עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by y_a_n_i_k,

בתקציב של 120 שקל, תודה..... מקווה שזה שייך לציוד הקפי...

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  2. Started by base,

האם ה-MX Revolution יכול להתאים למשחקים ברור לי שלא כמו ה- G7 השאלה שלי עם באופן כללי מנסיון של משתמשים ב-MX איך הוא עונה על הדרישות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  3. Started by liransho,

אני רוצה להפוך את המצלמה המעפנה שלי למצלמת ריגול. האם יש למישהו תוכנה שיכולה לצלם תמונה כול זמן קצוב, עדיף שתיהיה חבויה ותיסגר רק על פי פקודה שלי... הסרטה רגילה תופסת לי מלא מקום כי אני מפעיל את המצלמה ל10 שעות כול יום....

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by yoahe,

האם מארז של פנטיום 2 DOR 5 יתאים ללוח אם של AMD או INTAL חדש939

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  5. Started by below_z,

שלום! עקב המבצע בבאג http://www.bug.co.il/page.asp?id=30012 החלטתי להשתדרג בעכבר ואזניות גיימינג במחיר של כ200 שח לאחד (עקב המבצע g500 יכול להיכנס לתקציב אבל אם יש משהו יותר זול אז יהיה ממש נחמד) שזה אומר שהמחיר בבאג על כל אחד אמור להיות באזור ה300 באזניות אני לא מבין כלל. אם אפשר להוזיל את העכבר או לכלול אותו בחבילת עכבר+מקלדת זה יהיה מעולה יש גם מבצע דומה בKSP אז גם אופציות משם יעזרו. http://www.ksp.co.il/summer/

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  6. Started by RDS,

אוקי, אז אני מתכוון ממש בקרוב לקנות עכבר ergo 525 של ג'יניוס ונשארו לי כמה עשרות שקלים, אז חשבתי אולי לקנות איתם פאד... לפי מה שהבנתי הפאד aqua 3, יהיה הכי משתלם... השאלה היא אם אני אשים לב להבדל עם הפאד ובלעדיו עם העכבר הזה... כי לפי מה שהבנתי הפאד שימושי בעכברים כמו ה-G5, כדי לשמור על הרגליות שלו או משהו כזה... בעיקרון המשטח שהעכבר עומד להיות על חלק, אבל בכל זאת.... ואם כן, איפה אני יכול להשיג את הפאד הנ"ל בארץ? פשוט חיפשתי אותו בזאפ ובכל מיני חנויות ולא מצאתי.... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  7. Started by kinggil,

עבור AMD Ahlon xp 3000 64 Bit כרטיס מסך פשוט R9550 http://img383.imageshack.us/img383/9233/f0xo.jpg אני מקווה שזה עוזר או משהו.

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  8. Started by MOFRA,

מי שמכיר מצלמה דיגיטלית טובה עד 4000 ש"ח

9. Started by Wizard Of Oz,

רציתי המלצה של מישהו האם לקנות את את הג'ויסטיק של LOGHTECH האלחוטי החדש או את ה-FORCE FEEDBACK 2? אם מישהו מוכן לרשום לי את ההבדלים בניהם ומחירים אני אשמח....

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  10. Started by p_q,

שיהיה אמין ושיחזיק לכמה שנים טובות

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  11. Started by AdamZuf,

שלום! באופן דחוף, אני צריך לקנות מצלמת וידאו דיגיטלית, מכיון שאני טס לחו"ל בסופשבוע. יש לי לפטופ IBM T23 והבנתי שרב המצלמות פועלות על Firewire. אני מתכנן לקנות סוני או קנון, מה שאני מבין די סטנדרטי וצריך לעבוד יפה עם רב החומרה. מכיון שאין לי חיבור כזה (רק 2 USB) אלא PCMCIA, אני מחפש כרטיס מתאם לא מתוחכם במיוחד (כלומר, לא יקר) שיעשה את העבודה בצורה מספקת ושלא יתקלקל. אני ממש לא מבין בעניין הזה אז קחו את זה בחשבון בהסבר, תודה :-) מה שכן, במידה שיש הצעות קצת יותר יקרות אבל מעניינות בשבילי מבחינת אופציות נוספות אני אשמח לדעת. לא אכפת לי לקנות ברשת, אני יכול לאסוף את הכרטיס מהמוכר. אודה לכם על תשובה מהירה, זה ממש דחוף תודה רבה אדם

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  12. ראתי שיש ים סוגים ואין לי מושג מה לבחור תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  13. אני מתכוון אם אני רוצה לזוז (במשחק) ימינה, למעלה, לירות ברובה ולזרוק רימון. הכל בבת אחת. האם זה תלוי במקלדת?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  14. המדריך לא שלי ואני לא לוקח עליו קרדיט. http://www.vk2k.com/Logitech-MX1000-Battery/ פשוט לרכוש סוללה מEBAY שמתאימה פיזית לעכבר ולהלחים 3 חוטים. מעולה! (כמובן שזה מסיר אחריות) בהצלחה.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by Salwaby,

כותרת :]

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  16. היי שלום לאחרונה המצלמה שברשותי התחילה "לזייף" ולצלם כאילו היא "מציירת" את התמונה, דוגמא : המצלמה ברשותי בערך כשנה וקצת, לפני כן היא עבדה מצויין ולא היו איתה כל בעיות שהן. המצלמה היא מסוג : PC Camera 6029 CIF אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  17. NOVINT FALCON .... http://www.coolest-gadgets.com/wp-content/uploads/2007/01/2007_01_11img_7641.jpg אני חייב אחד כזה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  18. Started by TeaTime,

איזה חברה הכי טובה לRDRAM OC?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  19. רציתי לדעת עם הספק שמגיע עם ה-HEC Compucase CI-6A19 יחזיק טוב את המפרט הבא: Amd 2800 64 bit epox 8HDA3J S-754 sata, gbl A-Data 512MB RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 120 GB 7200 ATA-100 (8MB אמור לי הספק שלו הוא 300.. זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  20. Started by IG,

בד"כ הלפטופ שלי מחובר לחשמל, אבל הוא מראה שהסוללה טעונה רק ב98-99 אחוז. הלפטופ חדש (בן חודש). מה יכולה להיות הבעייה ואיך אני יכול לפתור אותה ועוד כמה שאלות: האם עדיף לרוקן\ להטעין לגמרי את הסוללה ולהוציא אותה בכלל, אם אני לא משתמש בה? יש תוכנה במדור הורדות (בטרי איטר או משהו כזה) ואין לי מושג מה היא עושה: יש שם איזה מבחן שהיא מבצעת, אבל לא הבנתי מה זה המבחן הזה ולמה הוא טוב. תודה לעוזרים א, ואני מבקש שרק מי שבאמת מבין יענה. סוללה של נייד עולה קצת יותר מכרטיס מסך שנשרף בגלל OC שעשו לא נכון...

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  21. Started by nadavbu,

אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס בתקציב של עד 500 ש"ח. לא ממש חשוב החברה, אבל עניין מחיר הדיו והחסכוניות מאוד חשוב.

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  22. אז ככה כרגע יש לי עכבר בעל חיבור בלטוס אבל לייזר ואני לא מרוצה ממנו ניסיתי לחפש קצת ומצאתי שכל העכברים שמתחברים בבלוטוס הם גם לייזר אני מאמין שסתם פשוט לא מצאתי וקיימים עכברי בלוטוס אבל אופטיים. אשמח להמלצות על עכברים בעלי חיור בלוטוס ואופטיים במחיר של עד 250 ש"ח תודה רן

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by zag_zag,

אני מחפש סורק לסריקת תמונות (איכות בינונית, לא משהו רציני מדי) ומסמכים. עריכה: ההודעה נמחקה, נא להסתכל בהודעה הבאה. סליחה על הבלגן

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  24. Started by kfir91,
    • 0 תגובות
    • 694 צפיות
  25. לפי סדר העדיפויות הבא: 1. רזולוציה גבוהה 2. חסכון בדיו 3. שקט 4. פונקציות מיוחדות 5. הדפסה מהירה עריכה: חשוב מאוד! לא של חברת Canon (יש לי את הסיבות שלי) תודה רבה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים