ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! סוף סוף החלטתי לקנות מארז . . . הבעיה היא פשוטה מאוד . . . אני לא יודע איזה יותר טוב ואיזה יותר משתלם !! חבר שלי ממליץ על המארז הזה : ANTEC PLUS 1080 AMG Metallic Gray SOHO file server No PSU לא יודע אם הוא כזה טוב כמו שהוא אומר . . אבל מה שאני יודע שהוא יקר רצח . .והוא עוד בלי ספק (לא ממש משנה כי יש לי כבר של 430 וואט) רציתי לשאול אם המארז הזה שקט ? ואם למשהו יש המלצות למארזים טובים אחרים ? ? או שכולם מסכימים פה אחד לקנות את המארז הזה ! נ . ב : עזבו את הקטע של התקציב זה לא משנה כרגע . . . (למרות ש-725 שקל למארז נראה ממש גניבה) . . תודה לכולם !
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי מקלדת מדגם זה. איזה עכבר אלחוטי אני צריך לקנות כדי שיתאים למקלדת ?(שיהיה במתאם USB אחד ) .
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מאיפה אפשר לקנות את ה-Razer DiamondBack
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
עזרו לי בבקשה אני מתלבט לקנות אך בשום מקום לא כתוב..
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
אחרי שנים רבות של נפילות מתח, הפסקות חשמל ובעיות מתח למניהם חשבתי "לפנק" את המחשב שלי באל פסק, והגעתי למסכנה שזאת באמת מטרה חשובה להשקיע בה את כספי היקר. אז נתחיל בנתונים: ספק המחשב הוא ספק אנטק 300 וואט. המסך הוא MAG XJ810 שלפי האתר של מג הנתונים הם: Power Consumption Normal operation : < 140W Active Off: < 5W סה"כ 440W רציתי לדעת אם האל פסק הזה: ADVICE PR750 750VA 450W יספיק בשבילי או שאני יהיה "חייב" לקחת משהו יותר חזק. תודה.
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת שיודעת להדפיס ישירות על DVD / CD .....
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ובכן,קפצתי לקנות ציוד היקפי מבאג יש לי שובר שם.. וקפץ לי העכבר הזה לעין במחיר של 140 ש"ח... אופטי...לוג'יטק...מרגיש נוח ונראה ארגונומי... בקיצור מישהו מכיר איתו? חמישהו יש נסיון? איך הוא? האם יש עכבר מומלץ יותר בטווח מחירים הזה? הנה ביקורת עליו נראה טוב: http://tweakers.net/productsurvey/survey/3719 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
ThermalTake W0090RU Slinet PurePower 470W V2.0 שקל450 HEC WIN420 שקל430 HEC 480W ACE480 שקל430 Antec TruePower 2 430W שקל465 אני קונה ספק חדש רציתי לדעת מה הכי ממולץ !!!!!!
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מעוניין לרכוש מחשב כף יד, אני לא כל כך מתמצא בעניין ובתכונות שהוא מציע. חשוב לי שיהיה בו מערכת GPS, שיהיה מבוסס על מערכת הפעלה של Microsoft ועם מסך כמה שיותר גדול. המליצו לי על הדגם הזה: http://www.shopping.hp.com/cgi-bin/hpdirect/shopping/scripts/home/store_access.jsp?product_code=FA146AR%238ZP&jumpid=oc_R1002_USENC-001_HP%20iPAQ%20h5555%20Refurbished%20Pocket%20PC〈=en&cc=us&template_type=product_detail&script_name=product.cgi אך הוא נראה לי יקר מידי ומלא בתכונות שאני לא צריך. אני מתכונן לקנות את המכשיר בחו"ל ככה שאין צורך לקחת בעניין את האחריות והמחיר בארץ.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום.. אני מעוניין לקנות צורב.. המליצו לי על YAMAHA x24 אבל ראיתי בערך באותו מחיר LG x32 מה עדיף? מבחינת אמינות וכו.. ???
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מה זמן אורך חיים של נורת ניאון למחשב, בשימוש יומיומי של כ 6 שעות? הייתה לי נורה כזאת והיא נשרפה לי אחרי חודש וחצי, האם כחה כול הנורות או שהייתה בעיה אצלי?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אוקי, אז אני מתכוון ממש בקרוב לקנות עכבר ergo 525 של ג'יניוס ונשארו לי כמה עשרות שקלים, אז חשבתי אולי לקנות איתם פאד... לפי מה שהבנתי הפאד aqua 3, יהיה הכי משתלם... השאלה היא אם אני אשים לב להבדל עם הפאד ובלעדיו עם העכבר הזה... כי לפי מה שהבנתי הפאד שימושי בעכברים כמו ה-G5, כדי לשמור על הרגליות שלו או משהו כזה... בעיקרון המשטח שהעכבר עומד להיות על חלק, אבל בכל זאת.... ואם כן, איפה אני יכול להשיג את הפאד הנ"ל בארץ? פשוט חיפשתי אותו בזאפ ובכל מיני חנויות ולא מצאתי.... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
מי שמכיר מצלמה דיגיטלית טובה עד 4000 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
בבקשה הנה לינק לכתבה על זה:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-1827328,00.html
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מדפסת חדשה וחשבתי דדוקא על LEXMARK X6170 למישהו יש אותה אולי הוא יכול לספר לי עליה ? כי אין שום ביקורת עליה בזאפ
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
האם בלוגטיק Formula Force GP יש דוושות רגליים? אם לא באיזה הגאים ישנם במחיר דומה?
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קניתי את הערכה: Micorosoft Wireless Optical Desktop 1000. התקנתי את התוכנה שהגיעה עם הערכה אבל כל פעם שאני לוחץ על הגלגלת, מוצגים לי כל החלונות הפתוחים, כדי שאבחר באיזה להיות כרגע. אני לא רוצה את זה!! עד עכשיו הייתי רגיל שאני גולש באינטרנט וכל קישור שאני רוצה להגיע אליו, אני לוחץ על הגלגלת. איך אני משנה את זה?! תודה רבה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 6.02.2007 בשעה 22:37:14 מישהו..?זה דיי דחוף לי זה מעצבן ממש!
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום החלטתי לרכוש מדפסת משולבת.. תקציב : 500 ש"ח +- (כמובן כמה שפחות!) חשוב שיהיה פקס עצמאי, סורק מכונת צילום ושידפיס נייר פוטו.. בינתיים התעניינתי בין שני המדפסות הללו.. http://www.officer.co.il/shop/product_data.asp?id=68354 http://www.getit.co.il/Group/29136/12 מה אתם אומרים? מה יותר משתלם? יש לכם משו טוב יותר להציע? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה על מקלדת לפי מה שרשום בכותרת ( רצוי מניסיון).
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם , החלטתי שמספיק לי עם הספק ג'נרי שעובד בצורה מכובדת כבר שנה וחצי. מחר אני מזמין ספק כח חדש ורציתי חוות דעתכם על הספק הזה - http://www.thermaltake.com/purepower/W001011.htm אני רוצה ספק חזק כדי שיהיה לי אפשרויות אוברקלוק גבוהות. במחיר דומה אני יכול לקנות את ה ANTEC PURE POWER 380W מה לדעתכם עדיף מבין השניים ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מארז TOWER או FULL TOWER. הוא לא רוצה חלון, מעדיף אלומיניום כמו כולנו... חשוב שיהיה יפה ומאוורר טוב... ושיהיה במחיר "עממי"..(עד ~850 ש"ח במקרה הכי גרוע). מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כמה חודשים של השלט החוטי של XBOX360 שהוא אמור לשמש גם כגיימפאד למחשב לכל דבר ולעשות כל מה שגיימפאד אחר עושה, אבל יש לי כמה בעיות איתו: 1) הכפתורים RT ו-LT שנמצאים מאחורה ( בשלט של PS הם נקראים L2 וR2 ) לא משמשים ככפתורים רגילים בחלק מהמשחקים, יש משחקים כמו POP שהם עובדים בסדר, יש משחקים כמו NBA שהם משמשים כמו האנולוג הימני של השלט, ויש משחקים כמו DMC 3 SE שהם לא מזוהים ככפתורים בכלל ואני לא יכול להשתמש בהם ולא יכול לבחור להם תפקיד. יש איזשהו פאץ' שאמור לסדר את זה או משהו כזה??? 2) הרטט לא עובד בשלט הזה, בכל משחק ששיחקתי עם השלט אין רטט, ואמור להיות רטט, מה לעשות??? תודה רבה, יובל
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
קניתי ב 600 ומשהו שקל GEFORCE 2 TI 64DDT ללא יציאת טיוי והוא לא מתאים לי ללוח רק וגם בתמיכה הטכנית של החברה של הלוח שלי אמרו לי להחליפו לכל כרטיס אחר כי הכרטיס הספציפי הזה לא כל כך מתאים לי מישהו רוצה להחליף איתי הוא הן חודש אחד! אני מאיזור חיפה :-)
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
יש לי מצלמה של ezonics e-802 ואיבדתי את הדיסק עם התוכנות והדרייברים :'( אז מישהו שיעזור לי למצוא לפחות את הדרייבר שלה או למישהו יש מצלמה כזואת ויכול לשלוח לי את התכולת של הדיסק אני אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-