ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
יש לי את העכבר הבא http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22608&catid=924 ואני רוצה לקנות מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט, האם על אותו הקולטן שבא במקור עם העכבר אפשר לעבוד גם עם המקלדת?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היכן ניתן להשיג בארץ מתאם 8 ערוצים בין שלט רחוק ליציאה סריאלית שיתאים גם ל RealFlight G2 וגם Aerofly Pro ?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני חדש פה אז אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאלה שלי... יש לי מקלדת של לוג'יטק ולאחרונה עברתי דירה ואבד לי המקלט של המקלדת. מה עושים במצב כזה? האם יש מקלט חליפי? תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
ישלי תקציב של 700 שקל ,עם אפשרות להתגמש טיפה,אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית ומחפש אוזניות שיעבירו לי טוב צלילים נמוכים ובאסים למיניהם.. בנוסף,אני נוסע הרבה באוטובוס ובגלל שאני לא רוצה להטריד את שאר האנשים עדיף שלא ישמיעו יותר מידי רעשים כלפי חוץ אני גם לא רוצה אוזניות מסורבלות מידי,כאילו לא אכפת לי שלא יהיו IN EAR רק שלא יהיו גדולות מידי למה אין לי לאן להכניס אותם תודה מראש :]
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מחפש מארז למודינג ללא ספק כוח!! המחיר שאני מוכן לשלם עבור המארז זה עד 100 ואני מקווה שתוכלו למצוא לי אפילו ב50 אם יש מצב. בכל מקרה המארז צריך להיות דף נקי בלי שום מודינג עשוי העדפה לצבע לבן. ושיהיה קל לעבוד עליו מבחינת חיתוך צביעה וכו.. תודה למי שיעזור לי
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
אני אמור לקבל במתנה מצלמה דיגיטלית ;D ואמרו לי לבחור בין ה hp320 לבין ה umax 460 ??? אני יודע שזה לא צאט אבל אני זקוק דחוף לעזרה.... תודה חברה
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
קניתי אל פסק 650VA של EITAN, דגם P-650 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=304227 עשיתי את כל פעולות ההכנה לפי הספר, הטענתי אותו מראש יותר מ-20 שעות וכו'. בדקתי שהוא נדלק ועובד בלי ששום דבר מחובר. סבבה. אבל כשחיברתי אותו למחשב ולמסך - אף אחד מהם לא נדלק (האל-פסק מראה שהוא דולק בצורה תקינה ללא שום חיווי אחר). OK, ניתקתי את הכבל של המחשב מהאל פסק וניסיתי רק להדליק את המסך עם האל-פסק (שעובד כשלעצמו ללא בעיה), אבל אפילו נורית החיווי של המסך (גם כשהוא במצב כבוי) לא נידלקת! עשיתי עוד קצת ניסיונות, החלפתי כבלים וכו' אבל ללא שום חדשות. חשבתי שאולי אני לא יודע לחבר אל-פסק (מה יש לדעת!?). בכל מקרה התקשרתי לחנות שקניתי ואמרתי להם שזה לא תקין ושייבדקו. אחרי כמה ימים התק…
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש עכבר אנכי אלחוטי, הבעיה היא שיש לי כבר בבית מערכת עכבר+מקלדת אלחוטית. האם אני יכול לרכוש עכבר אלחוטי נוסף בלי לפחד שהתדרים יתנגשו? הם מסוגלים לחיות בשלווה אחד עם השני? האם בכלל ניתן לחבר את העבר החדש למקלט של המערכת הקיימת?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
*Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply 373 ¤ או ללכת על זה: *ATX 700 Watt 2 fans Retail for Pentium 4 Power Supply 384.81 ¤ זה חשוב אני רוצה להפעיל כרטיס GT ולעשות לו בדרך OC...
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
הסט נקרא: Microsoft® Wireless Optical Desktop Pro 2.0 (לינק לדגם: http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=deb7239d-c8ea-4b6e-a036-dadc1496aac7 ) איפה אני יכול למצוא את זה בארץ וכמה זה יכול לעלות לי??
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש בשעה טובה (המפרט בחתימה) ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את הוינדווס המקלדת שלי לא עובדת ומנהל ההתקנים מראה שיש שגיאה במקלדת ועד שאני לא עושה למקלדת Uninstall ואז חיפוש חומרה חדשה במנהל התקנים המקלדת לא עובדת :bash: אפילו הורדתי דריברים מהאתר של לוג'יטק והבעיה לא נפתרה אנשים בבקשה תעזרו לי אני לא יודע יותר מה לעשות...
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום אם אני אחליט בסוף על מקלדת, איזה כדאי? תקציב- 400? אפילו פחות, עדין כולה מקלדת לעבודה ממושכת ולמשחקים. כרגע יש לי את העכבר שלי לוג'יטק MX518, ואני לא יודע אם כדאי מקלדת לייזר\בלוטות'\אלחוטית, וכ' כי כל שניה צריך להחליף בטריות, תציעו תמליצו וחחות דעת, לא רק קישורים. תודה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שמעתי שבעקבות חיסול היצור של העכבר MX500 הגיעו לארץ חבילות OEM זולות. מצאתי בזאפ את חנות פנדה שמכרה אותו ב-129ש"ח אבל אזל להם המלאי וברור שלא יגיע חדש. מישהו יודע על חנות אחרת בא אפשר למצוא אותו עדיין בזול? תודה
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מתלבט בין שני סוגי עכברים: הלייזר האלחוטי 6000 או האופטי האלחוטי 5000(מספרי דגם) תודה לעונים ניר
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למקלדת מולטימדיה שמתאימה למשחקים, התקציב צריך להיות סביר. הצלחתי לראות 2 דגמים של לוג'יטק . הכיתוב על המקשים הוא הדפסת משי ולא חריטה האם ההדפסה יציבה ולא מתקלפת?. אני מכיר מקלדת בסיסית של מייקרוסופט ששם האותיות חרותות אך יש שם שימוש כפול במקשי f וגם מקש נוסף שמקשה על החיים f lock . ולכן אשמח לקבל המלצה.
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, שדרגתי את המחשב שלי, ובמחשב החדש אין לי חיבור ל PS2 לעכבר עקב כך, אני רוצה לקנות לי סט של מקלדת + עכבר אלחוטיים (אולי אוותר על המקלדת) תקציב, עד 450 שקל, אבל רצוי באיזור ה300 אם יש אני בעיקר מתכנת, ככה שלא כזה משנה לי ביצועים מטורפים. אשמח להמלצות לדגמים.
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
קניתי לפני 10 חודשים מדפסת לייזר XEROX 3120, ואני ממש מרוצה... הטיונר במצב חיסכון הדפיס 3400 דפים ולא לא נגמר. אבל קסם הולך להיגמר, ואני צריך לקנות טיונר חדש - אני מחפש הצעות איפה אפשר לקנות בזול (עדיף לא באינטרנט)? * אני יודע שבאופיס דיפו מוכרים בערך ב 450 ש"ח (המחיר הרשמי 500 ש"ח) האם אתם מכירים טיונר חלופי יותר זול (אז עדיף)? ושמעתי משהו על למלא את מיכל טיונר, איך האפשרות הזאת ? איפה עושים את זה? וכמה זה עולה? (לא אכפת לי לנסות) ** אגב לדגמים כמו 3110 של XEROX יש טיונר חלופי בערך ב 300 ש"ח לפני זיכוי על מיכל (בערך 30 ש"ח) - מי שמחפש ישאיר הודעה
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מחפש מרחב עבודה גדול שקט ואיכות בנייה טובה. הוא יספק את זה? וזה לא גנ'רי נכון? וזה שווה את המחיר?
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום רב, בירצוני ליקנות מיקלדת אל-חוטית של logitah לא במעל 350 ש''ח האם מישהוא יכול להמליץ לי על האם מישהוא יכול להמליץ לי על מקלדת כזו? בתודה מראש:omer_
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפתע התחלתי לחשוב על הדרך הטובה ביותר לשימוש בעכבר וזה פשוט לא יוצא לי מהראש, לכן החלטתי לפתוח את האשכול. כרגע יש לי עכבר אופטי פשוט (MD-335) שקניתי ב-120 ש"ח לפני מספר שנים טובות, בעיקרון אני מרוצה ממנו למרות שהוא ג'נרי (אין לי מושג מה החברה, רק דגם). מה שמטריד אותי, זה שאני לא יודע מהי הדרך הטובה ביותר להחזיק את העכבר. אני לדוגמא, מניח את החלק התחתון של היד על השולחן ומאותה נקודה היד כמעט ולא זזה, רק האצבעות מניעות את העכבר לכיוונים שונים, כמובן שיש מקרים בהם אני כן מזיז את כל היד. תמיד חשבתי על זה שהדרך הנכונה ביותר היא לשים את כל כף היד על העכבר, כך שלא יהיה מגע עם השולחן, הבעיה היא שעם העכבר הנוכחי שלי זה לא ממש נוח ורמת הדיוק יורדת. איך אתם משתמשים בעכבר…
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד חדש. רציתי לדעת איזה עכבר עדיף לרכוש, אלחוטי או בלוטות'? השימוש השוטף הוא שימוש סטנדרטי של אינטרנט ומסנג'ר. בנוסף - מה ההבדל בין עכבר אופטי לעכבר לייזר?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
הכפתור הימיני של העכבר הפסיק לעבוד איפה אפשר להשיג כזה עכבר הוא עלה לי בערך 50 שקל קניתי אותו לפני כמה שנים אני יודע שבמחיר הזה יש הרבה יותר טובים אבל אני מכור לעכבר הזה קניתי אותו מksp
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי את המדפסת הרבה זמן ואף פעם לא היה לי בעיות איתה פתאום שאני בא להדפיס הנורית של ה"צבע" בקטגוריה של התחל העתק מהבהבת ו "בדיקת נייר בדיקת מחסנית הדפסה" מהבהבת לי גם. http://www.swf.co.il/show.php/25348_.bmp.html אני לא יכול לעשות כלום עם המדפסת לא להדפיס ולא לצלם מסמך, רק לסרוק למחשב זה נותן. הייתי יכול לצלם ע"י לחיצה על כפתור הצבע או השחור, ואז זה היה מצלם אפילו אם המדפסת לא היתה מחוברת למחשב וכיום זה לא פועל. ניסיתי לנתק את המדפסת מהמחשב וללחוץ על כפתור הצילום וזה לא פועל. היום עשיתי מילוי לדיו השחור שוב כי חשבתי שזאת הבעיה...אבל עדיין הבעיה נשארה מישהו יודע מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 699 צפיות
-