עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. קניתי לא מזמן את הג'ויסטיק chillsteam של logitech ומשומה הכפתורים לא בסדר הנכון זאת אומרת בשלט פיזית זה נכון אבל נגיד אני משחק פרו 2009 אז הכפתורים בכלל הפוכים נגיד כפתור 1 זה בכלל כפתור 2 וכפתור 2 זה בכלל כפתור 4 רציתי לדעת אולי יש מה לעשות איזה תוכנה שאני יכול להוריד ולאפיין אותו כי במערכת הפעלה שלי )vista( בלוח בקרה אני לא מצליח תודהמ ראש

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  2. Started by psychuil,

לאחר חיפוש קצר באינטרנט הגעתי למסקנה הבאה: אם מישהו מוכר OCZ NIA אז או שהוא (א) לא מוכן לשלוח לישראל או (ב) רוצה על זה 50 דולר. למישהו פה יש אולי מושג על איך אני יכול להזמין אחד כזה לארץ ובמחיר שפוי?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  3. היי, רכשתי מדפסת OFFICEJET 4580 HP משולבת, בהתחלה היא הדפיסה את דפי הניסיון של היצרן ומתוכנות מסויימות לא.. , עכשיו היא שולחת מסמך והוא נתקע במדפסת.. ערכתי כמה התקנות והסרתי, שיניתי חיבורים (USB), עברתי על פתירת בעיות יצרן...ועדיין כלום,חשוב להגיד שמהמדפסת אפשר להדפיס רק יש בעיה בשליחת הדפסה מהמחשב. היא ב DEFULT, היא בPORT USB001 לפי הגדרות יצרן...ועדיין כלום... יש למישהו הצעה?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  4. Started by supercars,

קודם כל חשוב לציין שאין לי הרבה מקום בשולחן עבודה והמקלדת שלי גם די ארוכה (S510) אז מומלץ שהפאד יהיה קטן.. ההתלבטות שלי היא בין ה QcK mini לבין הRazer Goliathus Omega Speed. מה אתם אומרים? ומאיזה אתר אתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  5. שלום, קניתי מחשב נייד חדש. רציתי לדעת איזה עכבר עדיף לרכוש, אלחוטי או בלוטות'? השימוש השוטף הוא שימוש סטנדרטי של אינטרנט ומסנג'ר. בנוסף - מה ההבדל בין עכבר אופטי לעכבר לייזר?

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  6. Started by skydancing,

קיבלתי את המצלמה הזאת כמתנה מעבודה חרא של מצלמה אבל אני רוצה לשמש אותה כמצלמת אינטרנט אני חושב שאפשר אבל אני לא מצליח למצוא לה דריבר מישהוא יכול לעזור לי יש לי ויסטה X64 תודה רבה לכל העוזרים![br]פורסם בתאריך: 7.01.2009 בשעה 16:35:57 לא משנה דיברתי עם התמיכה שלהם והם אמרו לי שהמצלמה הזאת לא עובדת עם ויסטה 64BIT ובמקום נסו לדחוף לי מצלמה שכן עובדת!! כאילו שאני יקנה אותה!! איזה מצחיקים במקום להוציא דרייבר הם רוצים למכור לך עוד מצלמה תודה בכל זאת אפשר לנעול.

7. Started by mmicha,

שלום לכולם, אני סטודנט ואני רוצה לקנות מדפסת לייזר שחור לבן, בעיקר לטקסט אבל גם שיהיה מסוגל להדפיס בקטן לצורך נוסחאות וכו'. התכונות שהכי חשובות לי הן: 1. מחיר זול עד 350 ש"ח או אולי קצת יותר אם זה יתן לי תוספת משמעותית כדאית. 2. מחיר הדפסה לדף זול, כך שכל טיונר יהיה מסוגל להדפיס 2500 3000 דף. 3. טיונר חלופי שקל יהיה למצוא (זמין), לרכוש, להחליף וגם לא יקר. 4. מוצר אמין שיודע לעשות את העבודה. 5. רזולוצית הדפסה עדיף מעל 600 על 600, לנוסחאות וכל הסימונים הקטנים סביבם שמאוד חשובים ולא זניחים וכו'. 6. עדיף גם שיהיה אפשר לחבר את המדפסת ברשת, ולא רק דרך USB אבל לא חובה. שני מוצרים שאולי מתאימים הם: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=479269 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=15…

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  8. צהריים טובים, אני צריך מקלדת חוטית (עם חיבור usb) שתתאים לעבודה משרדית - שעות רבות של הקלדה. לגבי התקציב - שיעלה כמה שצריך.. מה שנראה לכם סביר. אילו דגמים מומלצים? עריכה: מחיפוש בזאפ ראיתי שני דגמים בולטים Wave KeyboardוLogitech Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000 מי מביניהן עדיפה?

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  9. Started by arkadur,

אני מחפש הגה שיתאים לי גם למחשב , וגם לPS, עדיפות לתוצרת לוג'יטק (אלא אם כן ניתן להשיג משהו טוב יותר)

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  10. שלום רב, בירצוני ליקנות מיקלדת אל-חוטית של logitah לא במעל 350 ש''ח האם מישהוא יכול להמליץ לי על האם מישהוא יכול להמליץ לי על מקלדת כזו? בתודה מראש:omer_

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  11. ברשותי מקלדת לוגיטק מולטימדיה Elite המקלדת נוחה אבל בזמן האחרון המקשים נהיו קשים. בנוסף, אני פתאום מרגיש שהיא מרעישה לי מדי. ההתלבטות כרגע היא לגבי המקלדת של מיקרוסופט Reclusa gaming keyboard למי שיש את המקלדת הזו אשמח לקבל תגובות בנוגע לנוחות המקשים ובנוגע ל"רעש" שהם מפיקים ההתלבטות השניה היא גם של מיקרוסופט Natural Ergonomic Keyboard 4000 יש אותה לחבר והוא ממליץ אבל נראה לי שהיא גדולה מדי ההתלבטות השלישית היא Logitech Wave שאותה כבר ניסיתי באיזו חנות והאמת שלא הרגישה לי הכי נוח שבעולם אפשרות אחרונה אבל קצת גדולה עלי כרגע היא Razer Tarantula אבל היא שקטה מאוד והמקשים נוחים, אפשר לקחת אותה בחשבון

12. Started by eriK,

שלום, יש לי בעיה רצינית בעכבר בזמן האחרון הוא מתחיל להשתגע, הכפתור הימני כאילו נלחץ בעצמו וכל הזמן מופיע לי התפריט של הכפתור הימני נגיד אני גולש באינטרנט [אני משתמש באוונט לצורך העניין] אז הטאבים מתחילים להתחלף לי כל פעם נגיד אני לוחץ על הלחצן השאמלי ומופיע לי התפריט של הלחצן הימני, לפעמים הלחצן הימני פשוט מנוטרל ולא משנה מה אני עושה [ריסט נגיד] עשיתי פעמיים פורמט, סריקות וירוסים עם קספרסקי, AVG וAVIRA סריקות ספייורים עם XOFTSPY אד אוור והכל וכן שכחתי להזכיר גם שלפעמים כשאני באתר כלשהו ומשתמש בגלגלת כדי לרדת בעמוד אז במקום לרדת בעמוד הוא מחליף לי בין הטאבים בדפדפן לא ידוע לי החברה של העכבר, אבל אני מעתיק את מה שכתוב מתחתיו במילא אם זה יעזור במשהו : Optical Mouse Model: O…

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  13. Started by repero,

רציתי לדעת אם יש הבדל בין העכברים (נגיד מבחינת גודל,משקל,ביצועים) אני יודע שההבדל הוא ברסיבר, אבל רציתי לדעת אם יש עוד הבדל בנוסף מכיוון שבכל האתרים הV450 הרגיל מתומחר במחיר גבוה יותר מה NANO (בכ 50 שקלים) מה שנראה לי מוזר כי ל NANO יתרון מובהק. V450: http://www.logitech.com/index.cfm/business/mobility/mobile_essentials/devices/143&cl=roeu,en NANO: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/4335&cl=roeu,en ניסיתי למצוא מידע על הנושא אבל לא גיליתי כלום שעזר לי (כולל באתר של LOGITECH). אולי מישהו פה שמבין בעניין קצת יוכל לעזור לי לשפוך אור על הנושא. אני מרגיש פספוס כי רכשתי את הV450 הרגיל, ורק לאחר מכן הופנתה תשומת ליבי אל ה NANO. העכבר משמש ללפטופ…

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  14. השאלה נוגעת למדפסות משולבות. השימושים הם בעיקר סריקת תמונות סטילס שיישמרו במחשב וצילום מסמכים בש"ל. לילה טוב

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  15. Started by sharonp,

ערב טוב! קניתי היום מכשיר משולב של פקס-סורק-מדפסת של HP ואני מתקשה בהגדרות הפקס. הכל עובד מצויין חוץ מזה שכל פעם שאנחנו מקבלים שיחה הביתה הפקס מתחיל 'לפעול' ומשום מה חושב שכל שיחה שנכנסת לקו טלפון מיועדת בתור פקס (אני מנחשת) וכתוצאה מכך שומעים הפרעות בשיחות אחרי בערך חצי דקה (צלצולים של הפקס). יש לי בבית קו טלפון אחד ורשת ביתית בין 3 מחשבים. הפקס מחובר לשקע טלפון באחד החדרים (לא המחשב הראשי), ניסיתי לחבר עם המסנן הרעשים של בזק שיש לו יציאה אחת של ADSL ואחת של טלפון וזה גם לא עזר. יש לכם רעיונות מה לעשות? זו פעם ראשונה שאני משתמשת בפקס..

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  16. שלום לכולם, התפגר לי העכבר הזקן שלי (microsoft optical wireless, הגרסה הראשונה) וצריך כמובן לקנות חדש. החלטתי כרגע לקנות עכבר עם חיבור BT כי זה מוריד את עניין המקלט מהשולחן. יש לי מספר שאלות: 1. מה ההבדל בעצם בין עכבר אופטי לבין עכבר לייזר? אני מניח שמדובר בדיוק. אבל אם אני לא גיימר שצריך לצלוף לאויב בול בין העיניים, זה באמת משנה? 2. אני עדיין משתמש במקלדת חוטית, האם כדאי לקנות מקלדת+עכבר בחבילה בהנחה או שאם אקנה מקלדת בנפרד בעתיד זה לא הבדל משמעותי כל כך? 3. ראיתי באיביי את העכבר 8000 של מייקרוסופט ב-50 דולר כולל משלוח לארץ. האם זה בכלל כדאי למי שמשתמש במחשב סתם לגלישה ואופיס או שיש בו תכונות מתקדמות שאני לא צריך וסתם חבל על הכסף? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  17. שלום אני רוצה לקנות מדפסת בסביבות 500 שקל עם הדגשים הבאים: חסכונית מאד (95% מההדפסות שחור לבן) מומלץ שהתוכנה שתבוא איתה לא תבקש ממני כל פעם להדפיס דף ניסיון סורק (עדיף איכותי) עדיף שראשי הדיו של המדפסת לא יהיו מאד יקרים דברים שלא חשובים לי: מהירות הדפסה פקס נא לציין כמה דפים אני יכול לההדפיס בשחור לבן עם מחסנית דיו אחת כדי שיהיה לי פרמטר להשוואה

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  18. Started by SuperStyle,

לא לפני הרבה זמן קניתי G5 עכשיו בדריבר הגדרתי 2000DPI שזה מהירות ודיוק.עכשיו על העכבר יש שני מקשים + ו - ומסך קטן כזה שלמעלה רשום DPI ועל המסך יש שלוש נורות. אם שני המקשים אני עושה DPI גבוה ונמוך יותר.איך אני צריך לשים את זה במשחקים?אני לא כל כך יודע מה זה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Guarding angel,

האם יש מקלדות שקטות? ומה ההבדלים של הLogitech : MX518 G5 כרגע יש לי עכבר גיימרים X-710 של A4Tech אבל רוצה יותר דיוק =] או שאמשיך לX-750F מאותה התוצרת?

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  20. Started by fuck23,

אני כבר בשלבים אחרונים של קנייה של האוזניות האלו ולפני שאני קונה אני אשמח לחוות דעת מאלו שמבינים יותר ממני באוזניות הייתי רוצה לדעת מה החוות דעת שלכם על האוזניות האלו ואם יש יותר טובות שיגידו אילו תודה לכל מי שיעזור!

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  21. Started by davli,

שלום לכולם. אני מחפש שלט (אם אפשר דמוי ps3 אם אפשר) כדי לשחק pes כמו בנאדם על המחשב. אם למישהו יש ניסיון איתם ויכול להמליץ על אחד ברמה של שלט PS3 אמיתי אודה לו מאוד...תקציב הוא לא בעייה. הבנתי ממס אנשים שפשוט עדיף לקחת שלט מקורי של xbox360 שמתאים גם למחשב כי שלטים של קונסולות תמיד טובים יותר...זה נכון??? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  22. Started by Lior4543,

יש תוכנה כלשהי שאני יכול לשלוט על המיקרופון שלי ? לעשות לו הד , להגביר אותו , להתעסק שם על כל הדברים האלה של המיקרופון וכל זה? (לא תוכנות הקלטה.)

23. Started by ilia121,

אהלן אנשים, אני מחפש מדפסת לייזר שחור לבן, שתהיה הכי משתלמת פר דף... אם יש הצעות אני אשמח! תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by MAChaifa,

אני קונה מחשב חדש ואני רוצה גם לקנות אל פסק לכול מקרה.. המפרט: Q8200 + Freezer 7 Pro GA EP43-DS3L GT 9500 2 GB RAM OCZ 500 GB HD HITACHI DVD+RW X22 SAMSUMG ENERMAX 405W CM ELITE 334/TT V9 יחובר למסך 19" - SAMSUNG BW931 תקציב - תנו לי הצעות לבנתיים..

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  25. שימושים: סריקה של תמונות ובולים. הדפסה רגילה (לא משהוא מיוחד) מה לגבי הדיו שלה, הוא מחסנית אחת או שניים? במקרה של שניים, אם ניגמר השחור או הציבעוני זה יכול להמשיך להדפיס אבל רק עם הצבע השני?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות

דיונים חדשים בפורומים