עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by teddy85,

המפרט הוא Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,230 ש"ח 1 DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 1,183 ש"ח 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 1,670 1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK 486 ש"ח 1 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 510 ש"ח 1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 ש"ח 2 PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz 1,090 ש"ח סה"כ 6,617 ש"ח והספק שמגיע יחד עם המארז יסחוב מערכת כזאת?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by yair_gobani,

נכון שיש את הביוסים שעולים עם תמונה כזאת וכותבים את הנתונים של המחשב כמו בבתי ספר. האם הביוסים הנ"ל טובים או לו כי לחבר שלי יש וזה נראה לי לוח קברי ביותר :AR15: :AR15:

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  3. Started by barakfire,

חברה משהו יכול להגיד לי מאיפה אני משיג תוכנת gps למחשב כף יד!!! למה יש לי את ה destinetor 3 והיא לא עדכנית

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  4. Started by galCool,

הספק FSP ATX-350PA 350W 24/20pin SATA יספיק ל: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM DFI NF4 ULTRA INFINITY eVGA 6800GS 256MB PCI-E ¤1,200.00 PQI DDR 1024MB 400MHZ ¤580.00 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII ¤370.00 LG GSA-4167B BLACK BULK ¤260.00

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  5. אני צריך ספק חדש בשביל הרדאון שלי, הוא מקרטע והבנתי שהבעייה היא הספק. מה אתם אומרים, הספק הזה יתאים? http://www.pchardware.co.il/docs/pd828216250.htm אני צריך אותו במיוחד בשביל הכרטיס החדש רדאון 9500 פרו. אני צריך שיהיו לי שתי כבלים של 4 pin, אחד בשביל הכרטיס מסך, ועוד אחד בשביל הכונן דיסקטים.... אני צריך שיהיה ספק חזק כי אני מפעיל סידירום, צורב, שני דיסקים קשיחים, שני מאווררים {אחד על ההיטסינק של המעבד כמובן...}, וכמובן הרדאון 9500 פרו. אם יש לכם המלצות אחרות תנו לינק או לפחות פרטים. בתודה רבה, דודי.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  6. Started by Green,

שלום קניתי מארז חדש SAMURAI - SUNBEAMTECH וקיבלתי אותו רק עם מאוורר אחד על הדלת! האם ככה המארז בא ואני צריך להוסיף את המאווררים על חשבוני או שעבדו עלי ולא נתנו לי את מה שמגיע לי? על הקופסה רשום שהמארז כולל 4 מאווררים 2 של 80 ו2 של 120 חינם. תודה.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  7. Started by Nijhuis,

אהלן אהלן חבר'ה אני רוצה לשדרג את המערכת וחשבתי להתחיל מהספק קודם לכל עכשיו, מצאתי בנעה TRUE POWER 2 של אנטק 500W ורק ב 500 ש"ח (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4266) , שווה? כלומר עלות מול תועלת? או ששווה לי להוציא עוד 60 ש"ח וללכת על ה-http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4018) AX500-A BLUE STORM) של FSP שהבנתי שהוא ספק מצוין. או שאני צריך בכלל לפנות לכיוון של TOP POWER והספק הזה (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4723 .) ארבע מאות וקצת שקלים לספק של 550W מחברה שאם אני מבין נכון מייצרת את הספקים של OCZ נשמע מחיר מעולה לא ? בקיצור כל עזרה או הפניה לכיוון הנכון תתקבל בהמון תודה והערכה. להת'

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by SuBeX,

אני צריך המלצה על מארז שייתן לי מקסימום איוורור - תקציב: 200-400 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  9. Started by giliboy,

?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by Gohan,

אני קצת NOOB בזה אז מה בדיוק אני צריך לקנות , כאילו יש משהו ספציפי שאני צריך לקנות? ומה סדר המחירים? תודה.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by bigman84,

אני קונה את המפרט הבא ואני צריך לדעת איזה ספק ( כמה שיותר זול) יהיה מספיק טוב בשביל לתמוך ברכיבים: intel pentium D 920 2.8 GHz ATi Radeon x1600 512MG 512MG x2 533Mhz DDR 2 160GB S-ATA 2 HD DVDRW קיצור זה העיקר. כשהלכתי לחנות הציעו לי מארז + ספק באיזה 600 שקל. זה באמת תווך המחירים למארז ולספק שיכול להריץ את המחשב? מארז וספק יותר זולים לא יתאימו למערכת? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 706 צפיות
  12. איך הוא ? למישהו יש ניסיון איתו ? חשוב לי לדעת איך העכבר ? ומה ומה רזולוצית העבודה שלו ה DPI הזה.. ואיך הוא בהשוואה לסט הזה שאומנם יותר זול אבל גם נראה טוב: Logitech Cordless Desktop EX110 כתוב שהDPI של העכבר הוא 800DPI איך זה ?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  13. Started by elad-k1,

מאיפה משיגים דיו למדפסת psc 1205 בבקשה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by karpad,

שלום קניתי מחשב חדש בשעה טובה (המפרט בחתימה) ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את הוינדווס המקלדת שלי לא עובדת ומנהל ההתקנים מראה שיש שגיאה במקלדת ועד שאני לא עושה למקלדת Uninstall ואז חיפוש חומרה חדשה במנהל התקנים המקלדת לא עובדת :bash: אפילו הורדתי דריברים מהאתר של לוג'יטק והבעיה לא נפתרה אנשים בבקשה תעזרו לי אני לא יודע יותר מה לעשות...

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  15. Started by Bartleby,

אני מחפש מדפסת הזרקת דיו עד 500 שקל. ממש, אבל ממש לא חייב לנצל את כל התקציב. אני מחפש מדפסת קטנה וקומפקטית. סה"כ היא לא צריכה להדפיס דברים מטורפים, אלא מסמכים וטפסים שאני מוריד מהאינטרנט. אבל רצוי משהו איכותי.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  16. Started by AdamS,

טעות.... נא למחוק.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by redead,

מדפסת+סורק+פקס.. כמו שאמרתי זה לסטודנט והיא תשמש ב90 אחוז מהזמן להדפסת טקסטים.. התקציב הוא לא מוגבל פחות או יותר אבל חשוב כמובן שתהיה כדאית בקטע של דיו כי סטודנטים מדפסים מספיק :-) תודה.

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  18. Started by ekmo,

שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת (ללא פקס, רק הדפסה+סריקה+שכפול) בתחום ה-500 ש"ח לערך. עד היום הייתי לקוח די נאמן של HP ומרוצה מהמדפסות שלהם אך די הרבה זמן שאני לא מעודכן בתחום והייתי מעוניין לשמוע חוות דעת על מדפסות מומלצות בקריטריונים שציינתי. איזו מדפסת הייתם קונים היום? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  19. שלום לכולם חבר שלי רוצה לרכוש מדפסת תלת מימד, אבל הוא חדש בעניין ולא יודע על זה כלום. מה צריך לבדוק לפני רכישה ? איזה נתונים חשובים ? כרגע אין לו ממש תקציב כי הוא לא יודע כמה עולה מדפסת חביבה שכזו. זה לא מיועד (לפחות בינתיים) לעיסוק מסוים אלא לתחביב ולניסויים. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  20. Started by at,

קניתי לפני 10 חודשים מדפסת לייזר XEROX 3120, ואני ממש מרוצה... הטיונר במצב חיסכון הדפיס 3400 דפים ולא לא נגמר. אבל קסם הולך להיגמר, ואני צריך לקנות טיונר חדש - אני מחפש הצעות איפה אפשר לקנות בזול (עדיף לא באינטרנט)? * אני יודע שבאופיס דיפו מוכרים בערך ב 450 ש"ח (המחיר הרשמי 500 ש"ח) האם אתם מכירים טיונר חלופי יותר זול (אז עדיף)? ושמעתי משהו על למלא את מיכל טיונר, איך האפשרות הזאת ? איפה עושים את זה? וכמה זה עולה? (לא אכפת לי לנסות) ** אגב לדגמים כמו 3110 של XEROX יש טיונר חלופי בערך ב 300 ש"ח לפני זיכוי על מיכל (בערך 30 ש"ח) - מי שמחפש ישאיר הודעה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  21. Started by base,

האם ה-MX Revolution יכול להתאים למשחקים ברור לי שלא כמו ה- G7 השאלה שלי עם באופן כללי מנסיון של משתמשים ב-MX איך הוא עונה על הדרישות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  22. רוצה לקנות מארז עם ספק טוב לפחות 400W וקירור טוב (במארז, לא בנוסף). עד 600 ש"ח. תודה! כרגע אני לוקח CompuCase 6CS3 בנוסף ל-TopTower 450P5. האם הקירור של המארז הזה הוא מספיק ל-OC סולידי?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by below_z,

שלום! עקב המבצע בבאג http://www.bug.co.il/page.asp?id=30012 החלטתי להשתדרג בעכבר ואזניות גיימינג במחיר של כ200 שח לאחד (עקב המבצע g500 יכול להיכנס לתקציב אבל אם יש משהו יותר זול אז יהיה ממש נחמד) שזה אומר שהמחיר בבאג על כל אחד אמור להיות באזור ה300 באזניות אני לא מבין כלל. אם אפשר להוזיל את העכבר או לכלול אותו בחבילת עכבר+מקלדת זה יהיה מעולה יש גם מבצע דומה בKSP אז גם אופציות משם יעזרו. http://www.ksp.co.il/summer/

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  24. אני סטודנט לעיצוב גרפי ומחפש מקלדת ועכבר משולבים עדיף כמו שציינתי אלחוטיים במחיר של עד 300. אין לי צורך בפונקציות מיוחדות רק שיהיו נוחים לעבודה (אני יושב שעות מול המחשב). יש אופציה גם לקנות עכבר אלחוטי ומקלדת רגילה שוב ביחד עד 300 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  25. שלום,שמעתי לא מזמן על העכבר האווירי של לוג'יטק MX Air ואין לי מושג עד כמה הוא נוח...למישהו יש ניסיון איתו? הוא תחליף טוב לגיימפאד? וגם למי שיש ניסיון בגיימפאד של XBOX360, הוא נוח גם בשליטת עכבר למשחקי אסטרטגיה וFPS? אולי מקלדת אלחוטית לבד עם עכבר מובנה הוא הדבר האלחוטי הכי נוח.. ואני מתכנן לקנות גם הגה והילוכים...יש דגמים מומלצים? אם למישהו יש ניסיון,דעות או הצעות אני אשמח לשמוע תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים