עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by o.k,

ערב טוב לכולם ... רציתי לדעת מה דעתכם על המקלדת של לוג'יטק שבקישור הבא:: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3850 והאם אתם ממליצים על אחת אחרת בתקציב של עד 90 ש"ח??? תודה לעונים...

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by shloosh,

התמונות כאילו יוצאות באיכות פחות טובה כאשר מצלמים בתוך הבית בלי הרבה אור שמש או בלי פלאש!!! זה קצת מוזר אבל לא רואים טוב ככה... זה משהו בהגדרות??? אולי לכוון את ה-IS0 כשיש פחות אור?? או לכוון שהמצלמה תצלם במצב אור מסויים??? כמו UV או floresent?? או day-light נניח??? או שהחיישן אולי דפוק???-אולי נגרם כתוצה מחשיפה למסך מחשב וטלוויזיה? שאני עושה עם פלאש האכיות הרבה הרבה יותר טובה!!! המצלמה היא של canon שכחתי את הדגם... הנה התמונות: http://www.angelfire.com/hero/lol0/notverygood.JPG http://www.angelfire.com/hero/lol0/good.JPG מה זה אומר???

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by Symphozis,

אני צריך אזרה בבחירת סט אלחוטי פשוט. ממש לא אהבתי את סדרת ה MX של לוגיטק המקלדות הענקיות עם כול כפתורי ה"בונוס" חשבתי על משהו בסגנון EX110 של לוגיטק. השימושים שלי זה סרטים אינטרנת ו HEROES3 מדי פעם התקציב שלי 300שח TNX

4. איך הוא ? למישהו יש ניסיון איתו ? חשוב לי לדעת איך העכבר ? ומה ומה רזולוצית העבודה שלו ה DPI הזה.. ואיך הוא בהשוואה לסט הזה שאומנם יותר זול אבל גם נראה טוב: Logitech Cordless Desktop EX110 כתוב שהDPI של העכבר הוא 800DPI איך זה ?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by Mike-zet,

Hello I wanted to know the sizes of the case - ANTEC PlusView 1000 AMG Metallic Gray SOHO File Server if some one has it I want to make sure that its can get in my table thanks

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by nimrodim,

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון... אני מחפש מאריכים לחיבורי 4 פינים MOLEX אם משהו יודע היכן להשיג...או פיתרון אחר אשמח לשמוע.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  7. Started by barkley,

שלום רב אני מתלבט איזה אל פסק לקנות יש לי מחשב : פנטיום 4 , 3 גיגה הרץ זיכרון 1 גיגה מסך 19 אינץ LCD כרטיס מסך GEFORCE 5700 צורב DVD X 16 צורב CD סקאזי X8 המטרה שלי שהאל פסק ישמור לי על המחשב מעליות וירידות של מתח וייתן לי כ 5-10 דקות זמן פעולה בעת הפסקת חשמל (אין לי צורך ביותר זמן) בגלל המסך שגודלו 19 אינץ יש כאלה שאומרים לי שאני צריך 800-1000VA כי פחות מזה לא יחזיק לי את המחשב . ויש כאלה שאומרים ש 500-600 VA יכול להחזיק את המחשב . הבעיה שיש הבדל כספי לא קטן בין 2 הסוגים . ויש לי התלבטות בין EVER POWER 1000VA שעולה 500 שקל לבין ADVICE 700VA שעולה 470 שקל . האם שניהם יכולים להחזיק לי את המחשב ? אומנם הראשון הוא 1000VA אבל מחברה לא מוכרת , והשני הוא מחברה מוכרת אבל רק…

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by et_gershon,

שלום, אמי צריכה מדפסת לעבודה ולשימוש משרדי בלבד, על מה הייתם ממליצים: brother 5240 או xerox 3428 בתודה, איתי

9. Started by noam,

אני רוצה לקנות מחשב חדש AMD 64 bit 3000 עם לוח אם GIGABYTE GA-K8NF9 וכרטיס מסך פשוט ב- PCI-E (או X300 או GEFORCE 6200). המחשב לא מיועד למשחקים או ל- OC. אמרו לי שצריך להשקיע במארז ובספק כדי לשמור על המעבד. ראיתי הרבה המלצות על COMPUCASE 6A19 כמארז מתאים, אלא שכתב לי מישהו שצריך להחליף את הספק כי הוא לא מתאים, בספק של Thermaltake TT360APD W0004R, כי הוא בתקן ATX 2.0, שחשוב כשמשתמשים ב- PCI-E. לעומתו כתב לי מישהו אחר שהספק הזה גרוע, גם הוא לא בתקן ATX 2.0, ועדיף להישאר עם הספק שבמארז. בדקתי באתר היצרן, ובאמת גם הדגם הזה לא בתקן ATX 2.0. אז עכשיו אני מבולבל. 1. האם זה כ"כ חשוב שיהיה ספק בתקן הזה? הספקים הזולים ביותר בתקן כזה מתחילים ב- 450 ש"ח, רק הספק. מישהו מכיר זולים יותר…

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  10. אני צריך פשוט יותר מהירות במשחקיי רשת י...ותר SENSITIVITY , למרות שבמשחק זה על הכי גבוהה, עדיין לא מספיק . יש לי עכבר של מייקרוסופט של 60 שקל (INTELIMOUSE) השאלה שלי אם פד של 130 שקל ייתן ביצועים ללא עכבר מקצועי של 200 - 300 שקל (משהו טוב) ???

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by 888,

המלצה לעכבר שטוב במישחקים עד 250 שח

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by Wood-Elf,

אני מחפש גם פאד לעכבר MX518. חשבתי על זה: SteelPad QcK - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=10031&PHPSESSID=92db7322a9a78394813083eff9fd9443 מה אתם אומרים? יש משהו אחר בסביבות אותו מחיר (עדיף אפילו פחות אם יש משהו)? אני לא מחפש משהו רציני, ככה בקטנה למשחקים לפעמים... ושיהיה נוח לעבוד עליו במחשב כרגיל (לא משחקים).

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  13. Started by tomer_et,

אני מחפס עכבר עם 5 לחצנים במחיר סביר. חיפשתי בכמה מקומות וכל מה שמצאתי היה עכבר של MICROSOFT שעולה קרוב ל-300 שקל או עכבר (לא זוכר איזו חברה) שהלחצנים שלו (4 ללא הגלילה) נמצאים בצידי העכבר. מישהו יכול להמליץ לי על עכבר עם 5 לחצנים במחיר סביר?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  14. Started by gtf,

שלום לכולם! אני עומד לקנות את הכרטיס מסך 6600GT וברצוני לדעת האם הספק שיש לי כרגע במחשב יתאים ואם לא אז על איזה ספק אתם ממליצים. הספק שברשותי הוא מחברת SUNSHINE והדגם הוא ATX-7P4-3 פתחתי את המחשב וראיתי שמסומן קו ליד ה 300W אז אני מניח שהוא 300W. בבקשה תגיבו ותעזרו לי!

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  15. עוד טריקים כי אני חולה על זה, מחיר 400-500 אפשר לעלות קצת עם צריך מעדיף לא לא אלחוטי כי גם ככה היא ליד המחשב, ולא צריך את הבאנדל עם העכבר כי כבר יש לי תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  16. אני צריך לקנות בשעות הקרובות עכבר אלחוטי, לא יותר מ50$-60$, העכבר ישמש גם למשחקים אבל יותר לשימוש כללי, משהו בסגנון ה MX1000 יהיה מצויין (אותו אני לא יכול להשיג בחנות שאני קונה ממנה לצערי)

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  17. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2338&products_id=15614 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2338&products_id=15618 מי עדיף מביניהם? המפרט שלי מצורף. יש לי מסך 17 CRT. אופציות לשדרוג בשנה הקרובה. מעבד, כרטיס מסך DX10 HIGH END.

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  18. Started by tamar,

שלום. אני בחיפוש אחר מצלמת רשת איכותית - ללא הגבלת תקציב. כרגע יש לי את הלוג'יטק SPHERE שאני מאוד מרוצה ממנה ואני מחפשת מצלמה נוספת לפחות באותה רמה. קראתי קצת ביקורות ברשת על המיקרוסופט VX6000 וכמעט רכשתי אותה, אך בבדיקה בפועל של המצלמה אצל מכר שרכש אותה התברר שהאיכות שלה הרבה הרבה יותר נמוכה ממה שמצויין בביקורות ברשת והרבה יותר נמוכה מהמצלמה שברשותי. כרגע אני שוקלת את ה Logitech Quickcam Ultra Vision שנחשבת ה TOP של לוג'יטק, אך מכיוון שביקורות של סוקרים ברשת כבר כמעט הטעו אותי פעם אחת, חיפשתי ביקורות של גולשים ונתקלתי בזה: http://cnet.nytimes.com/webcams/logitech-quickcam-ultra-vision/4505-6502_7-31984921.html די מפחיד - לא? יש פה מישהו שקנה מצלמת רשת איכותית באמת ויכול …

19. Started by prince amir,

באחד החנויות מוכרים דגם זה בזול , האם כרטיס מסך זה טוב או לא ? מבחינת GEFORCE MX400 או TI

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  20. Started by Salwaby,

כותרת :]

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  21. היי שלום לאחרונה המצלמה שברשותי התחילה "לזייף" ולצלם כאילו היא "מציירת" את התמונה, דוגמא : המצלמה ברשותי בערך כשנה וקצת, לפני כן היא עבדה מצויין ולא היו איתה כל בעיות שהן. המצלמה היא מסוג : PC Camera 6029 CIF אשמח לקבל הצעות לפתרון הבעיה תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  22. Started by tombraider2003,

התקנתי כרטיס שבא ביחד עם הלוח של GIGABYTE עם חלונות אקס פי הכל עובד חלק אבל הוא גם תקין דרייבר של מתאם רשת בנוסף למה זה?? תודה לעונים

23. Started by koodkid,

רכשתי לפני מספר חודשים את הלוח GA-MA78GM-S2H של גיגהבייט אתמול רציתי להשתמש בחיבור RS232 Serial וגיליתי שזה רק אופציה 1 x serial port header ז"א אין ממש יציאה בפנל האחורי ואם אני רוצה את החיבור אז אני צריך לרכוש את הכבל For purchasing the optional COM port cable, please contact the local dealer. יש למישהו מושג איפה אפשר לרכוש כזה דבר ??? חיפשתי הרבה אבל לא מצאתי ..... תודה

24. שלום לכולם , אני רוצה לרכוש סט עכבר+מקלדת אבל הבנתי שהרבה מן הסטים לא תומכים בכיבוי אוטו' עם כיבוי המחשב . רציתי לדעת איזה סט הכי מומלץ לדעתכם ? ושיהו במחיר סביר (200-300) אם בכלל יש כאלה . הבנתי גם שהדגמים הנטענים יקרים מאוד , האם יש כאלה במחיר שפוי ? תודה

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  25. Started by amir_nimni,

אני חדש פה אז אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאלה שלי... יש לי מקלדת של לוג'יטק ולאחרונה עברתי דירה ואבד לי המקלט של המקלדת. מה עושים במצב כזה? האם יש מקלט חליפי? תודה לכולם!

• 1 תגובה
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.