ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שיש דבר כזה וזה חוסך המון כסף, השאלה היא אם זה בעיה למלות את המחסניות או שזה פשוט כמו להעביר נוזל מכלי אחד לכלי אחר? תודה על העזרה, וערב מצויין. עריכה: ואיך יודעים איזה צבע הולך לאיזה מחסנית?.
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שיטה מעולה כדי לחשב את הספק המתאים לכם: http://extreme.outervision.com/index.jsp אם זה פורסם פה בעבר, תנעלו.
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
התאכזבתי, ניסיתי להתרגל וזה פשוט לא נוח, כנראה היד שלי גדולה מדי בשביל זה. באסה על ה 190, אולי בסוף אני כן אוהב אותו בנתיים לא.. ההמלצה שלי היא לא לקנות. בקיצור אין הרבה מה להגיד, לא הצלחתי להתרגל אליו, ה G5 לוקח אותו בלי למצמץ אם אתם רוצים לקבל תחושה של אקדח פשוט תיקחו שני G5 ותדביקו אותם אחד על השני!
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
העכבר שלי מראה סימני גסיסה אחרונה והגיע הזמן לקנות עכבר חדש. תמיד רציתי לשים מדפסת (שזרוקה פה) בחדר שלי, הבעיה שהמקום הכי קרוב שאני יכול לשים אותה הוא במרחק 4 מטר מהמחשב ואין לי איפה להעביר חוטים. לכן אני שוקל לקנות את הלוגיטק MX900 (העכבר עם הבלוטות) השאלות שלי הן כאלה 1. האם אני אוכל לקנות שרת הדפסה של כל חברה אחרת ולעבוד איתו מול הבלוטות שמגיע עם העכבר? 2. האם אפשר לעבוד עם העכבר מול משדר בלוטות אחר (לא זה שמגיע איתו) ועדיין לנצל את יכול הטעינה של השמדר שמגיע איתו? 3. העכבר הזה בכלל איכותי? 4. איפה אפשר להשיג אותו (חוץ מפנדה)? בבקשה לענות רק אם אתה בטוחים, שאני לא אקנה ובסוף אתקע בלי מדפסת.
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_402&products_id=10364 עולה 266 שקל, עם ספק 300W של HEC ולדעתי בנוסף הוא יפיפה (למשל לעומת ה6A19). מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אני מוכן לשלם קצת יותר רק שיעשו מישלוחים לארץ , מכירים? ותראו עוד משהו - http://prisguide.hardware.no/product.php?product_id=70550 זה דגם חדש יותר מזה? - http://www.pluscorp.com.au/Product.asp?CategoryID=6&WebsiteID=2&ProdID=11717
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש מקלדת של לוגיטק או מיקרוסופט עד 200 שקל אלחוטית ושלא תבוא עם עכבר... המקלדת צריכה להיות סופר נוחה כי אני משחק הרבה... בתודה מראש :xyxthumbs:
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מדפסת שתפקידה יהיה לרק הדפיס תמונות התקציב שלי הוא בערך 300 שקל עם חריגה אפשרית המון תודה
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למקלדת מולטימדיה שמתאימה למשחקים, התקציב צריך להיות סביר. הצלחתי לראות 2 דגמים של לוג'יטק . הכיתוב על המקשים הוא הדפסת משי ולא חריטה האם ההדפסה יציבה ולא מתקלפת?. אני מכיר מקלדת בסיסית של מייקרוסופט ששם האותיות חרותות אך יש שם שימוש כפול במקשי f וגם מקש נוסף שמקשה על החיים f lock . ולכן אשמח לקבל המלצה.
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
תראו חברים, עד אתמול היו לי שני כרטיסי זיכרון SDRAM של 256 מגה (בסך הכל יש לי שני סלוטים במחשב). אתמול הוצאתי את שני כרטיסי הזיכרון והכנסתי במקומם כרטיס זיכרון אחד של מה שמצויין למעלה - Kingston 333ddr 1 GB 184 pin 2.5CL. עכשיו מה שמזור הוא: כשאני בודק בתוכנה EVEREST כמה זיכרון פנוי יש לי (לא כשאני משתמש בתוכנות ודברים כאלו), אז עם שני הכרטיסים הישנים של 256 היה תפוס לי בערך 250 300 ועכשיו עם הכרטיס החדש של 1GB תפוס לי 400-500. אני לא מבין למה נתפס לי יותר מקום ככה סתם. עכשיו השאלה השניה שלי היא האם אני יכול לצרף בנוסף לכרטיס הזה עוד כרטיס אחד של 256 מגה מהישן (המהירויות שונות הישן הוא SDRAM והחדש DDR333). ממה ששמעתי חייבים שהכרטיסים יהיו באותו הגודל אחרת זה לא יעבוד טוב.…
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
התיכנון היה שאני יחכה כמה חודשיים עד שיצאו כ. מסך תומכי DX10 אבל אין לי כוח לחכות אז חשבתי לקנות את המפרט שיש לי בצד (עם הSOON כן?) חוץ מהכ. מסך וכ. מסך אני יקח את של אחותי יש לה Geforce 6200 128MB אם אני לא טועה... עכשיו אני קונה את הליברטי 500, אתם אומרים זה יחזיק כ. מסך תומך DX10?
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות סט אלחוטי כמו שאמרתי בתקציב שנע סביבות ה-250 ש"ח חשבתי בעיקר על Logitech שלהם יש מספר דגמים שהבנתי שהם טובים (את כולם ראיתי ב-ZAP) בטווח הזה כמו: Logitech - Cordless Internet Pro Desktop Logitech - Cordless Desktop EX110 Logitech - Cordless Optical Desktop Logitech - Cordless Desktop Express כיוון שאני משתמש מאוד בסיסי אז כך גם הדרישות שלי. הכי חשוב לי שהם יהיו מוחים לעבודה ויהיו אמינים (שבזה Logitech ידועה בין היתר). אני אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות או העדפות מסוימות שלא חייבות לבוא מהדגמים שהבאתי אבל עדיין יש העדפה חזקה ל-Logitech תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם לשימושים הנ"ל^^ עדיף ךקנות אלחוטי או רגיל? (לא כולל הסלון...). כי שמעתי שבמשחקים יש לאלחוטי פחות דיוק ושזה יכול להתנתק לפעמים וכ"ו... ואני חושב לקנות את ה-Logitech Cordless Desktop EX 110 ב-190 שקל, האם זה טוב? (זה קולט עד 6-7 מטר, אולי יותר!). בקיצור, לשימוש רגיל ומשחקים זה עדיף או לא? תודה!
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קודם כל אני מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון.... אני מעוניין לרכוש קורא/סורק כרטיסי ביקור . רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם מוצר כזה או אחר שיהיה טוב ומומלץ. ראיתי מס' דוגמאות אבל אין לי ניסיון עם סוג כזה של מוצר.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אהלן, מחפש המלצה לראוטר חדש, תומך בתדר N, ותומך גם בgigabit ethernet, יש לי בבית תשתית אינטרנט של בזק והראוטר צריך לתמוך באינטרנט בתור מודם. אשמח לעזרתכם!
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האם יש מקום להבריג לוח אם של פנטיום 3 במארז של פנטיום 4? מישהו ניסה פעם?
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
כמו שרשום למעלה: -אלחוטי -עד-250 ש"ח -אני לא גיימר(אבל זה לא אומר שאם עכבר של גיימרים שונה ויותר טוב אני לא אקנה אותו)
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
שלום חבר'ה רציתי לשאול לדעתכם על המארז הבא... שבא עם ספק 400 watt זה המארז: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5355 איך המארז הזה? האם הספק שמגיע איתו ג'נרי או לא ג'נרי?
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מדפסת לשימוש ביתי (רצוי של HP) ושתהיה בין 400-500 ש"ח. לאחרונה הסתכלתי על הדגם C3183 של חברת HP. כמה שאלות: 1. האם היא מומלצת? 2. כמה יעלה מיכל צבעוני וכמה שחור של מדפסת מסוג זה? 3. האם יש המלצות נוספות? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום איזה ספק צריך למערכת מבוססת AMD Athlon 64 3200 Socket 939 6800GS הרד דיסק 200G יש למישהו המלצה למארז+ספק בסביבות ה-400 שקל ?
-
- 8 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מה השוק בארץ מציע? אני מעוניין לראות את כל האופציות, מיועד למשחקים.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
-
שלום. אני מעוניין להמיר את כל הפילמים הישנים שלי למדיה דיגטלית. אני מעוניין לרכוש סורק עבור המשימה הזו. היכן אני יכול לקרוא סקירות מקיפות על סורקים? ובעיקר למשימה הזו? מישהו יכול להציע אתר שניתן לסמוך עליו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-