עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש המלצה למקלדת ועכבר זולים ופשוטים? לא משהו ג'נרי מצד אחד, אבל לא צריך גם משהו "מפואר" מידי. נגיד 150 ש"ח לשניהם. תודה!

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  2. שלום עבדתי תמיד עם התוכנה חשבשבת על ווינדוס 98 התוכנה חשבשבת זו תוכנה שאי אפשר להוריד מהאינטרנט, בשביל לעבוד איתה צריך לחבר למחשב פלאג מיוחד איפה שהחיבור של המדפסת ולפלאג הזה מחברים את המדפסת קניתי מחשב חדש והמדפסת הישנה התקלקלה יש לי מדפסת שעובדת רק על חיבור חדיש יותר שלא מתאים לפלאג של החשבשבת יש איזה פלאג או משהו שיכול לשנות את זה מחיבור מקבילי לחיבור USB במחשב החדש? כלומר: במחשב הישן היציאה למדפסת מחובר פלאג של החשבשבת עליו מחובר המתאם (מחיבור מקבילי ישן לחיבור USB) ובקצה מחוברת המדפסת החדשה... השאלה אם באמת קיים דבר כזה זה יעבוד מבחינת תוכנה? בוונדוס 98 יש USB ? או שיש אולי הצעה אחרת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by GanJaval,

קיבלתי היום את העכבר הזה ויש לי איתו בעיה הכפתור של ה back לא מגיב וגם של השינוי dpi כאילו לא יודע אם זה מגיב בל ליד הבנאדם שרץ כזה אז לא משתנה כלום .. והתקנתי דריברים

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  4. Started by bora8,

שלום לכם ! אני מחפש מקלדת אלחוטית כדי שאוכל להשתמש במחשב שאני נמצא בסלון המחשב מחובר דרך כבל HDMI לLCD שבסלון המרחק בין המחשב שנמצא בחדר לבין הסלון הוא בערך 8 מטר ראיתי באינטרנט את המקלדת הזאת מקלדת אלחוטית משולבת עכבר QUE KBQ1100 המחיר שלה הוא 119 ש"ח האם המקלדת הזרת טובה או שאתם ממליצים על משהו אחר?

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  5. Started by infer73,

טוב ככה, אמא שלי מעוניינת במכשיר כזה (מדפסת+סורק+פקס) עכשיו חשבנו על ה hp 5510 שעולה בערך 1000ש"ח בארץ עכשיו הדרישה היחידה היא שהסורק יהיה flatbed, כלומר שהסורק שלו יהיה כזה שטוח, כלומר שיהיה אפשר לסרוק ספרים וכאלה, בניגוד למוצרים שבהם הסורק הוא מהאלה שמעבירים בו את הדף, ואז בעצם אי אפשר לסרוק ספרים וכאלה, ולכן זה לא יעיל במיוחד תודה רבה על העזרה לכל מי שיעזור נ.ב. אין הגבלת תקציב עקרונית, אבל אין פואנטה להציע משהו מעל 1000ש"ח, כי אז אני פשוט אבחר בhp 5510 וזהו, כלומר בבקשה אל תציעו מעל דברים שעולים מעל 1000ש"ח

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  6. הכירו את ה-BlackWidow Chroma V2, עם מנגנוני לחצנים חדשים ומעניינים שפיתחה החברה האמריקאית באופן עצמאי לכתבה

7. Started by hedva,

המדפסת לא תעבוד הרבה, (לפעמים הרבה, ויתכן שבועות שלמים שכלום), לכן חשוב אמינות למכשיר שמתמודד עם התיבשות דיו ההדפסה היא של מסמכים, לכן חשובה איכות הדפסה, ולא צריך צבע חשוב פקס עצמאי (שניתן לחייג ולשלוח כשהמחשב מכובה) האם משנה לייזר/דיו?

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  8. יש לי GF2 Ti ואני חושב שהוא לא GOLDEN SAMPLE בגלל כפתור שחסר בתוכנה EXPERTOOL. אם יש למישהו את הכרטיס הזה והוא כן GOLDEN SAMPLE או אפילו אם הוא אינו בטוח בעצמו אנא הגב כדי שאוכל לוודא את העניין ב-100%. תודה.

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  9. החלטתי לשדרג את ה-G5 הישן שלי, ולהחליף אותו בעכבר חדש אבל אלחוטי. אני מאוד אוהב את הנוחות של ה-G5 ואת הדיוק שלו, אז אני אשמח לעכבר דומה אבל אלחוטי. העכבר החדש לא צריך להיות עכבר לגיימרים, אני כבר לא משחק במחשב, וכשאני כבר משחק אני משתמש בגיימפאד של ה-360. בקיצור, עכבר אלחוטי,נוח כמו ה-G5, אבל לא חייב להיות מיועד לגיימרים. אשמח להמלצה בנושא, אני מחליף גם את המקלדת כנראה ל-http://www.logitech.com/en-us/keyboards/keyboard/devices/5994, אשמח לדעות גם בנושא שלה. הדרישה פה היא בעיקר למקלדת אלחוטית... תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  10. מחפש תוכנה חינמית למצלמת silver line יש להם תוכנה אבל היא בכס עריכה: מצאתי תוכנה כזו, יש לי 3 מצלמיות שמחוברות למחשב, איך אפשר לראות את כל שלושת הוידיאו בו זמנית? האם יש תוכנה שיכולה לפצל את המסך לשלושת המקורות?

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  11. שלום לכולם, הhp המזדקנת עושה המון בעיות. הוחלט להחליפה בחדשה. הדרישות די רגילות, מדפסת הזרקת דיו ויפי משולבת סורק, לא יקרה, עם דיו לא יקר להחלפה וכמובן אמינה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי ממיר הוט HD ואני מעוניין לחבר אותו למסך המחשב שלי DELL U2311H. מהממיר יש יציאת HDMI, אך במסך יש כניסות DVI ו display port אבל אין HDMI ובכניסת ה DVI אני משתמש בשביל המחשב. ממה שהבנתי יש לי שתי אפשרויות: 1) לקנות מתאם HDMI-DisplayPort ולחבר את הממיר ישירות למסך המחשב ובנוסף אני אצטרך רמקולים נוספים לחבר לממיר. 2) לקנות כרטיס טלוויזיה ולחבר את הממיר דרך המחשב וכך גם לחסוך את הבעיה של הרמקולים. באופן כללי האפשרות השנייה נשמעת לי יותר טובה כי היא מאפשרת לי לעשות כמה דברים במקביל (אם אני מקטין את החלון שבו אני רואה את הטלוויזיה) וגם אני חושב שהיא יותר זולה אך רציתי לשאול אם יש איזושהי עדיפות לאפשרות הראשונה? בנוסף אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס טלוויזיה שיתאים לי…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום רב אני כבר שבוע בין חנוית מחשבים מחפש מדפסת זולה וחסכונית וכבר לא מוצא את עצמי אני מחפש מדפסת משולבת,לא חייב עם פקס אם זה יוזיל עלויות,בסביבות העד 350 שקלים האם כדאי עם 4 מיכלים? האם רק עם 2 מיכלי דיו איזה חברה כדאי ואמרו לי שיש מדפסות עם מחסניות XL תמליצו לי בבקשה על דגמים כדי שאוכל להדפיס בלי לקרוע את הכיס מה שנקרא הרוב אני מדפיס בצבע שחור לבבן השימושים של סטודנט

• 0 תגובות
    • 751 צפיות
  14. טוב אז ככה יש לי תקציב של 2000+ שקל ליקנות טלויזה הצרכים שלי הם 1-ליראות שידורי כבלים 2-לחבר את הטלויזיה למחשב דרך S-video ולשחק באמולטורים ומישחקים כמו פרו אבולושן סוקר וניד פור ספיד לדוגמה בטלויזה הטלויזה לחדר רגיל (לא סלון וחשבתי על טלויזיה רגילה שטוחה 25 אינטש ) במידת האפשר גם מסך שחור חוץ עוד שאלה מה האבדל בין 50 Hz ל100 ? השאלה היא גם בחיבור דרך המחשב וגם לצפיה בסירטי DVD וכבלים אני בנתים חושב על הטלויזיה הזות- http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=21081 אבל אין לי הבנה בעינין ובבקשה על תיתנו לי המלצות לLCD גנרים ברזולוציה נמוכה אני לא בוחר LCD כי אני לא חושב שיש LCD נורמלי בתקציב הזה

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  15. Started by rikus,

היי, אני מחפש קופסאת מיתוג סטייל KVM שמאפשרת חיבור למחשב אחד מרכזי שיוצאים ממנו פעמיים מסך/מקלדת/עכבר.. מצאתי בעיקר קופסאת מיתוג בין 2 מחשבים ולא בין מחשב אחד ושתי מסכים/מקלדת/עכבר...

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  16. היי אני צריך עצה על מדפסת לייזר קטנה לעסק שתהיה ליד הקופה ותדפיס חשבוניות... יש לי אחת במשרד עצמו אבל אני צריך עוד אחת שתדפיס מהר כמה שפחות תקלות כמובן ושל תהיה יקרה..יש למישהו הצעה? תוה

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  17. שלום, יש לי בעיה מעצבנת שבערך כל מקש שלישי במקלדת גורם למיוט ברמקולים. יש לי מקלדת של מיקרוסופט, אם תצטרכו את הדגם המדויק אני אחפש אותו. זה קורה רק לפעמים כשאני שם סוללות חדשות לכמה זמן ואז זה מפסיק וחוזר ומפסיק וחוזר. חיפשתי בהגדרות וחיפשתי בהכל.. מישהו מכיר בעיה כזאת?

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  18. אוקיי אז שמעתי שה Logitech wave בסדר, האם זה נכון? האם עדיף את ה microsoft natural ergonomic keyboard 4000 ? למישהו יש המלצה למקלדת שתהיה ארגונומית ותשמש בעיקר למשחקים? בתודה מראש עריכה: הזמנתי את ה logitech wave תודה בכל זאת...

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  19. 1. האם מישהו מכיר מכשיר משולב (מדפסת-סורק-פקס-מכונת צילום וכו'), או אפילו מכשיר ייעודי, אבל שניתן להזין אליו תמונות במחסנית, והוא יסרוק את כולן אוטומטית ? כלומר, שיהיה לו מגש הזנה שעליו אניח כמה עשרות תמונות שפותחו, והוא יקח אותן אחת אחת ויסרוק לקובץ נפרד. באופיס דיפו הראו לי מכשיר משולב שתאורטית יש לו את היכולת הזו, אבל המוכר אמר שבפועל אם מזינים יותר מ 2-3 תמונות, זה לא יעבוד. האם יש משהו כזה ? 2. בלא מעט חנויות בגדים, הם מדפיסים במקום על החולצות, סמל בית ספר, תמונות, או כל מיני עיצובים משעשעים על בגדים תינוקות. אפשר גם להגיע לחנות עם דיסק און קי, שעליו תמונה/עיצוב, הם מדפיסים במקום, ואת ההדפסה מגהצים על הבגד. מישהו יודע האם צריך מדפסת מיוחדת ? ראש צבע מיוחד ? (הדפים הם…

20. Started by moranhoresh,

אני מעוניין לרכוש מדפסת לייזר שחור לבן ללא פקס, סורק וכד'. אני מתלבט בין 2 דגמים: 1. Brother HL-2270DW 2. SAMSUNG ML-2851ND אשמח לשמוע דעתכם.

21. טוב ככה יש לי בערך 250 שקל ואני רוצה לקנות עכבר,ומקלדת לא משנה לי כול כך אם חוטית או אל חוטית אל חוטית בטח יותר נוח מה שיותר טוב,נוח וגם שיהיה יפה כזה כאילו לא מסריח כזה לבן וזהו משו נחמד כזה חשבתי על ?Logitech® Cordless Desktop® EX 100? מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by ag43,

בעיה שנתקלתי בה ולא מצאתי פתרון ברשת - כל טקסט המודפס דרך מדפסת מסויימת מודפס הפוך כלומר במקום "שלום" מודפס "םולש". לקח לי כמעט 20 דקות לעלות על הבעיה המעצבנת הזו. פתרון למי שנתקל - לוודא שמנהל ההדפסה מוגדר על מנהל ברירת המחדל של WINDOWS ועל מצב RAW (אם זה ברירת המחדל). במקרה שלי מדפסת לקסמרק החליטה יום בהיר להתקין מנהל הדפסה "משופר" שגרם לבעיה המעצבנת הזו.

• 0 תגובות
    • 6.9k צפיות
  23. Started by bennnn,

שלום קניתי היום דיו שחור. למדפסת יש אפשרות גם להדפיס בצבע,אך כנראה המחסנית של הצבע נגמרה.איך אני מגדיר שידפיס רק שחור לבן? כל בזמן היא מבקשת ממני להחליף את המחסנית של הצבע. לחצתי setup אבל אין שום איזכור באפשריות להגדיר רק לשחור,ובחנות אמרו שאפשר.בבקשה עזרה אני פשוט חייב להדפיס עבודה היום תודה

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  24. Started by מא2שי,

שלום, רוצה לקנות מדפסת. מה דעתכם על HP 4580? מה דעתכם על HP 4480 מה דעתכם על MFC260C או MFC250C? ראיתי חוות דעת שליליות על 4580 ועל 260C בזאפ..... האם יש למישהו נסיון עם המדפסות האלו כאן? יש לכם המלצה אחרת למדפסת? אני מעדיפה עם פקס, אבל אם תהיה לכם המלצה מפתה של כזו בלי פקס, אז מוכנה לשקול גם את זה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  25. Started by naoriko,

כל הזמן שאני מכבה ומדליק את המדפסת אז היא מוציאה דף בדיקה וזה גומר לי סתם את הדיו איך אני מבטל את זה????

• 0 תגובות
    • 858 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.