עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shaul,

איזה מבין השתים יותר טובה - FinePix 2600 של פוג'י - COOLPIX 2500 של ניקון עכשיו אם נגיד שאת הניקון אני יכול להשיג בכ1600 חדשה ואת הפוג'י אני יכול להשיג ב1600 משומשת אבל עם 128 מ"ב זיכרון, מה יותר כדאי לי?

2. Started by tamar,

שלום. אני בחיפוש אחר מצלמת רשת איכותית - ללא הגבלת תקציב. כרגע יש לי את הלוג'יטק SPHERE שאני מאוד מרוצה ממנה ואני מחפשת מצלמה נוספת לפחות באותה רמה. קראתי קצת ביקורות ברשת על המיקרוסופט VX6000 וכמעט רכשתי אותה, אך בבדיקה בפועל של המצלמה אצל מכר שרכש אותה התברר שהאיכות שלה הרבה הרבה יותר נמוכה ממה שמצויין בביקורות ברשת והרבה יותר נמוכה מהמצלמה שברשותי. כרגע אני שוקלת את ה Logitech Quickcam Ultra Vision שנחשבת ה TOP של לוג'יטק, אך מכיוון שביקורות של סוקרים ברשת כבר כמעט הטעו אותי פעם אחת, חיפשתי ביקורות של גולשים ונתקלתי בזה: http://cnet.nytimes.com/webcams/logitech-quickcam-ultra-vision/4505-6502_7-31984921.html די מפחיד - לא? יש פה מישהו שקנה מצלמת רשת איכותית באמת ויכול …

3. המדריך לא שלי ואני לא לוקח עליו קרדיט. http://www.vk2k.com/Logitech-MX1000-Battery/ פשוט לרכוש סוללה מEBAY שמתאימה פיזית לעכבר ולהלחים 3 חוטים. מעולה! (כמובן שזה מסיר אחריות) בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  4. Started by ArZi17,

שלום לכולם אני שמאלי ויש לי מקלדת שבא הכפתור "\" נמצא מימין לSHIFT הימני (מתחת לאנטר, במקום שיהיה כפתור אחד רצוף של SHIFT יש 2 כפתורים "\" ו "SHIFT") אני כבר שנים מחפש מקלדת במבנה הזה ללא הצלחה. יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא כזה?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  5. Started by PrefaceAlumni,

שלום לכולם! התחלתי להסתכל היום קצת על עכברי RAZER ויש לי כמה שאלות: 1) בDIAMONDBACK כתוב שיש 7(!) כפתורים, אולם כשאני מסתכל על תמונות שלו אני רואה רק את ה2 הקדמיים, איפה יש עוד 5?? 2) האם ניתן לשנות את הDPI תוך כדי משחק או רק בעזרת התוכנה? 3) האם התוכנה תומכת בויסטה 64? 4) ושאלה אחרונות - מה ההבדל המהותי בין הDIAMONDBACK לDEATHADDER? בDEATHADDER אני כן רואה 2 כפתורים בצד, וכתוב שיש לו 5 כפתורים... מצטער על ההפצצה! תודה לכל העונים!

6. Started by k22,

הכפתור הימיני של העכבר הפסיק לעבוד איפה אפשר להשיג כזה עכבר הוא עלה לי בערך 50 שקל קניתי אותו לפני כמה שנים אני יודע שבמחיר הזה יש הרבה יותר טובים אבל אני מכור לעכבר הזה קניתי אותו מksp

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by b-or,

http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=931 אני יכול להשיג אותו במחיר הזה.. אולי יותר זול והרזולוציות מתאימות לי. לא מצאתי עליו שום מידע באתר של UMAX. הסורק נחשב דק? יש לו תקלות מיוחדות? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  8. אני צריך את זה כי רשום לי שהספק הוא 400 אבל בתכלס המחשב קורס עם הכרטיס החדש (רדיאון 9600 פרו) אבל כשאני מחליף לספק של חבר שלי שהוא בכלל 300 אז המחשב לא קורס!!! אז אם יש לכם תוכנה שממש מראה כמה ואט הספק כדי שתהיה לי הוכחה .... בבקשה תגידו תודה רבה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  9. Started by ofer_mat,

יש לי את המצלמה הזאת כשאני מחבר את המצלמה ל 2K היא עובדת מצויין ורואים את הכונן הנוסף אבל כשאני מחבר אותה ל XP אני לא רואה עוד כונן יש פתרון? תודה

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by Green,

שלום קניתי מארז חדש SAMURAI - SUNBEAMTECH וקיבלתי אותו רק עם מאוורר אחד על הדלת! האם ככה המארז בא ואני צריך להוסיף את המאווררים על חשבוני או שעבדו עלי ולא נתנו לי את מה שמגיע לי? על הקופסה רשום שהמארז כולל 4 מאווררים 2 של 80 ו2 של 120 חינם. תודה.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  11. מאיפה אפשר לקנות את ה-Razer DiamondBack

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by Crazy_red,

קודם כל סליחה אם זה לא הפורום המתאים ונעבור לשאלה שלי , כמה עולה מתאם של שלט PS למחשב? מישהו יכול להביא לי לינק לאתר כלשהו שבו אפשר לקנות את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  13. Started by klips,

קניתי סט natural ergonomic desktop 7000 רוצה את דעתם עליו ולדעת חסרונות ויתרונות. תודההה

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  14. Started by poop,

שלום ושבוע טוב לכולם! רציתי לשאול אם מישהו יודע משהו על הסט הנ"ל ומשהו שיש לכם לומר על זה? והאם ניתן בכלל לרכוש את זה בארץ? תודה ושבוע טוב!

15. טוב הדבר הוא כזה, יש לי מארז RAIDMAX ויש לו דלת כזאת לכוננים, רציתי להוסיף פאן באס , הבעיה היא אני חושב שזה לא יסגר כי יש שם את המפסקים העגולים. מישו יודע מה עושים? [glow=red,2,300]תודה סרגיי[/glow]

• 5 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by nick988,

המפרט שלי 2 ארדיסקים כונן דיסקים כרטיס כל,טלוויזיה, מסך 6600 gt amd 3000 ויש לי ספק hec 400 עכשיו מאוד לא הגיוני שהוא לא יכול לסחוף מעל למארכת המצויינת. אני לא יכול להוסיף פריט נוסף כמו ארדיסק או כוננן מבלי לנתק משו.(בדקתי זאת הכל תקין הגעתי למסקנה שזה הספק.) לחבר שלי המפרט היה הרבה יותר מפוצץ אם הרבה יותר פריטים ארדיסיקים כוננים וכו ואצלו הספק היה 300 בלבד. וגם לא נראה לי הגיוני ש חק400 לא יסחוב מערכת כזאת. לא מזמן במקרב מצאתי ספק כח נוסף 300W . עשיתי חיפוש ומצאתי שאכן אפשרי לחבר בין שני ספקים אבל לא הצלחתי למצוא הסבר מפורט וטוב. אז השאלות הן.. האם כדי לחבר או שעדיף לקנות חדש? אם חדש אז מה אפשר במחיר אכי זול שאפשר כדי שיסחוב נערכת שלי אם תוספת של 3 כוננים(ארדיסקים). ו…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  17. האם יש בו פתח שנפתח כי אני לא רואה את החריצים כמו במארזים אחרים איפה שנכנס הסי די רום למשל,ואיך איך בכלליות?

18. Started by redead,

מדפסת+סורק+פקס.. כמו שאמרתי זה לסטודנט והיא תשמש ב90 אחוז מהזמן להדפסת טקסטים.. התקציב הוא לא מוגבל פחות או יותר אבל חשוב כמובן שתהיה כדאית בקטע של דיו כי סטודנטים מדפסים מספיק :-) תודה.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  19. שלום לכולם, שדרגתי את המחשב שלי, ובמחשב החדש אין לי חיבור ל PS2 לעכבר עקב כך, אני רוצה לקנות לי סט של מקלדת + עכבר אלחוטיים (אולי אוותר על המקלדת) תקציב, עד 450 שקל, אבל רצוי באיזור ה300 אם יש אני בעיקר מתכנת, ככה שלא כזה משנה לי ביצועים מטורפים. אשמח להמלצות לדגמים.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by yuraxp,

מה זמן אורך חיים של נורת ניאון למחשב, בשימוש יומיומי של כ 6 שעות? הייתה לי נורה כזאת והיא נשרפה לי אחרי חודש וחצי, האם כחה כול הנורות או שהייתה בעיה אצלי?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  21. אני סטודנט לעיצוב גרפי ומחפש מקלדת ועכבר משולבים עדיף כמו שציינתי אלחוטיים במחיר של עד 300. אין לי צורך בפונקציות מיוחדות רק שיהיו נוחים לעבודה (אני יושב שעות מול המחשב). יש אופציה גם לקנות עכבר אלחוטי ומקלדת רגילה שוב ביחד עד 300 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  22. שלום,שמעתי לא מזמן על העכבר האווירי של לוג'יטק MX Air ואין לי מושג עד כמה הוא נוח...למישהו יש ניסיון איתו? הוא תחליף טוב לגיימפאד? וגם למי שיש ניסיון בגיימפאד של XBOX360, הוא נוח גם בשליטת עכבר למשחקי אסטרטגיה וFPS? אולי מקלדת אלחוטית לבד עם עכבר מובנה הוא הדבר האלחוטי הכי נוח.. ואני מתכנן לקנות גם הגה והילוכים...יש דגמים מומלצים? אם למישהו יש ניסיון,דעות או הצעות אני אשמח לשמוע תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  23. תראו, אני צריך מין מכשיר כזה רק עם כונן CD ומסך שאם אני מכניס דיסק עם תמונות אז זה מראה אותם על המסך, עכשיו אני צריך את זה למישהו שאין לו מחשב והוא רוצה רק לראות תמונות ואת המכשיר את אני צריך במקום לפתח איזה 15 דיסקים מלאים של תמונות. בקיצור, יש כזה מכשיר? ואם כן אז כמה הוא עולה, תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by Mafteah,

הציעו לי לקנות UPS של gomeh ואמרו לי עליו שהוא 600VA מה זה המספר הזה? איך נמדדים ההספקים של הUPSים? כמה זמן זה מספיק? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by Dano,

רציתי לשאול האם ספק 300W של FSP יספיק למפרט הבא: Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Motherboard Sony Floppy 1.44MB LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4167B 16x8x24x16x32 Bulk DVD Westren Digital 80GB 7200 8MB Buffer Sata WD800JD Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk Kingston 512MB DDram 400 MHz PC3200 X2 ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice מסך LCD ובמקרה הזה אני מדבר על המארזים-Foxconn 3GTH001 300Watt PSU וFoxconn TLA570A 300Watt Black/Silver או שאם זה לא מספיק אז זה בטוח יספיק: Foxconn 3GTH001 400Watt Thermaltake PSU תגידו לי מהו המארז המומלץ..תודה! וכמובן מבחינה תקציבית אם אפשר את ה300W אז אני אלך על זה..רק אם חייבים אני אלך על ה40…

• 8 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים