עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. זה נכון שהספקים החדשים בתקן 2.2 עוצרים עליות חשמל כמו של ברקים ויכולים לספק תחלופה לUPS בעניין של לא להרוס רכיבים במחשב??

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  2. שלום לכם חברים, אני צריך המלצה למקלדת+עכבר אלחוטיים עד 350 שקל. מבחינתי שיהיו ברמה של ה-Microsoft Desktop 1000: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=472600 פשוט שהטווח שלהם קצר ואני צריך קליטה לטווח של בערך 2.5 מטר.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  3. Started by david2006,

145!, מה הקומבינה פה? תודה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  4. Started by ran19,

שמעו ראיתי שהוציאו כבר תביקורות על העכברים האלו ורציתי לפרסם לכם! אז הינה הביקורת על ה-G7 http://www.3dxtreme.net/index.php?id=logitechg7mouse1 וזה של ה-MX610 http://www.3dxtreme.net/index.php?id=logitechmx6101 תהנוו. דרך אגב אלו הביקורות היחידות והמקיפות שיש ברשת על העכברים האלו.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  5. אני צריך מקלדת חדשה ועכבר יש לי ממש גרועים(הם די נהרסו)אני רוצה בעיקר למשחקים. לא חייב סט אני מעדיף לקנות עכבר ומקלדת בנפרד.אם אפשר אז תביאו לי את שנהם ב 350 או 300 אבל אם אי אפשר אז 400

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by oren99,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28151 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28189 בטאב של המפרט הטכני יש וידאו. נראים טוב. יש למישהו אחד מהם בבית?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  7. מה אתם אומרים על הספק הזה:SP-ATX-500W RockeTeer III הנה הקישור לאתר הבית(עולה 300 שח) http://www.spirecoolers.com/PSU.asp?ProdID=3

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  8. Started by singera,

כאשר לא משתמשים בעכבר האם מערכותיו כובות? (כדי לחסוך בסוללה) אם כן מה מעיר אותו לחיצה או תזוזה? איך הוא יחסית לCHIC באופטי אלחוטי הנטען??

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  9. אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים וחשוב שלעכבר תהיה תחנת טעינה... כי יש לי התנסות לא הכי טובה עם העכבר הקודם שלי... אני משחק מדי פעם אבל לא בא לי להשקיע הרבה כסף העיקר שיהיה טוב... רצוי מקלדת מולטימדיה והעכבר שיהיה עם מספיק לחצנים לעבוד איתם תודה רבה לעוזרים! ;D

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by ac1240,

ורציתי לדעת על איזה הגה אתם ממליצים (שיהיה הגה ממש טוב )? מקסימום 500-1000 עדיף 500 או אפילו פחות אם ההגה עצמו ממש טוב

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by benor,

אני רוצה מדפסת, שיהיה לה לכל צבע ראש דיו נפרד. (או לפחות צבעי היסוד). ואם כבר שתדפיס תמונות באיכות גבוהה ושהדיו יחזיק לי לזמן מה שלא יגמר כ"כ מהר, בגלל זה אני רוצה שיהיו מספר ראשי צבע. עכשיו יש לי Hp Deskjet 930C אני מרוצה ממנה אבל הבעיה שלה זה הדיו היקר ושהוא נגמר מהר. אין לי העדפה לחברה כלשהי, העיקר שהיא תהיה טובה.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by kknd,

אני מעוניין להזמין את העכבר הנ"ל מחו"ל, אבל מכיוון שהחבילה כוללת מטען שמתחבר לחשמל יש את הבעיה של ה-110 או 220 וולט. מישהו יכול לתת לי פרטים על הנושא מכיוון שבאתר של לוג'יטק עצמה לא מצאתי תשובה - האם אני אוכל לחבר את המטען לחשמל בארץ?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by borg,

