עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. Started by MDARKo,

יש לי מדפסת MX300 של CANON וניסיתי להדפיס ואמרו לי שאני צריך להוסיף דפים. הוספתי דפים ואז נייר אחר נתקע, אז הוצאתי אותו והמשכתי כרגיל, ועכשיו מופיע לי שיש לי נייר תקוע!! אבל הוצאתי אותו!!! אני חייב להדפיס משו.. מה עושים?!?!!?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. אני מחפש אוזניות לגיימינג בלבד שיהיו זמינות לארץ התקציב שלי עד 700 ש"ח אני מעדיף מחנות KSP OR IVORY תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by snoop1212,

שלום אני מחפש ג'ויסטיק למחשב בשביל הפיפא 14 הבעיה העיקרית שלי היא שאני מחפש ג'ויסטיק בסגנון של סוני אני רגיל אליו (משחק בו מעל 12 שנה) הייתי רוצה שתמליצו לי על ג'ויסטיק כזה.. לא אכפת לי אלחוטי או לא.. אני רק צריך שהתגובה שלו תהיה חדה.. תקציב של עד 250 שקל תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by daniel770,

שלוםם יש לי מחשב נייד: HP Pavilion dv6515ej ונישבר לי המטען וניגמר לי האחריות ואני רוצה ליקנות מטען חדש ואני לא יודע איפה וזה לא מטען רגיל של HP זה מטען מיוחד שהוציאו בישביל המחשב הזה ניסיתי בכמה חנויות בתל אביב ואין להם כזה מטען אז כניראה שהוא דיי נדיר בארץ אני צריך שתגידו לי איפה אני יכול ליקנות את המטען... זה דחוףףף תודה לעוזריםםם

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  5. אני מחפש מדפסת לייזר צבעונית שתהיה מהירה וחסכונית בדיו. אני רוצה גם שיהיה תהיה משולבת (פקס+סורק+מכונת צילום) ושיהיה בה מזין נייר אוטומטי ועדיף שתהיה מדפסת WIRELESS אשמח לשמוע המלצות (: תודה מראש

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  6. Started by NIVTAL,

שלום, לאחרונה קיבלתי מחבר את העכבר הנ"ל וכשאני מחבר אותו למחשב בחיבור ה-USB שלו (כמובן ללא עוד עכבר נוסף שמחובר למחשב) הסמן מתחיל לעוף ולהשתגע ואני לא נוגע בכלל בעכבר.. עזרה? משהו מוזר ששמתי לב אליו זה כשאני מחבר את העכבר ב-USB יש הרבה את הקול של חיבור וניתוק USB..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by GaLaBoa,

אוקי תשמעו אני רוצה לקנות עכבר יש לי תקציב של 400 שקל גג 450 תמליצו לי בבקשה

• 7 תגובות
    • 801 צפיות
  8. אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש מהאינטרנט את המקלדת Corsair Vengeance K65השאלה באיזה אתר אני יכול לקנות? חפשתי בebaby ובAmazon אבל לא מבצעים משלוח..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום אני מעוניין לקנות עכבר חברים המליצו לי על G5 או MX518 אני לא מבין כזה גדול לדברים האלה אבל אני הולך לתת שיפור רציני לאביזרי הגיימינג שלי אשמח אם תעזרו לי לבחור בתודה שי בן יהודה

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by חן מ,

היי,שבת שלום יש לי עכבר MX620 כמעט שנה. אני מרוצה מאוד מהעכבר,הוא אלחוטי וזה נוח מאוד,זה נותן חופש תנועה ונוחות. הבעייה היא,שהעכבר לפעמים קצת נדפק,אני לוחץ על כפתורים והוא לא מגיב.פשוט צריך ללחוץ כמה פעמים כדי שהוא יגיב... ניסיתי כל מיני אפשרויות כמו קירוב המקלט,כיבוי והדלקת העכבר למשך כמה שניות ולראות אם זה עוזר,וזהו בינתיים הכיבוי וההדלקה עזר,אבל אני מפחד שזה יחזור על עצמו,ולא שאני מפחד אלא אני די בטוח שבסוף זה יחזור על עצמו... זה די מפריע לי כי אינ רוצה לגלוש בצורה רציפה באינטרנט וכו',וזה יהיה יותר קריטי במשחקים,אם פתאום העכבר נתקע לי ואני בקטע של יריות אז בגלל זה יכולים להרוג אותי מה אפשר לעשות?כדאי לפנות ללוג'יטק ולספר להם על הבעייה שיש לי? תודה!

