עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by gtf,

שלום לכולם! אני עומד לקנות את הכרטיס מסך 6600GT וברצוני לדעת האם הספק שיש לי כרגע במחשב יתאים ואם לא אז על איזה ספק אתם ממליצים. הספק שברשותי הוא מחברת SUNSHINE והדגם הוא ATX-7P4-3 פתחתי את המחשב וראיתי שמסומן קו ליד ה 300W אז אני מניח שהוא 300W. בבקשה תגיבו ותעזרו לי!

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by yaron1000,

כנראה שאני הולך לקנות מחשב בקרוב עכשיו בחיפוש ברשת מצאת את החנות הזאת ממורי ואולי אני אקנה ממנה תמחשב אין שם ספקי כוח של HEC אוו מארזים שלהם שזה בהתחלה מה שרציתי לקנות יש שם מארז של Foxconn הדגם הוא 3GTH001 שזה מה שכתוב בתיאור3GTH001 400Watt Thermaltake PSU אם PSU זה הספק כוח ? ןאם הספק הזה נחשב לבסדר את החברה של המארז אני יודע שהיא עושה לוחות אם לחברות אחרות ואם המארז בסדר? במחשב כנראה היה X2 3800 וGF6800 GS הנה אתר של המארז http://www.foxconnchannel.com/products_enclosure.cfm?pName=TH-001 וזה אתר של החנות http://www.memorypc.co.il אם אתם יכולים למצוא מארז +ספק כוח במחיר 400-450 שקל תודה לכל העונים ומצטער אם לא הייתי צריך לפרסם את האתר של החנות

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  3. Started by Mafteah,

הציעו לי לקנות UPS של gomeh ואמרו לי עליו שהוא 600VA מה זה המספר הזה? איך נמדדים ההספקים של הUPSים? כמה זמן זה מספיק? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  4. שלום לכולם , אני מקווה שאני בפורום הנכון..יש לי כר מפרט מוכן לקנייה ונשארה ההתלבטות על ספק ומארז . המפרט כולל: לוח אם RS482M4-ILD MSI (כולל כרטיס מסך מובנה X200 ATI) צורב DVD מעבד AMD 3200 חיבור ל-TV +DVI מובנה (יהיה חיבור ל-TV בפועל ..אם זה משפיע על צריכת החשמל) 2 דיסקים קשיחים של 80 גיגה בעתיד כנראה שידרוג כרטיס מסך PCI-E 6600 ומדפסת - פקס USB בגלל שהלוח הוא MICRO , קיבלתי הצעה בחנות לקחת מארז MICRO ATX של COMPUCASE (מידי) מדגם 6k29 שכולל גם ספק HEC 300 WATT (זה בחבילה אחת) . המארז עצמו נמוך לעומת מארזי ATX אחרים שראיתי . 1. האם המארז+ספק יספיקו להחזיק את המחשב ללא קריסות ? 2. האם ייווצר עומס חום במארז קטן כזה עם המפרט שציינתי (כולל השידרוג העתידי) ? כל הצעה לסט …

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  5. אני צריך לקנות בשעות הקרובות עכבר אלחוטי, לא יותר מ50$-60$, העכבר ישמש גם למשחקים אבל יותר לשימוש כללי, משהו בסגנון ה MX1000 יהיה מצויין (אותו אני לא יכול להשיג בחנות שאני קונה ממנה לצערי)

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  6. Started by ooooooo123asd,

האם העכבר הזה הוא הטוב ביותר במחיר הזה? הוא נוח? המלצות?

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by ICEMAT,

ICEMAT v1 black יש לי סטוק של פאדים כאלו למכירה .. למי שמעוניין שיתן פרטי ...

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by Black_Citadel,

קניתי מLOGICPC מוצר שנקרא ERGONOMIC GEL PAD... המוצר נראה יפה מאוד חיצונית וכו' וכו'.. אבל - אני לא מצליח להתרגל לכרית ג'יל הזה, אני כאילו צריך להרים את היד מעליה ולתפוס את העכבר שזה מעצבן מאוד ואפילו מעייף את המפרק, אני מפספס פה משהו ? הכרית ג'יל אמורה להיות כלפי הצד ושאני ישתמש בה רק כשאני "במנוחה" או משהו ?

9. Started by tamar,

שלום. אני בחיפוש אחר מצלמת רשת איכותית - ללא הגבלת תקציב. כרגע יש לי את הלוג'יטק SPHERE שאני מאוד מרוצה ממנה ואני מחפשת מצלמה נוספת לפחות באותה רמה. קראתי קצת ביקורות ברשת על המיקרוסופט VX6000 וכמעט רכשתי אותה, אך בבדיקה בפועל של המצלמה אצל מכר שרכש אותה התברר שהאיכות שלה הרבה הרבה יותר נמוכה ממה שמצויין בביקורות ברשת והרבה יותר נמוכה מהמצלמה שברשותי. כרגע אני שוקלת את ה Logitech Quickcam Ultra Vision שנחשבת ה TOP של לוג'יטק, אך מכיוון שביקורות של סוקרים ברשת כבר כמעט הטעו אותי פעם אחת, חיפשתי ביקורות של גולשים ונתקלתי בזה: http://cnet.nytimes.com/webcams/logitech-quickcam-ultra-vision/4505-6502_7-31984921.html די מפחיד - לא? יש פה מישהו שקנה מצלמת רשת איכותית באמת ויכול …

10. Started by PhP dUdE,

זמני קט אז אני אקצר,יש לי ג'יסטיק אבל אני לא מוצא את הכניסה שלו בלוח אם,אני צריך אדפטור מה השם שלו ואיפה אפשר להשיג אותו? תודה

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  11. שלום לכולם , אני רוצה לרכוש סט עכבר+מקלדת אבל הבנתי שהרבה מן הסטים לא תומכים בכיבוי אוטו' עם כיבוי המחשב . רציתי לדעת איזה סט הכי מומלץ לדעתכם ? ושיהו במחיר סביר (200-300) אם בכלל יש כאלה . הבנתי גם שהדגמים הנטענים יקרים מאוד , האם יש כאלה במחיר שפוי ? תודה

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  12. קניתי את הערכה: Micorosoft Wireless Optical Desktop 1000. התקנתי את התוכנה שהגיעה עם הערכה אבל כל פעם שאני לוחץ על הגלגלת, מוצגים לי כל החלונות הפתוחים, כדי שאבחר באיזה להיות כרגע. אני לא רוצה את זה!! עד עכשיו הייתי רגיל שאני גולש באינטרנט וכל קישור שאני רוצה להגיע אליו, אני לוחץ על הגלגלת. איך אני משנה את זה?! תודה רבה לעוזרים![br]פורסם בתאריך: 6.02.2007 בשעה 22:37:14 מישהו..?זה דיי דחוף לי זה מעצבן ממש!

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  13. Started by barakfire,

חברה משהו יכול להגיד לי מאיפה אני משיג תוכנת gps למחשב כף יד!!! למה יש לי את ה destinetor 3 והיא לא עדכנית

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  14. Started by shlomom,

שלום, מקווה שזה האיזור המתאים לשאלות שלי. אני כרגע בודק מצלמת אינטרנט מדגם Logitech QuickCam IM והיא מחוברת כרגע ללאפטופ P4 Mobile 1.8Mhz היא בעלת רזולוציה של 640X480 ו 30FPS. שמתי לב לתופעות הבאות: ישנה השהיה מסוימת (קטנה, הרבה פחות משניה, אני לא יכול לומר כמה אבל זה מורגש). בין תנועות שמבצעים למראה במסך בשימוש בתוכנת Capture שלוגיטק מספקת. התמונה ניראית הפוכה, תמונת ראי, כלומר צד שמאל נראה ימין ולהיפך אני יודע שזו לא המצלמה הכי טובה בעולם אבל רציתי לדעת אם ככה זה נורמאלי? אין לי שום בעיה עם איכות התמונה ואופציות מיוחדות שכלולות במצלמות יקרות. המטרה העיקרית שלה זה באמת IM וגם משחק מחשב בעזרת מצלמה Camgo. האם היא תתאים למשחק עם כוונים הפוכים והשהיה קטנה? …

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  15. שיחזיק פנטיום 4 3.00GHZ ו 5700fx 256mb תודה!

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  16. סבבה אז ככה הדיסקים הרגילים עובדים על הצורב אבל הבעיה היא הדיסקים הצרובים .... של 4.7 לדוגמא וכאלה... אני מכניס את הדיסק והוא אומר לי דיסק ריק ויש בוא משהו ... שמתי windows vista ואז כול הדיסקים חזרו לפעול טוב... כאילו הצורב עבר עליו משהו... פירמטתי חזרתי ל windows xp אותה הבעיה... יש לי צורב.. DVD RW AD-7170A לא נראה לי הבעיה זאת היא.... אין לי מערכת קבצים FAT32 יש לי את הכי טובה NTSF משו כזה.... מה אני צריך לעשות שזה יעבוד???

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  17. Started by Green,

שלום קניתי מארז חדש SAMURAI - SUNBEAMTECH וקיבלתי אותו רק עם מאוורר אחד על הדלת! האם ככה המארז בא ואני צריך להוסיף את המאווררים על חשבוני או שעבדו עלי ולא נתנו לי את מה שמגיע לי? על הקופסה רשום שהמארז כולל 4 מאווררים 2 של 80 ו2 של 120 חינם. תודה.

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by Idom,

שלום לכולם אני מחפש מקלדת ועכבר ע"מ שאוכל לעבוד על המחשב מהסלון, המחשב נמצא כ 8-10 מטר רחוק מהסלון ויש שני קירות גבס בדרך, האם הסט של Logitech® diNovo Media Desktop Laser ידע לתת לי פתרון? תודה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  19. Started by klips,

קניתי סט natural ergonomic desktop 7000 רוצה את דעתם עליו ולדעת חסרונות ויתרונות. תודההה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  20. Started by nimrodim,

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון... אני מחפש מאריכים לחיבורי 4 פינים MOLEX אם משהו יודע היכן להשיג...או פיתרון אחר אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  21. Started by bilbo,

אני מחפש מדפסת שיודעת להדפיס ישירות על DVD / CD .....

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  22. שלום אני רוצה לדעת מה זה אל - פסק את כל הפרטים עליו ? שמעתי משהו כזה שזה לוקח את החשמל של הברק ומשאיר את המחשב דולק שלא יקרוס ... משהו כזה

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  23. שלום לכולם. דוד שלי קנה והתקין מכשיר משולב (מדפסת/סורק/פקס) של HP (לא יודע את הדגם לצערי). מאז ההתקנה הוא חווה בעיות במערכת (בעיקר איטיות). שמעתי שמועה שיש ל-HP בעיות דרייברים שצצו לאחרונה וגורמים לדברים האלו. מישהו מכיר את זה?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  24. Started by arkady,

שלום וערב טוב. אני צריך עזרה בבחירה בין 2 מארזים שהבדל המחירים ביניהם הוא זעום לגמרי. עכשיו המארזים הם: TT SViking 460 שקל. לינק http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1925 אפשרות אחרת היא הסופרטלנט ב370 ש"ח+2 מאווררים ב20 ש"ח לכל אחד. לינקים ??Supertalent CA-601UFK Black? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3372 המאווררים ב20 ש"ח פר אחד, X2 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2590 אלו הם שתי האפשרויות שלי, אני אהיה יותר משמח לפתרון לבעייה שלי. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  25. http://www.memorypc.co.il/default.asp?catid={E520B750-018B-4DE9-BD68-74160C189336}&details_type=1&itemid={300006E9-8762-41F1-B77B-839A5C99C1B2} תודה מראש והרבה בריאות

• 1 תגובה
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים