדפסת הכי פשוטה שיש. אין לו דרישות מיוחדות בשביל המדפסת. רצוי מדפסת שהראשי דיו שלה לא יעלו הרבה. תודה מראש לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  13. יש לי לוח אם עם USB2 2.0 הלוח הוא epox 4g4a plus ומצלמת וידאו דיגיטלית של סוני אבל כשאני מחבר את המצלמה למחשב ובודק את ההתקנים עם SiSoft Sandra אני רואה שכתוב שמה שזה USB 1.0 והעכבר שלי למשל רשום כ 1.1 זה אומר שהמצלמה לא מסוגלת להעביר מידע במהירות שה USB 2.0 מאפשר? אילו מוצרי חומרה כן מנצלים את הפוטנציאל של ה USB 2.0?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  14. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני מחפש חיישן קטן שיכול להגיד מה הטמפרטורה המדיוקת,אני רוצה לשים אותו בכרטיס מסך שלי. ראיתי אצל חבר שלי אחד כזה הוא פעל על סוללה והוא שם אותו מתחת לכרטיס מסך גם וזה הראה טמפרטורה. [אגב זה הפורום הנכון לזה? כי לא מצאתי שום מקום אחר שמתאים.]

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by Cyron,

שלום איזה ספק צריך למערכת מבוססת AMD Athlon 64 3200 Socket 939 6800GS הרד דיסק 200G יש למישהו המלצה למארז+ספק בסביבות ה-400 שקל ?

• 8 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by lipa,

בסכום של 300-400 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  17. Started by crazyfreak,

חבר'ה קניתי את ה WOLFKING TROOPER - עכבר גיימינג מיוחד.. עכבר נוח, מתאים ליד שלי (בינונית), כל הכפתורים שצריך! יש כפתור שלוחצים עליו שמאפשר בקליק אחד שיהיה 2 קליקים, 3 או 4 קליקים.. לפי בקשתך.. שזה שימושים מאוד במשחקים! עד 2200 DPI .. והוא נוח מאוד!! קניתי אותו מTMS ב200 שקלים בערך.. ולא מתחרט! ממליץ לכולם

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  18. Started by Shbd,

יש במחשב של אחותי כרטיס רשת Realtek TRL 8139 ואבא שלי טוען שיש שם חיבור Phone כאילו פקס לא יודע מה הוא אמר, אני לא מבין בזה. האם באמת קיים פקס בכרטיס ואיך ניתן להגדירו?

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by moranhoresh,

אשמח לשמוע על איכות המקלדות של ג'ניוס, אורך חיים, נוחות. יש להן מחיר יחסית נמוך.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  20. שלום, הזמנתי באינטרנט את X5470 וקיבלתי את X5490, אף אחד לא הודיע לי על השינוי, וזה לא נראה לי אמור להפריע לי כי זה דגם משופר, ההבדל היחיד שראיתי זה שה X5490 מדפיס עוד 2 עמודים בדקה או משו כזה, מישו מכיר עוד הבדלים? היא באמת יותר טובה? תודה!

21. Started by reuven5,

זה הספק: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3332 היי רציתי לדעת האם הספק טוב כמו המחיר אם הוא סטנדרטי לדוגמא ויש לו ריילים טובים כי אני לא הצלחתי לבדוק את המסילות ושטויות אחרות רק שהוא 420W נ.ב גיליתי שהחברה הזאת גם מוכרת מארזים ומי שמחזיק אותם בארץ נותן על הספק בתוך המארז 3 שנים אחריות זה מה שסיקרן אותי כל כך בספקים האלה טוב תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  22. Started by yakirsh4,

שלום אני רוצה לקנות אוזניות לPS3 ויש לי כמה בעיות הבעיה היא שPS3 מוציא סאונד דרך חיבור אדום לבן וצאט (הדיבור של האנשים וקליטה של הדיבור שלך דרך המיקרופון) דרך USB אז חשבתי לקנות אוזניה עם מיקרופון בעלת שני חיבורים (אחד למיקרופון ואחד לאוזניות) ולחבר לדבר כזה http://www.hometheater.co.il/files/(23984)_usb-sound-card-3d.jpg אבל עכשיו יש בעיה שאני ישמע רק את הצאט ולא את הסאונד של המשחק אז מה שחשבתי זה לקנות רכיב כלשהו שקולט שני חיבורי pl (העגול) ומשלב אותם לחיבור pl אחד ככה שאני יוכל לחבר גם את היציאה של הסאונד מהחיבורי ימין שמאל (הסאונד של המשחק) וגם מהכרטיס קול החיצוני (הסאונד של הצאט) ושזה יחבר את שניהם לחיבור pl אחד (אם יש אפשרות למשהו שאני גם יוכל לשלוט בעוצמה של כל …

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  23. את הדגם הבא: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1714&scat=182&tcat=22 כתוב באתר שהוא מגיע אם GPS רציתי לדעת אם שאני מקבל אותו ישר אני יכל לשתמש בGPS או שאני צריך לקנות איזה תוכנה משהו ?? או שזה מובנה ישר לפתוח ולשתמש!! תודה ענקית לעזורים,

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  24. יש לי BROTHER 130C. לא קריטי. יש לה כניסות של SD CF USB וכו'. כשאני שם USB כלום לא קורא. הUSB עצמו נדלק וזהו. מה עושים? האם זה יקרא לי רק כרטיסים שיש בהם תמונות? האם בUSB אני צריך לחבר רק מצלמה?

דיונים חדשים בפורומים