עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. יש את הפנלים לבקרת מהירות מאווררים עם חיבורים של USB ,של SATA וכדו... בגלל שאני לא מתמצא בכלל בנושא אבקש חהמלצה לפנל שכזה עד 300 ש"ח ,כמו כן יש לי שאלה האם מספיק הפנל והחיבורים שלו או שצריך שהיה מאווררים מיוחדים במארז עם שליטה במהירות ,או כל מאוורר ניתן לשליטה דרך הפנל שמחובר ללוח האם?

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  2. יש לי תקציב 500 איזה מארז אני יכול לקנות משהוא טוב בלי ספק ( יש לי כבר של Tsunami ) אני רוצה משהוא שיקרר טוב רציתי את ה 3r System Air אבל יש רק שתי מאווררים ואני לא רוצה להתחיל לקדוח חורים במארז חשבתי על ה Thermaltake Xaser II 5000 Plus Tower Case Enermax FS-710 Case תגידו ה TT בא עם מאווררים?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  3. Started by zoyaniv,

היי אני בקרוב מחליף עכבר והנתי שה G5 הוא הטופ הבנתי גם שה 7 הוא המשך של הסידרה רק אלחוטי רציתי לדעת במחינת ביצועים האם הם זהים או שהחוטי נותן יתרון ובאופן כללי מה ההבדלים בנייהם

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by singera,

כאשר לא משתמשים בעכבר האם מערכותיו כובות? (כדי לחסוך בסוללה) אם כן מה מעיר אותו לחיצה או תזוזה? איך הוא יחסית לCHIC באופטי אלחוטי הנטען??

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  5. במחיר יש יתרון קל לWD...

6. Started by ac1240,

ורציתי לדעת על איזה הגה אתם ממליצים (שיהיה הגה ממש טוב )? מקסימום 500-1000 עדיף 500 או אפילו פחות אם ההגה עצמו ממש טוב

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by tom123,

אני מחפש מארז זול עם ספק שיש בוא כניסות USB מקדימה וגם כניסות קול.

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  8. יש לי לוח אם עם USB2 2.0 הלוח הוא epox 4g4a plus ומצלמת וידאו דיגיטלית של סוני אבל כשאני מחבר את המצלמה למחשב ובודק את ההתקנים עם SiSoft Sandra אני רואה שכתוב שמה שזה USB 1.0 והעכבר שלי למשל רשום כ 1.1 זה אומר שהמצלמה לא מסוגלת להעביר מידע במהירות שה USB 2.0 מאפשר? אילו מוצרי חומרה כן מנצלים את הפוטנציאל של ה USB 2.0?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  9. Started by ArZi17,

שלום לכולם אני שמאלי ויש לי מקלדת שבא הכפתור "\" נמצא מימין לSHIFT הימני (מתחת לאנטר, במקום שיהיה כפתור אחד רצוף של SHIFT יש 2 כפתורים "\" ו "SHIFT") אני כבר שנים מחפש מקלדת במבנה הזה ללא הצלחה. יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא כזה?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני מחפש חיישן קטן שיכול להגיד מה הטמפרטורה המדיוקת,אני רוצה לשים אותו בכרטיס מסך שלי. ראיתי אצל חבר שלי אחד כזה הוא פעל על סוללה והוא שם אותו מתחת לכרטיס מסך גם וזה הראה טמפרטורה. [אגב זה הפורום הנכון לזה? כי לא מצאתי שום מקום אחר שמתאים.]

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by crazyfreak,

חבר'ה קניתי את ה WOLFKING TROOPER - עכבר גיימינג מיוחד.. עכבר נוח, מתאים ליד שלי (בינונית), כל הכפתורים שצריך! יש כפתור שלוחצים עליו שמאפשר בקליק אחד שיהיה 2 קליקים, 3 או 4 קליקים.. לפי בקשתך.. שזה שימושים מאוד במשחקים! עד 2200 DPI .. והוא נוח מאוד!! קניתי אותו מTMS ב200 שקלים בערך.. ולא מתחרט! ממליץ לכולם

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by borg,

אני צריך המלצה לספק כוח. עיינתי בסטיקי על ספקי כוח, אבל חשבתי שבמקום לקרוא 86 עמודים ולחפש בהם המלצה שתואמת את הצרכים שלי, עדיף לפתוח ת'רד חדש עבור צורך ספיציפי. דיון מרוכז על ספקי כוח , כל הבקשות/הצעות/הערות/שאלות - בדיון הזה. ספק הכוח מיועד למחשב פנטיום 2 350MHz במארז ATX עם 512MB RAM, שמשמש כשרת קבצים עם מערכת הפעלה Windows 2000 Professional SP4. כרגע מותקן במחשב ספק כוח ג'נרי 350W שתומך בשני צורבים ושלושה דיסקים קשיחים (הספק כוח לא תומך בדיסק קשיח רביעי שניסיתי להתקין). אני צריך ספק כוח חדש שיתמוך בשני צורבים ושישה דיסקים קשיחים. המחשב נמצא בחדר השינה שלי, כך שרצוי שהספק כוח יהיה שקט, אבל לא לגמרי הכרחי. כלומר, ספק כוח רועש שמשמיע קול של טרטור (טררר...) כמו קטנוע…

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  13. Started by oba3k,

אחרי שהעכבר הישן שלי התחיל לחסל סוללות בקצב מטורף ו/וא לא לעבוד לפרקים החלטתי לזנוח את WIRELESS OPTICAL MOUSE 2 היקר שלי ולחפש מחליף. לא ממש מעניין אותי הDPI שלו - אני לא ממש גיימר. הבנתי שכרגע הכי טוב שיש לשוק להציע זה הMX REVELOUTION - רציתי לדעת האם אני טועה?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  14. Started by dragon772,

איזה ספק אני יצטרך בשביל הכרטיס הזה?

• 6 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by 111111,

? השאלה בכותרת תודה

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  16. Started by reuven5,

זה הספק: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3332 היי רציתי לדעת האם הספק טוב כמו המחיר אם הוא סטנדרטי לדוגמא ויש לו ריילים טובים כי אני לא הצלחתי לבדוק את המסילות ושטויות אחרות רק שהוא 420W נ.ב גיליתי שהחברה הזאת גם מוכרת מארזים ומי שמחזיק אותם בארץ נותן על הספק בתוך המארז 3 שנים אחריות זה מה שסיקרן אותי כל כך בספקים האלה טוב תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  17. שלום רב, הרבה בילבול יש ברמת DPI שהחברות מפרסמות, כי יש הבדלים בין שחור לצבעוני, וכן אני ממש לא מבין מה הכוונה 600 "על 600 למה הכוונה כאשר אורמים "על" אשמח לקבל עזרה תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  18. מאיפה אפשר לקנות את ה-Razer DiamondBack

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  19. יש לי BROTHER 130C. לא קריטי. יש לה כניסות של SD CF USB וכו'. כשאני שם USB כלום לא קורא. הUSB עצמו נדלק וזהו. מה עושים? האם זה יקרא לי רק כרטיסים שיש בהם תמונות? האם בUSB אני צריך לחבר רק מצלמה?

20. Started by udi,

קניתי לפני כשנה כונן dvd לא מזמן לאחר 5 החלפות של האיזורים הוא ננעל על איזור 1 המליצו לי על אתר אני לא זוכר אותו עכשיו שיש בו את כל הפריצות של ה DVD הבעיה של היה שם את סוג ה DVD שלי אולי משהוא יודע איך למרות הכל אפשר לפרוץ את הכונן ? סוג הכונן הוא: PIONEER DVD-ROM DVD-115 1.12 ??? ???

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  21. עזרו לי בבקשה אני מתלבט לקנות אך בשום מקום לא כתוב..

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  22. Started by Arturh87,

מהו הUSB KEY ולמה הוא משמש?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  23. Started by chadash,

יש לי מדפסת ברדר דגם mfc3240 ובפעם האחרונה שהחלפתי את הראש דיו השחור הופיעה לי הודעה שהדיו הולך להיגמר, והיום כבר כתוב לי שהדיו נגמר למרות שהוא כמעט מלא לגמרי, מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  24. Started by parker8,

השאלה בכותרת... רצוי לא אלחוטי,זה לא טוב למשחקים תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by galh,

אוקי,אני מעונין לקנות אוזניות עורפיות עם קשת לMP3,אני מקווה שזה הפורום. אני שומע מוזיקת רוק,פופ,שקטה,IAUDIO G3 וחשבתי על: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150475 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=464268 או http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=464211 תנו עוד הצעות,ותגידו לי מה הכי כדאי בזה התקציב הוא בערך 100+ אפשר לחרוג,העיקר שיהיו טובת

• 2 תגובות
    • 684 צפיות

דיונים חדשים בפורומים