ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
-
שלום כולם !! אני צריך המלצה למארז בתקציב של 500-550 ש'ח עדיפות למארז שנראה טוב מקרר טוב ומאלומניום סדר העדיפויות הוא בסדר שהן נכתבו... מארזי צ'יפטק הם לא אופציה מכוון שבפי סי הארד וואר אין אותם במלאי ואני צריך את המארז דיי דחוף עדיף מארז בלי ספק כי הזמנתי ספק בתודה LIR@N
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות בקר USB 2.0 , השאלה של איזה חברות כדאי, והאם יש הבדל בין בקר פנימי לבקר חיצוני שמחובר עצמאית למתח (כי שמעתי מטכנאי מסוים שרצוי חיצוני)?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מארז חדש ולהחליף את ה TASK הג'נרי MID-TOWER שלי. בתקציב לצערי לא נכנס ENERMAX או CHIEFTECH ואני מאוד מאוד רוצה מארז מרווח וגדול עם טמפ' יותר טובות מה MID TOWER שלי. מצאתי את המארז הזה שבלי ספק עולה 280 שקל. אם אני אקנה אני הולך לעשות לו בדלת כמה חורים למאווררים בעזרת מקדח כוס. המארז שאני רוצה חייב להיות פשוט כי אני רוצה לעשות עליו מודינג כבד (חלון +קתודות + צביעה + צגי LCD) ולכן אני רוצה לעצב אותו אז זה טוב שהוא חלק מה אתם אומרים? http://www.pchardware.co.il/docs/pd-938265332.htm ועוד דבר - מה לבדוק לפני שאני קונה אותו ? http://www.pchardware.co.il/assets/big/701afull.jpg
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קונה את המארז של אנרמקס עם החלון המיוחד וכל הנורות עם EPOX 8RDA או ASUS A7N8X DELUXE עם רדאון 9500 פרו ועם AMD 2400.... HEC 300W יחזיק כזה דבר או שלא להסתכן וללכת על ה475W??
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי תקציב 500 איזה מארז אני יכול לקנות משהוא טוב בלי ספק ( יש לי כבר של Tsunami ) אני רוצה משהוא שיקרר טוב רציתי את ה 3r System Air אבל יש רק שתי מאווררים ואני לא רוצה להתחיל לקדוח חורים במארז חשבתי על ה Thermaltake Xaser II 5000 Plus Tower Case Enermax FS-710 Case תגידו ה TT בא עם מאווררים?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
כפי שהבנתם מהכותרת, ברשותי 2 ספקי ATX המחוברים למחשב. כרגע, באופן זמני, חיברתי את הספק החדש למפסק נפרד, כך שאני צריך להפעילו ידנית ולכבותו ידנית - לעומת הספק הישן, שמחובר ללוח, שנכבה אוטומטית ונדלק דרך מתג ההפעלה של המחשב. רציתי לדעת אם קיימת אפשרות לגרום ל-2 הספקים להידלק ע"י מתג הפעלה אחד אך שהם גם יתכבו יחדיו כאשר אני מבצע כיבוי למחשב. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין אותו ב -XP מישהו יודע אם ניתן להשיג לו דרייברים ? כמו כן איזו חברה מייצרת אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי שתי מערכות הפעלה 98 +XP הXP חדשה ב98 הכל תקין בXP כל הזמן הודעה אין דפים(הדריוור הותקן מהאינטרנט) מה לעשות תודה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
הספק הוא מקדימה וחוסם חלק מהמעבד ( הוא נמצא מאונך ) עכשיו קנתיי אי אמ די ואני רוצה לקנות מארז חדש אלא שהספק מאוזן והם נוחים יותר לעבוד ולא מסתירים חלק מהלוח האם כל מארז שמיצרים היום הוא כזה? האם יש שמות לשיטות של הספק?
-
- 3 תגובות
- 647 צפיות
-
-
מה ההבדלים בין מארז מידי למיני? מה היתרונות שיתן לי מארז מידי ? עריכה: כותרת
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר יותר מספק כח אחד למחשב??? אם כן האם ניתן לג'מפר ביניהם - ז"א כניסה אחת של 220 לשניהם??
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
רציתי לדעת כמה מאווררים הספק יכול להחזיק ?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אמור לבדוק והאם מישהו ממליץ על סורק מסויים תודה
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המדפסת hp psc 750 all-in-one ? זו מדפסת משולבת של HP עם סורק מצ"ב קישור לדף של המדפסת. תודה מראש. השאלה היא אם עדיף לי לקנות מדפסת וסורק נפרדים, האם באופן נפרד זה ישתלם לי יותר והאם האיכות של המדפסת המשולבת הזאת טובה. שוב תודה.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת זולה, אבל ממש זולה, לשימוש כגיבוי למדפסת נורמלית. הדרישות מהמדפסת - 1. שתדפיס בשחור באיכות סבירה. 2. שהמהירות תהיה סבירה, לא מהירה אלא סבירה. 3. שתהיה זולה. 4. יציאת USB. ראיתי את ה- Z25 ב- 250 ש"ח (כולל שני ראשים למי שתהה). יש לה יציאת USB כמדומני. מישהו מכיר את המדפסת הזאת? משתלם לקנות אותה לצרכים הבסיסיים שלי, או כדאי להשקיע במשהו אחר?
-
- 7 תגובות
- 884 צפיות
-
-
נישרף לי הספק מתי שהרצתי את התוכנה החדשה! 3DMARK2003 אבל למזלי יש לי ספק נוסף בבית, שמתי, הפעלתי, והכל עובד אבל מה הכרטיס קול שלי לר מזוהה. ונראה לי שהוא מת, הלך לעולמו, מטוגן, שרוף, גמור מה אתם חושבים? האם הוא סיים קריירה ארוכה של 5 שנים? כאילו משנת 98 שהוא עלה לי 1290ש'ח או שהוא עדיין חיי אבל לא מזוהה?
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי מישהו יודע איפה ראפשר להשיג רייברים ל מצלמה hp photosmat 215??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
<אין פרסום חינם> אם לא, למה?? תודה לכל העוזרים...
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המכשירים.... הסמסונג הוא בעל מסך יותר טוב ובעל מנגינה באיכות טובה יותר.... אבל נוקיה זה נוקיה והוא גם נחמד. אם יש לכם מה להגיד אז תגידו ,בעד ונגד כל מכשיר.. ולמי שיש אחד מהם מוזמן לתת את דעתו.
-
- 21 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
רק מבחינת דיוק מה עדיף מקרוספט או לוגיטק אני מדבר על הדגם הכי פשוט של מקרוספט עם עין אחת שעולה כ 80 ש"ח
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אנשים ידיה שלי קנתה סורק umax astraslim אבל איבדת את הדיסק אולי למשהו יש את הדריבר? יש לה ויינדוס 98 תודה
-
- 3 תגובות
- 995 צפיות
-
-
??? ברשותי מצלמת DV של sony מדגם pc110, המצלמה מתחברת למחשב ע"י חיבור firewire ובנוסף usb שאלתי האם יש אפשרות כל שהיא ע"י איזה שהיא תוכנה או כל רעיון אחר איך אפשר להשתמש בה כמצלמת רשת.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני צריך עזרה בבחירת מדפסת בערך בין 500 ל-700 ש"ח. איזה סוג עדיף ובכלל איזה חברה? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-