עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. הזמנתי את המחשב החדש עם המארז הזה (המפרט בצד ימין) האם יהיו לי טמפ' נוחות לחלקי המחשב וזרימת אוויר טובה ?

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by yoahe,

האם מארז של פנטיום 2 DOR 5 יתאים ללוח אם של AMD או INTAL חדש939

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  3. צריך שיהיה בה מכונת צילום, סורק ופקס. ראיתי בבאג canon mx310 ב 500 שקלים, איך היא? האם יש יותר טובים ממנה באותו תקציב? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6664&perur=1&t=6

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  4. http://zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=6602 אלה היחידים שמצאתי ואין במלאי

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by AdamZuf,

שלום! באופן דחוף, אני צריך לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית, מכיון שאני טס לחו"ל בסופשבוע. יש לי לפטופ IBM T23 והבנתי שרב המצלמות פועלות על Firewire. אני מתכנן לקנות סוני או קנון, מה שאני מבין די סטנדרטי וצריך לעבוד יפה עם רב החומרה. מכיון שאין לי חיבור כזה (רק 2 USB) אלא PCMCIA, אני מחפש כרטיס מתאם לא מתוחכם במיוחד (כלומר, לא יקר) שיעשה את העבודה בצורה מספקת ושלא יתקלקל. אני ממש לא מבין בעניין הזה אז קחו את זה בחשבון בהסבר, תודה :-) מה שכן, במידה שיש הצעות קצת יותר יקרות אבל מעניינות בשבילי מבחינת אופציות נוספות אני אשמח לדעת. לא אכפת לי לקנות ברשת, אני יכול לאסוף את הכרטיס מהמוכר. אודה לכם על תשובה מהירה, זה ממש דחוף תודה רבה אדם

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  6. יש לי לוח אלקטרוני של GENIUS EPEN SERIEL יצרתי טופס ב WORD ויבאתי לתוכו איזור של צייר(לא חשבתי על פתרון יותר טוב אולי אתם תציאו משהו). הבעיה שכשאני לוחץ על האיזור הזה בשביל לחתום אז מאוד קשה להתבייט על העט על האיזור מכיוון שהעט מתפקד בתור עכבר אז כל תנועה באיזור של הלוח מזיזה את הסמן מאיזור החתימה. רציתי לשאול האם יש איזו דרך לקבע את הסמן למלבן של החתימה שיבאתי מהצייר וברגע שאני מסיים לעבוד עם איזור החתימה אני לוחץ ENTER וזה יוצא מהאיזור הזה ואז הסמן משתחרר. כמובן אתם מוזמנים לכתוב עוד דרכים ליישם את רעיון החתימה בתוך טופס. תודה.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by Or94,

לפני שבועיים קיבלתי מלוג'יטק סט מקלדת ועכבר אלחוטיים מדגם MX5500 בגלל שהעכבר שהיה לי בסט הקודם הכפתור הימני שלו לא עבד. התקנתי את הגירסא האחרונה של התוכנה של לוג'יטק (SetPoint) והכל עובד מעולה אבל היום ניסיתי להשתמש בכפתורי הזום ובכפתור הFLIP3D שנמצאים בצד שמאל של המקלדת והם המקשים היחידים שלא עובדים. ניסיתי ללחוץ על כפתור הFN ותוך כדי ללחוץ על המקשים האלה וזה עדיין לא עובד. כאשר אני לוחץ על הזום זה מראה לי במסך של המקלדת שהזום עולה אבל זה לא עושה כלום בתכלס. כאשר אני לוחץ על הכפתור של הFLIP3D זה רושם לי את זה על המסך של המקלדת אבל לא עושה כלום. לפני שבועיים שקיבלתי את המקלדת הכל עבד. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  8. האם באמת אין לעכבר G7 לחצן "קדימה" אלא רק אחורה? אתם יודעים מה זה קדימה ואחורה?! של הדפי אינטרנט. אני בהתלבטות מאד קשה איתו... תודה מראש. .swg

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  9. Started by iib,

To Make a long story shot אין באיזורי תמיכה בADSL ומשרד התיקשורת עדיין לא אישר אינטרנט בכבלים בצפון (לפחות היכן שאני גר). ולכן גם למחשב הבא שלי שאקנה בעוד זמן לא רב אזדקק למודם טוב נחמד ויציב. אני לא ממש יודע מה יש לשוק היום להציע אבל חשוב שזה יהיה מודם "חומרה" כיוון שאני משתמש/ישתמש בלינוקס. איזה מודם אני רוצה? שאלה נוספת שיש לי היא האם מישהי מספקיות האניטרנט בארץ תומכת בתקן V.92? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  10. רציתי לדעת עם הספק שמגיע עם ה-HEC Compucase CI-6A19 יחזיק טוב את המפרט הבא: Amd 2800 64 bit epox 8HDA3J S-754 sata, gbl A-Data 512MB RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 120 GB 7200 ATA-100 (8MB אמור לי הספק שלו הוא 300.. זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by Muddy,

מישהו יודע אם יש אותו בארץ ואם כן אז כמה הוא עולה ? למי שלא יודע על מה אני מדבר אז הנה לינק לאתר של העכבר: http://www.logitech.co.il/index.cfm/products/details/IL/EN,CRID=3,CONTENTID=7982 כרגע יש לי MX 500 עובד מעולה באמת עכבר פצצה אני סתם רוצה לדעת על ה MX 510 חבר שלי רוצה לקנות אותו... אם הוא לא ימצא אותו אני יגיד לו לקנות MX 500.... תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by arik100,

אני שמעתי שעכברי לייזר דורשים משטח עבודה האם זה נכון? ואם כן זה חובה?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  13. שלום לכולם , החלטתי שמספיק לי עם הספק ג'נרי שעובד בצורה מכובדת כבר שנה וחצי. מחר אני מזמין ספק כח חדש ורציתי חוות דעתכם על הספק הזה - http://www.thermaltake.com/purepower/W001011.htm אני רוצה ספק חזק כדי שיהיה לי אפשרויות אוברקלוק גבוהות. במחיר דומה אני יכול לקנות את ה ANTEC PURE POWER 380W מה לדעתכם עדיף מבין השניים ? תודה.

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  14. אז ככה כרגע יש לי עכבר בעל חיבור בלטוס אבל לייזר ואני לא מרוצה ממנו ניסיתי לחפש קצת ומצאתי שכל העכברים שמתחברים בבלוטוס הם גם לייזר אני מאמין שסתם פשוט לא מצאתי וקיימים עכברי בלוטוס אבל אופטיים. אשמח להמלצות על עכברים בעלי חיור בלוטוס ואופטיים במחיר של עד 250 ש"ח תודה רן

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by brsv,

יש לי מקלדת מדגם זה. איזה עכבר אלחוטי אני צריך לקנות כדי שיתאים למקלדת ?(שיהיה במתאם USB אחד ) .

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  16. אני צריך ספק חדש בשביל הרדאון שלי, הוא מקרטע והבנתי שהבעייה היא הספק. מה אתם אומרים, הספק הזה יתאים? http://www.pchardware.co.il/docs/pd828216250.htm אני צריך אותו במיוחד בשביל הכרטיס החדש רדאון 9500 פרו. אני צריך שיהיו לי שתי כבלים של 4 pin, אחד בשביל הכרטיס מסך, ועוד אחד בשביל הכונן דיסקטים.... אני צריך שיהיה ספק חזק כי אני מפעיל סידירום, צורב, שני דיסקים קשיחים, שני מאווררים {אחד על ההיטסינק של המעבד כמובן...}, וכמובן הרדאון 9500 פרו. אם יש לכם המלצות אחרות תנו לינק או לפחות פרטים. בתודה רבה, דודי.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  17. אני יודע שיש דבר כזה וזה חוסך המון כסף, השאלה היא אם זה בעיה למלות את המחסניות או שזה פשוט כמו להעביר נוזל מכלי אחד לכלי אחר? תודה על העזרה, וערב מצויין. עריכה: ואיך יודעים איזה צבע הולך לאיזה מחסנית?.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  18. Started by Gohan,

אני קצת NOOB בזה אז מה בדיוק אני צריך לקנות , כאילו יש משהו ספציפי שאני צריך לקנות? ומה סדר המחירים? תודה.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  19. אהלן, אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון כי הייתה לי התלבטות בין זה לבין גראפיקה ותצוגה. אני מחפש מצלמה דיגיטלית עם מקסימום יחסי מכיר\תמורה ועלות נמוכה אבל שתספק לי תמורה טובה (לפי הערך שציינתי), אני לא מכיר ערך מצלמות דיגיטליות ככה שאני לא יכול להביא לימיט למחיר, אז כמה שיותר זול וכמה שיותר איכותי. תודה לעוזרים, DrowNz

• 6 תגובות
    • 688 צפיות
  20. Started by Idanp,

עד עכשיו הייתי די נעול על הENERMAX420W ועכשיו ראיתי גם את ה HEC הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=138_400&products_id=3407\ מה אתם אומרים? האנרמקס פה http://www.logicpc.co.il/eng/Itdetail.aspx?icom=5499 או שיש ספק יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  21. שלום לכולם. דוד שלי קנה והתקין מכשיר משולב (מדפסת/סורק/פקס) של HP (לא יודע את הדגם לצערי). מאז ההתקנה הוא חווה בעיות במערכת (בעיקר איטיות). שמעתי שמועה שיש ל-HP בעיות דרייברים שצצו לאחרונה וגורמים לדברים האלו. מישהו מכיר את זה?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  22. Started by ekmo,

שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת (ללא פקס, רק הדפסה+סריקה+שכפול) בתחום ה-500 ש"ח לערך. עד היום הייתי לקוח די נאמן של HP ומרוצה מהמדפסות שלהם אך די הרבה זמן שאני לא מעודכן בתחום והייתי מעוניין לשמוע חוות דעת על מדפסות מומלצות בקריטריונים שציינתי. איזו מדפסת הייתם קונים היום? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  23. אז איזה משטח מעדיפים, משהו שהוא יותר פד בד שהוא "רך", או משהו כמו ICEMET וכו', שבנוים על בסיס זכוכית, או ברזל או כל מיני דברים כאלו וקשים. ואם בחרתם בסוג מסויים, אז תגידו גם למה, ועם איזה עכבר מוציאים ממנו מקסימום תוצאות.

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by gnk,

שלום.. אני מעוניין לקנות צורב.. המליצו לי על YAMAHA x24 אבל ראיתי בערך באותו מחיר LG x32 מה עדיף? מבחינת אמינות וכו.. ???

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by yuraxp,

מה זמן אורך חיים של נורת ניאון למחשב, בשימוש יומיומי של כ 6 שעות? הייתה לי נורה כזאת והיא נשרפה לי אחרי חודש וחצי, האם כחה כול הנורות או שהייתה בעיה אצלי?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים