עבור לתוכן

ציוד הקפי

פורום בנושא ציוד הקפי למחשבים - מקלדות, עכברים, מדפסות, סורקים וכו'...

1. שלום אני צריך מדפסת משולבת (סורק, צילום, פקס) בעיקר להדפסת עבודות מצגות, חשיבות לא קטנה גם להדפסת תמונות מהמצלמה הדיגיטלית(אין כרגע אבל בעוד כמה חודשים, מצלמה איכותית- לא דראק) הדפסת תמונות לא בכמות מסחרית הכי חשוב שהאיכות של התמונוה תיהיה מיטבית. תודה רבה. אלכס.

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  2. היי מחפש אוזניות + מיקרופון טובות תקציב: 300+- שמתי לב של KOSS יש אחריות לכל החיים , שזה דיי מדהים ויחסית מרגיע! מתלבט בין PLANTRONICS Audio 360 ל-KOSS SB40 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7015 -PLANTRONICS Audio 360 http://www.koss.com/koss/kossweb.nsf/p?openform&pc%5Emm%5ESB40 - KOOS SB40 אם יש לכם המלצות לאוזניות אחרות או נסיון אם האוזניות אשמח לשמוע תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  3. Started by darkman,

הבעיה התחילה לפני כמה ימים (יכול להיות עקב התקנת DEAMON TOOLDS?) קיצר אני צרבתי קצת סרטים על דיסק DVD אני מכניס לכונן שלי(אשר בו צרבתי את הסרטים..) והוא מראה שה סידי ריק אבל כאשר ניסיתי לראות את הסרטים ב DVD ה DVD יודע לקרוא אותם כמו שצריך. Nec DVD RW ND-4550A תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  4. לא ראיתי תואמים. האם זה משנה בכלל? האם ניתן לקדוח חור עם מקדחה במיכל המקורי ולקנות מילוי ואז להוסיף דיו עם סתם מזרק? ואז לסגור עם סרט הדבקה?

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  5. אני לא מעוניין לנקות ע"י תוכנה אלא באופן ידני.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. אוקיי אז ככה. יש לי שני עכברים למחשב.חדש שהוא חלק מסט אלחוטי לוג'יטק ex110. השני הוא עכבר חוטי רגיל של מיקרוסופט wheel mouse optical 1.1a.הבעיה היא שעם החדש אני לא ממש מסתדר,הוא קטן לידיים שלי ולא ממש נוח.(משום מה לא נתקלתי בתלונות דומות לשלי) האם אפשר להעביר את הרכיבים הפנימיים של הלוג'יטק (האלחוטי) למיקרוסופט ? כך שהוא יהיה אלחוטי. אתם לא מבינים כמה הוא יותר נוח לי.אבל אני רוצה לשלב בין הנוחות לאלחוטיות. תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  7. היום אני הולך לקנות עכבר אלחוטי עם עוד כמה חלקים למחשב שלי.. אני צריך המלצה לעכבר אלחוטי הכי טוב במחיר של עד 350 ש"ח וחייב שהוא יהיה מבאג.. כי אני הולך אליהם היום.. אם אפשר לא לחרוג מהתקציב כי אני קונה איתו כמו שאמרתי עוד כמה חלקים וזה התקציב המקסימלי שלי לעכבר.. הנה רשימת העכברים שם: http://bug.co.il/productpage.asp?c=201&t=30 מה אתם אומרים על העכבר הזה : Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  8. עזרו לי בבקשה אני מתלבט לקנות אך בשום מקום לא כתוב..

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  9. Started by seffi,

שלום, כבר הרבה זמן שאני מתכנן לקנות סורק ויש לי כמה שאלות.. קודם כל איך האיכות של הסורקים במכשירים המשולבים לעומת סורקים שולחניים רגילים? בכל הקטלוגים / ZAP וכו מצויינית רק רזולוציית ההדפסה של המכשירים המשולבים ולא רזולוציית הסריקה. אני בעיקר צריך סורק לשם סריקת מסמכים, אבל אני רוצה שתהיה לי גם האופציה לסרוק תמונות באיכות סבירה פלוס. במידה ובסופו של דבר אלך על סורק שולחני עד כמה חשוב להוא יקבל מתח דרך חיבור ה USB ולא דרך שקע חשמל? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  10. ראיתי ללוג'יטק את ה- X-530, רק שהביקורות לא מפרגנות. יש למישהו הצעה אחרת? (ציוד הקפי בהגדרתו = גם רמקולים, אז נא לא לנעול. בנוסף בפורום של אודיו לא מתעסקים במחשבים). לתגובה לנעילה (ולזה שמחקת ברוב חוצפתך ת'רד בפתחתי בתגובה לנעילתך): ציוד היקפי הינו גם רמקולים בבירור, ואתה סתם מתווכח ומוכיח שאתה ילד קטנוני. כנס ל-CNET ותראה שזה מופיע שם, והם מבינים יותר ממני וממך ביחד. פלוס, הגדרה מילונית: "מכשיר המתחבר למחשב דרך חיבור מיוחד ומשמש כאמצעי קלט או פלט". אני מקווה שהופנם הנושא. בנוסף, ב-CNET קטלו את איכות הצליל ואמרו שהמע' היותר יקרה יותר שווה, אבל עדיין טענו שהצליל ברמקולים הללו בינוני ולא יותר. והם יותר אמינים מאתרים אחרים, עם כל הכבוד להם. למרות זאת יש המלצות, כולל את שלך, …

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  11. Started by Ac-Boy,

שלום =] יש לי את המקלדת הפשוטה של מיקרוסופט שיש בה מקשי קיצור כמו MY DOCUMENT, MY PICTURES, MY MUSIC ועוד.. עכשיו כמעט וכלום לא עובד חוץ ממקשי ההגבה הנמכה וההשתקה של הווליום איך אני מתאם את זה לWINAMP והתמונות שלי לתיקית תמונות וכו'?

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  12. Started by snir0,

שלום לכם! קניתי לא מזמן צורב DVD של LG GSA-H22N וכשאני מפעיל את תוכנת נירו מהירות הצריבה המינימאלית שלי היא X16 ואני רוצה לצרוב במהירות של X8 או X4 כדי שהסרט יצרב בצורה הכי טובה בלי פאקים. מישהו יכול לומר לי מה עושים במצב כזה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  13. איך ה LX500\700 ואיך ה S510? ממולצים? אני צריך עכבר אלחוטי נטען נוח.. ומקלדת אני מעדיף אלחוטית מולטימדיה..שגם לא זוללת בטריות..שתהיה איכותית.. המליצו לי על הMX3000 ובKSP יש אותו ב480 אבל בזאפ יש כמה ביקורות לא טובות..הן נכונות?

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  14. Started by mambo,

שלום, אני מתקין סורק ויש לי אפשרות לחבר אותו למחשב דרך חיבור פרללי או דרך חיבור USB. מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  15. Started by OutRaGe,

שלום אני מעוניין להזמין מקלדת ועכבר חדשים מנועה מחשבים לגבי עכבר אני סגור על MX510 לגבי המקלדת..אני בקרוב מחליף מסך והחדש יהיה במיקום שונה אז המקלדת גם צריכה לזוז קצת עד כמה ארוך החוט של הדגם שרשמתי ? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2884#detailed פחות או יותר הוא מגיע למטר וחצי - 2 מטר ?

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  16. Started by Idom,

שלום לכולם אני מחפש מקלדת ועכבר ע"מ שאוכל לעבוד על המחשב מהסלון, המחשב נמצא כ 8-10 מטר רחוק מהסלון ויש שני קירות גבס בדרך, האם הסט של Logitech® diNovo Media Desktop Laser ידע לתת לי פתרון? תודה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  17. תקציב אממממממ 400 ש"ח אשמח גם להמלצה למקלדת טובה

18. Started by avidan28,

שלום לחברי הפורום וחג שמח אני מתלבט ברכישת הסורק ורציתי חוות דעת למי שמכיר ויודע משהו על סדרת הסורקים של קנון. הוא תומך USB 2 ומקבל גם את המתח מהחיבור.והוא דק למדי. היעוד שלו הוא העברת חומר טקסט ולא משהו גדול במיוחד. ברשת קראתי עליו שהוא קצת רועש ואני אשמח לקבל דעות ממשתמשים. תודה רבה .

19. Started by AcidBurn10,

שלום חברים .. יכול להיות שיש לי בקשה קצת מוזרה , אבל אני צריך המלצה ל-KVM ל-2 מחשבים , שיודע לעבוד עם עכבר USB אלחוטי של מייקרוסופט. כרגע יש לי רק עכבר אלחוטי מקלדת עדיין לא. בכל מקרה אני צריך KVM שאני אוכל לחבר אליו את העכבר ושלא יעשה לי בעיות ויתקע שאני עובר בין המחשבים. כל ה-KVM's שראיתי היו עם חיבורי PS2 וזה אומר שצריך מעביר PS2->USB וזה אני לא כ"כ רוצה כי אני יודע שיש עם זה בעיות. עזרה, מישהו ??? תודה !! ולא לאכול הרבה מופלטות

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  20. Started by Reze,

שלום התקנתי את הדריברים של העכבר וסידרתי כל מיני דברים לחצנים ו DPI ואז התחלתי את המחשב מהתחלה ונעלם לי הקטע של העכבר מהדריבר ונישאר לי רק לשונית של Tools והלשונית של העכבר נעלמה ועכשיו אין לי את כל האפשרויות לשנות דברים בעכבר תודה לעוזרים אפילו אם תתנו לי דריברים אחרים ל G5 אם הם [glow=red,2,300]יותר טובים [/glow] תודה רבה לעוזרים.....!!!

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  21. Started by okarmi,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בנוגע למדפסות ואני ממש לא מבין בתחום. המדפסת בה השתמשתי עד עכשיו היתה מדפסת לייזר מונו של Kyocera מדגם Ecosys FS-1750 אני חושב שכאן ניתן למצוא מפרט מדפסת - http://www.dooyoo.co.uk/laser-printer/kyocera-mita-fs-1750/details/ למדפסת היו שתי שימושים עיקריים: 1. שימשה כמה מחשבים במשרד. 2. שימשה להדפסה על מיילרים (זה כמו שקפים). כרגע, השימוש היחיד החשוב זה רק הדפסה על מיילרים. אשמח לקבל המלצה למדפסת על סמך הדרישות שפירטתי. תודה רבה!

22. שלום,היום חיברתי הגה די ישן שיש לי בבית אבל מדהים עד כמה שזה מדוייק לעמות המקלדת אבל נורא קשה להשתלט על זה מהירות גבוה. אני ניסיתי רק את המשחק NFS MSW כנראה זה משחק הכי טוב להגה. המממ אז זה נכון שיש משחקים יותר טובים לנסות?

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  23. Started by רועי כודרה,

יש למישהו מושג מאיפה אני יכול להשיג טונר למדפסת xerox m750?

24. שלום לכולם, ברצוני לשמוע את הדעות שלכם לגבי מדפסות ממולצות, אני מחפש מדפסת משולבת(מכונת צילום+סורק, פקס זה לא חובה) כמובן עם הזרקת דיו וקריאת כרטיסים, הניסיון האישי שלי הוא עם מדפסות HP, הייתי שמח לשמוע המלצות בטווח המחירים שציינתי. הייתי שמח למדפסת שמסוגלת להדפיס תמונות בצורה איכותית. תודה רבה.

דיונים חדשים בפורומים