ציוד הקפי
פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...
18,426 דיונים בפורום זה
-
בעוד כ שבוע וחצי אני יהיה בארה"ב ורציתי לברר פה לפני שאני קונה אם יש עוד מארזים בסדר גודל מבחינת איכות ואופציות של ה - TEMJIN 07 ? או בכלל האם לדעתכם יש מארזים יותר איכותיים ממנו.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני רוצה לעשות רשת בשני מחשבים ככה ששני המחשבים יוכלו להיות באינטרנט באותו זמן ??? יש לי win98 בשניהם ו-netvision אמרו לי שאי אפשר לעשות ככה עם כבלים אולי אתם יודעים איך ואם מישהו מכיר את התוכנה Wingate האם זה אפשרי לעשות את זה איתה? ואם כן איך? ואולי יש תוכנה אחרת שאתם יכולים להמליץ לי? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני בבבעיה קשה נגמר לי הכסף ואני צריך ספק כח אני לא יודע איזה יתאים לי המפרט שלי: GIGA-BYTE GA-7VAXP AMD ATHLON XP 2000 RADEON 9700 PRO maxtor 80 gb 7200 ספק 400 ג'נרי יספיק לי? איזה חברה כדאי לי גם?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מי שיודע שיכתוב לי מאיפה המחירים בפרטי.... תודה...
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
התיכנון היה שאני יחכה כמה חודשיים עד שיצאו כ. מסך תומכי DX10 אבל אין לי כוח לחכות אז חשבתי לקנות את המפרט שיש לי בצד (עם הSOON כן?) חוץ מהכ. מסך וכ. מסך אני יקח את של אחותי יש לה Geforce 6200 128MB אם אני לא טועה... עכשיו אני קונה את הליברטי 500, אתם אומרים זה יחזיק כ. מסך תומך DX10?
-
- 8 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היום קיבלנו את המכשיר סוף סוף MIO המכשיר די סבבה רק יש דבר אחד שמעצבן אותי איפה האפשרות למחוק קבצים ותיקיות?? :s05: אני הולך לFILE BROWER, ואני לא רואה שום אפשרות הצעות? :
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
האם לשימושים הנ"ל^^ עדיף ךקנות אלחוטי או רגיל? (לא כולל הסלון...). כי שמעתי שבמשחקים יש לאלחוטי פחות דיוק ושזה יכול להתנתק לפעמים וכ"ו... ואני חושב לקנות את ה-Logitech Cordless Desktop EX 110 ב-190 שקל, האם זה טוב? (זה קולט עד 6-7 מטר, אולי יותר!). בקיצור, לשימוש רגיל ומשחקים זה עדיף או לא? תודה!
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
קודם כל אני מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון.... אני מעוניין לרכוש קורא/סורק כרטיסי ביקור . רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם מוצר כזה או אחר שיהיה טוב ומומלץ. ראיתי מס' דוגמאות אבל אין לי ניסיון עם סוג כזה של מוצר.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין כמה עכברים למחשב והייתי רוצה לקבל המלצה על אחד מהם אז מי שיש לו את אחד מהם אשמח לקבל המלצה כולם של logitech g7 lx8 mx620 mx1000 mx revolition אני מחפש עכבר אלחוטי שיכול להתאים גם למשחקים אבל זה לא העיקר חשוב שיהיו לחצני קדימה אחורה למעבר בין עמודים בדפי אינטרנט
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
עכשיו רציתי להתחיל לבנות מערכת מפלצת והמערכת היא AMD ATHLON XP 1900Plus RETAIL Epox 8K3A+ KT333 OCZ DDR PC3000 Memory 256MB DRAGON TX-01BLD TOWER Antec TruePower 380 Watt זה המערכת בתור התחלה בלבד! עכשיו לפי מה שהבנתי המכפלה של המעבד אינה פתוחה וזה חתיכת סיפור (ובגדול מי פראייר לעשות פשלה ולהפסיד אלפי מרשרשים?) אז חשבתי על מעבד MP שהמכפלה פתוחה ואז חיים משוגעים והשמים הם הגבול חשבתי על ה 1800 אבל השאלה הגדולה אם הוא יכול לרוץ על הלוח של EPOX או לעבוד כמעבד יחיד? בכל אופן התכוונתי לעשות עם ה MP א"ק רצחני ! התקציב אינו מ מוגדר וזה לא מחשב שאני רוצה לקנות פעם אחת אלא לבנות את המערכת מהטוב ביותר שיש בשוק כיום ! המלצות,הצעות,וגם תשובות יתקבלו בברכה. ואל תגידו לי…
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
Albatron GeForce 6800 GT 256-bit DDR3 256MB ? האם הכרטיס ינוצל במלואו? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 697 צפיות
-
-
איך הולך העסק עם הדריברים של הראדונים, כמו אצל NVIDIA? זאת אומרת שהדריברים של ATI מתאימים גם לג'יגה-בייט וגם להרקולס? או שכל חברה מוצאיה דריברים משלה?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
באחד החנויות מוכרים דגם זה בזול , האם כרטיס מסך זה טוב או לא ? מבחינת GEFORCE MX400 או TI
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית לבית (משרד קטן). המטרה העיקרית היא הדפסת תמונות, ומודעות. כבר יש לייזר ש/ל, האם זה חסכוני יותר מדיו רגילה ושווה להחליף את הש/ח בצבעוני, או להוסיף דיו צבעונית וזהו?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אהלן, פירמתתי את המחשב ונאבד לי הדיסק של המדפסת היא משמשת כסורק , מדפסת, ועוד כמה דברים.. הורדתי דרייבר מהאתר של החברה.. הוא מתקין ואז אומר שהוא לא מזהה אותה ביו אס בי. כאשר אני מכניס אותה ליו אס בי המחשב מזהה אותה מצוין ואני גם יכול לקרוא איתה כרטיסי מיקרו אס די.. מישהו יכול לעזור לי? אני חושב שאני צריך את התוכנה כונטרול סנטר 2 תודה [br]פורסם בתאריך: 6.03.2009 בשעה 13:44:50 עדכון:עשיתי שוב את ההתקנה של התוכנה שהורדתי מהאינטרנט הוא זיהה את המדפסת לאחר שזה התקין. איך אני מפעיל את התוכנה שלה? מישהו יודע איפה אפשר להשיג controlcenter2 חיפשתי ולא מצאתי
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בעיקרון ההתלבטות העיקרית היא בין המטריקס של טרמלטק http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12875 לבין טריטון של ג'יגה בייט http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=13508 אבל יש עוד כמה אופציות שנתקלתי בהם כמו המארז הזה של רדימקס http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2867 או מארז ממש מפלצתי יקר יותר של אירוקול עם מאוורר 14 קדמי + מאוורר 25 בחלון המארז http://newprice.shopy.co.il/products/41645 אם יש אופציות אחרות שאתם ממליצים עליהם אז בכיף אבל עדיף בסביבת המחירים ומטה.. אם היה כסף הייתי לוקח את הארורה בלי היסוס.. תודה לכולם
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך בבקשה המלצה למקלדת בתקציב של עד 150 שח. חשבתי על Digital Media Pro Keyboard של מיקרוסופט, למשהו יש אותה ויכול לתת חוות דעת? בנוסף, האם יש הבדל משמעותי בין מקלדת של מיקרוסופט/לוגיטק לבין מקלדת עם אותם הפונקציות רק של חברות כמו ג'יניוס ודומותיה? הם זולות משמעותית, נראות דומה, אך חשובה לי האיכות של המקלדת. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לעצמי עכבר חוטי אופטי טוב למשחקים. חשבתי על ה MX510 או על ה Razer Diamondback. הקטע הוא שאני לא יודע איפה לעזאזל מוכרים אותו בארץ! למישהו יש מושג?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מחפש עכבר איכותי ושקט וכמובן זול כמה שאפשר. לא מחפש משהו כבד עכשיו, לא גיימינג כבד ועניינים כאלה, כן לוחץ הרבה ומשתמש בגלגלת בלי הפסקה וחשוב לי שיהיה שקט כמה שאפשר ושיעבוד חלק כמה שאפשר. הייתי אומר תקציב עד 100 אבל יכול ללכת גם לכיוון ה150 אם יש משהו איכותי יותר. נכון לכרגע אני עם לוגיטק m170 (אצלי כבר למעלה מ3 שנים) ואני מבסוט מאוד האמת חוץ מזה שהלכה הגלגלת והלחיצות נורא מרעישות.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הספק FSP ATX-350PA 350W 24/20pin SATA יספיק ל: AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - OEM DFI NF4 ULTRA INFINITY eVGA 6800GS 256MB PCI-E ¤1,200.00 PQI DDR 1024MB 400MHZ ¤580.00 WD 80GB 7200RPM 8MB SATAII ¤370.00 LG GSA-4167B BLACK BULK ¤260.00
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי.. אני מחפש מקלדת אלחוטית קומפקטית ונוחה שמשלבת בתוכה עכבר בצורת כדור עקיבה ראיתי פעם כאלה אבל עכשיו אני לא מוצא. מישהו יודע איפה אפשר לקנות או איך קוראים לכזה דבר שאני יוכל למצוא?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני לא יכול לחרוג בשקל מהתקציב, וצריך שהוא יכלול גם את מחיר המשלוח. המפרט שהספק כוח אמור לתמוך בו: AMD AXP 2500+VOLCANO 12 (המעבד ב-OC ל-3200) ABIT NF7 GIGABYTE RADEON 9600 PRO 128 mb TV WD 80GB 7200RPM JB 512MB TwinMos DDR PC3200 בקרוב אני מתכנן להוסיף גם צורב DVD NEC 3540 וכונן קשיח WD 120GB. הדרישה הכי חשובה מהמארז היא האיכות. אני עד עכשיו עבדתי עם מארזים ג'נריים באיכות זבל, וכבר נמאס מהם. אני רוצה משהו איכותי, בנוי טוב, איוורור טוב (120MM מקדימה, 120MM מאחורה). אין לי בעיה עם מארזים כבדים, כי בקושי מזיז את המארז. אז כמו שאמרתי, התקציב למארז+הספק כוח הוא 687 ש"ח (ובבקשה שמחיר המשלוח יהיה כלול). תודה לכל העוזרים. בבקשה אל תמליצו על מארזים של COMPUCASE. א…
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=8429 אני בשלבי רכישה של העכבר הנ"ל, האם יש מישהו עם אותו העכבר ורוצה לחלוק את דעתו?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-