ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,420 דיונים בפורום זה
-
שלום אני עומד לרכוש הגה מסוג Microsoft® SideWinder® Precision Racing Wheel עכשיו אני בדילמה קטנה כי.. השולחן עבודה, אני לא בטוח שההגה יכול להתלבש עליו כמו שצריך זה גובה 4 ס"מ ובחלק התחתון יש רק 2 ס"מ עומק ואז יש עוד עיצוב מעצבן בשולחן.... הסבר בתמונה יש פה מישהו שיכול לי אם ההגה יכול להתלבש על השולחן הזה כראוי או לא ? או כל תגובה אחרת... תודה עריכת המודר: כותרת.
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני אמור לקבל במתנה מצלמה דיגיטלית ;D ואמרו לי לבחור בין ה hp320 לבין ה umax 460 ??? אני יודע שזה לא צאט אבל אני זקוק דחוף לעזרה.... תודה חברה
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש. השימושים של המחשב הם בעיקר משחקים. אני לא צריך מארז שיהייה מאוד גדול- אני לא יכול שהמארז יהייה בגובה של יותר מ 0.5 מטר. התקציב הוא בערך 500 שקל שלדעתי זה הרבה מדיי אז אם אתם יכולים בפחות כסף זה עדיף בהרבה אני לא צריך ספק, יש לי TT420 ועדיף מאוד מאוד שיהייה למארז חלון אז מה כדאי לי לקחת? תודה
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
-
שלום. רציתי לדעת אם מישהו משתמש במשטח לעכבר הזה או שמע מחבר איך הוא וכו. כמו כן, האם העכבר MX510 באמת יותר טוב מקודמו ה - MX 500 .
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להשיג את העכבר הזה בצבע כחול, למעט באופיס דיפו שדורשים עליו 300 ש"ח טבין ותקילין !! זאת בזמן שהעכבר האפור הרגיל נמכר בהרבה מקומות ב אזור ה 200 ש"ח בלבד.
-
- 8 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, מקווה שזה האיזור המתאים לשאלות שלי. אני כרגע בודק מצלמת אינטרנט מדגם Logitech QuickCam IM והיא מחוברת כרגע ללאפטופ P4 Mobile 1.8Mhz היא בעלת רזולוציה של 640X480 ו 30FPS. שמתי לב לתופעות הבאות: ישנה השהיה מסוימת (קטנה, הרבה פחות משניה, אני לא יכול לומר כמה אבל זה מורגש). בין תנועות שמבצעים למראה במסך בשימוש בתוכנת Capture שלוגיטק מספקת. התמונה ניראית הפוכה, תמונת ראי, כלומר צד שמאל נראה ימין ולהיפך אני יודע שזו לא המצלמה הכי טובה בעולם אבל רציתי לדעת אם ככה זה נורמאלי? אין לי שום בעיה עם איכות התמונה ואופציות מיוחדות שכלולות במצלמות יקרות. המטרה העיקרית שלה זה באמת IM וגם משחק מחשב בעזרת מצלמה Camgo. האם היא תתאים למשחק עם כוונים הפוכים והשהיה קטנה? …
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הספק FSP ATX-350PA 350W 24/20pin SATA יספיק ל: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM DFI NF4 ULTRA INFINITY eVGA 6800GS 256MB PCI-E ¤1,200.00 PQI DDR 1024MB 400MHZ ¤580.00 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII ¤370.00 LG GSA-4167B BLACK BULK ¤260.00
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אממ.... מה אתם אומרים על הסט הזה: http://www.a4tech.com/en/product2.asp?CID=2&SCID=14&MNO=KB(S)-2830 עכשיו, אם תשימו לב, העכבר פועל בלי סוללה, והוא שואב את החשמל ממשטח אלקטרומגנטי מתחתיו..... האם זה יוצר קרינה? או בעייתי? בתודה, גבריאל.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
התקנתי כרטיס שבא ביחד עם הלוח של GIGABYTE עם חלונות אקס פי הכל עובד חלק אבל הוא גם תקין דרייבר של מתאם רשת בנוסף למה זה?? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
איך הולך העסק עם הדריברים של הראדונים, כמו אצל NVIDIA? זאת אומרת שהדריברים של ATI מתאימים גם לג'יגה-בייט וגם להרקולס? או שכל חברה מוצאיה דריברים משלה?
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות gamepad למחשב אבל אני רוצה משהו שדומה לזה של הפלייסטישן שרוטט כי זה נחמד.. ראיתי שיש אחד יפה של לוג'יטק משהו מכיר אותו? הוא נוח? באיזה משחקים מרגישים את הרטט ? הוא עובד בכל דבר? ועוד דבר ראיתי אותו בפנדה במחיר של 400 שקל ויש באתר שלהם (של לוג'יטק )אחד רוטט ואלחוטי משהו ראה כזה בארץ איפשהו? הלינק לפנדה.. http://www.logitech.com/index.cfm?page=products/details&CRID=11&CONTENTID=5022&countryid=25&languageid=1 אשמח אם תחוו את דעתכם בנושא יש למשהו כזה ? אם כן אשמח לדבר איתו! עריכת המודר: כותרת שופצרה, ברוך הבא. אתה מתבקש לא לקשר ישר לחנויות, אלא למוצר באתר החברה, אלא אם מדובר במקרים קיצוניים, ערכתי את הלינק. …
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הדפסתי בשחור לבן, FAST MODE (DRAFT) ועם תוכנת INKSAVER. יש לי BROTHER DCP130C והיא אמורה להדפיס כ 500 דף. איך המד מראה לי שהצבע מלא?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
איזה מבין הפאדים הכי טוב למשחקים עד 150?האם יש משו יותר טוב מהפאדים הנ"ל עד 150 שקל?והאם הם גנריים? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=444_445&newitem=true
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
המפרט הוא Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb 1,230 ש"ח 1 DFI INFINITY 975X/G Intel 975X LGA 775 1,183 ש"ח 1 CONNECT3D Radeon X1800 XT 256mb GDDR III 2XDVI-I TV+Arctic-Cooling Accelero X2 1,670 1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin BLACK 486 ש"ח 1 Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS 510 ש"ח 1 LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black 210 ש"ח 1 Arctic Cooling Freezer 7 Pro 149 ש"ח 2 PQI 1Gb DDRII PC5400 667MHz 1,090 ש"ח סה"כ 6,617 ש"ח והספק שמגיע יחד עם המארז יסחוב מערכת כזאת?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך המצלמה למדפסת משולבת לבית , ללימודים .. חשבתי על זאת Brother MFC5440CN http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=126763 או על HP 5610 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=371536 HP נחשבים טובים במדפסות , אבל Brother ? למישהו יש ניסיון עם המדפסת הזאת? או עם Brother בכלל? או שיש מדפסת אחרת מומלצת במחיר הזה?? תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שמעתי שבעקבות חיסול היצור של העכבר MX500 הגיעו לארץ חבילות OEM זולות. מצאתי בזאפ את חנות פנדה שמכרה אותו ב-129ש"ח אבל אזל להם המלאי וברור שלא יגיע חדש. מישהו יודע על חנות אחרת בא אפשר למצוא אותו עדיין בזול? תודה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי גיים פאד של Logitech... Logitech Wingman cordless יש לי אותו עוד ממזמן, אבל לא ממש השתמשתי בו. היום רציתי לשחק איתו, אז הורדתי דרייבר מהאתר של לוג'יטק, התקנתי אותו, ואז בשלב שלאחר מכן, הזהוי של הג'ויסטיק, יש לי בעיה. המחשב פשוט לא מזהה את הג'ויסטיק. ניסתי להוריד מחדש, לעשות ריסטרט, פשוט הכל. *אין בעיה בחיבורי היואסבי שלי... אודה לעזרה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
עוד טריקים כי אני חולה על זה, מחיר 400-500 אפשר לעלות קצת עם צריך מעדיף לא לא אלחוטי כי גם ככה היא ליד המחשב, ולא צריך את הבאנדל עם העכבר כי כבר יש לי תודה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
חלק מכם מכירים את זה . כשהחברות חשבו על DPI גבוה הם לא חשבו על להישתמש בזה כשדרייבר הWINDOES מפעיל את העכבר . עכשיו אתם חושבים שהתקנם את הדריוור , אך זה לא אומר שהוא מפעיל את העכבר , לכן עשו את הדברים הבאים: 1. פיתחו את הדריוור מיצד למטה בטרי setpoint ) 2.לכו לTAB האחרון , שניראה כמו צריח 3.שם יש לכם שני אפשרויות : setpoint implementation והשניה OS implementation באופן אוטו מטי זה יבחר את הראשון . אולם אם אתם רוצים להישתמש במהירויות גבוהות תצתרכו ליבחור בשניה (יותר מדוייקת) שמישהו יוסיף מדריכון לRAZER
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_108&products_id=3856 הוא איכותי ? יש מארזי טאוור טובים יותר במחיר הזה ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הי חברים, קניתי מסך מחשב לאחרונה, המסך הקודם שלי היה טלוויזיה והיו לו רמקולים מובנים. כעת המסך החדש ללא רמקולים. אני רוצה לקנות רמקולים איכותיים למחשב, השימוש שלי בעיקר למשחקי מחשב וסרטוני יוטיוב. אני מחפש משהו כמה שיותר קטן (אין לי מקום לסאבוופר למשל). איזה רמקולים מומלצים במקרה כזה? התקציב שלי הוא עד 500 ש"ח אבל אם אפשר להוציא סכום נמוך מזה אשמח להמלצות על רמקול טוב. (ברוב הזמן אני בכל זאת אשתמש באוזניות, אבל לפעמים בכל זאת מתחשב להיות בלעדיהן) תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם EP43-DSEL ובו כרטיס קול onboard של ריילטק, הוא גורם לי לבעיות מסוימות במשחקי רשת ולכן אני רוצה לעשות לו disable ולחבר למחשב כרטיס קול פנימי פשוט שיחליף אותו, משהו נורמאלי ורגיל שיבצע את העבודה כמו שצריך. אשמח לקבל הצעות, תודה.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
-
מחפש מקלדת ועכבר אלחוטי זה לשימוש יומי של גלישה באינטרנט ועבודה מהבית יש משהו אמין וטוב בלי דיילי?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-