עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. אני מחפש מדפסת לשימושים ביתיים בלבד לילד בבצפר. אם אפשר שהדיו יהיה כמה שיותר זול. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  2. Started by crak100,

שלום רב יש לי בעיה קטנה ,יש לי עכבר ומקלדת של razer לצורכי גיימינג והחלטתי להעביר את המחשב לנקודה אחרת בחדר . הבעיה היא שחסר לי משהו כמו חצי מטר של הכבל בשביל להגיע למחשב ,היות ואני משחק המון אני לא יודע אם לקנות כבל שיאריך לא יפגע בעבודה התקינה של העכבר (מהירות וכל זה) אשמח אם תעזרו לי להחליט א.לקנות קבל usb שיאריך את הקיים ב.לקנות מרכזית usb מחוברת למתח חיצוני ולהשתמש בה כמאריך תודה מראש לכל העונים

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by Crazy_red,

קודם כל סליחה אם זה לא הפורום המתאים ונעבור לשאלה שלי , כמה עולה מתאם של שלט PS למחשב? מישהו יכול להביא לי לינק לאתר כלשהו שבו אפשר לקנות את זה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  4. השאלה בכותר - VX Revolution מול MX1000. מי לוקח ? ביצועים נטו. אני מתכוון להביא את ה VX למחשב הנייח. כמו כן, עוד שאלה : כמה זמן מחזיקה בטריה בעכבר VX? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  5. קניתי אל פסק 650VA של EITAN, דגם P-650 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=304227 עשיתי את כל פעולות ההכנה לפי הספר, הטענתי אותו מראש יותר מ-20 שעות וכו'. בדקתי שהוא נדלק ועובד בלי ששום דבר מחובר. סבבה. אבל כשחיברתי אותו למחשב ולמסך - אף אחד מהם לא נדלק (האל-פסק מראה שהוא דולק בצורה תקינה ללא שום חיווי אחר). OK, ניתקתי את הכבל של המחשב מהאל פסק וניסיתי רק להדליק את המסך עם האל-פסק (שעובד כשלעצמו ללא בעיה), אבל אפילו נורית החיווי של המסך (גם כשהוא במצב כבוי) לא נידלקת! עשיתי עוד קצת ניסיונות, החלפתי כבלים וכו' אבל ללא שום חדשות. חשבתי שאולי אני לא יודע לחבר אל-פסק (מה יש לדעת!?). בכל מקרה התקשרתי לחנות שקניתי ואמרתי להם שזה לא תקין ושייבדקו. אחרי כמה ימים התק…

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  6. אני יודע שיש דבר כזה וזה חוסך המון כסף, השאלה היא אם זה בעיה למלות את המחסניות או שזה פשוט כמו להעביר נוזל מכלי אחד לכלי אחר? תודה על העזרה, וערב מצויין. עריכה: ואיך יודעים איזה צבע הולך לאיזה מחסנית?.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by TheShadow,

*Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply 373 ¤ או ללכת על זה: *ATX 700 Watt 2 fans Retail for Pentium 4 Power Supply 384.81 ¤ זה חשוב אני רוצה להפעיל כרטיס GT ולעשות לו בדרך OC...

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by moonjib,

תביאו ביקורות של העכברים החדשים האלו ....דיון רשמי כזה... ביקורת של gamespot על הG7 : http://hardware.gamespot.com/Story-ST-22472-2675-x-x-x

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  9. הסט נקרא: Microsoft® Wireless Optical Desktop Pro 2.0 (לינק לדגם: http://www.microsoft.com/products/info/product.aspx?view=22&pcid=deb7239d-c8ea-4b6e-a036-dadc1496aac7 ) איפה אני יכול למצוא את זה בארץ וכמה זה יכול לעלות לי??

10. אהלן, כפי שהכותרת מרמזת החלק החיצוני שבעזרתו מסובבים את העינית יצא, מה עושים? אני יכול לסובב עד לצד אחד עד שזה מגיע למקסימום, ואם אני מסובב לצד השני החלק יוצא. הדגם שלי הוא teac mx-7. לחבר את החלק איכשהו? דבק? או שיש מכשיר חיצוני שיכול לסובב את העינית? בבקשה עזרה =\

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by compman12,

שלום אם אני אחליט בסוף על מקלדת, איזה כדאי? תקציב- 400? אפילו פחות, עדין כולה מקלדת לעבודה ממושכת ולמשחקים. כרגע יש לי את העכבר שלי לוג'יטק MX518, ואני לא יודע אם כדאי מקלדת לייזר\בלוטות'\אלחוטית, וכ' כי כל שניה צריך להחליף בטריות, תציעו תמליצו וחחות דעת, לא רק קישורים. תודה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  12. היי יש לי MX 1000 שעבד כמה שנים טובות ופתאום יום אחד בהיר כפתור שמאל וימין הפסיקו לעבוד. מישהו מכיר את הבעיה יודע אולי איך לפתור אותה ? תודה

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by Shay0600,

כשאני מחבר תמקלדת שלי לחיבור של המקלדת היא לא פועלת(ניסיתי עם עוד כמה מקלדות וגם לא עבד) לפעמים היא פועלת לכמה שניות אני עכשיו משתמש דרך החעיבור יו אס בי למקלדת יש לי חיבור שמתחבר לעגול בצד שני יש יו אס בי אבלל דרך היו אס בי התגובה של המקלדת איטית אי אפשר ללחוץ על 2 לחצנים ביחד כי זה לא מגיב וככה אי אפשר לשחק במחשב

14. יש לי הזדמנות לקנות את המדפסת הזאת ב2000 ש"ח... אני יודע שמדפסות לייזר לא מתקרבות לאיכות של מדפסות פוטו הזרקת דיו... אבל... מישהו מכיר את המדפסת? איכויות ההדפסה הצבעונית?? (גם מבחינת תמונות וכדו'). חיפשתי הרבה היום על המדפסת ולא מצאתי ממש הרבה... תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by גוגומגוג,

הוא פתאום מת אני חושב זו קורוזיה , מבינים בזה משהו ? תצורפת תמונה של המכשיר מפורק 6230 [attachment deleted by admin]

16. Started by Wood-Elf,

אני מחפש גם פאד לעכבר MX518. חשבתי על זה: SteelPad QcK - http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1300_1303_1304&products_id=10031&PHPSESSID=92db7322a9a78394813083eff9fd9443 מה אתם אומרים? יש משהו אחר בסביבות אותו מחיר (עדיף אפילו פחות אם יש משהו)? אני לא מחפש משהו רציני, ככה בקטנה למשחקים לפעמים... ושיהיה נוח לעבוד עליו במחשב כרגיל (לא משחקים).

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by !_Evil_!,

אני מחפש מרחב עבודה גדול שקט ואיכות בנייה טובה. הוא יספק את זה? וזה לא גנ'רי נכון? וזה שווה את המחיר?

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by Adi42,

שלום יש לי לוח אם EP43-DSEL ובו כרטיס קול onboard של ריילטק, הוא גורם לי לבעיות מסוימות במשחקי רשת ולכן אני רוצה לעשות לו disable ולחבר למחשב כרטיס קול פנימי פשוט שיחליף אותו, משהו נורמאלי ורגיל שיבצע את העבודה כמו שצריך. אשמח לקבל הצעות, תודה.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  19. צריך שיהיה בה מכונת צילום, סורק ופקס. ראיתי בבאג canon mx310 ב 500 שקלים, איך היא? האם יש יותר טובים ממנה באותו תקציב? http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6664&perur=1&t=6

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  20. האם יש מקום להבריג לוח אם של פנטיום 3 במארז של פנטיום 4? מישהו ניסה פעם?

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  21. שלום, קניתי מחשב נייד חדש. רציתי לדעת איזה עכבר עדיף לרכוש, אלחוטי או בלוטות'? השימוש השוטף הוא שימוש סטנדרטי של אינטרנט ומסנג'ר. בנוסף - מה ההבדל בין עכבר אופטי לעכבר לייזר?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  22. Started by yoav9,

המסך שלי מטונף, באמת, מלא נגיעות של ידיים ועוזרת מטונפת שמנסה לנקות אותו אבל מטנפת אותו עוד יותר עכשיו אני ממש רוצה לנקות אותו, אבל לנקות אותו טוב. בלי סימנים בלי כלום. איך? עם מה???????? סנו רב מגבת? שמן דגים? מים עם נייר טואלת... HELP

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by jean-paul,

מישהו מכיר את המארז יש לו ספק של 350w .אשמח אם מישהו יכוון אותי ללינק מתאים

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  24. Started by zoyaniv,

שלום ראיתי מספפר ספקים ורשום על רובם בעיקר אלו מתחת ל 500W שהם ATX ועל החזקים יותר ATX2 מה ההבדל בין התקנים אם יש כזה?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  25. לא יודע איך קוראים לזה וכמה זה אמור לעלות. מקווה שההסבר שלי ברור.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים