עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by mironm,

יש לאבא שלי יום הולדת עוד כמה ימים ואנחנו רוצים לו לקנות מחשב כף יד כאלה בסגנון של פאלם וכל אלה עכשיו אני לא מבין בכלל בדברים האלו מה טוב מה לא טוב מה כדאי ומה לא כדאי לכן באתי לפה התקציב שלי הוא כ2000 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  2. Started by ThE_BesT,

שמעתי על שתי דגמים כאלה והם: meicer ו...jazpiper אז תוכלו לעזור לי בקשר אליהם או להמליץ על אחרים ועל מחירהם אני ישמח ואגב שתיהיה לו יציאת "ליין אווט" בנוסף ליציאה של האוזניות תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by elik500,

הי, מחפש המלצה למחשב נייד עבור הוריי, נדרש מחשב פשוט (רוה הזמן הם גולשים באינטרנט), אופיס, מסך 15.6 ושלא יהיה כבד. יש למישהו המלצה ?

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

אהלן אני מדבר על העכבר הזה http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1095928282,97922, האם הכפתור ווליום שלו שולט על הווליום של הווינדוס או של התוכנה למשל כמו ווינאמפ? כי אתה משתמש ביציאה דיגיטלית למוזיקה הכפתור הזה בכלל לא מועיל...

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  5. Started by October,

מה קורה חברים אני מאזור המרכז יש לי mx518 כבן שנה במצב טוב שאני רוצה להחליץ לרייזר ברמתו... ה mx518 פשוט לא נוח לי בכלל והיה בשימוש אצל אחותי הקטנה..

• 1 תגובה
    • 767 צפיות
  6. אני צריך מקלדת למחשב מדיה סנטר שבסלון והכי נוח יהיה מקלדת אלחוטית עם TRACKBALL לקחתי את הTEAC SMX-20 אבל הוא לא עבדה לי בכלל (ובכלל עוד לא ניתקלתי במקלדת של TEAC שעבדה לי כמו שצריך..) אז מחר אני הולך להחליף אותה ואלו המקלדות עם TRACKBALL שמוצאות למחירה בKSP שאני יכול להחליף בנקום : iOne Wireless KeyBoard With Optical Track Ball Mouse‎ או Koribo Xgene 2.4GHz Wireless KeyBoard With Optical Track Ball Mouse או Koribo Vivar 2.4GHz Heb,Eng Rechargeable Wireless KeyBoard With Optical Track Ball Mouse יש פה עוד אופציה מעניינת..אומנם קצת יקרה Koribo Irad 2.4GHz Heb,Eng Wireless KeyBoard with Track Ball and Remote Control יש ה גם שלט רחוק אז זה גם יכול להוסיף לנוחות... עכשיו מה…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. שלום, למחשב של אמא שלי מחוברת המכשיר המשולב Lexmark x6170. המחשב עם WINDOWS VISTA. כאשר אני מריץ את ה installer שבא עם הדרייברים של המדפסת- מה שקורה זה שההתקנה מסתיימת אך המדפסת לא מופיעה תחת printers. כאשר אני מנסה ידנית לעדכן את הדרייברים דרך מנהל ההתקנים, הוא לא נותן לסיים את ההתקנה שלהם וכותב לי "windows found driver software for you device but encountered an error while attempting to intall it" "the system cannot find the file specified" (אין שום שם של קובץ שמופיע) הסתכלתי תחת תקיית spooler ושמתי לב שהקבצים של המדפסת לא הועתקו לשם. כמו כן אציין כי הדרייברים הם הדרייברים הכי עדכניים אשר נמצאים תחת הקטגוריה של VISTA באתר של LEXMARK. אין לי שמץ של מושג מה לעשות..... יש …

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  8. Started by Joli,

http://www.dealextreme.com/p/dvb-t-digital-tv-usb-2-0-dongle-with-remote-28891 אני לא כ"כ מבין, אבל לאלו שכן הוא שווה את המחיר או שזה סתאם חארטה??

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי ספק שכשאני מחבר אותו למחשב שלי הוא לא מפעיל וכשאני מפעיל מחשב אחר פנטיום 3 הוא מפעיל ואני לא יודע מה הבעיה ויש לו את החיבורים הנוספים של ה 12 וולט הכל יש לו רק שהוא לא מפעיל תמחשב שלי בכלל

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  10. שלום חברים אני מאוד מתלבט בין mx-1100 לבין vx-rev לבין vx-nano אשמח לשמוע את דעתכם וכן המלצות של כאלה שמחזיקים בדגמים הנ"ל תודה מראש g0vner_x3

11. Started by OmegaShadow,

בין החיבורים שיוצאים מהספק ישנם 2 שמתחברים ללוח אם. האחד מתחבר ליד המעבד והשני ליד הזכרונות וה- IDE. כרגע יש לי ספק ג'נרי והחיבור שמתחבר ליד המעבד הוא חיבור של 2x2 פינים. אבל על הלוח עצמו יש לי מקום לחיבור שם של 4x2 או של שני חיבורים של 2x2. משהו דומה קיים אצלי גם בחיבור השני ששם אני לא זוכר בדיוק כמה פינים מחוברים כרגע , אבל יש לי שם עוד 2x2 מקומות פנויים. אז רציתי לדעת האם בספקים היותר טובים היום יש חיבור מלא , או מה שיש אצלי זה בסדר ? אני כנראה הולך לשים ספק enermax noisetaker רק שאני עדיין לא סגור על הדגם שאני אקח. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1897&ProductName=GA-8I955X%20Royal

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  12. Started by Bazooka_Joe,

הבנתי שהמקלדת הזאת נוחה ויש לה הרבה התרונות, אבל למישהו יש מושג האם היא נוכה למשחקים?

13. Started by benor,

אני מתכנן לרכוש מצלמה דיגיטלית וחשבתי על Canon A80 אבל שמתי לב שה - Canon S50 מאוד קרובה אליה במחיר. 1. היא שווה את ההפרש? אני מתכוון לפרמטרים כמו: איכות התמונה, נוחות השימוש וכד'. 2. ה- S50 מסוגלת לפעול רק עם הבטרייה שמגיעה איתה? תודה!

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  14. שאלה למומחים האם ניתן להגדיר למערכת לכבות את המאווררים כשהיא במצב- standby? הנה הנתונים: מערכת הפעלה- XP לוח אם- intel p4, דגם- D845EBG2 מאוורר מעבד intel מקורי, סל"ד מבוקר טמפ' מאוורר אחורי- סל"ד מבוקר ידני (מופיע חיווי בתוכנת intel Active Monitor) תודה מראש- רן

15. Started by y_i_c,

בביוס של הלוח GA-7Vtx-e יש פרמטר שנקרה FDC מישהו יודע מה זה???????????????.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. אהלן וסהלאן, אחרי 7 שנים של שימוש רציף בGENIUS WIRELESS שלי, היע הזמן להחליפה[כי כל פם שנגמרו הבטריות היא חטפה זפתה או שתיים כשרציתי להמשיך לעבוד בלי להטען את הבטריות מחדש] והיא לא כותבת לי אותיות כשאני לוחץ על הלחצן ונתקעת לי וכו'. בכל מקרה, היורשת בפוטנציאל זו המקלדת שבכותרת, אף על פי שהיא לא אלחוטית [אופציה שבכל מקרה לא מיציתי יותר מידי] היא נראיתה לי מעולה ממבט ראשון [אהבה ממבט ראשון ]. עכשיו כל מה שאני צריך לפני שאני מזמין אותה היישר מארה"ב בספיישל דליברי [יוצא לי 220 שקל ככה, אם עוד אנשים מעוניינים להזמין איתי בבאנדל אחד גדול דברו איתי יש לי עוד עשרה ימים לפני שהבחור שמספק לי אותה מקבל משלוח לארץ, אם יש פה עוד אנשים שירצו המחיר אולי ירד, אבל בכל"מ מטרת ה'רד היא …

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  17. Started by 888,

מה אתם אומרים על המדפסת 3650 HP ? היא מדפסת טובה? היא מהירה? היא איכותית?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  18. ראיתי הרבה מאוד דגמים של DVD כאילה, אני מחפש משהו איכותי במחיר סביר שיקרא גם DIVX ו גם XVID ונגיד אם יהיה לו FIRMWAER זה יהיה גם כן פלוס גדול (: שמעתי שאילה של פיליפס לא רעים.. מה אתם אומרים? אשמח לשמוע כל דעתכם בנושא! תודה מראA

19. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת איך אפשר לזהות אם גייםפאד לאקס בוקס הוא מקורי או מזויף?האם יש סממנים מסוימים וכו? אשמח לתגובה

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  20. אני שמאלי, אבל בכל שנותיי השתמשתי ביד ימין בכל מה שקשור לעכברים ומשחקים. אני רוצה להתנסות קצת עם היד החזקה יותר.. ואם לא יהיה נוח, אוכל פשוט לחזור לימין. אני מחפש עכבר גיימינג (קאונטר סטרייק, RTS, וכו') סימטרי עם כפתורי שליטה בDPI באיזור הגלגלת, ורצוי שיהיו כפתורים נוספים בצדדים למען binds במשחקים. כרגע יש לי logitech mx518, שאומנם העיצוב שלו נוח מאוד.. לעתים אחרי תקופה שאיני משחק, בחזרה ההתרגלות אליו קשה, והוא נהיה כבד או טיפה גדול (למרות שויזואלית היד מכסה את כולו ויושבת בצורה מושלמת). בכל מקרה, לא יודע להגדיר לכם אם היד שלי גדולה/בינונית/קטנה.. ופד tt ladon.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Wreckovski,

האם משתלם? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_181&products_id=1944 המחיר הכללי יוצא כ-320-330 שקלים, אם איני טועה... זה יוצא משתלם, אם הספק הזה מתאים לצרכים שלי. אני לא חושב שאקבל תשובה בפוסט הכללי של ספקי הכוח, אז אני פונה כאן בכללי: אני צריך ספק (ואולי גם מארז טוב יותר, עם אפשרויות למאווררים במקומות שונים), לא ג'נרי, שיתאים לאוברקלוק ל-AMD A64 3000+(754) לכבערך 2400 מגה הרץ (אורגינילי 2000 מ"ה), גוף קירור XP120 עם ת'נדרבלייד של TT. האם הספק ההוא של HEC יספיק לי? (300ER משהו כזה, רשום בקישור למעלה), או שמא צריך אחד אחר? אם כן, אז כנראה שבלי המארז הזה. איזה הייתם ממליצים? המחירים בשמים... 350 ש"ח לספק שכנראה ישרף במוקדם ובמאוחר... אני לא יו…

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  22. Started by ^Z^,

מי לוקח?

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  23. המחיר זהה, שניהם אופטיים. אני יודע שהקינזו קטן יותר, רק שלושה כפתורים ורק שנת אחריות, אבל חדש יותר מה MX518. מישהו יכול להגיב? ראיתי גם שמישהו כתב שיש לקינזו בעיות עם משטחי עכבר מבד ב DPI נמוך. אני לא משחק הרבה FPS, בעיקר סטארקרפט 2, ולכן משחק בד"כ על DPI של 800-1200. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  24. Started by famar12,

שלום לאחרונה קבלתי מחשב משומש בירושה. האיתחול מתחיל בצורה מסודרת,אך בסופו ולפני הצגת הלוגו של windows והטענת התוכנה (איני יודע אפילו איזה WIN הוא ) מופיעה הודעהזו: TYAP THE NAME OF THE COMMAND INTERPRETER e.g ., c:\windows\command.com במצב זה המחשב ממתין כנראה לתגובה כל שהיא אך איני מצליח למוצאה. אודה למי שיתן לי פתרון . בתודה למפרע.

25. Started by DjMorpheu5,

אני מחפש עכבר נוח, לשימוש יומיומי, לא גיימינג. העכבר יחובר לנייד, אז אולי עדיף אלחוטי. בסביבות 200 ש"ח תמליצו לי משהוא מסקאי פי סי כי משם אני קונה. אם אפשר, שיהיו כפתורים צדדיים שאפשר לשלוט בדפדפן: קדימה, אחורה. תודה

• 1 תגובה
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.