ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
אהלן, פירמתתי את המחשב ונאבד לי הדיסק של המדפסת היא משמשת כסורק , מדפסת, ועוד כמה דברים.. הורדתי דרייבר מהאתר של החברה.. הוא מתקין ואז אומר שהוא לא מזהה אותה ביו אס בי. כאשר אני מכניס אותה ליו אס בי המחשב מזהה אותה מצוין ואני גם יכול לקרוא איתה כרטיסי מיקרו אס די.. מישהו יכול לעזור לי? אני חושב שאני צריך את התוכנה כונטרול סנטר 2 תודה [br]פורסם בתאריך: 6.03.2009 בשעה 13:44:50 עדכון:עשיתי שוב את ההתקנה של התוכנה שהורדתי מהאינטרנט הוא זיהה את המדפסת לאחר שזה התקין. איך אני מפעיל את התוכנה שלה? מישהו יודע איפה אפשר להשיג controlcenter2 חיפשתי ולא מצאתי
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שיהיה עכבר טוב, ומקלדת טובה, אבל עדיף להשקיע יותר בעכבר...זה יהיה לדברים כללים וגם למשחקים, אז שיהיה טוב למשחקים שלא יעשה בעיות, עדיפות שיהיה מאייבורי. אני מחפש משו גם שלא יצטרך סוללות נטעות ויהיה לעכבר מטען כזה אני יודע...עדיף את זה מאשר סוללות נטענות. אפשר גם מפנדה או כל חנות שממוקמת בבאר שבע. הסתכלתי קצת וראיתי איך זה? http://ivory.co.il/product.asp?productid=483&CatCode=87 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=15740
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין להמיר את כל הפילמים הישנים שלי למדיה דיגטלית. אני מעוניין לרכוש סורק עבור המשימה הזו. היכן אני יכול לקרוא סקירות מקיפות על סורקים? ובעיקר למשימה הזו? מישהו יכול להציע אתר שניתן לסמוך עליו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
המפרט הוא Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,230 ש"ח 1 DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 1,183 ש"ח 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 1,670 1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK 486 ש"ח 1 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 510 ש"ח 1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 ש"ח 2 PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz 1,090 ש"ח סה"כ 6,617 ש"ח והספק שמגיע יחד עם המארז יסחוב מערכת כזאת?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
איך הם בכללי? וספציפית איך הספק שלהם ה 350 WATT??
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אהליין אנשים. אז ככה, יש לי כבר שנתיים את מצלמת HP315... לפני שנה כבר נדפק לי הפלאש...והוא יותר לא עובד... אני חושב שפשוט הנורה נשרפה או משהו כזה... הלכתי למעבדה מורשית של HP והם אומרים שאין לי יותר אחריות...וטיפול ללא אחריות יעלה לי כמו המצלמה... כי הם לא באמת מתקנים אלא מחליפים את היחידה... האין מקום שבו אפשר פשוט לתקן את הפלאש? להחליף נורה? או משהו כזה??? תודה מראש, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
כמה בערך יעלה ה 3D Aurora 570 החדש שיגיע בקרוב לארץ?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
-
החלטתי לקנות מארז חדש וגם ספק כי הכרטיס מסך שלי geforce 6600 gt לא מתפקד עם הספק שיש לי עכשיו. חשבתי על: מארז: sunbeam samourai ספק: Enermax EG365P-VE 350W (20p/24P) אז השאלה שלי היא האם הכרטיס יפעל טוב עם הספק הזה? או שאני אצטרך את ה 420w. תודה FenderBender
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים טובים אבל לא מקצועיים. מבחינתי העכבר הזה: http://www.glabs.co.il/Product.aspx?productid=330 הוא מצויין לשימושים שלי מבחינה של איך שהוא עובד בעיקרון זה מה שיש לי עכשיו: http://shop.awex.hu/images/microsoft-multimedia-keyboard_big%5B2%5D.jpg עכשיו למחשב החדש אני רוצה סט אלחוטי טוב שלא צריך להיות מקצועי...דומה בביצועים למה שהראתי קודם. הכי חשוב שלא יהיה ניתוקים שפתאום הוא קולט ופתאום לא.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
ב-96 קיבלתי ביחד עם המחשב סורק שחור לבן (PERSONAL DOCUMENT SCANNER) מחברת TAMARACK. אין לי מושג מאיפה להשיג לו דריוור וה-WIN XP לא מזהה אותו. הייתי באתר ולא מצאתי. אם אפשר לקבל קישור מדוייק יותר למקום שבו אוכל למצוא את הדריוור המתאים אני אהיה אסיר תודה לכם. עריכת המודר: שמור על כותרת מתאימה יותר, וברוך הבא.
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום רב אני מתלבט איזה אל פסק לקנות יש לי מחשב : פנטיום 4 , 3 גיגה הרץ זיכרון 1 גיגה מסך 19 אינץ LCD כרטיס מסך GEFORCE 5700 צורב DVD X 16 צורב CD סקאזי X8 המטרה שלי שהאל פסק ישמור לי על המחשב מעליות וירידות של מתח וייתן לי כ 5-10 דקות זמן פעולה בעת הפסקת חשמל (אין לי צורך ביותר זמן) בגלל המסך שגודלו 19 אינץ יש כאלה שאומרים לי שאני צריך 800-1000VA כי פחות מזה לא יחזיק לי את המחשב . ויש כאלה שאומרים ש 500-600 VA יכול להחזיק את המחשב . הבעיה שיש הבדל כספי לא קטן בין 2 הסוגים . ויש לי התלבטות בין EVER POWER 1000VA שעולה 500 שקל לבין ADVICE 700VA שעולה 470 שקל . האם שניהם יכולים להחזיק לי את המחשב ? אומנם הראשון הוא 1000VA אבל מחברה לא מוכרת , והשני הוא מחברה מוכרת אבל רק…
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
-
היי יש לי MX 1000 שעבד כמה שנים טובות ופתאום יום אחד בהיר כפתור שמאל וימין הפסיקו לעבוד. מישהו מכיר את הבעיה יודע אולי איך לפתור אותה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_108&products_id=3856 הוא איכותי ? יש מארזי טאוור טובים יותר במחיר הזה ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם, שדרגתי את המחשב שלי, ובמחשב החדש אין לי חיבור ל PS2 לעכבר עקב כך, אני רוצה לקנות לי סט של מקלדת + עכבר אלחוטיים (אולי אוותר על המקלדת) תקציב, עד 450 שקל, אבל רצוי באיזור ה300 אם יש אני בעיקר מתכנת, ככה שלא כזה משנה לי ביצועים מטורפים. אשמח להמלצות לדגמים.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
איזה ספק אני אקנה לו? אני חשבתי על ג'נרי, כי הוא לא מבין במחשבים, וגם הוא לא יהיה מוכן להשקיע הרבה על ספק כי הוא לא מבין תהבדלים.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כשאני מחבר תמקלדת שלי לחיבור של המקלדת היא לא פועלת(ניסיתי עם עוד כמה מקלדות וגם לא עבד) לפעמים היא פועלת לכמה שניות אני עכשיו משתמש דרך החעיבור יו אס בי למקלדת יש לי חיבור שמתחבר לעגול בצד שני יש יו אס בי אבלל דרך היו אס בי התגובה של המקלדת איטית אי אפשר ללחוץ על 2 לחצנים ביחד כי זה לא מגיב וככה אי אפשר לשחק במחשב
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
-
הוא פתאום מת אני חושב זו קורוזיה , מבינים בזה משהו ? תצורפת תמונה של המכשיר מפורק 6230 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
תקציבכם: עד 500 שקל חריגה: אין. מה השימושים שלכם במקלדת? גיימינג, עריכה בפרימייר פרו ופוטושופ. אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? קול אוף דיוטי, הוריזון זירו דאון, רד דד רדימפשן 2, כל משחק אונליין shooter טוב באשר הוא. בקשות מיוחדות: לא בטוח, אבל אולי עדיף חצי מקלדת( בשביל הגיימינג) סוויץ' מועדף : חום (הבנתי שיותר טוב גם לעריכה ולגיימינג כאחד) cherry מחו"ל או מהארץ? מהארץ הערות: אין
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום רב, בירצוני ליקנות מיקלדת אל-חוטית של logitah לא במעל 350 ש''ח האם מישהוא יכול להמליץ לי על האם מישהוא יכול להמליץ לי על מקלדת כזו? בתודה מראש:omer_
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מערכת מבוססת קונרו ומתלבט בקשר למארז... האמת רציתי את ה Aurora 570 אבל ראיתי שמחירו עלה והופסק הייצור... האם לחכות לדגם החדש שיחליף אותו שבטח יקח עוד זמן עד שיגיע לארץ? ומה דעתם על המארז הזה: http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/midtower/armorjr/vc3000bws.asp תודה
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד חדש. רציתי לדעת איזה עכבר עדיף לרכוש, אלחוטי או בלוטות'? השימוש השוטף הוא שימוש סטנדרטי של אינטרנט ומסנג'ר. בנוסף - מה ההבדל בין עכבר אופטי לעכבר לייזר?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-