ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2338&products_id=15614 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2338&products_id=15618 מי עדיף מביניהם? המפרט שלי מצורף. יש לי מסך 17 CRT. אופציות לשדרוג בשנה הקרובה. מעבד, כרטיס מסך DX10 HIGH END.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
תגידו מה ההבדל בין שני המארזים האלה ואיזה כדאי לי יותר ללכת? כי אני יקנה כבר מזיגזג...(גם יש לי הנחה שם....סיפור ארוך...) אז איזה יותר כדאי לקחת ומה ההבדל בינהם כי הם נראים לי אותו דבר (אמרו לי שהATOP הוא חיקוי של הסנשיין...זה נכון?) http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2879 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=2666 217.132.53.230 --------------------------------------------------------------------------------
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לפני שבועיים קיבלתי מלוג'יטק סט מקלדת ועכבר אלחוטיים מדגם MX5500 בגלל שהעכבר שהיה לי בסט הקודם הכפתור הימני שלו לא עבד. התקנתי את הגירסא האחרונה של התוכנה של לוג'יטק (SetPoint) והכל עובד מעולה אבל היום ניסיתי להשתמש בכפתורי הזום ובכפתור הFLIP3D שנמצאים בצד שמאל של המקלדת והם המקשים היחידים שלא עובדים. ניסיתי ללחוץ על כפתור הFN ותוך כדי ללחוץ על המקשים האלה וזה עדיין לא עובד. כאשר אני לוחץ על הזום זה מראה לי במסך של המקלדת שהזום עולה אבל זה לא עושה כלום בתכלס. כאשר אני לוחץ על הכפתור של הFLIP3D זה רושם לי את זה על המסך של המקלדת אבל לא עושה כלום. לפני שבועיים שקיבלתי את המקלדת הכל עבד. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
מי מבין השניים לוקח ? בלי לערב כסף, רק ביצועים בתודה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
חברה למי שיש את המצלמה הזאת או שיודע אם יש במודל הזה צמצם אורות בבקשה תלמדו אותי איך להפעיל את זה. ומה השיטה הטובה ביותר לצלם במועדונים ובהופעות? תודה :-*
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
מיפרט צריכת חשמל קתודה קרה לתאורת מארז Thermaltake Hardcano 10 Panel +צג LCD 6 לדים UV LCD 20x4 2 FAN 80mm + NeonRing 2 FAN 120mm שאני מחבר כל דבר בניפרד אין בעיה אבל שהכל מחובר זה לא ממש עובד חזק בעבר הכל עבד לי .היה לי קצר ואז הייתי צריך ליקנות ספק חדש ואז גם התחילה בעיה היה לי ספק 300w ויש לי במחשב היום ספק של CODEGEN 300W יש מצב שיש ספק 300w יותר חזק מ 300w אחר
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
נכנסתי לזאפ וקיבלתי סחרחורת בקיצור צריך עזרה מאנשים שמבינים לשימוש סטודנט כמה דפים ביום עד 300 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס שבא ביחד עם הלוח של GIGABYTE עם חלונות אקס פי הכל עובד חלק אבל הוא גם תקין דרייבר של מתאם רשת בנוסף למה זה?? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
-
קניתי את הערכה: Micorosoft Wireless Optical Desktop 1000. התקנתי את התוכנה שהגיעה עם הערכה אבל כל פעם שאני לוחץ על הגלגלת, מוצגים לי כל החלונות הפתוחים, כדי שאבחר באיזה להיות כרגע. אני לא רוצה את זה!! עד עכשיו הייתי רגיל שאני גולש באינטרנט וכל קישור שאני רוצה להגיע אליו, אני לוחץ על הגלגלת. איך אני משנה את זה?! תודה רבה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 6.02.2007 בשעה 22:37:14 מישהו..?זה דיי דחוף לי זה מעצבן ממש!
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ג'ויסטיק חדש, לאחר שהישן שלי (MS Sidewinder Percision 2) שבק חיים... אני צריך ג'ויסטיק בעיקר לכמה משחקים: Battlefield לדורותיו ו-MS Flight Simulator 04... אני חושב על ה-WINGMAN EXTREME 3D PRO של Logitech, או על ה-LOGITECH WingMan Force 3D ... התקציב שלי הוא עד 300 ש"ח, פלוס-מינוס חמישים שקל... יש לי רק שתי דרישות: א - שיהיה לג'ויסטיק throttle (לא יודע איך לתרגם את זה לעברית ) ב - מעדיף שיהיה לו אפשרות של סיבוב הג'ויסטיק לצדדים, לא יודע בדיוק איך להסביר את זה... *עכשיו נזכרתי - שיהיה לו אפשרות rudder, כמו שיש לג'ויסטיק שלי עכשיו... ג - שיתמוך ב-Windows XP... אם משהו לא מובן אז תודיעו לי...
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
ישלי תקציב של 700 שקל ,עם אפשרות להתגמש טיפה,אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית ומחפש אוזניות שיעבירו לי טוב צלילים נמוכים ובאסים למיניהם.. בנוסף,אני נוסע הרבה באוטובוס ובגלל שאני לא רוצה להטריד את שאר האנשים עדיף שלא ישמיעו יותר מידי רעשים כלפי חוץ אני גם לא רוצה אוזניות מסורבלות מידי,כאילו לא אכפת לי שלא יהיו IN EAR רק שלא יהיו גדולות מידי למה אין לי לאן להכניס אותם תודה מראש :]
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי משחק על המחשב של שש בש gamesgrid ואני מעוניין לקנות מחשב כף יד.. יש סיכוי שאני יוכל לשים את המשחק gamesgrid במחשב כף יד? (זהו משחק דרך האינטרנט)
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כמה בערך יעלה ה 3D Aurora 570 החדש שיגיע בקרוב לארץ?
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
מחפש חנות זולה באזור חדרה והסביבה לדיו מקורי למדפסת Brother MFC5460CN 4 מחסניות של Brother LC-1000 תודה
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
למרות שקיבלתי חוות דעת לגבי המפרט וכן לגבי הספק ברצוני לברר שנית האם הספק יעמוד במכלול רכיבי המערכת היות ונוספו מספר רכיבים וקיבלתי חוות דעת מחברים שיכולה להיות בעיה לגבי הספק המערכת: Corsair Value Select 2GB 2*1GB PC3200 DDR400 C3 Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX Western Digital SATA 74GB 10000 RPM XFX GeForce 7900GTX 512MB PV-T71F-YDFR Akasa ALLINONE 21 FUNCTION PANEL Black DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ANTEC P180 Advanced Super Mid Tower Akasa 80MM AMBER SERIES CASE FAN AK-182-L2B AK-182-L2B Akasa 120MM AMBER SERIES CASE FAN AK-183-L2B AK-183-L2B NEC ND-4571 Dual Lay…
-
- 8 תגובות
- 711 צפיות
-
-
לכמה זמן מספיקה הסוללה בממוצע? (יש לי MX700 וחיי הסוללה שלו מעולים! איך ה G7 לעומתו? ) עד איזה מרחק הוא עובד בצורה תקינה? שבוע טוב ותודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה על מכונת צילום משולבת עם פקס וסורק (ניתן גם עם מדפסת לייזר אם זה במחיר סביר) אנא עזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של ezonics e-802 ואיבדתי את הדיסק עם התוכנות והדרייברים :'( אז מישהו שיעזור לי למצוא לפחות את הדרייבר שלה או למישהו יש מצלמה כזואת ויכול לשלוח לי את התכולת של הדיסק אני אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
איך הוא ? למישהו יש ניסיון איתו ? חשוב לי לדעת איך העכבר ? ומה ומה רזולוצית העבודה שלו ה DPI הזה.. ואיך הוא בהשוואה לסט הזה שאומנם יותר זול אבל גם נראה טוב: Logitech Cordless Desktop EX110 כתוב שהDPI של העכבר הוא 800DPI איך זה ?
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי להיעזר בכם. אני מחפש בשביל מישהו סט (מקלדת + עכבר) אלחוטיים עד 400 ש"ח, אבל החלק החשוב ביותר הוא העכבר. בבית נמצאים גם ימניים וגם שמאליים, ולכן חשוב מאוד כי העכבר יתאים (ויהיה נוח) לכולם. חיפשתי הרבה בזאפ, אך קשה להתרשם מתמונה האם העכבר מתאים גם לשמאליים וגם לימניים, ולכן אני פונה אליכם, בעלי הניסיון, לעזרה... תודה.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
היי, אני צריך לשדרג את המקלדת והעכבר שלי ואני צריך ממכם המלצה. זה יכול ליהיות סט של מקלדת ועכבר ביחד (אפשר גם לחוד), רצוי לוג'יטק. לא אלחוטיים. תקציב - 200 ש"ח בערך. אם אפשר שהעכבר עצמו יהיה בעל תזוזה מהירה. העכבר לשימושים של עיצוב גראפי ופה ושם קצת משחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
בין החיבורים שיוצאים מהספק ישנם 2 שמתחברים ללוח אם. האחד מתחבר ליד המעבד והשני ליד הזכרונות וה- IDE. כרגע יש לי ספק ג'נרי והחיבור שמתחבר ליד המעבד הוא חיבור של 2x2 פינים. אבל על הלוח עצמו יש לי מקום לחיבור שם של 4x2 או של שני חיבורים של 2x2. משהו דומה קיים אצלי גם בחיבור השני ששם אני לא זוכר בדיוק כמה פינים מחוברים כרגע , אבל יש לי שם עוד 2x2 מקומות פנויים. אז רציתי לדעת האם בספקים היותר טובים היום יש חיבור מלא , או מה שיש אצלי זה בסדר ? אני כנראה הולך לשים ספק enermax noisetaker רק שאני עדיין לא סגור על הדגם שאני אקח. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1897&ProductName=GA-8I955X%20Royal
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-