עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by darkman,

מה ההבדל בין שניהם ומה יותר טוב?

2. Started by nesber,

הזמנתי את המארז הנ"ל(VM1000A). מה אתם חושבים עליו, מכל הבחינות? כמו כן: האם ישנה אפשרות להוריד את הדלת שמכסה את הכוננים? http://www.thermaltake.com/xaserCase/lanfire/vm1000a.htm דלת: http://www.thermaltake.com/images/cases/products/lanfire/vm1000a/DoorOpen.jpg

• 0 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by dragon772,

אני רוצה לקנות ספק ולהרכיב אותו אז למישהו יש מדריך עם תמונות כי זה קצת מסובך יש שם הרבה חוטים

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  4. Started by G-SHOCK,

שלום לכולם ברצוני לרכוש שתי מצלמות רשת איכותיות,שיתחברו למחשב בו זמנית ויקליטו על הדיסק הקשיח באופן רציף או לפי זיהוי תנועה. מספר שאלות בעניין: 1-האם ניתן להקליט בזמן אמת על הדיסק הקשיח?אם כן,באיזה קצב(פריימים),האם נדרשת חומרה נוספת או אוליי תוכנה? 2-מה אורך הכבל המקסימלי לחיבור המצלמה?האם תהיה נפילת איכות מעל 15 מטר אורך בכבל usb? 3-איזו מצלמה מומלצת עד סכום 600-700 ש"ח למצלמה.חשוב שתהיה ברזולוציה טובה. 4-האם ישנן מצלמות רשת עם פוקוס אוטומטי? 5-אם קונים מצלמה דיגיטלית פשוטה,האם ניתן להשמש בה במקום מצלמת רשת לפי הדרישות שציינתי? הרבה שאלות,אודה למי שיודע וישיב.

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by גיא,

שלום אני מחפש מצלמה דיגטלית עד סכום של 600 שקלים בערך בשביל אתר באינטרנט באיזה מצלמה כדאי לבחור? תנו לי בקשה דוגמאות כמה מגה אני צריך בשביל אתר אישי לא מצלמה מצוינת שיראו טוב באתר תודה מראש!!!

6. שלום! אני מחפש לקנות סט אלחוטי כמו שאמרתי בתקציב שנע סביבות ה-250 ש"ח חשבתי בעיקר על Logitech שלהם יש מספר דגמים שהבנתי שהם טובים (את כולם ראיתי ב-ZAP) בטווח הזה כמו: Logitech - Cordless Internet Pro Desktop Logitech - Cordless Desktop EX110 Logitech - Cordless Optical Desktop Logitech - Cordless Desktop Express כיוון שאני משתמש מאוד בסיסי אז כך גם הדרישות שלי. הכי חשוב לי שהם יהיו מוחים לעבודה ויהיו אמינים (שבזה Logitech ידועה בין היתר). אני אשמח לשמוע אם יש לכם המלצות או העדפות מסוימות שלא חייבות לבוא מהדגמים שהבאתי אבל עדיין יש העדפה חזקה ל-Logitech תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by Adi42,

שלום יש לי לוח אם EP43-DSEL ובו כרטיס קול onboard של ריילטק, הוא גורם לי לבעיות מסוימות במשחקי רשת ולכן אני רוצה לעשות לו disable ולחבר למחשב כרטיס קול פנימי פשוט שיחליף אותו, משהו נורמאלי ורגיל שיבצע את העבודה כמו שצריך. אשמח לקבל הצעות, תודה.

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  8. לא מוצא... אם אין אז אולי יש כאלה שמדמים את הג'ויסטיק של המכונות משחק הישנות?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  9. אני קונה מהחנות ksp מארז supertalent הבעיה היא, שהמארז מגיע עם ספק ואין לי מושג אם זה ספק טוב או לא, יש לכם מושג? זה המארז ותוכניו הרבים: ?ATX FullTower Supertalent 500W alum.? מבנה Workstation Tower (אלומיניום) ספק 500W כונני "5.25 4 כונני "3.5 2, 4 פנימיים לוח אם ATX, (Dual Xeon)12in x 13in USB USB 2.0 + 1394 מאוורר קדמי- 8*2 ס"מ, אחורי- 8*2 ס"מ, צדדי- 8*1 ס"מ (Ledfan כחול) חלון צד מלבני שקוף

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by Alex89,

יש לי עכבר בעל 5 כפתורים של BELKIN כמו ברב העכברים הכפתור ה 4 וה 5 הם לזוז אחורה קדימה בדפים של האינט'. הבעיה שכשאני לוחץ אחורה או קדימה (כפתור 4 או 5) זה חוזר או הולך קדימה יותר מדף אחד, איך אני מתרן את זה?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  11. שלום, יש לי הגה למחשב שמתאים גם ל PS (גם בתור ג'ויסטיק רגיל) וגם עם רטט, קיצר דבר נחמד ביותר אבל הבעיה היא שיש לו חיבור קצת מוזר שאין לי כמוהו ממש במחשב החדש (היה לי בקודם), אתם יודעים במקרה אם אני יכול להשיג מתאם כלשהו? החיבור הוא: זכר 8 פינים מלמעלה ו 7 מלמטה. תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  12. שיתאים ליד או שאפשר להשתמש בלי כלום או כמובן בפד פשוט!? תודה ענקית לעוזרים,

• 9 תגובות
    • 696 צפיות
  13. אני רוצה לקנות מארז חדש. השימושים של המחשב הם בעיקר משחקים. אני לא צריך מארז שיהייה מאוד גדול- אני לא יכול שהמארז יהייה בגובה של יותר מ 0.5 מטר. התקציב הוא בערך 500 שקל שלדעתי זה הרבה מדיי אז אם אתם יכולים בפחות כסף זה עדיף בהרבה אני לא צריך ספק, יש לי TT420 ועדיף מאוד מאוד שיהייה למארז חלון אז מה כדאי לי לקחת? תודה

14. שלום.... טוב הבעיה לי היא, לפני כשנה וקצת דוד שלי הביא לי מצלמה דיגיטלית (די פשוטה - מצלמה בשביל שיחות דרך האינטרנט) אחרי כמה זמן ניתקתי אותה והיום אני מעוניין להשתמש בה מחדש. אבל.... הכנסתי את הדיסק עם הדרייברים שלה למחשב והם ישנים - המחשב אמר להוריד חדשים (כמובן כבר חיברתי את המצלמה ול WINDOWS XP אין דרייבר בשבילה) נכנסתי לאתר של חברת המצלמה (Kensington) והדרייבר הכי חדש שיש שמה הוא לWINDOWS 98 ומילניום הורדתי אותו וניסיתי להתקין אותו אבל קפץ לי הודעה שזה מיועד אך ורק ל98 ומילניום, מה אני יכול לעשות עכשיו? יש מקום או מישהו שיצר דרייבר בשביל המצלמה הזו?? מה אני אמור לעשות??? I need some help... ??? ??? תודה מראש Some Thing... :-\ שכחתי לרשום את הדגם של המצלמה -&g…

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  15. Started by Drazick,

שלום. אני מעוניין להמיר את כל הפילמים הישנים שלי למדיה דיגטלית. אני מעוניין לרכוש סורק עבור המשימה הזו. היכן אני יכול לקרוא סקירות מקיפות על סורקים? ובעיקר למשימה הזו? מישהו יכול להציע אתר שניתן לסמוך עליו? תודה.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by sazmanir,
    • 0 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by dogday,

איך הם בכללי? וספציפית איך הספק שלהם ה 350 WATT??

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  18. שמגיע עם מאווררים שקטים מעדיף mid-tower לגבי תקציב - עד 600 ש"ח תודה

• 7 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by Mr Gadget,

הזמנתי את הספק הנ"ל לפני כמה ימים , ולאחר כמה ימים המוכר הודיע שהספק הצפציפי הזה חסר במלאי בכול הארץ... האם ישנם חנויות שמומלץ לחפש בהם ושאולי נשאר להם? חיפשתי ב PCH,זיגזג ועוד כמה חנויות ולא מצאתי שום דבר :'(

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  20. נכון לעכשיו יש לי את ה scanjet 4400c שלHP ואני לא מרוצה ממנו

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  21. Started by Symphozis,

אני צריך אזרה בבחירת סט אלחוטי פשוט. ממש לא אהבתי את סדרת ה MX של לוגיטק המקלדות הענקיות עם כול כפתורי ה"בונוס" חשבתי על משהו בסגנון EX110 של לוגיטק. השימושים שלי זה סרטים אינטרנת ו HEROES3 מדי פעם התקציב שלי 300שח TNX

22. Started by shtrum,

ב-96 קיבלתי ביחד עם המחשב סורק שחור לבן (PERSONAL DOCUMENT SCANNER) מחברת TAMARACK. אין לי מושג מאיפה להשיג לו דריוור וה-WIN XP לא מזהה אותו. הייתי באתר ולא מצאתי. אם אפשר לקבל קישור מדוייק יותר למקום שבו אוכל למצוא את הדריוור המתאים אני אהיה אסיר תודה לכם. עריכת המודר: שמור על כותרת מתאימה יותר, וברוך הבא.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  23. Started by Killer Storm,

יש בוואלה מכירות קבוצתיות של מצלמות של HP יש שם את המכירה של המצלמה הזאת http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=992455 רציתי לדעת איך המחיר לאומת המצלמה והמצלמה לאומת המחיר ביחס למצלמה של 4 מגה פיקסל, בגלל שאני מעוניין במצלמת 4 מגה פיקסל טובה ואיכותית ולא במחיר מוגזם עם אפשר גם חוות דעת של אנשים שיש להם מצלמות דיגיטאליות של HP ולמה המצלמה הזאת שלהם שהיא באותה איכות 4 מגה פיקסל עולה יותר? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=982318 ד.א אני לא רוצה מצלמה שהיא פחות מ4 מגה פיקסל אמיתית ולא כל מיני אינטרפולצית חומרה וכאלה, מצלמה מצלמה...

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  24. Started by et_gershon,

שלום, אמי צריכה מדפסת לעבודה ולשימוש משרדי בלבד, על מה הייתם ממליצים: brother 5240 או xerox 3428 בתודה, איתי

25. הדפסתי בשחור לבן, FAST MODE (DRAFT) ועם תוכנת INKSAVER. יש לי BROTHER DCP130C והיא אמורה להדפיס כ 500 דף. איך המד מראה לי שהצבע מלא?

דיונים חדשים בפורומים