עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by mulderfox,

הציטוט מגיע מהחדשות של www.isonews.com "The idea of a Pocket PC going a little far. [General] [TheVirus@8:22PM EST] A San Fran based company, OQO, has developed a tiny PC thats the size of a standard Palm Pilot, the thing about it is, its a PC! It has everything a standard PC has, and the ability to connect to external monitor/keyboard/mouse. With Windows XP installed, 256 megs of ram and a 10gb hard drive, this is the portable PC of the future. Read more here: http://www.cnn.com/2002/TECH/ptech/04/17/modular.computing.ap/index.html פשוט מחשב מדהים... מראה רק את היכולת.. אם אפשר לייצר כזה דבר ב1000 דולר, אין שום סיבה שיוכלו לעבור לייצור המוני, ולוותר על מחשבי…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  2. Started by ori_5544,

שלום אני מחפש רמקולים למחשב טובים עם באס חזק שאוכל לשמוע טוב בשירים וסרטים ויש לי עוד שאלה מה אתם אומרים על הרמקולים האלה?שוים משהו http://www.itreviews.co.uk/graphics/normal/hardware/h612.jpg

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  3. אני רוצה לקנות מארז חדש. השימושים של המחשב הם בעיקר משחקים. אני לא צריך מארז שיהייה מאוד גדול- אני לא יכול שהמארז יהייה בגובה של יותר מ 0.5 מטר. התקציב הוא בערך 500 שקל שלדעתי זה הרבה מדיי אז אם אתם יכולים בפחות כסף זה עדיף בהרבה אני לא צריך ספק, יש לי TT420 ועדיף מאוד מאוד שיהייה למארז חלון אז מה כדאי לי לקחת? תודה

4. זה העכבר שיש לי עכשיו, בצד הימני הגומי התקלף ונהיה מגעיל ודביק אז אני חייב למצוא לו מחליף! זה העכבר הכי טוב שיוצר אי פעם לדעתי... הוא הרבה יותר נוח מהMX500 וכל השאר העכברים היום ויש לו בדיוק את הכפתורים הנחוצים, אבל לצערי לא ראיתי שעדיין מוכרים אותו, מישהו ראה/שמע/קנה ? תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  5. בגדול אני רוצה מקלדת BT לא בשביל קולנוע ביתי או משהו כזה אני פשוט רוצה מקלדת שתסתנכרן עם הנייד שלי בלי שאני אצטרך לחבר לו שום סטיק או פלאגים. ככה שטראקפדים וכאלה ממש לא מעניינים אותי אני פשוט צריך מקלדת אלחוטית בחיבור בלוטות' פשוטה ככל שניתן. ראיתי רק 2 בזאם- אחת של לוג'יטק שעולה 900 שקל. לא תודה השניה של מיקרסופוט שעולה 500 שקל עם עכבר מה שיותר סביר אבל הביקורות אומרות שהיא כל הזמן מתנתקת מהמכשיר ובעיות אחרות... זהו זה כל הדגמים שיש למקלדות BT???...

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  6. Started by ben007,

שלום אני צריך בבקשה המלצה למקלדת בתקציב של עד 150 שח. חשבתי על Digital Media Pro Keyboard של מיקרוסופט, למשהו יש אותה ויכול לתת חוות דעת? בנוסף, האם יש הבדל משמעותי בין מקלדת של מיקרוסופט/לוגיטק לבין מקלדת עם אותם הפונקציות רק של חברות כמו ג'יניוס ודומותיה? הם זולות משמעותית, נראות דומה, אך חשובה לי האיכות של המקלדת. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  7. אני רוצה לקנות לעצמי עכבר חוטי אופטי טוב למשחקים. חשבתי על ה MX510 או על ה Razer Diamondback. הקטע הוא שאני לא יודע איפה לעזאזל מוכרים אותו בארץ! למישהו יש מושג?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  8. כמה בערך יעלה ה 3D Aurora 570 החדש שיגיע בקרוב לארץ?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  9. או לחליפין, עם ה-V270 הותיק?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  10. אני צריך מקלדת ועכבר אלחוטיים טובים אבל לא מקצועיים. מבחינתי העכבר הזה: http://www.glabs.co.il/Product.aspx?productid=330 הוא מצויין לשימושים שלי מבחינה של איך שהוא עובד בעיקרון זה מה שיש לי עכשיו: http://shop.awex.hu/images/microsoft-multimedia-keyboard_big%5B2%5D.jpg עכשיו למחשב החדש אני רוצה סט אלחוטי טוב שלא צריך להיות מקצועי...דומה בביצועים למה שהראתי קודם. הכי חשוב שלא יהיה ניתוקים שפתאום הוא קולט ופתאום לא.

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  11. אם זה לא שייך לכאן אז להעביר בבקשה אבל אני חושב שזה שייך לכאן כי זה ממש קשור למחשב בתור ציוד היקפי. התקציב שלי הוא סביבות ה-200 או 250 ש"ח המצלמה רצוי שתתלבש על מסך [LCD] צבע כהה חובה...\: כחול או שחור או אפור אני צריך מיקרופון מובנה ואיכות וידאו לייב במסנג'ר הכי גבוהה שאפשר.. רצוי מחנות בראשל"צ [סקייפיסי או גולדטופ או פיסיסנטר או KSP] למה אני צריך להתייחס מבחינת איכות וידאו בלייב? QVGA? לכידת וידאו? כי הרזולוציות שונות בשני המושגים הללו.. איך המצלמה הזאת? http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2509

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  12. Started by Zelig,

יש לי ספק חדש שהגיע מקולקל והיה אמור להיות מוחלף כבר לפני חודש. החנות שבה קניתי ואשר אסור-להזכיר-את-שמה-בפורום טוענים שהספק אומר שאין לו במלאי והוא מחכה למשלוח מאנטק. אני לא מאמין לחנות-שאסור-להזכיר-את-שמה (שהטיפול שלהם במקרה שלי לוקה בהרבה בעיות) ואני רוצה לברר את זה בעצמי. מי היבואן של Antec בארץ? מה המספר טלפון שלו?

• 4 תגובות
    • 684 צפיות
  13. Started by mz155,

יש הבדל ביניהם? אחד זה מובנה בעכבר ואחד זה אפשרות של התוכנה.. אבל מבחינת התוצאה הסופית.. יש הבדל? תודה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  14. איזה מבין הפאדים הכי טוב למשחקים עד 150?האם יש משו יותר טוב מהפאדים הנ"ל עד 150 שקל?והאם הם גנריים? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=444_445&newitem=true

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  15. Started by q1234,

http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=33_108&products_id=3856 הוא איכותי ? יש מארזי טאוור טובים יותר במחיר הזה ? תודה.

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  16. שמעתי שבעקבות חיסול היצור של העכבר MX500 הגיעו לארץ חבילות OEM זולות. מצאתי בזאפ את חנות פנדה שמכרה אותו ב-129ש"ח אבל אזל להם המלאי וברור שלא יגיע חדש. מישהו יודע על חנות אחרת בא אפשר למצוא אותו עדיין בזול? תודה

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  17. Started by muam,

שלום, יש לי את העכבר Microsoft Comfort 4500, ורציתי לשאול אם אפשר לתכנת שהגלגול של הגלגלת לצדדים ( Horizontal ) יעביר דפים אחורה וקדימה בדפדפן האינטרנט ? תודה, נועם

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  18. Started by Adi42,

שלום יש לי לוח אם EP43-DSEL ובו כרטיס קול onboard של ריילטק, הוא גורם לי לבעיות מסוימות במשחקי רשת ולכן אני רוצה לעשות לו disable ולחבר למחשב כרטיס קול פנימי פשוט שיחליף אותו, משהו נורמאלי ורגיל שיבצע את העבודה כמו שצריך. אשמח לקבל הצעות, תודה.

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  19. Started by BoRiS.K,

למחשב הזה...אל תגזימו במחיר AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX -מעבד DFI NF4 ULTRA INFINITY-לוח אם Samsung 512MB*2 DDR 400 Original-זיכרון Western Digital 80GB SATA 8MB 7200RPM -הארד דיסק eVGA GeForce 7900GT 256MB PCI-E-כרטיס מסך LG 52X32X52 OEM-צורב Philips DVDRW-צורב דיוידי floppy 1.44-דיסקטים Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window-מארז

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  20. אני קונה מהחנות ksp מארז supertalent הבעיה היא, שהמארז מגיע עם ספק ואין לי מושג אם זה ספק טוב או לא, יש לכם מושג? זה המארז ותוכניו הרבים: ?ATX FullTower Supertalent 500W alum.? מבנה Workstation Tower (אלומיניום) ספק 500W כונני "5.25 4 כונני "3.5 2, 4 פנימיים לוח אם ATX, (Dual Xeon)12in x 13in USB USB 2.0 + 1394 מאוורר קדמי- 8*2 ס"מ, אחורי- 8*2 ס"מ, צדדי- 8*1 ס"מ (Ledfan כחול) חלון צד מלבני שקוף

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  21. Started by yaron1000,

כנראה שאני הולך לקנות מחשב בקרוב עכשיו בחיפוש ברשת מצאת את החנות הזאת ממורי ואולי אני אקנה ממנה תמחשב אין שם ספקי כוח של HEC אוו מארזים שלהם שזה בהתחלה מה שרציתי לקנות יש שם מארז של Foxconn הדגם הוא 3GTH001 שזה מה שכתוב בתיאור3GTH001 400Watt Thermaltake PSU אם PSU זה הספק כוח ? ןאם הספק הזה נחשב לבסדר את החברה של המארז אני יודע שהיא עושה לוחות אם לחברות אחרות ואם המארז בסדר? במחשב כנראה היה X2 3800 וGF6800 GS הנה אתר של המארז http://www.foxconnchannel.com/products_enclosure.cfm?pName=TH-001 וזה אתר של החנות http://www.memorypc.co.il אם אתם יכולים למצוא מארז +ספק כוח במחיר 400-450 שקל תודה לכל העונים ומצטער אם לא הייתי צריך לפרסם את האתר של החנות

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  22. Started by Dano,

רציתי לשאול האם ספק 300W של FSP יספיק למפרט הבא: Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Motherboard Sony Floppy 1.44MB LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4167B 16x8x24x16x32 Bulk DVD Westren Digital 80GB 7200 8MB Buffer Sata WD800JD Gigabyte GV-NX68G256D-B GeForce 6800GS 256MB SLI DDR3 PCI Express Bulk Kingston 512MB DDram 400 MHz PC3200 X2 ??AMD Athlon 64 3200 Socket 939 Tray + Cooler? Venice מסך LCD ובמקרה הזה אני מדבר על המארזים-Foxconn 3GTH001 300Watt PSU וFoxconn TLA570A 300Watt Black/Silver או שאם זה לא מספיק אז זה בטוח יספיק: Foxconn 3GTH001 400Watt Thermaltake PSU תגידו לי מהו המארז המומלץ..תודה! וכמובן מבחינה תקציבית אם אפשר את ה300W אז אני אלך על זה..רק אם חייבים אני אלך על ה40…

• 8 תגובות
    • 683 צפיות
  23. Started by DiSc@MaN,

איך הולך העסק עם הדריברים של הראדונים, כמו אצל NVIDIA? זאת אומרת שהדריברים של ATI מתאימים גם לג'יגה-בייט וגם להרקולס? או שכל חברה מוצאיה דריברים משלה?

• 2 תגובות
    • 683 צפיות
  24. Started by Eviljelly,

מכיוון שאין לי מושג בדגמים וכאלה אני אשמח לקבל המלצות , אני צריך אחד עם שתי חיבורים לחשמל (מחשב ומסך ) לא חשוב לי כמה זמן הבטריה העיקר שלא יכבה תוך שניה בהפסקת חשמל ויהרוס לי הרדיסקים ( מקרה מצער לפני כמה חודשים :'( )....

• 1 תגובה
    • 683 צפיות
  25. Started by GNU,

אני מחפש סורק. הוא לא צריך להיות משהו מיוחד ( = יקר ). אני רק צריך אותו על מנת שאני אוכל לתייק סיכומים (על דפי נייר) למחשב. בקשר לתקציב אני לא יודע באיזה מחירים נעים הסורקים של ימינו. אם תוכלו כתבו לי דגמי סורקים במחירים סבירים. אני מעדיף שיהיה בסביבות 200 - 350 ש"ח אבל אם צריך יותר גם תכתבו (אבל לא להגזים), אולי אני אעלה את התקציב. תודה.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.