עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by miki20008,

עומד ברשותי כמה אפשרויות לספקים enermax 480 600 שקל או ocz 520 600 שקל או zippy 460 ב 400 שקל מחיר מיוחד בישבילי או 520 שאני יעדכן מחר את החברה שלו מחיר מיוחד לי 600 שקל

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  2. Started by ballerum,

יש לי עכבר לוגיטק mx700 וקשקיבלתי אותו שמתי לב שבפיירפוקס הכפתור האמצעי לא פותח לי תביות חדשות וגם לא סוגר אז נכנסתי להגדרות שינתי את התפקוד שלו ליוניברסל סכרול והכל אבל מצוין עד אתמול שלא יודע מה קרה אבל התוכנה איפסה את התפקודים של הכפתורים אני כמובן ניסתי לשנות את זה חזרה ליוניברסל סכרול אבל למרות ששינתי הכפתור האמצעי עדיין לא עובד כמו שהוא אמור לעבוד ובנוסף היום התחילו לי עוד בעיות עם העכבר שהוא לכמה רגעים זז ממש לאט או שהכפתורים מגיבים רק אחרי מספר לחיצות תעזרו לי זה משגע אותי שכל פעם שאני צריך לפתוח תוית חדשה אני צריך ללחוץ על הכפתור הימני ולבחור תאופציה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  3. היי מישהו יודע אולי איפה אני יכול לקנות שנאי למצלמה הדיגיטלית שלי hp photosmart 375?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  4. שלום לכם חברים, אני צריך המלצה למקלדת+עכבר אלחוטיים עד 350 שקל. מבחינתי שיהיו ברמה של ה-Microsoft Desktop 1000: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=472600 פשוט שהטווח שלהם קצר ואני צריך קליטה לטווח של בערך 2.5 מטר.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  5. Started by ran19,

שמעו ראיתי שהוציאו כבר תביקורות על העכברים האלו ורציתי לפרסם לכם! אז הינה הביקורת על ה-G7 http://www.3dxtreme.net/index.php?id=logitechg7mouse1 וזה של ה-MX610 http://www.3dxtreme.net/index.php?id=logitechmx6101 תהנוו. דרך אגב אלו הביקורות היחידות והמקיפות שיש ברשת על העכברים האלו.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  6. RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt זה הדגם, השאלה אם הספק שלו יחזיק מחשב עם מערכת Amd 64 bit 3000 Radeon 9800 Pro 512 Ddr samasung 400 mhz והארדדיסק סאטא תודה!, זאת שאלה ממש חשובה לי, תענו בהקדם

7. שלום, אני מעוניין לרכוש מצלמת אינטרנט חדשה כי הישנה שלי לא ממש טובה, פשוט אני לא יודע מה לקנות בגלל שיש כל כך הרבה מצלמות במגוון רחב של מחירים ואפשרויות. אני מעוניין לקבל המלצות מכל מי שמבין או שיש לו מצלמה טובה שהוא מספוק ממנה מסחינת המחיר והכל. בגדול אני מעוניין לרכוש מצלמה שתהיי באיכות טובה שלא יראו בא נקודות כאלו ממש חלק חלק וגם שלא תעלה יקר מידיי, אני לא הולך לשדר למשהו או מישהו רק בחו"ל עם משפחה ואני רוצה שיראו ברור בצורה טובה יותר. תודה לכל העוזרים,

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  8. הספק הוא מקדימה וחוסם חלק מהמעבד ( הוא נמצא מאונך ) עכשיו קנתיי אי אמ די ואני רוצה לקנות מארז חדש אלא שהספק מאוזן והם נוחים יותר לעבוד ולא מסתירים חלק מהלוח האם כל מארז שמיצרים היום הוא כזה? האם יש שמות לשיטות של הספק?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  9. אני צריך מקלדת חדשה ועכבר יש לי ממש גרועים(הם די נהרסו)אני רוצה בעיקר למשחקים. לא חייב סט אני מעדיף לקנות עכבר ומקלדת בנפרד.אם אפשר אז תביאו לי את שנהם ב 350 או 300 אבל אם אי אפשר אז 400

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  10. החיבור שיש בכרטיס הם רק VGA או DVI

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  11. Started by zoyaniv,

היי אני בקרוב מחליף עכבר והנתי שה G5 הוא הטופ הבנתי גם שה 7 הוא המשך של הסידרה רק אלחוטי רציתי לדעת במחינת ביצועים האם הם זהים או שהחוטי נותן יתרון ובאופן כללי מה ההבדלים בנייהם

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  12. אתם רואים את ה-Pin 10 (USBOC) משהוא יכול להגיד לי למה הוא משמש? כי כפי שאתם רואים בתמונה הזאת: בסוף החיבור הוא מבקש GND נוסף ואני רואה שיש שם גישור שכזה עם חוט שחור... עכשיו השאלה היא האם הפין העשירי לא ישבש לי משהו והאם זה טוב?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by daniel0089,

אהלן, עוד כמה ימים אני טס לארה"ב וחשבתי לקנות הגה למחשב שרציתי הרבה זמן. בהתחלה הייתי נעול על MOMO אבל רציתי משהו עם קלאץ' וידית הילוכים כמו ברכב אמיתי, אבל לא רציתי להשקיע כל כך הרבה כסף. בסופו של דבר אמרתי נקנה את הG25 אבל עכשיו שאני קורא ביקורות עליו חלק אומרים שזה לא הכי מציאותי ואפשר להעביר הילוכים בלי ללחוץ על הקלאץ' בכלל וזה מה שביאס אותי. אני רוצה לקנות את ההגה שיספק לי תחושה שאני נוהג ברכב אמיתי כמה שיותר. מה אתם אומרים על הG25? (וגם על הMOMO) אשמח לשמוע ביקורת ממי שיש לו את ההגה. רציתי לדעת גם האם יש לG25 מתחרים? אם כן אשמח לשמם של המתחרים שלו. תודה.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  14. Started by amit71,

אני מעוניין להשתמש בסט מקלדת + עכבר אלחוטיים בחדר שבו נימצא המחשב כמובן .אך במידת הצורך(הפעלת מדיה סנטר) גם בסלון הנמצא בסמוך לחדר מחשב (קיר מפריד)האם יש סט עם 2 מקלטי IR או מקלדת הכוללת גם עכבר שתעבור גם קיר ממ"ד אחד ומרחק כולל של 5מטר

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  15. יש לי לוח אם עם USB2 2.0 הלוח הוא epox 4g4a plus ומצלמת וידאו דיגיטלית של סוני אבל כשאני מחבר את המצלמה למחשב ובודק את ההתקנים עם SiSoft Sandra אני רואה שכתוב שמה שזה USB 1.0 והעכבר שלי למשל רשום כ 1.1 זה אומר שהמצלמה לא מסוגלת להעביר מידע במהירות שה USB 2.0 מאפשר? אילו מוצרי חומרה כן מנצלים את הפוטנציאל של ה USB 2.0?

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  16. http://www.cit-com.co.il/products/34193 זה ניראה שוווה רצח!!! אולי הוא לא איכותי וזה אבל חפיף.. יש רטט גם.. 90 שקל אם משלוח החנות הזאת אמינה , אפשר לקנות ממנה? משהו קנה ממנה?? ואיך הגיימפאד?

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  17. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אני מחפש חיישן קטן שיכול להגיד מה הטמפרטורה המדיוקת,אני רוצה לשים אותו בכרטיס מסך שלי. ראיתי אצל חבר שלי אחד כזה הוא פעל על סוללה והוא שם אותו מתחת לכרטיס מסך גם וזה הראה טמפרטורה. [אגב זה הפורום הנכון לזה? כי לא מצאתי שום מקום אחר שמתאים.]

• 7 תגובות
    • 671 צפיות
  18. Started by spooky,

אני רוצה לקנות את אחד המארזים הבאים:chenbro gaming bomb או Raidmax Scorpio 868 איזה מבין שני המארזים יותר טוב מבחינת קירור ושקט? אני רוצה לקנות בקרוב מארז ואני לא יודע מי משניהם לבחור... :s05:

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  19. Started by crazyfreak,

חבר'ה קניתי את ה WOLFKING TROOPER - עכבר גיימינג מיוחד.. עכבר נוח, מתאים ליד שלי (בינונית), כל הכפתורים שצריך! יש כפתור שלוחצים עליו שמאפשר בקליק אחד שיהיה 2 קליקים, 3 או 4 קליקים.. לפי בקשתך.. שזה שימושים מאוד במשחקים! עד 2200 DPI .. והוא נוח מאוד!! קניתי אותו מTMS ב200 שקלים בערך.. ולא מתחרט! ממליץ לכולם

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  20. http://www.p1000.co.il/p1000/default.asp?came=10&UrlAdd=hot%5Fsale%5Fproduct%2Easp%3Fg%5Fid%3D1844551 אז מה אתם אומרים? אולי כדאי ללכת על משהו אחר..?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  21. Started by kknd,

אני מעוניין להזמין את העכבר הנ"ל מחו"ל, אבל מכיוון שהחבילה כוללת מטען שמתחבר לחשמל יש את הבעיה של ה-110 או 220 וולט. מישהו יכול לתת לי פרטים על הנושא מכיוון שבאתר של לוג'יטק עצמה לא מצאתי תשובה - האם אני אוכל לחבר את המטען לחשמל בארץ?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  22. Started by nevodavid,

שלום, אני צריך המלצה על מקלדת שטובה למשחקי RTS הכוונה תגובה מהירה, נוחה, רצוי חוטית, המשחק העיקרי שאני משחק בו הוא Command and Conquer: Tiberium Wars / Kane's Wath, כרגע יש לי מקלדת של מיקרוסופט אלחוטית, שאני לא ממש מרוצה ממנה, לפעמים למשל שאני לוחץ זה לא קולט... אשמח למקלדת טובה או מקלדת מיוחדת למשחקי RTS עם פיצ'רים טובים(לRTS), כמובן מקלדת במחירים סבירים...

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by Shane McMahon,

שלום,לחבר שלי יש את העכבר MX518.. והוא כל פעם נתקע לו..בעיקר במשחקים כמו קאונטר סטרייק...שהוא מזיז את העכבר הוא מפסיק לזוז באמצע וצריך לדפוק עליו עד שהוא זז... למה ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  24. Started by psxr,

כרגע יש לי את העכבר הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3901 שהתחיל לעשות בעיות אני לא גיימר אבל אני משתמש הרבה במחשב כדאי לקנות את העכבר הזה עוד פעם (הוא החזיק הרבה זמן) או שכדאי משהו אחר ?

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  25. Started by RX7,

שלום החלטתי לרכוש מדפסת משולבת.. תקציב : 500 ש"ח +- (כמובן כמה שפחות!) חשוב שיהיה פקס עצמאי, סורק מכונת צילום ושידפיס נייר פוטו.. בינתיים התעניינתי בין שני המדפסות הללו.. http://www.officer.co.il/shop/product_data.asp?id=68354 http://www.getit.co.il/Group/29136/12 מה אתם אומרים? מה יותר משתלם? יש לכם משו טוב יותר להציע? תודה מראש..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.