עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by SOLIDUS SNAKE,

מה ההבדל בין דיגמי ה DX ל DA - מי יותר גדול וכן מארזי SUPER TALENT - על איזה דגם של CHIEFTEC הם מבוססים ה DA או הDX וכן כמה מקום לכוננים יש בכל אחד כי לא מצאתי פרטים על כל אחד בנפרד ויהיה מצויין אם מישהו יתן המלצה אישית או מידות מדויקות

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  2. Started by avishai1b,

אני הולך להיות בחו"ל עוד מעט ולקנות שם כמה דברים, אחד מהם זה המקלדת של לוג'יטק G15 יש למקלדת 2 גרסאות: הגירסה של 2007 http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3312115&CatId=3463 והגירסה הראשונה http://www.compusa.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=1617455&CatId=534 יש ביניהן 100 ש"ח הדבל מה ההבדלים בין הגירסאות? מה אתם ממליצים? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  3. Started by harry,

שלום לכולם, קיבלתי לידי את העכבר המדהים הזה של לוג'יטק, והוא בחיבור מקבילי, ואני לא חיברתי אותו למחשב, עשיתי ריסטרט, אמרתי לו לאתר חומרה חדשה, בדקתי שהחיבור הזה פעיל בביוס.. שום דבר לא עוזר העכבר לא מגיב.. אני מצרף תמונה, הייתי רוצה לנסות להוריד לו דרייבר ולראות אם זה יעזור, אבל חיפשתי את שם הדגם על הגב שלו והקלדתי בגוגל, ולא מצאתי. אם מישהוא מכיר את הדגם אני ישמח אם יוכל לכתוב מה הוא... [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  4. יש את הפנלים לבקרת מהירות מאווררים עם חיבורים של USB ,של SATA וכדו... בגלל שאני לא מתמצא בכלל בנושא אבקש חהמלצה לפנל שכזה עד 300 ש"ח ,כמו כן יש לי שאלה האם מספיק הפנל והחיבורים שלו או שצריך שהיה מאווררים מיוחדים במארז עם שליטה במהירות ,או כל מאוורר ניתן לשליטה דרך הפנל שמחובר ללוח האם?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  5. אני יודע שזה נשמע קצת טיפשי אבל יש לי עכשיו עכבר שאני משתמש בו-משהו כזה עם אורות כחולים ואדומים (אולטרה סגול נראה לי) לא משנה פשוט זה נראה יפה לעין... הבעייה שהוא לא ממש נוח לעבודה הוא די קטן ומציק... אז אני מחפש שיהיה נוח לעבודה ושיהיה יפה מבחוץ (דומה לעכבר הקודם)... יש חיה כזאת?!?!!? המחיר עד 400 ש"ח גג.... תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by jj516,

אני כבר ממש מתוסכל, אני מחפש כבר המון זמן מארז מסוג זה (לשרתים אך לשימוש ביתי) בגובה של עד 47 ס"מ. ראיתי שהמארז Enermax CS-10182-SA Case - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_329&products_id=4676 יצא בחנויות אצלנו בארז ומיד בדקתי את גובהו, בדקתי כמה reviews וגיליתי שהוא בגובה של 42 ס"מ - http://www.tech-dreams.com/reviews.php?id=100&pg=0 http://www.wavesonic.com/products/server_case/server_case.htm אבל באתר של enermax כתוב לי שהוא 52, מה הגובה האמיתי שלו ואיך אני יכול לבדוק?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  7. אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים וחשוב שלעכבר תהיה תחנת טעינה... כי יש לי התנסות לא הכי טובה עם העכבר הקודם שלי... אני משחק מדי פעם אבל לא בא לי להשקיע הרבה כסף העיקר שיהיה טוב... רצוי מקלדת מולטימדיה והעכבר שיהיה עם מספיק לחצנים לעבוד איתם תודה רבה לעוזרים! ;D

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  8. Started by ac1240,

ורציתי לדעת על איזה הגה אתם ממליצים (שיהיה הגה ממש טוב )? מקסימום 500-1000 עדיף 500 או אפילו פחות אם ההגה עצמו ממש טוב

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by Cyron,

שלום איזה ספק צריך למערכת מבוססת AMD Athlon 64 3200 Socket 939 6800GS הרד דיסק 200G יש למישהו המלצה למארז+ספק בסביבות ה-400 שקל ?

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by BOMBADIR,

שלום לכולם אני צריך המלצה לסט מקלדת ועכבר בלוטוט' חשבתי על המיקרוסופות בלוטוט' אבל משום שהידע שלי בסטים שהם לא IR מוגבל אני נזקק לעזרתכם... על איזה סט אתם ממליצים

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  11. אני מבקש המלצה על מקלדת לפי מה שרשום בכותרת ( רצוי מניסיון).

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  12. שלום, הזמנתי באינטרנט את X5470 וקיבלתי את X5490, אף אחד לא הודיע לי על השינוי, וזה לא נראה לי אמור להפריע לי כי זה דגם משופר, ההבדל היחיד שראיתי זה שה X5490 מדפיס עוד 2 עמודים בדקה או משו כזה, מישו מכיר עוד הבדלים? היא באמת יותר טובה? תודה!

13. Started by id3232,

שלום אני צריך ייעוץ לאיה אוזניות איכותיות ומשתלמות עד 200 שקל אני יכול לקנות בשביל האייפוד נאנו. עדיף שיהיו כפתור כאלה קומפקטיות שנכנסות לאוזן כגון הדגמים עם הסיליקון. תודה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by Idan-h,

FRONTIER VITA http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_1227&products_id=7202 ואלו הצבעים: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_280_1227 מי לדעתכם הכי יפה? מישהו יודע אם יש לו דלת? כי כתוב שם SideWindow, וגם Leds, שזה מצריך חלון. למישהו יש אותו? אני חושב שראיתי אותו במודעה של ה3400@4600, ולRoyShefy יש אותו, לכן אני צריך דיעה עליו, אם הוא טוב מרווח וכו'. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  15. האם הצי'פים שעל לוח האם (VIA,Nvidia...) עוזרים/תורמים במשהוא למשחקים?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  16. היי, קניתי לפני כמה חודשים של השלט החוטי של XBOX360 שהוא אמור לשמש גם כגיימפאד למחשב לכל דבר ולעשות כל מה שגיימפאד אחר עושה, אבל יש לי כמה בעיות איתו: 1) הכפתורים RT ו-LT שנמצאים מאחורה ( בשלט של PS הם נקראים L2 וR2 ) לא משמשים ככפתורים רגילים בחלק מהמשחקים, יש משחקים כמו POP שהם עובדים בסדר, יש משחקים כמו NBA שהם משמשים כמו האנולוג הימני של השלט, ויש משחקים כמו DMC 3 SE שהם לא מזוהים ככפתורים בכלל ואני לא יכול להשתמש בהם ולא יכול לבחור להם תפקיד. יש איזשהו פאץ' שאמור לסדר את זה או משהו כזה??? 2) הרטט לא עובד בשלט הזה, בכל משחק ששיחקתי עם השלט אין רטט, ואמור להיות רטט, מה לעשות??? תודה רבה, יובל

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  17. Started by amirx19,

האם יש חנות בה ניתן "להרגיש" את העכברים?אני מחפש עכבר למשחקים והתקציב הוא בערך 500 שקל.הבעייה היא שאני לא רוצה לזרוק אותם לפח על עכבר שכולם מרוצים ממנו ולי הוא לא מתאים ליד.אגב העכבר שאני מחפש חייב להיות לא אלחוטי.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by Y.k,

טוב לפני שאני מתחיל את השאלות אני רוצה להוסיף כי הספק מיועד למחשב ישן יחסית(עד המחשב החדש שיהיה בערך עוד כמה חודשים) והחלטתי כבר שאם אני קונה ספק אז אני אשקיע עכשיו ואעביר אותו למחשב הבא במקום לקנות עכשיו ספק ג'נרי מסריח אז עשיתי כמה בדיקות ומצאתי באתר ספק : ThermalTake 420W AD PFC Dual Fan בסביבות ה 400 שקל .. עכשיו רציתי לדעת כמה דברים : 1) אם משתלם לי לקנות את הספק הזה בכלל 2) אם המחיר שראיתי שווה ביחס למוצר אשמח אם תביעו את דעתכם ואם יש לכם עוד מוצרים דומים בראש בסביבות ה 400 שקל חשוב שיהיה ה active pfc תודה רבה לעוזרים ! מי שתוהה למה אני קונה למחשב ישן ספק כוח חדש זה בגלל שמחשב קופא לי לפעמים ואני כמעט סגור על זה שזה בגלל הספק הג'נרי החרא שלי

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  19. שלום לכולם, אני צריך המלצה לסורק\מדפסת\מכונת צילום\פקס עד 1000 שקל. תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  20. אני מחפש את המצלמה הכי טובה שאפשר לקנות ב 100 - 150 ש"ח. אם יש משהו בהרבה יותר טוב קצת יותר יקר, תציעו גם. תודה לעוזרים. נ.ב. אם אפשר אז גם את הלינק לאתר המכירה וגם שהעלות הסופית, כולל משלוח, תיהי בטווח המחירים.

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  21. Started by Gohan,

אני קצת NOOB בזה אז מה בדיוק אני צריך לקנות , כאילו יש משהו ספציפי שאני צריך לקנות? ומה סדר המחירים? תודה.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by udi,

קניתי לפני כשנה כונן dvd לא מזמן לאחר 5 החלפות של האיזורים הוא ננעל על איזור 1 המליצו לי על אתר אני לא זוכר אותו עכשיו שיש בו את כל הפריצות של ה DVD הבעיה של היה שם את סוג ה DVD שלי אולי משהוא יודע איך למרות הכל אפשר לפרוץ את הכונן ? סוג הכונן הוא: PIONEER DVD-ROM DVD-115 1.12 ??? ???

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by bigman84,

אני קונה את המפרט הבא ואני צריך לדעת איזה ספק ( כמה שיותר זול) יהיה מספיק טוב בשביל לתמוך ברכיבים: intel pentium D 920 2.8 GHz ATi Radeon x1600 512MG 512MG x2 533Mhz DDR 2 160GB S-ATA 2 HD DVDRW קיצור זה העיקר. כשהלכתי לחנות הציעו לי מארז + ספק באיזה 600 שקל. זה באמת תווך המחירים למארז ולספק שיכול להריץ את המחשב? מארז וספק יותר זולים לא יתאימו למערכת? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by BandiT,

קניתי לוח אם מסוג Gigabyte K8NF-9. יש לי 2 מאווררים של 12 מ"מ.. הצלחתי לחבר רק אחד...לא מצאתי לאן לחבר את השני.. משהו יכול לעזור לי בזה..

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  25. העכבר שלי מראה סימני גסיסה אחרונה והגיע הזמן לקנות עכבר חדש. תמיד רציתי לשים מדפסת (שזרוקה פה) בחדר שלי, הבעיה שהמקום הכי קרוב שאני יכול לשים אותה הוא במרחק 4 מטר מהמחשב ואין לי איפה להעביר חוטים. לכן אני שוקל לקנות את הלוגיטק MX900 (העכבר עם הבלוטות) השאלות שלי הן כאלה 1. האם אני אוכל לקנות שרת הדפסה של כל חברה אחרת ולעבוד איתו מול הבלוטות שמגיע עם העכבר? 2. האם אפשר לעבוד עם העכבר מול משדר בלוטות אחר (לא זה שמגיע איתו) ועדיין לנצל את יכול הטעינה של השמדר שמגיע איתו? 3. העכבר הזה בכלל איכותי? 4. איפה אפשר להשיג אותו (חוץ מפנדה)? בבקשה לענות רק אם אתה בטוחים, שאני לא אקנה ובסוף אתקע בלי מדפסת.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.