ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,427 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה רציתי לשאול לדעתכם על המארז הבא... שבא עם ספק 400 watt זה המארז: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5355 איך המארז הזה? האם הספק שמגיע איתו ג'נרי או לא ג'נרי?
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קניתי עכבר מייקרוסופט IntelliMosue V.2 Wireless לפני שבועיים בערך ב- 120 שקל. הקנייה כדאית?? מדובר בעכבר האלחוטי עם הכפתורי Back Forward בצדדי העכבר... המתאים לימניים בלבד...
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מחפש סורק. הוא לא צריך להיות משהו מיוחד ( = יקר ). אני רק צריך אותו על מנת שאני אוכל לתייק סיכומים (על דפי נייר) למחשב. בקשר לתקציב אני לא יודע באיזה מחירים נעים הסורקים של ימינו. אם תוכלו כתבו לי דגמי סורקים במחירים סבירים. אני מעדיף שיהיה בסביבות 200 - 350 ש"ח אבל אם צריך יותר גם תכתבו (אבל לא להגזים), אולי אני אעלה את התקציב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לעצמי עכבר חוטי אופטי טוב למשחקים. חשבתי על ה MX510 או על ה Razer Diamondback. הקטע הוא שאני לא יודע איפה לעזאזל מוכרים אותו בארץ! למישהו יש מושג?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני לא יכול לחרוג בשקל מהתקציב, וצריך שהוא יכלול גם את מחיר המשלוח. המפרט שהספק כוח אמור לתמוך בו: AMD AXP 2500+VOLCANO 12 (המעבד ב-OC ל-3200) ABIT NF7 GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128 mb TV WD 80GB 7200RPM JB 512MB TwinMos DDR PC3200 בקרוב אני מתכנן להוסיף גם צורב DVD NEC 3540 וכונן קשיח WD 120GB. הדרישה הכי חשובה מהמארז היא האיכות. אני עד עכשיו עבדתי עם מארזים ג'נריים באיכות זבל, וכבר נמאס מהם. אני רוצה משהו איכותי, בנוי טוב, איוורור טוב (120MM מקדימה, 120MM מאחורה). אין לי בעיה עם מארזים כבדים, כי בקושי מזיז את המארז. אז כמו שאמרתי, התקציב למארז+הספק כוח הוא 687 ש"ח (ובבקשה שמחיר המשלוח יהיה כלול). תודה לכל העוזרים. בבקשה אל תמליצו על מארזים של COMPUCASE. א…
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום אני צריך מדפסת שתהיה "סוס עבודה" אמינה וחסכונית, הדפסה בעיקר בשחור לבן (טקסטים) אין חשיבות למשולב(אבל אני לא פוסל) ועדיף שהמדפסת עצמה תהיה קומפקטית יש הצעות? נ.ב. עדיף לא להשקיע את כל הסכום...
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
השאלה בכותר - VX Revolution מול MX1000. מי לוקח ? ביצועים נטו. אני מתכוון להביא את ה VX למחשב הנייח. כמו כן, עוד שאלה : כמה זמן מחזיקה בטריה בעכבר VX? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
המקלדת הנוכחית שלי מאיימת להפסיק לעבוד והמצב לא טוב. חשבתי על דגם פשוט מהסדרה של לוג'יטק, המוצרים של מייקרוסופט נראים לי גדולים ומגושמים. אני מעוניין במקלדת עם מקשים רכים (חשוב לי מאוד) שנוח להקליד עליה, ועדיף שתהיה זולה. אין לי צורך בתוספות כמו אלחוט וhotkeys, אני צריך רק משהו פשוט. אם יש לכם ניסיון עם המקלדות של לוג'יטק תכתבו כאן, למרות שאני אשקול גם הצעות אחרות. קראתי דברים טובים על ה-Logitech UltraX (למרות שהיא די יקרה), האם היא שווה את המחיר? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
טוב אז ככה , מחר על הבוקר אני נוסע לבאג .. אני חייב שתענו לי עד מחר ! יש לי 550 שקל ואני רוצה מקלדת + אוזניות גיימינג , בעבר היו לי אוזניות למוזיקה AKG K518, עכשיו אני רוצה לקנות חדשות למשחקים. אני רוצה שתמליצו לי על מקלדת+אוזניות שביחד יצא לי 550 שקל . עכשיו , זה חייב להיות מבאג! בגלל המבצע שיש להם .. וחייב להיות כולל במבצע , רק SS וRAZER. עכשיו אל תמליצו לי על דברים שלא מהחברות האלה ! המבצע שיש בבאג הוא 50 אחוז על המוצר השני , כיאלו אני יכול לקחת לדוגמא את האוזניות SSSV2 ואת המקלדת SS SHIFT . ויצא לי ביחד 550 שקל , (המבצע הוא על הנמוך מבין השניים , אז האוזניות 400 שקל ועוד 150 שקל על המקלדת שבהנחה . ) עכשיו קצת פרטים אני רוצה אוזניות + מקלדת לגיימינג , ח…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שיטה מעולה כדי לחשב את הספק המתאים לכם: http://extreme.outervision.com/index.jsp אם זה פורסם פה בעבר, תנעלו.
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
האם IPOD 80 GB החדש שמנגן וידאו הוא מתחבר לטלויזיה או שיש כמה סוגים של ה IPOD הזה שהם גם לא מתחברים לטלויזיה ? לפי מה שאני הבנתי שהוא מתחבר ויש כבל מיוחד ובמקום אחר אמרו לי שיש IPOD כזה שהוא לא מתחבר לטלויזיה
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
למערכת AMD על איזה מארז וספק הייתם מציעים לי ללכת? לא יותר מ 650 ש"ח זה התקציב לכך. אני חשבתי על: 1.Antec 3700AMB Metallic 350W Case שעולה 592 ש"ח. או 2.Coolermaster Centurion 5 Tower Case P/S not include עולה 439 ש"ח+ ספק:Coolermaster Regular 350W RealPower Power Supply שעולה 226 ש"ח. סה"כ 665. מה אתם הייתם מציעים?בסכום הנ"ל? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, אמי צריכה מדפסת לעבודה ולשימוש משרדי בלבד, על מה הייתם ממליצים: brother 5240 או xerox 3428 בתודה, איתי
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, רוצה לקנות מדפסת. מה דעתכם על HP 4580? מה דעתכם על HP 4480 מה דעתכם על MFC260C או MFC250C? ראיתי חוות דעת שליליות על 4580 ועל 260C בזאפ..... האם יש למישהו נסיון עם המדפסות האלו כאן? יש לכם המלצה אחרת למדפסת? אני מעדיפה עם פקס, אבל אם תהיה לכם המלצה מפתה של כזו בלי פקס, אז מוכנה לשקול גם את זה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מצלמה דיגטלית עד סכום של 600 שקלים בערך בשביל אתר באינטרנט באיזה מצלמה כדאי לבחור? תנו לי בקשה דוגמאות כמה מגה אני צריך בשביל אתר אישי לא מצלמה מצוינת שיראו טוב באתר תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרון שלא בשימוש {64M} של חברת: UNIQ רציתי לשאול אם משהוא מכיר את החברה והאם היא טובה או לא
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, יש לי את העכבר Microsoft Comfort 4500, ורציתי לשאול אם אפשר לתכנת שהגלגול של הגלגלת לצדדים ( Horizontal ) יעביר דפים אחורה וקדימה בדפדפן האינטרנט ? תודה, נועם
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
-
קודם כל אני מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון.... אני מעוניין לרכוש קורא/סורק כרטיסי ביקור . רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם מוצר כזה או אחר שיהיה טוב ומומלץ. ראיתי מס' דוגמאות אבל אין לי ניסיון עם סוג כזה של מוצר.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם EP43-DSEL ובו כרטיס קול onboard של ריילטק, הוא גורם לי לבעיות מסוימות במשחקי רשת ולכן אני רוצה לעשות לו disable ולחבר למחשב כרטיס קול פנימי פשוט שיחליף אותו, משהו נורמאלי ורגיל שיבצע את העבודה כמו שצריך. אשמח לקבל הצעות, תודה.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני קונה מהחנות ksp מארז supertalent הבעיה היא, שהמארז מגיע עם ספק ואין לי מושג אם זה ספק טוב או לא, יש לכם מושג? זה המארז ותוכניו הרבים: ?ATX FullTower Supertalent 500W alum.? מבנה Workstation Tower (אלומיניום) ספק 500W כונני "5.25 4 כונני "3.5 2, 4 פנימיים לוח אם ATX, (Dual Xeon)12in x 13in USB USB 2.0 + 1394 מאוורר קדמי- 8*2 ס"מ, אחורי- 8*2 ס"מ, צדדי- 8*1 ס"מ (Ledfan כחול) חלון צד מלבני שקוף
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האם יש מקום להבריג לוח אם של פנטיום 3 במארז של פנטיום 4? מישהו ניסה פעם?
-
- 7 תגובות
- 703 צפיות
-
-
איך הולך העסק עם הדריברים של הראדונים, כמו אצל NVIDIA? זאת אומרת שהדריברים של ATI מתאימים גם לג'יגה-בייט וגם להרקולס? או שכל חברה מוצאיה דריברים משלה?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אז כך: יש לי את המדפסת הזה כבר איזה שנה. בעיקרון היא עובדת בסדר. אני עכשיו בנקודה שנגמר לה הדיו ואני תוהה אם כדי לקנות מדפסת חדשה בקומה. בעיקרון אני לא צריך משהו הרבה יותר טוב ממנה. אני לא מדפיס הרבה תמונות או דברים כבדים. רק מסמכים פה ושם. העלות של ההחלפה של הדיו היא בערך 210ש"ח לשני ראשים מקוריים. אני תוהה אם יש משהו בבערך עד 500ש"ח שווה לי להחליף את המדפסת שלי עבורו. עוד שאלה שרציתי לשאול בקשר לדיו: אם יכולים להביא לי פיתרונות יותר חסכוניים לדיו? 210ש"ח זה דיי יקר בשבילי, אם אפשר לחסוך אני בשמחה אנסה. אני זוכר שאני קניתי חסניות של Demo2 או חברה בשם דומה בComputax. הן אומנם עלו לי רק 109ש"ח אבל נוצר לי רושם כיאלו היה שם רבע כמות או משהו כזה. הזמן שהן הסיפקו לי ממש שערו…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום ראיתי מספפר ספקים ורשום על רובם בעיקר אלו מתחת ל 500W שהם ATX ועל החזקים יותר ATX2 מה ההבדל בין התקנים אם יש כזה?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-