עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by assaf990,

יש לי DISK ON KEY שנתלש לו הראש ואני רוצה להלחים אותו הבעייה: אני צצריך תרשים. microflash 128MB usb2.0

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  2. Started by achick,

שלום האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות מדבקה מהסוג שניתן להדביק על מסך הלפטופ (14.1 אינץ') על מנת שכשיושבים איתו בחוץ, בשמש, לא תהיה השתקפות ויהיה ניתן לעבוד איתו כרגיל? אייבורי מכרו אבל נגמר להם ולא יגיע יותר. תודה רבה מראש, אחיק

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by ras81,

שניהם TOWER ולשניהם יש מאורר בגג, וההבדל במחיר הוא קטן

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  4. Started by FoxMaster,

מקלדת/עכבר ורמקולים ב500 ש"ח למשחקים

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  5. אני מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט (WEBCAM) במחיר של עד 120 שקל. יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  6. כרגע יש לי עכבר mx 700 של לוגיטק חשבתי לשדרג ל Mx 510 אבל השאלה אם זה שווה בכלל, אם יש הבדל בביצועים? או שעדיף אולי פפשוט לקנות פאד מקצועי Gaming =] מה אתם אומרים? התקציב באזור ה 180-200 ש"ח

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  7. מחפש מדפסת שתומכת בכמה שיותר פורמטים להדפסה מכרטיס זיכרון או סטיק יו אס בי ומאפשרת סריקה ישירות לכרטיס או הסטיק עדיף חסכונית בטונר או דיו ותומכת בטונר או דיו חליפיים... אבל לא קריטי. עדיף ללא רשת אלחוטית(בגלל המחיר) אשמח לקבל המלצות על דגם ומקום קניה תודה

8. מחפש מדפסת לגודל דף a3 . (עדיפות לa2.,, שמתאימה לדפים עבים 300 ג לפחות . ואיכות הדפסה וחדות גבוהה . אמינה וקלה לתפעול . (לא hp.. ) אני מרוצה מאד מברדר כך שאם מישהו מכיר דגם שעונה על הדרישות הללו.. זה אמור להיות גם להדפסי אומנות . ולכן חשוב החדות . יש לי היום גם פלוטר של אפסון . אבל בניירות בודדים הוא מסורבל . ואיטי. תודה רבה יאיר

9. אני לא יודע מה לעשות רק להדפיס עד עכשיו הצלחתי במדפסת הזאת חיברתי את כבל ה usb והווינדווס 7 זיהה ואפשר רק להדפיס אך לסרוק ולשלוח פקס אני לא יודע אין דרביירים למדפסת משום מה לויינדווס 7 עזרה בבקשה אני מיואש צריך פקס בבית חחח וכל הבית רוצה פקס ושיגעו אותי!!!

• 0 תגובות
    • 850 צפיות
  10. עד עכשיו הייתה לי בBROTHER HL2030 שאני סה"כ מרוצה ממנה. אני לא מדפיס הרבה מדיי אבל בכל זאת מעוניין בלייזר. שלא תזלוז יותר מדיי אבקה, שחורה לבנה ואיכות פחות חשובה לי כי אני מדפיס בעיקר טקסט. עוד דבר חשוב שהיא תהיה במידות כמה שיותר קטנות, 40CMX 40CM (הבסיס שעומד על השולחן) - לכל היותר. אם אפשר בפחות מ500 אני אשמח ,אני לא כלך בקיא בעולם המדפסות היום והתקציב שנתתי הוא חצי שרירותי. תודה

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  11. Started by Master Boo,

שלום לכולם קניתי לאחרונה Genius Ergo 525 ומשטח לעכבר Steelpad QcK+ (שהוא ע-נ-ק ד"א, אני לא רואה שום סיבה שמישהו יהיה צריך כזה דבר!). העכבר מאד נוח לי (אם כי קצת קל מדי לטעמי), אבל יש משהו שאני לא מבין לגבי הDPI. אני כרגע על 800DPI. אני מעביר ל400- הוא בקושי זז על המסך. אני מעביר ל1,600 הוא טס ואי אפשר לתפוס כלום (שלא לדבר על 2,000). האם ככה זה אמור להיות? האם אני מפספס משהו? חשבתי ש2,000 DPI אמור להיות להפך, מדויק יותר ליישומים שדורשים יד יציבה על העכבר (כמו צליפה בנאצים בCOD2). אשמח להסברים ולדעת מה פיספסתי ואיפה תודה!

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by ras81,

שלום אני מחפש מדפסת טובה שתשמש אותי גם לעבודות באונ' וגם להדפסת תמונות, המהירות פחות חשובה לי. חשבתי על קנון IP4000 אבל אז צצה לי שאלה.... מה ההבדל בינה לבין הIP3000? אשמח אם מישהו יוכל לענות לי על זה ו/או להציע לי על מדפסת אחרת תודה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  13. שהכפתור יהיה מובנה על הסורק? מבקש סורק פשוט, ביתי, בעיקר שחור לבן.

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  14. הי אני הולך לקנות מסך 26'' ולחבר אותו למחשב... התפקיד העיקרי שלו זה למשחקים והשני זה לסרטים (סוג של מדיה סנטר כזה, לא?) אז מה עדיף לי? סט אלחוטי או סט חוטי + שלט ואיזה דגם? הנה שלט זול... איך הוא? http://cgi.ebay.com/USB-Media-Center-Controller-PC-Computer-Remote-Control_W0QQitemZ350203358722QQcmdZViewItemQQptZPCA_Mice_Trackballs?hash=item5189bf2e02&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  15. אהלן , המדפסת הישנה שלי כבר התחרפנה לגמרי והגיע הזמן לקנות אחת חדשה. על כל פנים , אין לי ממש מושג במדפסות ואבא שלי שאל אותי בקשר לHP 5743 שראה במבצע. הרצתי חיפוש אבל לא מצאתי מידע בפורומים. בכל מקרה , אני לא צריך מדפסת מטורפת בכלל , פשוטה בלי הרבה שטויות מסביב שתהיה אמינה ושלא תעשה הרבה בעיות (בערך 400 שקל). בחיפוש ראיתי פה הודעות שאומרות שלHP יש שירות חרא והדיו שלהם עולה פול כסף , אולי כדאי לי מספדת אחרת בכלל? כל הקטע עם הדיו לא כל כך מזיז כי גם ככה אני לא מדפיס הרבה אז פעם ב לבזבז קצת כסף נוסף על דיו זה לא סוף העולם. תודה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  16. תודה לעוזרים...אשמח ללינק

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by Tharbad,

חבר שלי מחפש דרך להעביר למחשב נגטיבים ושקופיות עתיקות (30 שנה) שברשותו. הוא מצא את שני המוצרים הבאים: http://www.taylorgifts.com/prodetail~itemNo~28939.asp http://www.taylorgifts.com/prodetail~itemNo~28990.asp מה בדיוק הם עושים ומה זה ה- 5 megapixel האלו? נ"ב: מוצרים אחרים (שעושים את זה), שניתן לקנותם בארץ יתקבלו בברכה. שבוע טוב לכולם

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  18. יש הבדל גדול בין הMX1000 לבין VX Revolution LogiTech ?

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  19. Started by GrayFox,

מה המצב אנשים יש לי WINDOWS XP וFORCE FEEDBACK עם חיבור פינים שמתחבר לכרטיס קול שלי עכשיו הוא פועל אבל אין לי רטט כי אין דריבריים מישהו יכול לעזור???

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  20. שלום יש לי אל פסק של IPPON 700VA והוא מחובר למסך למארז ולמדפסת עכשיו הקטע שהוא אמור להשאיר את המחשב דולק מספר דקות באותו זמן שיש הפסקת חשמל לא עבד אצלי אתמול הייתה לנו בבניין הפסקת חשמל והבנתי שהאל פסק אמור להשאיר את המחשב דולק מספר דקות כדי שאני יוכל להספיק לכבות את המחשב כמו שצריך מה שקרה זה שהוא התחיל לצפצף והמחשב ישר התכבה והמסך נשאר דולק והמדפסת גם הצליחה לפעול והוא סיפק לשניהם חשמל ואז לאחר מכן הוא התכבה מה יכולה להיות הסיבה ?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by psychuil,

לינק, קודם כל: http://www.ocztechnology.com/products/ocz_peripherals/nia-neural_impulse_actuator ולמישהו יש מושג אם זה באמת עובד? אני שוקל ברצינות להזמין.

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  22. ניתן לחבר ג'וייסטיק של קומדור לusb של פנטיום ?

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  23. היי אני רוצה לדעת מה ההספק שכל רכיב במערכת שלי דורש (במדויק) אין לי מושג איפה למצוא את זה... ניסיתי לא הלך המפרט: A64 3000+ ClawHammer Abit KV8 MAX3 512mb Samsung 400MHz Asus GF Ti4600 v8460 CDRW-ROM Lite On x52x32x52 CD-ROM LG x52 Maxtor 4D05062 Maxtor 6 Y080M0 (SATA) וזהו כל השאר אני אנסה לברר לבד. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  24. שלום, אני בעל של DELL LATITUDE E6420 14.1 והתמקדתי על שניים תיקים אלה: Control Laptop Case VNA-216 את הראשון אפשר להשיג ב25% הנחה עד מחר ואיתו ניתן לעבור בידוק ביטחוני ללא צורך להוציא מחשב נייד. השני נראה יותר אלגנטי ורציני אך נראה לי שיש בו פחות מקום? אני צריך תיק למחשב נייד ומסמכים בעיקרון אך גם לא רע מקום לדברים של תכנאי מחשבים. תודה על עזרתכם מראש!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by BaR151,

שלום, יש לי הגה של מיקרוסופט שקניתי לפני הרבה שנים כך שאני לא חושב שאפשר למצוא אותו לקנייה. עכשיו זה הגה כוח ולכל המשחקים שאני נכנס הוא פועל עם הכוח אבל יש משחק אחד שקוראים לו TEST DRIVE ושם ההגה לפעמים עובד עם כוח ולפעמים לא.. יש לי וינדוס 7 64ביט (למרות שזה קרה גם בוינדוס XP) *שם ההגה (אני חושב שזה זה) הוא: sidewinder force feedback wheel וככה הוא נראה: מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.