עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by SheZiF,

בבעלותי פאד לעכבר מדגם Qck Steel mini ולאחרונה נשפך עליו קצת קפה, אחרי ייבוש נשאר כתם מוזר. רציתי לשאול האם אני יכול לנקות את הפאד עם מים בבטחה? בתודה מראש, דור

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  2. שלום . אני מעוניין לקנות ממרכזים גדולים כמו office depot או משהוא אחר . אני מעוניין למכשיר לא יקר ומשהוא טוב אם תוכלו להמליץ לי על משהוא כזה ?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  3. לכל בעלי ה-MX1000(העכבר המהולל): כל פעם שאני מפסיק לעבוד איתו אז אני שם אותו על OFF(רק הפסקות ארוכות של 2\1 שעה+) ושאני חוזר ומדליק אותו שוב(מצב ON) אז הוא מהבהב עם נורה אדומה(של הבטריה, למרות שיש בטריה מלאה) ורק אחרי איזה דקה+- הוא חוזר לעבוד ולהראות שלושה פסים ירוקים. איך מקצרים את זמן ההמתנה של הנורה האדומה או לחילופין איך מפסיקים את כל זה בכלל? תודה מראש. .swg

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  4. המוצרים הם : 1.אוזניות + מיקרופון מדגם AHS502 מבית Altec Lansing במחיר של 164 2.סט אוזניות ומיקרופון Logitech Precision Gaming Headset במחיר של 191 כמובן אני פתוח להצעות אחרות תודה

5. שלום לכולם. דוד שלי קנה והתקין מכשיר משולב (מדפסת/סורק/פקס) של HP (לא יודע את הדגם לצערי). מאז ההתקנה הוא חווה בעיות במערכת (בעיקר איטיות). שמעתי שמועה שיש ל-HP בעיות דרייברים שצצו לאחרונה וגורמים לדברים האלו. מישהו מכיר את זה?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  6. Started by yaloner,

שלום לכולם, מי מכיר מדפסות קנון. אחרי שנים עם מדפסות HP ששירתו אותי נאמנה החלטתי לתת צ'אנס גם למתחרים. רציתי לקבל קצת פרטים באופן כללי על מדפסות קנון מבחינת איכות הדפסה, עלויות דיו, אחריות ושירות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  7. Started by לאנד,

שלום . אני מעוניין לקבל המלצות לסורק איכותי - למטרת סריקה של תמונות / ספרים / מגזינים /פילם / - למטרת הטמעה ושימוש בעבודת בניית אתר + עריכת עבודות. אשמח לקבל המלצות , סוגים , וניסיון טוב . תודה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  8. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים שיתפקדו ממרחק של 3-4 מטר ללא תקיעות וכו' אני לא משחק מהמרחק הזה אלה רק אינטרנט שירים וכד' אני צריך משהו הכי פשוט שיש עד 150-170 ש"ח אם יש אז עדיף של Logitech או Microsoft תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by ifs2003,

שלום האם למישהו כאן יש המלצה על Skype Phone שעובד על ויסטה ? עם דרייברים מתאימים ? רכשתי מכשיר כזה והוא לא עובד לי בכלל כי הדרייברים הם ל XP והוא לא מזהה אודיו. תודה

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  10. Started by moti7,

כאשר אני אחבר צורב CD למחשב, כל מה שאני אצטרך לעשות זה להגדיר בBIOS שהכונן שלי הוא הצורב. ואז אני יכול להכניס לתוכו דיסק והמחשב יזהה אותו? ועוד שאלה, החיבור של הצורב הוא IDE? יש למישהו תמונה של איך נראה כניסת IDE? או שאני יכול פשוט לנתק את הכונן DVD שלי ולחבר באותו מקום את הצורב CD? *אם זה לא לפורום הזה להעביר*

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  11. יש מקלדות אלחוטיות שכן יכולות להפעיל דיסק בוט בדוס ויש כאלה שלא.במה זה תלוי? לדוגמא בעת פרמוט שרוצים שהוא יקרא את הדיסק של הווינודס צריך ללחוץ על אחד מהמקשים במקלדת יש מקלדות אלחוטיות שבמצב הזה לא מתקשרות עם המחשב ויש כאלה שכן במה זה תלוי? במקלדת עצמה?(אלחוטית בלבד אני מדבר) או בלוח אם? או במשהו אחר............

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  12. Started by david2006,

145!, מה הקומבינה פה? תודה

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  13. Started by nemo,

אני רוצה להרכיב רמקולים על מצבר שיחוברו לאיפוד, ולכן אני צריך רמקולים של מחשב כוללל סאב וופר ושני רמקולי (2.1). עכשיו הבעיה היא שאני לא יודע כל רמקולים אם השנאי שלהם ממיר את המתח מ230V ל12V או למתח אחר. רוב הרמקולים כן ממירים את המתח ל12V וככה אני יעקוף את השנאי ויתחבר ישירות למצבר. אני צריך עזרה במציאת רמקולים למחשב שיש להם שנאי שממיר את המתח ל12V והרמקולים והסאב וופר עובדים על 12V. אם אתם מכירים דגמים מסוימים של רמקולים שעומדים בדרישות שציינתי אז תגידו לי. תודה. אם למישהו יש את הרמקולים: * SBS350וCreative *Divoom Titan 747 *Creative SBS330 *וS200וLogitech אז אני ישמח אם הוא יבדוק ויגיד לי מה כתוב על המדבקה במאחור של הרמקול על המתח שיוצא מהשנאי שבתוך הרמקול (OUTPUT)

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  14. Started by bronco,

צריך המלצה לקופסת מיתוג USB עם חיבור מסך DVI במחיר סביר

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  15. שלום לכם חברים, אני צריך המלצה למקלדת+עכבר אלחוטיים עד 350 שקל. מבחינתי שיהיו ברמה של ה-Microsoft Desktop 1000: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=472600 פשוט שהטווח שלהם קצר ואני צריך קליטה לטווח של בערך 2.5 מטר.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  16. במשך שנה ומשהו אני משתמש באוזניות Sennheiser 212HD. אני חולה על האוזניות האלו, יושבות לי בול על הראש, האיכות מצוינית, ומה לא. אבל, בגלל בעיות טכניות, אני נאלץ לקנות סט אוזניות שמשולב בו מיקרופון - מה שאין ב-212HD. לאחר קצת תשאול, הגעתי למסקנה כי רוב האנשים ממליצים את ה-5H V2 של Steelseries לעבודה. עקרונית, אין לי בעיה לשלם את ה-500 ומשהו שקל, אבל השאלה היא: עד כמה זה באמת שווה? יחסית ל-212HD, מה איכות הסאונד של ה-5H? המיקרופון איכותי כמו שהוא מתיימר להיות? ולבסוף, האם לקנות את כרטיס הקול שבא יחד עם האוזניות שווה את הקנייה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  17. Started by daniel0089,

אהלן, עוד כמה ימים אני טס לארה"ב וחשבתי לקנות הגה למחשב שרציתי הרבה זמן. בהתחלה הייתי נעול על MOMO אבל רציתי משהו עם קלאץ' וידית הילוכים כמו ברכב אמיתי, אבל לא רציתי להשקיע כל כך הרבה כסף. בסופו של דבר אמרתי נקנה את הG25 אבל עכשיו שאני קורא ביקורות עליו חלק אומרים שזה לא הכי מציאותי ואפשר להעביר הילוכים בלי ללחוץ על הקלאץ' בכלל וזה מה שביאס אותי. אני רוצה לקנות את ההגה שיספק לי תחושה שאני נוהג ברכב אמיתי כמה שיותר. מה אתם אומרים על הG25? (וגם על הMOMO) אשמח לשמוע ביקורת ממי שיש לו את ההגה. רציתי לדעת גם האם יש לG25 מתחרים? אם כן אשמח לשמם של המתחרים שלו. תודה.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  18. Started by mskladman,

יש לי פנטיום 4 3Ghz זיכרון 2X 512 DDR I של קינגסטון לוח אם MSI PTT880 וספק ג'נרי של 300 וואט הארד דיסק 160 GB SATAII כונן DVD אחד צורב DVD אחד FLOOPY מסך 19" LCD SONY אני רוצה לקנות X1950 PRO ולהחליף את ה FX 5200 המיושן שלי מחפש המלצה לספק טוב ואיכותי שיהיה גם מודולרי אני לא יודע אבל כמה וואט אני צריך

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  19. שלום, ברשותי מדפסת משולבת PE16. לאחרונה כאשר אני שולח פקס או מצלם, הצד הימני של הדף יוצא באיכות גרועה (בהיר מאוד עד שלא נראה כלל). ניקוי מגש הזכוכית גם לא הועיל. אני מתאר לעצמי שזו בעיית סריקה של צד זה, מישהוא יכול לייעץ כיצד לפתוח את המכשיר ואיזה חלק יש לנקות לתקן בעייה זו ? תודה,

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  20. שלום אני זקוק למדפסת הזרקת דיו לא משולבת בתקציב של עד 200 שקל. המדפסת היא בשביל אח שלי, הוא לומד באוניבירסיטה ולכן הוא צריך מדפסת, הוא רוצה מדפסת הכי פשוטה שיש. אין לו דרישות מיוחדות בשביל המדפסת. רצוי מדפסת שהראשי דיו שלה לא יעלו הרבה. תודה מראש לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  21. Started by bigman84,

אני קונה את המפרט הבא ואני צריך לדעת איזה ספק ( כמה שיותר זול) יהיה מספיק טוב בשביל לתמוך ברכיבים: intel pentium D 920 2.8 GHz ATi Radeon x1600 512MG 512MG x2 533Mhz DDR 2 160GB S-ATA 2 HD DVDRW קיצור זה העיקר. כשהלכתי לחנות הציעו לי מארז + ספק באיזה 600 שקל. זה באמת תווך המחירים למארז ולספק שיכול להריץ את המחשב? מארז וספק יותר זולים לא יתאימו למערכת? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  22. Started by lordgod,

האם ראוטר/מודם/נתב הוא כמו פיירוול ? מעיף האקרים? אשמח אם תענו לי.

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  23. Started by x-pac,

אני רוצה ספק לOC שיעלה בסביבות 300 עדיף פחות ושיחזיק את המערכת שלי עד אוברקלוק ל3.0 ככה

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  24. AMD X2 3800 2GB (שני סטיקים) 7900GT האם הספק HEC 400TRT 20/24PIN יחזיק את המערכת?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים