ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב ! המדפסת הישנה שלי מדרדרת מדחי אל דחי... והחלטתי לרכוש מדפסת חדשה ... אז ככה התקציב הוא עד 1000 -1100 ש"ח... ואין לחרוג ממנו... חשבתי ללכת על מכשיר משולב .. אתם יודעים... מדפסת סורק פקס וכו'.... עכשיו האם זה צעד חכם ... או שעדיף ללכת על מדפסת נטו ..? חשוב לי שהמדפסת תדע לקרוא כרטיסי זיכרון... או שאפשר לחבר אלי הusb ולהדפיס ישירות ... ללא צורך במחשב... כמו כן מהירות ההדפסה היא נקודה חשובה אצלי.... משהו בערך כמו בין 15 -17 דפים בצבע... באיכות של 4800 dpi ולא פחות מזה.... עשיתי טיפה חיפוש וזה מה שהעלתי בחכתי... HP OfficeJet 5510 photosmart 8153 deskjet 6543 new מה אתם ממליצים ? (לא חובה משהו משלושת הדגמים הנ"ל)..... תודה רבה לכול העונים..
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את הדרייבר לא של ה 64 ביט. וכשאני אמור לעשות לו Continue anyway כמו בווינודס הרגיל , כאן הוא כותב לי Failed הוא אמור לעשות איזה משהו שהווינודס חושב שזה שגיאה (אוברקלוק לווינודס לפי הכתבה שלכם על העכבר) בכל מקרה , יש לכם מושג איך אני מתקין אותו? תודה :-*
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
סבבה אז ככה הדיסקים הרגילים עובדים על הצורב אבל הבעיה היא הדיסקים הצרובים .... של 4.7 לדוגמא וכאלה... אני מכניס את הדיסק והוא אומר לי דיסק ריק ויש בוא משהו ... שמתי windows vista ואז כול הדיסקים חזרו לפעול טוב... כאילו הצורב עבר עליו משהו... פירמטתי חזרתי ל windows xp אותה הבעיה... יש לי צורב.. DVD RW AD-7170A לא נראה לי הבעיה זאת היא.... אין לי מערכת קבצים FAT32 יש לי את הכי טובה NTSF משו כזה.... מה אני צריך לעשות שזה יעבוד???
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
או לחליפין, עם ה-V270 הותיק?
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
קניתי אל פסק 650VA של EITAN, דגם P-650 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=304227 עשיתי את כל פעולות ההכנה לפי הספר, הטענתי אותו מראש יותר מ-20 שעות וכו'. בדקתי שהוא נדלק ועובד בלי ששום דבר מחובר. סבבה. אבל כשחיברתי אותו למחשב ולמסך - אף אחד מהם לא נדלק (האל-פסק מראה שהוא דולק בצורה תקינה ללא שום חיווי אחר). OK, ניתקתי את הכבל של המחשב מהאל פסק וניסיתי רק להדליק את המסך עם האל-פסק (שעובד כשלעצמו ללא בעיה), אבל אפילו נורית החיווי של המסך (גם כשהוא במצב כבוי) לא נידלקת! עשיתי עוד קצת ניסיונות, החלפתי כבלים וכו' אבל ללא שום חדשות. חשבתי שאולי אני לא יודע לחבר אל-פסק (מה יש לדעת!?). בכל מקרה התקשרתי לחנות שקניתי ואמרתי להם שזה לא תקין ושייבדקו. אחרי כמה ימים התק…
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
לפי סדר העדיפויות הבא: 1. רזולוציה גבוהה 2. חסכון בדיו 3. שקט 4. פונקציות מיוחדות 5. הדפסה מהירה עריכה: חשוב מאוד! לא של חברת Canon (יש לי את הסיבות שלי) תודה רבה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
בקשת המלצה לאוזניות in-ear למוזיקה תקציב - נע בסביבות ה400 ש"ח שימוש - מוזיקה חשוב שיהיו in-ear חשבתי כבר על כמה דגמים ורציתי לדעת מה יותר כדאי מה עדיף DR. DRE TOUR Monster או Monster iBeats by Dr Dre או Shure SE102 תודה רבה אשמח לקבל תשובות
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
האם הg5 הוא העכבר הכי טוב בעולם? אשמח לקבל תשובה בהקדם בתודה מראש:omer_
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
האם IPOD 80 GB החדש שמנגן וידאו הוא מתחבר לטלויזיה או שיש כמה סוגים של ה IPOD הזה שהם גם לא מתחברים לטלויזיה ? לפי מה שאני הבנתי שהוא מתחבר ויש כבל מיוחד ובמקום אחר אמרו לי שיש IPOD כזה שהוא לא מתחבר לטלויזיה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
המחשב הזה : http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=7356793 אני משיג ב3300 שקל אבל איך הסוללה שבאה איתו? לכמה זמן היא תחזיק? ולכמה שעות? בעיקרון המחשב לאמא שלי והיא צריכה רק אינטרנט אז נראה לי זה מספיק
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש בשעה טובה (המפרט בחתימה) ועכשיו כל פעם שאני מפעיל את הוינדווס המקלדת שלי לא עובדת ומנהל ההתקנים מראה שיש שגיאה במקלדת ועד שאני לא עושה למקלדת Uninstall ואז חיפוש חומרה חדשה במנהל התקנים המקלדת לא עובדת :bash: אפילו הורדתי דריברים מהאתר של לוג'יטק והבעיה לא נפתרה אנשים בבקשה תעזרו לי אני לא יודע יותר מה לעשות...
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות PSP ורציתי לשאול אם יש חנות שמוכרת אותו בזול ומאובזר בערך ב1500ש"ח +- ואם אפשר קצת פרטים עליו והאם הוא בכלל שווה את הקנייה, והאם אפשר לשמוע בו מוסיקה וכד'? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
כדי להיות מיודע, "אחרי החגים" בכתבה לא הכי מספק בעולם (בעיקר כשבחו"ל כנראה הוא ישוחרר לפני).. פשוט בגלל שהזמנתי מלוג'יטק את העכבר (pre-order) והם לא שלחו לי שום אימייל מתי הוא אמור להגיע..
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום, רוצה לקנות מדפסת. מה דעתכם על HP 4580? מה דעתכם על HP 4480 מה דעתכם על MFC260C או MFC250C? ראיתי חוות דעת שליליות על 4580 ועל 260C בזאפ..... האם יש למישהו נסיון עם המדפסות האלו כאן? יש לכם המלצה אחרת למדפסת? אני מעדיפה עם פקס, אבל אם תהיה לכם המלצה מפתה של כזו בלי פקס, אז מוכנה לשקול גם את זה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בעוד כ שבוע וחצי אני יהיה בארה"ב ורציתי לברר פה לפני שאני קונה אם יש עוד מארזים בסדר גודל מבחינת איכות ואופציות של ה - TEMJIN 07 ? או בכלל האם לדעתכם יש מארזים יותר איכותיים ממנו.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש שתי מצלמות רשת איכותיות,שיתחברו למחשב בו זמנית ויקליטו על הדיסק הקשיח באופן רציף או לפי זיהוי תנועה. מספר שאלות בעניין: 1-האם ניתן להקליט בזמן אמת על הדיסק הקשיח?אם כן,באיזה קצב(פריימים),האם נדרשת חומרה נוספת או אוליי תוכנה? 2-מה אורך הכבל המקסימלי לחיבור המצלמה?האם תהיה נפילת איכות מעל 15 מטר אורך בכבל usb? 3-איזו מצלמה מומלצת עד סכום 600-700 ש"ח למצלמה.חשוב שתהיה ברזולוציה טובה. 4-האם ישנן מצלמות רשת עם פוקוס אוטומטי? 5-אם קונים מצלמה דיגיטלית פשוטה,האם ניתן להשמש בה במקום מצלמת רשת לפי הדרישות שציינתי? הרבה שאלות,אודה למי שיודע וישיב.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
איזה ספק אני אקנה לו? אני חשבתי על ג'נרי, כי הוא לא מבין במחשבים, וגם הוא לא יהיה מוכן להשקיע הרבה על ספק כי הוא לא מבין תהבדלים.
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
RAIDMAX Scorpio 868 Silver 420 Watt זה הדגם, השאלה אם הספק שלו יחזיק מחשב עם מערכת Amd 64 bit 3000 Radeon 9800 Pro 512 Ddr samasung 400 mhz והארדדיסק סאטא תודה!, זאת שאלה ממש חשובה לי, תענו בהקדם
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
רציתי המלצה של מישהו האם לקנות את את הג'ויסטיק של LOGHTECH האלחוטי החדש או את ה-FORCE FEEDBACK 2? אם מישהו מוכן לרשום לי את ההבדלים בניהם ומחירים אני אשמח....
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני קונה מהחנות ksp מארז supertalent הבעיה היא, שהמארז מגיע עם ספק ואין לי מושג אם זה ספק טוב או לא, יש לכם מושג? זה המארז ותוכניו הרבים: ?ATX FullTower Supertalent 500W alum.? מבנה Workstation Tower (אלומיניום) ספק 500W כונני "5.25 4 כונני "3.5 2, 4 פנימיים לוח אם ATX, (Dual Xeon)12in x 13in USB USB 2.0 + 1394 מאוורר קדמי- 8*2 ס"מ, אחורי- 8*2 ס"מ, צדדי- 8*1 ס"מ (Ledfan כחול) חלון צד מלבני שקוף
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
יש לי עכבר בעל 5 כפתורים של BELKIN כמו ברב העכברים הכפתור ה 4 וה 5 הם לזוז אחורה קדימה בדפים של האינט'. הבעיה שכשאני לוחץ אחורה או קדימה (כפתור 4 או 5) זה חוזר או הולך קדימה יותר מדף אחד, איך אני מתרן את זה?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם, השבוע החלטתי להחליף עכבר לעכבר מקצועי כי נשבר לי כבר הז**ן מהעכבר המסכן של MICROSOFT שיש לי.. נמאס לי מהכאבים באצבעות ונמאס לי בקיצור מכל דבר שקשור אליו.. כמעט הזמנתי לפני יומיים את ה G7 מנעה ..אבל אז קראתי את הביקורת עליו כאן באתר וירדתי ממנו לגמרי.. סיבה : ממש לא מתאים לי העניין הזה שחיי הסוללה מספיקים ל12 שעות בלבד.. חשבתי לקנות אחריו את ה G5 (אותו עכבר רק עם כבל) אבל אז ממש אז ראיתי את ה MX518 שזול ממנו בכ 100 שקל ולא ממש שונה ממנו למרות שהוא אופטי ולא לייזר, 1600 DPI לעומת 2000 ב G5.. בקיצור - צריך את המלצותיכם בבחירה (אני על סף הזמנת ה518 אלא אם כן תמליצו לי על משהו אחר) ממש רציתי אלחוטי אבל לא מקובל עליי חיי סוללה קצרים/שלא יתאים למשחקים/שלא יהיה נוח ..…
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני צריך לדעת כמה הייתם משלמים על המארז Supertalent Aluminium CA-601UFB Black כולל 2 מאוורים + הרכבה.. (+ 2 מאוורים שאני מוסיף משלי מאוורים איכותיים) כמה לדעתכם שווה בשקלים? תודה. זה המארז : http://noacomp.co.il/uploadimages/180/499143.JPG לידיעתכם, מחיר בנועה.קומפ : ¤520.00 (החנות היחידה שמוכרת את המארז בארץ לידיעתי)
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-