ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,425 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המדפסת הרבה זמן ואף פעם לא היה לי בעיות איתה פתאום שאני בא להדפיס הנורית של ה"צבע" בקטגוריה של התחל העתק מהבהבת ו "בדיקת נייר בדיקת מחסנית הדפסה" מהבהבת לי גם. http://www.swf.co.il/show.php/25348_.bmp.html אני לא יכול לעשות כלום עם המדפסת לא להדפיס ולא לצלם מסמך, רק לסרוק למחשב זה נותן. הייתי יכול לצלם ע"י לחיצה על כפתור הצבע או השחור, ואז זה היה מצלם אפילו אם המדפסת לא היתה מחוברת למחשב וכיום זה לא פועל. ניסיתי לנתק את המדפסת מהמחשב וללחוץ על כפתור הצילום וזה לא פועל. היום עשיתי מילוי לדיו השחור שוב כי חשבתי שזאת הבעיה...אבל עדיין הבעיה נשארה מישהו יודע מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
-
המפרט הוא Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,230 ש"ח 1 DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 1,183 ש"ח 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 1,670 1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK 486 ש"ח 1 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 510 ש"ח 1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 ש"ח 2 PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz 1,090 ש"ח סה"כ 6,617 ש"ח והספק שמגיע יחד עם המארז יסחוב מערכת כזאת?
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום רב! יש ברשותי אזניות של logitech דגם G935 היום בבוקר פתאום לא עובדות... ההטענה לא מגיבה.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה (כמובן שעברה כבר האחריות)
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש מארז למודינג ללא ספק כוח!! המחיר שאני מוכן לשלם עבור המארז זה עד 100 ואני מקווה שתוכלו למצוא לי אפילו ב50 אם יש מצב. בכל מקרה המארז צריך להיות דף נקי בלי שום מודינג עשוי העדפה לצבע לבן. ושיהיה קל לעבוד עליו מבחינת חיתוך צביעה וכו.. תודה למי שיעזור לי
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שמגיע עם מאווררים שקטים מעדיף mid-tower לגבי תקציב - עד 600 ש"ח תודה
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
הזמנתי את הספק הנ"ל לפני כמה ימים , ולאחר כמה ימים המוכר הודיע שהספק הצפציפי הזה חסר במלאי בכול הארץ... האם ישנם חנויות שמומלץ לחפש בהם ושאולי נשאר להם? חיפשתי ב PCH,זיגזג ועוד כמה חנויות ולא מצאתי שום דבר :'(
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
החלטתי לקנות מארז חדש וגם ספק כי הכרטיס מסך שלי geforce 6600 gt לא מתפקד עם הספק שיש לי עכשיו. חשבתי על: מארז: sunbeam samourai ספק: Enermax EG365P-VE 350W (20p/24P) אז השאלה שלי היא האם הכרטיס יפעל טוב עם הספק הזה? או שאני אצטרך את ה 420w. תודה FenderBender
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן אהלן חבר'ה אני רוצה לשדרג את המערכת וחשבתי להתחיל מהספק קודם לכל עכשיו, מצאתי בנעה TRUE POWER 2 של אנטק 500W ורק ב 500 ש"ח (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4266) , שווה? כלומר עלות מול תועלת? או ששווה לי להוציא עוד 60 ש"ח וללכת על ה-http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4018) AX500-A BLUE STORM) של FSP שהבנתי שהוא ספק מצוין. או שאני צריך בכלל לפנות לכיוון של TOP POWER והספק הזה (http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4723 .) ארבע מאות וקצת שקלים לספק של 550W מחברה שאם אני מבין נכון מייצרת את הספקים של OCZ נשמע מחיר מעולה לא ? בקיצור כל עזרה או הפניה לכיוון הנכון תתקבל בהמון תודה והערכה. להת'
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
קניתי אל פסק 650VA של EITAN, דגם P-650 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=304227 עשיתי את כל פעולות ההכנה לפי הספר, הטענתי אותו מראש יותר מ-20 שעות וכו'. בדקתי שהוא נדלק ועובד בלי ששום דבר מחובר. סבבה. אבל כשחיברתי אותו למחשב ולמסך - אף אחד מהם לא נדלק (האל-פסק מראה שהוא דולק בצורה תקינה ללא שום חיווי אחר). OK, ניתקתי את הכבל של המחשב מהאל פסק וניסיתי רק להדליק את המסך עם האל-פסק (שעובד כשלעצמו ללא בעיה), אבל אפילו נורית החיווי של המסך (גם כשהוא במצב כבוי) לא נידלקת! עשיתי עוד קצת ניסיונות, החלפתי כבלים וכו' אבל ללא שום חדשות. חשבתי שאולי אני לא יודע לחבר אל-פסק (מה יש לדעת!?). בכל מקרה התקשרתי לחנות שקניתי ואמרתי להם שזה לא תקין ושייבדקו. אחרי כמה ימים התק…
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
טוב אז ככה , מחר על הבוקר אני נוסע לבאג .. אני חייב שתענו לי עד מחר ! יש לי 550 שקל ואני רוצה מקלדת + אוזניות גיימינג , בעבר היו לי אוזניות למוזיקה AKG K518, עכשיו אני רוצה לקנות חדשות למשחקים. אני רוצה שתמליצו לי על מקלדת+אוזניות שביחד יצא לי 550 שקל . עכשיו , זה חייב להיות מבאג! בגלל המבצע שיש להם .. וחייב להיות כולל במבצע , רק SS וRAZER. עכשיו אל תמליצו לי על דברים שלא מהחברות האלה ! המבצע שיש בבאג הוא 50 אחוז על המוצר השני , כיאלו אני יכול לקחת לדוגמא את האוזניות SSSV2 ואת המקלדת SS SHIFT . ויצא לי ביחד 550 שקל , (המבצע הוא על הנמוך מבין השניים , אז האוזניות 400 שקל ועוד 150 שקל על המקלדת שבהנחה . ) עכשיו קצת פרטים אני רוצה אוזניות + מקלדת לגיימינג , ח…
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
מדפסת טובה לעבודה רגילה איכות תמונה רגילה ומהירות הדפסה בינונית, גם עלות ראשי הדיו חשובה!! תודה! ;D
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
ב-96 קיבלתי ביחד עם המחשב סורק שחור לבן (PERSONAL DOCUMENT SCANNER) מחברת TAMARACK. אין לי מושג מאיפה להשיג לו דריוור וה-WIN XP לא מזהה אותו. הייתי באתר ולא מצאתי. אם אפשר לקבל קישור מדוייק יותר למקום שבו אוכל למצוא את הדריוור המתאים אני אהיה אסיר תודה לכם. עריכת המודר: שמור על כותרת מתאימה יותר, וברוך הבא.
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
בסביבות 400+W לא צריך יותר, שיהיה כמה שיותר טוב, תודה
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
חלק מכם מכירים את זה . כשהחברות חשבו על DPI גבוה הם לא חשבו על להישתמש בזה כשדרייבר הWINDOES מפעיל את העכבר . עכשיו אתם חושבים שהתקנם את הדריוור , אך זה לא אומר שהוא מפעיל את העכבר , לכן עשו את הדברים הבאים: 1. פיתחו את הדריוור מיצד למטה בטרי setpoint ) 2.לכו לTAB האחרון , שניראה כמו צריח 3.שם יש לכם שני אפשרויות : setpoint implementation והשניה OS implementation באופן אוטו מטי זה יבחר את הראשון . אולם אם אתם רוצים להישתמש במהירויות גבוהות תצתרכו ליבחור בשניה (יותר מדוייקת) שמישהו יוסיף מדריכון לRAZER
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אז ככה... המחשב הוא AMD64 3200, כרטיס מסך 6800NU ו1024 מגה ראם כרגע המחשב רץ על ספק ג'נרי (כן אני יודע רע מאוד ) ועם קירור STOCK רציתי לדעת אם קפיאות של המחשב יכולות להיות בגלל הספק הג'נרי, ועם כן, אני צריך המלצה לספק איכותי,יציב, חזק ובמחיר סביר (לא מתכנן OC) בקיצור הכי טוב שאפשר להשיג בתקציב של עד 400-500 .
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם, שדרגתי את המחשב שלי, ובמחשב החדש אין לי חיבור ל PS2 לעכבר עקב כך, אני רוצה לקנות לי סט של מקלדת + עכבר אלחוטיים (אולי אוותר על המקלדת) תקציב, עד 450 שקל, אבל רצוי באיזור ה300 אם יש אני בעיקר מתכנת, ככה שלא כזה משנה לי ביצועים מטורפים. אשמח להמלצות לדגמים.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני סטודנט לעיצוב גרפי ומחפש מקלדת ועכבר משולבים עדיף כמו שציינתי אלחוטיים במחיר של עד 300. אין לי צורך בפונקציות מיוחדות רק שיהיו נוחים לעבודה (אני יושב שעות מול המחשב). יש אופציה גם לקנות עכבר אלחוטי ומקלדת רגילה שוב ביחד עד 300 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רב, בירצוני ליקנות מיקלדת אל-חוטית של logitah לא במעל 350 ש''ח האם מישהוא יכול להמליץ לי על האם מישהוא יכול להמליץ לי על מקלדת כזו? בתודה מראש:omer_
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
עכשיו רציתי להתחיל לבנות מערכת מפלצת והמערכת היא AMD ATHLON XP 1900Plus RETAIL Epox 8K3A+ KT333 OCZ DDR PC3000 Memory 256MB DRAGON TX-01BLD TOWER Antec TruePower 380 Watt זה המערכת בתור התחלה בלבד! עכשיו לפי מה שהבנתי המכפלה של המעבד אינה פתוחה וזה חתיכת סיפור (ובגדול מי פראייר לעשות פשלה ולהפסיד אלפי מרשרשים?) אז חשבתי על מעבד MP שהמכפלה פתוחה ואז חיים משוגעים והשמים הם הגבול חשבתי על ה 1800 אבל השאלה הגדולה אם הוא יכול לרוץ על הלוח של EPOX או לעבוד כמעבד יחיד? בכל אופן התכוונתי לעשות עם ה MP א"ק רצחני ! התקציב אינו מ מוגדר וזה לא מחשב שאני רוצה לקנות פעם אחת אלא לבנות את המערכת מהטוב ביותר שיש בשוק כיום ! המלצות,הצעות,וגם תשובות יתקבלו בברכה. ואל תגידו לי…
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי , קיבלתי מצלמה דגיטלית מחבר - ללא דיסק דרייברים . המצלמה היא HP PhotoSmart 318 ולא הצלחתי למצוא דריייברים באינטרנט - באתר של HP הם מאפשרים להזמין את דיסק הדרייברים ולא להוריד אותו ... הווינדוס מזהה אותו כ HP PhotoSmart 318 אך לא מאפשר לי להתקין את הדרייברים כי אין לו מאיפה .. אני צריך את הדרייבר די דחוף , אז מי שיודע איפה אפשר למצוא אותו בבקשה ...
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שיתאים ליד או שאפשר להשתמש בלי כלום או כמובן בפד פשוט!? תודה ענקית לעוזרים,
-
- 9 תגובות
- 682 צפיות
-
-
חבר'ה אם אפשר קצת חוות דעת לגבי הספק הנ"ל Thermaltake 430 WATT TR2 2 FAN דגם W0069 המפרט שלי מצויין למטה מעבד 2000 לא לשכוח ( לא ב-OC ) ... אני מתכנן ככל הנראה גם בעתיד לרכוש כרטיס מסך כגון ג'יפה 6800 שהספק יחזיק לי אותו כמו שצריך ..וגם את המחשב כנ"ל ושאר ירקות ! תודה רבה וב"ט !
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שיהיה עכבר טוב, ומקלדת טובה, אבל עדיף להשקיע יותר בעכבר...זה יהיה לדברים כללים וגם למשחקים, אז שיהיה טוב למשחקים שלא יעשה בעיות, עדיפות שיהיה מאייבורי. אני מחפש משו גם שלא יצטרך סוללות נטעות ויהיה לעכבר מטען כזה אני יודע...עדיף את זה מאשר סוללות נטענות. אפשר גם מפנדה או כל חנות שממוקמת בבאר שבע. הסתכלתי קצת וראיתי איך זה? http://ivory.co.il/product.asp?productid=483&CatCode=87 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1355_2228_1590&products_id=15740
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מחפש מצלמת רשת טובה , רצוי 640*480 VGA שעולה כ 300 ש"ח. אנא המליצו מתוך נסיון (אם יש לכם או ראיתם באמת שהמצלמה טובה), יש לי מצלמה דיגיטלית רגילה אבל אני צריך מצלמת רשת טובה לועידת וידיו. תודה.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-