עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by naelq,

אני מחפש "בלה בלה בלה". "לא קראתי את חוקי הפורום ואני מצטער" - עריכת המודר אסור לפרסם פה הודעות קנייה מכירה של ציוד.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by aldema,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1090&products_id=10689 זה הגלדיאטור.... את הטרנספורמר כולם מכירים אז אין טעם לתת כתובת.. זה הטרנספורמר.. הגלדיאטור עדיף על פני הטרנספורמר? התכוונתי מבחינת יופי,איכות,שקט וגם מבחינת חוזק הקטודות... וחוזק האור ויופיו.. מה כדאי מהם לקחת??

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  3. האם יש בו פתח שנפתח כי אני לא רואה את החריצים כמו במארזים אחרים איפה שנכנס הסי די רום למשל,ואיך איך בכלליות?

4. Started by yamedi,

שלום לכולם, אני מתכנן עוד מעט לקנות מחשב, ויש לי בעיה עם בחירת מארז, אני אסביר את המצב לעומק. כרגע יש לי בבית מחשב ישן שאני מתכנן להעביר את הכוננים שלו למחשב החדש, הכוננים בצבע לבן אני אני רוצה מארז חדש שיהיה עם דלת, אני רוצה מארז כסוף או שחור, וכך לא יראו את הכוננים. עד לכאן הכל טוב, אבל אני מעוניין בכרטיס קול הזה: http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=14000 וכמו שאתם יכולים לראות, יש שם חלק שמתלבש בחלק של כונני ה-5.25 + שלט. ופה הבעיה, אם אני קונה מארז עם דלת השלט לא יתפקד !!! אני אהיה חייב לפתוח את הדלת על מנת שהשלט יעבוד. אין לי בעיה של מחיר, כל מארז שיפתור לי את הבעיה יהיה מצויין ! אם מישהו יכול לעזור לי ולהמליץ לי על…

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  5. Started by litvinovs,

אחים שלי כמה עולה ספק כח?

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  6. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני רוצה לקנות מארז וספק עד 700 שח הספק שיהיה איכותי ולא סתם ג'נרי זבל.!!..שיחזיק 6800GT..!! והמארז שיהיה נראה טוב...חלון צד...יהיה בו קירור טוב...ושקט...שיגיע עם 2-3 מאוררים..!!..

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by lipa,

שיהיה יותר טוב (אם אפשר) מ- HEC 6A19 , ויכלול ספק טוב

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  8. יש את הפנלים לבקרת מהירות מאווררים עם חיבורים של USB ,של SATA וכדו... בגלל שאני לא מתמצא בכלל בנושא אבקש חהמלצה לפנל שכזה עד 300 ש"ח ,כמו כן יש לי שאלה האם מספיק הפנל והחיבורים שלו או שצריך שהיה מאווררים מיוחדים במארז עם שליטה במהירות ,או כל מאוורר ניתן לשליטה דרך הפנל שמחובר ללוח האם?

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  9. יש לי תקציב 500 איזה מארז אני יכול לקנות משהוא טוב בלי ספק ( יש לי כבר של Tsunami ) אני רוצה משהוא שיקרר טוב רציתי את ה 3r System Air אבל יש רק שתי מאווררים ואני לא רוצה להתחיל לקדוח חורים במארז חשבתי על ה Thermaltake Xaser II 5000 Plus Tower Case Enermax FS-710 Case תגידו ה TT בא עם מאווררים?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by שורטי,

מישהו יכול להמליץ לי על סט? אני רוצה סט מטעמי צבעים (פשוט אני מתאים מחשב עכבר מקלדת ומסך) אני פשוט צובע הכל צהוב כחול ואם זה יהיה סט בוא נגיד כחול לבן יהיה לי הרבה יותר קל לצבוע כי אני ישתמש באותם צבעים כדי לקבל אותו גוון (לא משנה הבנתם תרעיון) אני צריך משהו איכותי לגיימר (תקציב זה לא הבעיה בכלל)

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  11. אני מחפש לקנות עכבר אופטי שיש לו כבר מוכן לד בצבע כחול.... אמרו לי אולי למקירוסופט יש אחד כזה יש מצב? תגידו שם חברה ודגם... תודה לכל מי שיעזור.. וגם קישור עם יש לחנות שבו ניתן למצוא את העכבר...תודה!

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  12. איך הם?...הם טובים?..אשמח לתשובה

• 9 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by borg,

אני צריך המלצה לספק כוח. עיינתי בסטיקי על ספקי כוח, אבל חשבתי שבמקום לקרוא 86 עמודים ולחפש בהם המלצה שתואמת את הצרכים שלי, עדיף לפתוח ת'רד חדש עבור צורך ספיציפי. דיון מרוכז על ספקי כוח , כל הבקשות/הצעות/הערות/שאלות - בדיון הזה. ספק הכוח מיועד למחשב פנטיום 2 350MHz במארז ATX עם 512MB RAM, שמשמש כשרת קבצים עם מערכת הפעלה Windows 2000 Professional SP4. כרגע מותקן במחשב ספק כוח ג'נרי 350W שתומך בשני צורבים ושלושה דיסקים קשיחים (הספק כוח לא תומך בדיסק קשיח רביעי שניסיתי להתקין). אני צריך ספק כוח חדש שיתמוך בשני צורבים ושישה דיסקים קשיחים. המחשב נמצא בחדר השינה שלי, כך שרצוי שהספק כוח יהיה שקט, אבל לא לגמרי הכרחי. כלומר, ספק כוח רועש שמשמיע קול של טרטור (טררר...) כמו קטנוע…

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  14. Started by nevodavid,

שלום, אני צריך המלצה על מקלדת שטובה למשחקי RTS הכוונה תגובה מהירה, נוחה, רצוי חוטית, המשחק העיקרי שאני משחק בו הוא Command and Conquer: Tiberium Wars / Kane's Wath, כרגע יש לי מקלדת של מיקרוסופט אלחוטית, שאני לא ממש מרוצה ממנה, לפעמים למשל שאני לוחץ זה לא קולט... אשמח למקלדת טובה או מקלדת מיוחדת למשחקי RTS עם פיצ'רים טובים(לRTS), כמובן מקלדת במחירים סבירים...

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  15. היי יש לי ספק כוח של 400W ואל פסק שמספק של 360W. השאלה שלי היא - כל עוד אין הפסקת חשמל והמחשב מקבל את החשמל מהקיר, האם האל פסק פשוט נותן לחשמל הרגיל לזרום והמחשב מקבל 400W? או שגם במצב זה המחשב יקבל 360W? תודה

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by אוריפ,

לאחרונה פרסמתי כמה ת'ראדים בפורומים שונים באתר בנוגע לשדרוג שאני מתכוון לבצע בקרוב. אחד הנימוקים שלי לגבי ביצוע השדרוג הוא בעיית החום שיש לי במחשב. במאמץ, המעבד שלי מגיע ל77 מעלות במקרים רבים, ומצב זה אני בריא כלל! לכן, אני מתכוון לשדרג את המארז, לקנות ספק כוח חדש (עד עכשיו היה לי אחד ג'נרי) ושדרג את הHSF של המעבד. על הHSF החלטתי: ה7000ALCU של ZALMAN. בחרתי בו גם בגלל שהוא מקרר טוב וגם בגלל שהוא מתאים לסוקט 939, המעבד הבא שלי. כנראה... (כיום יש לי P4). עכשיו הבעיה היא במארז: 1. אני יכול לקחת את ה6920 של COMPUCASE, להוסיף עוד מאוורר 120 מ"מ לזה שבא עם המארז ולסגור עניין. הבעהי שהספק של יחסית חלש ("רק" 400W). 2. אני יכול לקחת את הGAMING BOMB של צ'נברו ולהוסיף לו מאווררים וס…

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by dragon772,

איזה ספק אני יצטרך בשביל הכרטיס הזה?

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by Idan-h,

FRONTIER VITA http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1227&products_id=7202 ואלו הצבעים: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_1227 מי לדעתכם הכי יפה? מישהו יודע אם יש לו דלת? כי כתוב שם SideWindow, וגם Leds, שזה מצריך חלון. למישהו יש אותו? אני חושב שראיתי אותו במודעה של ה3400@4600, ולRoyShefy יש אותו, לכן אני צריך דיעה עליו, אם הוא טוב מרווח וכו'. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 698 צפיות
  19. Started by יונתן4,

שלום אני מחפש מצלמת רשת למחשב נייח לשימוש כללי, מתלבט בין כמה אופציות שהמליצו לי Logitech QuickCam Fusion 265 ש"ח יש בעיה עם המיקרופון?Logitech QuickCam Pro 5000 280 ש"ח או היותר זולה Microsoft LifeCam VX1000 115 התקציב המקורי הוא 200 אבל אני מוכן להוציא גם יותר אם ה-5000 או מצלמה אחרת שווה את זה כי אני לא רוצה רק שיראו דמות מפוקסלת אלא תמונה וסאונד טובים. הבנתי שהלייף קאם מעולה למרות המחיר הנמוך יחסית אבל שיש לה בעיות של איטיות בלי קשר לעוצמת המחשב כל עזרה או המלצות יתקבלו בברכה תודה מראש

20. Started by amirx19,

האם יש חנות בה ניתן "להרגיש" את העכברים?אני מחפש עכבר למשחקים והתקציב הוא בערך 500 שקל.הבעייה היא שאני לא רוצה לזרוק אותם לפח על עכבר שכולם מרוצים ממנו ולי הוא לא מתאים ליד.אגב העכבר שאני מחפש חייב להיות לא אלחוטי.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  21. שלום לכולם, אני צריך המלצה לסורק\מדפסת\מכונת צילום\פקס עד 1000 שקל. תודה

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by shenirer,

שלום אני מחפש המלצה על מכונת צילום משולבת עם פקס וסורק (ניתן גם עם מדפסת לייזר אם זה במחיר סביר) אנא עזרתכם תודה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by שלמה הדג,

אני צריך המלצה למכישר משולב (מדפסת, פקס ומכונת צילום) מ 500 ש"ח עד ל800 ש"ח. ובבקשה, לא ישר לקפוץ על היקר יותר, הגמישות כמעט בלתי אפשרית. תודה.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  24. Started by galh,

אוקי,אני מעונין לקנות אוזניות עורפיות עם קשת לMP3,אני מקווה שזה הפורום. אני שומע מוזיקת רוק,פופ,שקטה,IAUDIO G3 וחשבתי על: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150475 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=464268 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=464211 תנו עוד הצעות,ותגידו לי מה הכי כדאי בזה התקציב הוא בערך 100+ אפשר לחרוג,העיקר שיהיו טובת

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  25. תראו חשבתי כבר על זו : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=44_184&products_id=867 היא גם זולה ראית גם מקלדת של מייקרוסופט אבל היא עולה יותר מ 250 ש"ח לא שווה במיוחד בקיצור אם משהו מכיר משהו זול וטוב אז שיגיד ומה אתם חושבים על ההיא שנתתי קישור אליה ... תודה מראש לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים