ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
איזה מבין הפאדים הכי טוב למשחקים עד 150?האם יש משו יותר טוב מהפאדים הנ"ל עד 150 שקל?והאם הם גנריים? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=444_445&newitem=true
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בדחיפות מדפסת הזרקת דיו טובה במחיר בין 200 ל450. חשוב מאד שהמכליות דיו לא יהיו מצומקות והדיו למדפסת לא יהיה יקר מדי. חשוב עלות תועלת. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה בusb אז הוא אמר לי לכתוב את ההודעה הזאת אם למשהו יש פתרון לבעיה שיגיד כי הוא מתחרפן.. תודה לעוזרים.. הUSB שלי קרס ואין לי מושג איך פתאום העכבר הפסיק לפועל וכל מה שאני מחבר אליו לא עובד (העכבר שלי מחובר לUSB) בדקתי במנהלך התקנים ורשום שמה שהכל תקין ואין שום בעיה אם החיבור ... אני לא יודע מה לעשותת אני לא יול לקנות חיבור כי זה מחובר יחד ללוח האם שלי מה אפשר לעשות תודה מאוד לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות עכבר חדש אני צריך עכבר פשוט ונוח יש לי כמה אפשרויות שאני מתלבט ביניהם (הדגש הוא על העכבר ואבל גם על המחיר הכולל) אין לי חשיבות מרובה לשאלה אם הוא חוטי/ אלחוטי העיקר שייעבדו טוב ולמשך זמן ארוך אם למישהו יש הצעות אחרות אשמח לשמוע Genius SlimStar 8000 (עכבר+מקלדת אלחוטי)- 88 ש"ח [h=1]MICROSOFT Wireless Desktop 3000 (עכבר+ מקלדת)- 199 ש"ח[/h][h=1]LOGITECH MK260 (עכבר+מקלדת אלחוטי)- 124 ש"ח[/h]
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, יש לי את העכבר Microsoft Comfort 4500, ורציתי לשאול אם אפשר לתכנת שהגלגול של הגלגלת לצדדים ( Horizontal ) יעביר דפים אחורה וקדימה בדפדפן האינטרנט ? תודה, נועם
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מערכת מבוססת קונרו ומתלבט בקשר למארז... האמת רציתי את ה Aurora 570 אבל ראיתי שמחירו עלה והופסק הייצור... האם לחכות לדגם החדש שיחליף אותו שבטח יקח עוד זמן עד שיגיע לארץ? ומה דעתם על המארז הזה: http://www.thermaltakeusa.com/product/Chassis/midtower/armorjr/vc3000bws.asp תודה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם ספק 300W של FSP יספיק למפרט הבא: Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Motherboard Sony Floppy 1.44MB LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4167B 16x8x24x16x32 Bulk DVD Westren Digital 80GB 7200 8MB Buffer Sata WD800JD Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk Kingston 512MB DDram 400 MHz PC3200 X2 ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice מסך LCD ובמקרה הזה אני מדבר על המארזים-Foxconn 3GTH001 300Watt PSU וFoxconn TLA570A 300Watt Black/Silver או שאם זה לא מספיק אז זה בטוח יספיק: Foxconn 3GTH001 400Watt Thermaltake PSU תגידו לי מהו המארז המומלץ..תודה! וכמובן מבחינה תקציבית אם אפשר את ה300W אז אני אלך על זה..רק אם חייבים אני אלך על ה40…
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב נייד חדש. רציתי לדעת איזה עכבר עדיף לרכוש, אלחוטי או בלוטות'? השימוש השוטף הוא שימוש סטנדרטי של אינטרנט ומסנג'ר. בנוסף - מה ההבדל בין עכבר אופטי לעכבר לייזר?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום ראיתי מספפר ספקים ורשום על רובם בעיקר אלו מתחת ל 500W שהם ATX ועל החזקים יותר ATX2 מה ההבדל בין התקנים אם יש כזה?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
לא יודע איך קוראים לזה וכמה זה אמור לעלות. מקווה שההסבר שלי ברור.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
זה העכבר שיש לי עכשיו, בצד הימני הגומי התקלף ונהיה מגעיל ודביק אז אני חייב למצוא לו מחליף! זה העכבר הכי טוב שיוצר אי פעם לדעתי... הוא הרבה יותר נוח מהMX500 וכל השאר העכברים היום ויש לו בדיוק את הכפתורים הנחוצים, אבל לצערי לא ראיתי שעדיין מוכרים אותו, מישהו ראה/שמע/קנה ? תודה וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש סורק. הוא לא צריך להיות משהו מיוחד ( = יקר ). אני רק צריך אותו על מנת שאני אוכל לתייק סיכומים (על דפי נייר) למחשב. בקשר לתקציב אני לא יודע באיזה מחירים נעים הסורקים של ימינו. אם תוכלו כתבו לי דגמי סורקים במחירים סבירים. אני מעדיף שיהיה בסביבות 200 - 350 ש"ח אבל אם צריך יותר גם תכתבו (אבל לא להגזים), אולי אני אעלה את התקציב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא נחרש אבל.... השאלות העניניות: ראיתי את הTT 360 בסביבות 300 שקל ויש שני דגמים עם שני מאוררים http://www.thermaltake.com/purepower/w00067.htm עם מאורר אחד http://www.thermaltake.com/purepower/w00045.htm האם הבדל של 30 שקל שווה או שאין בכלל הבדל בביצועים? יש טעם להשקיעה בספק יקר יותר ? אלטרנטיבות עם יחס מחיר תועלת טוב יותר?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שיהיה עכבר טוב, ומקלדת טובה, אבל עדיף להשקיע יותר בעכבר...זה יהיה לדברים כללים וגם למשחקים, אז שיהיה טוב למשחקים שלא יעשה בעיות, עדיפות שיהיה מאייבורי. אני מחפש משו גם שלא יצטרך סוללות נטעות ויהיה לעכבר מטען כזה אני יודע...עדיף את זה מאשר סוללות נטענות. אפשר גם מפנדה או כל חנות שממוקמת בבאר שבע. הסתכלתי קצת וראיתי איך זה? http://ivory.co.il/product.asp?productid=483&CatCode=87 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=15740
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת רשת טובה , רצוי 640*480 VGA שעולה כ 300 ש"ח. אנא המליצו מתוך נסיון (אם יש לכם או ראיתם באמת שהמצלמה טובה), יש לי מצלמה דיגיטלית רגילה אבל אני צריך מצלמת רשת טובה לועידת וידיו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
המפרט הוא Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,230 ש"ח 1 DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 1,183 ש"ח 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 1,670 1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK 486 ש"ח 1 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 510 ש"ח 1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 ש"ח 2 PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz 1,090 ש"ח סה"כ 6,617 ש"ח והספק שמגיע יחד עם המארז יסחוב מערכת כזאת?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצות לאוזניות למחשב, לא אוזניות כפתור, אוזניות עם קשת, או כאלה שאוטמות את כל האוזן או אוזניות קשת "רגילות".
-
- 6 תגובות
- 695 צפיות
-
-
מחפש מדפסת חסכונית בעלת איכות בנייה טובה. רוב ההדפסות בצבע - מסמכים ומצגות - (פחות חשוב תמונות) תודה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היכן ניתן להשיג בארץ מתאם 8 ערוצים בין שלט רחוק ליציאה סריאלית שיתאים גם ל RealFlight G2 וגם Aerofly Pro ?
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני חדש פה אז אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשאלה שלי... יש לי מקלדת של לוג'יטק ולאחרונה עברתי דירה ואבד לי המקלט של המקלדת. מה עושים במצב כזה? האם יש מקלט חליפי? תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
אהליין אנשים. אז ככה, יש לי כבר שנתיים את מצלמת HP315... לפני שנה כבר נדפק לי הפלאש...והוא יותר לא עובד... אני חושב שפשוט הנורה נשרפה או משהו כזה... הלכתי למעבדה מורשית של HP והם אומרים שאין לי יותר אחריות...וטיפול ללא אחריות יעלה לי כמו המצלמה... כי הם לא באמת מתקנים אלא מחליפים את היחידה... האין מקום שבו אפשר פשוט לתקן את הפלאש? להחליף נורה? או משהו כזה??? תודה מראש, אמיר.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
הWAT בעמוד הנ"ל הוא לגבי ספק איכותי בלבד שנותן trueWATS ולא ג'נריים, כי הם משקרים לרוב. http://www.extreme.outervision.com בבקשה. מצאתי, ישר חשבתי להכניס את זה לפה, רציתי כביכול להכניס את זה לדיון של ה420 עמודים, אבל נעלו אותו, ורציתי לשתף את כולכם, זה נראה לי מאוד אמין. לי אישית המלצתם על 370W enermax noisetaker , ויש לי 7800GS שצריך להיסחב עליו, ובהחלט לפי העמוד שנתתי, המחשב שלי ידרוש בסביבות ה250W כך שליאור צדק כביכול שאמר לי להזמין את הספק ... לא שפיקפקתי לרגע, אבל תמיד טוב לראות הוכחות
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני מחפש מארז למודינג ללא ספק כוח!! המחיר שאני מוכן לשלם עבור המארז זה עד 100 ואני מקווה שתוכלו למצוא לי אפילו ב50 אם יש מצב. בכל מקרה המארז צריך להיות דף נקי בלי שום מודינג עשוי העדפה לצבע לבן. ושיהיה קל לעבוד עליו מבחינת חיתוך צביעה וכו.. תודה למי שיעזור לי
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי את המצלמה הזאת כשאני מחבר את המצלמה ל 2K היא עובדת מצויין ורואים את הכונן הנוסף אבל כשאני מחבר אותה ל XP אני לא רואה עוד כונן יש פתרון? תודה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מארז חדש וגם ספק כי הכרטיס מסך שלי geforce 6600 gt לא מתפקד עם הספק שיש לי עכשיו. חשבתי על: מארז: sunbeam samourai ספק: Enermax EG365P-VE 350W (20p/24P) אז השאלה שלי היא האם הכרטיס יפעל טוב עם הספק הזה? או שאני אצטרך את ה 420w. תודה FenderBender
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-