עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. תקציב לא מובל מכיוון שאני לא רוצה שימיליצו לי על דראק כי אני קמצן לכ ;Dן אני רוצה לדעת מה נחשב טוב בכדי שאני אדע מה אני מפסיד

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  2. קניתי אתמול את המדפסת הזאת,היא לא מדפיסה לי את הדפים בצורה ישרה,הם יוצאים לי עקום. עשיתי משהו שנקרא HEAD ALIGNMENT שבוחרים שם את הצבעים הכי חזקים, עשיתי את זה וזה עדיין עקום או שאין קשר בכלל. מה לעשות? המדפסת פגומה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. לפי הידוע לי בד"כ משתמשים בדונגל של אינפרא אדום כדי לתקשר בין המחשב עם הטלפון הסלולרי. אני מעוניין לדעת האם דינגל כזה יכול לגרום למחשב לתת פקודות לממיר של יס או הוט כלומר שמחברים אותו בטווח ראיה מהממיר ואז ניתן להחליף תחנות ע"י המחשב.

4. Started by gchw,

מה אתם אומרים על האיכות שלהן? אני מדבר על מדפסת ביתית פשוטה. זה נכון שהם מייצרים את המדפסות של זירוקס? ועוד שאלה: האם הדרייבר שלהם תומך בדופלקס ידני בעברית? (בהדפסה שלא מוורד)

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מעונין לחבר סט מקלדת ועכבר למחשב HTPC בסלון שמיועד לסרטים ולמשחקים. יש לי מחשב חזק עם כרטיס 8800 ומלבד הסרטים אני רוצה גם לשחק. מבקש את המלצתכם לסט אלחוטי טוב למרחק של כ5 מטרים. באותה הזדמנות ארצה גם המלצה ל2 GAMEPAD אלחוטיים לאותו מחשב ולאותו מרחק. תודה מראש מנו

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  6. ערב טוב! אני מחפש כרטיס טלויזיה שיהיה אפשר לחבר אותו לHOT. מה כדאי לרכוש? תודה.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  7. תקציב כאמור בסביבות ה500..

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  8. שלום לכולם אני מחפש מקלדת עם עכבר שתהיה אלחוטית כאשר המחשב נמצא בחדר צמוד לסלון כאשר המחשב מחובר למסך ולמערכת בחור שעשיתי בקיר . ברצוני להפעיל עם המקלדת את כל פעולות המחשב והמדיה סנטר כולל משחקי מחשב מה אתם ממליצים ומה דעתכם על BTC 9029

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  9. אני יודע ש XEROX 510 יש לו פידר נהדר - אבל אין אפשרות לשקופיות. יש למישהו רעיון ?

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  10. היי אני מרגיש ממש טיפש, קניתי את המשולב הזה , יש במדף של הדפים מקום מיוחד לדפי תמונות,הכנסתי דף תמונה הגדרתי בהדפסה שזה PHOTO ובחרתי את סוג הדף וזה עדיין מדפיס לי על A4 רק בקטן בגודל של התמונה. מוזר מישהו יכול לעזור לי בבקשה, תודה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  11. Started by bluemail,

במקרה ראיתי אותו באתר VGAMES מ1 נותני החסות שם באליפות שתתחיל מחר . מה דעתכם עליו ? האם יש יותר טובים ממנו ? המחשב משומש בעיקר לאינטרנט סרטים ומשחקים .

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  12. Started by SuperStyle,

חיברתי את ההגה למחשב(לוג'יטק אני לא זוכר את השם המלא)ובכל השמחקים הוא עובד.אני רק צריך להכנס להגדרות ולסמן את ההגה. בגריד אני לא רואה את זה .מישהוא התנסה פה בהגה בגריד?

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  13. Started by eity,

אני מתלבט בין trigue 300 או inspire m2600

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by redead,

לפי מה שראיתי זה חתיכת מדפסת משולבת עם כל האופציות שרק יכולות להיות קיימות ומאוד מהירה.. דרך אגב מישהו יודע אולי את המידות שלה כדי שאני יראה בכלל שאפשר להכניס אותה והיא לא משהו ענקי?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by UltraWaveMUSA,

אני מחפש בעקרון אפשרות לצפות בסרטי דיוידי במרפסת בג'קוזי. יש נדירים עם טלוויזיה מובנת שעולה מתוך הג'קוזי אבל זה מכפיל את המחיר שלו - הסתפקנו ברמקולים ואמפי3. בקיצור הדבר האופטימלי זה מסך עם דיוידי מובנה חיצוני [חוץ בית] אבל קשה לי להאמין שיש משהו כזה... במידה ואין, האלטרנטיבה היא נגד דיוידי נייד. אשמח אם תסייעו לי במציאת פתרון. הסאונד מהרמקולים עצמם לא חשוב כי הוא יחובר לרמקולים המובנים - אבל חשוב שזה לא יהיה מסך 6 אינץ' או משהו כזה. תודה מראש :-\

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  16. לא משנה לי שאין עברית. תודה מראש! ;D

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  17. שלום מה היא המערכת הגה הכי טובה מבחינת ביצועים כיום שיש בשוק ואיפה אפשר לקנות? כמובן שיהיה כולל הכל...

