ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש במחשב של אחותי כרטיס רשת Realtek TRL 8139 ואבא שלי טוען שיש שם חיבור Phone כאילו פקס לא יודע מה הוא אמר, אני לא מבין בזה. האם באמת קיים פקס בכרטיס ואיך ניתן להגדירו?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מה יש לכם להציע? (מכל חנות) תודה!
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, מי מכיר מדפסות קנון. אחרי שנים עם מדפסות HP ששירתו אותי נאמנה החלטתי לתת צ'אנס גם למתחרים. רציתי לקבל קצת פרטים באופן כללי על מדפסות קנון מבחינת איכות הדפסה, עלויות דיו, אחריות ושירות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
-
יש לי ג'וייסטיק microsoft sidewinder שחור כזה אם מישהו מכיר אני לא זוכר איך קוראים לחיבור שלו למחשב אבל מהשחלפתי מחשב אין את החיבור נראה לי חיבור סיריאלי לא זוכר... קיצור אני צריך מתאם ליו אס בי שיעבוד לי במחשב החדש למה אני ממש אוהב את הג'וייסטיק הזה (8 שנים יש לי אותו לא מתקלקל לא כלום) אם מישהו יודע למה אני מתכוון שירשום פה את השם שלו או מאיפה לקנות דבר כזה תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
קניתי Enermax Noisetaker 370 v 1.3 אני מרוצה ממנו אבל חשבתי במסילות של ה 12 V שזה ייתן לי A18 בכול מסילה כמו שרשום באתר אבל הביאו לי ניראה לי גרסא מוחלשת. במסילה אחת של 12V יש את 14A ובמסילה שניה 13A. אז מה אתם אומרים? ואולי אני מתכנן אובר של 600 MHZ אז זה יחזיק הספק? הסוג של הספק בידיוק זה EG375P-VE SFMA אולי זה אומר משהו?. מה אתם אומרים בכול זאת בסדר הספק? ורציתי לדעת מה ההבדל בין המסילות 12 V לשלי (13 ו 14A) ל כמו של הNOISE TAKER היותר טוב (18A) http://www.enermax.com.tw/english/product_Display1.asp?PrID=18 אני יודע שהספק יחזיק את המפרט שלי MSI 915G combo-fr intel P 4 3000 MSI rx600xt Samsung SATA 80 GB ceno DDR 400 256*2 Enermax NoiseTaker 370W הנה הקופסא של הספק שלי …
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מצלמת רשת בסכום של עד 150 שקל. חייבת לתמוך בVISTA X64. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אחים שלום ראיתי באיזה משרד מארז שולחני במידות 30*35*8 ס"מ האם מארז כזה יכול לקלוט כל רכיב של מחשבים רגילים לוח אם HD ספק כוח CD/DVD ומערכת הקירור תומכת בכל מעבד מה החסרונות והיתרונות של כזה מארז בברכה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום כמו שצינתי יש ברשותי מכשיר משולב MFC-425CN עכשיו השאלה שלי היא אם אני שולח פקס דרכו יש אפשרות שהוא ידפיס לי אישור שהפקס הועבר ליעד שלו כמו שצריך? כי אני יודע שבמכשיר שהוא רק פקס יש אפשרות כזאת. אם ישנה אפשרות כזאת אך אני עושה זאת? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
אני כרגע קונה מחשב חדש בתקציב 5000-5600 שח (ללא OC, לעבודה, הורדות, צפיה בהורדות וגם למישחקים) רציתי לדעת מה כלכך עקרוני בין מארזים ולמה ההפרשים ביניהם כלכך רציניים, קיבלתי המלצות ל: hec compucase ci-6a21 400W 400שח hec compucase ci-6946 400W 460שח והרבה יותר יקרים: antec slk3800b 400W 700 שח hec compucase 6a19 250 שח שצריך גם ספק, קיבלתי הצעות: 370W - Enermax - ATX 2.01 - Noisetaker P 2.0 - EG375P-VE - 20+4Pin - PCX 400W - FSP Group - ATX 2.01 - Green PS - 400-60GLN - 20+4Pin - pcx שני הספקים 380 שח למה יש הבדלים מאוד רציניים בין מארזים, ומה עדיף מהיקרים ומהזולים? והאם עדיף להוסיף מאוורר נוסף? בתודה syberpuppy
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
צריך המלצה לקופסת מיתוג USB עם חיבור מסך DVI במחיר סביר
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קודם כל שלום , יש לי במחשב מסך lcd והמסך מתחבר לעוד יציאה נוספת בספק כוח של המחשב יציאה הפוכה מהיציאה לחשמל של הספק עכשיו רציתי לדעת האם בכל ספק כוח יש את היציאה הזאת? לעתיד כשארצה לשדרג או להחליף מחשב וגם בדקתי ובמחשב של אח שלי אין את היציאה הזאת וגם בספקים באינטרנט לא ראיתי את היציאה הזאת תודה רבה מראש...
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת מה זה אל - פסק את כל הפרטים עליו ? שמעתי משהו כזה שזה לוקח את החשמל של הברק ומשאיר את המחשב דולק שלא יקרוס ... משהו כזה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום אני מחפש סט מקלדת+עכבר אלחוטי (יותר חשוב שהמקלדת תהיה איכותית מאשר העכבר..) ועדיף לי שיהיה במקלת זום ושיבוא נעם דרייברים מיוחדים ואפשרות וכפתורים לתכנות אישי.... מחפש כמה שיותר זול, לא יותר מ-200 ש"ח אבל תנו לי חברות טובות (Logitech/Microsoft) תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אז החלטתי לנקות את המקלדת שלי מכל האוכל שנתקע בין המקשים ומישהו בטעות שפך קולה עליה בזמן שהוצאתי את המקשים... עכשיו היא לא עובדת בכלל אני צריך המלצה למקלדת אלחוטית טובה ונוחה. טווח קליטה צריך להיות 2-3 מטרים. הכי חשוב הוא שתהיה מאוד נוחה למשחקים ולהקלדה - אני מקליד המון. כמו כן שתנצל סוללות היטב ואני לא אצטרך להחליף כל חודש. אם אפשר גם אחת שלא תעשה "קלאקים" מעצבנים כשלוחצים על מקשים. תודה ד"א, אין לי מגבלת תקציב, אבל נא לא להגזים. אחרי הכל אני סטודנט... ד"א 2 המקלדת יכולה להיות BLUETOOTH
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין לקנות צורב.. המליצו לי על YAMAHA x24 אבל ראיתי בערך באותו מחיר LG x32 מה עדיף? מבחינת אמינות וכו.. ???
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות את המדפסת הזאת ב2000 ש"ח... אני יודע שמדפסות לייזר לא מתקרבות לאיכות של מדפסות פוטו הזרקת דיו... אבל... מישהו מכיר את המדפסת? איכויות ההדפסה הצבעונית?? (גם מבחינת תמונות וכדו'). חיפשתי הרבה היום על המדפסת ולא מצאתי ממש הרבה... תודה לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
היי, מישהו יודע היכן אפשר לקנות תחנת עגינה למחשב נייד IBM T42? וגם כמה כל העסק אמור לעלות... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על סט? אני רוצה סט מטעמי צבעים (פשוט אני מתאים מחשב עכבר מקלדת ומסך) אני פשוט צובע הכל צהוב כחול ואם זה יהיה סט בוא נגיד כחול לבן יהיה לי הרבה יותר קל לצבוע כי אני ישתמש באותם צבעים כדי לקבל אותו גוון (לא משנה הבנתם תרעיון) אני צריך משהו איכותי לגיימר (תקציב זה לא הבעיה בכלל)
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
סתכלו רגע בלינק הזה: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=93703 כתוב שם 3ghz compatible , אני קונה מעבד של איי אמ די 64 ביט, זה משנה משהו?
-
- 5 תגובות
- 668 צפיות
-
-
חברה למי שיש את המצלמה הזאת או שיודע אם יש במודל הזה צמצם אורות בבקשה תלמדו אותי איך להפעיל את זה. ומה השיטה הטובה ביותר לצלם במועדונים ובהופעות? תודה :-*
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לספק 400W שיחזיק מחשב AMD64 + GF6600GT . אני צריך ספק בעל ביקורות טובות. ולא יקר מדי.... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות את המארז Supertalent (Chieftec OEM) Aluminium CA-601UFBK ויש לי כמה שאלות: 1.האם המארז גדול כמו שהוא נראה? 2.האם הוא איכותי? למישהו יש נסיון איתו? האם הוא נוח? 3. האם אני אוכל להשתמש בספק הכוח שלי שבא עם המארז הנוכחי שלי - Compucase-HEC CI-6A19? 4. מה גודל המאווררים שלו? תודה, דניאל
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-