עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by shimon956,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מדפסת חדשה וחשבתי דדוקא על LEXMARK X6170 למישהו יש אותה אולי הוא יכול לספר לי עליה ? כי אין שום ביקורת עליה בזאפ

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by gtf,

שלום לכולם! אני עומד לקנות את הכרטיס מסך 6600GT וברצוני לדעת האם הספק שיש לי כרגע במחשב יתאים ואם לא אז על איזה ספק אתם ממליצים. הספק שברשותי הוא מחברת SUNSHINE והדגם הוא ATX-7P4-3 פתחתי את המחשב וראיתי שמסומן קו ליד ה 300W אז אני מניח שהוא 300W. בבקשה תגיבו ותעזרו לי!

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by j,

הזמנתי את המחשב שלי עם לוח האם DFI LAN PARTY ULRTA יחד עם המארז של SWING, אבל בחנות אומרים לי שלא ניתן להרכיב את הלוח אם הזה על המארז הזה ואני צריך להחליף.. לשאלתי מסתבר שגם הABIT FATALITY אינו מתרכב, האם זה נכון??? אני חייב להחזיר תשובה תוך חצי שעה!!!

• 8 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by galCool,

שלום, רציתי לדעת אם אפשר לסמוך על הספק הזה? אם הוא אמין? FSP ATX-350PA 350W 24/20pin SATA 160 ¤ 1

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  5. שלום.... טוב הבעיה לי היא, לפני כשנה וקצת דוד שלי הביא לי מצלמה דיגיטלית (די פשוטה - מצלמה בשביל שיחות דרך האינטרנט) אחרי כמה זמן ניתקתי אותה והיום אני מעוניין להשתמש בה מחדש. אבל.... הכנסתי את הדיסק עם הדרייברים שלה למחשב והם ישנים - המחשב אמר להוריד חדשים (כמובן כבר חיברתי את המצלמה ול WINDOWS XP אין דרייבר בשבילה) נכנסתי לאתר של חברת המצלמה (Kensington) והדרייבר הכי חדש שיש שמה הוא לWINDOWS 98 ומילניום הורדתי אותו וניסיתי להתקין אותו אבל קפץ לי הודעה שזה מיועד אך ורק ל98 ומילניום, מה אני יכול לעשות עכשיו? יש מקום או מישהו שיצר דרייבר בשביל המצלמה הזו?? מה אני אמור לעשות??? I need some help... ??? ??? תודה מראש Some Thing... :-\ שכחתי לרשום את הדגם של המצלמה -&g…

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  6. היי אני צריך מדפסת וצריך סורק ושניהם, שיהיו לפחות טובים.. לא צריך ציוד ישעה לי בעיות או יתפקד גרוע כדאי לקנות משהו משולב כזה שהוא סורק+מדפס+פקס כזה ALL IN ONE? מבחינת גם מחיר מה יותר שווה וגם איכות..

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by tomer_et,

אני מחפס עכבר עם 5 לחצנים במחיר סביר. חיפשתי בכמה מקומות וכל מה שמצאתי היה עכבר של MICROSOFT שעולה קרוב ל-300 שקל או עכבר (לא זוכר איזו חברה) שהלחצנים שלו (4 ללא הגלילה) נמצאים בצידי העכבר. מישהו יכול להמליץ לי על עכבר עם 5 לחצנים במחיר סביר?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  8. אני מבקש מארז+ספק משולב,או בנפרד[מה שיותר טוב] שיחזיק מחשב חזק ויאוורר אותו כהוגן ויהיה שקט כמובן מה אתם ממליצים לי לקנות? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by base,

האם ה-MX Revolution יכול להתאים למשחקים ברור לי שלא כמו ה- G7 השאלה שלי עם באופן כללי מנסיון של משתמשים ב-MX איך הוא עונה על הדרישות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  10. שלום לכולם, רציתי להיעזר בכם. אני מחפש בשביל מישהו סט (מקלדת + עכבר) אלחוטיים עד 400 ש"ח, אבל החלק החשוב ביותר הוא העכבר. בבית נמצאים גם ימניים וגם שמאליים, ולכן חשוב מאוד כי העכבר יתאים (ויהיה נוח) לכולם. חיפשתי הרבה בזאפ, אך קשה להתרשם מתמונה האם העכבר מתאים גם לשמאליים וגם לימניים, ולכן אני פונה אליכם, בעלי הניסיון, לעזרה... תודה.

11. אני צריך לקנות בשעות הקרובות עכבר אלחוטי, לא יותר מ50$-60$, העכבר ישמש גם למשחקים אבל יותר לשימוש כללי, משהו בסגנון ה MX1000 יהיה מצויין (אותו אני לא יכול להשיג בחנות שאני קונה ממנה לצערי)

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by liransho,

אני רוצה להפוך את המצלמה המעפנה שלי למצלמת ריגול. האם יש למישהו תוכנה שיכולה לצלם תמונה כול זמן קצוב, עדיף שתיהיה חבויה ותיסגר רק על פי פקודה שלי... הסרטה רגילה תופסת לי מלא מקום כי אני מפעיל את המצלמה ל10 שעות כול יום....

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  13. Started by OmegaShadow,

בין החיבורים שיוצאים מהספק ישנם 2 שמתחברים ללוח אם. האחד מתחבר ליד המעבד והשני ליד הזכרונות וה- IDE. כרגע יש לי ספק ג'נרי והחיבור שמתחבר ליד המעבד הוא חיבור של 2x2 פינים. אבל על הלוח עצמו יש לי מקום לחיבור שם של 4x2 או של שני חיבורים של 2x2. משהו דומה קיים אצלי גם בחיבור השני ששם אני לא זוכר בדיוק כמה פינים מחוברים כרגע , אבל יש לי שם עוד 2x2 מקומות פנויים. אז רציתי לדעת האם בספקים היותר טובים היום יש חיבור מלא , או מה שיש אצלי זה בסדר ? אני כנראה הולך לשים ספק enermax noisetaker רק שאני עדיין לא סגור על הדגם שאני אקח. http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1897&ProductName=GA-8I955X%20Royal

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  14. Started by Salwaby,

כותרת :]

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by amit16114,

מחפש מצלמת אינטרנט עד 200 שקל. השימושים שלי הם בעיקר דרך המסנג'ר כשאני מפעיל שיחות וידאו. יש לי אור קצת חלש בחדר אז רציתי המלצה לגבי מצלמה שמספקת יותר אור כאשר אין מספיק אור בחדר. תודה רבה...

16. Started by nadavbu,

אני מחפש מדפסת משולבת עם פקס בתקציב של עד 500 ש"ח. לא ממש חשוב החברה, אבל עניין מחיר הדיו והחסכוניות מאוד חשוב.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  17. אז ככה כרגע יש לי עכבר בעל חיבור בלטוס אבל לייזר ואני לא מרוצה ממנו ניסיתי לחפש קצת ומצאתי שכל העכברים שמתחברים בבלוטוס הם גם לייזר אני מאמין שסתם פשוט לא מצאתי וקיימים עכברי בלוטוס אבל אופטיים. אשמח להמלצות על עכברים בעלי חיור בלוטוס ואופטיים במחיר של עד 250 ש"ח תודה רן

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  18. Started by מא2שי,

שלום, רוצה לקנות מדפסת. מה דעתכם על HP 4580? מה דעתכם על HP 4480 מה דעתכם על MFC260C או MFC250C? ראיתי חוות דעת שליליות על 4580 ועל 260C בזאפ..... האם יש למישהו נסיון עם המדפסות האלו כאן? יש לכם המלצה אחרת למדפסת? אני מעדיפה עם פקס, אבל אם תהיה לכם המלצה מפתה של כזו בלי פקס, אז מוכנה לשקול גם את זה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by Omry,

היי אנשים. אני מעוניין לרכוש מקלדת חדשה, עם קניית מחשבי החדש. היא תשמש אותי לגיימינג (בעיקר משחקי FPS) ולעבודה משרדית רגילה. אני מעוניין שתהיה הכי נוחה שאפשר. אני מעדיף שמקשי המקלדת יהיו גבוהים יחסית כדי שלא אמצא את עצמי לוחץ בטעות על מקשים מיותרים. מקרואים למיניהם ופיצ'רים כמו מסך 50" שתקוע על המקלדת לא מעניינים אותי. אני מעדיף שלא יהיו למקלדת מעגלים משותפים ושאוכל ללחוץ על כמה שיותר מקשים בו זמנית. אני מעדיף שהאנטר יהיה גדול ולא קטן כמו ברוב המקלדות המודרניות, אני ממש לא מסתדר עם זה. תודה רבה מראש לעוזרים, שבת שלום והמשך ערב נעים

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by ekmo,

שלום, אני מעוניין לרכוש מדפסת משולבת (ללא פקס, רק הדפסה+סריקה+שכפול) בתחום ה-500 ש"ח לערך. עד היום הייתי לקוח די נאמן של HP ומרוצה מהמדפסות שלהם אך די הרבה זמן שאני לא מעודכן בתחום והייתי מעוניין לשמוע חוות דעת על מדפסות מומלצות בקריטריונים שציינתי. איזו מדפסת הייתם קונים היום? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  21. Started by levy18,

אני רוצה לקנות את ה- RAZER DeathAdder + SteelSeries QcK Mini ואני מתלבט אם לרכוש מפיסי גיימס או מנועה מחשבים??? אני עושה הזמנה ד"א ככה שגם עניין המשלוח צריך להילקח בחשבון (לא מבחינה כספית)

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  22. שהצלמה פתוחה רואים בה ללא קירטועים בהפעלת שיחת וידאו במסנג'ר היא קופאת יש פיתרון לזה?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  23. ראתי שיש ים סוגים ואין לי מושג מה לבחור תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  24. אני עדיין מחפש מכונה משולבת AIO שיהיה בה גם פקס וגם סריקה והדפסת דו-צדדי ברמה ואיכות הכי טובה שאפשר ופיזית בגודל סביר (50X50X35 בערך). חשבתי על HP 6313, אבל הדיו והאיכויות שלה לא מדהימים וגם הפסיקו לייצר אותה. הHP 7580 לא דופלקס וקראתי עליה שהיא לא תואמת כל כך את נתוני היצרן.. כנ"ל גם לגבי ה-BROTHER 5460. מה דעתכם על הקאנון MP830 למי שמכיר או עובד איתה? קראתי עליה דברים בעיקר דברים טובים (המחיר בארץ כמעט כפול) ורציתי לשמוע מבעלי ידע ונסיון. דוגמא לאחד המאמרים: http://www.pcmag.com/article2/0,2704,1961540,00.asp

25. אם למישהו מכם יש ניסיון עם אחת כזו... אני צריך מצלמת אינטרנט ממוצעת (סביב 100-150 ש"ח) עם מיקרופון מובנה, ושתהיה מתוכננת למחשב נייד כלומר בעלת תפס למסך של הנייד (LENOVO במקרה הזה). יש עדיפות ל USB2 ? כלומר האיכות באמת יותר טובה או שזה חרטא ? תודה.

דיונים חדשים בפורומים