אני צריך המלצה לספק כוח. עיינתי בסטיקי על ספקי כוח, אבל חשבתי שבמקום לקרוא 86 עמודים ולחפש בהם המלצה שתואמת את הצרכים שלי, עדיף לפתוח ת'רד חדש עבור צורך ספיציפי. דיון מרוכז על ספקי כוח , כל הבקשות/הצעות/הערות/שאלות - בדיון הזה. ספק הכוח מיועד למחשב פנטיום 2 350MHz במארז ATX עם 512MB RAM, שמשמש כשרת קבצים עם מערכת הפעלה Windows 2000 Professional SP4. כרגע מותקן במחשב ספק כוח ג'נרי 350W שתומך בשני צורבים ושלושה דיסקים קשיחים (הספק כוח לא תומך בדיסק קשיח רביעי שניסיתי להתקין). אני צריך ספק כוח חדש שיתמוך בשני צורבים ושישה דיסקים קשיחים. המחשב נמצא בחדר השינה שלי, כך שרצוי שהספק כוח יהיה שקט, אבל לא לגמרי הכרחי. כלומר, ספק כוח רועש שמשמיע קול של טרטור (טררר...) כמו קטנוע…

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  14. Started by BOMBADIR,

שלום לכולם אני צריך המלצה לסט מקלדת ועכבר בלוטוט' חשבתי על המיקרוסופות בלוטוט' אבל משום שהידע שלי בסטים שהם לא IR מוגבל אני נזקק לעזרתכם... על איזה סט אתם ממליצים

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  15. Started by ymca,

היי מישהו יודע איפה אפשר לקנות מחשב כזה ומה היכולות שלו? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by 111111,

? השאלה בכותרת תודה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  17. Started by semi-t,

היי ראיתי באתר של Thermaltake שהם מביאים עם חלק ממארזי ה- LAN Party שלהם רצועות נשיאה למארז.. למסיבות רשת וכדומה.. האם יש אפשרות להשיג איפשהו רצועת נשיאה/ידית למארז? או שאולי ניתן לעשות אחת כזו.. יש לי מארז של Antec 1088 והוא אממ די כבד למען האמת כדי לסחוב אותו.. (אני לוקח אותו פעם בחודשיים ככה לניקוי בלחץ אוויר אצל אבא שלי..)

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  18. שלום רב, הרבה בילבול יש ברמת DPI שהחברות מפרסמות, כי יש הבדלים בין שחור לצבעוני, וכן אני ממש לא מבין מה הכוונה 600 "על 600 למה הכוונה כאשר אורמים "על" אשמח לקבל עזרה תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  19. Started by amirx19,

האם יש חנות בה ניתן "להרגיש" את העכברים?אני מחפש עכבר למשחקים והתקציב הוא בערך 500 שקל.הבעייה היא שאני לא רוצה לזרוק אותם לפח על עכבר שכולם מרוצים ממנו ולי הוא לא מתאים ליד.אגב העכבר שאני מחפש חייב להיות לא אלחוטי.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by alfus73,

מתי יודעים כשצריף לשדרג את הספק? הספק שלי תקין. איזה בעיות או אירועים מוזרים יכולים להופיע אשר שדרוג ספק יפתור אותם?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  21. יש לי BROTHER 130C. לא קריטי. יש לה כניסות של SD CF USB וכו'. כשאני שם USB כלום לא קורא. הUSB עצמו נדלק וזהו. מה עושים? האם זה יקרא לי רק כרטיסים שיש בהם תמונות? האם בUSB אני צריך לחבר רק מצלמה?

22. טוב הדבר הוא כזה, יש לי מארז RAIDMAX ויש לו דלת כזאת לכוננים, רציתי להוסיף פאן באס , הבעיה היא אני חושב שזה לא יסגר כי יש שם את המפסקים העגולים. מישו יודע מה עושים? [glow=red,2,300]תודה סרגיי[/glow]

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  23. Started by FoxMaster,

מקלדת Logitech Logitech Wave USB Multimedia Keyboard Black (English Only עכבר Logitech G5 Laser Mouse רמקולים Altec Lansing VS2421, 2.1 למשחקים .. הוא יקנה גם אוזניות .

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  24. האם יש בו פתח שנפתח כי אני לא רואה את החריצים כמו במארזים אחרים איפה שנכנס הסי די רום למשל,ואיך איך בכלליות?

25. Started by 888,

האם יש מקלדת ניידת לפלאם הכי זול שיש? אם כן,כמה היא עולה? אם אפשר גם לינק? וכמה עולה הפלאם הכי זול שיש. כיום בשוק...

• 5 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים