ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
חזרתי היום מגרמניה וקניתי MX500 ואם יש עכבר ברמה כזאת גבוהה לדעתי רצוי גם פד... בבקשה תרשמו הצעות ומאיזו חנות ובאיזה מחיר אפשר לקנות
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עכבר אלחוטי באם לקנות עכבר אינפרה או בלוטוס ? מה ההבדל בביצועים שלהם? מי יותר איכותי? ואם אפשר המלצות לעכבר עד 200 שח ....אם אפשר לינק . תודה רבה .
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://translate.google.com/translate?js=n&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fpctuning.tyden.cz%2Findex.php%3Foption%3Dcom_content%26view%3Darticle%26id%3D7401%26catid%3D34%26Itemid%3D70&sl=cs&tl=en&history_state0= האם מישהו יודע אם המקלדת Genius ErgoMedia 700 שקטה כמו הCURVE 2000? המיקרוסופט שקטה מאוד זה יבוא לזכותה אך ההתרגלות למקשים די בעייתית. אחי גם מחפש מקלדת על הדרך ואנחנו באותה ההתלבטות. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
ברצוני לדעת האם יש דרך לנטרל את תכונת הניקוי המתוזמן של ראש ההדפסה במדפסות HP Photosmart C7283 (המדפסת של אמא שלי) ו-Canon Pixma 5300 (המדפסת שלי) על מנת לחסוך בדיו. אשמח לקבל תשובה.
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי סט חדש של מקלדת ועכבר אלחוטי לוגיטק EX110 למרות שאני מניח שהשאלה רלוונטית לכל הסטים שלהם, לפחות אלה שעובדים בתדר 27MHZ, שזה כמעט הכל חוץ מהדגמים הממש יקרים... אני עם מחשב לא חזק במיוחד שיש לו רק 500 מגה בייט (אפילו לא 512 בגלל כרטיס המסך). בחרתי בינתיים שלא להתקין את הדרייברים שבאו איתו כי הבנתי שהם תופסים המון זכרון והכל עובד סבבה לגמרי. השאלות - 1- האם יש הבדל בצריכת הסוללות כאשר משתמשים בדרייברים של LOGITECH וללא שימוש בהם?? (אני מדבר על תוכנת Setpoint) . האם התוכנה הזאת יודעת לגרום לעכבר להיכנס למצב שינה וכו וכו למטרת חיסכון סוללות? 2- מה צריכת הסוללות הממוצעת של העכבר ושל המקלדת? בינתיים שמתי בעכבר סוללות נטענות של 2700. הבעיה שבמקלדת שמתי את הבטריות…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אשמח לקבל עזרה בבחירת סורק משרד שעונה לתכונות הבאות: סריקה בשחור לבן מהירות על חשבון איכות, חשוב מאוד שהסורק יהיה כמה שיותר מהיר מיועד לסריקת כמות גדולה של מסמכים. מגש מזין לסריקה מהירה (feeder). כמה שפחות תקלות בעת הריקה. תוכנה ידידותית למשתמש, עם אפשרות לשליחה לאימייל דרך הרשת. איכות התמונה פחות חשובה (סריקה רק בשחור לבן). תקציב עד 700 דולר בתודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו ? חבר שלי אמר שהוא כל הזמן לוחץ בטעות על כפתור שמשנה את הרגישות של העכבר..
-
- 2 תגובות
- 799 צפיות
-
-
מפרט המחשב שברשותי מצורף פה בתמונה (הכונן הוא SSD) אני מריץ עליו פיפא 18 על הגדרות מדיום, אחרי 2-3 משחקים המחשב קצת מתחמם, לפי התוכנה SpeedFan, יש שם core בטמפרטורה של 52, ובכללי טמפרטורה של 72 (אם קראתי נכון את התוכנה). מומלץ לעבוד ככה? איזה משטח קירור הייתם ממליצים לי לקנות על מנת לשמור על המחשב בטמפרטורה נמוכה (איזור ה-40 עדיף), ראיתי מחירים החל מ-100 ש"ח וגם ב-400 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא אפשרי רשמית, אבל האם יש דרך לגרום לעכבר לשלוח רצף הקשות מקלדת כאשר לוחצים על אחד הכפתורים? (ניסיתי לחפש ב uberoptions אבל זה מוגבל ל מקש "רגיל" אחד ושיפט אלט וקוטרול בלבד)
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בוקר טוב, יש איזו המלצה גורפת לגויסטיק המושלם להטסת מסוקים במשחק ? (אולי ב BF3 גם מטוסים) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היה לי עכבר g5 של לוג'יטק שהיה מצויין ונשבר (אם היה לי אפשרות הייתי קונה כזה שוב) אני מחפש עכבר עם אותם תכונות ליייזר חוטי ושיהיה אפשר לכוון את המשקל של העכבר המליצו לי על עכבר של לנובו https://ksp.co.il/?select=.1043..221..1295.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=46380&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= הייתי ב ksp או אייבורי או אופיס דיפו הם לא מוכנים לפתוח את האריזה כדי לבדוק אם זה נוח זה כמו לקנות חתול בשק אי אפשר לדעת מה קונים לא רוצה לקנות עכבר שיום או יומיים אחרי יתברר כלא נוח האם…
-
- 7 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
קודם כל מחירו 695 שקל. הוא תומך ATX2 תומך בSLI בנוסף הוא מגיע עם מאוורר 120 מתנה ופאנל ייחודי לחריץ הפלופי המציין מתחים ועוד.. סתם הייתי רוצה לשמוע ממישהו שיש לו אותו איך הוא.... והאם זה שווה, האם הספק ג'נרי?
