עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. היי אני רוכש מחשב לצורך עריכת וידאו, ואני מחפש כרטיס ללכידת וידאו ממצלמות מוידאו וממיר של הטלויזיה, מהחיפושים שאני עשיתי ראיתי את C500 של COMPROUSA- http://www.comprousa.com/en/product/c500/c500.html הכרטיס הוא מסוג PCI והעלות שלו היא 180ש"ח רציתי לשמוע חוות דעת או המלצה לכרטיס אחר. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  2. Started by gal505,

Zowie FK + Steelseries QcK http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10609 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10758 או שמא עדיף G400 על פני ה-FK ? חשוב לציין שאני אוחז את העכבר ב-CLAW תודה

• 1 תגובה
    • 967 צפיות
  3. Started by FatalElement,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4265 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4015 איזה ספק יותר איכותי? מה לקנות

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  4. Started by Silver Dragon,

התאכזבתי, ניסיתי להתרגל וזה פשוט לא נוח, כנראה היד שלי גדולה מדי בשביל זה. באסה על ה 190, אולי בסוף אני כן אוהב אותו בנתיים לא.. ההמלצה שלי היא לא לקנות. בקיצור אין הרבה מה להגיד, לא הצלחתי להתרגל אליו, ה G5 לוקח אותו בלי למצמץ אם אתם רוצים לקבל תחושה של אקדח פשוט תיקחו שני G5 ותדביקו אותם אחד על השני!

5. שלום רב! אני מחפש לרכוש סורק שולחני שיודע לסרוק מסמכים (בעיקר את סיכומי ההרצאות שלי (עומס עבודה: 40-100 דפים ליום, בממוצע)). התכונות הבאות הן חובה: סריקה דו-צדדית אוטומטית פידר עם מגש למינימום 15 עמודים (העדפה ל-25 ומעלה, אבל זאת נקודה שאני יכול להתפשר בה) יכולת סריקה צבעונית (איורים, טקסט בצבעים שונים, הדגשות במרקר וכו') אפשרות לבחור בין סריקה באמצעות הפידר לבין סריקה של עמודים בודדים על הזכוכית חיבור USB אינו חלק ממכונה משולבת התכונות הבאות אינן חובה: איכות מספיק טובה לסריקת של תמונות ישנות חיבור לרשת ביתית דרייברים ללינוקס (קשה לי להאמין שיש הרבה סורקים שיש להם דרייברים מיוחדים ללינוקס) מקשי שליטה גם על הסורק עצמו (לא רק באמצעות תוכנה התקציב של הסורק הוא עד 800$ לא כ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Sweet_Tooth,

אני מדפיס בממוצע כ 6 דפים ביום אז אני צריך משהו די איכותי ושיחסוך דיו במחיר של עד 300 ש``ח תודה

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  7. ראשית, אני רוצה לציין שעברתי על דיונים קודמים על מנת לחסוך בדיון חדש, אבל לא מצאתי משהו שמתאים בדיוק לי, אז החלטתי לפתוח דיון חדש. אני מחפש מקלדת, אציין איזה פרמטרים קריטיים לי (=אין טעם לקנות אחת שהיא לא כזאת), איזה חשובים אך לא הכרחיים ואיזה לא חשובים לי (=לא מהווים כלל יתרון מבחינתי): -אלחוטית: קריטי -השהייה (לאג) נמוכה כככל שניתן: קריטי (תשמש בין היתר למשחקים) -חיבור USB (אם יש טעם לציין בימינו): קריטי -מקלדת ללא עכבר: חשוב אבל לא הכרחי (בעקרון יש לי עכבר אלחוטי אז אני לא צריך, אבל אם יש מקלדת אלחוטית שמגיעה בסט עם עכבר אלחוטי, וזה יוצא יותר משתלם מרק מקלדת מדגם אחר, לדוגמא, אני יכול לקנות, בהתאם למחיר וכו') -אותיות בעברית: יתרון אבל ממש לא הכרחי -כפתורי מקרו: …

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  8. אהלן יש לי מדפסת לייזר מדגם kyocera mita fs-1010 שמשום מה כל הדפסה שאני שולחת לה היא מדפיסה לי רק על רבע הדף התחתון כך שההתחלה של המסמך שהדפסתי מתחיל בסוף הדף. אז יוצא לי גם רק רבע מסמך וגם כעט כל הדף ריק..לא הצלחתי למצוא בהגדרות משהו לא בסדר. רעיונות מה יכולה היות הבעיה???!

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  9. Started by ameer_a7,

שלום הספק שיש לי hec ar 300 מעבד פנטיום 4 נותר'ווד 2.6 גיגא , באס 800 2 סטיקים זכרונות כל אחד 256 דיסק קשיח סאטא 80 גיגא אין מאווררים במארז רק של המעבד

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  10. Started by boogie,

האם IPOD 80 GB החדש שמנגן וידאו הוא מתחבר לטלויזיה או שיש כמה סוגים של ה IPOD הזה שהם גם לא מתחברים לטלויזיה ? לפי מה שאני הבנתי שהוא מתחבר ויש כבל מיוחד ובמקום אחר אמרו לי שיש IPOD כזה שהוא לא מתחבר לטלויזיה

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  11. Started by yon,

יש ברשותי שלט Cordless Rumblepad 2 LOGITECH והייתי רוצה להוסיף שלט נוסף כמוהו. זה אפשרי??

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  12. Started by Gnome,

שלום, לאחרונה אני מתעניין במחשבי כך יד והחלטתי לקנות אחד אז הייתי לשמוע מכם המלצה על איזה מחשב כף-יד לקנות. ומה בקשר למחש כף-יד עם WINDOWS. אני מנתנצל מראש אם זה אינו הפורום המתאים לשאלה שלי.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  13. קניתי לא מזמן את הג'ויסטיק chillsteam של logitech ומשומה הכפתורים לא בסדר הנכון זאת אומרת בשלט פיזית זה נכון אבל נגיד אני משחק פרו 2009 אז הכפתורים בכלל הפוכים נגיד כפתור 1 זה בכלל כפתור 2 וכפתור 2 זה בכלל כפתור 4 רציתי לדעת אולי יש מה לעשות איזה תוכנה שאני יכול להוריד ולאפיין אותו כי במערכת הפעלה שלי )vista( בלוח בקרה אני לא מצליח תודהמ ראש

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  14. Started by leahd3,

כמו בכותרת מה דעתכם על העכבר הזה? משחק לרוב mmorpg ו fps

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  15. Started by LordEnlil,

אהלן, לפני שנים רבות רכשתי razer carcharias. היום הצד השמאלי שלה הפסיק לעבוד לצערי. למרות הביקורות הרעות על רייזר הייתי מאוד מרוצה מהאוזניות האלו. לפני שנתיים היה לי נסיון לשדרג לMegalodon, אך אני מאוד לא מרוצה מהדגם הנ"ל. יש איתו המון בעיות (עובד רק אם מחברים את הUSB לפורט מסויים לאחר שהמחשב עולה), והאיכות זהה לגמריי לcarcharias. (בסטיראו, ה7.1 הווירטואלים באיכות של פח אשפה.) בגלל הטראומה הזו אני מעדיף להמנע מאוזניות עם חיבור USB. אני מחפש אוזניות "גיימינג" באיכות סבירה-טובה. אני יודע שאוזניות טובות טובות להכל, אבל מאוד חשוב לי הדברים הבאים כשאני עם אוזניות שתמיד מחוברות למחשב: - מיקרופון מחובר לאוזניות …

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  16. Started by p0Le,

שלום, אני מחפש מדפסת צבעונית הכוללת פקס, צילום, הדפסה ו- WiFi בתקציב של עד 900 ש"ח. יש עדיפות לקנייה ב KSP\IVORY עקב קרבה לבית, אך אם המקרה באמת חריג לא תיהיה בעיה. המדפסת שכרגע מצאתי לנכון לקרוא עקב ביקרות בחו"ל היא HP Officejet Pro 8600 - http://www.ivory.co.il/HP_Officejet_Pro_8600.html תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by idodos,

אתם יכולים לתת לי מארזים שיש להם מאוור 60 מ"מ בצד שמאל למטה ליד יצאות ה- PCI ? אתם יודעים על מה אני מדבר נכון? תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  18. אהלן, אני מתלבט איזה קשיח לקנות. כרגע אני רוצה לבחור בין: Seagate IBM Maxtor אם לא קשה לכם, בבקשה תנו המלצות, אזהרות הערות והארות. תודה רבה!!

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  19. ובאילו בעיות נתקלתם עם המדפסת שלכם(שעלה עד 350 שח), עלות צבע וכדומה. תודה.

20. רכשתי מדפסת לייזר של זירוקס (3155) וכשהדפסתי את דף הבדיקה, ההדפסה יצאה דהוייה משני צידי הדף. כששאלתי לפשר העניין, הבנתי שהטונר המצורף למדפסת היה אמור להיות ארוז בנפרד, ואני היא זו שאמורה להכניס אותו (לאחר ניעור). המדפסת הגיעה אליי ארוזה כיאות, אך הטונר היה כבר בתפנים. האם זה תקין או שהמדפסת היתה כבר בשימוש ומישהו החזירה לחנות מסיבה כלשהיא? כיצד עליי לנהוג? האם לדרוש להחליפה? מודה מראש על הייעוץ.

• 1 תגובה
    • 792 צפיות
  21. Started by POPCORN,

יש לי מדפסת hp Officejet 6960 עם בעיה מוזרה אני מחבר את הדיו הכחול, והוא רושם לא שאין מחסנית החלפתי לדיו חדש והוא עדיין רושם לי את הבעיה הזו הבעיה עם hp היא שאם אין דיו אחד הוא לא נותן להדפיס מישהו יודע מה אפשר לעשות? או שהלכה המדפסת? אם המדפסת הלכה, אפשר לקבל המלצה למדפסת אחרת , אבל ששם אם הדיו נגמר או אין מחסנית המדפסת תמשיך לעבוד תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Rin,

כן , גם שואב אבק זה ציוד היקפי לא? אז ככה - שמעתי שמשהו קנה שואב אבק באיזה 80 שקל - והוא מקנה את המחשב שלו כל איזה X זמן מהאבק - אז אני חושב שזה רעיון טוב והרבה יותר טוב והספריי לחץ אוויר הזה שאחרי 3 לחיצות הוא ניהיה קרח מינוס 50 מעלות ואי אפשר להתשמש בא עד אחרי 15 דקות או משהו - לכן אם גם אתם משתמשתים או יודעים משהו כזה - אשמח להמלצות לשואב אבק במחיר 80 שקל +- . * כמובן שאני מיפש שואב אבק עם אופציה להוצאת אוויר טובה שיהיה כמו לחץ תודה

23. Started by topy11,

שלום, ברשותי עכבר LOGITECH G500 ישן שכבר זמן מה התחיל לעשות בעיות כגון: לחיצה כפולה, אי לחיצה או חוסר יכולת להחזיק מקש לחוץ. אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא מחליף בתקציב 250-350 עוד דרישות : אחיזת PALM ויד גדולה וכמובן חוטי. אם יש אפשרות אשמח גם לגלגול חופשי כמו בG500 כרגע משתמש בפד 4HD של STEELSERIES ישן אם יש הצעות בנוסף לעכבר אשמח 😄 תודה רבה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  24. Started by snir0,

שלום לכם! קניתי לא מזמן צורב DVD של LG GSA-H22N וכשאני מפעיל את תוכנת נירו מהירות הצריבה המינימאלית שלי היא X16 ואני רוצה לצרוב במהירות של X8 או X4 כדי שהסרט יצרב בצורה הכי טובה בלי פאקים. מישהו יכול לומר לי מה עושים במצב כזה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.