ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הספק הוא מקדימה וחוסם חלק מהמעבד ( הוא נמצא מאונך ) עכשיו קנתיי אי אמ די ואני רוצה לקנות מארז חדש אלא שהספק מאוזן והם נוחים יותר לעבוד ולא מסתירים חלק מהלוח האם כל מארז שמיצרים היום הוא כזה? האם יש שמות לשיטות של הספק?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מה לפי דעתם כדאי? Thermaltake Kandalf או Thermaltake Shark ומהם הסיבות לכך [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
המדפסת הודיעה לי שנגמר לה הראש הצבעוני וממה שהיא אמרה לי יש לה 2 ראשים לצבע שחור ו2 לצבעוני ושאני רק צריך להחליף בניהם השאלה שלי היא איך? ואם אין לה 2 ראשים אז איזה ראש אני צריך לקנות?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
במפרט שעזרו לי לבנות בפורום מפרטים המליצו לי לקחת 6A19-2F 400W, אבל לצערי בחנויות שאני רוצה לקנות בהן, יש רק את ה6A21 400W או 6A19-2F 300W. לכן הם המליצו לי בחנות לקחת את ה21 ולשים עליו עוד מאוורר, לדוגמא: Thermaltake Ultra UV Fan 120mm - RED [TT-A2277] וכך לקבל את הספק 400W ושני מאווררים. האם המארזים שווים ביכולתם? את ה6A19-2F 400W מצאתי בpandas ב490 ש"ח , ולהרכיב 6A21-2F 400W יעלה לי 528 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
קודם כל אם נושא הת'רד אינו מתאים לכאן אנא העבירו אותו.(לא מצאתי מקום יותר טוב). אז כמו שכתוב אני מחפש לפטופ לאשתי בערך עד 2000 ש"ח,1.7GHZ לפחות 256MB ועם 60GB הארד דיסק,מעבר לזה לא קריטי.. אני אשמח לקבל כל הצעות / טיפים מכיוון שאין לי מושג בכל הנושא של הלפטופים.(איזה חברות יותר טוב ומאילו יש להיזהר ולאילו יש אחריות גרועה וכו') תודה לכולכם! נ.ב. המחשב מיועד לאופיס , אינטרנט , וסרטים לפעמים.
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28151 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28189 בטאב של המפרט הטכני יש וידאו. נראים טוב. יש למישהו אחד מהם בבית?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני צריך לקנות עכבר חדש... התקציב שלי עד 400 ש"ח הדרישות שלי הן עכבר אלחוטי נטען נוחות (יד קצת גדולה) השימוש הוא גלישה, שימוש כללי ומשחקים תודה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום רב לכולם. מקווה שזה הפורום הנכון לרשום בו את שאלותיי. יש לי במחשב מודם שמחובר גם לטלפון רגיל. האם אפשרי לחייג באמצעות המודם, לדבר אל הצד השני דרך מיקרופון המחובר לי במחשב ולשמוע את הצד השני באמצעות הרמקולים המחוברים לי למחשב ?? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
אני מוכן לשלם קצת יותר רק שיעשו מישלוחים לארץ , מכירים? ותראו עוד משהו - http://prisguide.hardware.no/product.php?product_id=70550 זה דגם חדש יותר מזה? - http://www.pluscorp.com.au/Product.asp?CategoryID=6&WebsiteID=2&ProdID=11717
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום רב אח שלי לומד אנימציה בבצלאל והמדפסת המשולבת הביתית לא מספיק טובה בשביל לעבוד איתה [= אז הוא צריך סורק טוב ומדפסת איכותית השאלה אם לקחת משהו משולב או מדפסת לבד וסורק לבד שיהיה כמה שיותר איכותי וכמובן חסכוני בדיו אין תקציב מוגדר תודה מראש [=
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך הפאד הזה לעכבר (G5)? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23841 ערוך/הסר הודעה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קניתי מצלמת רשת מהנ"ל ב15$, והשתמשתי בVLC לנסות איך האיכות... והצילום ממש קטוע, דיליי ארוך ממש לא מוצלח. רציתי לשאול: האם ככה זה בכל המצלמות הזולות? [לא הענין איכות הצילום אלא ענין שקטוע מאוד ולא ניתן לשימוש] או שלא? ואם כן, איזו מצלמה תתן לי שימוש חלק בה? אני צריך אותה לשימוש מינימלי בZOOM. תודה, דוד. אלו הנתונים שמופעי בעמ' המכירה ens: HD lens Sensor Type: CMOS Video Format: AVI Frame Rate: 30FPS Drive Type: free drive. Plug and play USB Cable Length: 120cm Photo Format: BMP JPG Resolution: 1920 * 1080 P Output Format: M-JPEG Interface Type: USB2.0 Blink Control: 50Hz Microphone: Buil…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, אתמול קניתי את השלט הזה וכשנכנסתי לשחק איתו למשל בgta הבנתי שהמשחק בנוי לשלט של xbox שהd-pad והlsb מוחלפים, ועכשיו כשאני משחק אני צריך להשתמש בחיצים המעצבנים האלו. נסיתי להוריד את התוכנה של Logitech gaming software 9.02 כדי לשנות את המיקום של הכפתורים אבל לא כל כך הבנתי איפה האופציה הזאת נמצאת שם. גם במשחק עצמו אי אפשר לשנות את הכפתורים בגלל שזה שלט אלחוטי.. אם מישהו יודע אשמח לעזרה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
עד 400 - 500 ש"ח.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
- 1 follower
-
-
אני משחק DOTA2 והמיקרופון המובנה\מיקרופון של אוזניות לא ממש טוב. מחפש המלצה למיקרופון וסטנד שאוכל לשים ליד המקלדת להתחיל להרכיב זרועות למעלה ומהצדדים פחות מתאים. אשמח לכיוונים
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
התקציב לא מוגבל אבל לא להיסחף, חשבתי על הMX500 אבל 270 ש"ח? זה לא יקר מידי?, יש אולי המלצות למשהו אחר?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שידרגתי עכשיו את המחשב שלי וברשותי: לוח-אסוס A7N8X דלוקס V2 מעבד:בארטון 2500 כ.מסך"הרקולס רדאון 9800 זיכרון:ג'ייל גולדן דרגון 256-400MHZ X 2 מארז:XASER 3 ושמונה מאווררי SF2(שבעה של המארז ואחד על המעבד) כ.קול:אודיג'י 2 פאנל שליטה על מאווררים: Vantec Nexus NXP-201 Fan Controller Panel כרגע הספק שלי הוא ה-HEC 300W אבל אני חושש שהוא ממש לא מספיק אז חשבתי על http://www.pchardware.co.il/docs/pd366845164.htm מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מחפש UPS שיחזיק לי את המחשב בעת נפילות מתח קטנות שבגללם המחשב עושה ריסט לבד, למרות שכל המכשירים עובדים, ורק האור מהבהב לשניה. התקציב של יהוא בסביבות ה-400 שקל אבל כמובן עדיף פחות אבל אפשר גם קצת יותר. איזה UPS אתם ממליצים לי לקנות בשביל לייצב מתחים, אין לי שום צורך להחזיק את המחשב יותר מ5 דקות באפסקת חשמל, רק כדי לסגור אותו. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
בשעה טובה הגיעו למספר חנויות בארץ המארזים של RAIDMAX. רשום שהוא בא עם ספק 420W. הסתכלתי בכמה ביקורות עליו ובאחת מהן רשום בחסרונות שהוא לא מגיע עם ספק אף-על-פי שמצוין שהוא מגיע עם ספק. רציתי לדעת, יש ספק או אין ? (אם אני אזמין בארץ)
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
I'm having problems installing my IrDA port, i mean not the actual installation but rather the operation of it. i mean i can't seem to synchronize my port with my new phone, it finds the phone, tells me it's in range but dosn't synch and if it sometimes does synch it Desynchs in like 2 sec's telling me the link was broken. I bought a Sigma Tel IrDA port used the drivers i got with it, but i'm stomped ???. Can anyone help?
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
קודם כל שלום , יש לי במחשב מסך lcd והמסך מתחבר לעוד יציאה נוספת בספק כוח של המחשב יציאה הפוכה מהיציאה לחשמל של הספק עכשיו רציתי לדעת האם בכל ספק כוח יש את היציאה הזאת? לעתיד כשארצה לשדרג או להחליף מחשב וגם בדקתי ובמחשב של אח שלי אין את היציאה הזאת וגם בספקים באינטרנט לא ראיתי את היציאה הזאת תודה רבה מראש...
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מאיפה אפשר לקנות את ה-Razer DiamondBack
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-