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by kobi_af,

שלום אני עומד לקנות מדפסת משולבת ובגלל התקציב הלא גדול שלי בחרתי במדפסת זאת.. איך היא לדעתכם?עלוות הדיו נמוכות? תודה

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  19. שלום יש לי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט מדגם עלית.ידוע לי שהמקלט שלה מזהה עכברים של מיקרוסופט.קניתי את העכבר לייזר לשמאלים מדגם 5000. ולפני קניתי עכבר גם לשמאליים.אני יודע שהלייזר צריך את התוכנה הכי חדשה שיש (6.3) ובכן התקנתי את התכונה והמחשב מתעקש לעבוד עם העכבר הישן. את ה 5000 הוא לא רוצה לזהות למרות שהגדרתי בתוכנה של מיקרוסופט במפורש את ה 5000. סוללות בדקתי עם הישן הוא עובד במלוא המרץ.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. קורא שלפעמים כאשר אני מזיז את הסמן של העכבר הוא נתקע באיזור די קטן בפד, באותו מקום גם הלחצנים של העכבר לא פועלים ( זה באיזור ממש קטן, נתקע באיזור של 2 מילמטרים ואז ממשיך לזוז) כאשר אני חוזר חזרה לאותו מקום הסמן נתקע חזרה, בעיה לא מופיעה עם אף עכבר אחר באף פד אחר ( קניתי QCK בתקווה שזה יפתור את הבעיה אבל היא עדיין קיימת)

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  21. ליתר דיוק, אני מחפש את המדפסת הזולה ביותר (גם בהתחשב בעלות הדיו שלה כמובן) שיש לה מגש להדפסה ישירה על דיסקים. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 931 צפיות
  22. Started by IRONMAN153,

היי חבר'ה.. מזמן לא הייתי פה אז.. ביי לכולם.. מסתבר שהמצלמה הדיגיטלית הישנה שלי התקלקלה והיא גם שישמשה אותי כמצלמת אינטרנט טובה... כבר יש לי מצלמה דיגיטלית אחרת אבל היא לא יכולה לשמש כמצלמת אינטרנט.. החלטתי לקנות חדשה ואני לא יודע ממש איזה כדי.. ומה אומרים כל המספרים של מגהפיקסל במצלמות רשת.. מןם הסתם שזה חשוב לאיכות.. בקיצור אני מחפש מצלמת אינטרנט שתתאים לצורכים בייתים.. לשיחות וידאו מדי פעם.. יהאיכות תיהיה מספיק טובה.. לא חייב מקרופון מובנה.. אבל יכול להיות נחמד שיהיה.. מעדיף מצלמה מחברה מוכרת כך שאוכל גם למצוא ת'דרייברים באינטרנט ושיהיו עדכונים לתוכנה.. (לוג'יטק, מיקרוסופט וכו'..) ת'אמת השתקציב שלי הוא באזור ה 150 ש"ח אבל אני יכול לגרד ת' 200 בשביל מצלמה שבאמת שווה את…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by מאור247,

יש לי מדפסת HP3920 ומשום מה הראש דיו שלי נסתם..(מלאתי אותו בדיו).....הכנסתי אותו למים חמים כמה שניות כמו שאמרו לי אבל עדין הוא סתום....יש למישהו פתרון להציע לי.???

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  24. קניתי מדפסת DeskJet D2563 HP ויש לי בעיה. התקנתי את הדרייברים ואת התוכנה של HP. המדפסת מוגדרת וגם התוכנה של HP כותבת שהכל בסדר, אבל שאני מנסה להדפיס, לא משנה אם זה תמונה מהאינטרנט, מסך אופיס או כל דבר אחר, המדפסת רק לוקחת דף ולא מדפיסה. גם ה TEST שזה מדפיס שמגדירים את המדפסת לא הודפס. הדבר היחיד שהודפס זה דף alignment אחרי שהכנסתי את הראשי דיו. חשבתי שהמדפסת תקולה ולכן החלפתי אותה בחדשה אבל עדיין זה לא עובד! מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by haimiko84,

שלום חברים הייתי רוצה את המלצתכם במדפסת משולבת עד 600 שקל עם אפשרות של חריגה. אודה לכם מאוד, חיים.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים