ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון ההתלבטות העיקרית היא בין המטריקס של טרמלטק http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12875 לבין טריטון של ג'יגה בייט http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13508 אבל יש עוד כמה אופציות שנתקלתי בהם כמו המארז הזה של רדימקס http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2867 או מארז ממש מפלצתי יקר יותר של אירוקול עם מאוורר 14 קדמי + מאוורר 25 בחלון המארז http://newprice.shopy.co.il/products/41645 אם יש אופציות אחרות שאתם ממליצים עליהם אז בכיף אבל עדיף בסביבת המחירים ומטה.. אם היה כסף הייתי לוקח את הארורה בלי היסוס.. תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה למקלדת בתקציב של עד 150 שח. חשבתי על Digital Media Pro Keyboard של מיקרוסופט, למשהו יש אותה ויכול לתת חוות דעת? בנוסף, האם יש הבדל משמעותי בין מקלדת של מיקרוסופט/לוגיטק לבין מקלדת עם אותם הפונקציות רק של חברות כמו ג'יניוס ודומותיה? הם זולות משמעותית, נראות דומה, אך חשובה לי האיכות של המקלדת. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שמגיע עם מאווררים שקטים מעדיף mid-tower לגבי תקציב - עד 600 ש"ח תודה
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מצלמת אינטרנט טובה ואיכותית , במחיר לא יקר , שתתמוך לי בוויסטה . יש לי אחת של קראיטיב ישנה וטובה רק שהיא לא נתמכת במערכת ההפעלה הנ"ל ( נסיתי כמה דרייברים ולא עזר ). רציתי לדעת האם יש מצלמה שאכן תתמוך במערכת הפעלה וויסטה אם כן , תמליצו לי תודה ולילה טוב [br]פורסם בתאריך: 3.01.2008 בשעה 00:29:03 לא משנה , כבר קניתי אחת טובה ואיכותית !!Microsoft Vx-3000
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הזמנתי את הספק הנ"ל לפני כמה ימים , ולאחר כמה ימים המוכר הודיע שהספק הצפציפי הזה חסר במלאי בכול הארץ... האם ישנם חנויות שמומלץ לחפש בהם ושאולי נשאר להם? חיפשתי ב PCH,זיגזג ועוד כמה חנויות ולא מצאתי שום דבר :'(
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי.. אני מחפש מקלדת אלחוטית קומפקטית ונוחה שמשלבת בתוכה עכבר בצורת כדור עקיבה ראיתי פעם כאלה אבל עכשיו אני לא מוצא. מישהו יודע איפה אפשר לקנות או איך קוראים לכזה דבר שאני יוכל למצוא?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום רב יש לי בעיה קטנה ,יש לי עכבר ומקלדת של razer לצורכי גיימינג והחלטתי להעביר את המחשב לנקודה אחרת בחדר . הבעיה היא שחסר לי משהו כמו חצי מטר של הכבל בשביל להגיע למחשב ,היות ואני משחק המון אני לא יודע אם לקנות כבל שיאריך לא יפגע בעבודה התקינה של העכבר (מהירות וכל זה) אשמח אם תעזרו לי להחליט א.לקנות קבל usb שיאריך את הקיים ב.לקנות מרכזית usb מחוברת למתח חיצוני ולהשתמש בה כמאריך תודה מראש לכל העונים
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אממ.... מה אתם אומרים על הסט הזה: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=14&MNO=KB(S)-2830 עכשיו, אם תשימו לב, העכבר פועל בלי סוללה, והוא שואב את החשמל ממשטח אלקטרומגנטי מתחתיו..... האם זה יוצר קרינה? או בעייתי? בתודה, גבריאל.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אבא שלי בחו"ל והוא אמר לי לתת לו כמה אופציות לקניית עכבר. אופטי (לא חייב אלחוטי אבל אם כן אז עדיף נטען). נתתי לו כבר את הMX500 וה 700 ואני צריך עוד לפחות אופציה אחת ששוה קניה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש בוואלה מכירות קבוצתיות של מצלמות של HP יש שם את המכירה של המצלמה הזאת http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=992455 רציתי לדעת איך המחיר לאומת המצלמה והמצלמה לאומת המחיר ביחס למצלמה של 4 מגה פיקסל, בגלל שאני מעוניין במצלמת 4 מגה פיקסל טובה ואיכותית ולא במחיר מוגזם עם אפשר גם חוות דעת של אנשים שיש להם מצלמות דיגיטאליות של HP ולמה המצלמה הזאת שלהם שהיא באותה איכות 4 מגה פיקסל עולה יותר? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=982318 ד.א אני לא רוצה מצלמה שהיא פחות מ4 מגה פיקסל אמיתית ולא כל מיני אינטרפולצית חומרה וכאלה, מצלמה מצלמה...
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
היי אני מעוניין שתמליצו לי על UPS טוב.. היה לי את של חברת Advice בעוצמה של 750va אך לצערי הסוללה הלכה לעולמה (האל פסק בן 5 שנים) ראיתי שכיום יש של כל מיני חברות נוספות ואני מתבלבל בין המבחר, תוכלו להמליץ לי על חברה ודגם טוב? (אני מעוניין שהוא יגבה לי רק את מחשב והמסך, עדיף ל-10 דקות ויותר..) כמו כן תוכלו להמליץ לי על ספק כוח של Thermaltake (עדיפות שלי) בעל 2 מאווררים? ראיתי דגם מסויים.. http://www.thermaltake.com/purepower/w006768/w006768.htm האם הוא בעל 2 מאווררים? ואם לא, אז האם המאוורר בגודל 12ס"מ שלו שואב אוויר חם החוצה?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הדפסתי בשחור לבן, FAST MODE (DRAFT) ועם תוכנת INKSAVER. יש לי BROTHER DCP130C והיא אמורה להדפיס כ 500 דף. איך המד מראה לי שהצבע מלא?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בדחיפות מדפסת הזרקת דיו טובה במחיר בין 200 ל450. חשוב מאד שהמכליות דיו לא יהיו מצומקות והדיו למדפסת לא יהיה יקר מדי. חשוב עלות תועלת. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לחבר שלי בעיה בusb אז הוא אמר לי לכתוב את ההודעה הזאת אם למשהו יש פתרון לבעיה שיגיד כי הוא מתחרפן.. תודה לעוזרים.. הUSB שלי קרס ואין לי מושג איך פתאום העכבר הפסיק לפועל וכל מה שאני מחבר אליו לא עובד (העכבר שלי מחובר לUSB) בדקתי במנהלך התקנים ורשום שמה שהכל תקין ואין שום בעיה אם החיבור ... אני לא יודע מה לעשותת אני לא יול לקנות חיבור כי זה מחובר יחד ללוח האם שלי מה אפשר לעשות תודה מאוד לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ספק ולהרכיב אותו אז למישהו יש מדריך עם תמונות כי זה קצת מסובך יש שם הרבה חוטים
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות עכבר חדש אני צריך עכבר פשוט ונוח יש לי כמה אפשרויות שאני מתלבט ביניהם (הדגש הוא על העכבר ואבל גם על המחיר הכולל) אין לי חשיבות מרובה לשאלה אם הוא חוטי/ אלחוטי העיקר שייעבדו טוב ולמשך זמן ארוך אם למישהו יש הצעות אחרות אשמח לשמוע Genius SlimStar 8000 (עכבר+מקלדת אלחוטי)- 88 ש"ח [h=1]MICROSOFT Wireless Desktop 3000 (עכבר+ מקלדת)- 199 ש"ח[/h][h=1]LOGITECH MK260 (עכבר+מקלדת אלחוטי)- 124 ש"ח[/h]
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם ברצוני לרכוש שתי מצלמות רשת איכותיות,שיתחברו למחשב בו זמנית ויקליטו על הדיסק הקשיח באופן רציף או לפי זיהוי תנועה. מספר שאלות בעניין: 1-האם ניתן להקליט בזמן אמת על הדיסק הקשיח?אם כן,באיזה קצב(פריימים),האם נדרשת חומרה נוספת או אוליי תוכנה? 2-מה אורך הכבל המקסימלי לחיבור המצלמה?האם תהיה נפילת איכות מעל 15 מטר אורך בכבל usb? 3-איזו מצלמה מומלצת עד סכום 600-700 ש"ח למצלמה.חשוב שתהיה ברזולוציה טובה. 4-האם ישנן מצלמות רשת עם פוקוס אוטומטי? 5-אם קונים מצלמה דיגיטלית פשוטה,האם ניתן להשמש בה במקום מצלמת רשת לפי הדרישות שציינתי? הרבה שאלות,אודה למי שיודע וישיב.
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש לקנות סט אלחוטי כמו שאמרתי בתקציב שנע סביבות ה-250 ש"ח חשבתי בעיקר על Logitech שלהם יש מספר דגמים שהבנתי שהם טובים (את כולם ראיתי ב-ZAP) בטווח הזה כמו: Logitech - Cordless Internet Pro Desktop Logitech - Cordless Desktop EX110 Logitech - Cordless Optical Desktop Logitech - Cordless Desktop Express כיוון שאני משתמש מאוד בסיסי אז כך גם הדרישות שלי. הכי חשוב לי שהם יהיו מוחים לעבודה ויהיו אמינים (שבזה Logitech ידועה בין היתר). אני אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות או העדפות מסוימות שלא חייבות לבוא מהדגמים שהבאתי אבל עדיין יש העדפה חזקה ל-Logitech תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היום קיבלנו את המכשיר סוף סוף MIO המכשיר די סבבה רק יש דבר אחד שמעצבן אותי איפה האפשרות למחוק קבצים ותיקיות?? :s05: אני הולך לFILE BROWER, ואני לא רואה שום אפשרות הצעות? :
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
האם לשימושים הנ"ל^^ עדיף ךקנות אלחוטי או רגיל? (לא כולל הסלון...). כי שמעתי שבמשחקים יש לאלחוטי פחות דיוק ושזה יכול להתנתק לפעמים וכ"ו... ואני חושב לקנות את ה-Logitech Cordless Desktop EX 110 ב-190 שקל, האם זה טוב? (זה קולט עד 6-7 מטר, אולי יותר!). בקיצור, לשימוש רגיל ומשחקים זה עדיף או לא? תודה!
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש לי עכבר בעל 5 כפתורים של BELKIN כמו ברב העכברים הכפתור ה 4 וה 5 הם לזוז אחורה קדימה בדפים של האינט'. הבעיה שכשאני לוחץ אחורה או קדימה (כפתור 4 או 5) זה חוזר או הולך קדימה יותר מדף אחד, איך אני מתרן את זה?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום, יש לי הגה למחשב שמתאים גם ל PS (גם בתור ג'ויסטיק רגיל) וגם עם רטט, קיצר דבר נחמד ביותר אבל הבעיה היא שיש לו חיבור קצת מוזר שאין לי כמוהו ממש במחשב החדש (היה לי בקודם), אתם יודעים במקרה אם אני יכול להשיג מתאם כלשהו? החיבור הוא: זכר 8 פינים מלמעלה ו 7 מלמטה. תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
תקציבכם: עד 500 שקל חריגה: אין. מה השימושים שלכם במקלדת? גיימינג, עריכה בפרימייר פרו ופוטושופ. אם בחרת בגיימינג ציין איזה משחקים הינך משחק? קול אוף דיוטי, הוריזון זירו דאון, רד דד רדימפשן 2, כל משחק אונליין shooter טוב באשר הוא. בקשות מיוחדות: לא בטוח, אבל אולי עדיף חצי מקלדת( בשביל הגיימינג) סוויץ' מועדף : חום cherry מחו"ל או מהארץ? מהארץ הערות: אין תודה!
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-