עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. הי חברה מדפסת HP 840 מודיע לי שחסר נייר ולא מדפיסה. בפועל יש נייר במדפסת. מה יכולה להיות הסיבה? בתודה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  2. Started by Emmanuell,

אני מחפש אוזניות in ear / כפתור ( האמת שאני לא סגור מה ההבדל ביניהן אם יש . אבל בגדול לא אוזניות קשת אלא קטנות שנכנסות לאוזן ) עם מיקרופון שישמשו לשמיעת מוזיקה בטלפון ושיחות , יש חברות /דגמים מומלצים ? אני חושב שסדר גודל של עד 200-300 שקל אלא אם כן יש משהו שבאמת שווה חריגה קטנה

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  3. Started by Aries,

אני מקווה שהנושא הזה מתאים לפורום הזה ספק 400W גנרי יחזיק? P4 2.6GHz B 512DDR Gigabyte GA-8IPE1000L Intel 865PE Radeon9800 כרטיס קול 5.1 של קריאטיב שתי HDים DVD של סאמסונג Lite-On 52/32/52 Retail CD-RW ומארז עם 5 מאוררים יחזיק כזאת מערכת?

4. Started by iakovl,

מה אני צריך בשביל לחבר את הממיר של HOT למחשב שלי? אני הרי לא צריך כרטיס TV כי אין צורך באופציות שלו יש כרטיס שמוסיף רק וידאו IN?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  5. נתקלתי ביצור הזה באתר של מיקרוסופט. נראה נחמד... http://www.microsoft.com/hardware/gaming/productdetails.aspx?pid=092

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  6. אז ככה, יש לי מעבד AMD 64 DC X2 3800 בקיצור אבל אני מאמין שהבנתם לוח אם לא ממש רלוונטי וגם לא זכרון אבל אני רוצה להחליף ספק קיים(TT), שאמרו לי שהוא לא יספיק ל2 כרטיסי מסך חדשים בSLI. אני לא יודע אם כרגע אני מתכוון לקנות 2 כרטיסים אבל מה שבטוח סהספק שאני רוצה יתמוך בSLI בשביל העתיד... עכשיו השאלה היא כזאת: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4658 - ANTEC http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4254 - OCZ האם אלה ספקים טובים? כי המליצו לי על שניהם, עכשיו שאלתי היא, מי מהם יותר מומלץ? בתאכלס האנטק הרבה יותר נח לי במחינת מחיר אבל אם הOCZ עובר אותו בהרבה אני אלך על הOCZ אני מאמין... מצפה לתשובות, ותזכרו: מחיר את ביצועים זה מה שאני מחפש, נקודה.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  7. Started by oferl31,

מקווה שלא תעיפו את ההודעה כי לא מצאתי פורום אחר שקשור לנושא . אני מחפש כרטיס ללפטופ שלי שיציג לי את המחשב על הטלוויזיה . אני כבר שעתיים בחיפושים ב ZAP , GOOGLE וכו' ולא מוצא . אשמח אם תעזרו לי . תודה .

• 1 תגובה
    • 796 צפיות
  8. Started by flounder,

אני מחפש gamepad למחשב PC. תקציב עד 100 ש"ח ישמש בעיקר לפיפא לאחיינים בגילאי 8 ו 6. יש בKSP את המוצר המצורף בקישור ב60 ש"ח אך הם אינם מספקים יותר מדי פרטים, האם הוא מתאים לPC וכמו כן בתמונה נראה כאילו אין ג'ויסטיקים אלא רק כפתורים. אני באופן אישי לא ממש השתמשתי בשלטים מאז האטרי וה apple 2c בערך ואין לי ממש מושג בנושא. אשמח לעזרה ותודה מראש. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=3914

9. Started by yovel,

שלום! לפני כשנתיים קנינו מקלדת אלחוטית, ולא השתמשנו בה. ניסיתי להתקין אותה מספר פעמים אבל לאחר ההתקנה היא לא עבודה, כלומר, חיברתי את כל הדברים, התקנתי ועשיתי ריסטרט, הסימנים הופיעו בצד המסך אבל המקלדת לא מגיבה, הואר של המקלדת (האור שמסמן שהיא משדרת) עובד. מישהו יודע מה הבעיה? ד"א זאת מקלדת של החברה BELKIN.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אני צריך מדפסת משולבת (סורק, צילום, פקס) בעיקר להדפסת עבודות מצגות, חשיבות לא קטנה גם להדפסת תמונות מהמצלמה הדיגיטלית(אין כרגע אבל בעוד כמה חודשים, מצלמה איכותית- לא דראק) הדפסת תמונות לא בכמות מסחרית הכי חשוב שהאיכות של התמונוה תיהיה מיטבית. תודה רבה. אלכס.

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  11. Started by Joolmus,

אני מעוניין לקנות סורק חדש לצרכים ביתיים. אם יש סורק טוב לא אכפת לי לקנות גם משהו יקר יותר (נגיד עד 1000 שקל) התענייתי על סורק Epson 1660 אך אינני יודע אם הוא כדאי אשמח אם תוכלו לעזור לי לבחור סורק, כי אני באמת לא יודע מה צריך לבדוק בהם לפני שקונים בתודה מראש

12. אני מעוניין לדעת האם שווה לקנות מכישר משולב ואיזה מכשיר ייתן לי איכות טובה של הדפסה וסריקה לא חשובה לי מהירות

13. חשבתי על ה ADVICE E-com 700 UPS http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5063 כי שמתי לב שיש עוד כמה סוגים אני לא מבין כבר מה ההבדלים Advice PR750VA UPS http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=15 ובכלל כדאי את החברה הזאת? אני צריך מייצב וולטג' וכל החרטא הזה שיהיה טוב ועמיד. תודה ה PR יותר טוב מ E-COM ? למה?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  14. Started by Judah93,

אני מתלבט בין שניהם - ... העיסוקים שלי הם בעיקר גיימינג שדורש דיוק ומהירות, שמעתי לגבי ה- Imperator 2012 שהוא לא עמיד כל כך ... שהוא נהרס די מהר יחסית ל- G500, ( והבנתי שזאת גרסה חדשה שסידרו בה את כל הבאגים והבעיות ) שמעתי בנוגע ל G500 שהוא כבד טיפה....אבל רוב התגובות לגביו היו חיוביות בסך הכל... אז רציתי מישהו שמבין בכל הדברים האלה בשביל שיכריע בין השניים ( או שיתן לי נקודת מבט שונה לדברים ) הערה : אני רוב הזמן ב Claw Grip - והיד שלי יחסית גדולה ( אם זה משנה משהו )... תודה רבה למי שקרא עד לכאן - ועוד יותר - למי שיגיב ויעזור לי להגיע להחלטה..!

15. חשבתי על mouseman או הדגם השני שלו , רק דואל אופטיקל (2 לייזרים) אבל שמעתי על סדרת mx מה יותר מדיוק ונוח?לא חשוב מחיר... ומה ההבדל בין mx310 לבין mx500 חוץ מזה שיש יותר כפתורים?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  16. Started by daniel89,

שלום.. אני מתלבט בין מקלדות למחשב שיתאימו כמה שיותר לגיימרים.. (לא להציע את ה-G15 היא יקרה לי מדי..) ראיתי: Logitech Media Keyboard Elite (1 2) Logitech Cordless Desktop S510 3) Logitech Cordless Desktop LX710 4) Logitech LX500 מה הכי טוב???אשמח לחוות דעת על כל אחת...היתרונות/חסרונות........... אם יש עוד מקלדות טובות שאתם ממליצים אשמח לשמוע.. אשמח לתשובות מהירות, דניאל.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  17. Started by גיל52,

אהלן, לא מזמן אני קניתי את העכבר Razor Lachesis והייתי רוצה לדעת אם יש לכם המלצות לפדים מסוימים או לחברות של פדים בכללי. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  18. Started by Paz,

טוב אז ניגש לעניין , החלטתי לקנות מחשב חדש ואני מתלבט די הרבה . ההתלבטות היא בעיקר לכרטיס מסך ולכרטיס קול ועוד כמה דברים קטנים . יש לי חוסר ידע רציני בקשר לסוגים ולביצועים שכל רכיב מספק . המטרה שאני קונה את המחשב היא למטרת משחקים ולהקמת רשת ביתית קטנה וגם שהמחשב יספיק לי לתקופה הקרובה , ואני לא אצטרך לשדרג אותו בעתיד הקרוב . יש לי עוד מחשב - P3 550 . אני ממש לא יודע איזה כ. מסך לקנות מאחר ויש הרבה סוגים . ורציתי לדעת אם שווה להשקיע ב ג'יפורס 3 (אני חושב קדימה מאחר והמשחקים החדשים בקרוב יתחילו לנצל את העוצמה של הכרטיס הזה ) או ללכת על ג'יפורס 2 הכי חזק שיש כיום , מתוך חשיבה שזה אמור להספיק לשנה הקרובה . בקשר למעבד אני הולך על AMD אבל אין לי מושג איזה סוג עדיף ומה המ…

19. Started by demultiplexer,

אני מעוניין לקנות מאוררים לקירור מחשב שלי. שני מאוררים לקירור מהארז ועוד אחד לקירור המעבד-יש לי פנטיום 3 1 גיגה הרץ. לא איכפת לי מרעש אבל אני רוצה להיות מסוגל לסגור את המארז ושבכל זאת המארז יהיה קר וגם המעבד.הטמפ של המעבד ב idle היא 42 מעלות ולוח אם 33 מעלות. בכל מקרה אני רוצה המלצות לקירור טוב של המחשב גם אם הטמפ נראות לכם סבירות. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by PSdesign,

צריך המלצות לאוזניות ומיקרופון (headset) בתקציב של עד 150.... השימוש הוא שימוש שוטף, מוזיקה משחקים והכול... ולמיקרופון בעיקר משחקים.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין לרכוש מקלדת חוטית בתקציב של עד 200 ש"ח. אני עושה במחשב שימוש משרדי (אופיס, גלישה באינטרנט) ובנוסף אני גם משחק במשחקים. מאוד אשמח לשמוע המלצות. תודה !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by watch out,

הי אני מחפש לקנות פד מומלץ לעכבר: logitech g400 mouse יש לי פד steelseries ישן אבל הוא איבד את היופי שלו במשך הזמן אשמח לכל המלצה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by BEN903,

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  24. מישהו יכול לתת המלצה טובה,אני מחפש עכבר ומקלדת כמו שמפורט בכותרת..תודה מראש .

25. Started by Discreet,

http://www.geeks.com/details.asp?invtid=SIL-USB-PS2-DS-2PK&cat=GAM שלום קניתי את השלטים האלו הכל טוב ויפה והם עובדים ומגיבים טוב אבל יש בעיה הרטט לא עובד במשחקים אלא רק אם אני נכנס ללוח בקרה Game controllers בוחר במאפיינים של אחד השלטים ועושה Vibrition Test אז הרטט עובד...התקנתי את הדרייבר שקיבלתי עם השלטים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.