ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
היי אנשים. אני מעוניין לרכוש מקלדת חדשה, עם קניית מחשבי החדש. היא תשמש אותי לגיימינג (בעיקר משחקי FPS) ולעבודה משרדית רגילה. אני מעוניין שתהיה הכי נוחה שאפשר. אני מעדיף שמקשי המקלדת יהיו גבוהים יחסית כדי שלא אמצא את עצמי לוחץ בטעות על מקשים מיותרים. מקרואים למיניהם ופיצ'רים כמו מסך 50" שתקוע על המקלדת לא מעניינים אותי. אני מעדיף שלא יהיו למקלדת מעגלים משותפים ושאוכל ללחוץ על כמה שיותר מקשים בו זמנית. אני מעדיף שהאנטר יהיה גדול ולא קטן כמו ברוב המקלדות המודרניות, אני ממש לא מסתדר עם זה. תודה רבה מראש לעוזרים, שבת שלום והמשך ערב נעים
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת (ללא פקס, רק הדפסה+סריקה+שכפול) בתחום ה-500 ש"ח לערך. עד היום הייתי לקוח די נאמן של HP ומרוצה מהמדפסות שלהם אך די הרבה זמן שאני לא מעודכן בתחום והייתי מעוניין לשמוע חוות דעת על מדפסות מומלצות בקריטריונים שציינתי. איזו מדפסת הייתם קונים היום? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה- RAZER DeathAdder + SteelSeries QcK Mini ואני מתלבט אם לרכוש מפיסי גיימס או מנועה מחשבים??? אני עושה הזמנה ד"א ככה שגם עניין המשלוח צריך להילקח בחשבון (לא מבחינה כספית)
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שהצלמה פתוחה רואים בה ללא קירטועים בהפעלת שיחת וידאו במסנג'ר היא קופאת יש פיתרון לזה?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
http://www.hec-group.com.tw/product/product_b.asp?id=80
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי.. אני מחפש מקלדת אלחוטית קומפקטית ונוחה שמשלבת בתוכה עכבר בצורת כדור עקיבה ראיתי פעם כאלה אבל עכשיו אני לא מוצא. מישהו יודע איפה אפשר לקנות או איך קוראים לכזה דבר שאני יוכל למצוא?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
את הדגם הבא: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1714&scat=182&tcat=22 כתוב באתר שהוא מגיע אם GPS רציתי לדעת אם שאני מקבל אותו ישר אני יכל לשתמש בGPS או שאני צריך לקנות איזה תוכנה משהו ?? או שזה מובנה ישר לפתוח ולשתמש!! תודה ענקית לעזורים,
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש שתי מצלמות רשת איכותיות,שיתחברו למחשב בו זמנית ויקליטו על הדיסק הקשיח באופן רציף או לפי זיהוי תנועה. מספר שאלות בעניין: 1-האם ניתן להקליט בזמן אמת על הדיסק הקשיח?אם כן,באיזה קצב(פריימים),האם נדרשת חומרה נוספת או אוליי תוכנה? 2-מה אורך הכבל המקסימלי לחיבור המצלמה?האם תהיה נפילת איכות מעל 15 מטר אורך בכבל usb? 3-איזו מצלמה מומלצת עד סכום 600-700 ש"ח למצלמה.חשוב שתהיה ברזולוציה טובה. 4-האם ישנן מצלמות רשת עם פוקוס אוטומטי? 5-אם קונים מצלמה דיגיטלית פשוטה,האם ניתן להשמש בה במקום מצלמת רשת לפי הדרישות שציינתי? הרבה שאלות,אודה למי שיודע וישיב.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
חבר שלי מחפש מארז TOWER או FULL TOWER. הוא לא רוצה חלון, מעדיף אלומיניום כמו כולנו... חשוב שיהיה יפה ומאוורר טוב... ושיהיה במחיר "עממי"..(עד ~850 ש"ח במקרה הכי גרוע). מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ישלי תקציב של 700 שקל ,עם אפשרות להתגמש טיפה,אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית ומחפש אוזניות שיעבירו לי טוב צלילים נמוכים ובאסים למיניהם.. בנוסף,אני נוסע הרבה באוטובוס ובגלל שאני לא רוצה להטריד את שאר האנשים עדיף שלא ישמיעו יותר מידי רעשים כלפי חוץ אני גם לא רוצה אוזניות מסורבלות מידי,כאילו לא אכפת לי שלא יהיו IN EAR רק שלא יהיו גדולות מידי למה אין לי לאן להכניס אותם תודה מראש :]
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כמצויין בכותרת, אני צריך מתאם שנכנס אליו כבל USB ויוצאים ממנו כבל שמע וכבל מיקרופון. או אם זה לא כל כך מובן אז אני צריך את זה לפי התצורה הבאה: אוזניות+מיקורפון (חיבור USB) ---->מתאם-------->חיבורי שמע ומיקרופון במחשב. קיים מתאם כזה ואיפו אפשר להשיג אותו? תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הורדתי את הדריבר של לוגיטק לסט שלי lx500 והוא מזהה רק את המקלדת... בהתחלה גם את המקלדת הוא לא זיהה לאחר הפעלה מחדש הופיע לי לשונית חדשה בתוכנה בשם my keyboard ואין שום זכר לmy mouse אני חייב להתקין תדריבר של העכבר למה אני משתגע... שאני מוזיז את הגלגלת של העכבר זה עושה לי הקודם והבא ואני רגיל להשתמש בגלגלת של העכבר בכל אתר... איך אני יכול להוסיף את הmy mouse לתוכנה הבנתי שזאת בעיה די נפוצה.. וניסיתי כמה פיתרונות שקיבלו אנשים בגוגל ושום דבר לא הצליח
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
למרות שקיבלתי חוות דעת לגבי המפרט וכן לגבי הספק ברצוני לברר שנית האם הספק יעמוד במכלול רכיבי המערכת היות ונוספו מספר רכיבים וקיבלתי חוות דעת מחברים שיכולה להיות בעיה לגבי הספק המערכת: Corsair Value Select 2GB 2*1GB PC3200 DDR400 C3 Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX Western Digital SATA 74GB 10000 RPM XFX GeForce 7900GTX 512MB PV-T71F-YDFR Akasa ALLINONE 21 FUNCTION PANEL Black DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ANTEC P180 Advanced Super Mid Tower Akasa 80MM AMBER SERIES CASE FAN AK-182-L2B AK-182-L2B Akasa 120MM AMBER SERIES CASE FAN AK-183-L2B AK-183-L2B NEC ND-4571 Dual Lay…
-
- 8 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמת רשת למחשב נייח לשימוש כללי, מתלבט בין כמה אופציות שהמליצו לי Logitech QuickCam Fusion 265 ש"ח יש בעיה עם המיקרופון?Logitech QuickCam Pro 5000 280 ש"ח או היותר זולה Microsoft LifeCam VX1000 115 התקציב המקורי הוא 200 אבל אני מוכן להוציא גם יותר אם ה-5000 או מצלמה אחרת שווה את זה כי אני לא רוצה רק שיראו דמות מפוקסלת אלא תמונה וסאונד טובים. הבנתי שהלייף קאם מעולה למרות המחיר הנמוך יחסית אבל שיש לה בעיות של איטיות בלי קשר לעוצמת המחשב כל עזרה או המלצות יתקבלו בברכה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שיהיה עכבר טוב, ומקלדת טובה, אבל עדיף להשקיע יותר בעכבר...זה יהיה לדברים כללים וגם למשחקים, אז שיהיה טוב למשחקים שלא יעשה בעיות, עדיפות שיהיה מאייבורי. אני מחפש משו גם שלא יצטרך סוללות נטעות ויהיה לעכבר מטען כזה אני יודע...עדיף את זה מאשר סוללות נטענות. אפשר גם מפנדה או כל חנות שממוקמת בבאר שבע. הסתכלתי קצת וראיתי איך זה? http://ivory.co.il/product.asp?productid=483&CatCode=87 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=15740
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
המדריך לא שלי ואני לא לוקח עליו קרדיט. http://www.vk2k.com/Logitech-MX1000-Battery/ פשוט לרכוש סוללה מEBAY שמתאימה פיזית לעכבר ולהלחים 3 חוטים. מעולה! (כמובן שזה מסיר אחריות) בהצלחה.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2338&products_id=15614 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=33_352_355_2338&products_id=15618 מי עדיף מביניהם? המפרט שלי מצורף. יש לי מסך 17 CRT. אופציות לשדרוג בשנה הקרובה. מעבד, כרטיס מסך DX10 HIGH END.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
הגלגלת קצת רועשת כשמסובבים אותה או שהיא אמורה להיות שקטה?
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
http://zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=6602 אלה היחידים שמצאתי ואין במלאי
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפתע התחלתי לחשוב על הדרך הטובה ביותר לשימוש בעכבר וזה פשוט לא יוצא לי מהראש, לכן החלטתי לפתוח את האשכול. כרגע יש לי עכבר אופטי פשוט (MD-335) שקניתי ב-120 ש"ח לפני מספר שנים טובות, בעיקרון אני מרוצה ממנו למרות שהוא ג'נרי (אין לי מושג מה החברה, רק דגם). מה שמטריד אותי, זה שאני לא יודע מהי הדרך הטובה ביותר להחזיק את העכבר. אני לדוגמא, מניח את החלק התחתון של היד על השולחן ומאותה נקודה היד כמעט ולא זזה, רק האצבעות מניעות את העכבר לכיוונים שונים, כמובן שיש מקרים בהם אני כן מזיז את כל היד. תמיד חשבתי על זה שהדרך הנכונה ביותר היא לשים את כל כף היד על העכבר, כך שלא יהיה מגע עם השולחן, הבעיה היא שעם העכבר הנוכחי שלי זה לא ממש נוח ורמת הדיוק יורדת. איך אתם משתמשים בעכבר…
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
רוצה לקנות מארז עם ספק טוב לפחות 400W וקירור טוב (במארז, לא בנוסף). עד 600 ש"ח. תודה! כרגע אני לוקח CompuCase 6CS3 בנוסף ל-TopTower 450P5. האם הקירור של המארז הזה הוא מספיק ל-OC סולידי?
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שיחזיק פנטיום 4 3.00GHZ ו 5700fx 256mb תודה!
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי, אני מחפש עכבר אלחוטי עם מטען. אני לא גיימר, אני רק רוצה משהו שיהיה לי נוח עם הלפ טופ
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מחפש מדפסת הזרקת דיו עד 500 שקל. ממש, אבל ממש לא חייב לנצל את כל התקציב. אני מחפש מדפסת קטנה וקומפקטית. סה"כ היא לא צריכה להדפיס דברים מטורפים, אלא מסמכים וטפסים שאני מוריד מהאינטרנט. אבל רצוי משהו איכותי.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? קניתי לפטופ של DELL 1520 :yelclap: ואני מחפש עכבר + מקלדת אלחוטיים בשבילו, עדיף BT ולא דרך מתאם כלשהו. (בשביל משחקים בעיקר) אלא אם כן תמליצו שלא כדאי אלחוטי, ועדיף חוטי וזהו, אשמח להצעות נוספות, רק תציינו שזה לא אלחוטי ומשהו פחות קשור, אבל אם אתם מכירים וממליצים, על תיק גב ללימודים, גדול, עם מקום ללפטופ תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-