-
- 7 תגובות
- 633 צפיות
-
-
מצלמת רשת עם מיקרופון מובנה, ואיכות טובה. עד 200 ש"ח... אם אפשר את ההכי זול והכי טוב.
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
ראיתי וקראתי על ה G300 וכרגע זה נראה לי הכי טוב... יש לכם עוד הצעות אולי? רוב הזמן זה לא משחק אלא בעיקר גלישה..
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי בעיה, כל הכפתורים של הF לא עובדים לי... נגיד במשחק רשום לי על F1 אני לוחץ ולא מגיב, ככה זה גם בכל המקרים. מישהו יודע מה לעשות? עזרה בבקשה...
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה ניתן לרכוש ג'ויסטיק כזה עם מצערת חיצונית?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הוא לא מגיב בכלל לפעמיים שאני לוחץ כמה פעמים הוא מדליק אור והוא מחובר טוב מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אהלן!! אני חייב עזרה! אתמול קיבלתי את המחשב החדש שלי (7vtx-h, amd 1600, 256 ddr),וראיתי שהטמפרטורה של המעבד היא 63 מעלות צלסיוס!!! האם זה יתכן? זה לא מסוכן?? הטמפרטורה של המערכת היא רק 35 מעלות, למה יש כזה הבדל??? המעבד מגיע אפילו עד 70 כשאני מפעיל דברים רציניים, האם זה נורמלי??? כמה בערך צריכה להיות הטמפרטורה של המעבד?? המעבד בא עם מאוורר של spire! מה לעשות??? המאוורר שעל המעבד פועל ב 4300-4400 rpm יש לי מאוורר אחד בתחתי המארז שמכניס אוויר ואחד למעלה מתחת לספק שמוציא אוויר
-
- 34 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
-
מה זה כרטיס רייד ולמה הוא משמש? האם יש קשר בינו לכרטיס סקזי?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רק עכשיו נזכרתי שיש לי עוד כונן WD, של 2.5GB(זה היה ענק בזמנו...) בן 6 שנים שהיה ב-Pentium 166Mhz הישן שלי(לפני שהחלפתי אותו ב-6.4GB של WD). אז הכונן הזה עדיין עובד!!! בניגוד ל-6.4 המאוחר יותר שכבר שבק... למה שכחתי אותו - הוא נמצא בקופסת HD ניידת מיוחדת כזאת שמחברים ליציאה הסיריאלית ואז יש לך עוד HD במחשב(שמשמש לגיביו במקרה שלי), ורק עכשיו שאני בא לגבות, אני בעצם חושב שניה "איזה HD יש לי בפנים בעצם..." עד כאן
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני לא בטוח שזה "ה"דבר שציפינו לו אבל זה שווה בדיקה ללא ספק!! דרייברים חדשים ל-ATI Radeon 8500 יצאו!! הדרייברים אינם של ATI ומתאימים לסביבת win xp בלבד!! שווה בדיקה בהצלחה ובתקווה שדרייברים טובים יפורסמו על ידי ATI!! איל כתובת להורדת הדרייברים- rage3d או ב- windows update
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
זהו זה, ה HP 8200a X4 הקשיש שלי , בן 3 בערך, אמר את מילו האחרונה. ההלוויה תצא לדרך מחר בשעה 4 אחר הצהריים. יהי זכרו... בלה בלה בלה.... ועכשיו לפואנטה: אני זקוק ליורש, אבל התקציב בעייתי משהו. אני חולם על פלקסטור או ימאהה מהירים אבל מנהל הבנק שלי אומר לי שמבחינתו הדבר יכול להישאר בגדר חלום עוד שנים ארוכות. מה אני עושה, איזה צורב אתם יכולים להציע לי במחיר נמוך (פחות מ- 700 - 800 ש"חים) שיוכל לעשות פחות או יותר את המצופה ממנו. הדרישות: תמיכה ב- OVER BURN דרייברים מתאימים ל ווינדוס XP (שלום לך LG...) באפר משמעותי\סקאזי - כדי להשמיך לעבוד עם המחשב בו זמנית עם הצריבה ללא בעיות היסטוריה מוכחת של מותג או דגם עם יציבות ומינימום תקלות מחיר נמוך... נקודות שניתנות לפישור: …
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי את העכבר של microsoft inteli mouse אופטי ויש 2 כפתורים בצד אני יודע שאפשר לתכנת אותם שיעשו כל מיני פקודות ואני לא יודע איך
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-