עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by dogday,

איך הם בכללי? וספציפית איך הספק שלהם ה 350 WATT??

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  2. Started by Dr.Drek,

אהליין אנשים. אז ככה, יש לי כבר שנתיים את מצלמת HP315... לפני שנה כבר נדפק לי הפלאש...והוא יותר לא עובד... אני חושב שפשוט הנורה נשרפה או משהו כזה... הלכתי למעבדה מורשית של HP והם אומרים שאין לי יותר אחריות...וטיפול ללא אחריות יעלה לי כמו המצלמה... כי הם לא באמת מתקנים אלא מחליפים את היחידה... האין מקום שבו אפשר פשוט לתקן את הפלאש? להחליף נורה? או משהו כזה??? תודה מראש, אמיר.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  3. כמה בערך יעלה ה 3D Aurora 570 החדש שיגיע בקרוב לארץ?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  4. Started by FenderBender,

החלטתי לקנות מארז חדש וגם ספק כי הכרטיס מסך שלי geforce 6600 gt לא מתפקד עם הספק שיש לי עכשיו. חשבתי על: מארז: sunbeam samourai ספק: Enermax EG365P-VE 350W (20p/24P) אז השאלה שלי היא האם הכרטיס יפעל טוב עם הספק הזה? או שאני אצטרך את ה 420w. תודה FenderBender

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  5. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים טובים אבל לא מקצועיים. מבחינתי העכבר הזה: http://www.glabs.co.il/Product.aspx?productid=330 הוא מצויין לשימושים שלי מבחינה של איך שהוא עובד בעיקרון זה מה שיש לי עכשיו: http://shop.awex.hu/images/microsoft-multimedia-keyboard_big%5B2%5D.jpg עכשיו למחשב החדש אני רוצה סט אלחוטי טוב שלא צריך להיות מקצועי...דומה בביצועים למה שהראתי קודם. הכי חשוב שלא יהיה ניתוקים שפתאום הוא קולט ופתאום לא.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  6. נכון לעכשיו יש לי את ה scanjet 4400c שלHP ואני לא מרוצה ממנו

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  7. Started by shtrum,

ב-96 קיבלתי ביחד עם המחשב סורק שחור לבן (PERSONAL DOCUMENT SCANNER) מחברת TAMARACK. אין לי מושג מאיפה להשיג לו דריוור וה-WIN XP לא מזהה אותו. הייתי באתר ולא מצאתי. אם אפשר לקבל קישור מדוייק יותר למקום שבו אוכל למצוא את הדריוור המתאים אני אהיה אסיר תודה לכם. עריכת המודר: שמור על כותרת מתאימה יותר, וברוך הבא.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  8. Started by stio,
    • 0 תגובות
    • 701 צפיות
  9. Started by barkley,

שלום רב אני מתלבט איזה אל פסק לקנות יש לי מחשב : פנטיום 4 , 3 גיגה הרץ זיכרון 1 גיגה מסך 19 אינץ LCD כרטיס מסך GEFORCE 5700 צורב DVD X 16 צורב CD סקאזי X8 המטרה שלי שהאל פסק ישמור לי על המחשב מעליות וירידות של מתח וייתן לי כ 5-10 דקות זמן פעולה בעת הפסקת חשמל (אין לי צורך ביותר זמן) בגלל המסך שגודלו 19 אינץ יש כאלה שאומרים לי שאני צריך 800-1000VA כי פחות מזה לא יחזיק לי את המחשב . ויש כאלה שאומרים ש 500-600 VA יכול להחזיק את המחשב . הבעיה שיש הבדל כספי לא קטן בין 2 הסוגים . ויש לי התלבטות בין EVER POWER 1000VA שעולה 500 שקל לבין ADVICE 700VA שעולה 470 שקל . האם שניהם יכולים להחזיק לי את המחשב ? אומנם הראשון הוא 1000VA אבל מחברה לא מוכרת , והשני הוא מחברה מוכרת אבל רק…

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by 888,

המלצה לעכבר שטוב במישחקים עד 250 שח

• 7 תגובות
    • 700 צפיות
  11. היי יש לי MX 1000 שעבד כמה שנים טובות ופתאום יום אחד בהיר כפתור שמאל וימין הפסיקו לעבוד. מישהו מכיר את הבעיה יודע אולי איך לפתור אותה ? תודה

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by q1234,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_108&products_id=3856 הוא איכותי ? יש מארזי טאוור טובים יותר במחיר הזה ? תודה.

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  13. איזה ספק אני אקנה לו? אני חשבתי על ג'נרי, כי הוא לא מבין במחשבים, וגם הוא לא יהיה מוכן להשקיע הרבה על ספק כי הוא לא מבין תהבדלים.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  14. Started by Shay0600,

כשאני מחבר תמקלדת שלי לחיבור של המקלדת היא לא פועלת(ניסיתי עם עוד כמה מקלדות וגם לא עבד) לפעמים היא פועלת לכמה שניות אני עכשיו משתמש דרך החעיבור יו אס בי למקלדת יש לי חיבור שמתחבר לעגול בצד שני יש יו אס בי אבלל דרך היו אס בי התגובה של המקלדת איטית אי אפשר ללחוץ על 2 לחצנים ביחד כי זה לא מגיב וככה אי אפשר לשחק במחשב

15. Started by frozen_sun3,

יש לכם מושג מה השם של המארז שלי?

• 5 תגובות
    • 700 צפיות
  16. Started by גוגומגוג,

הוא פתאום מת אני חושב זו קורוזיה , מבינים בזה משהו ? תצורפת תמונה של המכשיר מפורק 6230 [attachment deleted by admin]

17. תקציבכם: עד 500 שקל חריגה: אין. מה השימושים שלכם במקלדת? גיימינג, עריכה בפרימייר פרו ופוטושופ. אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? קול אוף דיוטי, הוריזון זירו דאון, רד דד רדימפשן 2, כל משחק אונליין shooter טוב באשר הוא. בקשות מיוחדות: לא בטוח, אבל אולי עדיף חצי מקלדת( בשביל הגיימינג) סוויץ' מועדף : חום (הבנתי שיותר טוב גם לעריכה ולגיימינג כאחד) cherry מחו"ל או מהארץ? מהארץ הערות: אין

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  18. Started by V-rs,

שלום לכולם אני מתכנן לקנות מערכת מבוססת קונרו ומתלבט בקשר למארז... האמת רציתי את ה Aurora 570 אבל ראיתי שמחירו עלה והופסק הייצור... האם לחכות לדגם החדש שיחליף אותו שבטח יקח עוד זמן עד שיגיע לארץ? ומה דעתם על המארז הזה: http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/midtower/armorjr/vc3000bws.asp תודה

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  19. Started by harel1,

תקציבכם: עד 500 שקל חריגה: אין. מה השימושים שלכם במקלדת? גיימינג, עריכה בפרימייר פרו ופוטושופ. אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? קול אוף דיוטי, הוריזון זירו דאון, רד דד רדימפשן 2, כל משחק אונליין shooter טוב באשר הוא. בקשות מיוחדות: לא בטוח, אבל אולי עדיף חצי מקלדת( בשביל הגיימינג) סוויץ' מועדף : חום cherry מחו"ל או מהארץ? מהארץ הערות: אין תודה!

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  20. Started by RubberDuck,

מישהו מכיר אתר או אדם שבנה מארז חיצוני USB לHD לבד? אני מאמין שכל הסיפור פה יוצא די זול אם אתה בונה את זה לבד(וגם די מעניין...) הבעיה היחידה לדעתי היא המעגל שממיר מIDE לUSB. כל פיפס היום יוצא עם חיבור USB ואני בטוח שעם קצת tweaking אפשר לגרום לזה לעבוד עם HD.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  21. Started by ori_5544,

שלום אני מחפש רמקולים למחשב טובים עם באס חזק שאוכל לשמוע טוב בשירים וסרטים ויש לי עוד שאלה מה אתם אומרים על הרמקולים האלה?שוים משהו http://www.itreviews.co.uk/graphics/normal/hardware/h612.jpg

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  22. זה העכבר שיש לי עכשיו, בצד הימני הגומי התקלף ונהיה מגעיל ודביק אז אני חייב למצוא לו מחליף! זה העכבר הכי טוב שיוצר אי פעם לדעתי... הוא הרבה יותר נוח מהMX500 וכל השאר העכברים היום ויש לו בדיוק את הכפתורים הנחוצים, אבל לצערי לא ראיתי שעדיין מוכרים אותו, מישהו ראה/שמע/קנה ? תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  23. Started by guyyug,

אני יודע שהנושא נחרש אבל.... השאלות העניניות: ראיתי את הTT 360 בסביבות 300 שקל ויש שני דגמים עם שני מאוררים http://www.thermaltake.com/purepower/w00067.htm עם מאורר אחד http://www.thermaltake.com/purepower/w00045.htm האם הבדל של 30 שקל שווה או שאין בכלל הבדל בביצועים? יש טעם להשקיעה בספק יקר יותר ? אלטרנטיבות עם יחס מחיר תועלת טוב יותר?

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  24. Started by amit16114,

מחפש מצלמת אינטרנט עד 200 שקל. השימושים שלי הם בעיקר דרך המסנג'ר כשאני מפעיל שיחות וידאו. יש לי אור קצת חלש בחדר אז רציתי המלצה לגבי מצלמה שמספקת יותר אור כאשר אין מספיק אור בחדר. תודה רבה...

25. לשימוש של הדפסות, סריקה, צילום (פחות פקסים). מחפש משהו אמין, איכותי, טונר במחיר סביר ושלא יתקלקל מהר... מודה מראש לעוזרים. יואב.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים