ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הדריבר של לוגיטק לסט שלי lx500 והוא מזהה רק את המקלדת... בהתחלה גם את המקלדת הוא לא זיהה לאחר הפעלה מחדש הופיע לי לשונית חדשה בתוכנה בשם my keyboard ואין שום זכר לmy mouse אני חייב להתקין תדריבר של העכבר למה אני משתגע... שאני מוזיז את הגלגלת של העכבר זה עושה לי הקודם והבא ואני רגיל להשתמש בגלגלת של העכבר בכל אתר... איך אני יכול להוסיף את הmy mouse לתוכנה הבנתי שזאת בעיה די נפוצה.. וניסיתי כמה פיתרונות שקיבלו אנשים בגוגל ושום דבר לא הצליח
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מחפש שלט למחשב (למדיה סנטר כמובן) בתקציב של 100-200. אני מעדיף כמה שיותר זול אבל אם יהיה משהו פצצה ב 200 אז יכול להיות סבבה. מישהו יודע איפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מדפסת הזרקת דיו שתוכל להדפיס על דיסקים CD/DVD המיועדים לכך (printable). כמו כן אשמח מאוד אם המכשיר יהיה משולב וגם אם יתמוך בחיבור לרשת במקום למחשב ספציפי (לא משנה אם חוטי או אלחוטי). התקציב שלי הוא בסביבות ה-500 ש"ח, יש משהו באזור התקציב הזה? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים עד 400 ש"ח בסה"כ (עדיף פחות) לשימוש משרדי. המקלדת צריכה להיות קטנה ולהכיל מקשי מולטימדיה בסיסים ושהעכבר יהיה בעל לחצני אחורה קדימה וקל יחסית
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית, ותמיד הייתי מדפיס דרך מדפסת שמחוברת למחשב אחר ברשת. אחרי שפירמטתי את המחשב שאליו מחוברת המדפסת, אני לא מצליח להדפיס דרך המחשב שלי. הרשת עובדת בסדר(זה מזהה את שני המחשבים והמדפסות) אבל כשאני מנסה להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה שה- spooler subsystem app הפסיקה לעבוד ונסגרה. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מיתלבט הין שני עכברים למחשב הנייד שלי. Microsoft Wireless Notebook Laser Mouse 7000 Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000 שניהם אלחוטיים , פשוט הראשון מיתחבר עם דונגל USB והשני דרך BT. הדילמה היא כזאת: עם אני קונה את העכבר הראשון , עם הדונגל של ה USB אז אני תמיד יצתרך להוציא/להכניס את הדונגל כידי להישתמש בעכבר אבל אז יציאת ה BT תישאר פנוייה לדברים אחרים כגון פלאפון, אוזנייה/אוזניות וגם יהיו לי עוד 2 יציאות USB פנויות. לעומת זאת עם אני קונה את העכבר עם ה BT אז יציאת ה BT תמיד תהייה תפוסה אבל אני לא יצתרך להיתעסק עם הדונגל של ה USB כל הזמן.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה למדפסת לייזר שחור לבן עד 400 ש"ח שתהיה מדפסת חסכונית. תודה
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אהלן אני ממש רוצה להספיק לנצל את המבצע של אופיס דיפו 1+1 וחשבתי לקחת עכבר ורמקולים. בעכבר אני מתלבט בעיקר בין הלוג'יטק G5 לMX518 למרות שהציעו לי את הG9 שנראה פחות נוח. מה אתם אומרים? בנוסף אני מעוניין לקנות מערכת רמקולים 2.1 שוב בעיקר למשחקים ומוזיקה (מחבר אותה למחשב ולקונסולה). חשבתי על ה VS2421וAltec Lansing שנראים לי די טוב למרות שכמה אמרו לי שהם לא כל כך מוצלחים.. כיום אני משתמש ברמקולים די ישנים ששוים מקסימום 70 ש"ח >< אשמח לעצות תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום כולם אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה שלי, מנהלים אם לא אשמח אם תוכלו להעביר לי את הנושא לפורום המתאים אני קניתי לפני כמה חודשים טלויזיה מארצות הברית ונתקעתי איתה כי היא לא קולטת את השידורי PAL של הארץ הבנתי מחבר שאני יכול לקנות כרטיס טלויזיה לחבר דרכו את הממיר של HOT שיש לי בחדר ומהכרטיס טלויזיה להעביר ל-LCD שקניתי בחו"ל עכשיו קודם כל אני רוצה לדעת אם זה בכלל אפשרי... האם הכרטיס יודע להמיר אותות מ-PAL ל-NTSC? אם כן, כמה הוא יעלה בערך? מעבר לכך אני משתמש בווינדוס וויסטה 64 ביט... אז אני אשמח לדעת אם אני יכול להשתמש בתוכנת המדיה סנטר שבאה עם מערכת ההפעלה מקריאה ברפרוף בהיסטוריה לשאלה שלי ראיתי שצריך שלט מסויים שיעבוד עם התוכנה הזאת, ויש איזשהו עניין עם שידורים וט…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
עריכה: מישהו יודע למה גם שאני משנה מקשים במשחק אז עדיין יש לי מעגל משותף? אשמח להסבר קטן על מעגלים משותפים ותשובה לשאלה שלמעלה.. תודה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני מנסה את מזלי כאן - לא בטוח שתהיה לי תשובה. אני מחפש למשרד שלנו (כמה אלפי הדפסות בחודש) מדפסת חלופית. כרגע אנחנו עובדים עם לייזר משולבת של גסטטנר בעלות של כמה מאות שקלים כל חודש כ"חבילת שירות". זה נהיה קצת יקר בהתחשב בכך שבמהלך השנתיים שיש אותה לא נזקקנו לביקורי טכנאים אלא רק החלפות טונרים פעם בכמה זמן (בכל זאת, מדפסת איכותית). עכשיו אנחנו שוקלים אם להמשיך איתם, לעבור למדפסת+חבילת שירות של חברה אחרת או בכלל לקנות מדפסת טובה במיוחד ולהתמודד עם רוב הבעיות לבד, חוץ מתיקון אפשרי פה ושם. מכיוון שאני סומך על החבר'ה בפורומים האחרים באתר, באתי גם לפורום הזה. תנו עצות, מהנסיון שלכם. אם יש לכם המלצות על מדפסות ספציפיות זה גם טוב. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי, האם יש מדפסת לייזר צבעונית זולה ששווה משהו? אני רוצה להחליף מדפסת דיו זקנה, וחשבתי שאולי עדיף לקנות כבר לייזר ולחסוך דיו השאלה, האם יש לייזר זולות בצבע שהם לא בזבוז כסף (וגם שהטונר שלהם לא יותר יקר מדיו) בעקרון חשבתי עד 600 ש"ח, אבל אפשר לחרוג קצת. תודה
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מתארגנת קבוצת קנייה למעמד איכותי להגה. אני אצטט את הפרטים ומי שעוניין שיכנס ללינק למטה, שם מרכזים את ההזמנה: המינימום כמות היא 4 סטנדים שמתאימים לכל ההגאים של Logitech מלבד הדגם G25 והמחיר הוא 100 יורו כולל משלוח לארץ!!! (יש לקחת בחשבון סביב ה-30% מיסים) 100 יורו זה מחיר נמוך יותר מהמחיר באתר שלו.(אני מוכן לדאוג לכל ענין השחרור מהמכס) הלינק לסטנד של ההגה הוא http://www.wheelstandpro.com/ כמובן שהמחיר מותנה בהזמנה של 4 יחידות ביחד, אני מבקש שרק חברה רצינים שרוצים לקנות יגיבו לשרשור. בהצלחה --------------------------------------------------------------------------------------------------------- שלום לכולם, כל מי שחובב את הז'אנר ושמשתמש בהגה ולא בג'יסטיק רגיל, מכיר את הבעיה …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מדפסת חסכונית בעלת איכות בנייה טובה. רוב ההדפסות בצבע - מסמכים ומצגות - (פחות חשוב תמונות) תודה
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
-
אם יש משולבת עם סורק אני מוכן להוסיף קצת. תודה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
^ תתפלאו, אבל בבית האנשים משתמשים רק בטקסט (שחור). לפני כל הדפסה, אנו מכוונים על האפשרות "איכות טיוטה". שבוע שעבר המדפסת רשמה שהכחול נגמר- החלפנו ל-XL. לפני יומיים היא רשמה שהצהוב נגמר. הבעיה היא שהמדפסת לא מסכימה להדפיס בשחור אם צבע אחר נגמר. העניין הוא שאנחנו לא משתמשים בכלל בצבעים אחרים והמדפסת רושמת שנגמר הצבע. העניין הוא שהקופסאות הריקות באמת קלות מאד לעומת האחרות. יכול להיות שמחוסר שימוש הדיו נגמר נגמר? אני ממש מבולבל ממה שקורה פה. אם למישהו יש ידע שקשור לזה, אשמח לשמוע. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת רשת טובה, לייזר צבעוני כמובן. כמה שאלות. יש מדפסות wireless יש כאלה שיודעות להתחבר ל2 רשתות אלחוטיות? אשמח לקבל חוות דעת לגבי הדגמים האלה, מה עדיף? או אם יש הצעות נוספות... Xerox Phaser 6180N ttp://www.logisticlaser.co.il/ProductDetails.aspx?pid=732 HP 2600n http://www.tonernet.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=83 HP LASERJET 2605DN http://comtop.co.il/aecommerce/c3059/18197.php 2605DTN HP תודה, דור
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
צריך שיהיה בה מכונת צילום, סורק ופקס. ראיתי בבאג canon mx310 ב 500 שקלים, איך היא? האם יש יותר טובים ממנה באותו תקציב? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6664&perur=1&t=6
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מכשיר ביתי שמכיל את כל מה שציינתי בכותרת התקציב הוא לא ידוע מכיוון שאינני יודע כמה הדברים האלו עולים חשוב לי שההדפסה תהיה באיכות טובה ולמדפסת יהיה כ. רשת אלחוטי..אני לא רוצה לחבר אותה בכבל למחשב אלא לשים אותה בסלון.. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכם, אני חושב שבכותרת פירטתי הכול אבל בכל זאת... ככה, אני צריך מקלדת USB שתחובר למחשב נייד לשימוש של gaming. המקלדת של הנייד לא נוחה בכלל עדיף שתהייה כמה שפחות עבה וגדולה. עד 200 שקל תודה
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, אין לי בכלל נסיון עם סוג החומרה הזה כך שאני לא מכירה יצרנים בכלל - זקוקה להמלצות. צריכה לחבר לפטופ (מהעבודה) ו -PC ללא DVI, רזולוציה סטנדרטית (1280X1024). עכבר ומקלדת USB אודיו רצוי אך לא חובה. יש אפשרות לפתרון גם לתקשורת (לא אלחוטית, מן הסתם)? אפילו לא לעבודה במקביל? (אם כבר לא להעביר כבלים - אז כבר) תודה.
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לאחרונה הרכבתי מחשב HTPC בסלון ביתי, ולאחר חיבור העכבר הנ"ל(Microsoft Wireless optical standard תמונה של העכבר למטה) נתקלתי בבעיה מוזרה: ברגע שהתרחקתי מאיזור המקלט לאיזור הספה, העכבר מסרב לפעול, אך כמו שאמרתי קודם הבעיה המוזרה הזאת מתרחשת כשאני משתמש בעכבר על השולחן(מעץ) במצב מאוזן, אם אני משתמש בעכבר במצב מאונך על הספה או כל רהיט אחר העכבר פועל חלק. ??? מקווה שהצלחתי להסביר את הבעיה, אם לא אני אשתדל לצרף תמונה או משהו תמונה של העכבר:
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אוקיי אז יש לי את הסט האלחוטי של לוג'יטק Logitech® Cordless Desktop 660 Deluxe כבר כמעט שנה ויש לי בעיה במשחקים איתם:בכל משחק ששיחקתי עד היום כאשר כתוב לי על איזה מקש ללחוץ כדי לבצע פעולה כלשהי אז אצלי מופיע ריבוע ובו מופיעים אותיות מוזרות בג'יבריש או שלפעמים לא מופיע שום דבר. מה צריך לעשות כדי לפתור את הבעיה? נ.ב. המקלט של הסט הזה מחובר למחשב שלי בUSB.
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למקלדת ועכבר שמאלי טוב לגיימרים הייתי יכול למצוא לבד אבל אני שמאלי ואני לא מוצא עכברים לשמאליים.. =\ וסך הכול שניהם אמורים לעלות בערך 300 ש"ח.. תודה מראש =]
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-