ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
האם יש בו פתח שנפתח כי אני לא רואה את החריצים כמו במארזים אחרים איפה שנכנס הסי די רום למשל,ואיך איך בכלליות?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
מדפסת לסטודנטית, רצוי שתהיה זולה ככל הניתן אבל שעלות הדיו לא תהיה כמו עלות המדפסת. אם אפשר שזה יהיה מחנות ממשית מעולה, אבל אם אין אז גם חנות ווירטואלית תספיק. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אני מזמין את המארז הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3474 שבא אם מאוורר tricool 120mm יש במארז עוד 4 סלוטים למאווררים (3 80 1 92) אני רוצה באותה הזדמנות שאני מזמין את המארז להזמין עוד 1 או 2 מאוורים למארז השאלה זה אם שווה להשקיע במאווררים יקרים יותר ברמה או גם מאוורים ג'נריים ב20 שקל יספיקו? אני שואל מבחינת רעש תודה
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני צריך מיקרופון טוב שיושב על האוזן הלי אוזניה , למישחקים בעיקר
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
עומד ברשותי כמה אפשרויות לספקים enermax 480 600 שקל או ocz 520 600 שקל או zippy 460 ב 400 שקל מחיר מיוחד בישבילי או 520 שאני יעדכן מחר את החברה שלו מחיר מיוחד לי 600 שקל
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? קניתי לפטופ של DELL 1520 :yelclap: ואני מחפש עכבר + מקלדת אלחוטיים בשבילו, עדיף BT ולא דרך מתאם כלשהו. (בשביל משחקים בעיקר) אלא אם כן תמליצו שלא כדאי אלחוטי, ועדיף חוטי וזהו, אשמח להצעות נוספות, רק תציינו שזה לא אלחוטי ומשהו פחות קשור, אבל אם אתם מכירים וממליצים, על תיק גב ללימודים, גדול, עם מקום ללפטופ תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
אני מתכוון להזמין 6800gt (עים יהיה כי אמרו לי שיהיה ) עכשיו תיכננתי לקנות ספק ומארז חדשים עכשיו ראיתי את המארז הזה HEC Compucase CI-6919 שבא עים ספק השאלה שלי עים הוא יחזיק 6800gt אוו x800xl אני קונה את הכרטיס עוד 10 יום ב"ה תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
צריך ספק כוח טוב שיחזיק כל מיני דברים שהוספתי מאווררים ולדים ועוד כי הקודם עושה לי נפילות מטח ואיפה אפשר לקנות תודה .. אני מעדיף ה איזור המרכז (תל אביב הרצליה וכו....)
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לכם חברים, אני צריך המלצה למקלדת+עכבר אלחוטיים עד 350 שקל. מבחינתי שיהיו ברמה של ה-Microsoft Desktop 1000: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=472600 פשוט שהטווח שלהם קצר ואני צריך קליטה לטווח של בערך 2.5 מטר.
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הספק הזה:SP-ATX-500W RockeTeer III הנה הקישור לאתר הבית(עולה 300 שח) http://www.spirecoolers.com/PSU.asp?ProdID=3
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
יש לי גויסטיק Sidewinder Force די ישן. החיבור שלו למחשב זה חיבור גדול לMIDI ולא USB. בנוסף יש לי גויסטיק Sidewinder רגיל עם אותו חיבור אבל יש לי מחבר לגויסטיק הזה מMIDI ל USB. הממיר הזה לא ממיר לי את הFORCE. האם למישהו יש רעיון איך לסדר את זה. פשוט אני עובד עם מחשב נייד ואין לא MIDI אלא רק USB. תודה. ??? ???
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת משולבת,כוללת פקס (לא חשוב טלפון או בלי) עד 500 ש"ח לכל היותר. ראיתי את המדפסת HP OfficeJet 5610 ממש בזול ויש לי כמה שאלות לגביה: האם המדפסת חסכונית בצבע? איך היא (זאת אומרת אמינה?נהרסת מהר) והאם למישהו יש ביקורת עליה (עדיף פרטית משלו אם יש לו אותה) תודה רבה מראש !
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חייבת אוזניות Wireless למקום העבודה, רק העניין הוא שאני כנראה מאוד רגישה לקרינה כי אחרי כמה דקות אני מרגישה כאב אוזניים וכאב ראש מאוד חזקים. האם אתם מכירים איזה שהוא דגם משובח שהקרינה שם יותר נבלמת? האם יש איזה שהוא פתרון אחר שיכול לעזור לי? מודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין את העכבר הנ"ל מחו"ל, אבל מכיוון שהחבילה כוללת מטען שמתחבר לחשמל יש את הבעיה של ה-110 או 220 וולט. מישהו יכול לתת לי פרטים על הנושא מכיוון שבאתר של לוג'יטק עצמה לא מצאתי תשובה - האם אני אוכל לחבר את המטען לחשמל בארץ?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה כרגע מפרט למחשב (בתקציב של כ-8000 ש"ח) אותו אני מתכנן להזמין השבוע או בשבוע הבא. המפרט לא סגור עדיין אבל בבסיסו: קונרו E6600 2GB זכרון הארדיסק אחד (Maxtor MaxLine 250GB) כרטיס המסך יהיה כנראה X1800XT 512mb המארז יהיה Gigabyte 3D Aurora (אשר יקנה כנראה מ Keynetik שמציעים אותו ב-500 ש"ח). אני לא מתכוון לעשות OC, לכן אני צריך ספק שיחזיק לי את המערכת בראש שקט אבל לא יהווה סתם overkill. ושיהיה שקט כמובן. חשבתי ללכת על FSP 400W GLN. האם הוא יספיק? ראיתי בפנדה את ה Liberty 400W ב-465 ש"ח (אחרי הנחה של 2% על תשלום במזומן) אך המחיר קצת יקר והפרט גם ככה קצת חורג, אך האם ה FSP יספיק? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לסט מקלדת ועכבר בלוטוט' חשבתי על המיקרוסופות בלוטוט' אבל משום שהידע שלי בסטים שהם לא IR מוגבל אני נזקק לעזרתכם... על איזה סט אתם ממליצים
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איפה אפשר לקנות מחשב כזה ומה היכולות שלו? בתודה מראש
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אשמח לשמוע על איכות המקלדות של ג'ניוס, אורך חיים, נוחות. יש להן מחיר יחסית נמוך.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי באינטרנט את X5470 וקיבלתי את X5490, אף אחד לא הודיע לי על השינוי, וזה לא נראה לי אמור להפריע לי כי זה דגם משופר, ההבדל היחיד שראיתי זה שה X5490 מדפיס עוד 2 עמודים בדקה או משו כזה, מישו מכיר עוד הבדלים? היא באמת יותר טובה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מה הכתובת של האתר של msi כדי לברר על manual ללוח מסויים
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
את הדגם הבא: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1714&scat=182&tcat=22 כתוב באתר שהוא מגיע אם GPS רציתי לדעת אם שאני מקבל אותו ישר אני יכל לשתמש בGPS או שאני צריך לקנות איזה תוכנה משהו ?? או שזה מובנה ישר לפתוח ולשתמש!! תודה ענקית לעזורים,
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
-
מקלדת Logitech Logitech Wave USB Multimedia Keyboard Black (English Only עכבר Logitech G5 Laser Mouse רמקולים Altec Lansing VS2421, 2.1 למשחקים .. הוא יקנה גם אוזניות .
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=10364 עולה 266 שקל, עם ספק 300W של HEC ולדעתי בנוסף הוא יפיפה (למשל לעומת ה6A19). מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-