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  11. Started by gal-tt,

יש לי קרגע C וD אני רוצה רק שהיה לי C איך אני עושה אתזה למחיצה אחת תודה gal-t

12. Started by dardanadg,

שלום, אני מתכוון להעמיס על הספק כוח שלי עוד יותר בזה שאני מוסיף רכיבים כגון לדים ומאווררים נוספים. לי יש ספק של 300 ורציתי לדעת אם הספק יעמוד בלחץ זה או שכדאי לקנות ספק יותר טוב .. עזרה ממי שיכול בבקשה דחוף תודה ???

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  13. Started by expi,

שלום אני רוצה לקנות זיכרון 256 MB DDR ורציתי לדעת אם זה יעבוד ב.... INTEL PENTIUM II 400 MHz ואם כן אתם יכולים להציע שמוכרת זיכרון 256 בזול תודה

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  14. Started by mosdef,

התקציב הוא כ 500 , 550 ש"ח , הוא אמור לספק כוח לקונרו E6300 + כרטיס מסך 7600 GS ו 1 גיג זכרון DDR2 667 לא אכפת לי יופי , או גודל הכבלים , ביצועים נטו

• 7 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by mc hagay,

תראו בעוד כמה ימים או שבוע וקצת אני קונה מחשב חדש רצית לדעת איזה מארז כדאי לי לקחת אני מתלבט בין זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6058 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4073 בעקרון בין שני אלה אני רוצה לקחת משהו יותר זול מ350 אם יש עוד הצעות אז בבקשה

• 14 תגובות
    • 953 צפיות
  16. היי, אני רוצה להחליף את ה Xaser III הזקן במשהו קצת יותר מודרני ואיכותי. הדברים החשובים לפי הסדר: 1. שקט 2. איכות בנייה 3. מראה המארזים שברשימה הקצרה שלי כרגע הם: Lian Li PC6070 השחור, Antec P180 וה-CoolerMaster Stacker 830. אם מישהו יכול לעזור לבחור ביניהם, או להציע משהו אחר אני אודה לו.

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by daniel4x,

אז ככה רכשתי לאחרונה razer kraken 7.1 , מבסוט מהם עד לשמיים לשימושים שלי. יום בהיר אחד אני מוציא את הכבל usb מהמחשב והופ החלק הפנימי של הUsb נשאר בפני והפלסטיק מסביבו אצלי ביד ..... יש עדיין אחריות למוצר מKSP , אני יודע שזה נשמע הזויי אבל לכם אין לי סיבה לשקר תמיד הUsb היה קצת חזק והיה קשה להוציא אותו אבל לא חשבתי שהגיע למצב כזה. מבחינה טכנית האחריות תקפה למצב כזה? , בכל מקרה אני ילך אליהם לברר פשוט אני רוצה להיות מוכן עם תשובה במידה וינסו לשכנע אותי לקנות אוזניות חדשות. וניתן לתקן את הפגם עצמו או שיחליפו לחדשות ? האוזניות עצמן במצב ממש מעולה ורואים שהן שמורות (מן הסתם הן גם חדשות ), אולי יחליפו את הכבל זה נראה לכם אפשרי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by ish,

בעקרון אני מחפש עכבר חדש הייתי כבר דיי סגור על הG7 הגעתי אתמול לחנות ראיתי אותו הוא נראה נחמד רק דבר אחד מנע ממני לקנות אותו וזה הכפתור BACK ו FORWARD שאני לא יודע אם יש לו או אין לו, לMX1000 ראיתי יש בצד האגודל 3 כפתורים פה יש סהכ כפתור אחד שאין לי מושג מה התפקיד שלו וגם לא מצוין מה התפקיד שלו באתר של לוג'יטק, משהו יודע מה השימוש שלו? בתכלאס הG7 בא להחליף את הMX1000? או שזה שני עכברים שונים? מה גם שהצורה של הG7 נראה פחות נוחה ליד, רשום שהוא נועד לגיימרים השאלה שלי אם אפשר לתכנת את הכפתור הזה לעשות משהו ומה התכלית שלו. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  19. שלום, אני רוצה לרכוש אוזניות לכדי חוות דרכן סרטים ב5.1/7.1 לא הצלחתי להבין אם באוזניות כמו corsair hs1 או לוגיטק G35 יש משהו מיוחד שיוצר את אפקט הוירטואל סראונד או שרכישת כרטיס קול שתומך בוירטואל סראונד ואוזניות סטריאו רגילות טובות (סנהייזר כלשהן) גם יצליחו להעניק לי חוויה דומה (ואפילו טובה יותר) אשמח לעזרתכם, תודה

20. מכיוון שהמשפחה הפילה עלי את הבקשה המוזרה לעיל... וכמובן שאין לי מושג מאיפה להתחיל ואיפה לבדוק , שיתפתי אותכם בשביל לשמוע דעות. מגבלות : ארגונומייה חשובה (בעיות פרקים) רוחב עד 1.40מ לשולחן עדיפות למשלוח (אם מדובר בחנות מחוץ לת"א). תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  21. אז כך: יש לי את המדפסת הזה כבר איזה שנה. בעיקרון היא עובדת בסדר. אני עכשיו בנקודה שנגמר לה הדיו ואני תוהה אם כדי לקנות מדפסת חדשה בקומה. בעיקרון אני לא צריך משהו הרבה יותר טוב ממנה. אני לא מדפיס הרבה תמונות או דברים כבדים. רק מסמכים פה ושם. העלות של ההחלפה של הדיו היא בערך 210ש"ח לשני ראשים מקוריים. אני תוהה אם יש משהו בבערך עד 500ש"ח שווה לי להחליף את המדפסת שלי עבורו. עוד שאלה שרציתי לשאול בקשר לדיו: אם יכולים להביא לי פיתרונות יותר חסכוניים לדיו? 210ש"ח זה דיי יקר בשבילי, אם אפשר לחסוך אני בשמחה אנסה. אני זוכר שאני קניתי חסניות של Demo2 או חברה בשם דומה בComputax. הן אומנם עלו לי רק 109ש"ח אבל נוצר לי רושם כיאלו היה שם רבע כמות או משהו כזה. הזמן שהן הסיפקו לי ממש שערו…

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  22. Started by itayze,

בשבוע האחרון הלך לעולמו העכבר האופטי של מיקרוסופט :'( ( לאחר שתמה האחריות ) כעת אני מחפש אחד חדש , חשוב לי שהוא יהיה נוח כמו העכבר של מיקרוסופט ( בינתיים יש לי עכבר רגיל של dell שהוא קטן ולא נוח ) חשוב גם שיהיה דייקן . ראיתי בדובים את זה : Logitech IFEEL Wheel Mouse Retail רוטט לא הבנתי למה הכוונה , רוטט , זה כמו בהגה וGame pad של מיקרוסופט שבהם המוצרים רוטטים ? האם זה שווה את תוספת הכסף ? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  23. Started by t d,

שלום! אני מחפש לקנות עט אלקטרונית (אם משטח או משהו כזה), הצורך העיקרי והיחיד שלה הוא ציור, אני יוצר הרבה אנימציות בפלאש ואשמח אם אוכל בדרך זו לצייר ישר למחשב במקו אם עכבר או סורק... ראיתי בzigzag2000 את זה genius wizardpen 5x4 usb מישהו יודע משהו על המוצר? על איכותו? האם הוא מתאים למטרה הזו? תודה מראש! עריכה: התקציב הוא 250-300 מקסימום!

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  24. Started by dorel hagbi,

ברשותי hp pavilion x360 13inc. למחשב מסך מגע, ואני זמן מה מנסה להבין אם הוא תומך בעט (עט עם ראש דק כמובן לא אלה המחכים אצבע). אשמח לחוות דעת לגבי התמיכה ואם תומך המלצה לעט טוב ולא יקר להתנסות איתו.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. אורח סטודנטון
    Started by אורח סטודנטון,

היי קניתי לפני חצי שנה מחשב נייד של אסוס tp301ua. כמו כן, יש לו מסך מגע אז חשבתי לנצל את הפיצ'ר ולקנות עט מתאים כדי לכתוב עליו עם oneNote בהרצאות. הזמנתי עט מאיביי וגיליתי שזה לא מה שאני מחפש (במילים אחרות, לא עובד), אז אני מחפש המלצה לעט טוב שיעבוד עם המחשב שלי. הסתובבתי בכמה חנויות היום ולכולם לא היה את מה שאני מחפש (רק בחנות אותנטית של סמסונג היה, אבל הם טוענים שהעטים שלהם מתאימים רק למכשירי note והתעקשו לא למכור ובטח שלא לנסות).

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים