ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
-
אני צריך המלצה למכישר משולב (מדפסת, פקס ומכונת צילום) מ 500 ש"ח עד ל800 ש"ח. ובבקשה, לא ישר לקפוץ על היקר יותר, הגמישות כמעט בלתי אפשרית. תודה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
קודם כל שלום , יש לי במחשב מסך lcd והמסך מתחבר לעוד יציאה נוספת בספק כוח של המחשב יציאה הפוכה מהיציאה לחשמל של הספק עכשיו רציתי לדעת האם בכל ספק כוח יש את היציאה הזאת? לעתיד כשארצה לשדרג או להחליף מחשב וגם בדקתי ובמחשב של אח שלי אין את היציאה הזאת וגם בספקים באינטרנט לא ראיתי את היציאה הזאת תודה רבה מראש...
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=10689 זה הגלדיאטור.... את הטרנספורמר כולם מכירים אז אין טעם לתת כתובת.. זה הטרנספורמר.. הגלדיאטור עדיף על פני הטרנספורמר? התכוונתי מבחינת יופי,איכות,שקט וגם מבחינת חוזק הקטודות... וחוזק האור ויופיו.. מה כדאי מהם לקחת??
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, רציתי המלצה לכרטיס מסך למחשב שלי,ראיתי שני דגמים: http://tms.co.il/product/7407 http://tms.co.il/product/8438 מה יותר טוב? וגם איך יראו עם הכרטיס? ,כמו בטלויזה הרגילה? תודה מראש, עמית
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
בחנות שקניתי ממנה נתנו לי בטעות ספק עם fan speed ajustable למרות שביקשתי בלי...הספק הוא enermax 350 watt מישהו יודע איפה נמצא הכפתור או מה שמשנים איתו את המהירות של המאורר? זה דיי חשוב כי הספק שלי סתם מתחממם עכשיו כי המאורר מסתובב נראה לי הכי לאט,תודה
-
- 7 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לאמא שלי יש במקום העבודה pc של ibm פנטיום 3 שפועל על זכרונות sdram היא החליפה את הזכרון שהיה לה 64 mb עם באס של 133 ל 128 mb עם בבאס 133 (זכרון אחד במקום האחר) עכשיו הנה השאלות שלי: 1. נכון הזכרונות הם רגילים ולא מיוחדים לibm כמו שקישקשו לאמא שלי. 2. נכון שהיא לא צריכה 192 mb במשרד ו128 יספיקו לה. עכשיו היא תביא לי את ה64mb בבאס 133 שהיה לה כדי שאני יוסיף למחשב שלנו בבית. עכשיו הנה השאלות החשובות: 1. יש לי מערכת פנטיום 2 300 ולוח מבוסס via יש לי 64mb זכרון של 133 באס אבל הם עובדים על 100 הרץ האם יתכן שזכרון 133 יעבוד במערכת שתומכת רק בבאס של 100?. 2.אין בעיה כזאת שהזכרון בא ממערכת של ibm כמו שהסבירו לאמא שלי. 3. השיפור בביצועים יהיה משמעותי אםיוספו עוד 64 מגה נכון?…
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
אני צריך מיקרופון טוב שיושב על האוזן הלי אוזניה , למישחקים בעיקר
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
עומד ברשותי כמה אפשרויות לספקים enermax 480 600 שקל או ocz 520 600 שקל או zippy 460 ב 400 שקל מחיר מיוחד בישבילי או 520 שאני יעדכן מחר את החברה שלו מחיר מיוחד לי 600 שקל
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? קניתי לפטופ של DELL 1520 :yelclap: ואני מחפש עכבר + מקלדת אלחוטיים בשבילו, עדיף BT ולא דרך מתאם כלשהו. (בשביל משחקים בעיקר) אלא אם כן תמליצו שלא כדאי אלחוטי, ועדיף חוטי וזהו, אשמח להצעות נוספות, רק תציינו שזה לא אלחוטי ומשהו פחות קשור, אבל אם אתם מכירים וממליצים, על תיק גב ללימודים, גדול, עם מקום ללפטופ תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
המרחק בין המקלדת והמחשב 4 מטר תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי עכבר לוגיטק mx700 וקשקיבלתי אותו שמתי לב שבפיירפוקס הכפתור האמצעי לא פותח לי תביות חדשות וגם לא סוגר אז נכנסתי להגדרות שינתי את התפקוד שלו ליוניברסל סכרול והכל אבל מצוין עד אתמול שלא יודע מה קרה אבל התוכנה איפסה את התפקודים של הכפתורים אני כמובן ניסתי לשנות את זה חזרה ליוניברסל סכרול אבל למרות ששינתי הכפתור האמצעי עדיין לא עובד כמו שהוא אמור לעבוד ובנוסף היום התחילו לי עוד בעיות עם העכבר שהוא לכמה רגעים זז ממש לאט או שהכפתורים מגיבים רק אחרי מספר לחיצות תעזרו לי זה משגע אותי שכל פעם שאני צריך לפתוח תוית חדשה אני צריך ללחוץ על הכפתור הימני ולבחור תאופציה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום. אני משחק קאונטר סטרייק ויש לי עכבר פשוט של מייקרוסופט והוא לפעמים עושה לי בעיות לדוגמא פתאום הקוונת שלי עפה לשמיים או שהיא זזה מעצמה! למישהו יש הצעות עד 350 שקל לעכבר מקצועי למשחקים בשביל יד שמאל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מארז וספק עד 700 שח הספק שיהיה איכותי ולא סתם ג'נרי זבל.!!..שיחזיק 6800GT..!! והמארז שיהיה נראה טוב...חלון צד...יהיה בו קירור טוב...ושקט...שיגיע עם 2-3 מאוררים..!!..
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מעוניין לקנות גויסטיק לסימולטורים. למישהו יש את הגויסטיק הזה ויכול לתת חוות דעת? Thrustmaster Top Gun Fox 2 Pro USB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_1138&products_id=6453 האפשרות השנייה היא LogitechוExtreme 3Dו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29826
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מדפסת משולבת וכרגע מתלבט בין שתי דגמים: Epson Stylus 3200 או Lexmark x1180 אני סטודנט במקצועי ולכן מחפש מדפסת במיוחד להדפסות בשחור, ומדי פעם סריקה, ורוצה כמובן אופציה לדיו חלופי כדי לקזז בעלויות אם יש משולבות אחרות שיש לכם להציע, תרגישו חופשי.
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי לידי את העכבר המדהים הזה של לוג'יטק, והוא בחיבור מקבילי, ואני לא חיברתי אותו למחשב, עשיתי ריסטרט, אמרתי לו לאתר חומרה חדשה, בדקתי שהחיבור הזה פעיל בביוס.. שום דבר לא עוזר העכבר לא מגיב.. אני מצרף תמונה, הייתי רוצה לנסות להוריד לו דרייבר ולראות אם זה יעזור, אבל חיפשתי את שם הדגם על הגב שלו והקלדתי בגוגל, ולא מצאתי. אם מישהוא מכיר את הדגם אני ישמח אם יוכל לכתוב מה הוא... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שידרגתי עכשיו את המחשב שלי וברשותי: לוח-אסוס A7N8X דלוקס V2 מעבד:בארטון 2500 כ.מסך"הרקולס רדאון 9800 זיכרון:ג'ייל גולדן דרגון 256-400MHZ X 2 מארז:XASER 3 ושמונה מאווררי SF2(שבעה של המארז ואחד על המעבד) כ.קול:אודיג'י 2 פאנל שליטה על מאווררים: Vantec Nexus NXP-201 Fan Controller Panel כרגע הספק שלי הוא ה-HEC 300W אבל אני חושש שהוא ממש לא מספיק אז חשבתי על http://www.pchardware.co.il/docs/pd366845164.htm מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אתם רואים את ה-Pin 10 (USBOC) משהוא יכול להגיד לי למה הוא משמש? כי כפי שאתם רואים בתמונה הזאת: בסוף החיבור הוא מבקש GND נוסף ואני רואה שיש שם גישור שכזה עם חוט שחור... עכשיו השאלה היא האם הפין העשירי לא ישבש לי משהו והאם זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
סתכלו רגע בלינק הזה: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=93703 כתוב שם 3ghz compatible , אני קונה מעבד של איי אמ די 64 ביט, זה משנה משהו?
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אהלן, עוד כמה ימים אני טס לארה"ב וחשבתי לקנות הגה למחשב שרציתי הרבה זמן. בהתחלה הייתי נעול על MOMO אבל רציתי משהו עם קלאץ' וידית הילוכים כמו ברכב אמיתי, אבל לא רציתי להשקיע כל כך הרבה כסף. בסופו של דבר אמרתי נקנה את הG25 אבל עכשיו שאני קורא ביקורות עליו חלק אומרים שזה לא הכי מציאותי ואפשר להעביר הילוכים בלי ללחוץ על הקלאץ' בכלל וזה מה שביאס אותי. אני רוצה לקנות את ההגה שיספק לי תחושה שאני נוהג ברכב אמיתי כמה שיותר. מה אתם אומרים על הG25? (וגם על הMOMO) אשמח לשמוע ביקורת ממי שיש לו את ההגה. רציתי לדעת גם האם יש לG25 מתחרים? אם כן אשמח לשמם של המתחרים שלו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
שלום אני זקוק למדפסת הזרקת דיו לא משולבת בתקציב של עד 200 שקל. המדפסת היא בשביל אח שלי, הוא לומד באוניבירסיטה ולכן הוא צריך מדפסת, הוא רוצה מדפסת הכי פשוטה שיש. אין לו דרישות מיוחדות בשביל המדפסת. רצוי מדפסת שהראשי דיו שלה לא יעלו הרבה. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
חברה למי שיש את המצלמה הזאת או שיודע אם יש במודל הזה צמצם אורות בבקשה תלמדו אותי איך להפעיל את זה. ומה השיטה הטובה ביותר לצלם במועדונים ובהופעות? תודה :-*
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
התקציב עד 350 שיהיה נח מאוד ועדיף יפה
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-