עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by moranhoresh,

אשמח לשמוע על איכות המקלדות של ג'ניוס, אורך חיים, נוחות. יש להן מחיר יחסית נמוך.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  2. Started by dragon772,

איזה ספק אני יצטרך בשביל הכרטיס הזה?

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  3. המוצרים הם : 1.אוזניות + מיקרופון מדגם AHS502 מבית Altec Lansing במחיר של 164 2.סט אוזניות ומיקרופון Logitech Precision Gaming Headset במחיר של 191 כמובן אני פתוח להצעות אחרות תודה

4. Started by semi-t,

אני מחפש ספק עם Active PFC ו - 2 מאווררים.. שיחזיק מעמד כמו הספק הז"ל שלי Enermax 350W... אני מתלבט בין כמה דגמים של ספקים: Thermaltake XP480 400W (בעל 2 מאווררים אבל אני לא יודע אם הוא מכיל ActivePFC..?) כמו כן הוא לא מופיע באתר של החברה.. Thermaltake PurePower 460W 120mm Fan Blue LED ActivePFC http://www.thermaltake.com/purepower/w006768/w006768.htm FSP 400-60GLN 400W - 120mm Fan + ActivePFC http://www.fsp-group.com.tw/english/1_product/2_detail.asp?mainid=1&fid=50&proid=123 מה הכי מומלץ???? תודה.. <-------------- המפרט שלי מופיע בתפריט מצד ימין...

• 9 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by reuven5,

זה הספק: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3332 היי רציתי לדעת האם הספק טוב כמו המחיר אם הוא סטנדרטי לדוגמא ויש לו ריילים טובים כי אני לא הצלחתי לבדוק את המסילות ושטויות אחרות רק שהוא 420W נ.ב גיליתי שהחברה הזאת גם מוכרת מארזים ומי שמחזיק אותם בארץ נותן על הספק בתוך המארז 3 שנים אחריות זה מה שסיקרן אותי כל כך בספקים האלה טוב תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  6. Started by alfus73,

מתי יודעים כשצריף לשדרג את הספק? הספק שלי תקין. איזה בעיות או אירועים מוזרים יכולים להופיע אשר שדרוג ספק יפתור אותם?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  7. Started by Arturh87,

מהו הUSB KEY ולמה הוא משמש?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  8. Started by chadash,

יש לי מדפסת ברדר דגם mfc3240 ובפעם האחרונה שהחלפתי את הראש דיו השחור הופיעה לי הודעה שהדיו הולך להיגמר, והיום כבר כתוב לי שהדיו נגמר למרות שהוא כמעט מלא לגמרי, מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by snir0,

שלום לכם! קניתי לא מזמן צורב DVD של LG GSA-H22N וכשאני מפעיל את תוכנת נירו מהירות הצריבה המינימאלית שלי היא X16 ואני רוצה לצרוב במהירות של X8 או X4 כדי שהסרט יצרב בצורה הכי טובה בלי פאקים. מישהו יכול לומר לי מה עושים במצב כזה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  10. האם קיים שלט אינפרא אדום + רסיבר אינפרא אדום שמתחבר למחשב המאפשר לשלוט על נגני הוידאו/אודיו במחשב וכמו כן שיהיה מאין גויסטיק קטן שיהיה אפשר להזיז עכבר? האם קיים כזה דבר? ואם כן תביאו בקשה לינק.

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by mani007,

אני מחפש מארז כולל חלון עם אורור סביר כולל ספק ב400 שקל תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by karpad,

שלום קניתי מחשב חדש בשעה טובה (המפרט בחתימה) ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את הוינדווס המקלדת שלי לא עובדת ומנהל ההתקנים מראה שיש שגיאה במקלדת ועד שאני לא עושה למקלדת Uninstall ואז חיפוש חומרה חדשה במנהל התקנים המקלדת לא עובדת :bash: אפילו הורדתי דריברים מהאתר של לוג'יטק והבעיה לא נפתרה אנשים בבקשה תעזרו לי אני לא יודע יותר מה לעשות...

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  13. Started by nick988,

המפרט שלי 2 ארדיסקים כונן דיסקים כרטיס כל,טלוויזיה, מסך 6600 gt amd 3000 ויש לי ספק hec 400 עכשיו מאוד לא הגיוני שהוא לא יכול לסחוף מעל למארכת המצויינת. אני לא יכול להוסיף פריט נוסף כמו ארדיסק או כוננן מבלי לנתק משו.(בדקתי זאת הכל תקין הגעתי למסקנה שזה הספק.) לחבר שלי המפרט היה הרבה יותר מפוצץ אם הרבה יותר פריטים ארדיסיקים כוננים וכו ואצלו הספק היה 300 בלבד. וגם לא נראה לי הגיוני ש חק400 לא יסחוב מערכת כזאת. לא מזמן במקרב מצאתי ספק כח נוסף 300W . עשיתי חיפוש ומצאתי שאכן אפשרי לחבר בין שני ספקים אבל לא הצלחתי למצוא הסבר מפורט וטוב. אז השאלות הן.. האם כדי לחבר או שעדיף לקנות חדש? אם חדש אז מה אפשר במחיר אכי זול שאפשר כדי שיסחוב נערכת שלי אם תוספת של 3 כוננים(ארדיסקים). ו…

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  14. שלום חברים, אני מחפש לקנות עכבר ומקלדת חוטיים או בסט או בנפרד אך חשוב ששניהים יהיו חוטיים ולא יכללו חיבורי חשמל מעבר לחיבור USB. השימושים הם בעיקר תכנות,גלישה ומדי פעם קצת משחקים (בטח ובטח שאני לא שחקן כבד) יהיה נחמד אם במקלדת יהיה נגיד USB HUB מובנה כמו שראיתי ב G15 אבל המקלדת עצמה נראתה לי ממש לא נוחה ולא מועילה לכלום... אין מגבלת תקציב לעניין אבל אני לא מחפש לקנות עכבר מצופה יהלומים גם. כרגע אני עובד עם סט אלחוטי שאני מבסוט ממנו אבל אני מעוניין לעבור לסט חוטי. הסט שאני עובד איתו כרגע הוא של לוגיטק לא זוכר את השם של הסט אבל העכבר הוא MX900 שמבחינתי מאוד נוח ואני רגיל אליו והמקלדת אני לא זוכר אבל באה בסט איתו ושניהים אלחוטיים ועובדים על בסיס השן הכחולה ככה שאין …

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  15. Started by ofeky1,

שלום לאחי יש את הסט של לוגיטק Logitech diNovo™ cordless למחשב נייד ולי יש MX1000 אח שלי לא משתמש במקלדת שהוא קנה אלה רק בעכבר ומעניין אותי לדעת אם יש איזה דרך שבה אני יוכל לחבר את המקלדת למחשב שלי בלי המקלט המקורי שלה כמו למשל עם המקלט של העכבר שלי MX1000 על ידי החלפת הדרייבר לאחד שתומך גם במקלדת? (אבל אם אני לא טועה המקלדת היא BT והעכבר פועל על תדר מסוים נכון?) תודה!

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by Wheel,

אני מזמין את המארז הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3474 שבא אם מאוורר tricool 120mm יש במארז עוד 4 סלוטים למאווררים (3 80 1 92) אני רוצה באותה הזדמנות שאני מזמין את המארז להזמין עוד 1 או 2 מאוורים למארז השאלה זה אם שווה להשקיע במאווררים יקרים יותר ברמה או גם מאוורים ג'נריים ב20 שקל יספיקו? אני שואל מבחינת רעש תודה

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by Oranili,

שלום קניתי היום LOGITECHB WAVE אלחוטי + עכבר ויש DELAY קטן אחרי כמה מילים שאני כותב .... מה עושים ? זה DELAY מעצבן כזה לא משהו מורגש אבל בכל זאת מעצבן... למישהו יש מושג? נגיד אני כותב ככה חשדגעחכןדגשעיאדםשגיםםיאשיאידםגשאים יש DELAY אחרי שהמילים הבאות .... מקווה שאתם מבינים אותי

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  18. המרחק בין המקלדת והמחשב 4 מטר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by ShahafH,

שלום. אני משחק קאונטר סטרייק ויש לי עכבר פשוט של מייקרוסופט והוא לפעמים עושה לי בעיות לדוגמא פתאום הקוונת שלי עפה לשמיים או שהיא זזה מעצמה! למישהו יש הצעות עד 350 שקל לעכבר מקצועי למשחקים בשביל יד שמאל? תודה.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  20. Started by BloodFist,

איפה אפשר לקנות? ומישהו יכול להסביר לי איך זה פועל? צורה חוטית או אלחוטית? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by litvinovs,

אחים שלי כמה עולה ספק כח?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  22. אני מתכוון להזמין 6800gt (עים יהיה כי אמרו לי שיהיה ) עכשיו תיכננתי לקנות ספק ומארז חדשים עכשיו ראיתי את המארז הזה HEC Compucase CI-6919 שבא עים ספק השאלה שלי עים הוא יחזיק 6800gt אוו x800xl אני קונה את הכרטיס עוד 10 יום ב"ה תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  23. מעוניין לקנות גויסטיק לסימולטורים. למישהו יש את הגויסטיק הזה ויכול לתת חוות דעת? Thrustmaster Top Gun Fox 2 Pro USB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_175_176_1138&products_id=6453 האפשרות השנייה היא LogitechוExtreme 3Dו http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=29826

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by lipa,

שיהיה יותר טוב (אם אפשר) מ- HEC 6A19 , ויכלול ספק טוב

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  25. אז בעיקרון הזיכרון שלי טוב?... והאם כדי להוסיף עוד ראם?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.