ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
רכשתי לפני מספר חודשים את הלוח GA-MA78GM-S2H של גיגהבייט אתמול רציתי להשתמש בחיבור RS232 Serial וגיליתי שזה רק אופציה 1 x serial port header ז"א אין ממש יציאה בפנל האחורי ואם אני רוצה את החיבור אז אני צריך לרכוש את הכבל For purchasing the optional COM port cable, please contact the local dealer. יש למישהו מושג איפה אפשר לרכוש כזה דבר ??? חיפשתי הרבה אבל לא מצאתי ..... תודה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום רב, בירצוני ליקנות מיקלדת אל-חוטית של logitah לא במעל 350 ש''ח האם מישהוא יכול להמליץ לי על האם מישהוא יכול להמליץ לי על מקלדת כזו? בתודה מראש:omer_
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום, אני שוקל לרכוש עכבר אנכי אלחוטי, הבעיה היא שיש לי כבר בבית מערכת עכבר+מקלדת אלחוטית. האם אני יכול לרכוש עכבר אלחוטי נוסף בלי לפחד שהתדרים יתנגשו? הם מסוגלים לחיות בשלווה אחד עם השני? האם בכלל ניתן לחבר את העבר החדש למקלט של המערכת הקיימת?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש את המקלדת הזאת: http://www.logitech.com/index.cfm/keyboards/keyboard/devices/3071&cl=us,en בישראל?ואם יש כמה היא עולה ואיפה? תודה לכולם .
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לשימוש של הדפסות, סריקה, צילום (פחות פקסים). מחפש משהו אמין, איכותי, טונר במחיר סביר ושלא יתקלקל מהר... מודה מראש לעוזרים. יואב.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
-
חבר'ה אם אפשר קצת חוות דעת לגבי הספק הנ"ל Thermaltake 430 WATT TR2 2 FAN דגם W0069 המפרט שלי מצויין למטה מעבד 2000 לא לשכוח ( לא ב-OC ) ... אני מתכנן ככל הנראה גם בעתיד לרכוש כרטיס מסך כגון ג'יפה 6800 שהספק יחזיק לי אותו כמו שצריך ..וגם את המחשב כנ"ל ושאר ירקות ! תודה רבה וב"ט !
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש AMD 64 bit 3000 עם לוח אם GIGABYTE GA-K8NF9 וכרטיס מסך פשוט ב- PCI-E (או X300 או GEFORCE 6200). המחשב לא מיועד למשחקים או ל- OC. אמרו לי שצריך להשקיע במארז ובספק כדי לשמור על המעבד. ראיתי הרבה המלצות על COMPUCASE 6A19 כמארז מתאים, אלא שכתב לי מישהו שצריך להחליף את הספק כי הוא לא מתאים, בספק של Thermaltake TT360APD W0004R, כי הוא בתקן ATX 2.0, שחשוב כשמשתמשים ב- PCI-E. לעומתו כתב לי מישהו אחר שהספק הזה גרוע, גם הוא לא בתקן ATX 2.0, ועדיף להישאר עם הספק שבמארז. בדקתי באתר היצרן, ובאמת גם הדגם הזה לא בתקן ATX 2.0. אז עכשיו אני מבולבל. 1. האם זה כ"כ חשוב שיהיה ספק בתקן הזה? הספקים הזולים ביותר בתקן כזה מתחילים ב- 450 ש"ח, רק הספק. מישהו מכיר זולים יותר…
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי יש לי ספק כוח של 400W ואל פסק שמספק של 360W. השאלה שלי היא - כל עוד אין הפסקת חשמל והמחשב מקבל את החשמל מהקיר, האם האל פסק פשוט נותן לחשמל הרגיל לזרום והמחשב מקבל 400W? או שגם במצב זה המחשב יקבל 360W? תודה
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הרדאון 8500 all in wonder מתי הוא מגיע והאם יהיה כרטיס של ati או רק הצ'יפ ?האם יהיה כרטיס של ati עצמה או רק חברות אחרות שייצרו את הכרטיס עם ציפים של ati ואם כך אז איזו חברה עדיפה הרקולס ?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
-
אני מחפש מצלמת רשת טובה , רצוי 640*480 VGA שעולה כ 300 ש"ח. אנא המליצו מתוך נסיון (אם יש לכם או ראיתם באמת שהמצלמה טובה), יש לי מצלמה דיגיטלית רגילה אבל אני צריך מצלמת רשת טובה לועידת וידיו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
קניתי לפני 10 חודשים מדפסת לייזר XEROX 3120, ואני ממש מרוצה... הטיונר במצב חיסכון הדפיס 3400 דפים ולא לא נגמר. אבל קסם הולך להיגמר, ואני צריך לקנות טיונר חדש - אני מחפש הצעות איפה אפשר לקנות בזול (עדיף לא באינטרנט)? * אני יודע שבאופיס דיפו מוכרים בערך ב 450 ש"ח (המחיר הרשמי 500 ש"ח) האם אתם מכירים טיונר חלופי יותר זול (אז עדיף)? ושמעתי משהו על למלא את מיכל טיונר, איך האפשרות הזאת ? איפה עושים את זה? וכמה זה עולה? (לא אכפת לי לנסות) ** אגב לדגמים כמו 3110 של XEROX יש טיונר חלופי בערך ב 300 ש"ח לפני זיכוי על מיכל (בערך 30 ש"ח) - מי שמחפש ישאיר הודעה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
*Thermaltake TT420APD 2-fan APFC Power Supply 373 ¤ או ללכת על זה: *ATX 700 Watt 2 fans Retail for Pentium 4 Power Supply 384.81 ¤ זה חשוב אני רוצה להפעיל כרטיס GT ולעשות לו בדרך OC...
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
זמני קט אז אני אקצר,יש לי ג'יסטיק אבל אני לא מוצא את הכניסה שלו בלוח אם,אני צריך אדפטור מה השם שלו ואיפה אפשר להשיג אותו? תודה
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מיפרט צריכת חשמל קתודה קרה לתאורת מארז Thermaltake Hardcano 10 Panel +צג LCD 6 לדים UV LCD 20x4 2 FAN 80mm + NeonRing 2 FAN 120mm שאני מחבר כל דבר בניפרד אין בעיה אבל שהכל מחובר זה לא ממש עובד חזק בעבר הכל עבד לי .היה לי קצר ואז הייתי צריך ליקנות ספק חדש ואז גם התחילה בעיה היה לי ספק 300w ויש לי במחשב היום ספק של CODEGEN 300W יש מצב שיש ספק 300w יותר חזק מ 300w אחר
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהליין אנשים. אז ככה, יש לי כבר שנתיים את מצלמת HP315... לפני שנה כבר נדפק לי הפלאש...והוא יותר לא עובד... אני חושב שפשוט הנורה נשרפה או משהו כזה... הלכתי למעבדה מורשית של HP והם אומרים שאין לי יותר אחריות...וטיפול ללא אחריות יעלה לי כמו המצלמה... כי הם לא באמת מתקנים אלא מחליפים את היחידה... האין מקום שבו אפשר פשוט לתקן את הפלאש? להחליף נורה? או משהו כזה??? תודה מראש, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מצלמת ועידה במקסימום 300 שקל.. אבל כולם נראות לי בעלות אותן אופציות פריימים לשנייה רזולוציה... בעצם מה ששונה זה המראה והמחיר? או שרק אני רואה את זה ככה.. בקיצור למישהו יש המלצה למצלמת ועידה בעלת איכות טובה? חשבתי על שתי דגמים שבאים בחשבון: QuickCam® Pro 3000 Creative® WebCam Pro למישהו יש הצעות יותר טובות? או העדפה מבין השניים? הCREATIVE זולה כמעט בחצי מהLOGITECH
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום רב, לאחר התלבטויות רבות החלטתי לעשוק מההורים מצלמה דיגיטלית בתור מתנה ליום הולדת. התקציב לא יהיה ענק במיוחד, אני מעריך שאצליח להוציא מהם 2500 שקל בלחץ רב. בהתחלה חשבתי על ה-Nikon Coolpix 3100, אבל מסתבר שהיא די קטנה מידי, בעיה רצינית. יש לי ידיים גדולות ביותר ואני לא מסתדר כ"כ עם מצלמות קטנות, יש לי ניסיון רב עם ה-Fuji FinePix 203A, מצלמה פיצפונת ומעצבנת ביותר, אני בקושי רואה משהו בעינית. בכל מקרה, הינה הדרישות שלי מהמצלמה: -שתיהיה בגודל נורמאלי, משהו כמו מינימום מצלמה רגילה ביתית. -מינימום 3 מגה פיקסל. -שהצילום חוץ שלה לא יאכזב. -זום אופטי 3x מינימום. -שתיהיה עד 2500 שקל. אגב, יש עוד אפשרות שאני אקנה את המצלמה בחו"ל (סלובניה-קרואטיה). תודה רבה ענקית מראש, מישה.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר או אדם שבנה מארז חיצוני USB לHD לבד? אני מאמין שכל הסיפור פה יוצא די זול אם אתה בונה את זה לבד(וגם די מעניין...) הבעיה היחידה לדעתי היא המעגל שממיר מIDE לUSB. כל פיפס היום יוצא עם חיבור USB ואני בטוח שעם קצת tweaking אפשר לגרום לזה לעבוד עם HD.
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
היכן ניתן להשיג בארץ מתאם 8 ערוצים בין שלט רחוק ליציאה סריאלית שיתאים גם ל RealFlight G2 וגם Aerofly Pro ?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
נישרף לי הספק מתי שהרצתי את התוכנה החדשה! 3DMARK2003 אבל למזלי יש לי ספק נוסף בבית, שמתי, הפעלתי, והכל עובד אבל מה הכרטיס קול שלי לר מזוהה. ונראה לי שהוא מת, הלך לעולמו, מטוגן, שרוף, גמור מה אתם חושבים? האם הוא סיים קריירה ארוכה של 5 שנים? כאילו משנת 98 שהוא עלה לי 1290ש'ח או שהוא עדיין חיי אבל לא מזוהה?
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
איזה מבין השתים יותר טובה - FinePix 2600 של פוג'י - COOLPIX 2500 של ניקון עכשיו אם נגיד שאת הניקון אני יכול להשיג בכ1600 חדשה ואת הפוג'י אני יכול להשיג ב1600 משומשת אבל עם 128 מ"ב זיכרון, מה יותר כדאי לי?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
באחד החנויות מוכרים דגם זה בזול , האם כרטיס מסך זה טוב או לא ? מבחינת GEFORCE MX400 או TI
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אז ככה... המחשב הוא AMD64 3200, כרטיס מסך 6800NU ו1024 מגה ראם כרגע המחשב רץ על ספק ג'נרי (כן אני יודע רע מאוד ) ועם קירור STOCK רציתי לדעת אם קפיאות של המחשב יכולות להיות בגלל הספק הג'נרי, ועם כן, אני צריך המלצה לספק איכותי,יציב, חזק ובמחיר סביר (לא מתכנן OC) בקיצור הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב של עד 400-500 .
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-