ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה עכבר לנייד איזהב עדיף את הקטן של מיקרוסופט או את הקטן של לוגיטק או של פירמה אחרת בכלל
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
הי, יש לי מחשב נייד, ויש לי BLUETOOTH מובנה. יש אפשרות למצוא עכבר אלחוטי BT שיבוא ללא מתאם (Bundle) ככה שברגע שאני רוצה להשתמש בעכבר הוא מתחבר למחשב, ומצד שני לא יגזול בטריה כשהוא לא פעיל בתיק? אם לא, אילו עכברים אחרים אתם ממליצים? לא מפריע לי כ"כ אם הוא לא יהיה אלחוטי, רק שיהיה אופטי זול וטוב...
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
אפשר לקבל המלצה לעכבר למחשב נייד. יש לי עכשיו את : http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=099 אבל הוא הולך למות בקרוב, וגם כשהוא עבד טוב משום מה כל כמה זמן הוא הפסיק להגיב לאיזה 3 שניות והיה צריך לחכות קצת עד שהוא חוזר לעצמו. חשבתי אולי ללכת על: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=012
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני חושב שאולי הגיע הזמן לעכבר חדש. השימוש הוא אינטנסיבי - גם עריכת תמונות וגם הרבה שימוש שוטף רגיל. לא ממש הגדרתי תקציב. כרגע אני עם לוג'יטק M560 ומאוד מרוצה ממנו למעט העובדה שהוא קטן בעיני ולא נוח לעבודה ממושכת. ניסיתי את הM705 ולאחר 5 דקות שימוש החזרתי אותו לחנות - הוא מאוד נוח ביד אבל המיקום של העינית הרחק ממרכז העכבר גורמת לחוסר תיאום בין תנועת היד לבין תנועת הסמן. וזה גרם לי לרצות להרוג מישהו. הסתכלתי על Performance mx ועל Master mx. העיצוב של המאסטר מבאס בעיניי, הוא בומבסטי ובולט וקצת יבאס אותי לשלוף אותו במקומות ציבוריים. מנגד, שמעתי שהוא לא פחות מנפלא. אשמח לקצת טיפים וחוויות. העכבר כנראה יוזמן מאמזון. תודה ויום שישי שחור שמח.
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני כבר כמה שנים טובות משתמש בעכבר האופטי הפשוט של מיקרוסופט. אני רוצה להשתדרג קצת.. ה-g5 נוח? (יש לי יד גדולה),איך הוא יהיה בתור עכבר לעבודה משרדית/פוטושופ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
צריך עכבר טוב לעבודה בעיקר עם PHOTOSHOP. משהו שיהיה מדויק ונוח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש המלצה לעכבר אמין בעל כפתורים שניתנים לקונפיגורציה, שיעבוד טוב גם על משטחים לא קונבנציונלים (למשל מיטה ) וגם ממרחק של כ3 מטר מהמקלט. כזה שיפחית את הצורך להתעסק עם המקלדת בפעולות שכיחות (copy, paste, הגדלת תצוגה וכו) אבל עדיין לא יהיה עמוס מדי בכפתורים. לא לגיימינג. אלא לעבודה לאורך זמן באינטרנט ועם מעבדי תמלילים. הוא צריך להיות נוח ומתאים ליד גדולה. למישהו יש המלצה? תודה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש עכבר לעבודה גרפית (בעיקר שעות רבות עם פוטושופ).ראיתי ביקורות טובות על Logitec mx518 , אבל בעיקר למשחקים. חשובה לי תמיכה טובה לכף היד (כף יד גדולה יחסית) ודיוק מירבי (האם יש מכשיר כזה?). אשמח להמלצות (תקציב עד 250-300 ש"ח). תודה,
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
-
-
היי, מחפש המלצה לעכבר לעריכה עד 200 ש"ח חשוב שיהיה גדול יחסית ובעל משקל. משתמש כיום בכדורי אז גם אין בעיה עם זה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
אני מעוניין בעכבר לצורכי גרפיקה לא משנה לי אם הוא אלחוטי,עם זנב,או אפילו כדורי העיקר שיהיה נוח ליד ועם דיוק אין לי מחיר מסויים כי אני לא מבין בזה תודה
-
- 14 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכבר, אני משחק במשחקי FPS כמו BFBC2 או CODmw2 , לי אין הבנה מינימלית במשתנים שקובעים את איכות העבר, סומך עליכם
-
- 17 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות עכבר חדש שישמש בעיקר למשחקים ולשולה מוקשים. חשוב שיהיה נוח, שיזוז חלק על המשטח, שיהיו לו לא יותר מ-2 לחצנים וגלגלת ושהלחצנים לא יהיו נוקשים או בעייתיים. השיא שלי בש"מ כרגע הוא 81 שניות במומחה, הייתי שמח למצוא עכבר שיעזור לי להפוך את השיא הזה לממוצע. העכבר שלי כרגע הוא עכבר אופטי של סמסונג (לא יודע איזה דגם, אבל הוא אצלי כבר יותר מ-3 שנים).
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עכבר עד ה100 ש"ח (אפשר לגלוש אם צריך) כאשר השימוש שלו הולך להיות בעיקר תיכנות, אינטרנט ואופיס. ישי סיבה לא לקנות עכבר זול ב50 שקל? שמעתי שפד עם כרית סיליקון עוזר למניעת בעיות שעלולות לצוץ בעתיד. זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
שלום, אחי שמאלי והוא רוצה עכבר יעודי גיימינג לשמאליים. מישהו מכיר משהו בסגנון? התקציב באמת לא משנה כל עוד זה בגדר הנורמה (לא עכבר מטומטם ב 600 ש"ח ). תודה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
טוב, אז בניסיון להחליף את הלד שבעכבר שלי, בטעות הרסתי אותו ועכשיו אני צריך עכבר חדש. הבעיה המתסכלת ביותר, היא שאני שמאלי וכל העכברים הטובים ביותר מותאמים דווקא לימניים. אני רוצה עכבר בלוטוט' או rf, התקציב הוא 150 ש"ח עם אפשרות לחריגה ממש קטנה. חשבתי על העכבר 5000 לניידים של מייקרוסופט (למרות שאין לי נייד, אלא נייח), אבל הוא נראה לי נורא קטן ומותאם ליד ימין (אני לא בטוח, מצד אחד הוא נראה סימטרי, אבל מצד שני ראיתי תמונה שלו שהוא נראה לא ממש סימטרי). מקווה שתוכלו להמליץ לי על משהו טוב במסגרת התקציב המצומצמת הזאת, תודה!
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
שלום. אני משחק קאונטר סטרייק ויש לי עכבר פשוט של מייקרוסופט והוא לפעמים עושה לי בעיות לדוגמא פתאום הקוונת שלי עפה לשמיים או שהיא זזה מעצמה! למישהו יש הצעות עד 350 שקל לעכבר מקצועי למשחקים בשביל יד שמאל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
שלום. האם אתם יכולים להמליץ לי לעכבר טוב לשמאליים? אני משחק הרבה משחקי גוף ראשון ברשת(CS וכאלו). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברה אני שמאלי ואני לא יודע איזה עכבר ליקנות תנו רעיונות
-
- 3 תגובות
- 972 צפיות
-
-
מחפש עכבר אלחוטי למחשב נייד בעיקר לעבודות שרטוט באוטוקאד. למישהו יש ניסיון עם logitech mx performance ? איך הוא מבחינת דיוק? ולכמה זמן מחזיקה הסוללה עד טעינה ? תודה! http://www.logitech.com/en-us/product/performance-mouse-mx
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
האם העכבר הזה הוא הטוב ביותר במחיר הזה? הוא נוח? המלצות?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, נראה שאני זקוק לעכבר חדש לשימוש כללי ומשחקים, הייתי רוצה להוציא לכל היותר 250 ש"ח. באופן היסטורי תמיד היו לי עכברים של לוגיטק אבל יש כיום המון חברות אחרות שמציעות ציוד היקפי (Coolermaster, Thermaltake, Corsair,Zowie וכו') ואין לי מושג אם יש אלטרנטיבות יותר משתלמות. מבחינת לוגיטק יש את ה- G500 שעולה טיפה יותר מ- 250 אבל במידה והוא באמת משמעותית עדיף על האלטרנטיבות אני אלך עליו. אשמח לקבל המלצות.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה-Performance MX שלי מתחיל לגמגם ואני רוצה להחליף אותו. ממה שראיתי המחליף שלו זה ה-MX Master שיש בו כמה שדרוגים מצד אחד, אבל חיסרון משמעותי בשבילי מצד שני - לפי מה שאני מבין הם ביטלו בו את האפשרות להסיט את הגלגלת ימינה/שמאלה. זה היה ה-back/forward שלי וזה קריטי עבורי (הכפתורים הייעודיים ל-back/forward שימשו אצלי לשינוי ווליום). בהנחה שהם באמת ביטלו את התכונה הזאת בדגם הזה (תקנו אותי אם הבנתי לא נכון), איזה עכבר באותו סגנון (נוח וארגונומי עם אותו סידור כפתורים פחות או יותר) אני יכול לקחת?
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מחפש עכבר לגיימינג (לFPS בעיקר) שיתאים לאחיזת טפר. חובה- ארגונומי יש בארץ ויש חנות שמאפשרת להתנסות בו לפני הקנייה (חשוב מאוד כי אחרת לא אדע אם הוא נוח) חיישן איכותי ומדויק ואפשרות התאמת DPI תוכנה מקרואים מקשים איכותיים nice to have גלגל איכותי אלחוטי התאמת משקל מיותר לגמרי RGB ותאורה בכלל. תודה לכל העונים והעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-